MaGYAUR

MaGYAUR

Kásler a legbetegebb jobboldali fantazmagóriák Frankensteine...

2019. január 06. - Magyaur

Ő a lándzsa hegye, amivel a bevett egyházakon túli, legirracionálisabb turulista jobboldal képviselőjeként böködi és befolyásolja az egyre inkább az elbizonytalanodó Orbánt! Annak a spekulatív jobboldalnak, amely egyszerre mondja azt, hogy a magyar az emberiség legősibb nemzete, aztán hogy Jézus párthus-magyar volt és azt, ezzel egy szuszra, hogy a magyarok a dekadens Nyugatnál többet érő turkesztáni- türk-kazár-kazah konglomerátum küldetéses nemzete...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9114539582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Tamasi 2019.01.06. 10:25:06

Mivel Grazban nem tudták kigyógyítani a csúti suttyót a mentális bajaiból ezért majd kásler fogja őt gyógyítani a tízparancsolattal. Kíváncsian várom, hogy hat majd a kis putyincsicskára a "ne lopj" parancsolat?

komiszár 2019.01.06. 13:34:14

Remélem a normális munkahelyen dolgozó magyarok milliói nem dőlnek be a gyurcsányista
Kun Béla dédunokáknak.
Akik a Tanácsköztársaság visszahozásán ügyködnek.
"'zavarjuk ki az autógyárakat
"német béreket
"ingyen flasmobos tanulást.
"azonnali külföldre költözést a vizsga után
"Szabad élet szabad madár "

2019.01.06. 13:56:54

@komiszár: Remélem eztetet te at apukádtól "ollóztad"?Mert az én családom megszenvedte az apádék terrorját cattarónál 45-ben és 56 ban is szép számban gyilkolásztatok embereket "szorakozásból"!Ma már mivel az emberek kevésbé mernek kiállni magukért azért jó esélyed van arra,hogy a vezetőd golyafogónak használjon,ha beindul a Nép!

Efhetven 2019.01.06. 14:17:47

@István Tamasi: Egyszerűen elég tőle, mint vámpír a napfénytől.

Fertótám 2019.01.06. 14:27:32

Tudom már, miért költözött a felcsúti cigánygyerek a budai várba. Azért ,mert a Vár alatt a hegy össze-vissza van furkálva. Rezidenciájából a Sziklakórházban kialakított miniszterelnöki gumiszobába feltűnés nélkül járhat kezelésre.

komiszár 2019.01.06. 14:48:10

CSULLA ! Nép,néphatalom,tanácsköztársaság, Cattarónál 45-ben= nem tévedsz itt legalább 25 évet.
Én félek a NÉPTÓL. A nép egyenő kommunista. ........... A Népbíróságokon keresztül.
Dúló, törő ,zúzó állafaj.
Kulákverő bőrkabátos pribék.
Gulagra,recskre segítő pufulykás csőcselék.
Nagy Imre féle rákosista padlássöprő hazaáruló.
Németeket kiűző tróger.
S még sorolhanám....................mert 84. életévemet töltöm.

Bryan élete 2019.01.06. 15:11:54

Ez az emberprofesszor évtizedekig tisztelettel, megbecsüléssel és elismerésekkel övezve végezte békés nyugodt dagonyájában rákgyógyítói munkáját úgy,hogy a kutya s tudta róla, mekkora egy univerzális politikai fenomén.
Hogyapicsába derült ez ki róla éppen most, 70 éves korában és főként miért?????????

Bryan élete 2019.01.06. 15:40:31

@komiszár: B+ komisszár, ne azt a sebet nyalogasd, hogy mi volt hatvan éve, akkor a sztálini időkben tízmillliók haltak meg egy szadista állat önkénye miatt, itthon is, mint minden szovjet fennhatóság alatt álló területnek meg volt a kötelező hozadéka ennek egészen a megdögléséig. Ha ebben a világban élsz ma is, nagyon szar lehet neked.
Arról beszéljünk, mi van ma, mi határozza meg a mát, a jövőnket, gyerekeink jövőjét, ezek a fontos kérdések, nem az, hogy mit csinált rákosi nyakig búzamezőben. Egy éleltünk van amit ma élünk és nem 1950-ben.

puszt 2019.01.06. 18:04:33

Már a második... Papp Lajos is meggárgyult, most ez a hülye. Ki a Soros a NER-ben?

NemodaBuda 2019.01.06. 20:20:44

@komiszár: Te beteg vagy, és nagyon, nagyon szerencsétlen !

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.06. 22:53:56

A magyarság múltjának a feltárására tényleg szükség volna. Leginkább azért mert Árpád magyarjaitól (későbbi nemesi osztály) származtatják a magyarságot, holott ők lélekszámukban kerekítési különbözetet képeztek a korábban itt élő adózó néphez képest. Ezt a névtelen is világosan leírja (meg még azt is hogy az akkor itt lévő adóztató törzseket leverték, vagy maguk alá tördelték).

És hogy ez a meghódított magyar paraszti népesség mennyire nem nomadizált, és hogy mennyivel fejlettebb volt az öntözéses mezőgazdasága pl a mainál azt már 18. éve tudhatnánk.

epa.oszk.hu/00400/00414/00001/pdf/takacskaroly.pdf

www.origo.hu/kornyezet/20130528-ontozes-mezogazdasag-arpad-kori-csatornarendszer-halasto-legelo-ret-kozepkor.html

Nem ott kell kutatni ahonnan Árpádék jöttek, hanem itthon. Nem jöttünk mi sehonnan sem. Ezt meg tizedik éve tudhatnánk, ha mernék értelmezni az eredményeket. A genetika az természet tudomány!

www.matud.iif.hu/08okt/05.html

Magyaur 2019.01.06. 23:19:08

Azok az ostoba rómaiak! Észre sem vették, hogy a világ legfejlettebb öntözéses mezőgazdasággal rendelkező magyar népessége él a szemük előtt!:)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.07. 08:01:10

@Magyaur: Hú de gyorsan olvasol. Csak kicsit felületesen. Sehol sem írtam vagy linkeltem hogy a világ legfejlettebb öntözéses mezőgazdaságával rendelkeztek, "csak" annyit írtam, hogy a mait alázta (de még az átkosbelit is). :-)

Pannoniát jelentéktelen tartománynak írják le, pedig az egykorú források (megtisztítva az ideológiai felsőbb rendűségtől) érdekesek.

hu.wikipedia.org/wiki/Pannonok

"„Egész Pannonia nagyon erdősen terül el az Iapydes és Dardani között. Augustus idejében nem volt ott város, hanem falunként vagy a vidéken szétszórt egyes házakban laktak nemzetségek szerint. Nem volt a nemzetnek egy közös kormánya, nem volt közös gyűléshelyük, közös uralkodójuk. Háború idején százezer embert tudtak volna kiállítani, de nem tudták összegyűjteni a fejetlenség miatt.”

A fejetlenség az a mellérendelt paraszti társadalmat jelenti. A százezer harcos az a császárkor fénykorában volt jellemző az egész Római birodalomra, Pannónia pedig csak a Kárpát-medence fele volt.

Ha érdekel a régmúlt ne a történelem könyveket nézzed, (harcos elnyomó kisebbségeket írnak le az ókori szerzők, mert velük gyűlt meg a bajuk) hanem pl régészeti leleteket, archeogenetikai vizsgálatokat, mert azok jóval egzaktabbak mint a múló politikum önfényezése. Jelenkori párhuzam, kinyílott a pitypang, megírom. :-(

Árpádék ellopták, illetve le se ... sajnálták a meghódított paraszti népesség történelmét. Nekik a szittya magyar szítja szentháromság volt a fontos. A parasztnak meg a (mesterséges)tó -Magyarország. :-)

