MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán történelmi bűne

2017. április 05. - Magyaur

Orbán Viktor a megszerzett kvázi teljhatalmát arra használja fel, hogy restaurálja a Horthysta merev kasztrendszert + az 1930-as évektől az 1950-es évekig húzódó államközpontú hadigazdaságot. A hadigazdaság ebben az összefüggésben piac-ellenességet és az állam meghatározó gazdasági, politikai és nevelési szerepét jelenti. Ha tehetné, újra önellátó, elszigetelt gazdasággá alakítaná Magyarországot. Sajnos várhatóan egy évtizeden belül az eurót használó szlovákok, a korrupció ellen fellépő románok mögött szemlesütve fogunk állni hátul az európai népek sorában.
Orbán történelmi bűne a lehetséges polgári fejlődés előre megfontolt és tudatos kisiklatása!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5012404351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andy73 2017.04.06. 10:45:29

Nyilván a pufajkás Horn meg az öszödi böszme alatt volt sínen a polgári fejlődés, a sorozatos megszorításokkal meg az IMF-világbank-EU lélegeztetőgépével.
süti beállítások módosítása