MaGYAUR

MaGYAUR

Csak a "Bioszféra-tudat" kvázi vallása és bölcselete mentheti meg az emberiséget!

2018. június 12. - Magyaur

Egy "bioszféra-alapú" gondolkodásnak - ami nélkül nem éljük túl a 21. századot - a civilizációk, a hívők és nem hívők, az emberek és az élővilág közti közös nevező megtalálása a lényege. 
Az érdekellentéteket magában hordozó nemzetállami és vallási képletek képtelenek kordában tartani a spekulációs tőkét, a bűnözést és a környezetszennyeződést. 
Olyan "Planetáris Felettes Én"-t kellene kidolgozni, amely a hiteken, hiedelmeken és az ember öncélúságon túli szemléletet hordoz magában. Annyi viszály és háború után az, aki nem adta el a lelkét a harácsolásnak, a sovinizmusnak és a vallási fanatizmusnak annak lehetőséget kell biztosítani az "isteni bölcsesség szerepébe" való belehelyzkedésbe! 
A világot egységben látó "Planetáris Felettes Én" nemcsak egy létrehozandó világkormányt kell hogy jelentsen, hanem a civilizációkat, a növény- és állatvilágot; az egész életvilágot magában foglaló Bioszféra-tudat "hívők" milliárdjait is!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3714043238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.12. 13:58:44

A fő feladat a liberális rend anyagba döngölése. E nélkül semmilyen bioszfératudat se eredményes.

Magyaur 2018.06.12. 14:20:42

A fő feladat a nemzeti, vallási elfogultságra épülő elkülönülések agyagba döngölése!
Csakis a szabadgondolat és a férfiak és nők, fehérek és színesbőrűek, vallásosak és nem vallásosak, emberek és élővilág közti egyenragúság liberális eszménye méltó az Emberhez!:)
süti beállítások módosítása