MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán „hadműveletei”

2021. április 20. - Magyaur

Orbánnak fontosabb a járvány elleni harcnál a hatalom hosszú távú megtartása, amibe belefér még egy 2022-es taktikai visszavonulás is.

A járványra hivatkozva kihirdetett jogi-végrehajtói teljhatalmat, valamint a magyar állam és az EU anyagi erőforrásait nem annyira a magyar nép legelesettebb rétegeinek járványügyi és anyagi megsegítésére használta fel, hanem egy majdani ellenzéki kormány kormányzásképtelenné tételére. Mert miután Orbán az elmúlt tizenegy évben saját embereit nevezte ki az összes állami főhivatal élére, most a magyar nép vagyonát osztja fel az orbánisták ellenőrzése alatt álló magánalapítványok közt. Feltehetően az a terv, hogy amiképpen az ellenzéki önkormányzatok anyagi forrásait lecsapolták, olyképpen a magyar államot is fizetésképtelenné teszik. Az államcsőd közeli helyzet aztán automatikusan olyan káoszt teremt, amelyben a kormány lemondásra kényszerül és ily módon Orbán úgy támadhat fel, mint valami megmentő és rendteremtő hős.

Szüksége is lesz Orbánnak erre a trükkre, - mert amennyiben, ahogy ő mondja - az oltási kampány „…olyan szervezési hadművelet a magyar közigazgatás részéről, ami komoly tesztet jelent mindannyiunk számára.” – ezt a tesztet elbukta, mivel Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosság-arányosan a Covid járványban. Márpedig Orbán múlt év tavaszán még azt mondta, hogy a halálozási statisztika fogja megmutatni a védekezés eredményességét.

Az eredmény katasztrofális.

Világosan látszik, hogy Orbán és a járványkezelő stábjai nem hallottak sem a modern logisztikáról, sem a korszerű és hatékony járványkezelésről. A védekezés a szocializmuskorabeli magyar néphadsereg nívóján zajlott, ráadásul a tényeket és baklövéseket, a régi reflexeket követve, vagy eltitkolták, vagy gyáva és aljas módon az ellenzék nyakába akarják varrni. Márpedig az oltástól való idegenkedés jórészt az oltásbeszerzéseket és az egészségügyet államtitokként kezelő hatóság miatt alakulhatott ki.

A várható egészségügyi-gazdasági-szociális válság elől Orbánék valószínűleg ellenzékbe menekülnek. De ne felejtsük el a következő zavaros időszakban, hogy a kialakult helyzetért az országgal szemben felelőtlen politikát folytató és kontár orbánista kormány a felelős!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5316507758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincs1agy 2021.04.27. 21:04:06

@chrisred: 2020 nagy része 2020 márciusa után volt. A többlethalálozást jó részét a covid okozta, vagy tudsz más lényeges okot? A spanyoloknál ez a többlethalálozási mutató 18%, nálunk meg 8. Vagyis nem kezeltük rosszabbul a járványt 2020-ban, mint a spanyolok, meg még vagy 7 ország, amely előttünk van.
Ez egy sokkal jobban összehasonlítható mutató, mint a mindenféle eltérő módszertan alapján készülő covid halálozási statisztika:

"Más országok ezzel szemben kizárólag pozitív laboratóriumi teszthez kötik a Covid-halálesetek nyilvántartását. Ilyen például Ausztria, Olaszország, Hollandia, Spanyolország vagy az Egyesült Királyság. E két nagy csoporton belül is lehetnek azonban eltérések a módszertanokban. Ciprus, Görögország, Románia vagy Szerbia például úgy definiálja a koronavírusos halálesetet, hogy az klinikailag valószínűsíthető legyen, és laboratóriumban is megerősített. A magyar kormány képviselői többször utaltak Szlovákiára, ahol nálunk szűkebben értelmezik a covidos eseteket. Azok kerülnek be a halottstatisztikákba, akiknél a boncolás kimutatta, hogy a Covid okozta a halálesetet, például azért, mert összeomlott az illető légzése a fertőzés miatt. Szlovákia így is 9. a Covid-halálozási világranglistán."

" két tagmondat között nincs logikai összefüggés, a brit mutáns mindenütt szaporodóképesebb."

Ahol az első két hullámban jobban terjedt az eredeti vírus, a lakosság nagyobb részében alakult ki immunitás. Ezeket az országokat aztán a harmadik hullám már nem verte le annyira. Nálunk a tavaly nyári szisztematikus nagy mintás vizsgálat szerint extrém kevés ember esett át a fertőzésen például az első hullámban. Ez a szakembereket is meglepte.

"Mint már korábban szó volt róla, értelmetlen olyan időszakkal összevetni a pandémiás helyzetet, amikor nem voltak lezárások és korlátozások."

A lezárások korlátozások a védekezés részei. Nélkülük jóval több covidban elhunyt ember lenne, és jelentősen megnőtt volna 2021 március eleji halálozási adat is.

.

"

nincs1agy 2021.04.27. 21:04:57

@_atpijkamo_: Akkor mégse tagadja le a Zorbány..Ilyen balfasz diktátort én még nem láttam

nincs1agy 2021.04.27. 21:05:37

@_atpijkamo_: A világjárvány végének időpontja nem a KSH-tól függ..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.04.27. 22:07:30

@nincs1agy: "Ilyen balfasz diktátort én még nem láttam "

Idei első igaz kommented. Legalább elkezdted. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.04.27. 22:08:26

@nincs1agy: "A világjárvány végének időpontja nem a KSH-tól függ."

Így van. Szólj nekik, hogy ne tartsák vissza az adatokat. Ugyanezt tette az elkúró, az MNB-nek megtiltotta, hogy 2006-ban a választások előtt kijöjjenek az adatokkal.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2021.04.27. 22:09:28

@nincs1agy: "A spanyoloknál ez a többlethalálozási mutató 18%, nálunk meg 8."

Igen, nálunk elmaradt az influenza szezon.

nincs1agy 2021.04.27. 23:05:36

@_atpijkamo_: Milyen adatokat? A március eleji összhalálozási adat elérhető.Minimálisan több, mint a 2019 március eleji..

nincs1agy 2021.04.27. 23:06:56

@_atpijkamo_: Az influenza közel sem szól bele ilyen mértékben a halálozásba..

nincs1agy 2021.04.27. 23:08:16

@_atpijkamo_: Nem akarod felfogni, hogy semmilyen adat nincs előletek eltitkolva. Milyen diktatúra ez kérem szépen?

chrisred 2021.04.28. 06:32:42

@nincs1agy: "2020 nagy része 2020 márciusa után volt. "

Ezért kellene annak a nagy résznek az adatait számolni, nem az egész 2020-as évet.

" A spanyoloknál ez a többlethalálozási mutató 18%, nálunk meg 8. "

Ez nem mond semmit, a százalékos összehasonlításnak akkor van értelme, ha ugyanarról az alapról indulnak, vagyis lakosságarányosan ugyanannyian haltak meg 2019-ben mindkét országban. Ha mondjuk Spanyolország 2019-ben ezer főből 10 ember halt, meg, akkor a 2 fő többlet 20%-os emelkedést jelent. Ezzel szemben ha Magyraországon az ezer főre számított halálozás 20 ember volt 2019-ben, akkor a 2 fős többlet 10%-os emelkedést jelent. Vagyis uigyanannyi covidnak tulajdonítható többlet halálozás fele akkora százalékos emellkedést jelent.

"Ahol az első két hullámban jobban terjedt az eredeti vírus, a lakosság nagyobb részében alakult ki immunitás. "

A fertőzésszámokat tekintve Magyarország soha nem volt az élmezőnyben, merft nálunk keveset tesztelnek, tehát kevés a kimutatott fertőzöttek száma. Amúgy meg semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a korábbi fertőzöttség milyen mértékű és időtartamú védettséget eredményez, és mennyire hatásos ez a különböző mutációkkal szemben.

