MaGYAUR

MaGYAUR

Egy vallási tabu vége: a lélek nem "szent", az altest nem "bűnös"!

2019. október 19. - Magyaur

 

Az emberhez alkalmazkodott bélbaktériumok nemcsak a kedélyállapotunkat, de az agyműködésünket, "lelkünket" is befolyásolják!

 

Az emberi test szerves egészt alkot, amelyben nincs a konzervatív felfogás szerinti hierarchia, ellenkezőleg; teljes a demokrácia a testünkben (a "gazda állat"-ban) élő, „élősködő” baktériumok meghatározhatják, a korábban felsőbbrendűnek tartott, szellemi teljesítményünket, de a hétköznapi döntéseinket is...

http://otszonline.hu/cikk/mikrobiota_bel_agy_tengely

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3915234078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2019.10.19. 10:34:36

A vallások direkt erre utaznak: szégyelljük a testünket, érezzük bűnösnek a testiségünket, érezzük magunkat tisztátalannak...de az egyház és a hit feloldoz mindenért, ha betartjuk az általa hirdetett szabályokat...:)

Lengyel 2019.10.19. 14:06:36

Nem teljesen így áll a dolog. Mindig is voltak jól élni akaró, de dolgozni nem szerető élősködő emberek. Ezek egy hatalmas szervezetet eszeltek ki, ahová betagozzák, akit csak lehet. A keresztény egyház átvette sok pogánynak, istentelennek nevezett ősi nép ceremóniáit, azokat érthetetlenné tette, és a sajátjaként az új istenhitre kényszertérített ember arcába tömködte. Ilyen volt a vízzel csapkodás,és a füsttel hókuszpókuszolás. A szentnek nevezett Vajk a saját nagyapját is kivégeztette, mert nem akart megtérni, Koppányt felnégyeltette. Ezért hálából az egyház szentté avatta, pedig a térítés nem volt sikeres, épp ezért adta vissza az országot a Babba Máriának. Az államegyház ma az áruló szent kezét körmeneteken hordozza. Az árulók kezét anno ugyanis levágták. A lélek nem szent, a papok alteste bűnös, mert 2000 éve rontják meg a világ ártatlan gyermekeit. Ideje lenne felelősségre vonni, ezt a maffiaként működő szervezetet.

Magyaur 2019.10.19. 15:01:05

@Lengyel: Nem értek egyet ezzel, ez már vagdalkozás.

Hungryhorse 2019.10.19. 15:32:00

Hahaha!
Dumálj a belbaktériumaiddal, mert zavaros vagy, mint a disznótrágya.

Rugovicsvalagba 2019.10.19. 17:11:17

@Lengyel: Tanulj, tanulj, tanulj. István szentté avatását I. László kezdeményezte (akinek őse Vazul volt) .

Lengyel 2019.10.19. 22:10:27

@Rugovicsvalagba: Vászolyt (Vazul) úgy tudom István (Vajk) megvakíttatta. I. László tehát egy áruló volt.
Kivégeztetni kellet volna Istvánt, nem szentté avattatni. De hát sündörögni, tűz közelében melegedni akkortájt is tudtak egyesek.

Lengyel 2019.10.19. 22:20:11

@Magyaur: Nem vagdalkozás amit írtam csak egy kis zanza volt. Konkrétan mit kifogásolsz?
Nem írtam a szent arany-gyüjtő kereszteshadjáratokról, 20 millió európai, és ugyanannyira becsült amerikai áldozatról. A boszorkányüldözésekről, a királygyilkosságokról, a konkvisztádorokról, stb. stb. stb.Azt tudtad, hogy Vajk a honfoglalókat negyedelte, mert meg akarta őket téríteni? Koppány bomló testének darabjait négy várra, kereszt alakban tűzette ki Vajk, hogy megmutassa mi lesz akkor, ha nem térnek meg az új "szeretet"-vallásra.

István Tamasi 2019.10.20. 08:47:44

A borkai, kupaklala, köteleslaca, dajcstompika, csúti suttyó és társaik féle bélbaktériumok valóban megbetegítik testünket, lelkünket.

yourmomtits 2019.10.20. 09:14:18

@Lengyel: hogyan lehet egy felnégyelt tetemet 4 különböző helyszínen kereszt alakba kitűzni?

2019.10.20. 12:13:45

A nemi egyesülés öröme, a fajfenntartás mézesmadzagja!

Lengyel 2019.10.20. 13:18:00

@yourmomtits: Úgy, hogy pl. szekéren elszállítják az egyes helyekre. Ez nem egy bonyolult feladat.

Lengyel 2019.10.20. 13:21:01

@yourmomtits: Úgy, hogy pl. szekéren elszállítják a darabokat az adott helyszínre. Ez nem egy bonyolult feladat.

