MaGYAUR

MaGYAUR

Lakosságcserét akar a Fidesz kormány!

2018. december 07. - Magyaur
Menjenek ki a nyugatot majmoló, libsi, ateista ("ó minő borzalom!!!") tudományosságra és európaiságra hivatkozó magyarul beszélő "hazaárulók" és jöjjenek ide az utódállamokbeli jó-magyarok, vagy a fehér és keresztény ukránok, lengyelek...de a hithű, istenfélő török muzulmánok is akár - ők is jobb és engedelmesebb alattvalói lesznek az obáni bagázsnak, mint a "nyugati kultúrmocskon" felnevelkedett, felfuvalkodott, demokráciát követelő és magukat magyarnak gondoló "genetikai hulladékok". A handabandázó nyuggerek ugyis meghalnak előbb-utóbb, szóval nagyon nem kellene erőltetni sem az egészségügy fejlesztését, sem a nyugdíjrendszer reformját...2030-ra kevesebb magyar lesz, de a sok "újmagyar" a Fidesz-Magyarországot tiszta szívvel és alázattal szolgálni akaró jámbor szolgahad lesz!:(

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9414451568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákos Weress 2018.12.07. 11:46:49

Nonszensz, szükség van a libsikre, nélkülük nem lenne ellenzék, ami csúnyán ántidemokratikus lenne...:)

LKerekes 2018.12.07. 11:51:37

Honnan a lófaszból szopta a firkász ezt a hülyeséget?

Magyaur 2018.12.07. 12:05:44

Ez már 2015-ben előrelátható volt, akkor már ezt írtam -és nem cáfolta meg a valóság!
A magyar jobboldal lappangó vezérlő eszméi

- A magyar „népnemzeti ellenzék” nem azért utálta Kádár Jánost és az általa fémjelzett „kommunizmust” mert egypárti diktatúrát gyakorolt, hanem mert nem volt eléggé „nemzeti”.

- A magyar jobboldalnak a puha és kompromisszum-kész Kádárral szemben a függetlenséget és bezárkózó, önellátó nemzetállamot hirdető Ceausescu imponált.

- A jobboldal lenézi a magyarországi lakosságot, mert nem vallásos és a nyugati fogyasztói társadalom az ideálja, amik miatt gyenge a "magyarság teljesítménye”.

- A jobboldal célja egy vallásos, a nemzetállamot önfeláldozó módon akár hősiesen is szolgálni kész, a materialista (értsd: kalmár/zsidó szellemiségű), dekadens nyugatot megvető többség létrehozása.

- A jobboldal szemében magyarországi lakosság elfajzott; a globalizmus „kultúrmocskának” a hatása alá került. Az alternatívát a mitikus Erdély kultuszban találta meg. Mivel a magyar-román együttműködést hirdető ezért a jobboldal által nemzetárulónak tekintett RMDSZ Erdélyben megszerezte a többséget, ezért Erdélyről a Székelyföldre tevődött át a jobboldal figyelme és immár kifejezetten a falun lakó, tehát a globalizmustól érintetlen, vallásossággal átitatott, idealizált székely lakosság lett a ki nem mondott követendő példa.

- Nem véletlen, hogy a Fidesz egyik legfontosabb kinyilatkoztatási ceremóniája a székelyföldi Tusnádfürdőn történik, és az sem véletlen, hogy egy most kreált székely zászlóval cserélik le az EU zászlóját a parlament homlokzatán.

- A jobboldal keleties jellege abban is megragadható, hogy folytatni kívánja az I. világháború alatt kialakult hadigazdálkodáson alapuló állam hagyományát. 1920 után, a békebeli dinasztikus kormányzás bukása után két modell alakult ki: az amerikai piacgazdasági és az eurázsiai autokrata állam, illetve ezek kombinációja. Az autokrata állam erőforrásait a módszeresen a honvédelem szempontjainak rendelte alá és általában a társadalmi zűrzavarba „katonás fegyelmet” kívánt belevinni.

- A hadigazdaság a piaci jellegű gazdaság alternatívája: az állami központosítás, szubjektív módon történő újraelosztás jellemzi és a gazdasági racionalitást felfüggesztő „magasabb rendű” célok vezérlik.

- A nemzeti öncélúságot szent célként tételező hadigazdaság számára a külső ellenségen (ami nyilván lehet valóságos, de lehet mondvacsinált is) kívül bármilyen kisebbség (etnikai, életmódbeli) potenciális veszélyt jelenthet, amely gyengítheti a nemzet egységét.

- A folyamat logikusan vezet az illiberalizmushoz, nemzetközi elszigetelődéshez és a kerítések építéséhez.

- A hatalom számára azért éri meg háborúban, vagy mímelt szabadságharcban lenni, mert háborúban felesleges bajlódni a jogállamisággal, bármi elvehető az ellenségtől, az ellenzéktől, vagy a nem túl lelkes állampolgároktól és átadható a hatalom kollaboránsainak. A protekció, a korrupció és a lopás ily módon nemes tetté varázsolódik, hiszen erősíti a „mieinket” a pozícióharcban.

- A hadigazdaság és a hatékony állambiztonsági szervezetek együtt csodákra képesek: Ceausescu Romániájában az 1980-as években a lakosság szó nélkül tűrte, hogy annak érdekében, hogy az ország „visszanyerje a gazdasági függetlenségét” (minden adósságát visszafizesse az IMF-nek és Világbanknak) embertelen takarékoskodási állapotokat vezessenek be.

- A rossz hír: ha felfestjük az ellenség képét a falra, akkor az ország tudatos elszegényítése sem okoz széleskörű elégedetlenséget. A jó hír az, hogy semmi sem tart örökké.

ulpius66 2018.12.07. 13:30:21

@Magyaur:

Gyaúr!

Jótanács!

Sürgősen kezeltesd magad!
(talán még nem késő...)

Uni1002 2018.12.07. 13:53:13

@Magyaur: Ezt tökéletesen összefoglaltad. Tetszik.

jandera 2018.12.07. 17:23:49

@ulpius66: Ez mind az egy ellenérved? Hát, nem erőltetted meg magad...

Győző Dobiás 2018.12.07. 17:33:04

Magyarokat el kell űzni, kell a hely a primitívebb lakosságnak akiket a hatalom könnyebben tud irányítani! Ezt Csurka megjósolta, és pontosan ezt teszi Orbán!

2018.12.07. 17:34:07

@Magyaur: "A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)
„Mi felakasztjuk a kis tolvajokat, a nagyokat kinevezzük politikai posztokra!”
„ A hatalom mindenütt a rosszabb ember kezébe került. S ez másként nem is lehet, mert csak a gonoszabb ember képes arra a sok alattomosságra, aljasságra, kegyetlenségre, amely a hatalom alkalmazásához, elengedhetetlenül szükséges” Leó Tolsztoj: Az újkor vége esszé 1910!

zsilpen 2018.12.07. 22:13:31

Észak Korea kettő ez kell a csuti cigánynak.

Ego55 2018.12.08. 01:16:39

Vannak akik minden ökörséget hajlandóak elhinni. Ilyenek is kellenek mert éhen halnának a csalók!

megamedve 2018.12.08. 08:53:03

Így van. Teljesen jó!

megamedve 2018.12.08. 08:58:55

@Magyaur: egész jó volt, csak ezt a hadigazdaság témát kicsit túlspiláztad.
Dolgozz még rajta.

Magyaur 2018.12.08. 09:44:08

@jandera: Ismétlem ezt 2015-ben írtam, van valamilyen tény ami ennek ellentmondana?
süti beállítások módosítása