MaGYAUR

MaGYAUR

Magyarország tudatos elszegényítése

2017. május 31. - Magyaur

A hazug nevű kormányzó erők: Fidesz vagyis a Fiatal(?) Demokraták(?) Szövetsége és a KDNP, vagyis a Keresztény-Demokrata(?) Néppárt(?) stratégiája a következő:
- Szűnjön meg az árubőséggel együtt járó „fogyasztói társadalom” és térjünk vissza a „centrális erőtér által uralt”, a szűkösség talaján álló, állami elosztáson alapuló 20. századi hadigazdasághoz.
- A liberalizmus lényegét, tehát az áruk, az életmód, a hitbéli lelkiismereti dolgok és a politikai szimpátia megválasztását és hirdetését korlátozni kell, illetve az első adandó alkalommal (terrorveszélyre hivatkozva) be kell tiltani.
- A multinacionális vállalatokat meg kell regulázni, mert nem illenek bele az állam-központú társadalomba, ráadásul az ott dolgozó magyar menedzser réteg gazdaságilag és világnézetileg független, ami elviselhetetlen a keresztény-nacionálista ideológiával „téríteni akaró” fideszes pártvezetés számára.
- Nem a társadalom felemelése az uralkodó pártok célja, hanem egy új kaszt több száz évre való bebetonozása. Ehhez az egyházak segítségével, az iskoláskortól kezdődően „jámbor”-rá formált alattvalókra van szükség, akik megtört gerinccel és befogott szájjal szolgálják a keresztény-nemzeti „igaz magyarokat”.
- Az önkormányzatiság és az érdekvédelem módszeres felszámolásával a lakosság kerüljön vissza a számára ismerős kelet-európai elnyomatásba és nyomorba. Ne gondolkozzanak, ne szervezkedjenek, inkább a hétköznapi gondok foglalják le őket.
- Az ország élére kerülő „igaz magyar” kaszt fő támaszai a 1989 óta háttérhatalmat képező magyar (és részben orosz) titkosszolgálatok és nem utolsó sorban a cinkossá lett "nagy” egyházak.
- Ha netán az ellenzék nyerne 2018-ban olyan káoszt és polgárháborús viszonyokat idéznének elő a Fidesz-KDNP kollaboránsai, amelyet csak nagy nehézségek árán lehetne megfékezni.
Ha nem sikerül a szigorú, de a polgári köztársasági etika alapján rendet teremteni, akkor azzal kell számolni, hogy a magyarok 2020-as évek közepére szegények, alul képzettek, vallásosabbak, bűnözők által terrorizált, járványokkal, alkoholizmussal, prostitúcióval és valószínűleg jegyrendszerrel sújtott társadalmi közegben fognak élni egy gazdag, parazita „újnemesség” igája alatt.
Ezt akarjuk?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7012556167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.05.31. 20:47:12

A tudatos elszegényítés Brüsszel hatalmas terve, de nem jött be ez a terv a brüsszelita pedóknak és homokosoknak.

Magyaur 2017.05.31. 22:03:28

A magyar jobboldal szegénységi bizonyítványa az, hogy általában az elemzésekre óvodás színvonalon válaszol. Szánalmas!
süti beállítások módosítása