MaGYAUR

MaGYAUR

Kinek a szolgálatába szegődjön a Fidesz?

2017. április 07. - Magyaur

Miután az Európai Unió fideszes parazitái a kapott támogatásokból meggazdagodtak már nem akarnak sem átláthatóságot, sem szolidaritást sem európai parlamentarizmust. Nem akarják kockáztatni, hogy valaki megkérdezze:"Hé fiuk, hova tűnt a lóvé?"

Új gazdát keresnek, aki tovább segíti az uralmuk fenntartását.

A legkézenfekvőbb Putyin lenne, de középtávon esélyt adok Erdogánnak is, mert mInt Vonáéktól tudjuk a nyugati "rothadó erköcstelenség", "gennyes, zsidós liberalizmus" ellen az iszlám tett a legtöbbet.

Egyszerűen nem tudom kizárni annak a lehetőségét, hogy Ferenc pápának a szegények, migránsok, homoszexuálisok iránt mutatott "megbocsáthatatlan engedékenysége" miatt a "nemzeti-keresztény" kormányunk ne orientálódjon az iszlám felé... már előre látom lelki szemeim előtt, hogy a baráti török kormány segítségével felépítik a már korábban pedzegetett kőbányai mega-Iszlám központot ami után megkezdődik a tömeges térítés.

"Istenem!" kiált fel majd sok Orbán hívő, "hát megértük, hogy Viktor nemcsak vezénylő tábornokunk, nemcsak államfőnk, hanem a magyarországi egyház feje is!"
Milyen szépen fog majd mutatni a Fidesz-Jobbik árpádsávos zászlója mellett az ősmagyar-türk múltra is utaló lófarkas zászló...
vagy mégsem?

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3412406237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.07. 13:27:07

VADKELETI BÁBJÁTÉK

Putyinpincsi mögött Putyin,
Drótot rángat szegény kutyin,
Aki ettől CEU-t ugat...
S tribünön ott sír a Nyugat.

Nézőknek nem jó a kedve
Látván, hogy az orosz medve
Füttyére hogy ugrál O.V. ...
Ennyire kell ruszki lóvé?!

VaradiJanos 2017.04.07. 13:47:39

Legalább olyan bértollnokokat fogadna fel a soros helyi csápja akikre minimális tehetség azért jutott.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.07. 14:28:04

@VaradiJanos: Te viszont nagyon tehetésgesen és tartalmasan kommentlesz. Egyébként anno te voltál az a dollárjeles nicknevű szarosszájú fideszes is?

Jakab.gipsz 2017.04.07. 15:21:45

Kinek a szolgálatába szegődjön a Fidesz?

A válasz, egyszerű mint a fa ék és könnyű mint a tollpihe : a magyar nép szolgálatába.

Óhaj sóhaj kérdése van-e még valakinek?

Egyet ne tegyen a Fidesz, brüsszeli nyolc osztályos géniuszok szolgálatába lehetőleg ne álljon.

VaradiJanos 2017.04.07. 16:15:49

@Felchutty Bugrisch: nem, nem én voltam, nem használok nickneveket, nem is értem, hogy valaki miért rejti el a véleményét vmi kamu mögé

Leooo 2017.04.07. 16:24:48

@VaradiJanos: A barna hab amikor kibugyog a száján uram, azt akkor nem szégyelli? Mert attól nagyon sz@rszagú ám a lehelete, s az nagyon zsenánt! A fütyisz-nyalás nagyon kontra-produktív szobasport, idővel ártalmas az egészségre, nem csak a dizentéria miántén...!

VaradiJanos 2017.04.07. 19:33:25

@Leooo: köszönöm, de aki nekem számít, azok elott nem barna az a barna

Leooo 2017.04.08. 16:56:39

@VaradiJanos: Lelke rajta uram, ám a sz@r habja akár barnának, akár rózsaszínűnek tűnik (az aktuális környezet fénytörésében!), az attól még az ami...
süti beállítások módosítása