MaGYAUR

MaGYAUR

A sátán a fanatizmusban és a gyengék megvetésében lakozik

és nem ment meg tőle sem a férfias hazaszeretet, sem a valláserkölcs...

2019. október 18. - Magyaur

Hevrin Khalaf, a brutálisan meggyilkolt kurd politikus édesanyjának szavai:
"Amikor megláttam a testét, csak behunytam a szememet. Egy könnycsepp sem hagyta el a szememet, egyszerűen nem megy"- mondta a brutálisan meggyilkolt kurd politikus, Hevrin Khalaf édesanyja. A holttestét megerőszakolva találták az országúton, miután a hajánál fogva egy autóhoz kötötték és úgy vonszolták. Még az Iszlám Állam sem követett el ilyen állatias gaztetteket. Egy harmincöt éves, gyönyörű fiatal nő, akit aljas disznók hordája kínzott halálra... Egyedüli "bűne", hogy a kurdok és az arabok békés egymás mellett élésén fáradozott. A Törökország által támogatott és fizetett iszlamista milícia gyilkolta meg, Erdogan közvetlenül felelős a haláláért, valamint a többi áldozat haláláért is, akik az invázió során vesztették életüket. "Szép volt, okos és bátor. Nem sajnálom, hogy politikus lett, és emiatt kellett meghalnia. Remélem, hogy a példája sokak számára jelent majd biztatást az egész világon", folytatta az édesanya. Egy bátor asszony, aki egy bátor leánynak adott életet. Azonban mi ketten, Marketa Kutilovával nem álltuk meg... Csak átöleltük őt, és zokogtunk."
(Donáth Ferenc)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2915230976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toller Béla 2019.10.18. 08:45:36

És akkor szépen, szégyenlősen, a fű alatt elindul Pesten a Maarif iskola, illetve nem indul el, de majd el fog. Hatalmas létszámokkal. Nem gondolom, ogy az eddigiek alapján olyan egyeztetések alapján történne ez, ahol a keresztény értékek, a humanizmus, a liberalizmus és a személyi szabadság elvei dominálnának. Nem ! Ez egy erős, iszlamista bázisra építkező rendszer, viágszinvonalu tárgyi tudást igérve. És még ezzel sem lenne bajom, ha nem Erdogan alapítványa értelmezné számukra sz iszlám igazságot ! De az teszi ! Mit keres ez az iskola Budapesten ? MIlyen kutúrát véd, terjeszt ? A CEU nem fér be, a Maarif meg befér ? Mi folyik itt ?

Hungryhorse 2019.10.18. 20:41:34

Álhír.
Ami ebből igaz, az az, hogy a nő halott.
Szerepelt a törökök terroristákat tartalmazó listáján.
A halálának körülményeit többféleképp híresztelik, de ez a verzió nem jelent meg mértékadó forrásban.
süti beállítások módosítása