MaGYAUR

MaGYAUR

A Fidesz kormányzati bölcsessége kimerül a kirakat-politikában

2017. július 14. - Magyaur

A Fidesz nem kormányoz, nem ért sem a gazdaság menedzseléséhez, sem a társadalmi feszültségek oldásához csak a figyelem eltereléséhez és a manipulációhoz. 
A Fidesz-KDNP az önkormányzatiság megszüntetésével a „nemzeti-keresztény”, hatalmukkal visszaélő helyi kiskirályokra, a vak engedelmességre idomított apparátusra, valamint az egyházakra támaszkodik. Ahhoz hogy a „Nemzeti Együttműködés Rendszerének” pozitív önképe fennmaradjon, szükség van néhány jól bevált kétfenekű ideológiai lemezre: 
- „Magunkra maradtunk, csak magunkra számíthatunk”, UGYANAKKOR senki ne szóljon bele mit csinálunk! 
- Mindenért Trianon a felelős, UGYANAKKOR nem akarjuk az Európai Unió keretén belül leépíteni a trianoni határokat, sőt!
- A piaci alapú kapitalizmust elutasítjuk, UGYANAKKOR a Fidesz-KDNP alapú új "magyar-magyar" burzsoázia gátlástalan hatalom- és vagyonszerzése üdvözlendő…stb.
A jobboldali identitás, a hosszú távra való előre tervezés hiányában képtelen másra támaszkodni mint a horthysta múlt felmagasztalására és a sportsikerekre. Tehát a választási győzelemre, és nem a nép felemelésére szolgáló politika minden cirkuszi elemet felvonultat, hogy elvonja a figyelmet az orbáni-rendszer szakszerűtlen és mélyen erkölcstelen voltáról.
Ennek tudatában nézzük az elénk tálalt sporteseményeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2912663091

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyaur: A Fidesz kormányzati bölcsessége kimerül a kirakat-politikában 2017.07.14. 16:39:00

A jobboldali identitás a hosszú távra való előre tervezés hiányában képtelen másra támaszkodni, mint a horthysta múlt felmagasztalására és a sportsikerekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bozgorgyerek 2017.07.14. 20:42:26

Pontosan emiatt szavazok a Fideszre

Magyaur 2017.07.15. 07:51:20

Amiatt szavaz a Fideszre, mert szépen tud hazudni? Ennyire ki van éhezve a szép mesékre és közben nem törődik az ország valódi bajaival? Minek nevezné azt a valakit akit elbűvöl a színes, csillogó felszín de nem akar, nem mer lenézni a mélybe?
süti beállítások módosítása