MaGYAUR

MaGYAUR

Az orbáni rendszer bűne: Magyarország megtartó erejének végzetes meggyengítése

2018. október 22. - Magyaur

Évente egy városnyi magyar hagyja el a világ egyik legboldogtalanabb országát; Magyarországot. Több disszidense van a Nemzeti Elnyomás Rendszerének, mint az 1956-os magtorlások Kádár-rendszerének! A maradiságot aggresszíven hirdető nacionalista-klerikális-maffiózó társaság mindent megtesz a világra, tudományosságra és piaci versenyre nyitott rétegek leginkább a fiatal, kritikus értelmiség kiüzésére és az ország ügyeieitől, így a szavazástól való távoltartásáért.

Orbán történelmi bűne a lehetséges polgári fejlődés előre megfontolt és tudatos kisiklatása!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2614317041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.10.23. 08:23:39

Lejárt lemez.
A kivándorlásnak nem politikai okai vannak.
www.indy100.com/article/migration-in-europe-explained-in-four-maps--W1Ze1FKbb8b

Ha a magyar hazám a legboldogtalanabb - amint hazudod - akkor szegény európai szomszédaink miért veszítettek több polgárt mint mi?
Hazudj még valamit, had nevessek rajtad!

Róbert László 2018.10.23. 16:11:25

Sajnos hogy már minden korábbi jószomszédunkkal diplomáciai mélypontra kerültünk az csak ennek az elnyomó rezsimnek köszönhető ! Nem beszélve a belpolitikai kiszámíthatatlanságról, ami elől joggal menekül minden épelméjű fiatal. Ami ellen küzdöttek anno 1956-ban, az a probléma újra aktuálisan fenn áll ! Nem kellene más csak igqzi demokrácia. A személyi kultuszt már tűléltük, akarjuk-e ismét ? Csak akadna egy normális magyar politikus akit nem részegít meg a hatalom. Rémálom amit most megélünk.

azigaziraptor 2018.10.23. 16:57:26

@Róbert László: "... Csak akadna egy normális magyar politikus akit nem részegít meg a hatalom...."
Inkább egy jó szemű "sniper" kéne!

Éhesló 2018.10.24. 20:35:01

@Magyaur: bocsi, de az állításaid mögé felsorakoztatott források (melyek hitelessége meglehetősen kétséges) egymást és téged is cáfolnak.

Magyaur 2018.10.24. 20:56:44

Ok, látni akarom a cáfolatot!:)

Éhesló 2018.10.24. 21:10:56

@Magyaur: azzal kezdtem.
bármely környező országból többen léptek el, mint tőlünk.
A te (hamis) állításod szerint ennek politikai okai vannak, a baltiaktól, a középeurópoaiakon át az olaszokig.
OK, tegyük fel, igazad van.
Akkor a legszarabb a baltiak jogállamisága és a magyaroké az egyik legjobb Európában.
Tehát magadat cáfolod, a két forrásoddal is.

Magyaur 2018.10.24. 21:23:48

@Éhesló: A többi országban alapvetően a szegénység elől és/vagy karrierépítés céljából vándorolnak ki az emberek...ezzel szemben Magyarországon kiugróan magas azoknak a száma, akik rémes neo-horthysta, tudomány és szabadpiac -ellenes politika menekülnek ki az országból. Ez nemzeti katasztrófa, amiért Orbánnak és csicskáinak felelniük kell!

Éhesló 2018.10.24. 23:21:16

@Magyaur: no persze.
Magyarország a kivétel.
Itt nem a magasabb jövedelem, jobb életszínvonal reményében, vagy a szegénység elől és/vagy karrierépítés céljából vándorolnak ki az emberek.
Szerinted.
De ezt ki hiszi el neked?
Senki.
A libbant bullshit nem érv.

Láttad a hazai kivándorlás időbeli eloszlását? :)

Magyaur 2018.10.25. 07:10:02

Hiszek Orbánnak!:) Szerinte a kivándorlók unokái már nem tekintzhetők magyarnak, tulajdonképpen minden kivándorlóü kvázi"hazaárulást" követ el... Hogy mennyire érzékeli a kivándorlók rendszerellenességét arra bizonyíték a választási rendszer anomáliája...hogy minden eszközzel akadályozzák a Nyugaton élő magyarok szavazási lehetőségét. Orbán gyűlöli a nem-vallásos, nyugati "kulturmocsok" hatása alá került magyarországi magyarokat, és velük szemben a határontúliak szavazataira alapozza a jövőbeni hatalmát....A Nyugatra távozók számára ugyanúgy "disszidensek", mint Kádárnak anno...
süti beállítások módosítása