MaGYAUR

MaGYAUR

Csak a Világkormány képes kezelni a nemzetállamokat megfertőző bűnözést!

2018. október 01. - Magyaur

Egyedül az ENSZ helyére lépő Világkormánynak volna esélye gátat vetni a világrendet felborító, a nemzetállamokkal szimbiózisban élő gazdasági és politikai bűnözési ragálynak.
„A Bretton Woods-i rendszer, és az aranystandard felbomlása után jött létre az új világ. Az ellenőrzés nélküli, láthatatlan pénzáramlás nemhogy a demokrácia terjedéséhez nem járult hozzá, de kleptokráciát /a nemzeti vagyont megrablópolitikai réteg uralmát/ és nyomorúságot hozott magával.
Az országaikat kifosztó figurák mohóságának korábban legalább valamennyire határt szabott, hogy egy idő után már nem volt értelme sokkal többet lopni, mert nem volt lehetséges egyszerre el is rejteni, és el is költeni. Ha valaki látványosan elköltötte, az látszott, ha viszont rejtegetni akarta, akkor nem tudta kiélvezni. A Moneyland-rendszer ebben forradalmi változást hozott: céghálók és egzotikus bankszámlák mögé rejtve bármennyi pénzt fel lehet halmozni, és ezeken keresztül korlátlanul lehet vásárolni ékszereket, hajókat, vagy ingatlanokat.
A helyzet komolyságát Ukrajna esete is jól illusztrálja; /a Putyin által támogatott/ Viktor Janukovics volt ukrán elnök nagyjából ötven emberrel vette magához az ország bevételének nagyjából felét - ebből lett az a helyzet, hogy elűzése után a villáját felforgató emberek aranyozott vécét, és a vécével szemben, ülőmagasságban felszerelt tévéket találtak. Egy olyan országban, aminek már a kórházai is szétrohadtak.” (Idézetek a „Szabadon áramlik a mocskos pénz, és megmérgezi a demokráciát c. cikkből - 444.hu, PlankogPénz)
A világnak új szabályokra, a korrupt államokat kordában tartó új nemzetközi intézményrendszerre és a Mesterséges Intelligencia által feljavított új ellenőrző mechanizmusokra lesz szüksége a politikai-gazdasági "elit" alvilági támadásával szemben!

https://444.hu/2018/10/01/szabadon-aramlik-a-mocskos-penz-es-megmergezi-a-demokraciat

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4114274495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása