MaGYAUR

MaGYAUR

A Magyar Tudományos Akadémia szétszedésének üzenete

2018. szeptember 12. - Magyaur

A belső gyarmatosítás új szakaszához érkeztünk; kialakult a feudális hierarchia, az ország felosztva mágnások, egyházi intézmények és bárók közt, most jön az európaias, modern értelmiség kivéreztetése, a középkori babonás sötétség bevezetése, vagy ami még rosszabb egy keleties, pogány tatár-török katonai társadalom felépítése a szellemi és gazdasági ugarrá tett Magyrországon. 
Ilyen a történelem. 
Minden társadalomnak vannak jó és rossz pillanatai. 
Csak az a legfájdalmasabb, hogy az európaias Magyarországot nem a külső ellenség, hanem a saját egzaltált jobboldali elitje szipolyozta ki, méghozzá békeidőben. 
Ha Európát nem szedik szét az ordas eszmék és barbár erők, akkor van remény. De ehhez az is kell, hogy lelkünkben tovább éljen az európaiság, vagyis hogy úgy fogjuk fel a társadalmat, mint a szabad egyének / egyéniségek önkéntes társulását a teljes jogegyenlőség keretein belül - csakis így lehet szellemileg is túlélni a reményeink szerint mégsem 150 évig tartó "Fidesz hódoltság" időszakát!

https://24.hu/belfold/2018/09/11/mta-kutatointezetek-akademia-palkvovics-laszlo/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6014235735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása