MaGYAUR

MaGYAUR

A „7 pontos akcióterv” egy vacak politikai fércmű

2019. április 05. - Magyaur

1. A migráció kezelését elvenni Brüsszeltől és visszaadni a nemzetállamoknak.
Ha, ahogy a környezetvédelemre fittyet hányó populista vezetők mondják: nem lesz klímakatasztrófa, akkor persze nem várható népvándorlás, tehát ez az egész migránsozás felesleges! De ha mégis lesz népvándorlás, akkor egy ország pár száz kilométeres szögesdrótkerítése - aknazárral sem, az elektromos áram kerítésbe való bevezetésével - sem tudja megakadályozni a pánikba esett milliós tömeg betörését. Talán az egységes, EU központból irányított határvédelem, az EU-val határos baráti országok segítségével feltartóztathatóak a hontalanná váló emberek és letelepíthetők (ahogy most Törökországban, az európai a határoktól távolabb.) Ha viszont Orbán ilyen körülmények közt szuverenitásról papol, akkor vagy tökéletesen felelőtlen, vagy szándékosan el akarja takarni a lapjait, hogy az Unió ne lásson bele a kis piszkos anyagi játszmáiba.

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására.
Ezt beszélje meg a jobboldali populista barátjával Salvini-vel, aki ragaszkodik ahhoz, hogy Olaszországot az Unió tehermentesítse az afrikai menekültek ellátásában és osszák szét a bevándorlókat valamilyen elv szerint Európa Afrikától távolabb eső területeire.

3. Senkit se engedjenek be Európa területére, akinek nincsenek érvényes személyazonosító iratai.
Ellentmondás az első ponttal! Most akkor „a migráció kezelését el kell venni Brüsszeltől”, vagy mégsem?:)

4. A migránsvízum és migránskártyák megszüntetése.
Szükség van bevándorlásra, mert mind Európa, mind Magyarország elöregszik, csökken a lakosságszám, aminek következtében nem lesz elég munkáskéz, aminek következtében nem lesz elég adózó, aminek következtében nem lesz elég állami bevétel, aminek következtében nem lesz sem nyugdíj, sem közalkalmazotti fizetés. Ezt persze Orbán tudja, de keménykedik, pedig egyre jelentősebb mennyiségben vár a magyar gazdaság vendégmunkásokat. A Magyarországon dolgozó ukránok kapnak vízumot és kártyát is…miről beszélünk?

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlás-segítő szervezeteinek.
A mumus „Brüsszel” nem létezik. Az EU-t alkotó 27 ország dönti el, hogy kinek, mire adja a pénzét. Vagyis Orbán, újfent önellentmondásba kerülve az első ponttal és 26 más európai nemzetállamnak akarja megmondani, hogy mit tegyen. A bevándorlásra szükség van, de például a svájci szigorú szelekciós mechanizmust kellene követni, amikor valóban integrálódni akaró, több éves próbaidő után csak a kifogástalan magaviseletű menekültek kaphassanak letelepedési engedélyt.

6. Az EU-ban senkit se érhessen hátrány azért, mert kereszténynek vallja magát.
Ez komolytalan. Ha terjedne is a vallásnélküliség Európában az nem valami ördögi zsidó-muzulmán összeesküvés következménye, hanem egyfelől az egyházak hitelvesztéséből, másfelől a modern nagyvárosi, profán élet terjedéséből fakad.

7. Bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén.
Zavaros módon Orbán egyszer csak az illegális bevándorlást akarja megakadályozni, máskor meg mindenfajta bevándorlást. Mindeközben Magyarország kiad – gyanús offshore cégek révén – gyanús ukrán, orosz, kínai stb embereknek úgy nevezett „letelepedési kötvényeket”, amiknek hasznából nem részesedik a magyar kincstár! Vagyis Orbán mégsem tartja magát a bevándorlás-ellenességhez.

Nekem úgy tűnik, hogy a „Történelem Ura” és a józan ész a bevándorlást, - más globális gazdasági, politikai és környezetvédelmi problémához hasonlóan - nem nemzetállami szinten, hanem globális módon képzeli kezelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6914742675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apro_marosan_petergabor 2019.04.06. 01:40:11

Nincs semmi baj a 7 ponttal, néhány gondolat hozzá:
- Ne keverjük az ukrán s egyéb (európai és keresztény)bevándorlókat az afriakai és iszlám bevándorlókkal
- amellett szintén ne keverjük a sok tökét hozó, munkakultúrával rendelekező bevándorlókat a segélyért érkező , kultúrálatlan bevándorlókkal
- Salvinival lehet szövetkezni, 2 halmaz között a közös területeket aláhúzva
- Mo saját maga eldöbtheti kit enged területére, de az EU-ba ne jöjjenek be azonosítatlan személyek, mindkettő a biztonságunkat növeli
- Mo demográfiai eszközökkel akarja megoldani a népesség csökkenést, nem mépesség cserével, s ezt javasolja az uniónak is. Ha ehhez az unió is hozzálátna már haladnánk előre

apro_marosan_petergabor 2019.04.06. 01:40:55

Érdekes, hozzászóltam, hol van?

Arthur Bloch 2019.04.06. 02:22:36

@apro_marosan_petergabor: Hol van az a "követelmény",hogy kötelező beengedni az ún. migránsokat ?? Ha ilyen nincs,akkor ne is hivatkozzon Kecóka ilyen szövebbel... bozo

2019.04.06. 03:08:57

@apro_marosan_petergabor:

Demográfiai eszközökkel mi?
Csak nem a falusi CSOK-ra, meg a nagymama GYEDRE gondolsz pubi?

Majd rádöbbensz öcsi, amikor egyre több és több ember hagyja itt ezt a pöcegödröt, oszt nem lesz nyögdíjad kicsi rigó. Akkor is szavazz a csúti gazdádra!

2019.04.06. 06:13:31

@apro_marosan_petergabor: "Nincs semmi baj a 7 ponttal, ".....Na, mindjárt gondoltam. Feketén-fehéren leírja, hogy mi a probléma ezekkel a pontokkal. Erre te, hogy semmi probléma nincs velük. Mond, melyik része nem volt érthető? Esetleg valamelyik szó? Soha nem volt olyan, hogy kötelező beengedni migránsokat. Ha csak ezt az egyet megértenéd, megértenétek, vége is lenne a nagy migráns félelem keltésnek.

tpl 2019.04.06. 06:25:47

Ez poszt inkább egy fércnű, de még az sem. Igazából szóra sem érdemes. Nagyon gyenge cáfolat Orbán 7 konkrét és egyértelmű pontjára.

Fergio 2019.04.06. 06:53:24

@tpl: Ja, a te hozzászólásod még annál is gyengébb, ezért kár volt felkelni ilyen korán... :DDD
Egy-két dolgot kérdezek: ha annyira pokolfajzat, korrupt, rohadék ez a Soros, akkor árulja már el valamelyik fideszbirka, hogy az elmúlt 3 év alatt hányszor perelte be, jelentette fel a Magyar Állam a strasbourgi, hágai, vagy az amerikai bíróságon ezt a szemétládát? Merthogy plakátokra kidobálni több milliárdot egy fantom ellenség ellen úgy gondolom pazarlás. A 289 darab plakáttól nem változik meg Soros. Ja és kérnék Putyin ellenes plakátokat is az utcákra, mivel magyar származású kárpátaljai fiatal katonák haltak meg a "szakadár" ukránok elleni harcok során. A szakadárokról azóta kiderült, hogy felségjelzés nélküli orosz katonák voltak...
És azt is szeretném megkérdezni, hogy ha minden államnak saját magát kell majd megvédeni, akkor a törökökkel - ahol kb. 4 millió migránst tartanak EU anyagi segítséggel (6 milliárd Euró) táborokban - mi lesz? Ki fogja megállítani a 4 millió migránst ha a törökök szélnek eresztik őket? Vagy mi? Merthogy csak szólok, hogy nem Orbán védte meg Európát a 150 km-es kerítéssel, hanem Erdogan - bármennyire is rühellem - a 4 millió migráns zárva tartásával... bocsika.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.06. 07:12:32

A 7 mögötti értelem: nem a brüsszelitáknak, az oligarcháknak, a filnatlopós gazembereknek. Ennyi az egész. Mi ezzel a gond?

Kivlov 2019.04.06. 07:14:16

A 3. pont a lényeg.
Ha a csürhe idejöhet papirok nélkül, akkor mindenki számára szüntessük meg a személyi azonositást, a hatarokat, a reptéren se legyen átvizsgálás, papírellenőrzés stbstb

2019.04.06. 07:45:33

Én nem kedvelem a poitikát,így látom: Orbán felépít egy stratégiát,ami erre a migránsozásra épít,harsog minden kormánymédia:Soros migráns brüsszel,közben kiszedi a pént a népnyúzó adórendszerrel az emberekből,amit az állandó migránsozással semlegesit.
Az egy más dolog,hogy itt az emberek 99%-a nem kiváncsi a migránsokra,integrálhatatlan sötét banda.
A relative szegény kelet európai országok átlagpolgárai pedig sosemélvezték a nyugati kényelmet,anyagi biztonságot,mindig nyúzták a korrupt hazug jobb-balkormányok,persze h nemkíváncsi a migránsokra.

Magyaur 2019.04.06. 07:49:05

@tpl: Az egésszel van baj. Lehet, hogy jó macchiavellsita politikus, aki rövid távon a megosztásra és a szavazatmaximalizásra törekszik, vagyis hogy felfesti a tőlünk független "Brüsszel, mint gyarmattartó" mumust, aztán a migráns mumust, aztán a hazafiatlan, sőt keresztény-ellenesnek hazudott magyar ellenzék mumusát, szóval lehet, hogy ügyes politikus, de nem államférfi!

kritizator 2019.04.06. 07:52:06

@Fergio: 289 darab

Ja, 28900 db, sajnos

MACISAJT 2019.04.06. 07:56:47

"A mumus „Brüsszel” nem létezik. Az EU-t alkotó 27 ország dönti el, hogy kinek, mire ad pénzt."

Hülye úr! Kéne akkor szólni pl. Weber úrnak is, hogy ne kotyogja ki a "demokrácia" szemléletét, melyben ő és Merkel majd megmondják a jövőt és passz:

Világ: Weber: Nem Orbán határozza meg a jövőt, hanem Merkel és én ...
hvg.hu/.../20190405_Weber_Nem_Orban_hatarozza_meg_a_jovot_hanem_M..

Vagy szóljanak Oettinger EU biztosnak, aki szintén kikotyogta hogy kinek és miért osztják a "brüsszeli " pénzeket:
index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/

Ami pedig a migrációt illeti, tessék azt elolvasni hogy jelenleg pl. mi zajlik Görögországban ( ja hogy ezeket a híreket valamiért hiába tetszene keresni az index. és egyéb ballibsi pardon "független" hazai médiumokban):
www.focus.de/politik/ausland/migration-fluechtlinge-in-griechenland-hoffen-auf-grenzoeffnung_id_10555114.html

vagy a 2015-ös budapesti állapotokat idéző friss athéni helyzetet:
www.france24.com/en/20190405-migrants-occupy-athens-rail-station-border-passage-bid

Magyaur 2019.04.06. 07:59:40

@MAXVAL bircaman közíró: Lehet, hogy jó macchiavellsita politikus, aki rövid távon a megosztásra és a szavazatmaximalizásra törekszik, vagyis hogy felfesti a tőlünk független "Brüsszel, mint gyarmattartó" mumust, aztán a migráns mumust, aztán a hazafiatlan, sőt keresztény-ellenesnek hazudott magyar ellenzék mumusát, szóval lehet, hogy ügyes politikus, de nem államférfi!

nemecsekerno_007 2019.04.06. 08:01:44

@Látens Inszinuáció: "Majd rádöbbensz öcsi, amikor egyre több és több ember hagyja itt ezt a pöcegödröt, oszt nem lesz nyögdíjad kicsi rigó."

Hát előbb azok nem fognak nyugdíjat kapni, akiknek külföldre ment a kölke. Mondjuk... Ne azok fizessék már a nyugdíját akik itthon dolgoznak. Persze lehet vinni a mamit is, oszt meglátjuk a fogadó ország fizet-e neki nyugdíjat....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.06. 08:03:27

@Magyaur:

Most csata van a liberáéisok és a populisták közt. Ezt meg kell nyerni. Ennyi az egész.

Hol itt a machiavellzmus?

Nzoltan 2019.04.06. 08:10:59

@AirTiger: csak megsúgom, hogy a népnyúzó orbán alatt kevesebb adót kell fizetni, mint előtte bármikor a rendszerváltás óta.

Magyaur 2019.04.06. 08:13:32

@nemecsekerno_007: Nyugdíjat ott kap az ember, ahol nyugdíjjárulékot fizet, tehát ha valaki külföldön dolgozott, akkor onnét kap nyugdíjat! Itt az a gond, hogy Magyarországon nem lesz, aki kitermelje a nyugdíjakat!

röf 2019.04.06. 08:14:13

Csak a szokásos fikázás....

Magyaur 2019.04.06. 08:22:56

@MAXVAL bircaman közíró: Azért machiavellista az orbáni politika, mert nem értékelvű, hanem haszonelvű. (hogyne mondjam materialista:) Egy magát "nemzeti" érzelműnek mutató politikus nem teheti meg, hogy ne a nemzet érdekében politizáljon, hanem csak a nemzetnek egy jól körülírható részének: azon belül is egy kis baráti körnek az érdekében...Hogy egy példával megvilágítsam a magyar jobboldal erkölcsi züllését: Antall József még 15 millió magyar miniszterelnöke akart lenni, ezzel szemben Orbán Viktor csak a "nemzeti-keresztény"-nek nevezett pártszimpatizánsok "vezérlő tábornoka" akar lenni.

2019.04.06. 08:25:01

@Nzoltan: Nem tudom,lehet hogy így van.De Egy gyengécske 300 ezres(nincs ezer euró)nettó fizetésa munkáltatónak 550 be van,ott márfog Orbán 250 ezer forintot,és jön még a 27% áfa minden vásárláskor.
Az is egy harmad. Tehát az 550ből nagyon alsó hangon leszed 300ezret,ez nem nyúzás?:) És ha beteg leszel oldd meg magad,mert ló...t se kapsz,pár 10 ezer /hó. Birkanyírás sajnos,hülyítéssel .

MACISAJT 2019.04.06. 08:31:51

@Magyaur: " Itt az a gond, hogy Magyarországon nem lesz, aki kitermelje a nyugdíjakat! "

Ugyan kérem. Egyrészt, hivatalosan soha még nem dolgoztak annyian Magyarországon mint ma( 4,5 millióan).
Másrészt, tetszene azokhoz fordulni akik 2004-ben az EU csatlakozást erőltették, "nyithatsz kávéházat Bécsben" jelszóval... Akkor nem jutott a kedvesch ettásak eszébe, hogy ez az egész EU nem más mint a gazdag országok olcsó munkaerő- illetve piacszerzési falova?

Aztán, ez a mese is megváltozott.Mint az operettnácik a mostani koalíciós partnereik.
Idézet:

„A feleségem korosztálya, a harminc év körüliek Bulgáriában tömegesen elvándoroltak Bulgáriából. Az egy másik kihívás, iszonyatos kihívás. Hála istennek sokan elindultak visszafelé. A lengyelek elindultak, a litvánok elindultak. A magyarok nem indulnak el. A huszonévesek sem indulnak el. Amíg a röghöz kötöttség, pedig ez nem csak magyar sajátosság, a röghöz kötöttség Magyarországon végül azt eredményezte, hogy sem apáink, de sem gyermekeink, unokahúgaink nem nagyon akarnak megmozdulni. Ennek a fajta legegyszerűbb mobilitásnak a hiánya is, a fizikai mobilitásnak a hiánya is az egyik legnagyobb tehertétel az országon"

Gyurcsány Ferenc, 2005 december 5, a Demos fórumán.
www.demos.hu

Ma meg azon óbégatnak, ugyanők hogy elmentek a fiatalok, ajvé...

Muhaha

Fergio 2019.04.06. 08:33:34

@MACISAJT:
Az a szemét, rohadék, bevándorláspárti EU és Soros (mert ugye ők együtt vannak) 6 milliárd eurót adott a törököknek 2016-2019-ig 4 millió migráns táborokban tartásáért, azért, hogy ne özöljenek be Európába. 14 ezer migránst "osztotttak" szét a török táborokból különböző országokba. Ebből Kanada 6000, USA 5000 migráns fogadott be, pedig aztán nekik nem érdekük kurvára Európa megmentése... (ezt egyébként a saját birka Origo propagandalapotokon olvastam)
Akkor mi is a helyzet a rohadék EU-val kiscsillag?

Magyaur 2019.04.06. 08:36:55

@röf: Orbán csak a szokásos jobboldali közhelyeket puffogtatta el: "egyedül vagyunk", DE ne szóljon bele senki mit csinálunk! A Nyugat hanyatlik, mi kelet-európaiak vagyunk a kereszténység igazi zászlóhordozói, DE a kereszténység épp Afrikában és Dél-Kelet Ázsiában van offenzivában. A kelet-közép-európai katolikus egyházak betokosodott hitvilágot képviselnek, viszont szoros szimbiózisban vannak az idegengyűlölő nemzetállamokkal, DE Jézus Krisztus nem ezt akarta. Azért voit sikeres a kereszténység, már az ókori Rómában is, mert befogadó volt: mind más nyelvűek, mind a nők, mind a rabszolgák felé. Ezt a tradíciót árulja el a bezárkózó nacionalista, vagy a fehér felsőbbrendűséget hirdető ember!

felucca02 2019.04.06. 08:38:26

@Kivlov: De ki mondta, hogy a csürhe idejöhet papírok nélkül? Természetesen nem jöhet ide papírok nélkül senki sem. Az más kérdés, hogy ha egyszer egy olyan probléma miatt, amit nem óhajtunk kezelni (klímaválság), tízmilliók indulnak meg, mert Európában még - úgy, ahogy - lesz víz, akkor orbán kerítését fél perc alatt gyalulják bele a sárba, és természetesen a mórahalmi néni veteményeskertjét is.

Fergio 2019.04.06. 08:38:39

@MACISAJT:
"Másrészt, tetszene azokhoz fordulni akik 2004-ben az EU csatlakozást erőltették, "nyithatsz kávéházat Bécsben" jelszóval... Akkor nem jutott a kedvesch ettásak eszébe, hogy ez az egész EU nem más mint a gazdag országok olcsó munkaerő- illetve piacszerzési falova?"

Ezt mindenki tudta. Meg azt is, hogy az EU pénze nélkül az összes volt komcsi ország sehol sem lenne. Illetve ne felejtsük el, hogy a vámmentes határok megnyitása további anyagi eredményeket jelentenek ezeknek az országoknak. Tehát valamit valamiért. Mégis hogy gondoltad? EU-ka ad pénzt a komcsi országok 2 szép szeméért? Mellesleg a 2004-es EU csatlakozást Orbán fasz gazdád is megszavazta. Neki is irogass.

MACISAJT 2019.04.06. 08:39:51

@Magyaur: "Antall József még 15 millió magyar miniszterelnöke akart lenni,"

Kapott is a szerencsétlen rendesen, ki is nyírták ahogy csak tudták, szdsz-es taxisblokáddal, chartával, kékszalagos államcsőd zsarolással....
Orbán ezt a hülyeségi szívességet nem teszi meg. Ezért próbálják őt kinyírni 1993 óta, mióta szakított a soros(ok) által neki szánt szereppel( '"szdsz ifjúsági tagozata").

Alapigazság: kormányoznia muszáj valakinek( különben itt is kijevi anarchia és káosz következne).
A jelenlegi kínálatból pedig( agyonvert ballibák, Fidesz/Orbán, operettnácik, majdnemzöldek) világos hogy az egyedüli kormányképes erő a jelenlegi.

Melyik manapság az agyonvert ballibák legvadabb rémálma?
Hosszú a lista (és unalmas) ezért aztán csak a legbanálisabbat említeném: a zsigeri, 1993 óta tartó Orbán gyűlöletükkel kapcsolatos .
Ami azóta veszi el a józan eszüket(ha egyáltalán valaha volt nekik ilyen), amióta Orbán szakított a sorosok által neki szánt, "szdsz ifjúsági tagozata" szereppel. Orbánnal kelnek és fekszenek, ő áll minden gondolatuk és cselekedetük középpontjában.Próbálkoztak itthon és külföldi cimboráikkal kinyírni, volt kendepéter és májeraranka meg debreczenijózsef és ferenczikrisztina, popperpéter és kohnbendit meg ronwerber..hadd ne soroljam.
És ennyi, idáig tart a tudomány.

Mert ha egyik ballibát is megkérded hogy jójó, Orbán nem, eddig világos, hanem mondd, mutasd fel akkor helyette a kormányképes alternatívát...akkor nagy kuss következik majd újra az jön hogy igen de az Orbán..:P
Most sem lesz másképp.

Érdekes az is , hogy egyik agyonvert ballibának sem jut eszébe az ami kézenfekvő.
Éspedig hogy azzal kéne kezdeni hogy egy valódi és magyar, nemzeti baloldalt kéne létrehozni.
Mert addig amíg az egész vircsaft nem egyéb mint egy sorosi, gyurcsányi, niedermüleri,újhelyi, jávorbenedeki és hasonlóak nettó hazaárulásaiból áll...
addig bizony annyi esélyük van(lesz) mint lendvai ildikó nénének a Miss Universe manilai döntőben.
A régi proletár internacionalizmus a mai globalizmusnak az elődje, azt a célt szolgálta/-ja hogy a háttérhatalom minél zavartalanabbul avatkozhasson be egy ország belügyeibe.
Viszont sok államban már a baloldal is kinőtte ezt és védi országa érdekeit.

Magyarországnak viszont idáig még ballib hazaárulókból is csakis a legalja jutott.
Ezeknek csak az a céljuk hogy naponta azt hörögjék: most aztán tuti hogy bukik a Zorbán.
Mert mindennap az Indexen legalább egy blogger hangosan ajvékol. Azt meg ki nem szarja le, ugye.

A ballibáknak csak és kizárólag az a bajuk, hogy nem ők vannak kormányon.
Meg hogy nem ők lophatnak minden hullámhosszon, lásd Demszkigrád 20 évét mszp-szdsz alatt,négyes metróval...
Bár azért, a Leisztinger és tsai azért most sem szegényedtek el...

No de ha kimennek valahova annyit bírtak kinyögni hogy " börtönbe a fideszesekkel".
Meg az " MSZP ha valamikor kormányra kerül , megszünteti a korrupciót". Ja. Hiteles.
Kb. mintha dr.Joseph Mengele szerepelne egy UNICEF reklámban...
A dk meg "háromszorozná az egészségügyiek bérét."Ja. Mikor meg kormányon voltak akkor jött a molnár lajos meg a mengelica ágnes és a kórházbezárások.

Ennyit bírnak. Ja és csodálkozni, hogy a népek miért nem viszik őket a vállukon vissza a hatalomba.

felucca02 2019.04.06. 08:42:38

Ez a rémületes baromság egyébként honnan ugrott be a gecinek, hogy senkit nem érhessen hátrány kereszténysége miatt?

Nyírábrányban listázták a reggeli istentiszteleten a híveket a templomajtóban, és levonták a közmunkabért? Vagy mi történt? Mire gondolt a költő?

Fergio 2019.04.06. 08:42:52

@MACISAJT: "Mert mindennap az Indexen legalább egy blogger hangosan ajvékol. Azt meg ki nem szarja le, ugye."

Mert a hozzád hasonló birkák ajvékolása bárkit is érdekel... ha annyira nem érdekes az ajvékolás, te mit a faszt keresel ezen a blogon birka sajt?

felucca02 2019.04.06. 08:44:39

@MACISAJT: Rém hosszú, nincsen türelmem elolvasni, de: te mióta tudsz sorosról egyáltalán? Két éve, vagy három éve?

Magyaur 2019.04.06. 08:45:03

@MACISAJT: Magyarország alkalmatlan az önellátásra. A nemzetállamok kora lejárt a globális világban az olyan nyersanyagokban szegény országnak, mint Magyarország egyetlen kincse a szakképzett, új szakmákat gyorsan megtanulni képes, többnyelven beszélő lakosság volna. Finnország képes volt ezt a lépést megtrenni, Magyarország egyre távolodik ettől...ráaádul az ország megtartó ereje is csökken. Egyre nehezebb a megélhetés a kormány rossz gazdaságpolitikája miatt. Mivel Orbánék az EU-tól érkező pénzeket nem tudták/akarták a magyar ipar és mezőgazdaság hatékonyabbá tételére fordítani, ha lényegesen kevesebb pénzt kapunk majd 2022 után, akkor a magyar gazdaság szétrohad a szakképzett munkaerő, a karbantartás és az anyagi források hiányában....

teleorman 2019.04.06. 08:50:08

Nem érdemes ezen a 7 (de lehetne 5, 9 vagy 11) ponton rugózni. Ez az egész nem a cél-eszköz racionalitás terepe. A Vezér és agymosási tanácsadói értik, hogy értelmes, pozitív célokra nem rezdül a néplélek. Képzeljük el óriásplakátokon hogy "Legyen 10 éven belül Magyarországon kettő Európa tíz legjobb egyeteméből!" . Vagy: "Javítsunk 10 helyet az európai PISA-rangsorban 2030-ig!" Vagy: "Legyen 2029-re a magyar a legjobb egészségügy a régióban !"

Röhejesen hangzanak, pedig mindegyik fontosabb ügy, mint a létező, de főleg Magyarország számára - ez a szegénység nagy előnye - egyelőre marginális migráns-frász. (Nem beszélve a 20 ezer letelepedési migránsról!)

Nem, a félelem és a gyűlölet tud mozgosítani és érzelmi azonosulást gerjeszteni. Félek a migrácstól és gyűlölöm Sorost meg Brüsszelt, aki meg ami a nyakamra hozza őket. Hát ezért ez a 7 pont.

Hakuho 2019.04.06. 08:57:43

mindjárt az 1. ponthoz. amikor anno elkezdtek beáramlani a menekültek hozzánk, érdekes, még nem akarta a csuti nemzetállami szinten kezelni, hanem rohant a németekhez, osztrákokhoz, hogy vegyék át őket vagonszámra.

Fergio 2019.04.06. 08:57:56

@teleorman: Egyetértek. Ez a magyar társadalom csak az ellenségkép alapján tud mozgolódni, hiszen sok magyar ember alapideológiája a "dögöljön meg a szomszéd tehene". Erre építve tökéletes az orbáni agymosás. És ez így lesz még 100 évig legalább. Akik elmentek ebből az országból, azok közül nagyon sokan ezért IS mentek el. A lopás nélküli, "nekem legyen a legjobb, mindenki más dögöljön meg" elv nélküli pozitív, előremutató gondolkodásra az ország talán 2%-a képes. A sajnálatos az az, hogy Izlandon, Finnországban, Észtországban, Dániában még Szlovéniában is működnek a pozitív gondolkodás eredményei. Vajon nálunk miért nem? Volt rá 30 évünk. Társadalmi szempontból semmi sem változott, sőt, sokkal rosszabb lett.

Fergio 2019.04.06. 09:00:13

@MAXVAL bircaman közíró: Az a politikus, aki az elmúlt 35 év során arra hajlott, amerre a hatalomittas érdekei kívánták - épp most a jobboldali nacionalista irányba tart - az nem értékelvű. Az egy politikai ribanc, semmi több.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.06. 09:02:05

@Fergio:

Ha Orbán a hasznot keersné, ma is balliberális lenne.

Az, hogy valaki átértekel dolgokat élete során miőta probléma?

MACISAJT 2019.04.06. 09:10:24

@felucca02: "te mióta tudsz sorosról egyáltalán? Két éve, vagy három éve? "

KB. 30 éve. És időzzünk akkor picit soros bácsi és Magyarország (v)iszonyára.

Hallott még valaki az un. Kékszalag Bizottságról?

Erről 1995-ben Rabár Ferenc , az Antall-kormány pénzügyminisztere így nyilatkozott a Magyar Nemzetben egy újságcikkben.

„Antall József szólt nekem 1990. februárjában, hogy lesz Londonban egy tárgyalás, melyet Soros György szervez és témája a magyar adóssághiány kezelési módja. A meghívót Soros György elküldte az akkor alakuló pártok közgazdasági szakértőinek. Tardos Márton fogta össze az utazási ügyeket, s tőle kaptam egy előkészítő anyagot, amelyet tudomásom szerint Szalkai István, az MNB korábbi elnökhelyettese készített. Az írást áttanulmányoztam, és konzultáltam róla Tardos Mártonnal. Ezután ment ki a csapat Londonba. A látogatás magánjellegű volt, noha az akkori kormány (a Németh Miklós vezette kormányról van szó) néhány szakértője is részt vett a csapatban. Az angol fővárosba Tardos Márton, Surányi György, Csillag István, Szalkai István, valamint jómagam utaztunk el, és Antall József kérésére csatlakoztak hozzánk az ő külföldi szakértői: Tar Pál és Osváth György.
Az 1990-es választások előtt esélyesnek tekintett pártok képviselőiből és a velük már kapcsolatban álló kormányzati szakértőkből tevődött ki a csoport.
A megbeszélések nemcsak az adósság kezeléséről, hanem a követendő privatizációs stratégiáról is zajlottak. A kétnapos londoni vizit keretében a Rothschild Bankházzal kizárólag a privatizációról tárgyaltunk. A második napon Soros György a Wallburg Bankház szakértőit hívta meg, és e társaságban ismertette az adósságállománnyal kapcsolatos téziseit. Az elképzelés gerince az előzetes tanulmányban is szerepelt már, lényege egy „debt equity swapping” művelet volt, azaz az adósságért a hitelkezelőknek magyar tulajdonnal fizettünk volna. Ez szorosan kapcsolódott a privatizáció kérdéséhez, hiszen a részvénytársasággá alakított magyar vállalatok papírjait kellett volna a hitelezők rendelkezésére bocsátani. Önkéntes hitel- vagy kamatelengedésre nem volt esélyünk. A velünk csak kicsit is szimpatizáló külföldi bankárok egyértelművé tették: az adósság-elengedési kérelmek csak rontanának a helyzeten.”

A Rabár interjúra ugyancsak a Magyar Nemzetben, 1995. augusztus 26-án válaszol Szakolczai György, a Budapesti Műszaki Egyetem közgazdászprofesszora. Szakolczai kijelenti, Rabárnak az a mondata, hogy „az 1990-es választások előtt esélyesnek tartott pártok képviselőiből és kormányzati szakértőkből tevődött össze a csoport” – nem felel meg a valóságnak.
„A lista, amelyet (Antall első pénzügyminisztere, Rabár Ferenc) megad, nem erősíti meg ezt az állítást. Az SZDSZ-t valóban képviselte Tardos Márton, a párt vezető gazdaságpolitikusa, ugyanakkor Osváth György és Tar Pál nem voltak az MDF tagjai, hanem Antall József későbbi miniszterelnök személyes barátai, vagy ismerősei. Hiába keressük itt a Fidesz, a kisgazdák és a kereszténydemokraták képviselőit, és jó lenne tudni, mi van Rabár úr azon mondata mögött, hogy „Soros György a meghívót elküldte az akkor alakuló pártok közgazdasági szakértőinek. Ezek mit válaszoltak? – és így tovább.”
Szakolczai megjegyzi még, hogy: „ezek a magánjellegűnek mondott beszélgetések meghatározták az ország sorsát!”

„A helyzet tehát az – folytatja Szakolczai, aki egyben a londoni látogatás végeredményét is ismerteti, hogy a Kékszalag Bizottság által megnevezett és semmiféle alkotmányos felhatalmazással nem rendelkező, és tárgyalásainak tartalmat mindeddig szigorúan homályban tartó csoport megbeszéléseinek (vagy akár hallgatólagos megállapodásainak) folytán alakultak ki a rendszerváltás utáni magyar gazdaság – sőt társadalompolitika – legfontosabb alapelvei! Ezek szerint Magyarország – és egyedül Magyarország: a.) nem kezdeményez adósságkönnyítést, b) elutasítja a reprivatizáció minden formáját, c) kizárja a széles rétegeket a nemzeti termelőtőke tulajdonából, és d) megindítja a nemzeti termelőtőke külföldiek javára való nagymennyiségű értékesítését, bevételszerzési célból.”

Hát így ásták meg zsarolással, fenyegetéssel és a helyi komprádorok közreműködésével Magyarország sírját immáron a "rendszerváltás" után is.

Fergio 2019.04.06. 09:11:13

@MAXVAL bircaman közíró:
Ezt most viccnek szántad ugye? Mert most a Mao-light rezsim felépítésével, a strómanjai kitömésével nem a hasznot keresi? De.
Az aki majdnem 360 fokot fordul élete során nem hiteles. Egy normális liberális demokratából nem lesz soha nacionalista jobbos. 30 év alatt sem. Én 44 éves vagyok, láttam már eleget. Alapvetően liberális gondolkodású vagyok, némi buddhista szemlélettel. Én is látom a liberális gondolkodás problémáit, látom mennyire elmentek egy szélsőséges irányba. De nem leszek nacionalista, hanem próbálom a saját életemben is a nevelés, vagy a gondolkodás terén is konzervatív maradni. Orbán már nem konzervatív, átesett a ló másik oldalára. Az, hogy az országban a polgárok figyelmét csak egy közös ellenségkép megteremtésével tudja fenntartani magáért beszél. Pont amiről teleorman beszélt.

MACISAJT 2019.04.06. 09:14:34

@Magyaur: "Magyarország egyetlen kincse a szakképzett, új szakmákat gyorsan megtanulni képes, többnyelven beszélő lakosság volna. Finnország képes volt ezt a lépést megtrenni"

Ja. Mutass nekem Finnországban kb. egy millió cigányt, amiből fél (minimum) félmillió időzített bombaként ketyeg folyamatosan az ország alatt.

Ami pedig a nyelvtudást illeti: hát nem a ballibák reménységei harcolnak az ellen hogy még az egyetemre se kelljen legalább egy nyamvadt középfokú nyelvvizsga?
444.hu/2019/03/22/a-kotelezo-nyelvvizsga-ellen-szervez-tiltakozast-a-fuggetlen-diakparlament

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.06. 09:16:08

@Fergio:

A gondolkodó ember sokat változik élete során, mert folyton újra és újra értékeli a valóságot.

felucca02 2019.04.06. 09:18:50

@MAXVAL bircaman közíró: Nem probléma. Én is átértékelem.
Az a probléma, hogy nem azt mondja, ami az igazság.

Ha az igazságot mondaná, az a következő lenne: Rájöttem, hogy lófaszt sem érdekel itt egy modern európai társadalom felépítése, ezért hatalmam megtartása érdekében úgy döntöttem, hogy politikámat a bűnbakkeresésre, a félelemkeltésre építem, és - mivel a kereszténység egyes néprétegek körében ma jó hívószó - eljátszom a nagy keresztényt.

Ehelyett ködösít, összezagyvál mindenféle hülyeséget, tudva, hogy másnap már senki nem fog rá emlékezni, egy csipetnyit vesz a bolsevizmusból, meghengergeti kommunizmusban, aztán ráönt valami kereszténynek hazudott mázat, mintha egyáltalán lenne fingja arról, mi az, hogy kereszténység.

Te, és a többiek pedig boldogan kajoljátok ezt a romlott szart és nyalogatajátok a szájatok szélét, hogy milyen finom. Hajrá, csak így tovább.

Semmi baj, tudom, hogy egy szót sem értettél belőle, mert beteg vagy:)

Fergio 2019.04.06. 09:20:13

@MACISAJT: Biztosan így lehetett, mivel Magyarországot a Kádár érában és előtte is az oroszok kiszipolyozták. De ha most az EU-t, és az egész kapitalista nyugati (Soros, Rockefeller, Rotschild, stb) tőkések támogatását elutasítjuk, kilépünk az Unióból, stb., akkor milyen forrásokat fog az ország igénybe venni a hosszú távú fenttarthatóság érdekében. Se nyersanyag, se mezőgadsagág, se ipar. A Putyin-hoz, Kínához való dörgölőzés majd biztos a két szép szemünkért fog hasznot hozni. Cseberből vederbe, de ha engem kérdez valaki, inkább a nyugati kapitalisták, mint a keleti diktatúrák. Ráadásul abból már van tapasztalatunk is...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.06. 09:21:32

@felucca02:

Nem ismerem Orbán belső gondolatait, de szerintem Orbán rájött: az 1990-ben választott út sehová s evezet, ezért vissza kell csinálni, ahogy lehet, s mást próbálni.

Fergio 2019.04.06. 09:21:58

@MAXVAL bircaman közíró: Ez nem érv semmire.

MACISAJT 2019.04.06. 09:28:02

@Fergio: " Biztosan így lehetett, mivel Magyarországot a Kádár érában és előtte is az oroszok kiszipolyozták"

Az OROSZOK?:-)
Hiszen az un. rendszerváltás után még az oroszok tartoztak Magyarországnak, fel is ajánlották ennek fejében hogy megépítik a négyes metrót, de demszki ettársaknak ez valamiért nem tetszett....

Sorold el nekem, hogy fekete jános ettárs kitől vette fel az un. rendszerváltásik a 21 milliárd dollárt, amivel Magyarország akkoriban tartozott? Hát nem az oroszoktól, annyit elárulhatok.

felucca02 2019.04.06. 09:37:42

@MAXVAL bircaman közíró: Érdekes, erre csak orbán jött rá, az észtek, szlovének, csehek még nem, ők mennek azon a sehová nem vezető úton és ötször jobban élnek, mint mi. Arról nem is szólva, hogy ezekben az országokban nem süllyedt az agyhalál szintjére a közélet.

Szóval orbán valamire rájött, mégpedig arra, hogy az az út nem vezet az ő egyszemélyi hatalmához, ezért sürgősen letért róla. Igazad van.

Várom a további tőmondatos ostobaságodat, igazán mulatságos!

Belzebubo 2019.04.06. 09:41:44

@tpl: neked bármilyen elemzés, vagy cáfolat kb. annyira reménytelen, mint egy laposföld-hívőnek mutatni az Apollo 10 ikonikus képét a Föld-felkeltéről

István Tamasi 2019.04.06. 09:45:43

A móka kedvéért tegyük fel, hogy lesz eredménye a fideszmaffia gyerekbarát intézkedéseinek.
DE MIKOR??? Kb úgy 20-25 év múlva lesznek munkaképes korban a ma megszülető gyerekek.
ÉS ADDIG?
Azonkívül nagy kérdés, hogy a ma megszülető gyerekek hajlandóak lesznek-e itt maradni egy Nemzetthy Szotyialista Mutyisztánban és húzni az igát strómanlölő cégeinél?

István Tamasi 2019.04.06. 09:48:31

@MAXVAL bircaman közíró:
"rájött: az 1990-ben választott út sehova sem vezet" és ezért visszatért az állampárti-pártállami rendszerhez.

Belzebubo 2019.04.06. 09:50:35

@MAXVAL bircaman közíró: Ritkán értek veled egyet, de most igen, felismerte, hogy a demokrácia neki nem való (ld. 2002) ezért megcsinálta a Kádár 2.0 rendszert. Ragyogó. Gratula. Erre vágytam egész életemben. (aminek a nagyobbik része- sajnos - az 1. Kádár rezsim idején volt)

István Tamasi 2019.04.06. 09:51:53

A csüngőhasú suttyó kisebbségi érzéséből (alacsony, potrohos, görbelábú, görbeorrú, csámpás, műveletlen falusi libapásztor) eredő pszichológiai problémái miatt úgy sivalkodik mintha ő fújná a passzátszelet az EU-ban.

2019.04.06. 09:58:41

Ez a “fércmű”-ről szóló fércmű egy rakás szar. Hazugságok, csúsztatások. Nem érdemel több szót. Lehúztam a WC-n, kezet mostam, és többet nem is gondolok rá.

teleorman 2019.04.06. 10:03:05

@MAXVAL bircaman közíró:

én sem. De tegyük fel, hogy így van. Ám van egy nagyon rossz hírem. Orbán megpróbálta az "európai, csak nyomokban illiberális" vonalat 1998-2002 között. A 19 000.- forintos nyugdijpótlék és a köteles hisztéria ha éppen csak, de megbuktatta. Másodszor nem próbálkozott. És itt a rossz hír: a gazdaságtörténelem egyetlen nagy bizonyíték arra, hogy csak versenyelvű (tudom, tudom, ez sehol se tökéletes), nyitott, az állami beavatkozás eszköztárát nem a hatalommegtartás, hanem a közjó érdekei szerint felhasználó gazdaságpolitika tud jómódot teremteni. Enélkül is lehet a haveri és illiberális kapitalizmus sikeres, de ahhoz - például - sok-sok milliárd tonna olaj kell. A keleti nyitás esetleg alkalmas Brüsszel hergelésére, de a magyar gazdaság és társadalom innovációs, technikai és vállalkozási készségei olyan módon romlottak le az elmúlt 70 évben (tisztelet a kevés kivételnek), hogy a jelenlegi - csakugyan sok sebből vérző - integrációs modellnek sajnos nincsen semmilyen alternatívája. Lehet az orosz meg zöldfoki lehetőségekről hadoválni, de akinek minimális és komoly tapasztalata van minderről, az csak legyint minderre. A magyar humántőke romlásából fakadó problémákat meg "egy az egyben" Brüsszelre tolni, az itthoni, a fejlesztési célokat jelentősen átrendező megoldás keresése nélkül, nos, az sem vezet sehová. (Pld. kevesebb túlárazott közbeszerzés, állami csöcsön lógó haver, stadion és állami propaganda, több és jobb oktatás, kezdetnek.)

Hát ennyit a "mást próbálni" ötletéről.

Belzebubo 2019.04.06. 10:13:04

@MACISAJT: nemzeti baloldal :-) vagyis egy nemzeti magyar munkáspárt, rövidítve és lefordítva NS(U)AP... Olyan ismerős valahonnan :-) Meg hát minek is, a V. már megcsinálta :-)

Jakab.gipsz 2019.04.06. 10:16:42

@teleorman: Ez a válasz bizonyosan, vagy szamárság vagy folyékony hazudozás.

2019.04.06. 10:21:09

@apro_marosan_petergabor: "Ne keverjük az ukrán s egyéb (európai és keresztény)bevándorlókat az afriakai és iszlám bevándorlókkal"
Jaja, pintér sándor úr keresztény ukrán meg orosz kollégái kifejezetten jó partinak számítanak.

Hungryhorse 2019.04.06. 10:51:27

Vicces lesz amikor a patás a sokszázezer aláiró támogatójával megnyeri a következő demokratikus választást.
Is.
Eközben a felelős europaiakká átvaltozó náciktól a széllibbant újmarxistákig terjedő "ellenzék" csak az ebben a blogban is olvasható végtelen maszturbálásra képes, a posztólótól a kommentelőikig.

Jól szórakozok, köszi!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.04.06. 11:00:00

@Látens Inszinuáció: ja ja ebben a pocegodorben havonta 7200 forintert teljeskoru tb biztositas van...
ossza
ehasknlitva az usaban 20 millió embernek semmilyen eü biztositasa sincs. de segitrk ebben a pocegodorben a szocialis segelyen tengodo hétesi ciganyasszonyba ugyanugy belenyomjak a masfelmillas kemoterapiat mint ahogy abba aki egesz eleteben dolgozott. na ez a fejlett nyugaton nincsen.ideje lenne felzárkózni igaz?
masodszor pedig akkor jo lenne ha a sok nagypofaju csicska londoni mosgoto NEM JONNE HAZA az eu ellátást igenybe venni.
rinyaltok hogy nem tudnak kint szavazni?miert?mert hazai lakcime van a fasszoponak ha baja van hazafut magat kezeltetni...
gyoker banda bmeg.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.04.06. 11:17:06

@felucca02:

Ők se mennek ezen az úton, csak a baltiak, de ők is csak oroszfóbiájuk miat.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 11:25:25

@apro_marosan_petergabor: Ha ukrán jön, az nem népességcsere? Érted. Magyar megy, ukrán jön. Miért kell ide bárkit beengedni, ráadásul még csak nem is igazi keresztények. Te meg még fényesre is nyalod ezért a seggét. Undorító, amit csinálsz.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 11:28:44

@FILTOL: 7200-ert teljes körű TB biztosítás. Igénybevehetsz bármit, hacsak meg nem halsz, mire rád kerül a sor.
Igazi hulye vagy!

Blogolo Blogi 2019.04.06. 11:36:11

@MACISAJT: "vagy a 2015-ös budapesti állapotokat idéző friss athéni helyzetet:
www.france24.com/en/20190405-migrants-occupy-athens-rail-station-border-passage-bid

Uhhh, el is felejtettem, hogy ki engedett be az országba ugy 150-200e migránst teljesen ellenőrizetlenül 2015-ben. Tuti soros vagy gyurcsany . Ellenben a hős határvédő Viktorral, aki olyan szinten szart mindenre, hogy Abdeslam Budapesten vette fel a terrorista haverjait, hogy szétbasszák Párizst.

B+, olyan hulyek vagytok, ki kene benneteket tomni es ugy mutogatni.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2019.04.06. 11:36:35

@MAXVAL bircaman közíró: Még mindig élsz szarevő rohadt oroszérenc fasszopó ?
rohadtál volna anyádba te bulgár hazaáruló szemétláda !

Blogolo Blogi 2019.04.06. 11:38:28

@valaki nagyon más: A szádra jobban ráfért volna egy alapos oblites. Marmint a szarszag miatt.

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2019.04.06. 11:39:11

@MACISAJT: MAcikám hogy a lepra egye le a faszod, tesó ! :D
Megint bevetésen ? Védeni kell a csűti csüngőhasú retkes cigány hülyeségeit ?
Jóvan nyomjátok csak közeleg a szavazás, kellenek a fideSS fasszopó trollok :D :D
Hajrá magyarok, a kurva anyátokat !

Ménár Atya 2019.04.06. 11:39:19

@Blogolo Blogi:
És persze azért belül te is tudod, hogy mekkora marhaságot mondtál.
hiszen nem arról volt szó,mikor kerül rád a sor, sajnos a geci gyurcsány és bandája miután leépítette az EÜ-t, kénytelen volt várólistákat bevezetni, ez igaz, hanem arról volt szó, hogy havi 25 euró ellenében méregdrága ellátást kaphatsz, akár ingyenélő,akár nettó befizető,akár gyerek, vagy öreg vagy.
És ez így helyes.
Ahogy nézem , te csak a tükörhöz beszélsz a mondandód utolsó sorában :)

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2019.04.06. 11:41:12

@MAXVAL bircaman közíró: Oroszfóbia, a kurva anyádat !?
És a 40 éves megszállás te rohadt hazaáruló ?! Csak mert a retkes csútit a ruszkik zsarolják ?

Magyaur 2019.04.06. 11:41:20

A magyar migráció okairól...A modern európaiság ellen háborút folytató orbáni reakciós politika a székelyföldi „magyar rezervátum” mintáját akarja ráerőltetni a mai Magyarországra. A versenyképtelen, urambátyám kasztosodás, a dzsentri nacionalista hagyományokra építő bezárkózó, gettósodó Orbán rezsim az, ami elriasztja és kikergeti az országból a világra nyitott és ambiciózus fiatalokat!
Orbán „rezervátum-ország” koncepciójának sajnos nemcsak az a következménye, hogy a magyar fiatalok legdinamikusabb részének nincs vonzó jövőképe, hanem az is, hogyha ez a minta követőkre talál más európai országban, akkor a kontinens öngyilkos szétdaraboltsága magát az európai kontinenst és európai civilizációt teszi jelentéktelenné és súlytalanná a világban!
Vajon kiknek az érdekeit szolgálja az Orbán-féle, nemzetinek mondott, de csak a Fidesz teljhatalmát szolgáló "szuverenitás" rögeszme?

Blogolo Blogi 2019.04.06. 11:44:04

@MACISAJT: ...es a segitokesz oroszok nem azert voltak itt vagy 40 evig, hogy biztosítsak az orszag zavartalan kiszipolyozasat, hanem, hogy megvedjenek minket a nyugattol. Tudtak elore, hogy milyen rossz lesz majd nekunk kesobb, dehat nem hallgattunk rajuk. Milyen nagyszeru lenne, ha ujra itt lennenek, ugye Draga Baratom?

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2019.04.06. 11:45:24

@Magyaur: Ennyit nem tudnak egyhuzamban értelmezni az itteni fizetett fideSS csicskák, Tesó !
De azért igazad van ! Majd csak figyeld hogy ráugranak !
(mint a szlovéniai nagykövetkurva a hitlerezős ujságra :)

Ménár Atya 2019.04.06. 11:48:19

@Blogolo Blogi:
Ez is szépen hangzott, kár hogy egy szó sem igaz belőle.
2015-ben orbán jelezte, hogy ebből baj lesz, MO. nem az első ország ahová beléptek a migrik tehát nincs itt keresnivalójuk.
Nem beengedte őket, hanem bejöttek, mert ugye nem lehet őket feltartóztatni, sőt amikor ő regisztrálni akarta őket, akkor az volt a baj, mert ugye fasiszta lett,aki az emberi jogokat sérti ezzel, mert megálította,és táborba zárta őket, tehát legyen szabad mozgásuk.
El is lepték az országot azonnal ezek a szarháziak, akik ugye még nem migrik hanem menekült szír tudósok voltak akkoriban.
Szar ,mert az internet nem felejt :)
Amikor meg megálltotta őket,kerítéssel, őrséggel,megint lenácizták a hozzád hasonlók.
Most meg azon keseregsz, hogy miért nem állította meg.......
Hát nem tudom ezek után ki a hülye, de szerintem feléd hajlik a mérleg karja ebben :)
2015-óta tudjuk, hogy nincsenek migránsok, csak orbi találta ki :D:D:D
B+, ti ennyi ésszel hogy tudtok lélegezni ? :D

Pipas 2019.04.06. 11:49:24

@Fergio: "Az aki majdnem 360 fokot fordul élete során nem hiteles."

Ez jó, ezt mesélgetni fogom! :D Rákérdezhetek? Áltsuliban matekból kettes? :D

Pipas 2019.04.06. 11:50:56

@Ménár Atya: "B+, ti ennyi ésszel hogy tudtok lélegezni ? :D"

Ne mondj ilyet, mert elkezd odafigyelni rá, belezavarodik aztánmegfullad itt nekünk. :D

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2019.04.06. 11:51:17

@Ménár Atya: Te szerenscétlen pesti proli barom !
Ellepték az országot ? Direkt terelték és állomásoztatták Pesten hogy az ilyen barmok mint te befossonak !
Ebben zseniális a kis puffadt ducse ! :D

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2019.04.06. 11:52:28

@Pipas: Jó a nicked geci ! Pipas mint Orbán-fasszopó ? weheheheheeeee

enrikokaruszo 2019.04.06. 12:00:21

nincs migráció
a kerítés nem megoldás
soros nem pénzeli az emberkereskedelmet
kihagytam valamit, ildikó? :)

Ménár Atya 2019.04.06. 12:06:40

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc:
Igen, erről beszélek, direkt terelték őket ide, a libsi civil szervezetek, mert ugy mi határosak vagyunk szíriával, így első országként itt kell őket regisztrálni igaz egyszerű gondolkodású embertársam? :)
Ezektől senki nem fosott itt, viszont idegesítő volt az a hiszti amit itt rendezett a tasz,meg helsinki b. meg a sok szarházi, a hisztijével.
Nekem nem hiányzik ez a sok agysebész, ha neked igen, költözz ki hozzájuk, mi itt megvagyunk nélküled is egész jól majd :D
Cimbi saját magatoknak is ellent mondotok folyamatosan, ha egymás mellé tennénk a mondandóitokat, kb félévente mást mondtok ugyanarról a témáról.
Véleményvezérek hülyeségeit szajkózzátok folyamatosan.
Nem migri,hanem menekült, nem menekült hanem gazdasági migri, mind szr, nem mind szír
nincs jog megállítani,miért nem állította meg,miért engedi be,miért nem engedi be :D
B+, nagyon egyszerűek vagytok :)

Blogolo Blogi 2019.04.06. 12:07:01

@Ménár Atya: Gyurcsannyal ujra megfelelo szintre tetted a gazdit, kar, hogy igeny szinten sem jelenik meg tobb fideszbirkak reszerol, mint ahogyan az sem, hogy mindenki fizessen annyit az egeszsegugyi ellatasert, mint amibe kerul. Ehelyett josz gyurcsannyal, hogy most azert vannak varolistak, mert bevezettek. Meg, hogy 7200-ert ellatnak. JAhhhh, te is igazi hulye lehetsz a baratoddal, akinek keretlenul is a segget nyalod. Miafasz tortent, Viktore mar nem is eleg neked? Fuggo lettel?

Most jut eszembe, a multkor te voltal az az agyoniskolazott, aki buszke volt ra, hogy duplan neveztek nullanak, merthogy az tobb, mint egy szimpla nulla.

Magam nem tudom eldonteni mekkora, de tenyleg nulla vagy. Talan, ha irnal meg valamit, pontosabb velemenyt tudnek formalni.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 12:10:31

@Ménár Atya: Nem lehetett oket feltartoztatni, ez nagyon tetszett. Szerinted a rendőrség meg a honvédség mire valo agyhalott? Ja, hogy soros.

Hamihami 2019.04.06. 12:12:50

@Ménár Atya: mennyit is engedtek be penzert? Mennyit is keresett ezzel orban-rogan-habony?

Ménár Atya 2019.04.06. 12:19:20

@Blogolo Blogi:
Látom olyan sötét vagy, hogy értelmezni sem tudod amit olvasol.
De megpróbálom újra:
Amikor megakarta állítani az volt a baj,amikor nem akkor az,amikor megállította akkor az,amikor elengedte akkor az :)
Hát következetesek vagytok az biztos :D
Hülyegyerek,meséld már el hol nem láttak el téged a 7200 ft-od ért, gondolom az atv betelefonálós műsorában :)
Olyan dolgot akarsz megmagyarázni, amit nem tudsz.
Van ugye a tb járulékod, befizeted és ezért ellátnak.
Ennyi.
Bolond gyurcsányt nem felejtjük, hiszen ő elkúr mindent amihez nyúl,ezt tudjuk :)
Amúgy már fejlődtem és még több lettem:
000.
B+ ti minden baromságra úgy csaptok mint szarra a légy :D
Látszik milyen képzettek vagytok :D:D

Ménár Atya 2019.04.06. 12:21:00

@Hamihami: Fogalmam sincs, nem is erről folyik a diskurzus.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 12:21:49

@Ménár Atya: fideszbirkak, rettegjetek, mert mindjart indul a migranskaravan! Ha az ilyen menaratyakon mulik, at is jonnek a keritesen, mert ugye nem lehet oket megallitani, ahogyan azt az o szerenyke mentalis kepessegeivel hiszi.
Lesz itt minden: nepessegcsere, kiturnak a munkahelyedrol es meg csak a torvenyeinket sem fogjak betartani. No-go zonak, pestisjarvany, templomainkat leromboljak es szegeny ministransokat sem a papok fogjak ezutan megeroszakolni, lanyainkrol, asszonyainkrol nem is beszelve.
Rettegj menar, mert veled fogjak kezdeni!

Ménár Atya 2019.04.06. 12:26:24

@Blogolo Blogi:
Jól van, látom összezavarodott az az élő 2 db agysejted :D
Ki mondta, hogy nem lehet őket megállítani?
Mi folyamatosan azt monjuk hogy lehet és kell, de a fajtád inkább arab faszt akar a seggébe :D

István Tamasi 2019.04.06. 12:30:51

@Ménár Atya:
Betonerődökből, ágyúkból, gépfegyverekből, aknamezőkből álló vonalak - Siegfried, Atlanti, Maginot, Árpád, stb - sem állítottak meg senkit, de majd egy drótkerítés megállít. Mesélj még.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 12:32:32

@Ménár Atya: Draga Baratom, rajtad is kivaloan latszik, hogy a fideszbirkak java boven a 90-es evek elott szocializalodott es sajnos ugy is maradt vagy egyszeruen suttyo. 7200-ert teged es mast sem fognak sehol ellatni. Az egeszsegugy ennel sokkal dragabb jatek - sajnos. En a gazdaddal es veled ellentetben ugy gondolom, hogy ennek az arat mindenkinek maganak kellene megfizetni, ugyanugy, mint ahogy a kenyeret sem kedvezmennyel adjak a boltban. 7200-ert azert kapnak egyesek ellatast, mert kell a szavazat - meglehet a szituacio neked is ismeros.

"Amúgy már fejlődtem és még több lettem:
000."
Igazabol ugyanakkora nulla vagy, mint eddig voltal.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 12:40:50

@Ménár Atya: Uraim, Holgyeim, es igen, menaratya tudja fokozni a sotetseget, ime:

Ménár Atya 2019.04.06. 12:26:24
"Ki mondta, hogy nem lehet őket megállítani?"

Ménár Atya 2019.04.06. 11:48:19
"....... Nem beengedte őket, hanem bejöttek, mert ugye nem lehet őket feltartóztatni, "

Ne eroltesd.

Plusz mi ez a segg-fetis a fideszbirkaknal? Megertem, hogy egesz nap nyaltok és emiatt mason sem jar az eszetek, de legy szives ezt az abberaciot meghagyni a sajat haloszobad negy fala kozott. Megerted ugye, te kis triplanulla?

nemecsekerno_007 2019.04.06. 12:53:11

@Magyaur: Én nem arról beszéltem, hogy honnan fog nyugdíjat kapni, hanem az, hogy most honnan kap az akinek nincs itthon járulékfizető családtagja. Szerinted mennyi idő meggyőzni az itthon dolgozókat, hogy ne fizessék annak a nyugdíját akinek a gyereke külföldön dolgozik? A felisztó-kiróvó rendszer úgy működik, hogy a mostani járulékokból fizetjük a nyugdíjakat.

enrikokaruszo 2019.04.06. 13:03:09

@István Tamasi:...mert úgy gondolod, fegyverrel jönnek?

Blogolo Blogi 2019.04.06. 13:03:37

@nemecsekerno_007: Igen, abszolút egyetértek. Sokkal jobb lenne, ha mindenki az élete során felhamozott erőforrások függvényében kapna nyugdíjat, nem pedig másét fizetné.

Csakhát a magánnyugdíj rendszer ugyebár odalett és most az önkéntes pénztárakban lévő megtakarításokra is szemet vetett a NER. Vagyis marad a több évtizede kitalált, korszerűtlen, rugalmatlan rendszer az általad is brilliáns módon kifejtett igazságtanaságaival.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.06. 13:08:04

@Magyaur: Ne zavarjon,hogy a többi kelet-európai országból is jelentős a munkaerő elvándorlás ny-Európa felé.Messzire elér a zorbány keze,ugye te hülye?

MACISAJT 2019.04.06. 13:11:53

Menár Atya "El is lepték az országot azonnal ezek a szarháziak, akik ugye még nem migrik hanem menekült szír tudósok voltak akkoriban.
Szar ,mert az internet nem felejt :)"

Nem bizony..:)

"2015. június. 18. 14:29 2015. június. 18. 19:01 Itthon
Álproblémának tartja a bevándorlást az MSZP"

hvg.hu/itthon/20150618_Az_MSZP_levasfuggonyozte_a_Fideszszekhaz

Aztán hamar bebizonyosodott milyen "álprobléma" lett...:P

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.06. 13:18:33

Március 26-án az EU parlament elfogadta az „afrikai emberek jogairól” szóló állásfoglalást,amelyben sürgetik a tagországokat és az Európai Bizottságot a fekete kontinensről Európába betelepülni szándékozók számára legális,biztonságos útvonalak biztosítására.Valamint az „afroeurópaiak” irányába tanusított nagyobb toleranciára.No comment..

nemecsekerno_007 2019.04.06. 13:19:10

@Blogolo Blogi: A manyup-ot hagyjuk már mert az csak a költségvetési hiányt növelte. Egyébként jól összefoglaltad csak azt nem értem az ellenzék mér nem erről beszél. Vagy bárki más?! Kellemetlen téma nyílván, engem is neveznek mindennek ha felhozom, de ettől függetlenül egy EU-s kiskapu ami miatt az itthon dolgozók szívnak. Ja és nem a geciorbán fizeti...

Blogolo Blogi 2019.04.06. 13:19:12

"4. A migránsvízum és migránskártyák megszüntetése."

Tudja esetleg valaki, hogy a kulfoldrol eddig importált migránsoknak vajon milyen vízumot adott Viktor? Plusz az egy évig tartó apanázst hogyan fizeti nekik? Szerintem nem lenne rossz azokat is megszüntetni, és inkább olyan magyar-magyaroknak adni, akik betegség vagy egyéb okok miatt nehezebb helyzetben vannak. Hol kap az államtól egy évig kosztot, kvártélyt, tanfolyamokat, meg a jó ég tudja még, hogy mi mindent pl. egy baleseti rokkant magyar-magyar? Mehet a híd alá....

Blogolo Blogi 2019.04.06. 13:33:11

@nemecsekerno_007: A manyup novelte a koltségvetési hiányt, nyilvanvaloan igaz. Szerinted a mostani rendszer egyensulyban van? Mi lesz 10-20-30 ev mulva? Az lesz, hogy vagy nem lesz nyugdij, vagy pedig lesz, de csak azon szerencsesek reszere, akik megelik a joval az atlageletkor fole tolt nyugdijkorhatart. A mnyup (tobbek kozott) erre lehetett volna egyfajta megoldas - megpedig azert, mert az emberek nagyobb reszet nem erdekli az ongondoskodas, vagyis ebben az esetben az allamnak szerepe kell legyen.

A problema megoldasat meg inkabb elodaztak es ez a fidesz igazi bune: a 2/3ot nem az elavult rendszerek atalakitasara hasznaljak, hanem, hogy leraboljak az orszagot.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 13:59:31

@Blogolo Blogi: A migránsvízumot az európai országok harmadikvilágbeli nagykövetségeinek kell kiadni a bevándorolni szándékozónak,így már útja során rendeljezne vízummal.Anonim bankkártyával pedig a nemrég Bp-en elfogott isis terrorista is rendelkezett.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 14:03:43

@Blogolo Blogi: Ha manyupozással feléled a jelent,brutálisan elaósítva az országot,biztosan nem lesz jövő.Ennek a ballibsi ámokfutásnak köszönhetően 30 százalékponttal nőtt meg a gdp arányos államadósság..

Blogolo Blogi 2019.04.06. 14:14:25

@A megvalósult amerikai ólom..: A migránsvízumot az európai országok harmadikvilágbeli nagykövetségeinek kell kiadni a bevándorolni szándékozónak,így már útja során rendeljezne vízummal

Akkor ez ugyanaz, amit Gruevszki vagy a venezuelaiak kaptak? Es a tobbi európai országból befogadottak milyet kaptak?

Blogolo Blogi 2019.04.06. 14:20:25

@A megvalósult amerikai ólom..: ".Ennek a ballibsi ámokfutásnak köszönhetően 30 százalékponttal nőtt meg a gdp arányos államadósság.."

Vagyis az összeg ellopását követően több, mint 30%-kal csökkent az államadósság? Erről lemeradt a KSH is.

Hamihami 2019.04.06. 14:43:28

@Hungryhorse: ilyen komoly origos elemzeseket en nem nagyon linkelnek sehova, hacsak nem a laposfold blogokba :))

Hamihami 2019.04.06. 14:48:43

@Ménár Atya: varj, keresek rola egy komoly origos elemzest vagy egy m1 archivot hahahaha! Vagy talan a lokalban volt valami melyelemzes rola :)
Megsugom: rohadt sok penzt kerestek vele a neres politikusok es sleppje, akiknek az offshore szamlajikra csorgott a love.

MACISAJT 2019.04.06. 14:54:28

De várom, várom , a ballibsik médiumaiban vagy akár szelestey eftárs sajtószemléjében megjelenítve a hírt, miszerint a migráns hordák elfoglalták Athén pályaudvarát és készülnek a karavánra meg a "határnyitásra":

www.focus.de/politik/ausland/migration-fluechtlinge-in-griechenland-hoffen-auf-grenzoeffnung_id_10555114.html

A 2015-ös budapesti állapotokat idéző JELENLEGI athéni helyzetet:
www.france24.com/en/20190405-migrants-occupy-athens-rail-station-border-passage-bid

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.04.06. 15:16:00

@Ménár Atya: hanem arról volt szó, hogy havi 25 euró ellenében méregdrága ellátást kaphatsz"
szerencsétlen luzerek. ugysem ertik. de tudod, lepergett a vakolat...szar az egeszsegugy.

MACISAJT 2019.04.06. 15:42:18

Két hír, ugyanazon a napról, április 3, szerda.

1. hír amelyben nem titkoltan hisztiznek:
www.hirolvaso.com/nem-iteltek-el-az-utolso-naci-lagerort/

2. hír melyben nem titkoltan jubilálnak:
Az ex-Népszabadságos , most Népszavás Halmai Katalin lett a brüsszeli Nemzetközi Sajtószövetség új, független és objektív elnöke ...

Teljesen világos. Egy 95 őrt akartak még börtönbe zárni, őt már nem tudták.
Ellenben egy bolsevik pártlap és jogutóda tudósítóját Brüsszelben immár "demokratikusan" sajtószövetségi elnöknek neveznek ki...

Bár a judeobolsevizmus és a fasizmus valamint a nácizmus között a "lényegi eredményességet" illetőleg(népírtások, más országok lerohanása,katonai diktatúra, koncentrációs táborok működtetése etc) csupán nüansznyi különbségek voltak...(illetve előbbi több évtizeddel túlszárnyalta az utóbbit)
a kettős mérce jegyében míg utóbbiakat , vezetőiket, szerveiket és hangcsöveiket érdemeik elismerése mellett azonnal betiltották, felszámolták, nyomaikat sóval behintették, addig előbbiek mégis valahogy minden országban rendre átmenthették magukat immár"demokratikusan".
Bizony joggal jut eszünkbe, hogyan is történhetett mindez.

És senki ne csodálkozzon hogy Magyarország ide jutott. Németország is ide jutott volna ha mondjuk a bukás után megtartották volna a "demokratikus" Völkischer Beobachtert vagy a Stürmert, a NSDAP nevéből pedig kivették volna a az " A"-t( Arbeiter=Munkás) és mehetetett volna tovább a vircsaft.. De azok sorsa a bukás után egy pillanatra sem volt kérdéses.
Magyarországon viszont 1989-ban kivették az MSZMP nevéből az M-et( amúgy ami munkást jelentett), a Népszabadságot és a Párttörténeti Intézetet pedig átjátszották saját maguknak " Szabad Sajtó", Politikatörténeti Intézet(muhaha) fedőnéven és máris mehetett a vircsaft mintha 45 évig mi sem történt volna. Ja és persze vitték a dokumentumokat is.

Jelzem, minden év november 4-én van az évfordulója annak hogy 1956-ban csermanek kádár és apró klein antal no meg földes lászló konkrétan szovjet tankon rontott rá Szolnokról érkezve a fővárosra.
apró mint az országgyűlés elnöke pedig 1958-ban személyesen jelentette be az "örömhírt", Nagy Imréék felakasztását.(hogy kátránypapírba csavarva, szögesdróttal összekötözve, arccal lefelé "temették el" őket, mondjuk akkor ezzel nem dicsekedett, ez csak az exhumáláskor derült ki).
Pereputtya meg a zabrált szemlőhegyi villából dirigálja a "demokráciát.", dobrevné meg brüsszelitának készül.
Híveik meg a Szabad Népért morzsolgatják könnyeiket. A pártintézet meg hajlandó volna(!) kivonulni az ebül szerzett ingatlanból ha milliárdokkal "kárpótolnák" őket.

Na ne már.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 15:50:46

@Blogolo Blogi: Gdp arányosan jelentősen csökkent 2010 után..

Ménár Atya 2019.04.06. 15:51:50

@Blogolo Blogi: Most ezek után mit mondjak, tipikusan idióta ellenzéki vagy, tehát kiemelsz egy részletet egy szövegből, aminek így a jelentése teljesen megváltozik, légyszi ha máskor idézel azért a teljes szöveget told be, mert mint tudjuk,mi tanult emberek, a szövegkörnyezet nagyon fontos az értelmezés során.
Láthatóan a szokásos ferdítéssel próbálkozik a fajtád, de cimbora, kár erőlködnöd, ,még ehhez is buták vagy :)
A többi blődségedre reagálni sem érdemes, ezzel cimbi oda is tetted magad ahova való vagy, a hazudozó fletó táborába, azokat meg ugye leszarja mindenki :)

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 15:53:56

@Blogolo Blogi: Nem ugyanaz,hogyha egyedi esetekben ad menedéket egy ország,mint hogyha tömegesen ontja a vízumokat gyakorlatilag bárkinek.

Ménár Atya 2019.04.06. 15:55:51

@István Tamasi: kicsit azért nézz utána ennek jobban.
Valóban igazad lehet, az a megoldás akkor, hogy bárki jöhet, gondolom nálad sem kerítés sem ajtó sem zár nincs a lakásodon, mert úgy sem állít meg senkit............
B+ titeket hol a faszba tenyésztenek az opni kisérleti laboratóriumában valami titkos emberkísérlet vagytok, vagy szimplán hülyék?

Ménár Atya 2019.04.06. 16:05:00

@Blogolo Blogi: Szóval 7200 ért azért látnak el,mert kell a szavazat.........
Te véglény, ez a tb rendszer még az átkosban lett kialakítva, azóta így működik, és ez így helyes.
Hogy a faszba jönnek ide a szavazatok?
Ez a szoci a dk, a fidesz és akármilyen párt támogatójának, a függetlennek is ugyan annyi, hol vásárolsz ezzel akkor szavazatot?
Te B+ ritka hülye vagy tényleg.
Nézz kevesebb ATV-t,menj ki a levegőre és szívj egy kicsit a Zoxigénből (szándékos Zoxigén), talán még segít kitisztítani a maradék szürkeállományodból ezt a sok blődséget.
Fletóra meg ne hallgass, az csak egy szánalmas seggfej aki megbukott, és még ma is csak kapálódzik a hatalomért, az anyját is eladná érte, még náci jobbikosnak is beállt, tehát teljesen hiteltelen a hosszúmarhaság :)

Ménár Atya 2019.04.06. 16:07:00

@Hamihami: Akkor az indexre bármikor lehet, itt van az összes ellenzéki laposföld hívő boszorkányüldöző proli, de mi kordában tartjuk a fajtájukat :D:D

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:07:33

@A megvalósult amerikai ólom..: De ha jol ertelek, akkor az adott orszagtol fugg, hogy egyedi esetekben ad vizumot vagy tomegesen ontja oket, ugye?

Hamihami 2019.04.06. 16:13:18

@Ménár Atya: na, mar csak ezert a kommentedert is jar a mai bonusz!
Az tenyleg ugy van, hogy ha tied az utolso egy blog alatt, az is plusz penzt er? Csak hallottam.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:14:26

@Ménár Atya: "tehát kiemelsz egy részletet egy szövegből, aminek így a jelentése teljesen megváltozik,"

Az a szep, hogy akit erdekel amit kiizzadtal magadbol, az konnyen megtalalja, mivel odabasztam az idopontot is, te kis kotonszokeveny.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:23:41

@Ménár Atya: "Te véglény, ez a tb rendszer még az átkosban lett kialakítva, azóta így működik, és ez így helyes."

...annyira ereztem, hogy a fideszbirkak nagy resze szannivalo szar kommunista es tessek.

Szerinted mennyi minibálbérre bejelentett munkavállaló vagy sosem dolgozó cigo szavazna a gecire, ha 7200-ert nem adna nekik tovább teljes ellatast, te univerzum barma? En meg fizessem a kulonbozetet - mint ahogyan a masik szarevo ugyesen felhozta a ciganyasszony 1,5 millios mutetjet az iment. Te megragadtal also tagozatban vagy miafasz tortent veled, hogy ennyire hulye lettel?

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 16:25:51

@Blogolo Blogi: Ha az eurobürokraták terve megvalósul,kötelező lesz kiadni..

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:29:18

@Ménár Atya: Lássuk be, hogy mentálisan meglehetősen alulteljesitesz, jelen kepessegeiddel ketto darab csiga kordaban tartasa is csodaszamba menne.

Csak egeted itt magad.

Ménár Atya 2019.04.06. 16:33:40

@Blogolo Blogi:
Hiába erőlködsz, illene betartani a játékszabályokat , tehát,a idézek akkor a teljes szöveget, de a fajtádtól nem is várhat mást az ember :)

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:34:33

@A megvalósult amerikai ólom..: Mostmar ertem, mondjuk rovidesen elinditjak a gorog migranskaravant, aztan leszolnak a belgradi nagykovetsegre, hogy adjak ki a egymillio vizumot (mert annyian tuti lesznek a migranskaravanban). Es ha Kiss Pistanak kifogyott a pennajabol a tenta es megsem adja ki, akkor elakad a karavan es kirugnak minket az EUból, mert nem engedtunk migransokat az EUba. Igy fog tortenni, ugye jol gondolom?

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:37:45

Hallo faszkalap, nem idezem be az osszes hozzaszolast, de ezt hogy kell erteni?

"...még ehhez is buták vagy :)"

Ménár Atya 2019.04.06. 16:39:05

@Blogolo Blogi:
Nem tudom ezt a kommunistás baromságot hogy sikerült összehoznod, azért mert te tanulatlan bunkó vagy, és nem ismered a történelmet, arról én nem tehetek.
Képzeld vannak dolgok amiket nem most találtak fel, és csak neked új, ilyen a kerék a kés ,meg a villa :D:D
Cimbi, miért kellene elérhetetlenné tenni bármilyen réteg számára az EÜ-t ?
Miért fáj az neked, hogy bárkit gyógyítanak?
Szerintem neked teljesen elment az eszed, főleg ha azt hiszed ezzel nyer szavazókat bárki is, főleg úgy, hogy a most élő aktívak életében ez mindig is így volt.
Persze biztos szeretnéd, ha orbi bevezetné a 60%-os szjat, meg a 40%-os tb-t :D:D
És akkor lehetne rinyálni a magas adók és tb miatt mi?!
B+, te komplett zakkant vagy :D

Visceroid 2019.04.06. 16:43:00

Olyan nehéz megérteni, hogy nem akarunk ide se négereket se arabokat?

Ménár Atya 2019.04.06. 16:44:23

@Blogolo Blogi:
Szerintem nem velem van gond mentálisan, nem én rinyálok hogy itt minden szar, és rossz és jujj de félni kell a diktatúrától ami itt van, hanem a te fajtád aki csak atv-t néz éjjel nappal ,és ontja a marhaságait :)
De majd meglátjuk a választásoknál mi a helyzet.
Jelenleg az, hogy nincs a fidesznek alternatívája, ilyen bolond dk-s nácik, meg mszp-s erjóperek nem rúgnak itt labdába, főleg orbánozással, meg fideSS birkázással :)
Az a réteg akinek ezt ellehetett adni már javarészt kihalt, még vagy esetleg te, meg néhány öreg pöcs, de ez nem sok vizet zavar, ez a helyzet.
:)
000

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:45:03

@FILTOL: A tarsadalomtudomanyok doktorakent gondolom egyutt elmelkedsz az elet nagy dolgairol szerencsetlen sikhulye menaratyaval, de sajnos még te sem vagy teljesen tisztaban alapveto dolgokkal: helyed es szereped a vilagban. Tisztan latszik, hogy a lipsi-soros-migrans szintet is alig tudod megugrani, egyenlore ne is akarj tulnoni ezen.

Hamihami 2019.04.06. 16:45:42

@A megvalósult amerikai ólom..: milyen euroburokratak? A fidesz ott ulo kepviseloire gondolsz? Mit terveznek mar megint azok a szemetek?

Hamihami 2019.04.06. 16:49:16

@Visceroid: se muszlimokat, se budhistakat, meg kevesbe zsidokat es....es.... es pirezeket sem! Uff! Eljen a magyar arja! Ja nem: KERESZTENY ARJA!(igy a rendszerkonform)

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:49:43

Valaki nem konnyitene meg menaratyat a szenvedeseitol? A neveben is koszonom!

Blogolo Blogi 2019.04.06. 16:56:10

@Ménár Atya: "Cimbi, miért kellene elérhetetlenné tenni bármilyen réteg számára az EÜ-t ?"

Annak kell elerhetetlenne tenni, aki havi 7200ert potyazik a rendszerben es azert kell neki elerhetetlenne tenni, mert nem fizeti meg a szolgaltatas valodi arat.

Te pedig azert vagy egy pocs komcsi, mert meg minig elvarod, hogy masok fizessenek helyetted.

törppicur 2019.04.06. 17:13:06

Ugyan lányok, fiuk,
Van ez a fidesz nevű párt, meg lesz másik 20, amelyikre szavazni lehet
Mi lenne, ha a masik 20-ra szavaznátok, itt bemutatnátok az értekeiket és szereznétek vele hiveket? Lehet ők jobban rá vannak szarulva a szavazatokra
Májusban megszámolják -azután magyarázkodjon aki alulteljesitett

törppicur 2019.04.06. 17:13:06

Ugyan lányok, fiuk,
Van ez a fidesz nevű párt, meg lesz másik 20, amelyikre szavazni lehet
Mi lenne, ha a masik 20-ra szavaznátok, itt bemutatnátok az értekeiket és szereznétek vele hiveket? Lehet ők jobban rá vannak szarulva a szavazatokra
Májusban megszámolják -azután magyarázkodjon aki alulteljesitett

apro_marosan_petergabor 2019.04.06. 17:27:07

@Thomas Grande:
Nem, sem te, sem sajnos sokan nem értik. Ezt a folyamatot csírájában kell megállítani. Beengedsz 1000.000-t, család egyesítéssel még behoz 3 milliót. Szülnek hozzá még négy milliót. Így 1-ből lett 7 millió... Ezek 95%-a muzulmán. Onnantól megmondják milyen jogaik vannak, s mi sérti őket, s te mit csinálj, hogy jól érezzék magukat. A ballib politikusok pedig kiszolgálják őket, mert ez adja a szavazóbázisuk jelentős részét. Eljön az a pillanat, amikor diktálni fognak neked, nekem és a politikusoknak, a politikusok pedig még jobban kiszolgálják őket. Megtűrt, önfeladó pária leszel a saját hazádban, lassan azt veszed észre, akkor jársz jól, ha besimulsz közéjük... Így lesz az unokád muzulmán...
Ez nem vicces, ez Indiában íg ytörtént.
A gazdag (a honfoglalásunk idején KK-ről bejött) iszlám harcosok 100 indiai nőt tettek meg feleségnek, ezek mindegyike szült 3-5 vagy több gyereket, jelenleg India 13%-a muzulmán... Persze a leszakított Banglades és Pakisztán nélkül, melyek gyakorlatilag teljesen mohamedánok lettek...
Így az indiai őslakosság, öshagyományok folyamatosan küzdhetnek a mohamedán hódítás ellen. 700 évig india iszlám irányítás alatt volt, szerencsére "libero támogatás nélkül" így magukhoz tudtak térni (ebben benne volt az angol gyarmatosítás is), ma mindent elkövetnek, hogy ne jöhessenek helyzetbe a muzulmánok, a parlamentben csak 1-2 %-uk van hasonló az arányuk a hadseregben...
Ez egy nagyon jó példa arra, miért óriási baromság az, amit most a nyugat egy része művel.
Tanulni kell az indiai példából, s emlékezni a 150 évnyi török megszállásra, amely rész oka Trianonnak.
(S most nem elemeztük a számtala óriási, emberi problémát, melyek a leírt folyamat (saját háttérbe szorulásuk, majd "asszimilációjuk") alatt megkeserítik az őslakosság (európaiak, magyarok) életét.
Sok zsidó ezt már saját bőrén ismeri Franciaországban, mert egyre erőteljesebben vándorolnak be Izraelbe...
Nekünk magyaroknak(európaiaknak) nincsen hová menni!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.04.06. 17:31:03

@Blogolo Blogi: tehat hulljon a fergese.megha cigany is.
kivalo vilaglatas.embersegbol jeles.
kicsihuszar.arrol van szo h europaban letezik meg egy mukodo rendszer.ami az allampolgarainak biztosit gyogyszereket. frocsooghetsz itt nekem, de legalabb a fajtad elobujt a kő alól...es latszik mire szamithat a magyar ha megint a hatalom kozlebe kerulnetek.

Ménár Atya 2019.04.06. 17:37:08

@Blogolo Blogi:
Láthatóan nem érted a TB jelentését, és kifulladsz a komcsizásban.
Ez így nem erjóper liberális demokrata, hanem náci gondolkodás, vesszen a gyenge,meg a kiszolgáltatott igaz? :)
De segítek, azért hívják ezt társadalom biztosításnak, hogy pont az kapjon segítséget,akinek szüksége van rá,mert épp beteg.
Ezért amíg te választás után orvoshoz járkálsz mert összeomlik az idegrendszered, addig én melózok és befizetem a gyógytásodra a pénzt.
Ha esetleg ti nyernétek, akkor pedig te fizeted az én gyógyításomra.
Na ez most a te szinted volt, remélem érted.
Mindenesetre, érdekes a szociális hozzáállásod a társadalmunkhoz.
Annyira néppártosodott erjóper vag, hogy csak a pénzed félted a szegényektől...............
Szerintem ne is magyarázkodj, ez azért mindent elmond rólad és a fajtádról.
Ha csak a tb-t nézzük, én a magam részéről nem szeretnék egy olyan rendszert, ahol csak akkor kapsz segítséget, ha gazdag vagy.
Alapellátásnak lennie kell.
És szerencsére nálunk van is, ha többet akarsz, akkor fizethetsz érte, és akkor senki helyett nem kell fizetned, ezt most is megteheted szerintem, de azért szállj már be te is 7200 ft-al a közösbe.
Szerintem a te gondolkodásod erről a témáról még a sajátjaid körében is kínosnak számítanak.

Gyorgy007 2019.04.06. 17:38:32

Ne hasonlítsuk már egy kárpátaljai magyart egy szír migrihez.
Az egyik egy szorgos szabolcsi kéz a határ túloldaláról, a másik meg kb a Cosma gyilkosa kategória, aki életében nem fog dolgozni soha...
Semmi szükségünk még 500 000 analfabéta vallásifanatikusra...

Ménár Atya 2019.04.06. 17:44:48

@Blogolo Blogi:
Butuskám, te fordítva ülsz a lovon, egyedül csak te szenvedsz itt a tudatlanságod miatt :)
De bizonygasd csak tovább hogy a szegények nem érdemlik meg a gyógytást meg a gyógyszereket, mert te fizeted, és inkább dögöljenek meg :)
Igazi baloldali gondolkodás, biztos sokan szavaznak majd ezért a goni orbi ellen mi?
Eszed annyi mint egy marék lepkének :))
Na egy időre lelépek , magyarázkodj, ha tudsz, de értelme nem sok van, mert csak kínlódsz a faszságaid miatt, kibukott belőled a valódi éned aki leszarja a másikat csak neki legyen jó :)
Jó magyarázkodást!
Hülye vagy.
És .

Blogolo Blogi 2019.04.06. 17:50:11

@Ménár Atya: A társadalombiztosítás nem jog. Ez a baj veled, meg a filtol fele kommunistákkal, hogy azt hiszitek ez 7200ert (vagy akar ingyen is) jar. Nem jar. Az jar, amiert fizetsz bunkokam, felejtsd mar el végre a 3.60-as kenyeret.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.04.06. 18:05:54

@Blogolo Blogi: en havi 300at teszek az allam kasszajaba. ugyhogy nekem ne 3.60as kenyerezz...

Hamihami 2019.04.06. 18:09:18

@apro_marosan_petergabor: ja igen, annyi szir menekult akar letelepedni a Mezotur-Ujszasz-Tiszavasvari aranyharomszogben is, hogy alig tudjak oket kivul tartani! Nagy a veszely emberek! Cegleden is hamarosan atveszik a hatalmat, nem is beszelve Badacsonyrol es Kiskorosrol! Alljunk ellen! Ne engedjuk! Vedjuk meg! A tiszajenoi magyarok alljanak ki erdekeikert! Nehogy Becs sorsara jussunk! A jaszsagi es kiskunsagi terrortamadasok soha ne terjenek vissza!

Blogolo Blogi 2019.04.06. 18:10:11

@FILTOL: ...akkor eleg szorgalmasan blogolgatsz Draga Baratom.

Hamihami 2019.04.06. 18:10:53

@FILTOL: annal minden bizonnyal joval tobbet, ugyanis minden vasarlasod 27%-a is odamegy. Ez egyebkent vilagrekord, csak mondom.

Realista60 2019.04.06. 18:33:35

Egyszerű: Orsós Vendel és seggnyalói , azt sem lehet mondani, hogy agymosottak, mert nincs agyuk! Sajnos a fityisz rajongói eddig süllyedtek! Nagy az Isten állatkertje és ennek 99%.-át a magyar fityiszesek töltik ki. Elnézést kérek az állatoktól, mert az ő intelligencia szintjük magasabb a fityisz hívőknél! Nekik van agyuk és nem csak egy légüres tér van a koponyájukban! A félreértések elkerüléséért én nem feltétlenül azonosítom Orsós Vendelt Orbán Viktorral és a fityiszt sem gondolom, hogy fidesz! Rossz, aki rosszra gondol! Ha valami azonosságot vél valaki felfedezni, az nem az én gondom, de elgondolkodtató szerintem, amit leírtam!

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 18:35:12

@Hamihami: A Fidesz nem támogatja a migráns(más néven humanitárius)vízumot..Azt az Ensz határozatot sem támogatta a magyar vezetés, amely általános emberi joggá kívánja tenni a bevándorlást, és amelyen az egész humanitárius vízumos elmebaj alapul.

Egy korábbi kommentelőtől idézek még egy érdekes adalékot:

"Március 26-án az EU parlament elfogadta az „afrikai emberek jogairól” szóló állásfoglalást,amelyben sürgetik a tagországokat és az Európai Bizottságot a fekete kontinensről Európába betelepülni szándékozók számára legális,biztonságos útvonalak biztosítására.Valamint az „afroeurópaiak” irányába tanusított nagyobb toleranciára.No comment.. "

Csak ismételni tudom:no comment !

Wikus Van De Merwe 2019.04.06. 18:36:29

Kérem szépen, nem értem, hogy bibsilibsi barátaink miért foglalkoznak egy szerintük jelentéktelen, már többször megbukott, pocakos paprikajancsi 7 pontjával?

Realista60 2019.04.06. 18:40:42

Most hallottam a szomszédtól, hogy egy új definíció jelent meg a hülyék fokozásáról! Van egyszerűen hülye, majd, hülyébb, leghülyébb, legesleghülyébb, alja nemzetiségi, legeslegalja nemzetiségi, orsós agyúak és fityiszesek! Állítólag ettől aljább értelmi szint nincs. És itt szándékosan nem említem az állatokat, mert azok intelligensebbek a fityiszeseknél! Nem tudom, hogy így van-e ez, de hallottam, de az én tapasztalatom is ez!

Hamihami 2019.04.06. 18:44:52

@A megvalósult amerikai ólom..: hany fizetos "arab" kapott vizumot a kormanytol es mennyi "normal" migrans? Mondjuk logikus lepes volt nem tamogatni, mert ki a f@sz fizetett volna milliokat roganek offshore szamlaira, ha ingyen is be tudtak volna jonni? Nem vona akkor gucci polo meg LV taska a sleppnek es asszonyaiknak!

Blogolo Blogi 2019.04.06. 18:50:40

@Realista60: A legaljan nev szerint emlitenem meg menaratyat, aki L. Frank Baum Madárijesztőjének magyar reinkarnacioja, azzal a cseppnyi kulonbseggel, hogy még szalma sincs az agya helyen, de meg igy is hozza tud tenni a csapata teljesitmenyehez. Neha.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 18:56:38

@A megvalósult amerikai ólom..: Jajmar ez az EU! Te egesz ertelmesnek nezel ki, tehat azt mondjad meg, hogy mifele retorziokkal fenygetnek az „afrikai emberek jogairól” szóló állásfoglalásban arra az esetre, ha megsem engedi be Viktor a migranskaravant, amit a lipsik barmelyik pillanatban raszabadithatnak Europara? Ujra fel kell fuggeszteniuk magukat a Neppartban?

a nagy hohoohooo 2019.04.06. 19:28:42

@Ménár Atya: Mémindig a leghülyébb orbánseggszolgálatos takonynácit vezénylik ki trollkodni?....hehehee...ennyi a választék?.....hehee...vagy te vónál az orbánseggszolgálatos elit?..hehee...akó'milyen seggfej azajjahahaaa..
Mindig széles mosoly szalad át az arcomom amikor egy segghülye ,senki troll feldobja a saját szarát,oszt bambán tátott szájjal alááll..hehee..ez olyan:nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?
.annyira lenézlek, hogy sajnálok minden betűt amit neked írok most..bunkócska ... lehetsz ostoba meg paraszt is. De legalább egyetlen sorban ne akard mindkettőt abszolválni...hehee..
Merkel nem hívta be a menekülteket,ő az életüket mentő szíreknek kínált menedéket amíg hazájukban nem rendeződnek a dolgok,Orbán szabadította rá a németekre amikor 3-400 ezer menekültek átvonatoztatott ,át BKV buszoztatott ellenőrzés és regisztráció nélkül a sógorokhoz.Orbán nem zárta le a balkáni útvonalat, hanem rátolta a menekültek százezreit Németországra, a horvátokra és az osztrákokra. Beengedett többtízezer menekültet, felszállíttatta őket Budapestre, ott megállíttatta őket mindenféle ellátás nélkül, majd elrohant Merkelhez könyörögni, hogy engedje be ezeket, mert humanitárius válság lesz nemsokára Budapesten. Merkel akkor követte el élete legnagyobb hibáját = megnyittatta a német határt, ahelyett, hogy beintett volna a felcsútinak, hogy "edd meg szart kedves barátom, amit odaszartál az ország közepébe.Merkel két éve arról beszél, hogy egyrészt Európának humanitárius kötelessége a menedékkérőkön segíteni és befogadni azokat, akik a háborús övezetekből jönnek, másrészt pedig szükség van az ide érkezők integrációjára. Az majd eldől, hogy igaza van-e és hogy elegendőek-e azok az erőfeszítések, amiket az integráció érdekében tesznek, de Merkel egyelőre meglehetős következetességgel képviseli a maga álláspontját. Merkel csupán a kanzlerin. Azt irod, hogy Merkel azt mondta ( amit nem tett) hogy mindenkit befogad. Merkel nem dönt egyedül ,a német mindenkit befogad ugyanis ez van az alkotmányukban. Döntést kizárólagosan a német kormány hoz. A német alkotmányt nemszórták össze trágyás villával , mint a magyart. Ezenkivül a németek hozzáállása a törvényekhez teljesen más mint ahogyan te azt ott ismered.
A német alkotmánynak és az emberiesség szabályainak.A német alkotmány tartalmazza a politikai menekültek, a genfi menekültügyi egyezmény pedig a háborús menekültek védelemhez való jogát, és ez minden európai államra nézve kötelező. Mindenki másnak, aki ezt nem veheti igénybe, mert gazdasági okok miatt jön el a hazájából, egyértelműen meg fogják mondani, hogy el kell hagynia Németországot, bármennyire is nehezére esik.
4) A német alaptörvény úgy kezdődik, hogy az emberek méltósága elidegeníthetetlen, és nem úgy, hogy a németek méltósága elidegeníthetetlenek (persze azoké is).
És akkor mi van azzal a mintegy 20 ezer orbánáltal az Unióra rászabadított orosz kémmel,az arab,iráni potenciális terrorista letelepedési kötvényessel?Az Afrikában árusított letelepedési kötvényesekkel?Az Unió és a baloldal már ötvenszer megmondta: nem ellenőrzés nélküli bevándorlás és nem is letelepedési kötvény kell, hanem tisztességes menekültügyi eljárások, nemzetbiztonsági vizsgálattal,az hogy migráns-e, akkor derülne ki, ha megvizsgálnák rendesen, méltányosan a kérelmét. akik ide jöttek, azok menekültek, és csak a kérelmük kivizsgálása után derült volna ki, hogy "csupán" egy jobb élet reményében jöttek vagy háború elől menekültek,és aki nem felel meg ezen kritériumoknak vissza is küldhető, de keresztényi szempontból, az is pont ugyanolyan menekült, aki az éhhalál elől jön, "csupán" a jobb élet reményében.De mindez mellékes is, mert kifejezetten a keresztényi magatartást kéri számon a kormányon (emberséges bánásmód, retorika, stb).Vagy küldjünk vissza mindenki?..mondjuk 896-tól vagy már korábbról?
Íme a kedvenc bekezdésem az ENSZ-tervezetből,amit mintha a magyar kormány hivatalos véleményéből ollóztak volna:

National sovereignty: The Global Compact reaffirms the right of States to exert sovereign
jurisdiction with regard to national migration policy. It strengthens the capacity of States to
exercise their prerogatives responsibly as they determine the conditions under which nonnationals
may enter, reside and work on their territory.

Egy elég szofisztikált javaslatcsomagról van szó, amiben egyébként szó szerint szerepel, hogy
"a nemzetállamok szuverén joga migrációs politikájuk szabályozása:
"A tagállamoknak szuverén joga a nemzeti migrációs politika kialakítása. A tagállamok határozhatják meg azokat a feltételeket, melyek szerint a külföldről érkező beléphet a tagállam területére, tartózkodhat ott, illetve munkát vállalhat.
szó sincs tehát Magyarországra erőltetett intézkedésekről,tagországok önkéntesen dönthetnek
És ezt tagadja le - többek között - a kormány.

Ménár Atya 2019.04.06. 19:46:58

@a nagy hohoohooo:
Figyelj faszfej, tényleg kár volt ennyi marhaságot idehánynod, még cáfolni sem érdemes, mivel úgy ahogy van értelmetlen és hiányos, ezért nem hiteles.
Gondolom az afrikaiakat is orbi tolja a németekre mi?
Emlékszem amikor fletó kiállt, és kinyilatkozta, kerítéssel nem lehet megállítani a migriket, aztán kinyilatkozta, hogy nincs ember sem hozzá, aztán azzal jött a választások előtt, hogy nem bont kerítést ha nyer ( 5% :) ) hát ki is szarta pofán agát nyugger? :)
Amúgy kurvára nem érdekel itt senkit mit mond a baloldal, az emberek nem akarnak semmilyen bevándorlást, főleg nem ilyen agyament módon.
Szóval cimbi mellényúltál alaposan szerintem, takarodj vissza atv-t meg saskabarét nézni az való neked nem az ész osztás, mert ami nincs azt nem oszthatod :)

Ménár Atya 2019.04.06. 19:49:00

@MUIE Orban:
Azért vagyok itt, mert a többiek szabin vannak, a magadfajta demenciás vén fitymákkal meg elég ha itt hagyjuk a robotokat ők is elbánnak velük, én csak kezelem a gépet :D

Hamihami 2019.04.06. 19:50:04

@Ménár Atya: mennyit lehet egy atlagos hetvegen megkereseni, bonusszal es mindennel?

Ménár Atya 2019.04.06. 19:53:00

@Blogolo Blogi:
Megtisztelsz hogy külön kiemelsz a hülyék legalsó szintjén, remélem egyszer eléred ezt a szintet te is, de egyelőre még alulról súrolod csak, még tanulnod kell sokat te szociálisan érzékeny, aki sajnálja a gyógyszert meg az orvost a szegényektől.
Ha ezt megtudja fletó, felfüggeszti a párttagságodat a dk-ban :D

Ménár Atya 2019.04.06. 19:56:12

@Hamihami:
Ha az eredeti munkámat veszem olyan 2-300 e.
De itt csak társadalmi munkában dolgozok mint civil szervezet,
Soros fizet :D

Hungryhorse 2019.04.06. 20:01:16

@Hamihami: nem elemzés volt, hanem tudósítás merkelisztánból.
A sokadik.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 20:05:12

@Hamihami: menar haverja filter azt mondta 300at fizet havonta az allamnak. Mondjuk emez nem tudom mennyire szorgalmasan nyomja a kommenteket, de 300 ado vegulis feltetelez egy bruttot. Nemtom a nyalas is benne lehet ebben vagy csak a kommentelgetes?

Blogolo Blogi 2019.04.06. 20:13:08

@Ménár Atya: legalabb hazudtal volna par tizezret, de hogy ingyen jarsz ide szopatni magad... Nem csak pocs vagy, buzi is.

a nagy hohoohooo 2019.04.06. 20:13:41

@Ménár Atya: A tények mindig zavarólag hathatnak a mihígmélymagyar tudati állapotokra.Csak halkan szólok,hogy nehogy megijedj a szellemi sötétségben ami a szemed mögött van.
olyan ez, mint a Tabu nevű játék, amelyben bizonyos szavakat tilos kiejteni. Például azt: érvénytelen......érvénytelen = semmis,/ eredménytelen = sikertelen, hatástalan, hiábavaló, meddő, terméketlen - a szinonimák még játszhatnak?
Lassan tényleg meg lehetne írni a magyar-FideSS"MImagyar" szótárat.
Létezik olyan jogi kitétel: érvényes, de nem hatályos > magyarul korrekt/szabályos/törvényes, ám "nem üzemel" .. <--> viszont fordítva nem áll meg.. azaz eddig nem állt meg .. de ebben a FideSSvilágban "hatályba léptetik a nem érvényest"Még egy érvényes népszavazás sem jelent kötelezettséget a kormánynak, egy érvénytelen meg aztán miféle kötelezettséget róhat bárkire? Szerencsenmosdatás folyik megint, játék a számokkal, de ettől még a népszavazás érvénytelen marad.
"erős felhatalmazást ad, még ha nem is érvényes." - azért ez egy nonszensz.
Nagyon sok ember pedig azért nem ment el szavazni, mert az érvénytelenül leadott szavazólap manipulációja megfoghatatlan utóbb, ha az aláírást odahamisítják, az meg bizonyítható. Ha bízni lehetne a hatalom tisztességében, sokszorosa lett volna az "aktív" érvénytelen szavazat, mint így.Mikor volt itt demokrácia utoljára ? 253 törvényt hoztak a megkérdezésünk nélkül.
A távolmaradók is gondolkodó emberek, nem hülyék, és nem bábuk. Csupán a közelébe sem akartak menni ennek a hazugságkupacnak. Én sem.
'Ha egy esküvőn az egyik fél jelent csak meg, az ő igenje hiába a jelenlévő felek száz százaléka, nem eredményez házasságot. Se politikai, se közjogi se semmilyen értelemben. A távolmaradás ebben az esetben sem jelenti azt, hogy a másik fél átadta volna a döntés jogát... És elég nagy baj, ha a násznép ezért ünneplésbe kezd...'Becsukhatjátok az elvakult szemetek, de a magyarok többsége nem volt hajlandó beleállni a gyűlöletbe! Ez akar tetszik, akar nem ez egy hatalmas bukta, amit nem lehet megmagyarázni, csak a számokkal lehet jatszani. Ezt a népszavazast a Fidesz elbukta!!
1. egy jelenben a mostani kormány által átalakított törvény értelmében, maga a népszavazás e témában már eleve törvénytelen!
2. ha a 98,2 %-ot emlegeti, akkor felvilágosítom, hogy a (összes szavazópolgár számához úgy aránylik, - 8 261 394 : 3 257 657 = 249,34% : 98,2 % = 100%: 38,43% !!!! A fennmaradó 210,91 % nem volt törvényszegő, mert kívül maradt a kormány nem éppen olcsó - és ismétlem törvénytelen ! - + értelmetlen "játékából". Ja, és a törvényt nem sértők is magyarok!
Orbánnak már hivatalos papírja van róla, hogy nem képviseli a magyarok többségét...
Nem volt véletlen. A fidesz legnagyobb fegyvere volt a népszavazás intézménye. Nem véletlen, hogy minden más politikai szereplő számára ezt el akarták lehetetleníteni a jövőben. Az élet azonban fura. Szoptatni akart, magát szopatta le. Pont.
Öregem, Te egy igen komoly érv vagy az abortusz mellett!

Európai téridő 2019.04.06. 20:14:57

Olvass Csizmadia Ervint a Mandineren, abból kiderül, hogy az EU-t illetően jóval bonyolultabb a képlet.
mandiner.hu/cikk/20190406_csizmadia_ervin_mit_jelent_a_politikai_vezetes_europai_szinten

Blogolo Blogi 2019.04.06. 20:15:25

@Ménár Atya: mindenkepp vedd megtiszteltetesnek, mert valoban nagyon serult vagy, kar lenne szo nelkul hagyni.

Ménár Atya 2019.04.06. 20:35:35

@a nagy hohoohooo:
Most egy kicsit segítek neked.
Bár nem tudom hogy keveredett most ide a népszavazás, de igazad van, tényleg érvénytelen volt a fidesz saját maga alkotta alkotmánymódosítása szerint.
Az viszont már eléggé érdekes, hogy ezért a nem szavazókat azok közé sorolod,akik ellenezték a téma támogatását.
Ilyen alapon akkor nem nagyon lenne legitim hatalom sem, mert pl aki a választásokon nem szavaz, akkor automatikusan az ellenzék mellett tette le a voksát a logikád szerint, hát gy viszont nem nagyon lehetne választást tartani, fletóék sem kerülhettek volna hatalomra.
Talán emlékszel még 2006-ra amikor talán 3-4 képviselővel volt több a szociknak, de ha hozzávesszük hányan nem szavaztak,és azok mind a fideszt támogatták,akkor fletó illegitim kormányt hozott létre.....
Na ugye hogy mekkora faszságot hordtál megint össze?
A helyzet az, hogy a törvényeink szerint jelenleg a fidesz kormányozhat, 2/3 a van, tehát elég sok mindenhez hozzányúlhat.
Lehet hogy ez nem tetszik, de ez van.
Nekem sem tetszett fletó és bandájának ámokfutása, de őket szavazták meg, ezért elfogadtam.
Bár tegyük hozzá, hogy egyedül horn tudott egy ciklust végig vinni , más szocik nem.
A szavazáson, a világon mindenhol azok számítanak,akik részt vesznek a szavazáson, tudom ezt nehéz felfogni annak a pár agysejtnek ami még életben van a fejedben, de hát ez egy ilyen játék.
Akik nem vesznek részt, azok nem tartoznak sehova, elviselik a szavazók akaratát.
Amúgy igazat adok abban hogy nem szép arra hivatkozni, hogy mennyien szavaztak egy érvénytelen szavazáson, de ugyan ilyen ökörség arra hivatkozni, hogy aki nem szavazott az velünk van.....
Na dobj be egy felest azt fuss neki még egyszer, hátha felfogod miről hablatyoltam :)

Hamihami 2019.04.06. 20:35:53

@Ménár Atya: te is "koziro" vagy, mint Ivan baratunk, a birka?

Ménár Atya 2019.04.06. 20:39:14

@Blogolo Blogi: Mi bajod a buzikkal, te erjóper, sajnálod a pénzed rájuk is?
Látom nem bírod megemészteni hogy mi meleg hülyék ugráltatjuk a fajtádat :D

Ménár Atya 2019.04.06. 20:47:32

@Hamihami:
Nem ,ő a főnök :D
Én csak végre ráérek itt borzolni a dk s nyuggerek idegeit :)
Nehogy már magatok maradjatok aztán elbízzátok magatokat :D
Aztán megint jön majd a 2/3-os DK győzelem, utána meg a megzakkanás, így legalább szinten tartom a stresszt bennetek, nem lesz akkora a zakó, és akkor blogolo bloginak nem kell felhasználnia a saját pénzét ,elég lesz neki a sima tb támogatott gyógyszer.... :)
Mert szerinte ő fizeti a te ellátásodat meg az enyémet, és a csóróknak amúgy sem járna......
Hát igazi szociálisan érzékeny pöcs.
Remélem te fizetsz tb-t! :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 20:49:53

@Ménár Atya: na mi van, pedofil idióta, otthagytak a ministránsfiúk, ezért érsz rá?

Boycie 2019.04.06. 20:51:59

@a nagy hohoohooo:
Te agyhalott szardarab azt számolgasd már össze hogy amikor kivonult az utcára a teljes ellenzéki összefogás + a szakszervezetek + a CEU söpredék + a holokauszt szindrómás zsidók + ELTE betiltott gender szak akkor néhány ezren voltak összesen. Ez a kormányváltó / fidesz ellenes többség szerinted ugye, te idióta.

A népszavazásnál teljesen nyilvánvaló volt hogy ha az igennel szavazók elmennek szavazni, akkor meglesz az 50% és a nemek nagy többséggel nyernek. Ezért a fékek egyensúlyok brüsszel és migránsfaszszopó kurvademokratikus ellenzék azt a megoldást választotta hogy nem mennek el szavazni és így szépen meghekkelték a nekik nagyon fontos demokráciát. Értelmes ember ezekre a hazaáruló hulladékokra már soha többet nem fog szavazni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 20:52:19

@Ménár Atya: "Mert szerinte ő fizeti a te ellátásodat meg az enyémet"

Neked, mint ingyenélő papnak sajnos tényleg fizetjük az ellátásodat, annak ellenére, hogy ez alkotmányellenes. Azért kell eltartani téged, mert értéket előállítani nem tudsz, te kretén!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 20:53:19

@Boycie: amikor legutóbb kivonult az utcára a Fidesz, akkor pár százan voltak, azok is lengyelek voltak.

morph on deer 2019.04.06. 20:54:12

Ugyan már ügyvéd úr...

Csak nem azt akarja mondani, hogy valami másra számított egy olyan irománnyal kapcsolatban, ahol egy bizonyos orbán viktor nevű levitézlett kabdarúgó szerepel az alkotók között?

Naná, hogy fércmű, hiszen mi más is lehetne!
Ugyanis az egész nem szól másról, mint az aktuális adag lózung köznéphez való eljuttatásáról, ami biztosítja az elvárt szavazatszámot a következő melldöngetési periódus indokaként...

Ha meg ez nem jönne össze, akkor menetrenszerűen lefagynak a szerverek, össznépi áramszünet lesz, és valahogy majd véletlenül cirill betűs linkeken megy majd át a kommunikáció megint egy darabig, és viktorunk újra elsöprő győzelmet fog aratni!

A józan ész felett.

Hiszen - legyünk őszinték, - a hívek közül senkit nem igazán érdekel, hogy épp most mit mondott orbán, a lényeg az, hogy ő mondta, és rá kell szavazni!

Merthogy kire másra, egyébként is...
Innentől kezdve aztán teljesen érdektelen, hogy már megint mekkora gagyi az orbáni program, a lényeg úgy is csak a “viktor, viktor!”

Esetleg, - ha tolmács is van jelen - lehet zengeni mámoros ajakkal, hogy “ő éljen, ő éljen, ő éljen..”
Ahogy illik ezekben a körökben.

Sokkal rövidebben; senkit sem érdekel, hogy mekkora bunkó írt- és hirdetett meg milyen fércművet, mivel az már rég eldőlt, hogy ki fog kire szavazni.
Érdemi döntésről, nota bene gondolkodásról itt szó sem lehet!

Jól is néznénk ki, ha mindenki gondolkodna..!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 20:54:30

@Boycie: "nem mennek el szavazni és így szépen meghekkelték a nekik nagyon fontos demokráciát."

Orbán maga vezette be ezt a szabályt, a népszavazás érvénytelen volt. reklamálj a csuti idiótánál, te FIdióta elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 20:57:02

@morph on deer: "orbán viktor nevű levitézlett kabdarúgó szerepel az alkotók között?"

A csuti paraszt nem alkotó, az még ilyen szennyet sem bír alkotni. a csuti geci egy idióta, aki semmit nem képes alkotni. egy büdös cikket vagy beszédet nem tud megírni egyedül.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 20:58:37

@Ménár Atya: "Látom nem bírod megemészteni hogy mi meleg hülyék"

ezt idáig simán elfogadjuk, meg is jegyezzük. egy pedofil, meleg csuhás patkány vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:00:43

@Ménár Atya: "Az viszont már eléggé érdekes, hogy ezért a nem szavazókat azok közé sorolod,akik ellenezték a téma támogatását."

A Sargentini jelentésnél ti ugráltok, hogy oda kell sorolni.

A törvény meg az, hogy:

1) A Sargentini-jelentést érvényesen megszavazták, Orbán bukott.
2) A kvótaellenes népszavazást meg nem, Orbán bukott.

Ménár Atya 2019.04.06. 21:01:05

@math0:
Szia Matyikám, mi a helyzet kiengedtek kezelésről, vagy kiszöktél megint? :D
Amúgy egyáltalán tudod miről csevegünk ezzel a kis fityma blogival?
Vagy szerinted sem jár a szegény , orbán miatt elszegényedő éhezőknek az ingyenes orvosi ellátás, mert azt te meg blogi fizeti?
Én ugye nem, mert pap vagyok ,engem a jó isten áldása segít ki a náthából........

Boycie 2019.04.06. 21:01:33

@math0:
Neked már agyadra ment a sok nigger és arab faszának szopása, így lett belőled komoly emberből (ugye Matyikám) funkcionális analfabéta és fogalmatlan idióta. Kicsit vissza kellene vonulnod és kezeltetned magad.

Ménár Atya 2019.04.06. 21:01:50

@math0:
Matyikám, ebben igazad van, én is így gondolom.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:03:04

@Ménár Atya: "elég ha itt hagyjuk a robotokat ők is elbánnak velük, én csak kezelem a gépet"

gépet nem látunk, csak téged, te vagy a droid. ne kezeld, hanem kezeltesd magad!

morph on deer 2019.04.06. 21:03:53

@Ménár Atya:
“2/3 a van, tehát elég sok mindenhez hozzányúlhat.”

Ezt szoktuk is látni, csak az soha nem jutott eszembe, hogy orbán a 2/3 miatt van könyékig a nadrágzsebében...

Kösz az infót!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:04:03

@Boycie: Neked már agyadra ment a sok nigger és arab faszának szopása, így lett belőled komoly emberből (ugye Matyikám) funkcionális analfabéta és fogalmatlan idióta. Kicsit vissza kellene vonulnod és kezeltetned magad.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:04:15

@Ménár Atya: kereshetnel te is rendes melot, milyen mar egesz allo nap Viktor segget nyalni. Ja, hogy masra nem vagy jo - igy jar aki nem tanul.
Soros, migri, lipsi, na mondjad szepen kiscsicska.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:04:33

@Boycie: "nem mennek el szavazni és így szépen meghekkelték a nekik nagyon fontos demokráciát."

Orbán maga vezette be ezt a szabályt, a népszavazás érvénytelen volt. reklamálj a csuti idiótánál, te FIdióta elmebeteg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:05:26

@Blogolo Blogi: "kereshetnel te is rendes melot"

ahhoz hülye. atyának meg droidnak felveszik, de mondjuk annak se jó.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:07:42

@morph on deer: jjaa, folyton zsebhokizik a suttyoja, menaratyanak es haveri korenek meg csorog ra a nyala. Gyonyoru kis csapat. A ketharmadosak. Mentalisan ertelemben legalabbis.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:10:37

@Ménár Atya: te nem pap vagy, csak egy olcso kis kommunista buzi. Ja, az ugyanaz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:12:09

@Gyorgy007: a legtöbb analfabéta Fideszes. Elég körbenézni a 888-on! Rátok nincs szükségünk, elmebeteg idióták vagytok. A szír menekült jobb nálatok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:14:51

@apro_marosan_petergabor:

1) Indiában a legismertebb turisztikai látványosságot az iszlám uralom alatt építették.
2) Magyarországra migránsokat eddig csak Orbángeci telepített be.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 21:15:04

@math0: Az EU-török megállapodás csak 2016 nyarán lépett életbe seggfejkém.A török-szír kerítés pedig csak 2016 őszére készült el..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:16:44

@apro_marosan_petergabor: 3) a zsidók Pittsburgen azt érezték meg, hogy ti nácik mire vagytok képesek. 11 zsidót ölt meg a náci elvtársad, te elmebeteg patkány!

Ennyit tudnak a náci Fideszesek: fingotok nincs a történelemről és a tényekről, egy álomuniverzumban éltek. Idióta elmebetegek vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:17:31

@math0: nem jo ez a menar semmire, csak segget nyalni. Annak viszont mestere lett. Ja es raadasul ingyen csinalja! Sirva rohogtem, mikor megvallotta es talan meg buszke is ra. A hulye allat:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:18:10

@A megvalósult amerikai ólom..: a menekültek száma pontosan a megállapodáskor csökkent, nem pedig Orbán kerítésének megépülésekor. ez tény, te Fidióta seggfej! Orbán kerítése szart sem ért, könnyebb volt megkerülni, mint átugrani. ellentétben Orbánnal, akit könnyebb átugrani.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 21:19:51

@Blogolo Blogi: Ez még nyilván nem döntés,vagy törvény jól mutatja,hogy mi a jelenlegi EU parlamenti többség véleménye az afrikából történő bevándorlásról.Ezt a parlamentet kell alaposan átalakítani májusban..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:21:06

@A megvalósult amerikai ólom..: "Az EU-török megállapodás csak 2016 nyarán lépett életbe"

2016. március 20-án lépett érvénybe az EU-török megállapodás. Pontosan ugyanekkor esett le a balkáni menekült-útvonal forgalma gyakorlatilag nullára, a szezonális ingadozással ellentétben.

ertelemblog.wordpress.com/2018/09/17/nem-orban-keritese-allitotta-meg-a-balkani-utvonalon-a-menekulteket-hanem-az-eu-torok-megallapodas/

Csak azt reklámozod, hogy a Fidióták elmebetegek, és a tényeket nem ismerik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:22:18

@törppicur: mi lenne, ha a szennymédia nem a demokratikus ellenzék képviselőivel foglalkozna?!

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 21:22:47

@math0: Nem igaz.Már a magyar határzár és az ennek nyomán indukálódó nyugat -balkáni határzárak nyomán is jelentősen csökkent.Mellesleg a törököknél elég erős a szivárgás,ahogy a mostani balkáni helyzetet elnézem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:25:23

@A megvalósult amerikai ólom..: tél volt. természetes csökkenés volt. tavasszal zuhant le nullára, a megállapodással. értem, hogy te ennyire idióta vagy, hogy ezt nem fogod fel, pontosan ezért vagy náci Fideszes.

ertelemblog.files.wordpress.com/2018/09/sea_arrivals_to_greece_and_italy_2015.png?w=1200

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:26:09

@A megvalósult amerikai ólom..: ha majd atalakul a parlament es a fidesz atul a nacionalisak internacionalejaba harmadhegedusnek az olaszok es a franciak koze, akkor mi fog valtozni, minthogy ahogy kiteszik az EPPbol a labukat maris parkolopalyara tettek magukat az itthon negyotodnyi, de amugy 1X kepviselojukkel?

Ménár Atya 2019.04.06. 21:26:31

@Blogolo Blogi:
Ez gyenge volt cimbi :)
Kicsit szedd már össze magad TB huszár :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:28:02

@Ménár Atya: figyi, idióta, te egy bődös kis ingyenélő, buzi, pedofil atya vagy, nem pedig bíró! kuss!

Ménár Atya 2019.04.06. 21:29:03

@math0:
Matyika, a menekülteket nem álltotta meg senki a balkáni útvonalon , a magyar útvonalon viszont a kerítés, meg a katonaság,rendőrség állította meg :)
Ne rugózz ezen, ezek a tények, mint az is hogy a fletó főnököd felesége összeállt a náci jobbikkal.
Matyi, akkor most ugye te is már náci lettél mi?! :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:29:33

@Visceroid: mi meg Fidiótákat. a különbség az, hogy nektek fingotok nincs a feketékről és az arabokról, mi meg jól ismerjük az idióta, csaló, lopó, hazudós fajtátokat.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 21:30:19

@math0: Jóval az EU -török szerződés előtt érzékelhető volt,amely a török-szír kerít 2016 őszi megépülte előtt nem is vol t különösebben hatékony..

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 21:33:00

@Blogolo Blogi: Éppolyan hülyén fogsz magad elé bámulni május 26 estéjén,mint tavaly április 8-án..:)

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:37:47

@Ménár Atya: hallo mi van mar veled buzikam, igy feltorlodott a sor az arcod elott? Oda se neki, a sok seggnyalas legalabb a szajszagodat elfedi. Bar lehet a szarszag miatt paran megszolnak, azert be ne feszulj emiatt.

Gyorgy007 2019.04.06. 21:38:59

@math0 te Olyan vagy mint a faszom, csak nem jár fel a fejeden a bőr...

Ménár Atya 2019.04.06. 21:41:42

@math0: Te látens buzi vagy látens pedofil vagy? döntsd el és szólj ha megvan.
Család hogy van matyikám, gyerekeid jól vannak?
Ja hogy egyik sincs te kví z bajnok:D
Azért most, hogy lassan lejár a műszak itt a lendvaiban, elmondom neked meg a fajtádnk, a helyzet az, hogy öröm nézni a vergődéseteket, a vélt győzelmeteket a forradalmat , az országbénító tüntetéseiteket, ami valami párhuzamos világban létezik a fejetekben.
Az itteni univerzumban viszont a fidesz kormányoz már 9 éve, jelenleg orbi a 4. ciklusát tölti, és akárhogy vinnyogtok, az a helyzet, hogy ez jó ideig így fog maradni szerintem, mert az életképtelen fajtátok ,láthatóan komolytalan ellenzéke orbinak.
A legtöbb itteni véleményhuszár hibbant DK-s nyugger, meg matyi féle hontalan zakkant vesztes kis náci pöcs, aki alól kihúzta a talajt a nép, amikor elzavarta a picsába fletót :)
De cáfoljátok meg ha nem így van, nemsokára kedd , akkor meg ugye megint bukik a kormány és orbi :D:D

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 21:43:04

@math0: Mondom baromka,hogy a török-szír kerítés 2016 őszi felépülte előtt nem is működhetett hatékonyan az egyezmény..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:43:25

@A megvalósult amerikai ólom..:

Egészen márciusig (tehát jóval Orbán kerítése után) még mindig jóval több menekült érkezett, mint az előző évben. Ld. a fenti ábrát. Várható volt, hogy 2016 nyarán egy még nagyobb fellendülés jön, hiába a kerítés. De áprilisban a görög útvonalon érkező menekültek száma hirtelen, és tartósan nulla közelire esett. Helyette megnőtt az olasz útvonalon érkezők száma. Miért?

Azért, mert 2016. március 20-án lépett érvénybe az EU-török megállapodás. Ami nagyrészt Angela Merkelnek köszönhető, és Orbánnak semmi köze hozzá. Ez zárta le a balkáni útvonalat.

ertelemblog.wordpress.com/2018/09/17/nem-orban-keritese-allitotta-meg-a-balkani-utvonalon-a-menekulteket-hanem-az-eu-torok-megallapodas/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:44:18

@A megvalósult amerikai ólom..: pedig az tény, hogy működött. fingod nincs a tényekről.

Egészen márciusig (tehát jóval Orbán kerítése után) még mindig jóval több menekült érkezett, mint az előző évben. Ld. a fenti ábrát. Várható volt, hogy 2016 nyarán egy még nagyobb fellendülés jön, hiába a kerítés. De áprilisban a görög útvonalon érkező menekültek száma hirtelen, és tartósan nulla közelire esett. Helyette megnőtt az olasz útvonalon érkezők száma. Miért?

Azért, mert 2016. március 20-án lépett érvénybe az EU-török megállapodás. Ami nagyrészt Angela Merkelnek köszönhető, és Orbánnak semmi köze hozzá. Ez zárta le a balkáni útvonalat.

ertelemblog.wordpress.com/2018/09/17/nem-orban-keritese-allitotta-meg-a-balkani-utvonalon-a-menekulteket-hanem-az-eu-torok-megallapodas/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:44:50

@Ménár Atya: @A megvalósult amerikai ólom..:

Egészen márciusig (tehát jóval Orbán kerítése után) még mindig jóval több menekült érkezett, mint az előző évben. Ld. a fenti ábrát. Várható volt, hogy 2016 nyarán egy még nagyobb fellendülés jön, hiába a kerítés. De áprilisban a görög útvonalon érkező menekültek száma hirtelen, és tartósan nulla közelire esett. Helyette megnőtt az olasz útvonalon érkezők száma. Miért?

Azért, mert 2016. március 20-án lépett érvénybe az EU-török megállapodás. Ami nagyrészt Angela Merkelnek köszönhető, és Orbánnak semmi köze hozzá. Ez zárta le a balkáni útvonalat.

ertelemblog.wordpress.com/2018/09/17/nem-orban-keritese-allitotta-meg-a-balkani-utvonalon-a-menekulteket-hanem-az-eu-torok-megallapodas/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:45:32

@Ménár Atya: már elismerted, hogy nemcsak látens, hanem explicit buzi vagy. kár ugrálnod. te ismerted el.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:46:34

@A megvalósult amerikai ólom..: biztosan tovig fogom ragni a kormom, ha akar az osszes magyar EU kepviselo fideszes lesz. Mindenki leszarja oket ott. Ha cseppnyi tekintelyuk lenne es ertenenek a politikahoz, akkor nem inditottak volna ellenuk kotelezettsegszegesi eljarast vagy fuggesztettek volna fel oket a neppartban. Sajnos sok helyen keves, hogy ha valami tortenik, akkor szijgyarto mindenkit elkuld az anyjaba, de ha a tobbseg igy akarja, miert is ne legyen igy?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:46:42

@Gyorgy007: te olyan vagy mint a faszom, csak nem jár fel a fejeden a bőr. És még helyesen írni sem tudsz.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:49:58

@Ménár Atya: kedden a migranskaravan indul. Orban csutortokon bukik ujabban, kicsicsicska!

Ménár Atya 2019.04.06. 21:51:04

@Blogolo Blogi:
Figyelj cimbi ezzel nem mész semmire, ha ennyire futja , akkor örülök, mert amikor a fajtád átlényegül az igazi alpári proliba, tudom hogy kiakadt az utolsó agysejtje is :)
A helyzet az, hogy te sajnálod a szegényektől a gyógyszert, én viszont még tőled sem, pedig neked nagy szükséged lenne rá :D:D
Amíg olyan kis hülye idióták az ellenzékiek,mint te, nincs mitől tartani a fidesznek. :)
Most komolyan szerinted itt mit érsz el ezzel az alpári stlusoddal szerinted.
Kb magasról leszarom a hányásaid.
De görcsölj csak ,én ráérek a hülyeségeid hallgatni, azért szépen megzakkantál itt egész nap :)
Holnap lehet hogy hagylak a fajtáddal, a sok magadfajta szereti amikor egy karámban bégetnek, és azt hiszik legyőzték a juhász kutyáját :D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:52:27

@Ménár Atya: "engem a jó isten áldása segít ki a náthából"

a faszod se segít ki a náthából, még Bergogliót se segíti ki, inkább nem fog kezet.

444.hu/2019/03/28/higieniai-okokbol-rantotta-el-kezet-a-hivok-elol-ferenc-papa

ennyit tudtok, idióta papok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:55:59

@Ménár Atya: igazi alpári proli benned is van egy tonna, a baj az, hogy benned más nincs, csak a ministráns fiú fasza.

Ménár Atya 2019.04.06. 21:56:01

@math0:
Persze matyika , de mi a gondod a melegekkel, hiszen fletó cimbid is az :D
De hát aki ennyit emlegeti mint te az biztos hogy titkolja , fletó bevallotta, te is megteheted, könnyebb lesz neked. :D
Matyika, mit szólsz ahhoz, hogy fletó náci lett a nejével együtt?
Most akkor te jobbikos zsidó gyűlölő vagy dk-s meleg gyűlölő lettél, vagy mindkettő?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:57:27

@Ménár Atya: "Most komolyan szerinted itt mit érsz el ezzel az alpári stlusoddal szerinted."

Most komolyan, szerinted itt mit érsz el ezzel az alpári stílusoddal?!

Te nemcsak alpári vagy, de idióta is, helyesen írni nem sikerült megtanulnod, te kis Fidióta selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 21:58:03

@Ménár Atya: a melegekkel semmi baj nincs, az olyan pedofil papokkal van baj, mint te.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 21:59:52

@Ménár Atya: ertem en, hogy komcsi vagy es elvennel attol, aki keres, hogy odaadd a sok ingyenelonek. Azt nem ertem, mi jo neked abban, hogy erre meg buszke is vagy.
Mutass valamit faszkalap, a szadbol arado szarszag onallo gondolatok nelkul kezd egyre kinosabb lenni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:00:29

@Ménár Atya: Nem az a baj veled, hogy buzi vagy, hanem az, hogy egy idióta, pedofil, ingyenélő, selejtes pap, és Fidesz droid.

Ménár Atya 2019.04.06. 22:02:46

@math0:
Matyika, te már rég elrugaszkodtál a valóságtól láthatóan, nem ismétlem meg amiket itt már írtak rólad páran, mert úgy sem fogod fel.
De úgy rémlik te vagy az aki itt éli ki a skizofrén valahányadik énjét :)
De megértem, szar lehet magányosan külföldön egyedül, miközben csak bukott elvtársak vannak itthon is, így a margóra kerültél teljesen.
Hát matyi, talán majd egy másik életben sikerül az életed, itt B+ elbaxtad, mert voltál olyan fasz, hogy azt hitted fletó örökké elnök lesz, de ő is csak az opniban fogja végezni ahogy nézem, :)

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 22:03:08

@math0: Basszus,jó,hogy nem a saját blogodat idézgeted hiteles forrásként..:) Ha olyan faszán meg tudták fogni a menekültáradatot,akkor vajon miért húztak fel egy kerítést a török-szír határra,okoska? Másrészt 2016 tavaszára épültek ki a nyugat-balkáni kerítések,így a balkáni útvonal lezárult.Mellesleg szoktál tv-t nézni,hogy mi megy most a Balkánon?

Blogolo Blogi 2019.04.06. 22:03:55

@Ménár Atya: hallloooo menar, benned mi ez a kenyszer, hogy minden mondatod utan smile-t szursz? Ez olyan mint a gazdi szajrangasa? Valami kenyszeredettet csak kellet talani, hogy a klubban maradhass, ugye Draga Baratom?!

Ménár Atya 2019.04.06. 22:04:10

@math0:
Matyi, látom átgondoltad, és erjóperkedni akarsz, ne erőltesd nem megy, csak egy szimpla kis senki vagy idegenben :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:05:00

@Ménár Atya: Nem az a baj veled, hogy buzi vagy, hanem az, hogy egy idióta, pedofil, ingyenélő, selejtes pap, és Fidesz droid.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:06:14

@A megvalósult amerikai ólom..: a blogomon meg van adva a forrás.

neked nincs hivatkozásod, te hasból hazudsz.

1:0 ide.

Ménár Atya 2019.04.06. 22:07:58

@Blogolo Blogi:
Kik azok az ingyenélők?
De látom ,még mindig nem érted a biztosítási rendszerek működését.
B+ te csinálod, hogy ennyire segg vagy, vagy súgnak neked és azt másolgatod ide?
Gondolom kötelező biztosítást sem fizetsz,meg lakás biztostást sem mi?
Bár, kétlem hogy lenne saját atód meg lakásod ennyi ésszel :)

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.06. 22:08:51

@Blogolo Blogi: Nem a magyar pártok szereplésére gondolok elsősorban,hanem az EU parlament összetételének megváltozására.Egy csomó bevándorláskritikus oért fog megerősödni.De a CDU is igencsak meg fog változni. Ez AKK megnyilatkozásaiból is látszik.A merkelizmusnak vége..

Ménár Atya 2019.04.06. 22:09:47

@math0: Matyi, látom átgondoltad, és erjóperkedni akarsz, ne erőltesd nem megy, csak egy szimpla kis senki vagy idegenben :)

Ménár Atya 2019.04.06. 22:11:33

@Blogolo Blogi:
Bocs ezt nem vettem észre,
Nem kényszer, csak jelzem, hogy mennyire veszem ezt a szájkaratét komolyan :)

Blogolo Blogi 2019.04.06. 22:19:56

@Ménár Atya: kinos mikor valaki a sajat bejegyzeseben kerul szembe onmagaval. Es bar esetedben ezen semmi meglepo nincs, veled ujra ez tortent. Probald ujra el asni amit a biztositasrol irtal es par ev mulva talan mi a bajom azokkal, akik nem fizetnek teljes osszeget megis full ellatast kapnak.
Ahhh, ne eroltesd a zoknit az agyad helyen, meg kifakul es vorosbol rozsaszin lesz, buzikam.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:22:03

@A megvalósult amerikai ólom..: 2016 áprilisában megoldódott a balkáni útvonal. ez a tény.

en.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis#/media/File:Sea_arrivals_to_Greece_and_Italy,_2015.png

hiába okoskodsz, hogy nem lehet, ez a valóság, a hiba benned van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:23:07

@Ménár Atya: "Kik azok az ingyenélők?"

például a papok, például te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:23:42

@Ménár Atya: Nem az a baj veled, hogy buzi vagy, hanem az, hogy egy idióta, pedofil, ingyenélő, selejtes pap, és Fidesz droid.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 22:24:46

@A megvalósult amerikai ólom..: merkel tett jo dolgokat, a migrans temaban viszont nagyon mellenyult, mennie kell, ez nyilvanvalo. Egy olyan idoszaknak kellene jonnie, amiben mindenki megerti, hogy ha a kozoshoz hozzatesz, akkor helye lehet, de igazodni, meg "integralodni" nem nekunk kell.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:27:03

@Ménár Atya: de a fideszes politikusok is ingyenélők, és a droidjaik is. jé, már megint te!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:28:57

@Blogolo Blogi: "igazodni, meg "integralodni" nem nekunk kell. "

Merkel semmi olyasmit nem mondott, hogy a németeknek kéne integrálódni a menekültekhez, te náci fasz!

ellenben hol a faszomban integrálódott a Fideszes banda Európába? sehol. most integrálódik ki belőle.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.06. 22:31:39

@Ménár Atya: igazi alpári proli benned is van egy tonna, a baj az, hogy benned más nincs, csak a ministráns fiú fasza.

Nem az a baj veled, hogy buzi vagy, hanem az, hogy egy idióta, pedofil, ingyenélő, selejtes pap, és Fidesz droid.

Ménár Atya 2019.04.06. 22:37:48

@Blogolo Blogi:
Nem hiszem hogy szembe kerültem volna magammal.
A vita tárgya, hogy szerinted te fizeted az ingyenélők ellátását, szerintem meg minden állampolgárnak jár ellátás, és ez így helyes,
A tb is arról szól, hogy viszont biztosítunk, az alap ellátás meg egy társadalmi megállapodás, nem hagyunk senkit magára azért mert nincs pénze ellátásra, ebből persze következik, hogy lesznek olyanok akik ezt kihasználják, ezt lehet csökkenteni.
De ettől még azért ne legyen már az a trend, hogy ha valaki dögrováson van akkor hagyjuk magára.
Tudod , lehet hogy te ezt jónak tartod, de a többség nem.
Szóval mielőtt zoknizol ,kicsit gondolkozz el a szociális hozzáállásodon.
A másik fele, hogy ez nem a jelenlegi, nem az előző vagy az azt megelőző kormány találta ki, hanem a háború után vezették be, nagyon helyesen.
Nem lenne jó , ha azért, mert valaki csóró, nem kapna megfelelő ellátást, vagy oltást a szegény gyerek.
Gondolom te a cigányokra gondolsz,mint ingyenélőkre, bár nem mondtad ki.
Hát a helyzet az, hogy a rendszerváltás után hagyták őket alaposan szabadon ugrálni, és rengeteg pénzt fordítottak a semmire, a szoci kurmányok meg még bíitatták is őket hogy mennyire elvannak nyomva, miközben csak kihasználták a rendszer hibáit.
Hát ezt majd ki kell még küszöbölni, de ettől még nekik is jár az ellátás,
Na megyek lejárt a műszakom veletek.
Szóval cimbi tudom hogy a lelkedbe léptem, de nem vagy annyira okos mint ezt hiszed magadról, ha az lennél nem írnál ilyen marhaságokat, hogy te fizetsz bárki helyett bármit.
Ahhoz dolgoznod is kellene B+, munka meg nincs mióta orbi van, csak nyomor meg éhező gyermekek :D:D:D

Ménár Atya 2019.04.06. 22:42:10

@Blogolo Blogi:
Hú B+, most aztán kapsz matyitól te Náci :D:D:D

Ménár Atya 2019.04.06. 22:45:04

@math0:
Matyika, higgadj le kisfiam, vedd be a gyógyszereid és menj aludni, holnap megint azt hiszed fletó az elnök pedig nem így van, már vagy 9 éve, és nem is lesz így,már soha :D
És valld be fletó után szabadon, hogy te is buzi vagy, nem csak fletó meg én.
Mondjuk fletónak és nekem is vannak azért gyerekeink, közös a postásunk :D

Blogolo Blogi 2019.04.06. 22:46:55

@Ménár Atya: ahogy a haboru utan kialakult, ugye te komcsi fasz? Ez a baj veletek, hogy nem tudjatok, mi az mikor nem hullik csak ugy az oletekbe a tuti. Ha valakinek ingyen vagy majdnem ingyen adsz ellatast, miert gondolna ugy, hogy erdemes dolgozni, ha a magadfajta fadzkalapok odaadjak maguktol? Epp ez a baj, az ilyen begyepesedett faszok miatt van ennyi ingyenelo az orszagban. Szemely szerint orulnek, ha amit befizetek, nem olyanra koltenek, aki nem dolgozott meg erte. Sajnalom, ha te megragadtal 89 elott es nem igy latod. Nem is lenne baj, ha csak a sajatodat ajalngatnak, mar ha a folyamatos seggnyalasbol befolyik valami.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 22:49:12

@Ménár Atya: kb ugyanazt az ertelmi szinvonalat kepviselitek, bar szerintem o legalabb nem seggnyalo - veled ellentetben.

törppicur 2019.04.06. 22:49:39

@math0: mit értesz szennymédián és demokratikus ellenzéken?

Ménár Atya 2019.04.06. 22:53:19

@Blogolo Blogi:
B+, nálad valami nagyon bekattant ezzel a komcsizással..............
Most szerinted én tehetek arról hogy anno ezt a rendszert találták ki?
Te sík hülye vagy , vagy funkcionális analfabéta.
Amúgy már írtam, van fizetős ellátás, ha nem tetszik amit 7500 ért kapsz.
Pl az unokatesómnak nyáron volt egy ilyen műtétje, én adtam rá zsetont, 1, 6 millió volt egy térdműtét kis csont újraépítéssel.
igaz így nem kellett várnia 4 hónapot a tb változatra.
Szóval ezt te is megteheted ha akarod.
Most ezzel mi a gondod?

Ménár Atya 2019.04.06. 23:00:45

@Blogolo Blogi:
Csak jelzem, én max támogatom a szavazatommal azt amit helyesnek tartok, de nem vagyok ,és leszek semmilyen párt tagja, főleg nem olyané amit én alaptok, én még reálisan látom a dolgokat, és vitatkozok bárkivel bármiről amit én jónak tartok, és kb leszarom mi a véleményed a fideszről orbiról vagy a nagyanyád térde kalácsáról.
Viszont matyi hithű DK-s gyurcsány fun :)
Szerintem be is kattant rendesen ettől.
Amúgy ha megjelenne agy hiteles ellenzék, azonnal rájuk szavaznék, de jelenleg orbiék a legjobb alternatíva, a jobbikos kis buzik, a dk nyuggerek, és a maszop árulók nem alternatíva jelenleg.
De amúgy azt gondolsz rólam amit akarsz, egyrészt megteheted, engem meg nem érdekel, nem vagyunk rokonok, legalább is remélem :D:D

Narancsos kommunizmus 2019.04.06. 23:04:50

Ezek a programok az ostoba fideszeseknek szólnak, akik beszopnak bármit.

Blogolo Blogi 2019.04.06. 23:06:18

@Ménár Atya: mi a fene, akkor megis van varolista?

Csokottkem, te arrol tehetsz, hogy ez a szar rendszer fenmarad meg jo sokaig. Es azert marad fenn, mert boldogan a rokon is komcsi, o is boldogan fizeti a TB-t, kozben meg odabaszol 1.6Met (mar ha igaz, amit leirtal), hogy csinaljak meg a terdet idoben es teszed mindezt ugy, hogy meg orulsz is, hogy a pereputtyod a TB cimen befizetett penzt ezek szerint tok feleslegesen csengette ki, mert nem ora koltottek. Kozben eszre sem veszed, hogy a komcsi biztositasi rendszered rohadtul nem mukodik, hiszen pont az nem kapott ellatast, aki fizetett erte.
Nem egyszeru seggnyalo, de kibaszott pancser is vagy, ha nem erted a lenyeget, pedig epp magad irtad le.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 07:02:05

@Ménár Atya: te vagy az, ti vagytok azok, akik úgy elbasztátok az életeteket, hogy emberek millióit gyűlölitek, akikről semmit nem tudtok, csak a bőr-színűket, soha nem találkoztatok velők, akár másik országban is gyűlölitek őket, semmi közötök hozzájuk, de gyűlölitek őket, mert kompenzálni kell a ki elbaszott életeteket.

te vagy az, ti vagytok azok, akik úgy elbasztátok az életeteket, hogy egy mesebeli varázslóban hisztek, aki megjavítja az életeteket (nem), vagy ad jobb életet a másvilágon (nem).

te kis fizetett ingyenélő, pedofil pap vagy, aki ministráns fiúkat szop le, és Fidesz droid.

szánalmas, kis idióta, elmebeteg selejt vagytok. pontosan ezért vagytok nácik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 07:06:32

@törppicur: "szennymédián és demokratikus ellenzéken?"

szennymédia = királyi tévék, echo, hirtv most már megint, magyar nemzet, hírlap, origo, tv2, 888, prosti srácok, Pénztáros Lölő helyi lapjai

demokratikus ellenzék = mszp, dk, párbeszéd, momentum, lmp

ezt mindenki tudja, de te, a Fidióta selejt megkérdezed. azért vagy Fidióta, mert a kisegítőiskolában semmit nem tanultál meg.

Ménár Atya 2019.04.07. 07:06:53

@Blogolo Blogi:
Mikor mondtam én hogy nincs?
Pont az a baj hogy van, a szoci kurmányok első "jóléti intézkedés volt a várólisták bevezetése.
Arról hogy ez a "szar" rendszer van arról birka te tehetsz, mert ilyen hülyeséggel kampányolsz itt , hogy nehogy már én fizessem a csórók ellátását.
Biztos sok barátot szereztél már ezzel a csórók között :D:D
A biztosítási rendszert meg egyszerűen nem érted, tényleg nem az kapja kár esetén aki fizetett, hanem az,akit kár ért.
B+ te teljesen funkcionális analfabéta vagy, és csak tolod a marhaságot.
Én cimbi arra hoztam fel a térdműtét példáját, hogy ha van pénzed, nem kell igénybe venned a tb ellátást, mehetsz magánba pénzért.
Fizethetsz biztosítást külön,mint yugaton ha annyira az kell, ki a faszom akadályoz meg ebben?
Viszont , ha egy ilyen kis ruppótlan fasz vagy, akkor B+ ezért a pénzért ne várd el ,hogy a hiltonban kezeljék a náthás fasz fejed, mert arra nem futja tényleg, viszont ha részegen leesel a lépcsőn, azért kigurul érted a mentő, újraéleszt, és összereknak 7500 ft.ért is, vagy ha azt sem fizetted akkor ingyééé.
Amúgy még a 7550 is bőven elég lenne mindenre, csak az a gond, hogy ezt a kasszát, eddig minden politikai párt kifizetőhelyként használta.
Persze a magadfajta idióták azt hiszik hogy azért szar az ellátás,mert a nyugger marinéni a diák gyurika meg a sosem dolgozott etnikum elveszi előle a lazacos, kaviáros ellátást.
A lófaxt.
Túlárazott az egész rendszer, a közbeszerzéseken sokkal drágábban jutnak mindenhez, felszereléshez,karbantartáshoz stb.
Na ez a gond, de te csak told ezt az ősjobbikos baromságodat , hogy előled aki fizeti a 7500-at elveszik az ellátást a csórók.
Tudod neked mi a bajod, az hogy azért van a fejed a nyakadon, hogy ne essen bele az eső! :D

jajdehülyevagyok 2019.04.07. 07:12:14

Hallgatva az ellenzék kampányszövegeit, pont az ellenkezőt látom.

Ménár Atya 2019.04.07. 07:14:46

@math0:
Tévedsz matyikám volt velük tapasztalatom, a keletről jött hordák népe , teljesen más mint mi, megbzhatatlan , agresszív gyáva népség.
Nem hiszünk semmilyen varázslóban, mi a munkában hiszünk, a varázslóban a te fajtád hisz, a fő mágusod a gyurcsány meg a náci kurva felesége,
Náci az aki a jobbikkal áll össze, ez pedig a dk :)
Mi van matyi megint seggbe tolt a pap a reggeli misén hogy már hétkor ennyire hülye vagy? :D
Ostoba vagy matyi,mint az egész DK nyugger sereg :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 07:23:58

@Ménár Atya: "a keletről jött hordák népe , teljesen más mint mi, megbzhatatlan , agresszív gyáva népség."

a magyarok keletről jött hordák népe. nagy részük megbízhatatlan , agresszív gyáva népség. főleg a Fideszesek.

"Nem hiszünk semmilyen varázslóban, mi a munkában hiszünk"

Istenben hisztek, egy képzeletbeli varázslóban. az ateisták azok, akik magukban bíznak, többek között a munkájukban.

"Náci az aki a jobbikkal áll össze"

a Fidesz sokkal nácibb a Jobbiknál. Bagoly mondja bögölynek...

Idióta vagy, selejt vagy, ezért vagy hívő, ezért vagy náci és Fidióta droid.

MACISAJT 2019.04.07. 07:24:17

Athén után Thessalonikit is ellepték a migráns karavánra készülődők:
www.nytimes.com/2019/04/05/world/europe/greece-migrant-protest.html

Hol láttuk már ezeket a fényképeket, mintha azonos forgatókönyvre készülnének, ugye?
Igaz, ahogyan az athéni tegnapelőtti attakról, erről sem igen tudósít itthon a ballibsi, pardon "független és objektív" média, ez pl. hiába a jew york times, erről még szelestey ettárs is kussol...Vajh miért?:P

Muhaha

Ménár Atya 2019.04.07. 07:42:29

@math0:
Látod matyi mondtam hogy ostoba vagy.
Próbáld értelmezni kisfiam a más mint mi" jelentését
Igen keletről jöttünk, de ezek mások mint mi, ezek gyáva csőcselék, asszonyaikat gyerekeiket szarban hagyva elmenekültek :)
Mi magyarok viszont szervezetten vándorolgattunk családdal lovakkal jurtával meg mindennel ami kell az élethez.
Majd azt mi tudjuk miben hiszünk, nehogy már egy magadfajta zakkant mondja meg nekünk, hogy miben higgyünk, mi munkában és a fiatalok segítésében ,a te fajtád pedig a hitelfelvételben ,megszorításban , és eladósodásban ,meg ugye a nyugdjasokban hisz. :)
Az általad kedvelt arab hordák pedig tényleg a nagy varázslóban hisznek Allah -nak hívják, és a magadfajta kis melegeket megkorbácsolják, és lebasszák a toronyház tetejéről, vagy megkövezik.
De te biztos mazochista vagy és élvezed majd :)
A fidesz nem zsidózott,cigányozott, ellenben a jobbikkal,meg az agyatlan DK-s pór néppel matyikám,
Tehát a jobbik egy náci párt, amivel a a dk vezér vezére összeállt mint a gecis bugyi.
Ezek a tények matyikám, ne erőlködj a cáfolásában.
Ezért vagy ostoba, mert azt hiszed, ha nem beszélünk róla akkor az nincs is.
Kezdheted felvarrni a szivárványos zászlódra a horogkeresztet :D
Mondjuk azért érdekes hogy a seggbekúrásodra nem reagáltál, gondolom akkor neked is elég jó volt te kis csíra gyerek :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 08:00:59

@MACISAJT: "mintha azonos forgatókönyvre készülnének, ugye"

ki érdekelt most a migránsriogatásban? csak a Fidesz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 08:11:13

@Ménár Atya: "ezek gyáva csőcselék, asszonyaikat gyerekeiket szarban hagyva elmenekültek :)"

1) hazudsz

Németországban a menekültkérelmek mintegy 40% nő:

www.bpb.de/gesellschaft/migration/flucht/265710/demografie

2) az 1956-os menekültek többsége férfi volt
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1041/10414/104148/10414871_a9c0ebd0c6337127cc13d0bb0ef6a597_wm.jpg

"Majd azt mi tudjuk miben hiszünk, nehogy már egy magadfajta zakkant mondja meg nekünk, hogy miben higgyünk"

Azért az már az önpofánszarás netovábbja, hogy papként letagadod, hogy istenben hiszel.

"A fidesz nem zsidózott,cigányozott, ellenben a jobbikkal"

A Fidesz arabozott, niggerezett és muszlimozott. Sokkal nagyobb volumenben, és egészen mostanáig.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 08:19:00

@Ménár Atya: "a te fajtád pedig a hitelfelvételben"

1) én konkrétan soha életemben egyetlen egyszer sem vettem fel hitelt. lakást és kocsit meglévő pénzből vettem

2) Hitelt Orbángeci vett fel.

10 milliárd eurót az oroszoktól:

index.hu/gazdasag/2014/04/01/alairtuk_a_10_milliard_euros_paksi_gigahitelt/

600 milliárd forintot a kínaiaktól:

www.portfolio.hu/unios-forrasok/uzletfejlesztes/mar-az-1000-milliardot-surolja-a-budapest-belgrad-vasuti-gigaprojekt.250043.html

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

törppicur 2019.04.07. 08:43:50

@math0: olvasom amit irsz, de a mindenki tudja kitétel a te tévedhetetlen ballib fajtádra jellemző olyan estekben, amikor nem tudsz valamit alátámasztani, ezt szoktátok még a veletek egyet nem értők szellemi szintjének leminősitésével és gyakran anyázással sulyosbitani
Most pl szennymedia az, ami nem ért veled egyet - bocsika, ez érv?
Demokratikus ellenzék az mitől demokratikus? Feritől? A Parlamenben szirénázó arénázóktól? A lökött tyúkok összelenzéki gyűlésétől? A viselkedészavaros Tordai Bencuskától és Hadházitól? A Jobbikos választási együttműködéstől? Az önmagában eredménytelen és ezért külső segitséget kérőktől? A saját írott sajtótól megszabadulók óbégatásától mert nincs sajtójuk?
Nem vagy te egy kicsit belterjes gondolkodású? Több nyitittságot - kevesebb előitéletet - nem kell mindent jonak tartani, de legalább mérlegelj. Más is szokott - annak eredménye a szavazás. 1.5 hónap es megint DEMOKRATIKUS lehetőségetek lesz. Hajrá. Az ellenzékiség is eredmény. Meg kell tudnotok barátkozni vele

Ménár Atya 2019.04.07. 08:48:14

@math0:
Ki nem szarja le hogy te mire nem vettél fel hitelt, én a fajtádról beszélek te idióta , az elkúró eladósító bandádról, a dk-s führeredről :)
Tudod ha valami olyanra veszel fel hitelt, ami termeli a pénzt utána, akkor az egy megtérülő üzlet.
Ha csak arra vezed fel,mint a DK-s idióta barátod flető, hogy fizesd a tarthatatlan kötelezettségeidet az idióta intézkedéseid miatt akkor, az veszteséges bukta lesz.
Na épp így járt a maszop-szadesz kurmányod.
Ezért nem tudták bevezetni az eurót, ezért lett megszorítás, és ezért bukott a szakértő pojáca fletó kormány a világon elsőként a válság idején :)
Tudod matyi ezek is tények, ne görcsölj nem tudod cáfolni, ezért nem szavaz a kutya sem erre a kis újnáci gyurcsányra meg a náci ribanc komcsi család sarj feleségére :)
Ahogy nézem matyikám, a selejt és csődtömeg te vagy, erőlködsz itt de csak az ostobaságaidat tolod :)
Ha esetleg még arról értekeznél, hogy ebből mennyi lesz korrupciós zsákmány, még egyet is érthetnék veled részben, de gy matyika, csak egy elvakult kist pöcs vagy aki megzakkant attól hogy 9 éve nem tud labdába rúgni :)
Menj inkább vissza misére, hátha megszán a pap, aztán a segged után a szádba is tesz egy szívességet neked te homár vezér :D

Ménár Atya 2019.04.07. 08:58:22

@math0:
Matyika a német statisztikák már nem a régiek.
Tudjuk hogy irányítottak, lehazudták már a csillagos eget is, ne égesd már magad.
Emlékszel még a magasan képzett migrikre, akikről kiderült, hogy sem írni,sem olvasni nem tudnak még a saját nyelvükön sem.
Te hülye hogy hozod ide az 56-os eseményeket meg a honfoglalást egy ilyen népvándorláshoz mint ami most megy.
B+ ne gondolkodj nem megy ez neked.
A fidesz nem akart nigger listákat, nem terrorizált muszlim itt élő embereket, mig a te pártod a jobbik igen.
Te agyhalott pöcs, ezek a tények, nem az általad elferdített összemosás a fejedben egy fikció,és a valóság között.
Az meg hogy azt hiszed szimpla pap vagyok tényleg komoly értelmi színvonaladra mutat rá.

Ménár Atya 2019.04.07. 09:00:26

@math0:
Matyika a német statisztikák már nem a régiek.
Tudjuk hogy irányítottak, lehazudták már a csillagos eget is, ne égesd már magad.
Emlékszel még a magasan képzett migrikre, akikről kiderült, hogy sem írni,sem olvasni nem tudnak még a saját nyelvükön sem.
Te hülye hogy hozod ide az 56-os eseményeket meg a honfoglalást egy ilyen népvándorláshoz mint ami most megy.
B+ ne gondolkodj nem megy ez neked.
A fidesz nem akart nigger listákat, nem terrorizált muszlim itt élő embereket, mig a te pártod a jobbik igen.
Te agyhalott pöcs, ezek a tények, nem az általad elferdített összemosás a fejedben egy fikció,és a valóság között.
Az meg hogy azt hiszed szimpla pap vagyok tényleg komoly értelmi színvonaladra mutat rá.
Te beszélsz itt selejtekről , nézz körül egy dk tüntizésen, a sok fogatlan agyhalottnak annyi esze nincs, mint egy marék lepkének.
Amúgy már érsek vagyok B+! :D:D

törppicur 2019.04.07. 09:04:33

@math0: azt tényleg nem értem, hogy az általad nemszennymédiának nevezett szelet miért nem az általad demokratikusnak nevezettek szekerét tolja - miért a Fideszét húzza, ráadásul előre
Itt ezen a zseniálisan semleges, elköteleződés mentes és a cenzura elnyomásában senyvedő indexen minden lehetőség meg lenne rá, de csak a momentumot lehetett észrevenni

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 09:14:19

@törppicur: "Demokratikus ellenzék az mitől demokratikus? Feritől? A Parlamenben szirénázó arénázóktól? A lökött tyúkok összelenzéki gyűlésétől? A viselkedészavaros Tordai Bencuskától és Hadházitól?"

A demokráciának hol a faszodban ismérve az, hogy te miféle jelzőket aggatsz egy politikusra? Orbán sem azért náci, mert egy pszichopata, kövér paraszt. De mellesleg az. Orbán azért náci, mert a beszédei és az intézkedései rasszista alapokon nyugszanak.

Vagy mondjuk azért nem demokrata, mert a köztévében, a mi adóforintjainkból csak Fideszpropaganda megy, és erőszakkal kidobják a képviselőket, akiknek joguk van oda bemenni.

Ez törvénysértő, antidemokratikus. De ez csak egy a sok közül.

Alkotmányellenes még: az egyháznak adott pénzek, a menekültek vallás szerinti válogatása, a tákolmány bevezetője, Orbán összes beszéde, ahol keresztény Magyarországról szónokol, alkotmányellenes olt a nyugdíjeinstand, a trafikmutyi, az ÁSZ pártos működése. Nem demokratikus a választási rendszer, a külföldi szavazatok, ahogy Pol Pot megvéd minden Fideszes bűnözőt, és még sorolhatnám napestig.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 09:16:57

@törppicur: "azt tényleg nem értem, hogy az általad nemszennymédiának nevezett szelet miért nem az általad demokratikusnak nevezettek szekerét tolja - miért a Fideszét húzza,"

nyilván azért, mert a Fidesz vásárolta fel, a Fidesz tulajdonában van, illetve, mert a Fidesz egy antidemokratikus, náci párt, amelyik a közmédiát pártszócsőnek használja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 09:25:44

@Ménár Atya: aha, tehát az egyik oldalon van a német bevándorlásügyi hivatal hivatalos statisztikája, a másik oldalon van az, hogy te mit szoptál ki Orbán faszából.

csak egy elmerokkant lehet olyan idióta, mint te, hogy azt hiszed, ez utóbbi érv.

"Emlékszel még a magasan képzett migrikre, akikről kiderült, hogy sem írni,sem olvasni nem tudnak még a saját nyelvükön sem."

kiderült, hogy a Fidesz szavazóknál képzettebbek.

www.bamf.de/SharedDocs/Anlagen/DE/Publikationen/Kurzanalysen/kurzanalyse9_sozial-komponenten-halbjahr2017.pdf;jsessionid=EF295DED30BEF64AECF366E4D0FF636E.1_cid294?__blob=publicationFile

tudom, ez egy hivatalos statisztika, ezt nálad simán übereli, hogy mit szopsz ki Orbán faszából.

"A fidesz nem akart nigger listákat"

de akar. a déli határon nem enged be senki, közben meg Orbán olyan bevándorlókat telepít be, akiket akar. LISTÁRÓL.-

" nem terrorizált muszlim itt élő embereket"

a tranzitzónában terrorizál. közben illegális migráns bűnözőket csempész át a határon. keresztény migránsokat reptet Magyarországra adófizetők pénzén.

"Az meg hogy azt hiszed szimpla pap vagyok tényleg komoly értelmi színvonaladra mutat rá."

Ez a neved. Ha már a neved is hazugság, az arra mutat rá, micsoda idióta görény vagy.

"Te beszélsz itt selejtekről , nézz körül egy dk tüntizésen, a sok fogatlan agyhalottnak annyi esze nincs, mint egy marék lepkének."

Nézz körül egy Orbán-gyűlésen, a sok fogatlan agyhalottnak annyi esze nincs, mint egy marék lepkének

www.borsod24.com/wp-content/uploads/2018/04/orban-%C3%A9s-a-byugd%C3%ADjasok.jpg

nyomod a sok hazugságot, de mindet csak hasból nyomod, sehol egy link, sehol egy bizonyíték, hazudsz, orrba-szájba, mint a vízfolyás. ezt tanultad a Habony Művekben.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

törppicur 2019.04.07. 09:26:30

@math0: sajtohiba történt, kimaradt egyNEM
Azt szerettem volna mérdezni, hogy az általad szennymédiának NEM nevezett....

szepipiktor 2019.04.07. 09:28:36

Jó hogy a poszter összfoglalta azt,amit hosszú ideje tudunk, hallunk, így most azokhoz is eljut,akik eddig nem ismerték kormányunk retorikáját.
Ez peszre az ellenzéknek nem segít, csak hergeli a saját szektásokat és az "újak" közül növelhető orbán szavazótábora is.
Köszi ellenzék!
Segítsétek csak a fideszt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 09:31:09

@Ménár Atya:

"Tudod ha valami olyanra veszel fel hitelt, ami termeli a pénzt utána, akkor az egy megtérülő üzlet."

Paks II és a belgrádi vasútvonal nem az.

"Ha csak arra vezed fel,mint a DK-s idióta barátod flető"

az oktatás és az egészségőgy csak a Fidiótáknak nem megtérólő üzlet, mert idióta, hazaáruló faszok vagytok, nektek csak az az üzlet, ahol jól tudtok lopni.

"Ezért nem tudták bevezetni az eurót"

várjál már, Orbán bevezette? ja nem.

" ezért lett megszorítás"

itt szerepel az Orbán kormány jó pár megszorítása, kezdve a magánnyugdíjak elrablásától, a telekommunikációs adóig, banktranszfer adóig.

szeka.blog.hu/2018/04/07/ime_itt_az_elmult_8_ev_50_legfobb_bune

ezek a tények, nem az, amit hasból hazudsz, és Orbán faszából szopsz.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

István Tamasi 2019.04.07. 09:33:20

@enrikokaruszo: Teljesen lényegtelen hogy mivel jönnek. Egy drótkerítés nem állítja meg őket mivel jönnek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 09:33:34

@Ménár Atya: "Ki nem szarja le hogy te mire nem vettél fel hitelt, én a fajtádról beszélek te idióta "

aha, tehát nálad, te Fidióta, elmebeteg pap, az "én fajtám", ami nem tudom, mi akar lenni, mert nem bírtad definiálni, az egy olyan halmaz, amelynek én nem vagyok a tagja. Akkor mitől lenne az enyém, te Down-kóros selejt?!

Ezek a logikai összefüggések, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Jakab.gipsz 2019.04.07. 09:37:13

@math0: Hazudsz Matyi, Te vagy az agyatlan náci : Nincs alku és nincs kompromisszum veletek, nem kaptok hatalmat többé, mert az értelem hóhérai vagytok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 09:38:34

@Jakab.gipsz: ennyit tud a Fidióta. ideböfög érv, igazolás, bizonyíték nélkül.

Te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

István Tamasi 2019.04.07. 09:48:21

@Ménár Atya: kicsit azért nézz utána jobban
Amikor átvonult a 250-300 ezer menekült az országon - mert nem is akartak itt maradni - ugyan hány menekült követett el betörést és hány magyar?
Az OPNI bezárását pedig leginkább a csüngőhasú suttyó bánhatja, mert ezért neki kell külföldre járni a mentális betegségeit kezeltetni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 09:56:51

na, az atya elment misézni, és utána szopni.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 10:00:16

@Ménár Atya: eltűntél. Mise előtt vagy után szopod le a ministránsfiúkat?

Ménár Atya 2019.04.07. 10:03:47

@math0:
Matyika, te nem érted amit olvasol.
Egyrészt a fidesz szavazókról nem készült statisztika írás olvasás terén, ellenben a migrikről igen :)
Tehát baromságokat beszélsz.
Én itt élő muszlimokról beszéltem akiket nem terrorizált a fidesz, te meg valami tranzitzónában tartott kecskebaszóról, akit szintén nem terrorizált a fidesz, de ez mellékes..
A paks , és a vasút megtérülése valószínűsíthető, szerintem ehhez te kevés vagy, hogy megértsd mi az a befektetés, te csak egy rabszolga vagy soha nem volt befektetésed láthatóan.
Igen orbiék sem vezették be az eurót, mert egyrészt a náci gyurcsány eladóstotta az országot és semmilyen feltételnek nem volt képes megfelelni, mostanra lassan képesek lennénk ,viszont egyelőre nem érdemes még.
Tehát birka ezt is az elkúró náci fletónak köszönhetjük.
Csillagvirág oktatásról eü-ről veled nem beszéltem, ez a fejedben létezik, megzavarodtál.
Orbi nem szorította meg a népet, ellenben elkúróval, aki kiszolgálta a multikat a bankokat, garantált hasznot biztosított a közművek külföldi tulajdonosainak :)
Matyi ne égesd már magad az ostobaságaiddal.
Fletó alatt 38 % volt az szja, most 16, a tao pár százalék, gyerekek után kedvezményt kapsz, jó a magadfajt magtalan selejtet ez tényleg nem érinti, de az itt dolgozó szülőknek azért ez jól jön, mint az ingyenes tankönyv,étkezés,gyed, csok , stb
A te náci mszp kormányod mit is adott?
Gázáremelést 15 alkalommal, meg minimálbért B+.
Ne röhögtess már hogy ez kell a magyarnak, meg a führered a pojáca fletó :D:D:D
Matyika mindenki ismeri azt a halmazt amibe te is tartozol, te vagy az, aki nem vesz fel kölcsönt,mert a haszonélvezője vagy annak akiknek a hátán tapostál anno :)
Azok akik azért vettek fel hitelt, hogy a magadfajtának meglegyen a nem megérdemelt profitja :)
Na ez a közös halmaz veled és a fajtáddal , az élősködő fletó féle branccsal :)
De egy ilyen ostoba pártkatona mint te, ezt nem képes felfogni.
Matyika, most mennem kell, nehogy összeomolj mint szoktál, kerüld az alkoholt meg a füvet, és napra se menj, bár kárt már egyik sem tehet benned :)
Te már 9 éve csak szopni jársz ilyen fórumokra B+
Észre vetted már, hogy évről évre nem jön be semmi vízió amit elképzelsz, a dk forradalom, fletó 2/3-a, orbi bukása, a gazdaság becsődölése csak a te fejedben játszódik le.
Matyi te egy sikertelen lúzer vagy , ha nem az lennél orbi már rég bukott volna, de nem bukik, tehát ostoba vagy, ez egyértelmű :)
Na pá, ha sietsz még a mise végére odaérhetsz, ha megkéred a papot talán megint tol beléd egy kis értelmet, mert a répájában is több értelem van,mint a fejedben, ha ügyes vagy akkor kerülhet a fejedbe is értelem :D:D

Ménár Atya 2019.04.07. 10:07:18

@István Tamasi: Most aztán örülök mert nem késeltek erőszakoltak és robbantottak vagy lőttek le senkit..
Gratulálok.
Majd azért kérdezd meg erről a németeket svédeket, olaszokat is.
De nézhetjük úgy is, hogy a magyar rendőrség kiválóan dolgozott :)
A csüngőhasút meg leszarom meg a dk legendákat is. :)
Na most tényleg megyek.

MACISAJT 2019.04.07. 10:23:36

@szepipiktor: "Köszi ellenzék!
Segítsétek csak a fideszt. "

Meg lehet nézni a brendelmátyás(ok) őrjöngését...:P

Már ott tartanak hogy a jelenlegi görögországi eseményekről, ahol migránsok rohanták le Thessalonikit és Athént, készülve a nagy vándorlásra Nyugat-Európa felé, mivel "azt hallották" hogy hamarosan megnyílnak előttük a határok, és amiről a hazai "független ámde pártatlan" ballibsi médiumok napok óta hallgatnak...
na szóval ezeket is a Fidesz -Orbán szervezte...

Muhaha

István Tamasi 2019.04.07. 10:41:44

@Ménár Atya: Menned kell: szól a kolomp a vezérürü nyakban. Vagy math0 találta el az igazi okot?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 10:50:48

@Ménár Atya: egész nap azt csinálod, hogy tátott szájjal rohangálsz be a faszerdőbe. egész nap hasból hazudsz valamit, amit Orbán faszából szoptál, én meg linkkel cáfollak.

Németországban megint csökkent az erőszakos bűncselekmények száma

index.hu/kulfold/2019/04/02/nemetorszag_bunozes_statisztika_eroszak_migracio/

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 10:51:38

@István Tamasi: 11-kor mise van, és ezek szerint előtte szopja le a ministránsfiúkat, hogy nyugodtabbak legyenek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 10:54:20

@Ménár Atya: a Fidesz szavazóiról készült statisztika, nem alacsonyabb a végzettségük, mint a szír menekülteknek.

mindkét statisztika és a forrásuk megtalálható itt:

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

ez van, a Fidióták hülyébbek, mint a szír menekültek.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 11:04:26

@Ménár Atya:

"Én itt élő muszlimokról beszéltem akiket nem terrorizált a fidesz, te meg valami tranzitzónában tartott kecskebaszóról, akit szintén nem terrorizált a fidesz, de ez mellékes.."

a Fidesz nagyobb náci a Jobbiknál, a jobbik nem éheztet muszlimokat, de zsidókat sem a tranzisztorában.

"A paks , és a vasút megtérülése valószínűsíthető"

nem.

index.hu/gazdasag/2017/12/01/budapest_belgrad_megterules_vam_kereskedelem_pireusz_kina_131_ev/

azóta drágább lett.

168ora.hu/penz/ezermilliardos-veszteseget-okoz-a-magyaroknak-paks-ii-143895

az oktatás az, ami nyereséges befektetés, de ezt egy olyan oktatási selejt Fidióta, mint te, nem fogja fel. Orbán abba nem fektet. mert O1G.

"egyelőre nem érdemes még."

akkor tehát elismered, hogy idiótaságon ugráltál.

"Orbi nem szorította meg a népet"

nyugdíjeinstand,
tranzakciós adó
kommunikációs adó.

Fidióta vagy, csak hazudni tudsz.

" ellenben elkúróval, aki kiszolgálta a multikat"

Orbán többet ad a multiknak.

Fidióta vagy, csak hazudni tudsz.

Megduplázta a multiknak adott támogatást az Orbán-kormány

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megduplazta_a_multiknak_adott_tamogatast_az_orban-kormany.656027.html

"A te náci mszp kormányod mit is adott?"

támogatást. azoknak, akik rászorultak, és nem maguknak.

g7.hu/kozelet/20181122/a-raszorulo-csaladok-tamogatasa-egy-evtizede-nem-no-a-jobb-helyzetben-levoke-viszont-folyamatosan/

"Azok akik azért vettek fel hitelt, hogy a magadfajtának meglegyen a nem megérdemelt profitja :)"

semmi közöm mások hiteléhez, te pedofil, idióta, ingyenélő csuhás szaralak! Fidióta vagy, csak hazudni tudsz.

ma egész nap csak sorozatban rohangálsz be a faszerdőbe, és az összes Orbán faszából szopott hazugságodat cikkekkel cáfoltam.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 11:53:21

@Ménár Atya: "A fidesz nem zsidózott,cigányozott, ellenben a jobbikkal"

Fideszes vagy, csak hazudni tudsz.

"Pócs János fideszes képviselő azon "viccelődik" egy roma alkalmazottjával, hogy bezárja őt a kazánba, és felgyújtja"

index.hu/belfold/2019/03/23/pocs_janos_video_jaszapati_polgarmester_444/

a videó meg mutatja, hogy tényleg bezárta.

a Fidesz egy náci párt.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.07. 13:06:02

@math0: Hiába okoskodsz, nem tudod megmagyarázni, hogyha olyan frankón működött az egyezmény, akkor miért kellett 2016 őszén felhúzni egy török-szír kerítést? Erre válaszoljál kis buzi !
Megsúgom, hogy Merkelék épp azért kezdtek el egyezkedni a törökökkel, mert a magyarok, horvátok, szlovének eredményesen blokkolták a Balkánon keresztüli migráninváziót, és kiszámíthatatlan volt, hogy mi lesz ha a migrik feltorlódnak az egyébként is eléggé instabil Görögországban és Szerbiában. ezért kötöttek egyezményt a törökökkel, vagyis ezt is a magyar kormány politikája indukálta tulajdonképpen.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.07. 13:07:54

@Blogolo Blogi: Egy olyan időszak jön ahol vissza lesz szorítva az illegális bevándorlás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 15:39:08

@A megvalósult amerikai ólom..: idióta baromállat! Az egyezmény a Törökországból Görögországba tovább jövő menekültekre vonatkozott. A török-szír kerítést Törökország nyilván azért építette meg, mert Szíriával nem tudott egyezményt kötni, meg oda visszadobni a menekülteket tényleg még durvábban embertelen lett volna, azt még Erdogan se vállalta.

Te olyan idióta vagy, hogy ilyeneket neked meg kell magyarázni.

Azért vagy náci Fideszes, mert ilyen idióta vagy. Ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.07. 17:26:45

@math0: Nem, te majomkirály. Azért kellett megépítenie, mert csak így tudta betartani az egyezmény feltételeit valamelyest. Amely egyezmény azért kellett, mert Merkelék fostak, hogy az eredményes magyar és nyugat-balkáni határzár következtében feltorlódnak az illegális migránsok az instabil Görögországban és Szerbiában. Ehhez pedig Orbán bölcs lépése kellett, aki 2015 őszén határzárat épített..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 18:05:53

@A megvalósult amerikai ólom..:

"határzár következtében feltorlódnak az illegális migránsok az instabil Görögországban és Szerbiában."

ezzel elismerted, hogy Orbán kerítése nem volt megoldás Európának. ez volt a kérdés, ennyi, te Fidióta selejt!

Azért vagy náci Fideszes, mert ilyen idióta vagy. Ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.07. 18:29:38

@math0:
Matyi B+ te a saját blogodat tolod ide mint cáfolhatatlan hiteles forrás???? :D:D:D
Te tényleg hülye vagy, mint ahogy az index is egy független lap mi?
Miért nem a hahotából linkelsz valamit te szellemi toprongy, bár az is hitelesebb mint a fent említettek :)
Te B+ ülsz a szobában ,ollózod a neked tetsző infókat, igaz azoknak semmi közük a valósághoz, aztán azt linkelgeted be megcáfolhatatlan bizonyítékként :)
Vicces :)
Paksról meg csak annyit, hogy nincs alternatívája kis hazánkban ennyit ,mint állítólagos villamosmérnöknek tudnod kellene, de ehhez is hülye vagy.
Amúgy majd ha reklamálni akarsz akkor reklamálj a náci DK vezérednél paks 2 miatt, ők találták ki az egész ügyletet, persze akkor még azt hitték hogy majd azt is lehúzzák mint az akkori beruházásokat akkoriban, aztán jött a pofon, a nép elzavarta a picsába a fajtátokat :)
Na akkor most fletó pofán szart mi te tudatlan kis fotelhuszár :)
Amúgy a maszop lófaszt nem adott támogatást barátom, max segélyt a cigányoknak, akiktől ellopták a pénzt, fiataloknak egy peták nem jutott, csak megszorítás meg gázáremelés, lassan mondom hogy te is megértsd te dk fogyatékos tagozata 15 gázáremelés, és a többi.
Szerinted miért lett belőletek elege az embereknek, talán csak nem azért mert, nem értettetek semmihez, csak a lopáshoz, meg az elkúráshoz :)
Matyi 9 éve szopóágon vagytok, már zsibbad a szádtól a cerkám, neked sosem elég a geciből? :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.07. 20:18:13

@Ménár Atya:

"te a saját blogodat tolod ide mint cáfolhatatlan hiteles forrás???? "

1) konkrétan abban a kommentben, amire válaszoltál, a jó édes kurva anyád se hivatkozta a blogomat. hazug, görény vagy.
2) máshol, ahol hivatkoztam, azt írtam, hogy benne vannak a további hivatkozások. ezt nem tudtad elolvasni, mert funkcionális analfabéta elmebeteg vagy.

"Te tényleg hülye vagy, mint ahogy az index is egy független lap mi?"

Az index egy hivatkozás. Te ugrálsz, erőlködsz, csak neked egy kurva hivatkozásod nincs soha semmire. Én adtam meg sok hivatkozást, nem mindig az indexet. Ezzel minimum annyit igazoltam, hogy nem én találom ki a dolgokat. Nálad ez nem igaz: te magad találod ki a hazugságaidat, vagy a Habony Művek találja ki neked, te meg Orbán faszából szopod.

"Te B+ ülsz a szobában ,ollózod a neked tetsző infókat, igaz azoknak semmi közük a valósághoz, aztán azt linkelgeted be megcáfolhatatlan bizonyítékként :)"

Te ülsz a szobában és hasból hazudsz. Még ollózásra sem futja az idióta "agyaddal".

"Paksról meg csak annyit, hogy nincs alternatívája"

Van. Az nem érv, hogy hasból írsz hülyeségeket.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

" kis hazánkban ennyit ,mint állítólagos villamosmérnöknek tudnod kellene, de ehhez is hülye vagy."

Nem meglepő módon te vagy hülye ehhez is, mivel egy selejtes elmebeteg vagy, ezért vagy pap.

"Amúgy majd ha reklamálni akarsz akkor reklamálj a náci DK vezérednél paks 2 miatt, ők találták ki az egész ügyletet"

Sok-sok évvel ezelőtt. Akkor még jobb is volt a helyzet. Tudod, változnak a dolgok, attól, hogy a pottyantós vécé régen jó volt, nem következik, hogy ma is az. De ti, Fidióta, elmebeteg parasztok még ma is pottyantós vécéhez ragaszkodtok.

" azt hitték hogy majd azt is lehúzzák"

Ami biztos, most Orbánék ellopják. A gázszerelő és co.

lassan mondom, hogy te is megértsd. Orbán 3000 milliárd nyugdíjat lopott el.

24.hu/fn/penzugy/2018/01/21/a-fidesz-az-ellopott-penzt-mar-felelte/

Semmit nem tudsz, csak hazudni, hasból, és Orbán faszából. Orrba-szájba.

zek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.08. 06:58:36

@math0:
Matyika, látom beszartál az erőlködéstől.
Fletó és az atom megzavarta a hibbant fejed :)
Bármelyik marhaságod megcáfolja az élet, barátom.
Szajkózod a dk baromságokat aminek nem sok alapja és hitele volt eddig, mert egy korrupt hazug elmebeteg náci bukott miniszterelnök szájából jön :)
Szóval járkálsz itt a faszerdőben és csak nyeled gecit cimbi.....már 9 éve :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 07:14:08

@Ménár Atya: Na, ennyit tud egy Fidióta: azzal kezdted, hogy orrba-szájba hazudoztál olyan dolgokat, hogy 2 perc alatt meg lehetett cáfolni. Hivatkozással semmit nem igazoltál, csak hasból és Orbán faszából szoptad a hazugságaidat. Most már elértőnk oda, hogy már hazudozni is hülye és lusta vagy, tudod, hogy kikaptál, már csak rángatózol egy párat.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 07:14:41

@Ménár Atya: "te a saját blogodat tolod ide mint cáfolhatatlan hiteles forrás???? "

1) konkrétan abban a kommentben, amire válaszoltál, a jó édes kurva anyád se hivatkozta a blogomat. hazug, görény vagy.
2) máshol, ahol hivatkoztam, azt írtam, hogy benne vannak a további hivatkozások. ezt nem tudtad elolvasni, mert funkcionális analfabéta elmebeteg vagy.

"Te tényleg hülye vagy, mint ahogy az index is egy független lap mi?"

Az index egy hivatkozás. Te ugrálsz, erőlködsz, csak neked egy kurva hivatkozásod nincs soha semmire. Én adtam meg sok hivatkozást, nem mindig az indexet. Ezzel minimum annyit igazoltam, hogy nem én találom ki a dolgokat. Nálad ez nem igaz: te magad találod ki a hazugságaidat, vagy a Habony Művek találja ki neked, te meg Orbán faszából szopod.

"Te B+ ülsz a szobában ,ollózod a neked tetsző infókat, igaz azoknak semmi közük a valósághoz, aztán azt linkelgeted be megcáfolhatatlan bizonyítékként :)"

Te ülsz a szobában és hasból hazudsz. Még ollózásra sem futja az idióta "agyaddal".

"Paksról meg csak annyit, hogy nincs alternatívája"

Van. Az nem érv, hogy hasból írsz hülyeségeket.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

" kis hazánkban ennyit ,mint állítólagos villamosmérnöknek tudnod kellene, de ehhez is hülye vagy."

Nem meglepő módon te vagy hülye ehhez is, mivel egy selejtes elmebeteg vagy, ezért vagy pap.

"Amúgy majd ha reklamálni akarsz akkor reklamálj a náci DK vezérednél paks 2 miatt, ők találták ki az egész ügyletet"

Sok-sok évvel ezelőtt. Akkor még jobb is volt a helyzet. Tudod, változnak a dolgok, attól, hogy a pottyantós vécé régen jó volt, nem következik, hogy ma is az. De ti, Fidióta, elmebeteg parasztok még ma is pottyantós vécéhez ragaszkodtok.

" azt hitték hogy majd azt is lehúzzák"

Ami biztos, most Orbánék ellopják. A gázszerelő és co.

lassan mondom, hogy te is megértsd. Orbán 3000 milliárd nyugdíjat lopott el.

24.hu/fn/penzugy/2018/01/21/a-fidesz-az-ellopott-penzt-mar-felelte/

Semmit nem tudsz, csak hazudni, hasból, és Orbán faszából. Orrba-szájba.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 08:31:37

@Ménár Atya: ami az életet illeti, az téged cáfol:

1) Európa nem omlott össze
2) nincsenek terror-támadások, a legutóbbit egy hozzátok hasonló náci követte el, 50 embert ölt meg
3) a náci pártok Európában nem nagyon hasítanak
4) Orbánt kétharmaddal lenyomták a Sargentini-jelentésben
5) Orbánt kidobták a néppártból nagyjából 100%-kkal

Orbán egyébként teljes gázzal hajt a szemétdombra, ahova való.

index.hu/kulfold/2019/04/07/szlovenia_karikatura_mladina_bocsanatkeres_se_orban_viktor/

Parádésan demonstrálja Orbán, hogy tényleg az a diktátor fasz, akinek mondják.

Szóval tátott szájjal rohansz már megint be a faszerdőbe, te Fidióta, pedofil pap!

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.08. 15:43:49

@math0:
Matyika drága kisfiam, marhaságokat beszélsz már megint :)
Lófaszt nem tudsz cáfolni, úgy mint amikor kérdeztelek a családtámogatásokról fletó idejében :)
Mivel hogy nem volt semmi te idióta.
Olyanban akarsz okoskodni amiben sosem voltál érintett te marharépa.
Európa egyelőre szerencsére nem fog összeomlani, de ha hatványozott ütemben akarják erőltetni a muszlim bevándorlást, akkor véged lesz te kis buzi, mert a homérokat kivégzik ezek a muszlimok, és eltörlik még az emlékünket is.
A náci pártok nem nagyon hasítanak, szerencsére, ebben igazad van.
Sem a jobbik, sem a dk nem tényező európában, más náci párt nem nagyon van rajtuk kívül :)
A Szar.gentini jelentés korrupción kívüli része, teljesen alaptalan és értelmetlen.
Azt hallottad, hogy a hollandok nem tudják ki szargentini, és inkább a bevándorlásellenesekre szavaznak?
Alátámasszam neked egy indexes hírrel pöcsfej mint hiteles forrás, vagy kikeresed magadnak? :D
Ez a néppárti buli választási játszma, majd meglátjuk mi lesz a vége.
Vegyük azt hogy kilépnek a néppártból, a te életedben kb semmi nem változik ettől.
Ha esetleg bevándorlásellenesek erősödnének meg,mint hollandia,ausztria, olaszország esetében, akkor orbi odaül, és vinnyoghatsz megint 5 évig.
Nem fáj még a térded matyikám ettől a sok szopástól? :)
Én csak segíteni próbálok neked, kijönni ebből a skizofrén világodból, amiben azt hiszed fletó a miniszterelnök, te pedig az első talpnyalója.
A valóság pedig annyi, hogy egy senki vagy, aki külföldön éldegél magányosan idegenként :)
Na mátyás, most vegyél egy nagy levegőt és vedd be a gyógyszereidet.
A betegségednél csak az ostobaságod nagyobb.
Amikor megmagyarázod, hogy fletó másképp akarta az atomot,mint a fidesz.
Persze matyika az biztos kevésbé sugárzott mi?
A szocialista atom felezési ideje az csak 10 év, nem 1000000 :D:D:D
Amúgy mit szólsz a fidesz rengeteg napelem erőművet telepít, amit ugye a szocik nem tudtak, mint ahogy szélerőműveket sem, bár tegyük hozzá, ezek nem túl jól szabályozhatóak, meg hát éjszaka és szélcsendben problémás a termelés is.
Szóval matyi , ratyi vagy :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 19:12:53

@Ménár Atya:

"Lófaszt nem tudsz cáfolni, úgy mint amikor kérdeztelek a családtámogatásokról fletó idejében :)"

HAZUDSZ, cáfoltam, linkeltem.

g7.hu/kozelet/20181122/a-raszorulo-csaladok-tamogatasa-egy-evtizede-nem-no-a-jobb-helyzetben-levoke-viszont-folyamatosan/

"Európa egyelőre szerencsére nem fog összeomlani"

ennyi. a többi nem tény, hanem a te részeg képzelgésed.

"A náci pártok nem nagyon hasítanak, szerencsére, ebben igazad van."

így van, ennyikeh. a Fidesz egyedül marad, és bukni fog.

"A Szar.gentini jelentés korrupción kívüli része, teljesen alaptalan és értelmetlen."

az élet megcáfolta a hülyeségeidet. kétharmad. ez valódi kétharmad.

"majd meglátjuk mi lesz a vége."

a vak is azt mondja. ez nem érv.

"Vegyük azt hogy kilépnek a néppártból, a te életedben kb semmi nem változik ettől."

Orbán életében eléggé. A kis diktátorpöcs oda kerül, ahova való: a szemétre. Azért, amikor a saját pártcsaládja szarja pofán az Orbánt, az azért már intő jel kéne, hogy legyen még a Fidiótáknak is!

"Ha esetleg bevándorlásellenesek erősödnének meg,mint hollandia,ausztria, olaszország esetében, akkor orbi odaül, és vinnyoghatsz megint 5 évig."

Beül a nulla frakcióba? Orbán az, aki vinnyoghat onnan 5 évig.

"Amikor megmagyarázod, hogy fletó másképp akarta az atomot,mint a fidesz."

Nem sikerült felfognod, hogy azóta változott a világ és a technológia, mert egy Fidióta vagy. Pontosan ezért vagy náci és pap.

"A szocialista atom felezési ideje az csak 10 év, nem 1000000 :D:D:D"

Semmiféle felezési időről nem írtam, arról írtam, hogy veszteséges lesz. Nem fogod fel, mert egy funkcionális analfabéta vagy. Pontosan ezért vagy náci és pap.

"Amúgy mit szólsz a fidesz rengeteg napelem erőművet telepít"

Annyira nem rengeteget, összehasonlításban ez nem sok. Ellenben ahhoz elég, hogy pofán szarják magukat. Hozzájárulnak a saját projektjük kudarcához. Ilyen böszmeséget még párt nem csinált.

" szélerőműveket sem, bár tegyük hozzá, ezek nem túl jól szabályozhatóak, meg hát éjszaka és szélcsendben problémás a termelés is."

Na, megint csak az derült ki, hogy még olvasni sem tudsz. Még el se jutottál odáig, amiket itt leírtam. Retardált vagy.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

Na, pedofil, kis buzi papocska, ezek a tények, érved nincs, mert az, hogy hasból hazudozol, minden bizonyíték nélkül, az nem érv. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert pszichopata vagy, mert elmebeteg Down-kóros retardált vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Magyaur 2019.04.08. 19:20:44

HA VALAKI POCSKONDIÁZZA A VTAPARTNERÉT ÉS MINŐSÍTHETETLEN HANGNEMBEN SZÓL HOZZÁ, ANNAK A HOZZÁSZÓLÁSÁT AUTOMATIKUSAN TÖRLÖM!

Ménár Atya 2019.04.08. 21:17:39

@math0:
Matyi, most bajban vagyunk, a minősíthetetlen viselkedésed miatt leszünk letiltva!
Kedves barátom, láthatóan, nem kedves neked az ésszerűség, és a tisztánlátás.
De szeretlek mint egy egyszerű embertársamat, ennek ellenére nem tudok egyetérteni azzal a fikcióval,amit tényként állítasz és a valóságtól teljesen elrugaszkodottan próbálsz közölni a magad színvonalán.
Bár kicsit talán feletted állok, de azért megértem így is, hogy ennyire elkeserít az a tény, hogy egy minden politikai elemzó szerint ,politikai hulla ,lásd Fletó, mosója lettél.
És immár ez megy 9 éve.
Ennyi fáradságos munkában eltöltött év után , vigyázz,nehogy jobban megsérüljön a lelked, vagy esetleg az izületeid,
És ne foglalkozz az igazmondással, tudod hogy az nem megy a dk-ban :)
Üdvözlöm kedves édesanyád, és a családod!
Szeretettel Örök barátod és árnyékod
Ménár!

Ménár Atya 2019.04.08. 21:19:03

@Magyaur: Én megpróbáltam ismét! :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 22:15:44

@Ménár Atya: "a minősíthetetlen viselkedésed miatt leszünk letiltva!"

Ja, már megint hazudsz, mint a tipikus Fideszes. Ugye ha te jól viselkedtél volna, akkor nem félnél, hogy te is le leszel tiltva. Ha leszÜNK tiltva, akkor bizonyára azért, mert a blogger szerint mindketten olyan hangnemben írtUNK. Azaz TE IS. 80-as IQ. Kedves barátom, láthatóan, nem kedves neked az ésszerűség, és a tisztánlátás.

Üdvözlöm a ministráns fiúidat. Neked ők a családod. Te őket ölelgeted. Neked ennyire futotta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 22:19:22

@Ménár Atya:

Te pontosan olyan vagy a Fideszhitben, mint az istenhitben.

Az, hogy a bevándorlók analfabéták, vagy erőszakosabbak a magyaroknál, vagy nem akarnak dolgozni, vagy nem tudnak dolgozni, az pontosan annyira igaz, és igazolható, mint az, hogy van isten, csodákat csinál, Jézus feltámadt, és van mennyország. Azaz nem igaz, nem igazolható.

Pontosabban, a bevándorlókról szóló hazugságaid konrkétan cáfolhatóak, cáfoltam is őket.

Te papként kiállsz, és prédikálsz, és azt hiszed, hogy az érv, amit hazudva kinyilatkoztatsz. Érv a fenét. Te, Fidesz droidként idejössz, és prédikálsz, és azt hiszed, hogy amit hazudva kinyilatkoztatsz, az érv.

Értelmes embereknek egyik sem érv.

Nektek csak a társadalom legalja jut, akiket ilyen hülyeségekkel át lehet verni. No de ők a hülyék, a selejt. A Fideszes selejt és a hívő selejt. Nagy átfedéssel egyébként.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 23:03:26

@Magyaur: Nem igazán értem, hogy azokat, akik embereket és Magyarországot tönkreteszik, miért ne lehetne keményen megszólni?! Mi ez ahhoz képest, amit ők csinálnak az emberekkel? Semmi. És azok, akik ezt most már ennyi év után, ennyi érv meghallgatása után támogatják, azokat is miért ne lehetne keményen leszólni?! A Fidesz tönkreteszi az országot, tönkretesz embereket. A mi országunkat teszik tönkre. A Fidesz szavazói és talpnyalói pedig támogatják őket, bűnrészesek. Nélkülük nem menne.

A másik oldalról, neked miért lesz attól jobb, ha valakit nem nevezek aljas patkánynak, amikor az, és körülírom a dolgot?! Te ettől leszel boldog? Tényleg? Neked ez a fontos? Ez az angolkisasszonykodás ugyanolyan hülyeség, mint a rasszizmus. Teneked egy fikarcnyit nem lesz attól jobb, hogy mi szépen beszélünk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.08. 23:12:09

@Magyaur: és hiába jössz azzal a lózunggal, hogy tiszteljük egymást, meg egymás véleményét. Mit tiszteljek egy büdös náciban? Miért ne mondjam ki, hogy büdös náci?! Mit tiszteljek egy olyan emberben, aki ártatlan emberek éheztetését támogatja a tranzitzónában?! Aki maga embertelen hazugságokat mond tök ártatlan emberekre, akiket nem is ismer, nem is tudhat róluk semmi ilyet?!

Másképp megközelítve a dolgot. Ha én pocskondiázom ezt a nácit, akkor te törölsz, megvéded? De ha ez a náci ártatlan emberek millióit pocskondiázza, akkor nem véded meg a millió embert? Neked egy náci fontosabb, mint millió ember?

Ha így gondolod, meg ha neked az angolkisasszonykodás fontosabb, mint az, hogy Magyarország ne legyen már náci ország, akkor bazdmeg törölj! Akkor te se tudod, mi a fontos, akkor te is idióta vagy!

Egyel kevesebb olvasód lesz egyébként, meg aki esetleg megosztaná a kis oldaladat.

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.08. 23:14:25

@math0: De,nagyon is megoldás volt,hisz enélkül nem kezdtek volna el tárgyalni merekelék a törökökkel.Merkel kb. azt gondolta az illegális migrációról, mint te akkortájt.Wilkommenskultur volt.Csakhogy a magyarok meg a horvátok blokkolták a balkáni útvonalat.Ekkor kezdett el aggódni a mutti,hogy mi lesz az instabil Görögországgal és Szerbiával.Orbán kényszerítette erre..:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 06:54:59

@A megvalósult amerikai ólom..: amit írsz, az

1) Nem tény, hanem az, hogy te mit képzelegsz. Nem tudod igazolni.
2) Elismered, hogy Merkel tárgyalása volt a megoldás, csak azt képzeled, hogy ezt Orbán segítette elő. De Merkel tárgyalása volt a megoldás, ezt elismered.

Ménár Atya 2019.04.09. 06:56:23

@math0: És ezek után elküldöd a bloggert is,mert nem azt teszi,amit te elvársz tőle :D:D
Matyika drága kis szívem, anélkül, hogy megbántanálak, mert nagyon szeretlek ám, tényleg komoly mentális problémáid vannak.
Elég ha visszaolvasod magad , és értelmezed amit a bloggernek írtál.
Jó, a 79-es IQ-tól nem is várhatunk többet.
Csak szólok, hogy olyan vagy mint amikor a játszótéren focizó gyerek akié a labda, elveszi a többitől,ha gólt kap a csapata.
Ennek az a vége mindig, hogy előbb utóbb, a sajátjai is megunják a butus viselkedését,és kirakják a csapatból.
Hoznak egy másik labdát, meg egy okos gyereket, és játszanak tovább, a kis butus meg tátott szájjal duzzogva bámul a pálya szélén,és pityereg, hogy a sok gonosz gyerek kihagyta a játékból :)
Most drága barátom, veled is ez történik.
Én hajlandó vagyok belemenni veled bármilyen vitába, de te azonnal csúnyán beszélsz, mert azt hiszed ettől majd igazad is lesz.
De Matyika ,az élet nem ilyen, nem az ilyen kis burokban nevelkedett kisfiúk osztják a lapokat, ők csak azzal játszanak,amiket mi, a nagyfiúk adunk a kezükbe :)
Matyika, tudod mivel a legkönnyebb téged megcáfolni bármiben is, azzal hogy a kis barátodat Ferikét az igazmondó DK náci vezért és sleppjét,politikáját,láthatóan a választók 95 %-a nem akarja :)
Na most ezt próbáld meg valahogy értelmezni,és feldolgozni.
Kérhetsz telefonos segítséget is itthonról, mert ugye te hontalan gyermektelen vagy, ezért segít neked majd a mamád esetleg :)
Összefoglalva: orbi stabilizálta a szocik által elrontott gazdaságot, megállította a keleti hordákat, csökkentette a rezsit,bevezetett egy rakás kedvezményt a fiataloknak, és növekedési pályára állította az országot :D
Ne aggódj a családomért, nekem van, neked is lehet, majd küldök könyveket, hogy hogy is kell ezt csinálni, a hogy te szoktad a fiú-fiú méhecskés felállásban úgy nem fog menni.
Sok sikert , üdvözlöm a kedves édesanyád, és amit tőlünk kaptál azzal játszhatsz :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 06:59:53

@A megvalósult amerikai ólom..: "Ekkor kezdett el aggódni a mutti,hogy mi lesz az instabil Görögországgal és Szerbiával.Orbán kényszerítette erre..:) "

Azt is figyeljük meg, hogy a Fidióta fasznak milyen beteges a világképe. Azt mondja, hogy Orbán geci volt, Szerbiával és Görögországgal, és ezzel hozott megoldást Európának a balkáni útvonalon.

Megismétlem: a Fidióta szerint gecinek lenni a megoldás. Más országokat veszélyeztetni a megoldás Európában, Európának.

Hát a faszt, te kis beteg Fidióta, a faszt európai megoldás az ilyen, a faszt megoldás az ilyen Európának!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 07:03:47

@Ménár Atya: Ahogy már említettem, az nem érvelés, hogy orrba-szájba csak a hazugság dől belőled. Ez az idióta, pszichopata, elmebeteg Fideszes tempó.

Orbán az, aki egyedül maradt a játszótéren. Seggberugták a Sargentini jelentésben. Kétharmad. Kidobták a néppártból, 98%. Most megpróbál a 3 másik pszichopatával játszani a homokozó szélén, de hát az se fog menni.

Te is pont ilyen pszichopata beteg vagy. Egy kis idióta, beteg papocska, akinek csak a ministránsfiúk maradtak. Velük játszadozol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 07:14:48

@Ménár Atya: "Ne aggódj a családomért, nekem van"

persze, nyuszikám, egy pap, akinek családja van! 79-es IQ. legalább tudnál úgy hazudni, hogy ne rögtön két centiről szarod pofán magad, te selejt!

neked legfeljebb anyukád van, akinek üzenem, hogy fasznak szült ilyen selejtet, mint téged, aki idióta is, de reklámozza is teli pofával, hogy mekkora idióta!

hát ez a Fidesz, kérem! ilyen selejtek csürhéje.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 07:17:39

@Magyaur: nézd meg a postjaidat az utóbbi napokban! A faszom se olvassa, like-olja, kommenteli a blogod, ha senki nem osztja meg. Úgy dobjál ki, hogy akkor eggyel kevesebb megosztás.

Ménár Atya 2019.04.09. 07:20:37

@math0:
Matyika drága barátom, minden csak nézőpont kérdése.
A holland nő jelentése a korrupciós részt kivéve, marhaság,és ferdítés.
A néppártos sztori szimpla politikai játék, erről majd május 26 után beszélgessünk.
Viszont a többiben igazam van, ezt te is tudod mátyás, ha nem így lenne akkor most ferenc testvéred lenne az elnök, de jelenleg viktor testvér ül ebben a székben.
Amúgy mátyás, most vegyünk egy fikciós megoldást, ororszország ismét elfoglalja az országot, és ezzel kiveszi a területet a bevándorlási útvonalból, és letelepítési területből, akkor mit csinálna brüsszel, írna egy orosz jelentést?
És hogyan tovább?
Na látod milyen kis butus vagy :)
De nem várunk az 5%-od tól komolyabb gondolkodást, nyugodtan dühöngd ki magad, attól majd jól lemond orbi, ma úgy is kedd van, ilyenkor szokott bukni :)
Mátyás te biztos ministráns lehettél, hogy ennyire félsz a papoktól :D

Ménár Atya 2019.04.09. 07:25:30

@math0:
Matyika az élet nem úgy műkodik hogy lájkolják az életed.
Az élet úgy működik, hogy beszélsz ,írogatsz, kommunikálsz emberekkel, aztán majd ők eldöntik hogy kellesz nekik vagy nem.
Politikában ez annyit tesz, hogy elmennek szavazni, és arra szavaznak akinek jobban tetszik a viselkedése, emberi a kommunikációja.
Na most ha téged veszünk, akkor érthető az 5%-os eredményetek :))

Ménár Atya 2019.04.09. 07:29:09

@math0: Matyi ne mondj valótlant, az előbb állítottad hogy 80 az IQ-m.
Kezdesz ismét megzavarodni kis barátom :)
Igyál egy kvt, lehet hogy segít, én is azt teszem mielőtt termelek kis gdp-t az országnak.
Kellene egy új stadion! :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 08:10:51

@Ménár Atya: hogy már említettem, az nem érvelés, hogy orrba-szájba csak a hazugság dől belőled. Ez az idióta, pszichopata, elmebeteg Fideszes tempó.

