MaGYAUR

MaGYAUR

A világkormány (ha létrejön egyszer), akkor nem az ENSZ feljavított változata lesz,

hanem valami egészen más! 

2019. március 27. - Magyaur

Az ENSZ, a történelmi szerepüket vesztett nemzetállamok szervezete, vagyis eleve nem lehet "világkormány"! A világkormány más minőséget képviselne, hiszen egy teljesen új és más szempontból kiindulva irányítaná az őt alkotó emberi civilizációs alakzatokat, tudniillik hogy mi szolgálja a Föld és a bioszférának (amiben nincs kitüntetett szerepe az embernek!) hosszú távú érdekeit! Hiszen mindent az élővilág, és benne az egységes és oszthatatlan emberi faj túlélésének kell alárendelni. Az olyan kérdések, hogy hol húzódjanak a határok, vagy melyik istenhez kell imádkozni jelentőségüket vesztik.

Létre kellene hozni az emberiség "Felettes Én"-jét és annak végrehajtó hatalmát...két sejtésem van: egyfelől ez csak valamilyen, az egész emberi nemet megrázó, katarzist előidéző katasztrófa következtében jön majd létre, a másik, hogy az Ember "Felettes Én"-je már nem is egészen emberi lesz, hanem legalábbis részben Mesterséges Intelligencia....Viszont ez az a még virtuális, magasabb nézőpont, ahonnan ma körül kell néznünk és megítélnünk a dolgokat.
Korunk követelménye az új szemlélet kialakítása, felkészülés intellektuálisan és érzelmileg a Bioszféra Bölcsesség majdani befogadására!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7014719149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása