MaGYAUR

MaGYAUR

Melyik diskurzus tetszik neked?

Melyiket tartod meggyőzőbbnek a fideszes, vagy az ellenzéki helyzetértékelést?

2019. április 26. - Magyaur

A Fidesz diskurzus: Jól teljesít a fideszes állam, mert szinten tartja a rezsi költségeket, nagyon pozitív fejlemény a családi adókedvezmény, az emelkedő munkabérek, az alacsony kamat, az alacsony munkanélküliség, ingyen tankönyv, ingyenes iskolai étkezés ...
Az ellenzéki véleménye ugyanerről: ezek aprópénzek és látványos, de egyszerű pénz-átcsoportosítások gyakran Európai Uniós-s forrásokból. 
Sztálin is, Hitler is sok szociális segítséget adott a népének és...? Ettől jobbnak látjuk a rendszerüket? 

A magyar állam alaptevékenységei nem működnek: a falvak helyzete az ország nagyobbik felében katasztrófális, aztán az a cél, hogy Magyarország a német (autó)ipar "legolcsóbb" beszállítója legyen azzal a következménnyel járt, hogy az átlagbér színvonala a béka feneke alá süllyedt, aminek következtében, aki teheti kivándorol és akkor még nem esett szó sem az iskolarendszer és az egészségyügy haldoklásáról!

Az ország hosszú távú kilátásai sínylették meg a leginkább a Fidesz szakszerűtlen és felelőtlen kormányzati tevékenységét!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2014787362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungry horse 2019.04.26. 19:02:54

Nincs "diskurzus".
Ti hazudtok rendületlenül.
Buktok rendületlenül.
Végtelen ciklusokban 2006 ősze óta.
Most is buktok, még pár hét:
www.kozvelemenykutatok.hu

Európai téridő 2019.04.26. 22:55:03

A rosszul gazdálkodó, magukat katasztrofális helyzetbe sodró falvakat még hányszor kell szanálni? Az elöregedett falvak megmentését hogyan képzeli Ön el, Magyaur Úr? Sztálint és Hitlert miért kellett belekeverni ebbe a fejtegetésbe?
süti beállítások módosítása