MaGYAUR

MaGYAUR

Kossuth és Orbán még véletlenül sem említhető egy lapon!

2019. január 03. - Magyaur

Kossuth különösebben nem érdekel (Széchenyi mérsékelt, pragmatikus és européer hozzáállása a dolgokhoz közelebb áll hozzám), de én még véletlenül sem vonnék párhuzamot Kossuth és Orbán közt!
Orbán egy közepes intellektusú személyiség,akit az apai brutalitás és kisszerű "kaparj kurta" mentalitás megrontott...Kossuth őszintén küzdött és lobbizott az emigrációban - az általa kezdeményezett és aztán megnyert polgári forradalom, de az elveszett szabadságharc után - a magyar függetlenségért. Két irányban próbált segíteni a 1867 előtt Magyarországon: egy svájci mintájú Dunai Konföderációban kereste a Habsburg birodalom ellensúlyát, másfelől a brit trón és az Egyesült Államok döntéshozói közt a külpolitikai támogatót. A reformkor jelszavának szellemében ("Haza és Haladás") élt és dolgozott...célja Magyarország polgárivá tétele..vagyis pont ellentétes céljai voltak, mint a reakciós és újféle feudalizmust- klerikalizmust bevezetni kívánó Orbánnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3814531308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.01.03. 11:14:24

Állj le ezzel a szerrel.
Vagy ne igyál ennyit.

Magyaur 2019.01.03. 11:55:02

Állj le ezzel,
Vagy érvelj, vagy hagyd abba az unalmas szöveged szajkózását!

NemodaBuda 2019.01.03. 12:04:54

Trollduma azonnal indul ! És mindig ugyanaz ! Pedig, orbánt tényleg nem lehet egy lapon emlegetni Kossuthtal Legfeljebb a lehajtott fejű kosuthszoborral a parlament előtt, mint a nemzeti izlésficam kinőhetetlen betegségével együtt. És orbánt emlegetni tulajdonképpen most már csak valami törvénytelen szemétséggel együtt lehet emlegetni, valami cinikus húzással együtt. A központosítással együtt, aminek eredményeként kicsiny családja izmosodik, ágasodik, bogasodik - a sok hülye fideszes meg örül ennek.

Hungryhorse 2019.01.03. 14:32:02

@NemodaBuda: a poszteren kívül senki nem melegette orbánt együtt az amúgy messze nem hiba nélkül való Kossuthtal.
Én sem.
Az, hogy te miként emlegeted a te dolgod.
A demokratikus választásokon 2006 ősze óta ott veri el a pofátokat, a szavazóival együtt, ahol csak lehet.
Nem kicsit.
Nagyon.
Ma is megtennénk:
www.kozvelemenykutatok.hu
Holnap is.
süti beállítások módosítása