MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán hadüzenete a tőle eltérő gondolkodású magyar állampolgárokkal szemben!

2018. március 22. - Magyaur

Orbán beígérte a leszámolást a vidékkel állítólag szembenálló, (vagyis főként budapesti), világra nyitott (tehát nem a nemzetállami bezárkózás pártján álló), ateista (vagyis azokkal, akik nem fejezik ki látványosan a kötődésüket valamilyen kormányhű egyházhoz, vagy éppen nem hívők), továbbá mindenkivel szemben, akik nem akarnak Fidesz-feudalizmust, tehát akik kiállnak a jog uralmáért (az egyszemélyi vezetés és a kiskirályok ellen), a parlamentarizmusért és az önkormányzatiságért! 
Orbán nemzetrontó uralmának pusztulnia kell!

A miniszterelnök egy vidéki alákérdezős interjúban vitte tovább a fenyegető narratívát.
444.HU
A Fidesz célja a modern és hatékony államot megszüntetése!
Nem hirdet programot a Fidesz, mert felmérte ennek a népszerűtlenségét. Pedig lényeg könnyen kitalálható: Orbán és a hozzá hasonló tekintélyen alapuló és diktátori/királyi hatalomra ácsingózó p
olitikusok törölni akarják a Felvilágosodás vívmányait, ezek közül elsősorban a modern államot.
Nemcsak arról van szó, hogy a Fidesz-KDNP módszeresen leépítette a tisztiorvosi szolgálatot, a környezetvédelmet, a statisztikai szolgáltatásokat, a nemzet emlékezetét jelentő levéltárakat és a helyi önrendelkezés kereteit; az önkormányzatokat, hanem az állam - ahogy erre a feltételek megérnek - egyházi kezelésbe kívánja átadni az oktatást, az egészségügyet és a szociális kérdések kezelését. Ugyanakkor az orbáni klán kezében maradna a külügy, a hadsereg, a belügy, valamint az ország gazdasága, amit kényúrként igazgatnának a rokonság és a haverok „hercegei”, a talpnyalók „bárói” és a szolgalelkűek „gazdatisztjei”. 
Mindezt természetesen leöntve nemzeti-keresztény sziruppal, hogy a szegény adózó nép jobban lenyelhesse a keserű pirulát…

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5613765636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.12.07. 17:59:45

Emlékezzünk régi, előző "bevándorlóinkra
A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!
"Egyetlen ország sem engedheti meg magának a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlást, amely megrengetheti a társadalom alapjait. Fizikailag és másként is veszélyes. Joby Warrick, a Washington Post"
Széchenyi „ez a népcsoport a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa!
Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** "Kölcsey Ferenc: Országházi beszédéből!
Ez az újonnan felduzzadt népcsoport, annyira idegen még a magyarságtól, másrészt akkora nagy gazdasági erő van a kezében, nagy részük német névre cseréli fel a galíciait!
Nagy Magyarország, az ő tíz %-al éri el a lakosságban 51% magyarul beszélők arányát! 1920 idegen ajkú tömegek levágásra kerülnek! Magyarok is! Városi vállalkozó nép nyakunkon marad, arányuk egyből minimum meg duplázódik!
"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése." Liszt Ferenc
"A zsidót felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom." Széchenyi

Oroszország kegyetlenül nyomta a maga kazárjait. A galíciai kormányzat is fölébredt arra a tudatra, hogy a kazárt nem vallási szektának kell tekinteni, hanem antigazdasági elemnek. És ezen az alapon kezdte kezelni. Ellenőrzés alá vette, a kocsmát, a boltot, a hitelt, az üzérkedést. Szervezkedett társadalmilag. Védte a parasztot az élősdiektől. A hol csak lehetett, boykottálta a kazárt. 92. old
Közvállalatban nem részesítette. Üzérkedésének a körmére nézett. Intézményeket alkotott
a bennszülöttek ellenállási képességének fokozására.
Oroszország tehát üldözte őket, Galiczia pedig húzogatta ki a gyékényt lábaik alól.
Amott maradásuk nem volt, itt pedig az élet- feltételeket vonták meg tőlük.
Mert nálunk minden meg van engedve, mihelyt a vétek magára öltheti a szabadság, palástját. Más népeknél a szabadság a nemzeti izmok kifejtésére szolgál. Tehát erőforrás. Nálunk a szabadság: gyöngeség. Mások okosan ragaszkodnak a szabadsághoz; mi majom-szeretettel viseltetünk iránta. Magunkat nem féltjük semmitől. A szabadságot féltjük mindentől. Korlátot, ki mert volna emelni a bevándorlásnak? Hiszen gyér népességünk szaporodik csak, ha bejönnek. Az uzsorát sem korlátozta akkor semmi. Vezéreink a szabadság elméletének védpajzsa alá helyezték az uzsorát. Liberalizmusunk irtózott attól a gondolattól, hogy a forgalom szabadságát bármily enyhe uzsora törvénnyel meggátolja. Összefügg ezzel a felfogással, hogy a csalás és hamisítás mai napig is csak magánvádra üldöztetik. Összefügg a földbirtoknak közönséges áruvá minősítése és ekként való szertelen mozgósítása. Összefügg a végrehajtásoknak és az árverezéseknek az, az istentelensége, mellyel a legnagyobb érték is potom áron csavarható ki a tulajdonos kezéből. Egán Ede Kazárföld szociográfia Kárpátaljáról.

2020.04.21. 10:18:42

Új, szép ország a Magyarel,
Honnan minden magyar el
Fejvesztve, elűzve, menekül!
Oly jó az új, zsidó éden.
Hol őslakosnak régen!
Újra jobbágy sora van!
Testi, lelki nyomorban!
„Bújik az üldözött barlangjában!
Nemlelé, sorsát a hazában!”
Jobb sors, csak arra vár!
Ki előtt a nyitott határ
Menekülésre ösztönöz!
Ő első lesz futók közt!
2016-03-14
süti beállítások módosítása