MaGYAUR

MaGYAUR

A parazita államunk és az ellenzék felelőssége

Újsághír: „Fájni fog az ősz azoknak, akik kertes házban laknak: jönnek a gigabírságok” (Pénzcentrum)

2017. szeptember 09. - Magyaur

Mivel a magyar államot vezető hatalmi elit, a „nemzeti szuverenitás” hazug jelszavával mindent maga akar irányítani és ellenőrizni az egyházakra támaszkodva és mivel a „nemzeti-keresztény” hatalomgyakorlás nem tűr meg semmilyen szellemi és a gazdasági autonómiát hosszú távon, ezért az államközpontú Magyarország vonzereje szűnőfélben van; nemcsak a lehetséges befektetők, hanem a lakosság köreiben is.

Belekerültünk egy lefelé tartó spirálba: nincs jelentős magyar innováció, nincs külföldről érkező modernizáció ezért nincs komoly jövedelemtermelő képessége a magyar gazdaságnak. Ha nem vagyunk versenyképes nemzetgazdasága a világnak, akkor egyfelől egyre inkább rászorulunk az Európai Uniós támogatásokra, másfelől szükségszerűen nő a magyar adózók kiszipolyozása, nő az elszegényedés.

Nemcsak a szuper magas adók, ÁFA, a tervezett forintgyengítés (magyarul gerjesztett infláció), hanem az állampolgárokra a különböző állami intézményrendszerek felől kirótt bírságok fajtája és súlyossága is növekedni fog a jövőben. Ez további kivándorlást eredményez, ami után még kevesebb adózótól próbál még többet elvenni az állam egészen addig, amíg a társadalmi feszültségek vagy rendőrállammá alakítják a Magyarországot, vagy robbanáshoz vezetnek.

Az ellenzék feladata az volna, hogy kitalálja miképpen lehet az ördögi körből kilépni, tehát miképpen lehet a magyar államot parazita jellegűből, „okos, hosszú távon gondolkodó mentorrá” átalakítani!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7112817818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása