MaGYAUR

MaGYAUR

Nem a "természetfelettiség" segít a Bioszférán,

hanem a "természet-mellettiség"!

2019. március 24. - Magyaur

 Új paradigma van születőben, amely zárójelbe teszi a korábbi vallás-alapú és nemzet-alapú paradigmákat. Az új "Bioszféra-paradigma" már nem az embert, nem a szociális igazságot, pláne nem az Istent állítja a középpontba, hanem a természeti környezet megóvását és a túlszaporodott ember-állat okozta károk enyhítését. 
Ha úgy vesszük ez visszatérés az ősi természetvallások "növény-hegy-állat" tiszteletéhez. 
A "Bioszféra-paradigma" zászlóvivői a ma még politikailag komolyan nem vett gimnazisták, azok akik azonban már vannak annyira intelligensek hogy ne vegyék be a felnőttek nemzeti és vallási rögeszméit...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2514713233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.03.24. 19:28:46

A "ma még politikailag komolyan nem vett gimnazisták" nem fejezték be középfokú tanulmányaikat sem, az elettapasztalatuk a nullához tendál, a szüleik tartják el őket és nincs szavazati joguk sem.
Cserébe kevésbé büntethetők.

Az a primitív próbálkozás, hogy őket kihasználva tematizáljátok az EP kampányt, itthon nem túl sikeres.
Remélem máshol sem.

.
Ez
süti beállítások módosítása