MaGYAUR

MaGYAUR

Bevándorlás fontos dolog, foglalkozni kell vele!

2019. február 17. - Magyaur

A bevándorlás, - ha feltételekhez kötött és jól ellenőrzött folyamat - jobb dolog, mint a teljes tiltás, mert el lehet vele kerülni a később más nyelvi-kulturális hátterű embercsoportok gátszakadás-szerű beözönlését a demográfiai vákuumtól sújtott Magyarországon és Európában! 
Aki tehát azt szeretné, hogy a civilizációnk a változások közepette megőrízze az identitását, ugyanakkor jól működő és fejlődőképes maradjon, annak el kell vetnie a merev, "etnikai homogenitást" középpontba állító politikát és egy rugalmas, de az integrációt elősegítő és egyben kikényszerítő irányvonalat kell támogatnia!
Különben a soknemzetiségű Magyar Királyság a története folyamán többször volt képes felszívni olyan más vallású, harcias népcsoportokat mint a besenyők, jászok és kunok. 
A makacs tiltás és blokkolás nem az erő, és főleg nem a kormányzati bölcsesség jele.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6514631546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2019.02.18. 13:04:21

@Rátóti Tamás: Az Origo szemérmetlenül hazudozó, oroszok által manipulált portál. A migránsok, ha törődnek velük, akkor nem lesznek rosszabbak a török vendégmunkásoknál. - amiből az NSZK sokat profitált!
süti beállítások módosítása