"A lezárások korlátozások a védekezés részei. Nélkülük jóval több covidban elhunyt ember lenne, és jelentősen megnőtt volna 2021 március eleji halálozási adat is."

Így van, és azt sem ismert, hogy mennyivel lett volna több, ezért nem érdemes a lezárásos és a lezárás nélküli időszakok halálozási adatainak összehasonlításából különösebb következtetéseket levonni.

nincs1agy 2021.04.28. 20:52:21

@chrisred: 2020-ban volt egy világjárvány, valamint országonként jelentős 5--20% közötti többlethalálozás 2019-hez képest. Nyilvánvaló a szoros összefüggés a két tény között ..Eszerint ebben az évben Magyarország a középmezőnyben volt. Vagyis alaptalan volt az ellenzéki hisztéria az elmúlt évben. Azt, hogy ebben az évben milyen lesz ez a mutató, majd év vége után lehet megmondani. Mindenesetre a harmadik hullám felfutása időszakában március elején tapasztalható összhalálozás a 2019 azonos időszakihoz való viszonyítása nem mutat komoly többletet, és azt sugallja, hogy semmiképpen sem annyira súlyos a covid halálozás, ahogy azt az igen szigorú hazai covid halálozási statisztikák alapján sokan gondolhatják. Nálunk például egy májzsugorban vagy agyvérzésben elhunyt személy, ha esetében kimutatható a covid, mindenképpen a covid halálozási adatokat fogja növelni, míg Európa és a világ számos országában ez nem így történik.

"A fertőzésszámokat tekintve Magyarország soha nem volt az élmezőnyben, merrt nálunk keveset tesztelnek"

Kb. 5,3 millió tesztelés történt Magyarországon. De a nagy mintás szisztematikus mintavétel ettől függetlenül tudott információt adni az ország átfertőzöttségéről, ami igen szerénynek mutatkozott.Azt mutatta, hogy nagyon kevés ember esett át a fertőzésen az első hullában. Amely a védekezés eredményességét mutatja, hisz az első hullám idején a cél a fertőzés terjedésének gátlása volt. Az ellenzék is ezt reklamálta. Ez a vizsgálat is mutatja vádjaik alaptalanságát. Persze most már utólag tudható, hogy ennek a szerény korai átfertőzöttségnek a brit mutáns megjelenésével megvan a böjtje.

"Így van, és azt sem ismert, hogy mennyivel lett volna több"

Ha 2019-ben lezárások lettek volna, nem hinném, hogy lényegesen kevesebb halott lett volna. Ettől nem haltak volna meg sokkal kevesebben agyvérzésben vagy májzsugorban..

chrisred 2021.04.29. 06:23:51

@nincs1agy: "2020-ban volt egy világjárvány, valamint országonként jelentős 5--20% közötti többlethalálozás 2019-hez képest."

Nem 2020-ban volt, hanem annak az évnek az elején kezdődött, és most is tart. És a járványnak a világ különböző területein különböző hullámai, felfutásai voltak egy-egy időszakban. A többlethalálozás ténye meg a mértéke meg azon múlik, mi az alap, amihez képest számítják.

www.cebm.net/covid-19/excess-mortality-across-countries-in-2020/

Itt például messze nem igaz, hogy minden országban 5-20% körüli halálozás többletet mutattak ki.. És senki nem tagadta, hogy 2020. december 31-ig, az európai második hullám közepe táján Magyarország még a középmezőnyben volt a covid halálozási statisztikák szerint is. Azóta ez a helyzet alaposan megváltozott.

www.worldometers.info/coronavirus/

A lakosságarányos tesztelési számok tekintetében Magyarország a 67. helyen van a világon, az Unión belül a sereghajtók között, csak más kelet-európai országoknál rosszabb ez a mutató.

"Ha 2019-ben lezárások lettek volna, nem hinném, hogy lényegesen kevesebb halott lett volna. Ettől nem haltak volna meg sokkal kevesebben agyvérzésben vagy májzsugorban.."

Ez sem biztos, mert a kevesebb baleseti eset valószínűleg nagyobb egészségügyi kapacitást eredményezett volna más halálokok elhárítása terén.

Rodney_2 2021.04.30. 03:53:50

Brendelszar, az Elek Gábor miért tiltott ki?? Ő szívesen lát a blogján minden liberálnácit, ballib véleményterroristát, kommunistát, "progresszív" idiótát, Lenin-fiút, körmösbauert, Orbánt a Dunába lőni akaró elmebeteget. Csak azokat tiltja ki (de azokat azonnal) akiknél azt vélelmezi, hogy tőle legalább 1 cm-re jobbra állnak. Te mit követtél el?? Pont odavaló szellemi fogyatékos pszichopata selejt vagy :)))

nincs1agy 2021.04.30. 14:54:37

@chrisred: "És a járványnak a világ különböző területein különböző hullámai, felfutásai voltak egy-egy időszakban."

Valamiért az akkori ellenzék ezt nem látta be. A hullámok alakulása pedig a kormány intézkedéseitől is függ. Amelyik kormány megfelelő intézkedéseket hozott, ott mérsékeltebb volt az első hullám. Most már látszik, hogy a hazai ellenzék akkori hisztériája alaptalan volt. a kormányzati intézkedések eredményes védekezést hoztak.

"Itt például messze nem igaz, hogy minden országban 5-20% körüli halálozás többletet mutattak ki."

Az európai országok többségét alapul véve ez egy jellemző tartomány,bár biztosan vannak ,akik kívül esnek ezen a tartományon.. A hazai 2020/2019 többlethalálozás messze elmarad például a spanyoltól vagy az olasztól.

"A lakosságarányos tesztelési számok tekintetében Magyarország a 67. helyen van a világon, az Unión belül a sereghajtók között, csak más kelet-európai országoknál rosszabb ez a mutató."

A szlovákok az egész lakosságot letesztelték. Nevetségesen alacsony eredményt kaptak, és a járvány heteken belül be is lobbant. A gyorstesztek nem adnak megbízható eredményt. Pontosabb eredményt kaptak volna egy nagy mintás szisztematikus teszttel, persze ez nem ad lehetőséget nagy számú pozitív személy karanténozására, hisz 10-20 ezres mintán készül.

"Ez sem biztos, mert a kevesebb baleseti eset valószínűleg nagyobb egészségügyi kapacitást eredményezett volna más halálokok elhárítása terén. "

Nem hinném, hogy a balesetek annyira komolyan beleszólnának ebbe a statisztikába. Mellesleg a járványnak van egy olyan hatása is , hogy az alapvetően tömegközlekedők közül többen szállnak autóba, és ugye otthon is történhet baleset az emberrel, pl. egy épp a járvány miatt beütemezett lakásfelújítás, komolyabb kertrendezés miatt.

chrisred 2021.05.01. 06:45:57

@nincs1agy: "Amelyik kormány megfelelő intézkedéseket hozott, ott mérsékeltebb volt az első hullám. "

Nem, az intézkedések nagyjából hasonlóak voltak, akkor az döntött elsősorban, hogy hova érkezett és hol terjedt el korábban a járvány. A kelet-európai országok tavaly tavasszal annyiban előnyben voltak, hogy a nyugat-európai járványproblémák ismeretében tudták meghozni az intézkedéseket.

"A hazai 2020/2019 többlethalálozás messze elmarad például a spanyoltól vagy az olasztól."

