MaGYAUR

MaGYAUR

Borzalom! István királyunk az augusztus 20-i törvénykezési napon halálra ítélte Viktor nagyurat!

István királyunk a pártütéssel és a római pápa elleni pogány lázadással vádolt Orbán fia Viktort halálra ítélte.

2017. augusztus 20. - Magyaur

István Urunk, amikor tudomására jutott, hogy Viktor nagyúr szembeszállva a királyi akarattal, ostoba módon egyneművé akarja tenni a még zsenge és törékeny népet és amikor a szövetségesünkkel, a német-római császársággal szemben, gonosz módon áskálódik szörnyű haragra akkor gerjedt. A haragot tovább fokozta, hogy Viktor úr nagy hetykén, - lebecsülvén a latin-germán évezredes tudást és kifinomultságot, amelyre népünknek oly nagy szüksége volna – a római pápát szentségtelen módon szidalmazta, valamint vissza akarna térni híveivel a rovásírásos pogány múlthoz. És ha ez nem lenne elég, miközben a „szuverén” magyar királyságról papol aközben a képes lenne az országot a bizánci zsarnoki önkény kénköves poklába lökn

Ezért ezen augusztus Ítélkezési Napján kimondatott, hogy Viktor nagyurat kutassák fel, és István szent királyunk színe előtt négyfelé vágatva, a királyság minden lakójának elrettentéséül, testének négy darabját négy fő várunkra tűzzék ki.

(Hitelesítő királyi pecsét)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5112763940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása