MaGYAUR

A magyar fiatalok a „rezervátum-ország” rémképe elől menekülnek Nyugatra!

2019. március 19. - Magyaur

A modern európaiság ellen háborút folytató orbáni reakciós politika a székelyföldi „magyar rezervátum” mintáját akarja ráerőltetni a mai Magyarországra. A versenyképtelen, urambátyám kasztosodás, a dzsentri nacionalista hagyományokra építő bezárkózó, gettósodó Orbán rezsim az, ami elriasztja és kikergeti az országból a világra nyitott és ambiciózus fiatalokat!
Orbán „rezervátum-ország” koncepciójának sajnos nemcsak az a következménye, hogy a magyar fiatalok legdinamikusabb részének nincs vonzó jövőképe, hanem az is, hogyha ez a minta követőkre talál más európai országban, akkor a kontinens öngyilkos szétdaraboltsága magát az európai kontinenst és európai civilizációt teszi jelentéktelenné és súlytalanná a világban! 
Vajon kiknek az érdekeit szolgálja az Orbán-féle, nemzetinek mondott, de csak a Fidesz teljhatalmát szolgáló "szuverenitás" rögeszme?

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1714701070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.