Orbán az, aki egyedül maradt a játszótéren. Seggberugták a Sargentini jelentésben. Kétharmad. Kidobták a néppártból, 98%. Most megpróbál a 3 másik pszichopatával játszani a homokozó szélén, de hát az se fog menni.

Te is pont ilyen pszichopata beteg vagy. Egy kis idióta, beteg papocska, akinek csak a ministránsfiúk maradtak. Velük játszadozol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 08:12:30

@Ménár Atya: "most vegyünk egy fikciós megoldást, ororszország ismét elfoglalja az országot, és..."

Látom ma nem vetted be a gyógyszered, és a szokásosnál is hülyébb vagy. Minek írod ide a lázálmaidat, te elmebeteg?! Senkit nem érdekelnek a delíriumos álmaid.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 08:15:57

@Ménár Atya: "Az élet úgy működik, hogy beszélsz ,írogatsz, kommunikálsz emberekkel, aztán majd ők eldöntik hogy kellesz nekik vagy nem."

Pontosan. Te nem kellesz senkinek, a ministránsfiúk felett is csak hatalmad van.

Orbán se kell senkinek, ld Sargentini jelentés, lásd kidobás a Néppártból. De ahogy elnézem, még a másik pár pszichopata nácinak sem kell.

Megjegyzem még úgy általában: a nácizmus, az pont ellentéte annak, hogy kommunikálsz az emberekkel. A nácizmus az az, amikor gyűlölöd az embereket. Teljesen ártatlan embereket, akiket még csak nem is ismersz.

Orbán ilyen náci, Orbanisztán mindenkinek nekiesett, és most egyedül maradt a homokozóban.

Legutóbb a Szlovénok pattintották le a kis pszichopata Orbánt.

index.hu/kulfold/2019/04/07/szlovenia_karikatura_mladina_bocsanatkeres_se_orban_viktor/

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 08:17:37

@Ménár Atya: OK, vitatkozzunk arról, hogy 80 vagy 79 az IQ-d! Nekem mindegy, de meggyőzhetsz arról, hogy 80, és arról is, hogy 79.

Ménár Atya 2019.04.09. 08:40:56

@math0: Matyika, már megint gurul a gyógyszered, innen is kitiltanak,mint az országból :D

A megvalósult amerikai ólom.. 2019.04.09. 08:51:33

@math0: Igen ezzel hozott megoldást. A határzár felállítása Orbán történelmi tette volt. Megmutatta,hogy lehetséges a védekezés az illegális migráció ellen, valamint rákényszerítette Merkelt a törökökkel való tárgyalásra.
Egyébként meg ahogy a mostani balkáni helyzetet elnézem, szivárgás van a törököknél. Bár a szerződés előnyös, de ettől függetlenül szükség van európai határvédelemre is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 08:53:48

@Ménár Atya: Na, miután én írtam a gyógyszeredről, annyira futotta neked, hogy te is felkaptad a fonalat. Ennyit tud egy selejtes FIdióta náci pap.

"most vegyünk egy fikciós megoldást, ororszország ismét elfoglalja az országot, és..."

Látom ma nem vetted be a gyógyszered, és a szokásosnál is hülyébb vagy. Minek írod ide a lázálmaidat, te elmebeteg?! Senkit nem érdekelnek a delíriumos álmaid.

Ménár Atya 2019.04.09. 08:55:04

@math0:
Látom nem vagy képes felfogni miről írtam.
Sajnos nem vagy birtokában az előrelátásnak, és a lehetséges kombinációk átgondolásának.
Ezért hiszed még mindig azt, hogy jujj de rossz most orbinak.
Valójában pedig te szorultál a margóra meg a náci vezér fletó.
Titeket nem akar az emberek 95%-a!!!
Matyika ezek a tények. :)
Amúgy nem vitatkozunk semmilyen IQ szinten, te azt mondtad az enyém 80, én hogy a tied 79.
:)
Magadat sem érted láthatóan, ezért csak 79 a tiéd :D
Amúgy vicces amikor egy karikatúrát győzelemnek élsz meg.
Tudod mi a győzelem?
Nem tudod, olyat ti itt nem élhettek meg az 5% támogatottságotokkal.
Matyika, fordítva ülsz a lovon, az e helyzet, hogy úgy ugrálsz, ahogy mi fütyülünk :)
De görcsölj csak nyugodtan, mi szeretünk téged, ha már más nem tette ezt veled.
Majd küld már be azt a linket amin orbán épp sírva lemond mint bukott miniszterelnök.
Én tudok ilyet egy olyan emberről aki egy ciklust sem volt képes végig vinni, Tudod a bolond fletó és csapata, aki miatt most te senki lettél :)
Mátyás törődj bele hogy 9 éve nem sikerül nektek semmi.
Gyere állj a fideszesek közé, az eszed megvan hozzá, mi igazi ellenzékiek meg majd nézzük hogy hullik szét miattad ez a társaság is :D:D
Szeretlek matyikám, de most mennem kell, majd du visszanézek hogy hogy vetted ezt az akadályt.
Üdv drága barátom, sok sikert a napodhoz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 08:57:12

@A megvalósult amerikai ólom..:

Merkel hozott megoldást. Ezt te is elismered.

A "rákényszerítette" a te deliriumos álmod, nem egy igazolható tény. És az nem megoldás, hogy Orbán geci volt. Az csak az olyan pszichopatáknak "megoldás", mint amilyen ti vagytok, nem Európának. A Szerbeknek és Görögöknek például biztos nem volt megoldás, hogy Orbán gecizett velük.

Tudod, ahogy a kis elvtárs náci papod szokta felhozni: Orbán ezekkel a "megoldásokkal" kurva gyorsan egyedül maradt Európában, mert kurvára senki nem veszi be, hogy az a megoldás, hogy Orbán mindenkivel geci.

A kis náci pap elvtársad beletalált a közepébe, de pont Orbánra és rátok igaz, hogy pszichopaták vagytok. A nácikat senki nem szereti. Még a másik ország nácijai sem, mert alapjában végül is ellentétesek az érdekeik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 09:03:43

@Ménár Atya: "Ezért hiszed még mindig azt, hogy jujj de rossz most orbinak."

Sargentini jelentés kétharmad
Néppártból kipicsázás 98%

a faszom sem akar találkozni a büdös gecivel, legfeljebb valami afrikai miniállam.

Orbánnak rossz. nagyon szenved, ezt lehet tudni az alapján, hogy milyen felfuvalkodott geci, az ilyeneknek ez nagyon fáj.

"Amúgy vicces amikor egy karikatúrát győzelemnek élsz meg."

Nem az, te analfabéta kis köcsög, hanem, hogy a Szlovén állam helyrerakta Orbánt, hogy ne akarjon már diktátorkodni még más országban is! A pszichopatát még egy ország rakta helyre a homokozójában. Nem fogod fel, mert elmebeteg vagy.

" a szlovén külügyminisztérium kiállt a sajtószabadság mellett, és azt mondták, soha nem avatkoznának bele abba, hogy mi jelenhet meg náluk a sajtóban."

index.hu/kulfold/2019/04/07/szlovenia_karikatura_mladina_bocsanatkeres_se_orban_viktor/

Ez a kopp, Fidióta kis selejtkém, csak hát funkcionális analfabéta vagy, nem sikerült elolvasnod, felfognod.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.04.09. 11:47:29

@math0: Nem,mert a magyar és az ennek nyomán felálló nyugat-balkáni határzárak nélkül Merkel nem lett volna rákényszerülve a törökökkel való tárgyalásra.Merkelne pontosan ugyanaz volt a véleménye az illegális migrációról,mint neked.Tombolt a wilkommenskultur.Orbán történelmi tette kényszerítette a tárgyalásokra.
Másrészt a jelenlegi balkáni helyzet is muatja,hogy szükség van a kerítésekre.Önmagukban az egyezmények nem elégségesek.

Ménár Atya 2019.04.09. 14:41:45

@math0:
matyika, csak benéztem ide hozzád az osztályra.
Ne bomolj kedves öcsém, mert kitiltanak innen is :D
Hallottad, hogy lemondott orbi ma reggel?!
Gondolom igen, hiszen csak ezek a hangok mennek a fejedben már 9 éve :)
Most olvasom, megint bukott az infantilis ellenzék
index.hu/belfold/2019/04/09/tuloratorveny_alkotmanybirosag_dontes/
:D
Nehogy nekem bajod legyen , vigyázz a vérnyomásodra drága barátom :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 17:30:03

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !:

Váltogatod az álneveidet, kidobtak?

Merkel hozott megoldást. Ezt te is elismered.

A "rákényszerítette" a te deliriumos álmod, nem egy igazolható tény. És az nem megoldás, hogy Orbán geci volt. Az csak az olyan pszichopatáknak "megoldás", mint amilyen ti vagytok, nem Európának. A Szerbeknek és Görögöknek például biztos nem volt megoldás, hogy Orbán gecizett velük.

Tudod, ahogy a kis elvtárs náci papod szokta felhozni: Orbán ezekkel a "megoldásokkal" kurva gyorsan egyedül maradt Európában, mert kurvára senki nem veszi be, hogy az a megoldás, hogy Orbán mindenkivel geci.

A kis náci pap elvtársad beletalált a közepébe, de pont Orbánra és rátok igaz, hogy pszichopaták vagytok. A nácikat senki nem szereti. Még a másik ország nácijai sem, mert alapjában végül is ellentétesek az érdekeik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 17:31:16

@Ménár Atya: most az, hogy egy bizonyítottan csalással megszavazott törvényt nem meszelnek el, csak azt mutatja, hogy diktatúra van. ilyet Kádár és Sztálin is tudott.

Ménár Atya 2019.04.09. 19:13:58

@math0:
Matyika , látom most ismét megzuhantál.
Alkotmánybírósági döntés.
Mesélj milyen információid vannak a csalásról, diktatúráról :)
Tehát szerinted az alkotmánybíróság is a fejedben létező diktatúra kiszolgálója?
Biztos rossz napod volt ma megint.... immár 9. esztendeje :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.09. 19:51:31

@Ménár Atya:

kártya nélkül lehetett szavazni, bárki hamisan szavazhatott.

youtu.be/l9g-avdSGBM

és történt is hamis szavazás:

alfahir.hu/2018/12/12/rabszolgatorveny_gyurcsany_ferenc_parlament

és még számos törvénysértés történt aznap, csak ez a legkirívóbb. az nem egy parlament volt, hanem egy kupleráj, benne Orbán a főstrici gorilla.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.10. 06:44:17

@math0:
Jó Reggelt Matyi!
Matyika, amit most csinálsz, azt hívják kínlódásnak.
Most képzeld el, hogy áramszünet van, mint a fejedben, akkor hogy is szavaznának? :)
Kuplerájt pedig pont a selejt ellenzéki képviselők próbáltak csinálni a parlamentből.
De még egy ilyen eseményt is képtelenek voltak megszervezni, ezért nem bízzák rájuk az országot.
Na ennek a bohóckodásnak ajtókaraténak, kurvaerős képeknek a végére tett pontot az alkotmánybíróság.
És úgy döntött, hogy feri elmehet oda ahova küldték az emberek, a koalíciós haverok szerint :)
youtu.be/pIQJ35iXouc?t=52
Mátyás, ezek tények.
Na meg hogy orbi barátja nyert izraelben.
Tényleg, akkor Netanjáhu most náci, vagy antiszemita?
Mert a logikád szerint ilyenkor amikor valaki sikert ér el, aki orbi haverja, az náci antiszemita nálad.
Csak kíváncsi lennék hogy ezt most hogy alkalmazod az izraeli führerre :D
Na most kellene a bamba arcodról egy ütős képet csinálni :D:D
Üdvözlettel örök barátod
Ménár

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.10. 19:36:45

@Ménár Atya: még ministránsfiúid is okosabbak nálad, hiszen rá tudnak venni téged, hogy leszopd őket.

Ménár Atya 2019.04.10. 19:53:37

@math0: Butuska, szavazhatnak szóban is, névvel is :)
Igazad van matyika nem az a kérdés,hogy az ellenzék kuplerájt csinál a parlamentből, ezt tudjuk.
A kérdés az az, hogy a szavazás ennek ellenére érvényes e.
Érvényes, mondta ki az alkotmánybírósági döntés:)
Az a helyzet matyi, hogy nem akarlak megbántani, de ugye tudod, hogy butaságokat beszélsz :)
A térded alá rakj egy párnát, 9 éve kényeztetsz engem matyi, már sajnállak, még teljesen tönkre megy közben a térded, és a nyaki csigolyád :D
Tényleg, a jobboldali izraeli Netanjáhu, aki orbi haverja, most akkor mi is, náci vagy antiszemita ?
Sikerült kiagyalnod, vagy erős visszacsatolást kapott a pár élő agysejted, és megint zárlatos lett a rendszer a fejedben? :)
Matyi tényleg bírlak, nagyon nagy arc vagy, ahogy tolod a dk propagandát az nem semmi, elég is lett arra, hogy épp megvan az 5% támogatottságotok.
Hát ez nem sok matyi, ebből nem lesz orbi bukta :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.10. 22:39:37

@Ménár Atya: "szavazhatnak szóban is, névvel is :)"

azt lehet, de azt nem csinálták. amit csináltak, az csalás volt. bizonyítottan csaltak.

oszt hiába mondja az AB, hogy le a gravitációval, a gravitáció erősebb. az igazság is. a Fidesz csalt. tény. bizonyított.

ennyikeh.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.11. 06:17:40

@math0:

Drága életem, hol bizonyított hogy bárki is csalt a te fejedben lévő fikción kívül?
Tehát csaltak mert te azt mondod :D
Az AB is náci mint fletó, igaz?
Már mondtam neked, hogyez nem úgy működik, hogy te kitalálsz valami butaságot, és akkor az tény.
Ezért kapod a gyógyszereidet,mert azt hiszed ez így helyes.

Ebben a dimenzióban amiben mi élünk, te nem szerepelsz semmilyen tényezőként, ahogy a pojáca fletó sem,
Na ez tény.
Mindegy matyika harcolj a sötét démonaiddal, talán egyszer észhez térsz.
Tényleg, a jobboldali izraeli Netanjáhu, aki orbi haverja, most akkor mi is, náci vagy antiszemita ?
Sikerült kiagyalnod, vagy erős visszacsatolást kapott a pár élő agysejted, és megint zárlatos lett a rendszer a fejedben? :)
ÉS mit szólsz ahhoz, hogy a liberális hollandiában a szélsőjobbos bevándorlásellenesek kerülnek hatalomra?
Mész majd tüntizni Szar.gentinivel hollandia ellen?
Úgy látom ismét összedőlt egy mítosz matyika :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.11. 07:39:21

@Ménár Atya: nézd, kis pedofil, selejtes papocska, már írtam

youtu.be/l9g-avdSGBM

alfahir.hu/2018/12/12/rabszolgatorveny_gyurcsany_ferenc_parlament

tudjuk, hogy azért vagy náci Fidióta és pap, mert funkcionális analfabéna vagy, most is csak megerősítetted.

mit szólsz ahhoz, hogy Orbán legnagyobb barátja, az illiberális demokraácia bajnoka bukta Isztambult és Ankarát? mit szólsz, hogy Szlovákiában liberális elnök nyert?

dől össze a kis náci kártyavárad, te kis idióta. nemcsak a ministránsfiúkat szopod le, ide is szopni jársz.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.11. 07:48:26

@Ménár Atya: neked azt hazudta a szennymédiád, hogy Hollandiában 15%-kal választást lehet nyerni?! te tényleg ilyen idióta vagy?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.11. 07:49:46

@Ménár Atya: neked azt hazudta a szennymédiád, hogy Hollandiában 15%-kal választást lehet nyerni?! és te beszoptad, mint a ministránsfiúkat? te tényleg ilyen idióta vagy?!

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.11. 07:56:23

@Ménár Atya: pontosan azt csinálod Fidiótaként, náciként, mint papként. az idióta vallásotok kimagoz a Bibliából pár részt, és felépít abból egy kártyavár-hitet. a többit ignorálja. így azt hiszitek, hogy a Biblia nem férfisovinsizta, hogy békés, meg ilyenek. a férfisoviniszta, az agresszív, az abszurd részeket ignoráljátok. kimagoz a természetből egy pár részt, ahol tervezettség látszata van, és a csúnya részeket, amik szenvedést tartalmaznak, és egy gonosz istenre utalnának, meg idióta tervezésre, azt ignoráljátok.

ugyanezt csinálod, csináljátok náci Fidiótaként: az összes bűnesetet, amit migráns követ el, azt beszopjátok. az összes bűnesetet, amit nem migráns követ el, vagy egyenesen náci, arra vakok vagytok.

a választásokból kimagozod azokat, amik tetszenek, ignorálod azokat, amelyek nem tetszenek. azt, ami cáfol, azt ignorálod. a nácik nem kerülnek hatalomba Európában, Orbán a szemétdombon van, és ott is marad.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.11. 14:39:30

@math0: neked azt hazudta a szennymédiád, hogy magyarországbon 5%-kal választást lehet nyerni?! te tényleg ilyen idióta vagy?!
:D:D
Matyi már megint nem tudtad értelmezni, én azt mondtam hatalomra kerül, nem azt hogy nyert.
Bár szerintem csak pillogjál majd, mint az olaszoknál,osztrákoknál, most hollandoknál :)

Ménár Atya 2019.04.11. 14:45:25

@math0:
Matyika, kit érdekel a török, szerinted az eu tag?
Matyika , már megint összecsúszott a kis fejedben valami.
De segítek.
Hollandia eu tag, és mégis a migri ellenesek törtek előre, török ország meg nem eu tag, tehát mivel semmi befolyásunk nincs rájuk nem is érdekel senkit, főleg hogy egy helyi választáson mi történt.
Szóval kedves mátyás, ismét zsákutca az érvelésed, mivel én almáról, te pedig körtéről beszélsz önigazolásként, csakhogy a téma az az alma.
:)

Ménár Atya 2019.04.11. 14:54:28

@math0:
Matyika megvan az egyik hiba a fejecskédban :
"ugyanezt csinálod, csináljátok náci Fidiótaként: az összes bűnesetet, amit migráns követ el, azt beszopjátok. az összes bűnesetet, amit nem migráns követ el, vagy egyenesen náci, arra vakok vagytok."
Ebben tévedsz, mi normális emberek, pont azt nem szeretnénk amit leírtál.
Egy olyan vallást, ami a nőket kb csere tárgyként kezelei, nem ismeri el a világi nézeteket, sőt egyenesen vallási alapon azt felül akarja bírálni, középkori törvénykezést vezet be, a magadfajta meleg embereket megkövezi mert meleg, stbstb.
Ezt nem szeretnénk valóban.
No meg gyurcsányt az elkúró jobbik bérenc náci vezért :)
Ezek a tények.
Matyi, amúgy honnan veszed, hogy én hívő vagyok, vagy ne adj isten pap? :)
Ezt valami hang mondogatja a fejedben igaz?
Majd beszéld azért meg a másik két matyikával is ezt, mert lehet hogy nem neked lesz igazad :)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2019.04.12. 07:19:11

@Ménár Atya:

"kit érdekel a török, szerinted az eu tag?"

Kit érdekel Izrael, szerinted az EU tag? Fidióta, fidióta, te szopni jársz ide!

Már megint összecsúszott a kis fejedben valami.

Szlovákia eu tag, és mégis a liberálisok nyertek, Izrael meg nem eu tag, tehát mivel semmi befolyásunk nincs rájuk nem is érdekel senkit, főleg hogy egy izraeli választáson mi történt.

Szóval kis Fidióta papocska, ismét zsákutca az érvelésed, mivel én almáról, te pedig körtéről beszélsz önigazolásként, csakhogy a téma az az alma.

Már megint tátott szájjal futottál be a faszerdőbe!

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2019.04.12. 07:21:33

@Ménár Atya:

"Egy olyan vallást, ami a nőket kb csere tárgyként kezelei, nem ismeri el a világi nézeteket, sőt egyenesen vallási alapon azt felül akarja bírálni, középkori törvénykezést vezet be, a magadfajta meleg embereket megkövezi mert meleg, stbstb."

Ez te te idióta, keresztény vallásod, te kis húgyagyú!

"amúgy honnan veszed, hogy én hívő vagyok, vagy ne adj isten pap? :)"

Te adtad meg a nevedben. Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe.

Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2019.04.12. 07:23:39

@Ménár Atya: "főleg hogy egy helyi választáson mi történt."

Hollandiában ugye helyi választásokra utaltál, te kis Fidióta selejt. Aztán jössz, hogy az nem érdekes.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.12. 07:32:37

@Ménár Atya: Te az Izraeli választásokkal jössz, aztán ha én a törökkel, akkor mondod, hogy az nem EU. Izrael sem EU, ott nem érdekelt. Kettős mérce. Azt is mondod, hogy a török választás helyi választás. De a holland választásokkal jössz, ami szintén helyi választás volt. Kettős mérce.

Pontosan ugyanaz az idióta, elmebeteg fasz vagy, mint a hívők, amikor kettős mércével válogatanak a Bibliából, vagy a tudományos ismereteink közül választják ki azokat, amelyek tetszenek nekik, és ignorálják azt, ami cáfolja őket.

Pontosan ugyanezt csinálják a nácik, amikor migránsok báneseteit sorolják, a jó tetteiket ignorálják, a saját népük báncselekményeit szintén ignorálják.

Mind a három esetben azt csináljátok, ti elmebetegek, hogy a világ egy részét kizárjátok, és így építetek magatoknak egy álomvilágot, aminek semmi köze a valósághoz.

Mert a Biblia tele van ellentmondásokkal és hülyeségekkel, a tudomány tele van olyan dolgokkal, ami nem fér össze a vallásotokkal, a bevándorlók meg ugyanolyan hasznos emberek, mint a nem bevándorlók, és a fehér keresztény ember között ugyanúgy van bűnöző, erőszakoló, terrorista, mint más népek között.

A fehér, keresztény terroristák stílusra esetleg annyiban különböznek, hogy modern fegyverekkel, nagyon szervezetten tudnak megölni egyedül, nagyon sok embert. Amit Breivik és Brenton Tarrant csinált, abban egy dolog figyelemreméltó, hogy micsoda embertelen hatékonysággal vitték véghez. Ezért veszélyesek a fehér, keresztény terroristák. Ezért veszélyes az idióta hited, és az idióta nácizmusod.

Ménár Atya 2019.04.12. 13:55:47

@math0:
Matyika drága kisfiam, megint csúsztatsz.
Izraellel annyi összefüggés van, hogy állandóan antiszemitáztok, és zsidó üldözéssel jöttök,
Csak erről épp a zsidók nem tudnak. :)
Erre utaltam.
Törökországgal semmi dolgunk jelenleg, tehát őket hiába hozod fel, semmi jelentősége.
Viszont hollandiában most gond van, A liberális hollandiában valamiért nem tetszik ez a bevándorlósdi.
Matyi, porszem került a gépezetbe?:)

"Egy olyan vallást, ami a nőket kb csere tárgyként kezelei, nem ismeri el a világi nézeteket, sőt egyenesen vallási alapon azt felül akarja bírálni, középkori törvénykezést vezet be, a magadfajta meleg embereket megkövezi mert meleg, stbstb.

Ez te te idióta, keresztény vallásod, te kis húgyagyú!"
:D
No akkor kedves mátyás, meséld el nekem , hogy hol adják veszik a nőket úgy ,mint muszliméknál,
a prideon amikor riszáltad a segged, a náci jobbikon kívül ki inzultált téged, esetleg köveztek meg vagy hajítottak le melegeket az andrássy u 60 , tetejéről ?
Szerintem nem tudsz ilyen esetekről a 21. sz-ban.
De nem akarok lefejezős, lehjigálós videókat küldeni neked muszlim barátaidról.
Matyika te hívő vagy, a te istened gyurcsány, de ő, egy hamis isten, nem is tiszteli néhány demens faszkalapon kívül senki.
Azt gondolod, hogy te tisztában vagy, a vallással.
Pedig, nem.
Mert ehhez is buta vagy.
Matyi ,tudhatnád, hogy teljesen felesleges, győzködnöd olyan embert , aki hisz egy felsőbb hatalomban, varázslóban, vagy szentlélekben stb.
Az ő taníttatása, vagy tanulatlansága, vagy trauma miatt átélt "megtérése", vagy gyenge jelleme és irányíthatósága miatt, a büdös életben nem lesz meggyőzhető arról hogy nincs semmiféle felső hatalom ,meg nagy varázsló.
Na pont ez a baj ezzel a buta, tanulatlan muszlim tömeggel, akikről kiderült, hogy nem hajlandóak beilleszkedni, allah az első, az asszony egy tárgy .
Na ezekből nem kér a kulturált európa.
Ez a csorda, megint hozza a feudalizmus minden jegyét,amin európa már túllépett.
De ha gondolod, menj ki szaudarábiába és kiabáld hogy allah nem létezik, utána menj át rómába és kiabáld, hogy jézus az isten fia nem létezik.
Gyanítom, hogy szaudból nem jutnál ki élve .................
Ahhoz meg matyika, hogy egy nick név alapján papozol, hát ........elég alacsony iq-ra vall, vissza is vonom a 79 et amit adtam neked, inkább csak 78 :D
Ha kettőnk közül megvizsgálnánk ki az ateistább, szerintem én nyernék.
Te is egy varázslóban és egy megcáfolhatatlan eszmében hiszel. Tehát hívő vagy, mint bármelyik más vallásos ember.
Igaz ezt a fletó varázslót elzavarta a nép a picsába, és a megcáfolhatatlan eszméit megcáfolta az élet :)
A terrorizmus mindegy hogy fehér,sárga vagy ződd ember követi el, ez nem menti fel egyiket sem.
Na ezért vagy hülye,mert egyből ellenpéldával akarod magyarázni, hogy közöttünk is van ilyen.
Igen.
Van.
És ez mit változtat azon, hogy akkor nem akarunk több potenciálisan veszélyes népcsoportot beengedni magunk közé, akiknél sokkal több a terror cselekmény.
Ha nézzük az iszlám államot, egy komlett terror gépezet, a boko haram, és még sok más.
Szóval a akkor mert van közöttünk egy-egy balfék, akkor ellentételezésként bárki jöhet onnan, mert ehhez joga van?
Na ezért is vagy hülye.
Azért mert dk-s vagy, azért meg náci is, meg mert ránk akarod erőltetni az akaratodat bármi áron.
Szóval mátyás, ne magyarázkodj, te egy hívő vagy, én nem.
Ha allah lenne a nick nevem, akkor imátkoznál hozzám? :D
Amúgy 2 istent ismerek.
De a másik is én vagyok :D:D

Magyaur 2019.04.12. 14:16:35

@Ménár Atya: A stílusa elfogadhatatlan, ha nem válogatja meg a szavait, akkor kimoderálom.

Ménár Atya 2019.04.12. 16:21:44

@Magyaur:
Tisztelt Magyaur
Elnézést, ha néha ismétlem math0 embertársam stílusát, megpróbálom ismét az emberi hangot, de sajnos az én kedves embertársam mátyás valamiért ezt nem kedveli :)

Magyaur 2019.04.12. 17:42:03

Nem hiszem, hogy le kéne alacsonyodni arra a szintre.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.12. 17:50:46

@Magyaur: nézd, már mondtam. ha kimoderálsz engem, akkor én a büdös kurva istenben nem fogom megosztani az oldalad. tényleg olyan fontos neked angolkisasszony mimózának lenni, hogy megosztásokat veszítesz vele? te tényleg attól vagy boldog, hogy cenzúrázol?

Ménár Atya 2019.04.12. 19:37:34

@math0:
:)
Kedves mátyás!
a " büdös kurva istenben" nem fogom megosztani az oldalad......
nocsak, nocsak, mégis csak hiszel istenben? :):)
Amúgy csak jelzem, hogy az istenben nem tudom mit lehet megosztani, vagy épp benne tartózkodsz?, esetleg az életben",
Mátyás ennek így annyi értelme van, mint neked :)
Szerintem most a blog tulajdonosa annyira ijedt meg tőled,mint orbi a keddi napoktól, amikor leváltod :)
Mátyás, hallottad ezt a blődséget:
Május 15-én tartják a „kvótaper” tárgyalását Magyarországgal, Lengyelországgal és Csehországgal szemben az Európai Unió Bíróságán, adta hírül az Igazságügyi Minisztérium MTI-nek küldött pénteki közleményében."
Szeretnéd, hogy elítéljék ezért ezeket az országokat?
Barátod
Ménár

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.12. 19:54:35

@Ménár Atya: ugyan már kérlek, ez egy szófordulat. De hát mit vártunk egy Fidiótától, műveltséget? magyar nyelvismeretet? Ugyan!

Ménár Atya 2019.04.12. 20:02:02

@math0:
Ilyen szófordulat ,kedves barátom, nem létezik.
Mondjuk nem is várom el, tőled hogy ezt megértsd.
Még nem vagy azon a szinten, és ahogy olvasom kedves szavaid , remény sincs rá, hogy elérd a minimumot. :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.12. 21:16:13

@Ménár Atya: "Ilyen szófordulat ,kedves barátom, nem létezik."

www.google.com/search?source=hp&ei=teOwXKD1E5LNwQK54734Cw&q=%22kurva+isten%22&btnK=Google+Search&oq=%22kurva+isten%22&gs_l=psy-ab.3..0i22i30.1284.1284..1840...0.0..0.101.199.1j1......0....2j1..gws-wiz.....0.vNldbJJ4B1o

16200 találat

nem baj, faszfejkém!

Egy Fidiótától miért is vártuk volna el, hogy a legegyszerűbb, hétköznapi tényekkel tisztában legyen?!

Ménár Atya 2019.04.12. 22:21:03

@math0:
16200 hülye :D:D
De matyika, tudod, itt nem beszélhetsz csúnyán mert kitiltanak, aztán mehetsz duzzogni meg panaszkodni anyukádnak, hogy a nagyfiúk már megint bántottak :)
A lényeg, hogy hiszel istenben .
Hiszen a nem létező szófordulatban az "istenben " volt a hibás rész.

Nem mondok rád inkább semmit, nem voltál képes ezt sem értelmezni.
De szeretlek ,mint embert, a magad kis duzzogó okoskodó egyszerűségében.
A lényeg, hogy már 9 éve segítünk neked, hogy megértsd a világ működését, és ne csak a burokban élj amit a dk -ban kaptatok magatok köré.
Gyere haza matyi, és állj be fideszesnek, pont közéjük való vagy te is! :D
Az úr legyen tevéled a a te istenedben ! :)
Ámen

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.13. 06:19:18

@Ménár Atya:

1) Nyilván, te kis náci pedofil atya, nyilván az 16200 ember a hülye, és te vagy a helikopter. Megint hozod a szokásos náci-pap stílust, amikor azt hiszed, hogy ha hülyeségeket kiabálsz tények ellenében, akkor az érv.

2) Ha csúnya beszédért kitiltanak, akkor téged is. Egyelőre nem.

3) Nem hiszek istenben, ld. 1). Te magad adtad magadnak az "atya" nevet, de másokat erőltetett marhaságokkal próbálsz azzal megvádolni, hogy hisznek istenben. Megint a szokásos idióta náci-papi stílus.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

4)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.13. 06:22:19

@Ménár Atya: Miután az összes témában beszoptad, most abba a szalmaszálba próbálsz kapaszkodni, hogy én biztos hiszek istenben, mert szerinted nem létezik egy létező szófordulat. Komolyan, bazdmeg, ez pontosan a Fidióta selejtes szint, amit itt levágsz. "Menár Atya" néven erőlködsz, hogy istenhittel rágalmazz meg. Ennyire futotta tőled, ennyi nálad a téma.

Röhej vagy.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.13. 06:24:57

@Ménár Atya: btw. szerinted is 68 miatt kell leszopnod minden nap a ministráns fiúkat, ahogy az idióta Ratzinger írta?

Ménár Atya 2019.04.13. 06:34:08

@math0:
16200 hülye :D:D
De matyika, tudod, itt nem beszélhetsz csúnyán mert kitiltanak, aztán mehetsz duzzogni meg panaszkodni anyukádnak, hogy a nagyfiúk már megint bántottak :)
A lényeg, hogy hiszel istenben .
Hiszen a nem létező szófordulatban az "istenben " volt a hibás rész.

Nem mondok rád inkább semmit, nem voltál képes ezt sem értelmezni.
De szeretlek ,mint embert, a magad kis duzzogó okoskodó egyszerűségében.
A lényeg, hogy már 9 éve segítünk neked, hogy megértsd a világ működését, és ne csak a burokban élj amit a dk -ban kaptatok magatok köré.
Gyere haza matyi, és állj be fideszesnek, pont közéjük való vagy te is! :D
Az úr legyen tevéled a a te istenedben ! :)
Ámen

Ménár Atya 2019.04.13. 06:36:47

@Ménár Atya: Bocs, az ismétlés véletlen volt.
Bár job ha átnézed és tanulsz belőle :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.13. 06:38:46

@Ménár Atya: 1) Nyilván, te kis náci pedofil atya, nyilván az 16200 ember a hülye, és te vagy a helikopter. Megint hozod a szokásos náci-pap stílust, amikor azt hiszed, hogy ha hülyeségeket kiabálsz tények ellenében, akkor az érv.

2) Ha csúnya beszédért kitiltanak, akkor téged is. Egyelőre nem.

3) Nem hiszek istenben, ld. 1). Te magad adtad magadnak az "atya" nevet, de másokat erőltetett marhaságokkal próbálsz azzal megvádolni, hogy hisznek istenben. Megint a szokásos idióta náci-papi stílus.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.13. 06:39:27

@Ménár Atya: véletlenül 8 órával később megismételted a hozzászólásodat? no, ilyet is csak egy Fidióta, pap selejt tud.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.13. 06:40:23

@Ménár Atya: "@Ménár Atya: Bocs, az ismétlés véletlen volt.
Bár job ha átnézed és tanulsz belőle :D "

Ha már így magadhoz beszélsz, tényleg jobb lenne, ha átnéznéd a hülyeségeidet, és tanulnál belőle.

Ménár Atya 2019.04.13. 07:06:16

Matyika drága, ha van egy géped, amiből hiányzik egy alkatrész, és te odaviszel 16200 hasonlót, attól még az egyik sem jó abba a gépbe.
Na látod kis szívem ez a baj veled.
Nem látod át a problémát, és csak erőlködsz.
Ettől még nincs igazad.

Matyika, én nem beszélek csúnyán, csak tükröt próbáltam tartani az arcod elé, de te azt is köpkösöd.
Hát, tudod, van olyan állat az élővilágban aki nem ismeri fel önmagát egy tükörben, elég sok, ezek sima ösztönlények, pont mint te :)

Matyi, kár tagadnod, amolyan Freudi elszólás volt amit írtál a kedves bloggernek , a fenyegető leveledben.
Kár mosdatnod magad, ott van leírva, az elborúlt elméd megakadt egy pillanatra, és máris itt a baj.
:)
Matyi, egyelőre úgy tűnik hogy te tagadsz le mindent, amit a náci DK vezér fletó ad a szádba, hogy ezzel is kiszolgáld a jobbik-dk összefogást.
Én nem írom le hogy nem én rohangálok abban az erdőben amit te írtál, de azért néha nézz körül , azt ajánlom :)
Amúgy meg semmi szégyellni valód nincs abban, hogy te is istenhívő vagy,
Ha nem, és te egy bátor ember vagy, akkor kiállsz mekkában az utcára, és kikiabálod a muszlim hívőknek, hogy allah egy nem létező varázsló, és mindenki hülye aki hisz benne, de elég ha ezt belgiumban teszed meg :)
Én ugyan ezt megteszem rómában meg pesten a bazilika előtt , csak épp krisztust emlegetem majd allah helyett.
Te kezdhetsz. :)
Jó kis próba mi, és ha életben hagy a sok tanult muszlim ügyvéd, akkor igazad lesz, ha nem akkor nekem :)

Ménár Atya 2019.04.13. 07:12:28

@math0:
Matyi, fordulj orvoshoz, meg rendőrséghez, mert téged láthatóan zaklatott valami pap gyerekkorodban a misén.
Lehet hogy kapsz kártértést is :D
Amúgy annyira tartom a pápát (ex) és a jelenlegit is, mint azokat, akik gyurcsányban hisznek.
Semmire.
Amúgy a pápai a te vezetőd nem az enyém drága barátom, te pedig a mininstránsa, hogy ti mit csináltok egymással a ti dolgotok :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.13. 20:56:36

@Ménár Atya: "téged láthatóan zaklatott valami pap gyerekkorodban a misén."

Nem, csak szerettél volna, de jött a rendőrség, és bevitt a hűvösre két tohonya buzival. Nagy trauma volt neked, azóta próbálsz kompenzálni.

Ménár Atya 2019.04.14. 08:34:49

@math0:
Tehát akkor misére jártál mégis csak ezek szerint.
Hívő ateista :)
Matyika, egy tohonya buzit ismerek csak, de eddig nem akartalak tohonyázni téged. :D
Egy a lényeg, hogy a magadfajta kis tohonyák 9 éve térdelnek :)
Kínlódjatok is, megérdemlitek.
Aki meg összeáll a jobbikkal, fletó és a komcsi ivadék neje, az kisfiam náci, meg a támogatói is.
Ugrálhatsz reggeltől estig, de ez a helyzet, a tények pedig azt mutatják, hogy az emberek 95 % nem kért ebből a pojáca csapatból.
A te léted meg külön jó itt a virtuális világban, legalább tudjuk hogy jó úton járunk, ha az elméletileg értelmiségi agytrösztjük így megkattant láthatólag :)

Matyi 2010-2022 ig szopóágon vagy !
gyanítom hogy utána is, mert élvezed ! :D:D
Majd szólj ha újra hagynak játszani a nagyfiúk, addig meg fogadd el, hogy a kínlódásodnak semmi hatása nincs semmire.
orbi maradt, gigatüntis országbénítás nem volt, csak néhány agyhalott vánszorgása, meg kuncica ajtókarate bemutatója :) , szóval amiket te itt felépítettél,mint ellenzéki odacsapást a rendszernek , csak a fejedben létezett meg néhány proliéban akik hidat foglaltak ......kb 15-en :)
Az emberek magasról tesznek rátok immár 9 éve :)
De azért szeretünk matyika !
Üdv
Ménár

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.14. 08:54:33

@Ménár Atya: "Tehát akkor misére jártál mégis csak ezek szerint."

A kurva anyád se járt misére, te hazudós, geci, Fidióta, pedofil pap! Te csak távolról epekedtél. De legalább beismerted, hogy egy pedofil pap vagy.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.14. 10:14:10

@math0:
Matyika, már megint csúnyán beszélsz.
Nem kell ezen ennyire kiakadnod, és már késő magyarázkodnod is , megint elszóltad magad.
Komoly trauma lehetett ez neked, de azért láthatóan rákaptál te is :)
Szóval én távolról epekedtem, amikor te a templomban voltál mininstráns...
Értem matyi.
De miért is vittek el téged a két tahóval a rendőrök? :D
Matyi, minek indítottál ateista 2.0-át?
Azt hiszed így már lesz 2 like-od?
Ott is annyian támogatnak, mint itthon a tüntiken, lakosságra vetítve közelít a nullához :D:D
Amúgy , az ateisták nagyon sok bűnt követtek el, az ateizmus nevében, semmivel sem jobbak a hívőknél,
Mondjuk az egresszív hülyeségeiden is látszik ez.
Valószínűleg ezért nem engednek labdába rúgni sehol téged :)
De azért így is szeretünk téged kedves mátyás.
A lényeg, hogy még nem szaporodtál genetikailag, és ez most már így is marad :)

Ménár Atya 2019.04.14. 18:33:38

@math0: Jól van matyika, lassan azért meggyónod ateista létedre bűneidet:)
Szóval amikor már nem bírod a lelki gyötrődésed, akkor néha elmész a templomba vezekelni.
Ez dícséretes :)

"Nem, te a kis dohos templomodban epekedtél, én nyilván soha nem voltam ministráns, templomban is nagyon ritkán járok,."
Ok értem, én a távoli dohos templomomban epekedtem, amikor te ritkán elmentél egy templomba mininstrálni .
Amúgy honnan veszed ,hogy én vagyok a te pedofil papod?
Még csak most kezdtelek gyóntatni.
Amúgy tényleg beteg világban élek, tele van gyurcsányista nácikkal, de már lassan azért fogynak,mint a hóember áprilisban .
Matyi, én már nem szaporodok tovább, megtettem a népességcsökkenés megállítására a kvótám teljesítését.
Te még nem szaporodtál, viszont nem engedjük, hogy a hiányzó szaporulatod kötelező kvótákkal helyettesítsék.
Matyi, kihalsz mint a dinoszauruszok :)
Na és mi is van az ateista 2.0-val?
Szép volt amikor az 1.0 ra hivatkoztál az indexes blogban, érvelésed alátámasztására :D:D
Tehát alátámasztod az állításod , a magadtól vett idézetekkel,mint hiteles forrás :D:D:D
Ez gáz matyi.
Tehát jól kijössz magaddal, csak néha nem vagy magadnál:)
más:
"A DK el fogja kergetni Orbán Viktort, akit „gazembernek”, „bajkeverőnek”, „összetöpörödött zsarnoknak” tartanak, akiben nincs „ép és egészséges lélek”. Egymást felülmúlva szidták Orbán Viktort a DK kampánynyitóján, Dobrev Klára könnyek között üzent."
Te matyi, nálatok DK-s náciknál, ez a pityergés már kötelező?
Fletó is állandóan pityergett, most az asszony is, hát elég labilisak nem?
Szánalmas amikor valaki szánalmasnak akar mutatkozni, aztán csodálkozik hogy nem szavaz rájuk a kutya sem.
Szerinted mikor omlik össze dobrev maca, bírja addig mint pojáca fletó a férje, vagy már júniusban kezelésre szorul a náci vezér komcsi ivadék? :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.14. 20:07:23

@Ménár Atya: nem, kis pedofil papocska, SOHA nem voltam templomban vallási okból, csakis idegenforgalmi látványosságként, de már jó pár éve amiatt sem járok, mert hát kurva unalmasak.

Utoljára akkor voltam templomban, amikor indiai vendégeknek várost mutattam, és mindenképpen akartak templomot látni. Elmagyaráztam nekik a dolgokat.

Ez egy ateista szempontból nem bűn, csak a te beteg Fidióta, papi szempontodból az.

"Matyi, én már nem szaporodok tovább, megtettem a népességcsökkenés megállítására a kvótám teljesítését."

Már megbeszéltük, idióta papocska, hogy amikor leszoptad a ministráns fiúkat, akkor abból nem lett gyerek. Ennyit sem tudsz a biológiáról, ezért vagy Fidióta papocska, mert elmebeteg vagy.

"Szép volt amikor az 1.0 ra hivatkoztál az indexes blogban, érvelésed alátámasztására"
Ellentétben veled én hivatkozni szoktam az állításaimnál bizonyítékokra. Te még soha nem tettélilyet. AMikor a blogomra hivatkozok, akkor ott vannak külső hivatkozások, csak odáig nem jutottál el, mert funkcionális analfabéta vagy. Ezért vagy pedofil pap, náci és és Fidióta. Mert selejtes vagy, mint az összes.

Kurvára erőlködsz, kis Fidióta, pedofil papocska, másod nincs, az össze vitát bebuktad, mint, hogy azon erőlködj, hogy én ateista létemre soha be ne tegyem a lábam egy templomba. Iszonyat szánalom vagy.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.14. 20:08:26

@Ménár Atya: Hiába DK-zol, sehol nem hivatkoztam a DK-ra, mellébeszélsz, ahogy a Fidióta nácik és papok szoktak.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.14. 20:09:50

A bloggernek meg a jó édes kurva anyját, hogy cenzurázik, és sunyiban. Soha az életben nem fogom megosztani a blogját többé.

Blogger, te ugyanolyan köcsög paraszt vagy, mint az Orbán rezsim kiszolgálói. Te azt cenzúrázod, aki a nácinak megmondja azt, amit érdemel. Te a nácikkal vagy, te utolsó, senkiházi faszfej!

Ménár Atya 2019.04.14. 21:02:42

@math0:
Magyarázkodj csak :)
Kedves mátyás, ebből már nem jössz ki :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 00:16:51

A bloggernek meg a jó édes kurva anyját, hogy cenzúrázik, és sunyiban. Soha az életben nem fogom megosztani a blogját többé.

Blogger, te ugyanolyan köcsög paraszt vagy, mint az Orbán rezsim kiszolgálói. Te azt cenzúrázod, aki a nácinak megmondja azt, amit érdemel. Te a nácikkal vagy, te utolsó, senkiházi faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 00:17:24

@Ménár Atya: Hiába DK-zol, sehol nem hivatkoztam a DK-ra, mellébeszélsz, ahogy a Fidióta nácik és papok szoktak.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 00:17:55

@Ménár Atya: nem, kis pedofil papocska, SOHA nem voltam templomban vallási okból, csakis idegenforgalmi látványosságként, de már jó pár éve amiatt sem járok, mert hát kurva unalmasak.

Utoljára akkor voltam templomban, amikor indiai vendégeknek várost mutattam, és mindenképpen akartak templomot látni. Elmagyaráztam nekik a dolgokat.

Ez egy ateista szempontból nem bűn, csak a te beteg Fidióta, papi szempontodból az.

"Matyi, én már nem szaporodok tovább, megtettem a népességcsökkenés megállítására a kvótám teljesítését."

Már megbeszéltük, idióta papocska, hogy amikor leszoptad a ministráns fiúkat, akkor abból nem lett gyerek. Ennyit sem tudsz a biológiáról, ezért vagy Fidióta papocska, mert elmebeteg vagy.

"Szép volt amikor az 1.0 ra hivatkoztál az indexes blogban, érvelésed alátámasztására"
Ellentétben veled én hivatkozni szoktam az állításaimnál bizonyítékokra. Te még soha nem tettélilyet. AMikor a blogomra hivatkozok, akkor ott vannak külső hivatkozások, csak odáig nem jutottál el, mert funkcionális analfabéta vagy. Ezért vagy pedofil pap, náci és és Fidióta. Mert selejtes vagy, mint az összes.

Kurvára erőlködsz, kis Fidióta, pedofil papocska, másod nincs, az össze vitát bebuktad, mint, hogy azon erőlködj, hogy én ateista létemre soha be ne tegyem a lábam egy templomba. Iszonyat szánalom vagy.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.15. 06:44:36

Kedves mátyás, a nácik pont ilyen agresszívek voltak,mint te.
Te a papokkal harcolsz a gyerekkori abúzusaid miatt, ezért neked minden pap, és istenhívő náci.
Zsidókkal mi a helyzet matyika, ők is istenhívők, akkor ők most nácik?

"@Ménár Atya: nem, kis pedofil papocska, SOHA nem voltam templomban vallási okból, csakis idegenforgalmi látványosságként, de már jó pár éve amiatt sem járok, mert hát kurva unalmasak."

Magyarázkodj csak :)
Kedves mátyás, ebből már nem jössz ki :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 07:42:34

@Ménár Atya:

Finnországban a szocdemek nyertek, ilyenkor mi van, náci, faszfej Fidióta?! Ki kell operálni az "agyadnak" azt a részét, amelyik ezt elolvasta?!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 07:45:37

@Ménár Atya: Pontosan azt csinálod, amit a náci pártocskád, kis náci, pedofil papocska: azzal rágalmazol másokat, amiket te magad követsz el. Azt hiszed, ha sokszor mondod a hazugságot, akkor az érv.

Meg azon szenvedsz, hogy volt olyan, hogy megmutattam egy templomot indiaiaknak. Ezzel egyetlen ateistának sem lenne semmi baja, csak neked, mert egy erőlködő, kis idióta fasz vagy. Bazdmeg, ez aztán a nagy dolog, ezen érdemes ám maszturbálnod, kis idióta papocska!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.15. 16:14:24

@math0:
Matyika drága kisfiam, látom nem érted az összefüggéseket már megint.
Egy olyan bevándorlás ellenes párt előtt nyertek 5000 szavazattal, ami szerintetek nincs is nyugateurópában :)
Aztán valahogy kiderül hogy mégis csak van, és már ott is fej -fej mellett haladnak.
Na most ha azt nézzük, hogy mit hisztiztél itt össze a kis demens barátaiddal, amikor itthon kb 1 millával szavaztak többen a fityeszre, mint bármelyik más ellenzékire, akkor egy ilyen eredményre itthon mit mondanál, ha már ott választási csalást kiabáltatok :)
Szóval matyi, szerintem nagy a baj nálatok, ha csak 5000 a különbség csak, milesz akkor egy év múlva, el is tűnik a szocdem? :)
Matyi, én nem szenvedek attól, hogy te templomba jársz mutogatni, attól a mininstránsok szenvednek :D:D
Amúgy mit mondtál az indiaiaknak, hogy hülye nácik, mert hisznek az isteneikben, aztán meghívtad őket egy jó marha sültre?
Belőled simán kinézem ezt is.
Matyika, te ismétled állandóan, már lassan 9 éve, hogy holnap lemond orbi, mert itt minden gonosz, és rossz, amióta nem a náci flető,és a komcsi lotyó neje van hatalmon, és te ezt el is hiszed.
Ne aggódj, mi tudjuk hogy ez ettől nem igaz :)
Üdvözöllek matyikám, remélem szép napod van ismét, legalább idegenben nem zavar senki, elég ha magadban mormogsz a templomban :) ............ja, a képzelt kis indiai pajtásaiddal :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 17:27:53

@Ménár Atya: jaj, te kis Fidióta papocska, már megint az van, hogy a kis szennylapjaid egy mesevilágot meséltek el neked a valóság helyett.

1) A Finn párt, amelyre utalhatsz, a Finnek pártja,
en.wikipedia.org/wiki/Finns_Party

2) 17%-ot kaptak a választáson.

en.wikipedia.org/wiki/2019_Finnish_parliamentary_election

3) A szociáldemokraták kicsivel előzték meg őket, de van még vagy 4 másik normális párt, amelyik indult a választáson, és a többi szavazatot ők vitték el

4) A pártocskádnak volt már 19%-a is, most csak 17%, ezzel nem lehet ám rendszert dönteni, te kis faszfej!

5) A migrációs kérdésben messze szalonképesebbek Orbánnál:

- a menekülteket befogadnának, kvóták alapján. Érted, faszfejkém a kvóta MELLETT vannak!
- a családegeysítés MELLETT vannak
- a gazdasági bevándorlás MELLETT vannak.
- 5 év után állampolgárságot adnának a bevándorlónak
en.wikipedia.org/wiki/Finns_Party#Immigration

És emlékeztetnélek, a szociáldemokraták nyertek, ilyen a te álomvilágodban nincs is. 5000 szavazat többlettel Orbánnál meg már kétharmadot is lehet kapni, az ő kibaszott szar rendszerében.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.15. 19:32:48

@math0: Matyika drága életem!
A finn parlament összetétele legyen a finnek belügye.
Ha ők úgy döntenek hogy olyan koalíciót hoznak össze, ami az általad felvázolt migri bevándorlást szeretné, ez az ő szívük joga.
Orbi nem fogja verni az asztalt hogy büntessék meg a finneket mert másként gondolkodnak.
Itt nálunk viszont a többségi kormánypárt , a rábízott hatalmával élve ellenzi a bevándorlást.
Ezzel is védve pl téged, mert ezek a bevándorlók, egyrészt tanulatlan antiszociális emberek javarészt, másrészt a te általad nagyon kedvelt allah fiai muszlim szarházi gyáva nép, téged simán kivégezne, mert elvileg ugye hitetlen vagy, amikor nem akkor rossz templomba jársz rossz istenekhez imátkozni, másrészt mert nem kedvelik az olyan szivárványos huszárokat mint ami te is vagy, ezért ugye megkövezés jár náluk :)
Én pedig emlékeztetnélek, hogy attól hogy finnországban a szocdemek nyertek, attól magyarországon a fidesz, 2/3-al :).
Jelenleg még semmi jelentősége a finn 17%-nak a magyar politikai rendszer jelenlegi elrendeződéséhez.
Amúgy az élet ilyen a te pártocskádnak is volt már 2/3-a, 50% feletti eredménye.
Viszont annyira szarul kormányoztak, elszegénytették az embereket, kilátástalanságot okoztak, gazdasági csődöt, hogy az emberek inkább elzavarták a pártocskádat, de olyan szinten, hogy mára alig mérhetőek, pojáca dk épp hogy bejutott 5%-al :)), maszop talán 10%, az szdsz meg csak egy rossz álom mára :)
Na matyika ezek a tények
Ennyikehhh :D
Meg hát persze az még, hogy jelenleg visszaálltották a családtámogatási rendszert, amit a "népírtó" maszop-szadesz sikeresen megszüntetett, ez által halálra ítélve az országot.
De most már lassan kezd kialakulni a fiatalok támogatása újra, igaz mára fletó is tudna még jobbat, meg még nagyobb rezsit csökkenteni, meg még jobb határvédelmet ami ugye lehetetlen volt 2015-ben :)
Matyi ez az erőlködés szánalmas fletótól azért nem?
Tőled megszoktuk neked ennyire futja, , de egy bukott politikustól azért többet várna az ember.
Mondjuk a náci pártjának ezért van csak pár agyhalott támogatója, meg olyan zombija mint te :)

Ménár Atya 2019.04.15. 19:52:47

Matyika, miért mentél a Notre-Dame katedrálisba, most az is ég mint te :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 20:41:19

@Ménár Atya: te úgy égsz, mint a Reichstag. Ez ugyebár az eredeti szólás, de hát tőled csak ócska koppintásokra futja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.15. 20:48:59

@Ménár Atya:

na mi van, kis pedofil papocska, már megint befutottál a faszerdőbe, és most tele van a szád? Jegeled a finn választást, mert kínos. Ennyit tudsz, Fidióta selejt!

"a bevándorlók, egyrészt tanulatlan antiszociális emberek"

Már megbeszéltük, hogy a Fidióták kevésbé képzetlenek. Felmérés van róla.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

"a te általad nagyon kedvelt allah fiai"

Én semennyivel nem kedvelem őket jobban a keresztényeknél. Keresztényből már elég sok van itt, itt vagy te is kis pedofil papocska, oszt veletek elbánunk, egy pár muszlim nem oszt, nem szoroz, sőt, az oszd meg és uralkodj elv alapján még jó is! Majd agyonveritek egymást!:)

"istenekhez imátkozni"

Nohát, nohát, a papneveldében helyesírásra nem csak pedofíliára tanítottak meg?!

" másrészt mert nem kedvelik az olyan szivárványos huszárokat mint ami te is vagy, ezért ugye megkövezés jár náluk :)"

A szivárványos huszár te vagy. Ministránsokat szopó kis papocska.

"Én pedig emlékeztetnélek, hogy attól hogy finnországban a szocdemek nyertek, attól magyarországon a fidesz, 2/3-al :)."

48%. Még csak nem is többség. Kétharmaddal a Fideszt szavazták le a Sargentini jelentésben, meg amikor kidobták a néppártból.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.16. 07:02:02

@math0:
Matyika a finn választás nem nekem kínos, hanem neked.
A nem létező migri ellenesek mégis csak léteznek? :)

"oszt veletek elbánunk"
Matyika, oszt ki az aki velünk elbánik? az 5% dk nyugger, vagy az ateista 1.0, meg a 2.0, mert hát ha ezeket így összevonom, akkor annyi eszetek sincs mint egy marék lepkének.
Ha lenne akkor 2/3-a lenne a bandádnak, de , hét alig mérhető :)
Szóval akkor kik is azok az erő fiúk, vagy megint a fejecskédben izgalmas részhez ért csak a film? :)
Matyi nem beszéltünk meg semmit a menekültek képzettségéről , ez is csak a fejedben létezik.
Szép erőlködés volt, de sajnos mára kiderült hogy az az álom amit előadtak a szír menekültek magas képzettségéről csak álom maradt.
Ráadásul azért is vagy hülye, mert a saját magad kis összeállítására hivatkozol, mint megkerülhetetlen isteni kinyilatkoztatásra önigazolásként, ráadásul azért pl 2016-hoz képest már 2019 van és mostanra már kiderült hogy a sok orvos ügyvéd bevándorlónak komoly problémái vannak a saját nyelvén is a szimpla írás-olvasás készséggel, majd nézz meg néhány német statisztikát erről :)
És még azért vagy hülye, mert azt is elfelejted ráadásul, hogy most már nem menekültekről beszélünk, mint eleinte, hanem erőszakos gazdasági bevándorlókról, afrikaiak, afgánok arabok, indiaiak stbstb.
Na, matyika, ez már így teljesen más helyzet, had tudjuk mi, hogy kit engedünk be magunk közé.
Amúgy jó kis statisztikáid vannak, jól látható, hogy a terrorizmus arabokhoz köthető java részt :)

Matyi nehogy nekem elkezdj nyelvnáciskodni, mert azonnal szrtájkba lépek ! :D

Matyika, szivárványosékkal is bajod van, milyen erjóper vagy te, nagy divat ez most közöttetek .
Aki ennyire tagad annak vaj van a füle mögött :)
Mátyás, azért vagy hülye, mert egyrészt nem érted a választási rendszert, másrészt meg nem tudsz számolni. harmadrészt mert elfogult vagy.
Tehát nézd át a választási rendszerünket, helyettestsd be a fideszt pl mszp vel, és máris az mszp-nek van 2/3-a.
A 48%, sokkal több,mint az 5%, tudod butuskám ,a választáson nem indult Ellenzék nevű párt, hanem több pártocska.
Foggadd el , ez tény.
Az meg érdekes, hogy a finneknél óriási győzelemként ünnepled azt hogy a nyertes olyan 0.7 % ha jól emlékszem, többséggel nyert a másik párt előtt, de az csalás, hogy a fidesz szarrá vert mindenkit :)
Ennyikehh.
Matyi ezt megint megalázó lett neked, nem akarlak bántani így is elég szar lehet neked, de hát dolgozz frissebb adatokból, és ne a brendel féle elfogult irományokból.
Szeretünk mátyás,kitartás, már csak 3 év a kövi zakótokig :)
Ne menj több templomba, mert azok is leégnek :D:D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2019.04.16. 08:45:51

@Ménár Atya:

A finn választás neked kínos.

1) A szerinted nem létező szocdemek nyertek.
2) a migrielleneseid nem is annyira migriellenesek
3) 17%-kal kb ott vannak, mint más hasonló pártok

"ki az aki velünk elbánik?"

Mi. Nem égethettek boszorkányokat, mint régen, meg nem működtethettek inkvizíciót kínzókamrával. A muszlimok sem fognak. Ennyikeh. Sajnos azzal, hogy loptok, nálatok sokkal nagyobb baj van, mint a muszlimokkal. Ti orrba-szájba csak loptok.

"Szép erőlködés volt, de sajnos mára kiderült hogy az az álom amit előadtak a szír menekültek magas képzettségéről csak álom maradt."

Nekem tényeim vannak, neked vannak naiv álmaid. A szír menekültek képzettebbek a Fidesz szavazóknál. EZ TÉNY.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Ezzel szemben neked csak a bilibe lóg a kezed.

"Ráadásul azért is vagy hülye, mert a saját magad kis összeállítására hivatkozol"

Ezt is megbeszéltük már, hogy a blogomban ott vannak a külső hivatkozások, csak te, a funkcionális analfabéna odáig nem jutsz el. Ezért vagy pap, ezért vagy Fidióta, mert mentális deficited van.

"Matyika, szivárványosékkal is bajod van, milyen erjóper vagy te, nagy divat ez most közöttetek ."

Aki toleráns a melegekkel, az nem meleg. Te viszont, aki ministráns fiúkat szopsz le, te meleg vagy. Nagy divat ez nálatok. Tudom, tagadod, kis pedofil papocska, de aki ennyire tagad annak vaj van a füle mögött :)

"Tehát nézd át a választási rendszerünket, helyettestsd be a fideszt pl mszp vel, és máris az mszp-nek van 2/3-a."

OK, akkor ide a közmédiát, ide a teleplakátolt utcákat, ide az egész államgépezetet, ami a köcsög Fidesznek mossa az agyakat! Lesz is az MSZP-nek kétharmada!

"a választáson nem indult Ellenzék nevű párt, hanem több pártocska."

Látod, a finn választásokon sem indult ellenzéknevű párt. És a te kis 17%-os pártocskádat feldughatod magadnak.

"Az meg érdekes, hogy a finneknél óriási győzelemként ünnepled azt hogy a nyertes olyan 0.7 % ha jól emlékszem, többséggel nyert a másik párt előtt, de az csalás, hogy a fidesz szarrá vert mindenkit :)"

A Fidesz 2%-kal kikapott mindenkitől.

A Fideszt 70%-kal szavazták le a Sargentini jelentésben, és 98% arányban a néppártban.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.16. 17:57:57

@Brendel Mátyás:
Ejj ejj matyika, már megint ködösítesz , és összemosod a valóságot a fejedben lévő fikcióval.

Még mindig nem pontosítottad ,hogy ki az a mi"
Te, meg a másik éned ? :)
Amúgy a kínzókamrákról, meg máglyákról, írt szösszeneted elég nagy marhaság az internet korában.
A muszlim testvéreid elég videót töltöttek fel ilyen eseményekről, amit allah nevében követtek el, tehát hazudsz és csúsztatsz matyika.
Most nézzük a migrik képességeit:
2019.01.07.

Promenad
Ausztriában már hivatalos: a migránsok brutálisan alulképzettek
Sokkal kevesebb bevándorlónak van egyáltalán bármilyen végzettsége, mint azt előzetesen várták – írja a 888.hu.

"Az AMS, azaz az osztrák munkaügyi hivatal kénytelen volt korrigálni önmagát: sokkal alulképzettebbek a migránsok, mint ahogyan azt várták. Az AMS adataiból kiderül, hogy 2018 decemberében 32 ezer munkanélküli, a hatóságok előtt ismeretlen migráns élt Ausztriában, hatvan százalékuk Bécsben. A 32 ezer illegális bevándorló zöme (27 990 ember) a következő öt országból érkezett nyugati szomszédunkhoz: Szíria, Afganisztán, Oroszország (főleg Csecsenföldről és Dagesztánból), Irak és Irán.

Ennek a közel 28 ezer embernek alig 10 százaléka rendelkezik felsőfokú végzettséggel, míg 67,8 százalékuknak csak az általános iskolát sikerült elvégezniük – írja a Kronen Zeitung. Ha származás alapján nézzük az adatokat, akkor figyelemreméltó, hogy az afgánok 87,2 százaléka csak az általánost végezte el, így az afgánok a legképzetlenebb migránsok."
A német adatokat már ide sem másolom, az még szánalmasabb.
Ezek friss adatok matyika, nem olyanok mint az adathamisítás idején készültek a hozzád hasonló agyhalottak szobáiban :)
Az hogy a blogodra hivatkozol egy honfoglalás kori adathalmazra hivatkozva, eléggé hülyeség és szánalmas erőlködés.
Főleg hogy közben már nem beszél rajtad kívül ép eszű ember szír menekültekről, hanem gazdasági migrikről.
Matyi nézz már legalább utána az új direktíváknak, mit jelölt ki nektek a párt, mert kínosan hülyeségekkel próbálsz érvelni, csak épp az idő már túllépett azon a valóságon amiben te még élsz.
2019!
Tehát röviden ezek a migrik alulképzettek, és nem váltották be a reményeket, ráadásul problémásak.

Matyi nem vagy toleráns a melegekkel, ha az lennél nem kényeztetnéd ennyire magad orálisan :)

"OK, akkor ide a közmédiát, ide a teleplakátolt utcákat, ide az egész államgépezetet, ami a köcsög Fidesznek mossa az agyakat! Lesz is az MSZP-nek kétharmada!"

Matyi, azért vagy hülye, mert ott volt ez mind nálatok, használtátok is, csak közben az emberek rájöttek, hogy hazudtok, reggel délben meg este...........
Aztán ezért hiába volt újság, utca, tv a kezetekben, az emberek elzavarták a 3,14csába a fajtátokat, mert alkalmatlanok voltatok az ország vezetésére.
Ti a hatalommal nem tudtatok élni, csak visszaélni, és ezért kaptatok egy sallert, aztán még kettőt :)

Az ellenzék nevű párt láthatóan megakasztotta az érvelésed.
Hát igen , a fidesz egyedül szerzett annyit mint a többi összesen, csakhogy a választási rendszerünk ilyen, ha adk szerzett volna ennyit akkor ő kormányozna, de a dk csoda hogy bejutott, az 5%-al :)
Matyika nyugodj meg, még pár esztendeig orbi lesz az istened !

A 2%-al kikapott meg szar.gentini jelentés, meg a heti lottószámok, és a többi százaléknak vajmi köze van a magyar választásra vetítve, tehát csúsztatsz és összemosol nem odavaló adatokat, ezért hazudsz mint a gazdád .

"@Ménár Atya: azt megismétlem, mert elment a hülye agyad mellett, hogy a finn populista pártocskád:

1) nem annyira migránsellenes, mint ahogy te az ostoba fejeddel hiszen
2) a legjobb eredményét 2011-ben érte el, azaz a menekültválság ELŐTT. azóta stagnálnak, visszaestek."
Matyika kisfiam.
Megértettem, nem annyira migri ellenesek, a jobbik nem annyira náci, te pedig nem annyira vagy hülye és elfogult,mint aminek látszol.
Ennyikehhh :D

Matyika légyszíves friss adatokkal legközelebb, és akkor nem leszel ennyire lealázva, mert a mai valóság,már nem a 2015-ös néphülyítés, mára már lassan fordul a kocka és észhez térnek nyugaton is :)
Majd megnézlek távolról megint amikor imádkozol , de csak olyan templomba menj, aminek mindene kő, mert amilyen meleg vagy ,az is rád ég mint a Notre -Dame!
Te is énekeltél szent éneket a tűoltóknak mi?
Mátyás, ne vedd a szívedre azért hogy folyamatosan hátrányban vagy az 5%-al, tudod hogy azért mi szeretünk téged így is!
Igaz barátod
Ménár

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 19:35:34

@Ménár Atya:

Sajnos, ti keresztények olyan helyeken, ahol a demokrácia, felvilágosodás, szekularizmus nem olyan erős, még ma is üldözitek a "boszorkányokat".

en.wikipedia.org/wiki/Witchcraft_accusations_against_children_in_Africa

Hogy Európában ilyet nem tehettek meg, az nem a ti érdemetek, hanem a miénk, mert nem engedjük meg nektek.

" írja a 888.hu."

Ja, mert a 888 az tud ám ilyeneket. Ennyire idióta vagy, hogy forrásnak jelölöd meg? De egyébként hivatkozásod nincs erre sem.

"Főleg hogy közben már nem beszél rajtad kívül ép eszű ember szír menekültekről"

Várjál már, a szír menekültekkel mi lett? Ott vannak Németországban, dolgoznak, képzettebbek a Fidesz szavazóknál. Velük mi van?! Hát nem volt helyes befogadni őket? Nem ellenük épült a kerítés? Nem őket csempészte Orbán az osztrák határhoz? Nem őket éhezteti Orbán a tranzitzónákban?!

Figyusz, kis pedofil papocska, te ne hazudozzál rólam, amikor te vagy a meleg, hiszen te szopod le a ministránsfiúkat.

"ott volt ez mind nálatok"

A múlt időt meg a jelen időt ne zagyváld össze, te Down-kóros!

"Hát igen , a fidesz egyedül szerzett annyit mint a többi összesen"

A 48% nem több az 52%-nál. A Fidióta papi világban hiába hiszitek ezt. A Fideszt 70 és 98%-kal szavazták le.

Ezt megismétlem, mert elment a hülye agyad mellett, hogy a finn populista pártocskád:

1) nem annyira migránsellenes, mint ahogy te az ostoba fejeddel hiszen
2) a legjobb eredményét 2011-ben érte el, azaz a menekültválság ELŐTT. azóta stagnálnak, visszaestek.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 19:37:28

@Ménár Atya: amikor a Fidióta, pedofil papocska jön az izraeli meg holland szavazással, de amikor a Sargentini jelentést, a néppártból való kidobást, a szlovák meg a finn buktát felhozom neki, akkor elkezd terelni., hogy ennek nincs köze a magyar szavazáshoz. Miért az izraelinek meg hollandnak van, te Down-kóros selejt?!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 19:39:28

@Ménár Atya:

A szír menekültek 18,2%-ának van felsőfokú végzettsége

A Fidesz szavazóknál csak 10%-nak.

A Fidióták ostobábbak a szír menekülteknél.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Blogolo Blogi 2019.04.16. 19:45:09

@Ménár Atya: Szeva faszkalap!

Ennyit a 7200Ftos TB következményeiről.

www.vg.hu/kozelet/egeszsegugy-kozelet/kritikus-a-helyzet-a-fovarosi-korhazakban-1464871/

Kezdhetsz seggen csúszva örülni, hogy lassan annak sem lesz ellátás, aki egyébként rendesen perkál érte.

Kis olvasás után mehetsz vissza segget nyalni, te fasz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 19:45:57

@Ménár Atya:

"2018 decemberében 32 ezer munkanélküli, a hatóságok előtt ismeretlen migráns élt Ausztriában"

"Ennek a közel 28 ezer embernek alig 10 százaléka rendelkezik felsőfokú végzettséggel,"

hmmm. a hivatkozás nélküli "statisztikád" tehát a 32 ezer ismeretlen migránsra vonatkozik, vagyis nem, mert csak 28 ezerre. azaz semmiképpen nem a menekültekre, és még magának is ellentmond a 888. És még így is eléri a hamisított adatod, a Fidesz színvonalát felsőfokú képzettségben.

Még egy büdös hivatkozást sem bírtál hozni, de máris többszörösen, 2 centiről pofán szartad magad, te kis Fidióta, pedofil papocska!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Blogolo Blogi 2019.04.16. 19:48:25

@math0: "A Fidióták ostobábbak a szír menekülteknél."

Olyat mondjál, akinél nem ostobábbak. Harmaduk komcsi nyugger, harmaduk határontúli a maradék meg egyszerű vidéki suttyó. A fideszbirkák nullák. Van amelyik duplán. És még büszke is rá. Igazi hülye.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 19:52:33

@Blogolo Blogi: ja. itt van ez is, minden reggel és este 2 centiről szarja pofán magát, olyan idióta. és minden reggel és este visszajön az újabb adagért.

Ménár Atya 2019.04.16. 20:18:09

@math0:
Matyika, már megint fordítva ülsz a lovon kiscsillag :D
Már mondtam neked, knlódsz,mert margóra kerültetek már 9 éve.
És ez így jó :)
Hiába erőlködsz, ettől még nem változik meg semmi.
De hát, ha ez neked jó, nekem jó.
Ami a 32 ezer migrit illeti , gondolom név szerint szeretnéd igaz? :D:D
B+ te hülyébb vagy mint a sokévi átlag.
Matyika drága kisfiam, nem veled röhögnek az erőlködős faszságaidon, hanem rajtad :)
De nem beszélünk csúnyán, tudod, mert kitiltanak, vagy megint törlik a hozzászólásod, aztán rohamot kapsz megint .
Mátyás szeretünk téged, szükségünk van még egy bohócra, a fletó már uncsi, te is kellessz a cirkuszba.
Üdv
örök barid
Ménár

Ménár Atya 2019.04.16. 20:32:01

@Blogolo Blogi: Szevasz gyökér!
És most mit kezdjek ezzel, ha nem loptátok volna szét az eüt, akkor talán jobb lenne a helyzet.
Lehet hogy nem korházi széfeket kellett volna vásárolni, hanem ct gépeket vagy akármit, de hát a szadesz-maszop abban látott üzletet.
Amúgy sajnálatos ez a helyzet, minden kormány bűne.
Nem értem mi a gondod a tb-vel.
Ez egy jó dolog, de mondtam már, ha neked nem tetszik fizethetsz érte, de akkor azért sírnál mint a fürdős kurva hogy jajj fizetni kell érte.
Ki akadályoz meg ebben.
De ha ezen múlik szólj ha beteg vagy, én visszafizetem neked a 7200 ft-od, te meg fizeted a műtéted teljes díját, akár 20-31- 80 millió ft-ot.
Gondolom te ezt szeretnéd.
Bár legalább az agyműtétek már nem fenyegetnek azt látom.
Majd állj ki a kövi tüntin a dk zombinyuggerek elé, vagy a maszop nyuggerek elé, aztán süsd el ezt az okosságot, hogy mindenki fizesse a maga orvosi ellátását, biztos sok barátot szerzel ezzel.
Szerintem neked az a bajod, hogy egy csóró kis proli vagy, aki azt hiszi ha spórol havi 7200 ft-ot akkor holnap már rendelheti is az AMG s63-at.
Csak jelzem, hogy egy biztosítás nem olcsó mulatság , drágább mint a 7200 ft.
Ha ennyid nincs akkor mi a faszt ugrálsz a drága orvosi ellátásért.
Menj magánklinikára, köss külön biztostást, nincs megtíltva, de olyan hülye vagy hogy erről fogalmad sincs .
Nagyon beakadt ez neked.
Vagy menj tüntetni hogy legyen több a tb, és több a fizetés.
Ezzel még én is egyet értenék,bizonyos határokon belül.
De azért nincs harag remélem.
Üdv gyökszi barátom

Ménár Atya 2019.04.16. 20:34:26

@math0:
Matyika, ezt én is így látom, csak épp annyi különbséggel, hogy te jársz vissza a hosszú cicire.
Térded nem fáj még matyi, szerintem már sebes a sok térdeléstől a szent hímtag előtt :D
Na, nyugodj meg, attól majd megnyugszol !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:38:20

@Ménár Atya: "Ami a 32 ezer migrit illeti "

a 888 szerint 28 ezer az a 32 ezer. pofán fostad magad, jól tudod, nem is próbálsz meg magyarázkodni, csak terelni egy olyan zagyválással, amiben semmi nincs.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:39:21

@Ménár Atya: mint mindenki tudja, atya-gatya, ti vagytok a pedofilek, ti szoptok ministráns fiúcskákat. kár tagadnod.

Ménár Atya 2019.04.16. 20:40:01

@math0:
Hát persze mátyás, és mindeközben , mindegyik kiskorú és homoszexuális is. :)
Matyi mondtam már, friss adatokat ne a kamut a saját lapodról, arra a kutya sem kíváncsi :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:40:50

@Ménár Atya: "knlódsz"

Azt láthatóan te csinálod.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:43:15

@Ménár Atya:
"2018 decemberében 32 ezer munkanélküli, a hatóságok előtt ismeretlen migráns élt Ausztriában"

"Ennek a közel 28 ezer embernek alig 10 százaléka rendelkezik felsőfokú végzettséggel,"

hmmm. a hivatkozás nélküli "statisztikád" tehát a 32 ezer ismeretlen migránsra vonatkozik, vagyis nem, mert csak 28 ezerre. azaz semmiképpen nem a menekültekre, és még magának is ellentmond a 888. És még így is eléri a hamisított adatod, a Fidesz színvonalát felsőfokú képzettségben.

Még egy büdös hivatkozást sem bírtál hozni, de máris többszörösen, 2 centiről pofán szartad magad, te kis Fidióta, pedofil papocska!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:43:46

@Ménár Atya: Sajnos, ti keresztények olyan helyeken, ahol a demokrácia, felvilágosodás, szekularizmus nem olyan erős, még ma is üldözitek a "boszorkányokat".

en.wikipedia.org/wiki/Witchcraft_accusations_against_children_in_Africa

Hogy Európában ilyet nem tehettek meg, az nem a ti érdemetek, hanem a miénk, mert nem engedjük meg nektek.

" írja a 888.hu."

Ja, mert a 888 az tud ám ilyeneket. Ennyire idióta vagy, hogy forrásnak jelölöd meg? De egyébként hivatkozásod nincs erre sem.

"Főleg hogy közben már nem beszél rajtad kívül ép eszű ember szír menekültekről"

Várjál már, a szír menekültekkel mi lett? Ott vannak Németországban, dolgoznak, képzettebbek a Fidesz szavazóknál. Velük mi van?! Hát nem volt helyes befogadni őket? Nem ellenük épült a kerítés? Nem őket csempészte Orbán az osztrák határhoz? Nem őket éhezteti Orbán a tranzitzónákban?!

Figyusz, kis pedofil papocska, te ne hazudozzál rólam, amikor te vagy a meleg, hiszen te szopod le a ministránsfiúkat.

"ott volt ez mind nálatok"

A múlt időt meg a jelen időt ne zagyváld össze, te Down-kóros!

"Hát igen , a fidesz egyedül szerzett annyit mint a többi összesen"

A 48% nem több az 52%-nál. A Fidióta papi világban hiába hiszitek ezt. A Fideszt 70 és 98%-kal szavazták le.