Csak az a kérdés, hogy miért számít a 2019-es halálozás. A fent belinkelt "Expected Age-standardised Mortality 2020 (per 100.000)" alapul vételével

Magyarország
Becsült: 1420
Tény: 1473
Különbség: 53

Olaszország
Becsült: 728
Tény: 792
Különbség: 63

Spanyolország
Becsült: 838
Tény: 946
Különbség: 108

Itt azért nem olyan nagyok az eltérések, ráadásul ebben a két országban 2020. december 31-ig ténylegesen rosszabbak voltak a covid halálozási mutatók, mint nálunk. Azóta ez alaposan megfordult.

"A szlovákok az egész lakosságot letesztelték. "

Egyszer vagy kétszer. Ettől függetlenül a lakosságarányos tesztelésben a 75. helyen vannak a világon, vagyis még nálunk is rosszabbak. Egyébként ők a második hullám elején végezték ezt az általános lakossági tesztelést, és abból elég sikeresen jöttek ki. Ha fenti mutatójukat vesszük, akkor a halálozási mutatójuk 2020-ban +17 volt, vagyis nagyjából a harmada a magyar többlethalálozásnak.

"Nem hinném, hogy a balesetek annyira komolyan beleszólnának ebbe a statisztikába."

Nem statisztikáról, hanem az egészségügy leterheltségéről volt szó. Minél kevesebb kontaktus, annál kisebb a valószínűsége, hogy ewgészségügyi probléma jelentkezhet, lásd az idei elmaradt influenzajárványt.

nincs1agy 2021.05.02. 16:42:56

@chrisred: Nem voltak feltétlenül hasonlóak, valahol később, másképpen reagált a vezetés, valahol korábban, más a lakosság szabálykövetése is stb. Ma pedig már minden milliós nagyváros be van kötve a globális vérkeringésbe. A járvány előtt a fél világ Budapestre járt kocsmázni, kurvázni.

"Csak az a kérdés, hogy miért számít a 2019-es halálozás."

Mert az volt az utolsó covid mentes év. Az egyes évek összhalálozási adatai között-hacsak nincs valami rendkívüli helyzet-nem szokott drasztikus (8-18%-os)különbség lenni.

A szlovák módszer azért tűnt elsőre forradalminak, mert egyszerre tesztelt le rengeteg embert, így elvileg lehetőséget adott volna a megtalált pozitív esetek karanténozására. Ennyi embert viszont csak gyors teszttel lehet tesztelni rövid idő alatt. A egész rávilágított a gyorstesztek korlátaira.
Vakon lövöldözve meg különösen nincs sok értelme az ilyen tesztelésnek.

"Nem statisztikáról, hanem az egészségügy leterheltségéről volt szó. Minél kevesebb kontaktus, annál kisebb a valószínűsége, hogy ewgészségügyi probléma jelentkezhet, lásd az idei elmaradt influenzajárványt. "

Az influenzajárvány a tél második felében tetőzik tudtommal.

chrisred 2021.05.03. 05:41:03

@nincs1agy: "A járvány előtt a fél világ Budapestre járt kocsmázni, kurvázni."

Az angolok jártak ide legénybúcsúzni a brexit előtt, de nem télen.

"Mert az volt az utolsó covid mentes év. Az egyes évek összhalálozási adatai között-hacsak nincs valami rendkívüli helyzet-nem szokott drasztikus (8-18%-os)különbség lenni."

Tehát gyakorlatilag bármelyik év lehetne.

"A szlovák módszer azért tűnt elsőre forradalminak, mert egyszerre tesztelt le rengeteg embert, így elvileg lehetőséget adott volna a megtalált pozitív esetek karanténozására. Ennyi embert viszont csak gyors teszttel lehet tesztelni rövid idő alatt. A egész rávilágított a gyorstesztek korlátaira."

De ha egyszer ők sokkal jobban jöttek ki a második hullámból, mint mi, akkor milyen korlátokról van szó?

"Az influenzajárvány a tél második felében tetőzik tudtommal."

Igen, és?

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:29:42

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Kurt úrfi teutonordikus vezértroll valódi neve: Lencsés István facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9 "Sportkommunikátor" munkanélküli. Ezért blogfüggő. így néz ki: lencsespityu.blog.hu/ Kapafogai vannak. Nyomi. Ezt kompenzálja a neten. Tíz éve még Orbánba volt szerelmes. Most ellene van. De azért az ellenzékieket tiltja ki. Szeret csicskásként blogokban dolgozni. Szereti a Fideszes nácikat leszopni. Szereti, ha a mongolFidióták seggebe basszák. Tátott szájjal és ánusszal őrködik egész nap.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:37:32

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Kurt úrfi teutonordikus vezértroll valódi neve: Lencsés István facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9 "Sportkommunikátor" munkanélküli. Ezért blogfüggő. így néz ki: lencsespityu.blog.hu/ Kapafogai vannak. Nyomi. Ezt kompenzálja a neten. Tíz éve még Orbánba volt szerelmes. Most ellene van. De azért az ellenzékieket tiltja ki. Szeret csicskásként blogokban dolgozni. Szereti a Fideszes nácikat leszopni. Szereti, ha a mongolFidióták seggebe basszák. Tátott szájjal és ánusszal őrködik egész nap.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:44:14

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:47:07

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:59:35

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:16:31

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:30:13

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:39:25

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 02:04:18

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 02:06:41

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 02:11:18

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 02:11:53

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:14:29

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:21:04

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:29:18

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:35:55

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:36:30

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:37:35

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:09:16

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:14:49

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:15:24

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:15:59

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:18:46

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:23:51

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:28:18

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:31:35

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:36:03

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:39:57

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:42:11

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:43:17

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:43:52

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:44:26

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:48:21

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:51:43

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:01:29

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:03:11

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:05:25

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:07:43

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 10:09:57

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:35:06

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:37:20

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:56:22

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:03:10

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:13:49

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:17:44

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:23:22

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:30:28

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:38:44

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:42:06

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:47:38

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:53:42

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:08:35

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:12:26

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:15:46

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:17:30

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:18:03

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:20:49

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:22:29

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:29:14

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 15:49:56

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 15:51:03

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 15:52:42

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:06:26

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:12:30

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:15:51

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:21:54

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:27:54

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:28:28

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:29:03

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:37:28

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:39:10

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 19:27:24

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 19:28:31

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 19:29:05

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 19:32:27

@МАХVАL bircaman közíró: @Rodney_2: @Magyaur: @Sir Galahad: @Leonidas947: @midnight coder: @Dont forget to bring a towel: @chrisred: @erol: @Sascha Braun: @Editor Bob: @nincs1agy: @ursus artos: @fantázia dús nick: @frikazojd: @konrada: @_atpijkamo_: @Medgar: @A GDP 80 százaléka az államadósság: @szkeptikus vekker: @orosz vakcina: @A GDP 82 százaléka az államadósság: @ben2: @Ekrü: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Galerida: @kvadrillio: @laci_52: @GyMasa: @nemecsekerno_007: @élveteg: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Los Gigantes: @Világbajnok moderálás pedomatyi 13 szor törölve: @LebensraumamOsten: @0dzsud0: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

nemecsekerno_007 2021.05.05. 11:49:07

@jozsef_12: Dögölnél meg te parazita.

nincs1agy 2021.05.06. 20:56:59

@chrisred: Nemcsak az angolok és a magyar főváros télen is igen szép forgalmat bonyolított. Kérdezd csak meg a szállásadókat. De ettől függetlenül a másodvirágzásnak indult magyar főváros igencsak be van kötve a nemzetközi vérkeringésbe, ellentétben pl. a szlovákkal, és egyébként is kompország vagyunk.

"Tehát gyakorlatilag bármelyik év lehetne.'

Az egyes évek összhalálozási adatai között-hacsak nincs valami rendkívüli helyzet-nem szokott drasztikus (8-18%-os)különbség lenni. 2020-ban volt egy pandémia és egy komoly többlethalálozási mutató. Az összefüggés nyilvánvaló. Ilyen ok hiányában egyszerűen nincs ekkora többlethalálozás, max egy komoly háború esetén.

"milyen korlátokról van szó?"

Azért költöttek el rengeteg pénzt gyorstesztekre a lakosság teljes körű szűrésére, mert azt remélték, hogy így a pozitív esetek jelentős részét megtalálják, izolálják, és így megelőzhető a járvány későbbi belobbanása. Nem sikerült. A kísérlet elbukott. 1%-nyi pozitív esetet találtak, majd néhány héttel később belobbant a járvány.

"Igen, és? "

Tavaly márciusban kezdődtek nálunk a komoly korlátozások, az influenzajárvány már korábban tetőzött..

chrisred 2021.05.08. 18:37:51

@nincs1agy: "Nemcsak az angolok és a magyar főváros télen is igen szép forgalmat bonyolított. Kérdezd csak meg a szállásadókat. "

Kocsmázásról, kurvázásról írtál.

"Azért költöttek el rengeteg pénzt gyorstesztekre a lakosság teljes körű szűrésére, mert azt remélték, hogy így a pozitív esetek jelentős részét megtalálják, izolálják, és így megelőzhető a járvány későbbi belobbanása. "

Nem. Azért csinálták meg a lakosság teljes körűszűrését, hogy tisztában legyenek a járványügyi helyzettel, és tudjanak reagálni a járvány gócpontokra, ha belobban a járvány. Így is történt, a második hullámot szépen átvészelték.

"Tavaly márciusban kezdődtek nálunk a komoly korlátozások, az influenzajárvány már korábban tetőzött.."

Az idei influenzajárvány elmaradásáról volt szó.

nincs1agy 2021.05.15. 17:22:47

@chrisred: Télen is lehet kocsmázni meg kurvázni. De ettől függetlenül az utóbbi tíz évben rendkívül felkapott lett Budapest..ezenkívül kompország vagyunk.

"Nem. Azért csinálták meg a lakosság teljes körűszűrését, hogy tisztában legyenek a járványügyi helyzettel, és tudjanak reagálni a járvány gócpontokra"

Tévedés. A fő ok az volt, hogy megtalálják a pozitív eseteket, és karanténnal elszeparálják őket a társadalom többi részétől, így előzve meg a járvány felfutását. Nem jött össze..Mellesleg a járványügyi helyzetet sokkal olcsóbban meg lehet határozni a szennyvízből, illetve nagy mintás szisztematikus teszteléssel. Utóbbi előnye a milliós gyorsteszteléshez képest, hogy jóval kevesebb-szisztematikusan kiválasztott-személy alaposabb laboratóriumi vizsgálata lehetséges. Olcsóbb,
és megbízhatóbb képet ad.

"Az idei influenzajárvány elmaradásáról volt szó"

Akkor miért a tavalyi év '19-hez képesti többlethalálozási adata kapcsán hoztad fel? Ha ebben az évben lett volna influenza járvány,az nagyjából február első felében tetőzött volna, ahogy szokott lenni.

chrisred 2021.05.16. 06:42:46

@nincs1agy: "Télen is lehet kocsmázni meg kurvázni."

Igen, de ez a britek szokása volt as brexitig.

"A fő ok az volt, hogy megtalálják a pozitív eseteket, és karanténnal elszeparálják őket a társadalom többi részétől, így előzve meg a járvány felfutását. "

Az volt a cél, hogy csökkenjen a kockázatos kontaktusok száma, ezzel a fertőzések továbbadásának lehetősége. A tömeges tesztelés eredményeinek figyelmbevételével határoztak a korlátozások bevezetéséről. És nagyon sikeres volt.

qubit.hu/2021/03/26/a-tomeges-teszteles-70-szazalekkal-lassithatta-a-koronavirus-terjedeset-szlovakiaban

"Szlovákiában az aktív fertőzöttek száma a november 12-i 57 ezres csúcs után egészen 31 ezer alá csökkent december 9-ig, ugyanebben az időszakban Magyarországon 94 ezerről 177 ezerre nőtt ez a szám. "

"Akkor miért a tavalyi év '19-hez képesti többlethalálozási adata kapcsán hoztad fel? "

Annak kapcsán hoztam fel, hogy bizonyos egészségügyi kockázatok csökkenése (konkrétan a balesetek számának csökkenéséről volt szó), nem csak a konkrét halálozási szuámadatokban muitatkoznak, hanem az egészségügyi rendszer leterheltségét is csökkentik. Például az, hogy idén nem kerültek tízezrek kórházba az influenzajárvány elmaradása miatt.

nincs1agy 2021.05.16. 21:15:51

@chrisred:

Nemcsak a briteké. De mit számít ez?

"Az volt a cél, hogy csökkenjen a kockázatos kontaktusok száma, ezzel a fertőzések továbbadásának lehetősége"

Nem volt sikeres, mert rengeteg pozitív esetet nem találtak meg, nem tudtak elkülöníteni. A járvány belobbanását így nem sikerült elkerülni, éppúgy kritikus helyzetbe került a szlovák egészségügy, mint sok már országban. A kísérlet, vagyis hogy egy teljes körű országos gyorstesztelést követően el tudják különíteni a fertőzöttek jelentős résztét és így előre tehermentesítik az egészségügyi rendszert, elbukott, viszont jó sok pénzbe került.

" A tömeges tesztelés eredményeinek figyelmbevételével határoztak a korlátozások bevezetéséről. "
Az lett az eredmény, hogy 1% a fertőzöttek aránya a tömeges gyorsteszt után. No comment..
Ahogy írtam a járványhelyzet felmérésére sokkal megbízhatóbb és pontosabb módszer a szisztematikus mintavételen alapuló laboratóriumi vizsgálat. És olcsóbb is, mint több millió embert gyorsteszttel tesztelni.

Az influenzajárvány a 2020-as halálozásokba beleszámítódik, mert még a márciusi korlátozások előtt tetőzött.
2021-et illetően pedig, akik meghaltak covidban eddig ebben az évben, azok között ott van azok többsége, akik meghaltak volna influenzában életkoruk rossz egészségi állapotuk miatt.

chrisred 2021.05.17. 04:05:21

@nincs1agy: "Nemcsak a briteké. De mit számít ez?"

Nem tudom, nem én írtam, hogy a járvány előtt a él világ Budapestre járt kurvázni, kocsmázni. Tudtommal az első ismert covid tünetesek állami ösztöndíjjal itt tanuló iráni diákok voltak.

"A kísérlet, vagyis hogy egy teljes körű országos gyorstesztelést követően el tudják különíteni a fertőzöttek jelentős résztét és így előre tehermentesítik az egészségügyi rendszert, elbukott, viszont jó sok pénzbe került."

A fenti számok igazolják, hogy sikeres volt, a szlovákok a régiós átlaghoz képest aéacsonyabb mutatőkkal vészelték át a második szakaszt.

"2021-et illetően pedig, akik meghaltak covidban eddig ebben az évben, azok között ott van azok többsége, akik meghaltak volna influenzában életkoruk rossz egészségi állapotuk miatt."

Ez egy teljesen igazolhatatlan állítás, másrészt arról volt szó, hogy kik terhelik le az egészségügyet, ésd abban nem csak a meghaltak, hanem a kórházban lévők arányát i s figyelembe kell venni. Sőt, azokat is, akik egyszerűen továbbadhatják a fertőzést az egészségügyi dolgozóknak.
süti beállítások módosítása