MaGYAUR

MaGYAUR

A szabadság és a tudomány ellen - a család nevében és a magyar állam támogatásával

2017. május 29. - Magyaur

Ha létezik iszlám-mintájú keresztény reakciós mozgalom, akkor az a World Congress of Families, amely a hétvégén - a magyar állam teljes támogatásával - Budapesten tartotta a 11. konferenciáját. Az elhangzottak alapján a következő filozófia rajzolódik ki.
1.) az individuum, a nyugati egyéniségkultusz rossz, mert önmagában az ember esendő a jóságot csak Isten képviseli, aki tehát nem sorol be a megszentelt vallási és állami hierarchiába és „egyénieskedik” azt tudtán kívül az ördöggel cimborál.
2.) A legfontosabb mini-hierarchia a család. Olyan társadalmi-vallási alapegység, amely a rend és az erkölcs garanciája.
3.) A család élén a családfő áll. A nő minden szempontból alatta áll és feleségként szent kötelessége a gyerekszülés (akárcsak az iszlámban kötelessége a bő gyerekáldás biztosítása és a hívőkké nevelése – paradox módon mintha ez lenne „keresztény” válasz az iszlám előtörésére; a hasonló családmodell!).
4.) A tradicionális, vallásos társadalom legnagyobb ellensége a „totalitárius liberalizmus”, amely a középpontba nem az istenit, hanem a profánt helyezi. A fogyasztói társadalom, a modern technikai-tudományos civilizáció és a világkereskedelem a sátán műve és mint ilyen vissza kell szorítani (mintha épp ezért rombolták volna le a new york-i WTC-t az iszlám terroristák)
5.) Az ENSZ az ördögi hatalmakat szolgálja amikor „emberi jogokról” beszél, holott csak a egyház és az állam Isten által felszentelt intézményeinek van joga. Az egyes ember csak érdemei szerint, de főleg a hierarchia logikája szerint részesedhet a jogokból.
6.) Az állam és nemzetállam - szemben a dekadens „szolgáltató állam” felfogással – szakrális jellegű, hisze el kell törölni az állam és egyház szétválasztását. Aki tehát lázad az „isteni rendet” képviselő állami hatalommal szemben az közellenség, akivel szemben nincs helye a könyörületességnek.

Az általam keresztény táliboknak elkeresztelt szélsőségesen gondolkodó emberek a világban két erő, az isteni és a sátáni szellem, principium élet-halál harcát látják. A baj az, hogy az önnön életüket is készek feláldozni a győzelemért…akárcsak az öngyilkos terroristák...

A magyar kormány lelkes támogatásával jött össze Budapesten a Családok Világkongresszusa, a gonosz sötétség díszszemléje.
444.HU

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4112548127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása