MaGYAUR

MaGYAUR

A kereszténység mint ideológiai korbács

A Fidesz csak látszatra vallásos, ez is csak egy "politikai termék"

2018. augusztus 07. - Magyaur

A kereszténység azért volt vonzó annyi ember számára, mert nem etnikai alapon szerveződött (ezért istenkáromlás és eretnekség kisajátítani Istent,pl. a "Magyarok Istene", vagy "Jézus parthus/magyar" stb. ). A bibliai Jézus nem volt macsó, nyitott volt a legmegalázottabbak; a rabszolgák és nők felé is. Nem az állami, vagy egyházi hierarchiák imádatára szólított fel, hanem egyenlőséget hirdetett. Ha ma Magyarországon felbukkanna, akkor feltehetően palesztin-zsidó formájú, migránsnak, kozmpolita civil aktivistának néznék. Olyannak, aki igehirdetésével is (ami eleve engedélyköteles) és a meggazdagodott fideszes-kufárok elleni kirohanásaival fenyegetést jelent az egész "keresztény-fehér-magyar-nemzet" államra! 
Összegezve: a NER (a Nemzeti Elnyomás Rendszere) csak látszatra keresztény; a vallás a fideszesek számára egy olyan "politikai termék", idelógiai korbács, amely a lakosságnak, de főleg a népesség legbefolyásolhatóbb részének, a gyerekeknek a megfegyelmezésére szolgál.

https://www.facebook.com/bbctwo/videos/10155845405160787/UzpfSTEwMDAwNzk3Mzk4NTE4OToyMjMwNzg1MDUwNTMwNjA2/?id=100007973985189

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9114166633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.08.08. 13:11:33

NER (a Nemzeti Elnyomás Rendszere) :-) Zseniális. Használhatom? :-)

Amúgy a módszerváltást jogilag már felnőtt fejjel megélve, az volt a tapasztalatom, hogy azok kezdtek el sűrűn templomba járni akik korábban párttag gyűléseket vezettek. :-( A valódi hívőktől én kérek elnézést a az exkomisszárok nevében.
süti beállítások módosítása