MaGYAUR

MaGYAUR

A megváltó naivitás 

2019. április 02. - Magyaur

Remélhetőleg még időben elsöpri a klímakasztrófa a jelenlegi tehetetlen nemzeti és nemzetközi politikai struktúrákat (nemzetállamokat, ENSZ stb) és a bioszféra túléli a természeti erőforrásokat bűnös módon elherdáló gazdasági és állami mechanizmusokat! 
Csak a - "realitások" talaján álló, korlátolt felnőttes gondolkodással szembeni - gyermeki és a sokat tapasztalt vénekre jellemző bölcs és "szent" naivitás mentheti meg a világot!

ttps://hvg.hu/vilag/20190401_Nekiment_Orbannak_a_klimasztrajkolo_sved_lany?fbclid=IwAR3jRoBVwFpr8mXSfIyopRCPD7aHHjKLFwyjpheUa_eHENwAR-z0YYKTWz8

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9914734699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.04.04. 17:06:49

Ez nem naivitás.

Ez szimpla butaság + a libsi média aljas manipulációja, amely már a gyerekeket manipulálja, mint sztálin és a kommunisták tették évtizedeken át.
süti beállítások módosítása