Magyaur 2019.01.08. 16:17:12

@rdos: Én úgy tudom, hogy a Kárpát-medence ugyanúgy átjáróház volt a múlt évezredsekben, mint Európa többi része. A pannon-kelták csak egy nép volt az itt lakó, de elvándorló népek közt, de voltak itt korábban másfajta kultúrák, amelyeket csak a kerámia-díszítéseik alapján különítenek el...aztán áthaladtak errefelé germánok (longobárdok), hunok, avarok és szlávok. De visszatérve a bejegyzésemre szegény Kásler doktort a neve lebuktatja..ő semmiképpen sem lehet a szittya magyarok leszármazottja...talán ezért is pápább a pápánál!:)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.08. 19:18:04

@Magyaur: Nem a (köz)népek vándoroltak pl. a népvándorlás korában, vagy korábban, vagy később, és ezt már írásos emlékekből is tudjuk (pl nálunk besenyők, kunok, jászok, akik mind harcos népek voltak ezért is telepítették be őket királyaink). Hanem csak a harcos katonai "arisztokrácia" vándorolt. A rómaiakról is tudjuk hogy sok ilyen harcos népet telepítettek be-le főleg a határ - limes őrizetére.

Az adózó paraszti népről - ahogy ma sem - nem igazán maradtak írásos emlékek. Maradnak a régészeti emlékek, ezek szerint viszont a Kárpát-medence a neolitikumtól kezdve sűrűn lakott volt. És a neolitikus kezdetek is átértékelődtek nem is túl régen (Kásler doki bizonyára nem olvasta).

www.termeszetvilaga.hu/interjuk/banffy.html

Vélelmezem hogy az AVK kultúra lehetett a magyarság őse. A Körös emberek lehetnek a szlávok, ha tippelnem kéne. Persze eddig senki nem mer - vagy inkább akar visszatekinteni, mert az biza átírná a történelmet.

A szlávok úgy tudják hogy 16oo éve érkeztek mai lakhelyükre (csak azt nem tudják honnan). Nem veszi észre (ahogy mi sem) hogy évezredek óta itt élünk egymás mellett. És így már érthető hogy lett a magyar iskolából a szláv skóla ("útálják" a szlávok a magánhangzókat) de a francia még emlékszik rá és ecolé-nak mondja az iskolát. Ja, és jövevény szavaink azok inkább menemények lehetnek (fél Európa belőlünk lett, a másik fele a baszkokból). Milyen érdekes ez a két nép a kakukk tojás Európában (baszk és magyar).

És az is érthetővé válik miért nem értjük finnugor nyelvrokonainkat. Azért mert a finnek úgy tudják hogy délről érkezte mai lakhelyükre és 9-1o ezer évvel ezelőtt. Az urali nyelvrokonaink meg úgy tudják hogy nyugatról érkeztek kb 6 ezer évvel ezelőtt. Meghosszabbítva a két vándorlási pályát az biza itt metszi egymást.

Kásler doki keresi honnan jöttünk? Sehonnan sem. Ja? De neki ki van adva a dicső szentháromság, a szittya magyar szítja. :-(

Hunból pl 3 ezer harcos maradt Attila halála után. Ezek a "nagy" szittya - szkíta - gót - ...l népek mind kis létszámú harcos - adóztató elnyomó népek voltak csupán.

Na, ennyit a dicső szittya múltról.

Magyaur 2019.01.08. 22:22:57

@rdos: Sajnálom, én nem ezt gondoiom.
Majd Kásler doktor Magyarságtudományi Intézete majd mindent tisztázni fog!:)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.09. 19:11:50

@Magyaur: Természetesen hiszel amit akarsz. Gondolkozni azonban ma még szabad. Kérdésem. A regös az elég "mélymagyar foglalkozás"? A névtelen a regösöket és a parasztokat egy lapon említi (azaz itt talált "zsákmánynak" tekinti őket).

mek.oszk.hu/02200/02245/02245.htm#36

"Háborúikat és egyes hőstetteiket, ha e lap írott betűinek nem akarjátok elhinni, higgyétek el a regösök csacsogó énekeinek meg a parasztok hamis meséinek, "

Káslerdoki persze hogy a szittya vonalat szittya, kell a nyilván ma már hamis "degenere nemesség".
süti beállítások módosítása