MaGYAUR

MaGYAUR

Újsághír: a pápa fogadta Luxemburg miniszterelnökét és a vele azonos nemű férjét(!).

2017. április 02. - Magyaur

Magyarán Ferenc pápa a homoszexualítást nem kezeli megvetendő tabuként, hanem a keresztényi szeretet és elfogadás alapján próbálja kezelni a "másságot". A dél-amerikai nyomorultak szent életű papjából lett pápa megteheti ezt a gesztust, ezzel szemben a kelet-közép európai, a hatalom sáncain belül lévő "államegyházak" vezetői - a "tekintély megőrzése" és a liberalizmustól való beteges írtózás miatt - sokkal megértőbben fogadják (és elhallgatják) a gyerekek papok általi abúzálásást, megrontását mint két felnőtt szabad párválasztásának jogát.

Xavier Bettel, le premier ministre du Luxembourg, et son compagnon, Gauthier Destenay, architecte belge, ont tous les deux été reçus très officiellement par le…
INFOLGBT.COM

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2012394619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guillaume de Saint Preux 2017.04.02. 14:49:20

Demens vénember nem tudja mit csinál...
süti beállítások módosítása