MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán családvédelmi bejelentései nem jelentenek megoldást a demográfiai katasztrófára!

2019. február 11. - Magyaur
Pótcselekvés, mert a lakosság szociális és nyugdíj rendszerének romlását észlelő, vagyis a közeljövő kilátástalansága elő külföldre menekülő félmilliónál több honfitársunkat mindez már nem érinti.
Pótcselekvés, mert a Fidesznek kilenc éve volt arra, hogy Magyarországot olyan élhető hellyé alakítsa, ahová minőségi bevándorlókat (pl. a környező országokban élő magyar szakértelmiségieket) lehetett volna idecsábítani, akik növelhették volna az adófizetők táborát. Mert ha lesz új "Ratkó-hullám", amit kétlek, annak csak 20 év múlva lesz látszatja, addig viszont folyamatosan szegényedik a magyar állam, tehát egyre inkább rákényeszerül vagy a hitelfelvételre, vagy az infrastruktúra, a szociális gondoskodás elhanyagolására.
Pótcselekvés, mert 2010 óta annyi ingyenpénz érkezett az Európai Uniótól Magyarországra mint egy főre vetítve sehova máshova Európában és ezt a pénzt a fideszes holdudvar, meg az őt támogató egyházak zsebébe tömködték, a többit meg az ország gazdasági technikai színvonalát nem fejlesztő sport területekre költötték. Eddig tehát érdemben nem történt változás.
Pótcselekvés, mert a társadalom elöregedése és a lakosságszám csökkenése nem magyarországi, hanem európai probléma! Amikor azt jósolják, hogy 2050-re a világon minden negyedik ember afrikai lesz, valamint hogy eközben demográfiai vákuum alakul ki Európában, akkor azt hinni, hogy a népvándorlás kezelését nemzeti hatáskörben meg lehet oldani az vagy vakság, vagy az igazi nemzeti érdekkel nem törődő, csak a hatalmi érdeket szem előtt tartó blöff.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8814620326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.02.11. 16:07:24

Az egyetlen megoldás a demográfiai problémára:
- Bajnai és Gyurcsány kinevezése kormányfőnek,
- Soros királlyá kiáltása,
- minden nem ballib szervezet betiltása.

havrilla 2019.02.11. 16:35:27

Te tényleg ekkora seggfej vagy édes fiam?
Ostoba , barom gyűlölködő. És beképzelt is, hiszen a hülye gondolataid nem hoz több szavazót nektek.
Édes Istenem, amíg ilyen emberek léteznek az ellenzéknél, addig nem lesz gondja Orbánnak a választásokon.

19540511 2019.02.11. 19:20:58

@MAXVAL bircaman közíró: Ezzel nem szóltál hozzá a fenti cikkhez egy morzsányit sem, csupán mellébeszélsz, ahogy a fideszesek szokták.
Lányommal - akinek 4 kiskorú gyeremeke van - 44 éves, arról beszélgettünk, hogy ezek a belengetett ígéretek semmit nem fognak lendíteni a gyermeszaporulaton, mivel a mi (Ratkós szülők) gyerekeink már 40-es éveikben járnak, többet nem fognak szülni. Az utánuk jövő korosztályok pedig sokkal kisebb létszámúak, és főleg ők, tehát a mai 30-asok mentek külföldre, ott szültek/szülnek. Logikusan tovább csökken a szülőképes nők száma. A fiúk pedig nemnagyon akarnak nősülni, nélkülük pedig nem megy. Szóval ez megint csak porhintés és üres igérgetés. Orbán nem ismeri a magyar valóságot, de úgy látszik, hogy nem is érdekli.

Magyaur 2019.02.11. 19:40:16

Tel@19540511: Teljesen egyetértek....eső után szép látványos köpönyeg:)

havrilla 2019.02.11. 20:19:45

@19540511:
Nagyon okos vagy. Akkor mi a megoldás? Nem tudod, csak járatod a szád.

ulpius66 2019.02.11. 21:02:38

Szerintem a migráncsok, különösen az agysebész migráncsok befogadása a MEGOLDÁS!

H3rold 2019.02.12. 00:59:59

@havrilla: Tipikus fidióta vitakultúra. Érvek híján személyeskedés. Ennyit tudtok mindössze, agymosott fideszbirkák.

István Tamasi 2019.02.12. 10:44:33

A következő lépés - mert ez a 7 nem fog pozitív változást hozni - nyilván az lesz, hogy bevezetik a Hős Anya kitüntetést mint a Szovjetunióban volt az iszonyatos háborús emberveszteség pótlására azon nők számára akik legalább 12 gyereket szülnek.
De ez sem fog eredményt hozni, mert már most is minden 7. magyar gyerek külföldön születik olyan szülőktől akik gazdasági migráncsként elhagyták az országot és sajnos az eltávozók száma csak növekszik. Velem éppen tegnap közölte egy pár, hogy elmennek, mert a most bejelentett támogatásokkal is reménytelennek ítélik a helyzetüket itthon.

István Tamasi 2019.02.12. 10:46:05

@MAXVAL bircaman közíró: Látjuk, hogy a bulesz hegyibirkák létszámával nincs gond, még a magyar internetes oldalakra is jut egy.

György Csaba Nagy 2019.02.12. 12:10:18

Tegyük fel azt a valószínűtlen esetet, hogy Orbán új demográfiai programja révén kis magyar állampolgárok tömege árasztja el a haza földjét. Lenne 20 évünk, hogy ők hasznos munkaerővé váljanak. Akkor döntenek, képességeiket itthon hasznosítják, vagy elhúznak nyugatabbra. Itthon tartásukra akkor lenne esély, ha közben Mao élhető országgá változna. Ehhez a nemzetközi versenyképesség erős fokozása, a korrupció visszaszorítása, koncentrált okos gazdaságfejlesztés, a feudalizmus polgárosodásra váltása, benne az önkormányzatiság és civil döntési jog és képesség erősítése, az oktatás és egészségügy korszerű színvonalra emelése, benne az egyház kiakolbólítása az oktatásból lenne az út. Ez ugye szöges ellentéte Orbán gyakorolt politikájának. Tehát az egész rendszert kellene megváltoztatni, Orbánékat elzavarni. E nélkül csak átvállalnánk a gyerekek felnevelésének költségeit és feladatát a nálunk gazdagabb és élhetőbb nyugati országoktól, a munkaerő zömmel ott hasznosulna. Orbán az orráig lát.

havrilla 2019.02.12. 13:28:02

@H3rold: Menj a fenébe. Ti kezdtétek. Geciztek, bajszos szarozto és fel vagytok háborodva, ha visszakapjátok.

havrilla 2019.02.12. 13:29:45

@György Csaba Nagy:
Hát ha te nem tudsz gyereket csinálni, akkor miért ontod a baromságaidat?
Tényleg ilyen anyabaszó hülye vagy?

György Csaba Nagy 2019.02.12. 14:28:40

@havrilla: Nem csodálom, hogy érdemben nem tudsz hozzászólni, ahhoz eszköztelen vagy. Javaslom, te viszont ha tudnál is, tartózkodj a gyerekgyártástól, ilyenből egy is sok.
süti beállítások módosítása