MaGYAUR

MaGYAUR

A Radikális-Szakrális Nemzeti Hiszekegy 

(Vigyázat, ironikus!)

2019. június 28. - Magyaur

Hiszek Magyarország feltámadásában!
Hiszek abban, hogy Orbán Viktor a Szent Korona, egyben fősámáni süveg nevében és teljhatalma által kormányozza az országot!
Hiszek abban, hogy vannak a kiválasztottak - a Fidesz-KDNP vezérei, hadai - és vannak a magyarul beszélő, nyugat-imádó idegenszívűek. 
Az előbbiek, Istennek rájuk ruházott hatalma által joguk és kötelességük, hogy a magyar népet a hit és az engedelmesség útjára szorítsák, ha kell szép szóval, de ha kell eréllyel is. Tudomásul kell venni, hogy a magukat önleleplező módon demokratának és európainak nevező idegenszívű magyarok kevesebbet érnek a Szent Magyarság szemében, mint a magyarul nem tudó, ám az Elhivatott-Szakrális Elitnek mindenben szót fogadó fehér bőrű vendégmunkások!
A keleti gyökerű, Elhivatott-Szakrális Magyarság ellensége a nyugati civilizáció! 
A magyar feltámadás nem más, mint az egész világ által rettegett Hun-Türk-Magyar Hadiállam feltámasztása, hatalmának kisugárzása és tekintélyének visszaállítása. Ennek érdekében minden ideológia és vallás felhasználható: a kereszténységtől a sámánizmusig! 
Hiszek a magyarság feltámadásában az erő- és a hőskultuszban!
Le kell vedleni a dekadens Nyugat piaci versennyel, jogegyenlőséggel és a szabad akarattal kapcsolatos babonáit! Az úgynevezett kulturáltság és széles látókörűség csak az uralkodásra képtelen, férfiatlan, vegetáriánus, szemüveges genetikai hulladékokra jellemző. A Szakrális-Magyarság számára csak a fizikai és metafizikai Erő számít!
Hiszek a magyar-kereszténységben, amely nem a zsidók által manipulált, zsidó Jézus Krisztusban hisz, hanem a Partus-Magyar Jézus hercegben!...Hiszek az Európát vadul támadó Isten ostoraiban; Attilában, meg az ágyúöntő Orbánban, aki 1453-ban hatalmas mozsárágyújával lerombolta Bizánc falait, ily módon utat nyitva az oszmán-töröknek…Hiszek az Európai Uniót jól megpumpoló és aláásni kívánó Orbán Viktorban! 
Ki kell radírozni az európai civilizációt, tudományostul, kultúrástul a magyar proli fejekből!
A kiválasztott Fideszes Szakrális Magyarok, - Attila méltó szellemi utódai - vegyenek bátran példát a Dzsingisz Kánt istenítő mongol testvérektől!

https://www.youtube.com/watch?v=v4xZUr0BEfE&list=RD9HnuH--ZUu4&index=4

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2014917078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.06.29. 08:04:50

Keresd fel az orvosodat mielőbb, mert az állapotod radikálisan romlik.

werecke 2019.06.29. 09:46:58

Valamiért nagyon savanyú a szőlő.

Belzebubo 2019.06.29. 10:57:48

@werecke: a Tokaj-Hegyalja kft-é? Pedig csepegtetett az elég sok nektárt...

Belzebubo 2019.06.29. 11:02:24

@Hungryhorse: Pedig egy velôs összefoglaló az „elmúlt 8 (9) év“ bakugrásairól. És akkor még a Kásler-féle tízparancsolatot nem is emlitette... de hát az igazság néha kellemetlen...

Magyaur 2019.06.29. 11:52:51

Orbán a csak felszínesen keresztény és abszolút nem polgári "pogány-szakrális lobbi" bábfigurája lett...

István Tamasi 2019.06.29. 12:24:03

Kimaradt néhány dolog a nemzetthy szotyialista hiszekegyből:
- Hiszek abban, hogy lölő nem a suttyó strómanja.
- Hiszek abban, hogy kupaklala anyukája az óvónői fizetéséből és nyugdíjából spórolta össze a sertéshizlalda árát.
- Hiszek abban, hogy fakasflóri ártatlan az 1,6 milliárd ellopásában ahogy azt a polt ügyészség állítja.

2019.08.15. 05:09:42

@Hungryhorse:

Eurónarkózis

Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent

Mire számíts?

Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter; Michelle Alliot-Marie volt. Azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal; hogy az egyes tagállamok, egyre jobban elégedetlekedő lakosságának a lázadásai, – ezen csendőri erő bevetésével, könyebben leverhetők legyenek. Első példa erre, az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakossága lázadásainak a leverése volt.
EuroGendFor a jövőben az EU-tagállamokban kiiktatja, – teljességgel hatályon kívül helyezi a nemzeti jogot és nemzeti szuverinitást! A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az EuroGendForban résztvevő, – valamint az érintett (fellázadt – a szerk.) állam védelmi- és biztonsági, belügyi, (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.
Így fektették ezt le, az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányban, – melyet a Velseni(NL) szerződés, az uniós jogban jártak számára tisztán és egyértelműen szabályoz.
Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja, – akár annak a felkelő népe ellenében is!

Sok marha! Ezért küldünk katonát Afganisztánba! „Hanem a legszebbnél is szebb az, hogy ők, kik azért vannak összeküldve, hogy a magyar nemzetet kiemeljék a régi fertőből, ehelyett még egy új gyalázatot csapnak a képéhez: megajánlják a segítséget Ausztriának Olaszor­szág ellen s ezzel magok csapják be az ajtót, melyen keresztül Európa nemesebb nemzeteinek rokonérzelme jött volna be hozzánk. Most már jöjjön el az idő, midőn magunk emberségéből, ami könnyen megeshetik, nem bírunk kilábalni a bajból, s forduljunk segítségért ama nemzetekhez, majd azt fogják mondani: menjetek a pokolba, ahová valók vagytok, kik kezet emeltek e szent szabadságra, midőn Európa, sőt ti magatok is küzdöttetek érte!” Petőfi Sándor, 1848 aug. 11.-én!
süti beállítások módosítása