Ezt megismétlem, mert elment a hülye agyad mellett, hogy a finn populista pártocskád:

1) nem annyira migránsellenes, mint ahogy te az ostoba fejeddel hiszen
2) a legjobb eredményét 2011-ben érte el, azaz a menekültválság ELŐTT. azóta stagnálnak, visszaestek.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:45:21

@Ménár Atya: amikor a Fidióta, pedofil papocska jön az izraeli meg holland szavazással, de amikor a Sargentini jelentést, a néppártból való kidobást, a szlovák meg a finn buktát felhozom neki, akkor elkezd terelni., hogy ennek nincs köze a magyar szavazáshoz. Miért az izraelinek meg hollandnak van, te Down-kóros selejt?!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.16. 20:46:58

@math0:
Matyi, ma már ne igyál több töményet :D
Mesélj mitől szopunk, attól hogy ti vagytok a csicskáink te marharépa :D:D
9 éve matyika nem rúgtok labdába.
De élj csak a képzelt világodban , ez jó, én röhögök a fajtádon aki azt hiszi hogy épp hatalmon van, és közben meg csak nem vette be a gyógyszerét.
Ne idegeskedj matyika, mert árt a szépségednek, viszont a jó hr, hogy hülyébb már nem leszel te sem!
Most magadra hagylak a démonaiddal kínlódni!
Üdv mátyás, aztán nehogy megint elküld szegény bloggert , ő nem tehet róla hogy zakkant vagy! :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:47:49

@Ménár Atya: A szír menekültek 18,2%-ának van felsőfokú végzettsége

A Fidesz szavazóknál csak 10%-nak.

A Fidióták ostobábbak a szír menekülteknél.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.16. 20:50:30

@math0:
Majd holnap megbeszéljük, mert láthatóan funkcionális analfabéta vagy, de majd reggel segítek értelmezni kicsit.
Amúgy erjóper a dawn kórosakat selejtezni te náci geci?!
Talán elkellene pusztítani őket is mi?
Azért lassan kerek lesz a kép rólad, egy templomba járó kis náci faszkalap vagy.
És .

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:50:44

@Ménár Atya:

A szír menekültek 18,2%-ának van felsőfokú végzettsége

www.bamf.de/SharedDocs/Anlagen/DE/Publikationen/Kurzanalysen/kurzanalyse9_sozial-komponenten-halbjahr2017.pdf;jsessionid=EF295DED30BEF64AECF366E4D0FF636E.1_cid294?__blob=publicationFile

A Fidesz szavazóknál csak 10%-nak.

index.hu/belfold/2017/05/16/integrity_lab_kutatasa_a_diplomasok_sorra_fordulnak_el_a_fidesztol/

A Fidióták ostobábbak a szír menekülteknél.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:52:06

@Ménár Atya: Téged selejteztelek, nácikám, mert az vagy. És ez europeer.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:53:24

@Ménár Atya: "Mesélj mitől szopunk"

A mise végétől. Mindenki tudja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:54:20

@Ménár Atya: nem nézek meg youtube videókat. Pláne nem úgy, hogy azt se tudod megmondani, mi a faszt akarsz vele, kis pedofil, Fidióta, selejtes papocska!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:54:54

@math0: amikor a Fidióta, pedofil papocska jön az izraeli meg holland szavazással, de amikor a Sargentini jelentést, a néppártból való kidobást, a szlovák meg a finn buktát felhozom neki, akkor elkezd terelni., hogy ennek nincs köze a magyar szavazáshoz. Miért az izraelinek meg hollandnak van, te Down-kóros selejt?!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 20:56:08

@Ménár Atya: Sajnos, ti keresztények olyan helyeken, ahol a demokrácia, felvilágosodás, szekularizmus nem olyan erős, még ma is üldözitek a "boszorkányokat".

en.wikipedia.org/wiki/Witchcraft_accusations_against_children_in_Africa

Hogy Európában ilyet nem tehettek meg, az nem a ti érdemetek, hanem a miénk, mert nem engedjük meg nektek.

" írja a 888.hu."

Ja, mert a 888 az tud ám ilyeneket. Ennyire idióta vagy, hogy forrásnak jelölöd meg? De egyébként hivatkozásod nincs erre sem.

"Főleg hogy közben már nem beszél rajtad kívül ép eszű ember szír menekültekről"

Várjál már, a szír menekültekkel mi lett? Ott vannak Németországban, dolgoznak, képzettebbek a Fidesz szavazóknál. Velük mi van?! Hát nem volt helyes befogadni őket? Nem ellenük épült a kerítés? Nem őket csempészte Orbán az osztrák határhoz? Nem őket éhezteti Orbán a tranzitzónákban?!

Figyusz, kis pedofil papocska, te ne hazudozzál rólam, amikor te vagy a meleg, hiszen te szopod le a ministránsfiúkat.

"ott volt ez mind nálatok"

A múlt időt meg a jelen időt ne zagyváld össze, te Down-kóros!

"Hát igen , a fidesz egyedül szerzett annyit mint a többi összesen"

A 48% nem több az 52%-nál. A Fidióta papi világban hiába hiszitek ezt. A Fideszt 70 és 98%-kal szavazták le.

Ezt megismétlem, mert elment a hülye agyad mellett, hogy a finn populista pártocskád:

1) nem annyira migránsellenes, mint ahogy te az ostoba fejeddel hiszen
2) a legjobb eredményét 2011-ben érte el, azaz a menekültválság ELŐTT. azóta stagnálnak, visszaestek.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.16. 20:59:04

@math0:
"A Fidióták ostobábbak a szír menekülteknél."
Matyika csak búcsúzóul egy feladvány reggelig, ha a fidióták a szír menekülteknél is ostobábbak, akkor mennyire ostoba a magyar ellenzék, hogy képtelen hatalomra kerülni, és úgy is képes veszíteni, amikor a hatalom a média az utcai plakát és minden a kezében van?
Szóval matyi, ha a fidióták ennyire hülyék, akkor ti mennyire idióták vagytok, hogy a sok hülyét nem tudjátok leváltani, és ti vagytok többen, tehát ezért sokkal hülyébbek is vagytok, hiszen a többség nem bír a kisebbséggel.
Matyi, te tényleg magad szívatod az agymenéseiddel, logikai bukfencek sorát tolod, és észre sem veszed, hogy magad alázod vele.
De maradj ilyen akkor a helyzet sem fog változni :D:D
Na reggel
Pá kisfiam agyalj ebből hogy jössz ki :D:D

Ménár Atya 2019.04.16. 21:07:00

A múlt időt meg a jelen időt ne zagyváld össze, te Down-kóros!"
:D:D
"@Ménár Atya: amikor a Fidióta, pedofil papocska jön az izraeli meg holland szavazással, de amikor a Sargentini jelentést, a néppártból való kidobást, a szlovák meg a finn buktát felhozom neki, akkor elkezd terelni., hogy ennek nincs köze a magyar szavazáshoz. Miért az izraelinek meg hollandnak van, te Down-kóros selejt?!"
Itt kihez beszéltél, mert ahogy kezdted, meg ahogy végezted, hát az 1/3. személy, meg az 1/1. személy erősen keverve van, azért ez olyan 5. osztály, matyi te nem tudsz annyit sem mint egy 5.-es! :D:D
De az az igazság, hogy engem ez nem érdekel , nem hiszem hogy itt valami műremeket írnál , de én sem, tehát ne javtgass, én nem teszem, de ha ebben éled ki magad, legyen.
Nem érdekel.
Bagoly mondja verébnek............... :D
Matyi elég ha sima náci vagy, ne nyelvnáciskodj, mert megint magad szívatod ezzel is.
Ma rossz passzban vagy :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 21:12:21

@Ménár Atya: Hitler hatalomra tudott jutni. 48%-kal, akárcsak Orbán. Hitler szavazói ostobák voltak, akárcsak a Fidióták. Hitler ostoba volt, akárcsak Orbán.

Hitler főbe lőtte magát.
Németország nagyon megszívta. Az ostobák miatt.

Pont azon dolgozunk, hogy ti ezt még egyszer idáig ne vihessétek el, ti idióta selejtek! Ha a végén felakasztanak titeket, az egy dolog, de az országot tönkretenni, azt nem hagyjuk!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 21:14:45

@Ménár Atya: Semmiféle nyelvtan nem írja elő, hogy ne lehessen egy szövegben második személyt megszólítani, és egy harmadik személyről írni egyszerre.

Akkor sem, ha neked ez már nem fér bele az egy neuronodba.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 21:20:39

@Ménár Atya: amilyen idióta vagy, te azt hiszed, hogy Kádár azért tudta elnyomni az országot, mert mindenkinél okosabb volt.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.16. 21:21:47

@Ménár Atya: Sargentini 70%-kal lenyomta Orbánt. Sargentini tehát okosabb Orbánnál.

A néppárt 98%-kal lenyomta Orbánt. A néppárt tehát messze okosabb, mint a haszontalan hülye Orbán.

Blogolo Blogi 2019.04.16. 22:53:36

@math0: Nem elég neki egész nap nyalni, egyszerűen igényli a szopatást is a hülye fasz. És mindig tesz szmájlit is, hogy véletlen se higgye róla senki, hogy buzi. Ehhhh, mily széles e hon, még egy ilyennek is van hely.

Ménár Atya 2019.04.17. 06:21:39

@math0: Szenvedj hülye.
Álomvilágban élsz.
Ez a hitlerezésed nevetséges, főleg hogy azok pártját fogod, akik összeállnak a nácikkal.
Ebből következik hogy te is náci vagy .
Kb ennyi a logikád mint amit most leírtam, egy hülyeséget próbálsz önigazolni.
Tehát ha valaki 48 %-al nyer, az náci.................
B+ matyi, ez gyengusz volt..

Ménár Atya 2019.04.17. 06:25:53

@math0:
Matyi nézz utána az ötödikes tananyagnak, talán még segít, bár amilyen zakkant vagy, nem hiszem........
Csak az nem derül ki hogy ki a harmadik személy, de gondolom a skizofrén éned lehet :D
De amúgy nem érdekes, eddig is tudtuk hogy kezelésre szorulsz :)

Ménár Atya 2019.04.17. 06:38:37

@math0:
Ez a kádár nem tudom hogy jött elő a fejedből, de azért segtek, kádár úgy tudta lenyomni az országot, hoy megvoltak a megfelelő seggnyalói, és végrehajtói, mint pl az apró család, tudod akinek most a náci utódja akar hatalmat a komcsi férjével az országban.
Csak ma ezeket a seggnyalókat DK, és MSZP-nek nevezik, tudod kisfiam az mszmp jogutódja.
Látod már megint hülyeséggel jöttél és megint nyakik ülsz az mszp-ben. :)
De amúgy meggyőzhetsz, hogy a fidesz szar, ha eltudod mondani ki a jó, és alá is támasztod elfogadható érvekkel, mert oz orbi egy tolvaj hazudós náci stb, jelenleg megáll a volt maszop-szadesz kormányra is, tehát akkor ki is lenne alkalmas a vezetésre?
Matyika , tényleg,megbírkóztál már a saját logikai bukfencedből adódó kérdéssel, vagy megint segítségre szorulsz a megoldásában? :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 07:50:34

@Ménár Atya: "kádár úgy tudta lenyomni az országot, hoy megvoltak a megfelelő seggnyalói, és végrehajtói, mint pl az apró család, tudod akinek most a náci utódja akar hatalmat a komcsi férjével az országban."

Orbán (tudod, a tulajdonneveket magyarul nagy kezdőbetűvel írjuk, te kis hazaáruló faszfej!) úgy tudta lenyomni az országot, hogy megvoltak a megfelelő seggnyalói, és végrehajtói, mint pl a Simicska, a Garancsi, a Tiborcz, a Mészáros család.

Na, akkor ezzel megvolnánk. Válaszoltál a magad kis ostoba kérdésére.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 07:51:22

@Ménár Atya: Semmiféle nyelvtan nem írja elő, hogy ne lehessen egy szövegben második személyt megszólítani, és egy harmadik személyről írni egyszerre.

Akkor sem, ha neked ez már nem fér bele az egy neuronodba.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 07:53:23

@Ménár Atya: "De amúgy meggyőzhetsz, hogy a fidesz szar, ha eltudod mondani ki a jó,"

A logikában nincs ilyen szabály, már megint megbuktál az IQ-teszten, negatív lett.

"eltudod mondani" Meg a nyelvtan jegyed is karó. Vedd elő szépen a kisegítőiskolai tankönyveidet, te kis selejt!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 07:54:37

@Ménár Atya: " nyakik ülsz"

Ej atya, már reggel megittad az összes misebort?!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 07:57:48

@Ménár Atya: "oz orbi egy tolvaj hazudós náci stb, jelenleg megáll a volt maszop-szadesz kormányra is,"

1) Senki nem hazudott ebben az országban annyit, mint Orbán.
2) Senki nem lopott annyit, mint Orbán. Mutassál már nekem korábban egy gázszerelőt, aki ilyen rövid idő alatt az ország leggazdagabb embere lett!
3) Náci: senki nem uszított annyit ebben az országban rasszista alapon, mint Orbán, még a Jobbik sem. A Fidesz nácibb a Jobbiknál. Nagyságrendekkel nácibb.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 08:13:14

@Ménár Atya: A legtöbb kommunista a Fideszben van, lehet, hogy az MSZP-ben, vagy a DK-ban is, de ha teljesen kommunista-mentes pártot akarsz, akkor ott a Jobbik, a Momentum, az LMP.

De nem, te a Vén Kommunisták Illiberális Szövetséglére szavazol, mert idióta vagy.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 08:15:28

@Ménár Atya: "azok pártját fogod, akik összeállnak a nácikkal."

Te a nácik pártját fogod. Én semmiféle párt pártját nem fogtam. Amely pártok pedig nem fogtak össze nácikkal, legfeljebb részlegesen koordinált jelölteket állítanak a Jobbikkal, amely Jobbiknál a Fidesz százszor nácibb párt. Te ezeknek a náciknak a pártját fogod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 08:16:29

@Ménár Atya: Sargentini 70%-kal lenyomta Orbánt. Sargentini tehát okosabb Orbánnál.

A néppárt 98%-kal lenyomta Orbánt. A néppárt tehát messze okosabb, mint a haszontalan hülye Orbán.

Zúg a Menár atya, nekimegy a falnak, nagyot koppan, azután elhallgat. Menár atya egyébként másnap felkel, és megint nekimegy a falnak, semmiből nem tanul, olyan, mint a Bourbonok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 08:17:19

@Ménár Atya:

1) A papok pedofilek.
2) Te pap vagy.

3) Tehát te pedofil vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 08:18:24

@Ménár Atya: amikor a Fidióta, pedofil papocska jön az izraeli meg holland szavazással, de amikor a Sargentini jelentést, a néppártból való kidobást, a szlovák meg a finn buktát felhozom neki, akkor elkezd terelni., hogy ennek nincs köze a magyar szavazáshoz. Miért az izraelinek meg hollandnak van, te Down-kóros selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 08:20:50

@Ménár Atya: "Csak az nem derül ki hogy ki a harmadik személy,"

No, tehát odáig eljutottál, hogy beszéltem hozzád egyes szám első személyben, az a gondod, hogy nem tudtál rájönni, ki a harmadik személy. No, gondolkozz még egy kicsit, te IQ-negatív selejt!

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 08:23:30

@Ménár Atya: "csak az nem derül ki hogy ki a harmadik személy"

A te kisegítőiskolai tankönyvedben volt olyan, hogy nem írhatok egyes szám harmadik személyben egy általad nem azonosítható személyről? A kisegítőiskolai tankönyvedben ez a szabály kifejezetten rám vonatkozott, vagy mindenkire?

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Ménár Atya 2019.04.17. 15:07:08

@math0: Maradjunk annyiban, ma reggel nehéz napra ébredtem .
Hibákkal ne törődj , ha már nem megy az üzlet, beállok közétek szrtájkolni, vagy ellenzéki képviselőnek, oda még sok is a tudásom B+ :D

Ménár Atya 2019.04.17. 15:19:20

@math0:
1) Senki nem hazudott ebben az országban annyit, mint Orbán.
youtu.be/SQkl87o1JfE
Azért ebben ő a bajnok!
2) Senki nem lopott annyit, mint Orbán. Mutassál már nekem korábban egy gázszerelőt, aki ilyen rövid idő alatt az ország leggazdagabb embere lett!
Nem a végzettség a fontos, de amúgy bizonyos szintig ebben egyet is értek veled, strómanok.
Csak annyi a különbség, hogy érdekes módon ezek többet lopnak, és ennek ellenére jobban élek, több támogatás jut, és lassan épülget minden.
Fletóék meg holt "becsületesek" voltak, aztán minden leépült.
B+, ez az orbi akkor egy varázsló mi?
3) Náci: senki nem uszított annyit ebben az országban rasszista alapon, mint Orbán, még a Jobbik sem.
A Fidesz nácibb a Jobbiknál. Nagyságrendekkel nácibb.
Ez úgy kb nettó marhaság, maszop alatt nem rázhattad a segged biztonságban a pride-on ,most kimész a szivárványos pajtásaiddal, és lehet hogy vona gábor fogja tolni a kamionod, mszp idején meg szólt a rendőr, hogy ne bántsd a buzit, te meg sokkot kaptál a félelemtől,
Holokauszt tagadás, nemzeti szoc, és kommunista bűnök elleni törvényt a fidesz hozta a szocik leszarták, pedig volt rá idejük, de a nácik csak masíroztak bp-en.
A maszop szadesz rasszista volt, hungarofóbiában szenvedtek, ezért lettek elküldve a picsába, többek között.
Szóval matyi itt is mellényúltál.

Ménár Atya 2019.04.17. 15:29:02

@math0:
"A legtöbb kommunista a Fideszben van, lehet, hogy az MSZP-ben, vagy a DK-ban is, de ha teljesen kommunista-mentes pártot akarsz, akkor ott a Jobbik, a Momentum, az LMP. "
Nem az a gond, ha valaki kommunistának vallja magát, ez még nem lenne bűn, az sem ha keresztény, az sem ha muszlim.
A gond az, hogy vannak olyan faszfejek, akik ilyen eszmék mögé bújva ,megnyomorítottak embereket,országokat, és valójában közük sincs az eredeti eszmékhez (vallás).
Ha kicsit tanultál volna ,és olvastál volna akár marxot,akár lenint , akkor tudhatnád, hogy az alap elképzelés nem olyan rossz, csak épp kivitelezhetetlen, hacsak nem alkalmazol erőszakot, és eddig tartana az egész, de ezt a határt átlépték sokszor sok helyen.
Épp ezért egy utódpártra soha nem szavaznék.
A jobbik náci rasszista tehát kizárva
Momentum gagyi, komolytalan .
LMP pedig irányt váltott, és orbánozni kezdett,mióta S.A.-t kitúrták.
Tehát, marad a fidesz ha választani akarok, vagy saját pártot alapítok.
És rengetegen vannak ezzel így.
De csinálj pártot, lehet hogy majd rád szavazok, főleg ha kifejted, hogy szerinted most ki a jó ló és miért.
De ezt kerülöd.

Ménár Atya 2019.04.17. 15:32:16

@math0:
"legfeljebb részlegesen koordinált jelölteket állítanak a Jobbikkal, "
Tehát összeállnak a rasszista nácikkal, ezzel azonnal ki is zárták magukat a politikai korrekt magatartásból, ugyan olyan náci senkik lettek.
Köszi matyika ,ügyi gyerek vagy hogy ezt idehánytad.

Ménár Atya 2019.04.17. 15:33:59

@math0:
Ha ettől boldog vagy, hogy sokat mondod, nekem mindegy

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:38:20

@Ménár Atya:

Na, látom irritál, hogy megint berohantál a faszerdőbe.

Sargentini 70%-kal lenyomta Orbánt. Sargentini tehát okosabb Orbánnál.

A néppárt 98%-kal lenyomta Orbánt. A néppárt tehát messze okosabb, mint a haszontalan hülye Orbán.

Zúg a Menár atya, nekimegy a falnak, nagyot koppan, azután elhallgat. Menár atya egyébként másnap felkel, és megint nekimegy a falnak, semmiből nem tanul, olyan, mint a Bourbonok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:39:38

@Ménár Atya: amikor a náci párt támogatója, azaz te akarja ekézni az ellenzéki pártot, hogy helyenként közös jelöltet állít egy kevésbé náci párttal.

röhej vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:42:29

@Ménár Atya:

"A gond az, hogy vannak olyan faszfejek, akik ilyen eszmék mögé bújva ,megnyomorítottak embereket,országokat, és valójában közük sincs az eredeti eszmékhez (vallás"

Ebben a Fidesz toronymagasan vezet.

"Momentum gagyi, komolytalan ."

ez komolytalan érv

"LMP pedig irányt váltott, és orbánozni kezdett,mióta S.A.-t kitúrták.
Tehát, marad a fidesz ha választani akarok, vagy saját pártot alapítok."

azzal indoklod, hogy Fidesz buzi vagy, hogy Fidesz buzi vagy, és minden párt, amelyik nem Fidesz buzi, az ki van zárva.

minek kezdted el ezt a vitát, ha eleve az a kiindulási alapod, hogy Fideszbuzi vagy?!

Ménár Atya 2019.04.17. 15:43:15

@math0:
Matyi, az kiabál akinek a háza ég!
Gyantom hogy nem csak ratyi matyi vagy, hanem pedó ratyi is ezek alapján:)
Csak jelzem hogy felesleges ilyen hülyeséggel fárasztanod magad.
Most az egyszer még kifejtem hátha felfogod a kevés élő agysejteddel:
Kd leszarom az ilyen próbálkozásokat.
Neked fingod nincs ki vagyok, azt képzelsz amit akarsz, engem meg nem érdekel, tehát felesleges külön fejezeteket írogatnod ezért.
De nem zavar , csak nem értem mit akarsz ezzel.
Ha én azt írom neked, hogy te egy hívő ministráns vagy akit seggbe dugott reggel a pap, azért lettél ilyen hülye, akkor az téged felzaklat?
Szerintem leszarod.
Ha nem akkor gáz van a fejedben nem víz.
De, mivel itt szólásszabi meg demokrácia van, tőlem írogathatsz bármit.
Matyi ez egy szabad ország! :D

Ménár Atya 2019.04.17. 15:44:12

@math0:
Lehet, én nem ismerem egyiket sem személyesen.

Ménár Atya 2019.04.17. 15:46:52

@math0:
Matyika drága , 8 évig sírtatok hogy a fidesz összeáll a jobbikkal, pedig nem állt össze.
Most meg hogy a sok agyhalott összeállt ezekkel a nyomorult nácikkal, az eu konform igaz?Matyi, ez tényleg röhej , csak rajtatok röhögnek.
Borítékolom a 4. 2/3-ot ha ennyire náciskodtok :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:49:15

@Ménár Atya:

1) Senki nem hazudott ebben az országban annyit, mint Orbán.

"Csak annyi a különbség, hogy érdekes módon ezek többet lopnak, és ennek ellenére jobban élek,"

most egy olyan 70-es IQ-val eljutottál volna odáig, hogy ha Orbánék többet lopnak, és mégis jobban élsz, az nem Orbánék érdeme, hanem más körülményeké. emiatt Orbánra szavaznod elmebeteg idiótaság.

"B+, ez az orbi akkor egy varázsló mi?"

nem, hanem világgazdasági válság, meg EU támogatások. ezt már annyiszor elmagyaráztuk nektek, ti elmebetegek, fasznak nem bírjátok felfogni?!

Orbanisztán a környező országokhoz képest kurvára nem teljesít jobban.

"Ez úgy kb nettó marhaság, maszop alatt nem rázhattad a segged biztonságban a pride-on "

1) nekem erről nincs tapasztalatom
2) neked van, és nyilván nem véletlenül fotnos ez neked.
3)biztos nem az MSZP miatt volt ez

"most kimész a szivárványos pajtásaiddal, és lehet hogy vona gábor fogja tolni a kamionod"

most magadhoz képest is összezavarodtál. ez akart az érv lenni arra, hogy Vona náci, ugye, te elmebeteg kis selejtes papocska?!

"A maszop szadesz rasszista volt, hungarofóbiában szenvedtek, ezért lettek elküldve a picsába, többek között."

ezek nem tények, hanem a te lázálmaid.

a rasszizmussal teleplakátolt Orbanisztánt meg valahogy elfeledted, te náci köcsög!

Ménár Atya 2019.04.17. 15:49:24

@Ménár Atya: mielőtt még nyelv náciskodásba kezdenél, jelzem hogy az Í" betű beragad , nem viszem szervizbe ezt a szart senki kedvéért, de tartalak annyira iq bajnoknak , hogy Í nélkül is menni fog , hogy megértsd miért vagy hülye! :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:50:44

@Ménár Atya: amikor a náci párt támogatója, azaz te akarja ekézni az ellenzéki pártot, hogy helyenként közös jelöltet állít egy kevésbé náci párttal.

röhej vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:51:18

@Ménár Atya: Na, látom irritál, hogy megint berohantál a faszerdőbe.

Sargentini 70%-kal lenyomta Orbánt. Sargentini tehát okosabb Orbánnál.

A néppárt 98%-kal lenyomta Orbánt. A néppárt tehát messze okosabb, mint a haszontalan hülye Orbán.

Zúg a Menár atya, nekimegy a falnak, nagyot koppan, azután elhallgat. Menár atya egyébként másnap felkel, és megint nekimegy a falnak, semmiből nem tanul, olyan, mint a Bourbonok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:52:00

@Ménár Atya: 1) A papok pedofilek.
2) Te pap vagy.

3) Tehát te pedofil vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:52:59

@Ménár Atya: "ma reggel nehéz napra ébredtem ."

Te minden nap nehéz napra ébredsz. Retardált, náci selejt vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 15:58:04

@Ménár Atya:

"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"

youtu.be/jM-CDKO4EOM

Orbánnál hazugabb politikust még nem hordott hátán a Föld.

Ménár Atya 2019.04.17. 16:08:49

@math0:
1) Senki nem hazudott ebben az országban annyit, mint Orbán.

"Csak annyi a különbség, hogy érdekes módon ezek többet lopnak, és ennek ellenére jobban élek,"

most egy olyan 70-es IQ-val eljutottál volna odáig, hogy ha Orbánék többet lopnak, és mégis jobban élsz, az nem Orbánék érdeme, hanem más körülményeké. emiatt Orbánra szavaznod elmebeteg idiótaság."
Ez akkor lenne igaz, ha nem így lett volna az az 1998 as orbi kormány idején is :)
Tehát butaságokat hazudozol ismét.

"B+, ez az orbi akkor egy varázsló mi?"

nem, hanem világgazdasági válság, meg EU támogatások. ezt már annyiszor elmagyaráztuk nektek, ti elmebetegek, fasznak nem bírjátok felfogni?!"
Már sokszor elmagyaráztuk a magadfajta kreténeknek, hogy 2006-ban nem volt semmilyen válság, ennek ellenére már szarban volt a kurmányod , neked elment az öszöd, fiam, majd hallgasd meg fletó lebukását 2006-ban.
Akkor még dübörgött a gazdaság......papíron..............

Orbanisztán a környező országokhoz képest kurvára nem teljesít jobban.

Ennek kb semmi jelentősége, az ne akarjon már okoskodni B+ akinek a vezetése alatt a világon elsőként dőlt be a gazdasági rendszere.
Szóval ebben is megszívtad matyika.

"Ez úgy kb nettó marhaság, maszop alatt nem rázhattad a segged biztonságban a pride-on "

1) nekem erről nincs tapasztalatom
Ne tagadd ratyi, nem bűn ez , állapot
2) neked van, és nyilván nem véletlenül fotnos ez neked."

Reggel azért te is belehúztál a miseborba, gondolom igy jobb a kábulat meg az abuzálás a misén,
Ez nekem nem fotnos, ez neked fotnos!
Na mivan kicsi csíra , olyan a helyesírásod, hogy még ellenzéki képviselő is lehetsz :D

3)biztos nem az MSZP miatt volt ez.
De, politikai érdekből kellett a káoszt és a jobbikot tartani, közben lehet mutyizni, most migrizés megy,és közben mutyi.

"most kimész a szivárványos pajtásaiddal, és lehet hogy vona gábor fogja tolni a kamionod"

most magadhoz képest is összezavarodtál. ez akart az érv lenni arra, hogy Vona náci, ugye, te elmebeteg kis selejtes papocska?!"
Nem matyika, vona mára cicasimogató jiddis barát lett, aki a melegeket is szereti,mert ők a néppárt.
Csak közben mindenki tudja, hogy egy náci.

"A maszop szadesz rasszista volt, hungarofóbiában szenvedtek, ezért lettek elküldve a picsába, többek között."

ezek nem tények, hanem a te lázálmaid.
Mortimer balhé rémlik? :)

a rasszizmussal teleplakátolt Orbanisztánt meg valahogy elfeledted, te náci köcsög!
Mesélj hol láttál ilyet?
Én egyet sem láttam.
És a náci köcsög az az, aki a jobbikkal áll össze, tehát matyika ez is rád illik :)
Matyi, a pap bácsid csak hátulról abuzál hogy ide jársz térdelni? :)

Ménár Atya 2019.04.17. 16:10:07

@math0:
Tehát igazat mondott. :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 17:21:36

@Ménár Atya: Orbán igazat mondott arról, hogy egy hazudós kis geci köcsög.

"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"

youtu.be/jM-CDKO4EOM

Orbánnál hazugabb politikust még nem hordott hátán a Föld.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 17:30:56

@Ménár Atya:

"Ez akkor lenne igaz, ha nem így lett volna az az 1998 as orbi kormány idején is :)"

2007-ben messze jobb volt Magyarország gazdasága és jóléte, mint 2001-ben.

Hazudsz, Fidióta barom!

"Már sokszor elmagyaráztuk a magadfajta kreténeknek, hogy 2006-ban nem volt semmilyen válság"

2006-ban jó volt a magyar gazdaság és a jólét.

""Orbanisztán a környező országokhoz képest kurvára nem teljesít jobban."

Ennek kb semmi jelentősége"

A te 70-as IQ-d szintjén nincs, de afelett ez is azt mutatja, hogy Orbán szar.

Reggel azért te is belehúztál a miseborba, gondolom így jobb a kábulat meg az abuzálás a misén.

"Na mivan kicsi csíra , olyan a helyesírásod, hogy még ellenzéki képviselő is lehetsz :D"

Mondod te, akinek minden nap rossz napja van a helyesírásban.

"De, politikai érdekből kellett a káoszt és a jobbikot tartani"

Persze, nyuszikám, meg a gyíkemberek, meg a Soros. Mint tudjuk, elmebeteg vagy.

"most kimész a szivárványos pajtásaiddal, és lehet hogy vona gábor fogja tolni a kamionod"

"vona mára cicasimogató jiddis barát lett, aki a melegeket is szereti,mert ők a néppárt.
Csak közben mindenki tudja, hogy egy náci."

Még mindig ott tartunk, hogy te magad cáfolod magad. És te, a legnagyobb náci párt seggnyalója nácizol.

"a rasszizmussal teleplakátolt Orbanisztánt meg valahogy elfeledted, te náci köcsög!
Mesélj hol láttál ilyet?"

Vak is vagy, nemcsak elmebeteg.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 17:31:50

@Ménár Atya:

1) A papok pedofilek.
2) Te pap vagy.

3) Tehát te pedofil vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 17:33:08

@Ménár Atya: Sargentini 70%-kal lenyomta Orbánt. Sargentini tehát okosabb Orbánnál.

A néppárt 98%-kal lenyomta Orbánt. A néppárt tehát messze okosabb, mint a haszontalan hülye Orbán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.17. 17:53:13

@Ménár Atya:

Magyarország GDP-je, beállítod a skálát max-ra, és elcsodálkozol, hogy 2006-ban volt Magyarország GDP-je a legtöbb.

tradingeconomics.com/hungary/gdp

2001-ben 50 milliárd körüli volt, 2006-ban 150 milliárd fölött. Orbán azóta sem érte ezt el.

Ménár Atya 2019.04.18. 06:07:05

@math0:
Tehát igazat mondott. :)
Feltó hazudott reggel ,délben,.........
Eredmény :
2/3 az igazmondónak :D
youtu.be/SQkl87o1JfE

Ménár Atya 2019.04.18. 06:45:01

@math0:
"2007-ben messze jobb volt Magyarország gazdasága és jóléte, mint 2001-ben.

Hazudsz, Fidióta barom!"

Matyika az a baj, hogy te, csak egy konkrét dologra tudsz koncentrálni, és nem ismered fel, az ok-okozat összefüggéseket.
Ezért buktatok már harmadszor.
Tehát ami szerinted jólét volt, az egy trükkök százaival fenntartott rendszer kártyavára volt.
Ami oda vezetett, hogy az első szellő ledöntötte.
Attól hogy anyukád felvett egy zsák hitelt, és azt mondta neked, matyika, itt a ház, meg a merci, meg menjél karibi nyaralásra, attól az még nem jólét, mert anyukád téged meg a vagyonotokat rakta fel fedezetként a ruletten a piros hetesre, és mint tudjuk a ház mindig nyer.
Ez történt nálunk is, csak épp a kormány játszotta el a vagyont az unokám kontójára.
Az emberek matyika nem számok, drága kisfiam, ha lenne családod, gyerekeid, akkor te sem azon gondolkodnál , hogy milyen jók a számok 2006-ban.
Attól ha valaki keres 100000 ft-ot, más meg 2 milliót, és a számok alapján az átlag jövedelem 1050000 ft, attól nem biztos, hogy az, aki 100e keresett annak ez még jó.
Na kb ez volt a fletó kormány statisztikája.
De jött az igazság pillanata, és elfújta ezt a mocsok bandát a picsába.
Remélem nem estél nagyot :)
Nem voltak gyíkemberek, csak politikai érdekből fenntartott feszültség, de aztán jött a válság első szele, és ez is kifulladt, mert az emberek rájöttek, hogy a kormány hazudott, a pénzük elértéktelenedett, a megélhetésük, a létbiztonságuk,lakhatásuk veszélybe került, ezért elzavarta a maszop-szadesz kormányt a picsába.
Tehát, összefoglalva nem az a jólét,amikor papíron az van, hanem az,amikor az életben is az van.
Az a hiszti amit itt levágtok hogy minden milyen szar, az egyszerűen nem igaz, ezért nem szavaz a kutya sem rátok.
Ha valami komolyabb dologgal kampányolnátok,mint az orbi a patás ördög, hát talán lehetne szavazatokat nyerni, ezzel viszont csak bukni.
Azt hallottad, hogy választás előtt a fidesz erősödött, és nem az ellenzék?!
Gondolom az emberek észbe kaptak, hogy a vérkomcsi ivadék összeáll a nácikkal, aztán megint lesz egy nemzetvezetőnk,mint 44-45 ben, annak meg nem lett jó vége.
Fasiszta náci kurva ne akarjon itt nemzet vezetni, mint ez a dobrev.
Ugye te is osztod ezt ésinkább a fideszre szavazol,mint ezekre a nácikra?
Ja és ezt ne felejtsük el :
youtu.be/SQkl87o1JfE?t=232

Ménár Atya 2019.04.18. 06:54:17

@math0: Matyi fent leírtak alapján ez faszság, a maszop kormány a 3% os hiányt sem volt képes tartani, ha így nézzük akkor qva szarok voltak, mint ahogy az eurót is elkúrták anno,amikor be kellett volna vezetni, de mindig csak lefelé minősítgették a szerinted gazdasági csodában élő magyarokat.
Te tényleg ennyire ostoba szemellenzős kretén vagy, vagy pártutasításra vagy ilyen hazudós számmisztikus,mint veres elvtársad ?
Matyika, ne feledd el hogy ma reggel immár 9. esztendeje bilibe lóg a kezed, a lapokat orbi osztja neked és nem fordítva !
Barátod
Ménár

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 08:24:59

@Ménár Atya: Orbán bevallotta, hogy egy hazudós kis geci köcsög.

"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"

youtu.be/jM-CDKO4EOM

Orbánnál hazugabb politikust még nem hordott hátán a Föld.

Az eredmény: 70% a Sargentini jelentésben, 98%-kal dobták ki őket a néppártból a sajátjai.

Ekkorát még magyar politikus nem bukott a rendszerváltás óta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 08:30:55

@Ménár Atya: Figyusz, nyuszókám, Orbánnak 3000 ezer milliárdos magánynugdíjat kellett ellopnia, hogy fenntartsa az idióta rendszerét. Ez neked a jólét, te húgyagyú barom?!

A hitel ügyet már megbeszéltük, Orbán 10 ezer milliárdokat vesz fel Euróban.

A nem számaid, tehát nem tényeid nem érdekelnek. Az, hogy te azt hazudod, Orbán alatt jobban élsz, jobban éltél, mert a ministránsfiúk mélyebben dugtak meg, az nem érv. Ez a te szubjektív benyomásod, ránk ez nem vonatkozik.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.18. 08:32:11

@Ménár Atya: "az eurót is elkúrták"

Bezzeg Orbán nem kurta el? Ja de.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

erkölcsi hulla 2019.04.18. 09:47:14

Kedves fórumtársak, szerintem ez a rekord !

math0 fórumtársunk a fórum 246 darab nácizásából valami 140-et birtokol !

Gratulálunk !

Ménár Atya 2019.04.19. 12:55:11

@math0:
Ha te nem lennél itt, akkor kettővel kevesebb lenne, veled meg a skizo éneddel :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.19. 17:24:33

@Ménár Atya: keresztény-fehér terrorizmus, náci faszfejkém, ez az veszélyes Európára, ti vagytok a veszélyesek! Titeket kell kitoloncolni Szibériába!

nepszava.hu/3033152_lovoldozes-londonderryben-egy-ujsagirono-meghalt

Ménár Atya 2019.04.19. 18:39:54

@math0:
Matyika, mivel kúrta el orbi? :)
Te részeg vagy hogy ennyire hülyeségeket írsz, vagy elfogyott a gyógyszered?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.19. 19:11:42

@Ménár Atya: keresztény-fehér terrorizmus, náci faszfejkém, ez az veszélyes Európára, ti vagytok a veszélyesek! Titeket kell kitoloncolni Szibériába!

nepszava.hu/3033152_lovoldozes-londonderryben-egy-ujsagirono-meghalt

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.04.20. 09:00:07

@Ménár Atya: 1) A papok pedofilek.
2) Te pap vagy.
3) Ergo, te pedofil vagy.

Ezek tények. A te összes mocskolódásod ezzel szemben csak a saját képzelődésed, nulla tényen alapul.

Blogolo Blogi 2019.05.13. 10:55:58

@Ménár Atya:

Szeva kiskocsog. Meg mindig rendben a 7200Ftos biztositas, ugye? A seggnyalo fideszkocsogok hathatos segitsegevel csak sikerul szetverni mindent, lassan a korhazak majd ugyfelfogadasi idot adnak beteggyogyitas helyett. De szerinted nagyon rendben van minden. Igazi szerencsetlen kis pancser vagy.

index.hu/belfold/2019/05/13/korhaz_surgosseg_politraumatizalt_betegek_lemondas/
süti beállítások módosítása