Lengyel 2019.10.20. 13:34:44

"Koppány feldarabolása lerántja a leplet a kegyes szólamokba burkolt hazugságról; arról, hogy a veszprémi csatát nem a vallásháború mezében, nem vallási célok érdekében vívták (nem mintha ez menthetné a gyilkolást), hanem a magyarság ellen, a magyarság hatalmának megtöréséért. Ezt fogalmazta meg a maga módján a véres üzenet, amelyet rettentő húsdarablevelekben, emberi testroncslevelekben küldtek szét az ország tájaira és függesztettek fel a várak kapuira, hogy az ország minden egyes magyarja elolvashassa ezt a hús-, vér-, csontbetűkkel írott szörnyüzenetet, amely — akár az ország valamennyi táján kettesével felakasztott magyarok — az országot birtokába kaparintott idegen hatalom halálfenyegetése volt, s amely nemcsak azt üzente, hogy a legállatiasabb módon felkoncoltatik mindenki, aki nem hajlandó az új, idegen hit befogadására, de azt is, hogy felkoncoltatik mindenki, aki a magyar szabadságért kardot vonva, szembeszáll az idegen hatalommal. Még annak is külön értelme van, hogy a test várakra, várkapukra tűzetett, mert hisz a várak a magyar katonaság szálláshelyei, a magyar vitézség oskolái, a magyar szabadság és függetlenség védőbástyái voltak. Aki a véres kapuk alatt ki-be jár, azt a félelem, a gyász, a reménytelenség dermessze. Koppány üzenete: megszűnt az országban minden jog, a felségjogú nép szolgává tétetett, s aki lázadni mer, az is hasonló sorsra jut: Koppánnyal országotok is felnégyeltetett, martalékra jutott, idegen pallos alá tétetett.
Nem tudjuk, meddig függtek ezek a szörnyű emberi testmaradványok — egy nagy nép leigázásának jelképei — a várfalakon. Mindvégig? Mindvégig, mert bizonyos: senki sem nyúlhatott hozzájuk. Ott függtek véres húslobogóként, gyászlobogóként, míg le nem foszlott róluk a hús, és a csontok le nem zuhantak."

Legenda? Szerintem nem az. A világi hatalom megszerzése, a boszorkányüldözés, az eretnek üldözés, a keresztes hadjáratok, a maják, inkák aranyának elrablása, ezen népek kiirtása, az élő emberek dobogó szívének látványos kitépése, Dózsa György tüzes trónuson való kivégzése, stb. mind egy irányba mutatnak.

Lengyel 2019.10.20. 13:51:20

Megtaláltam a "szent" só valódi jelentését. Óriási a jelentősége!!

Ezékiel próféta könyve 42. rész idézet:

" 20. Mind a négy szél irányában méré azt. Kőfala vala köröskörül, hosszúsága ötszáz, szélessége is ötszáz sing, hogy elválaszsza a szentet a köztől. "

Lengyel 2019.10.20. 18:19:18

Mivel a szöveg előző részében egy mosókonyháról van szó, a hibás mondat javítható. Mondjuk nem véletlen torzították el az eredeti szöveget, ami helyesen így szól:

" 20. Mind a négy szél irányában méré azt. Kőfala vala köröskörül, hosszúsága ötszáz, szélessége is ötszáz sing, hogy elválaszsza a szennyest a gőztől. "

Lengyel 2019.10.20. 18:27:04

És végül már csak egy kis gyűjtemény főként címszavakból a keresztény erkölcsöt megvilágítandó:

Gyerekeket rontott meg a karibi nuncius?
Sajnos erős a gyanú, hogy igen. A Szentszék dominikai követét, a 65 éves és lengyel Jozef Weselowskit pedofíiliával vádolja a helyi ügyészség, és a Vatikán is vizsgálatott indított ellene. (BBC)

A süketnéma gyerekeket külön jellel utasították orális szexre a perverz olasz papok
Általuk kitalált kézjelek utaltak a péniszre, ánuszra, maszturbálásra és hasonlókra, a gyerekek így el sem tudták mesélni másoknak, miket művelnek velük.

Legalább 44 hónapra börtönbe kell vonulnia a pedofil ausztrál bíborosnak
George Pell az ítélet szerint 1996-ban erőszakolt meg egy 13 éves kóristafiút és zaklatott egy másikat. Nála magasabb rangú katolikus papot még nem ítéltek börtönre pedofíliáért.

Ferenc pápa a molesztálási botrányokról: „Az egyházon sebet ejtett saját bűne”
A pápa szerint az egyház nem hallotta meg az áldozatok segélykiáltásait.

Hét évtized szexuális visszaéléseit és a legsötétebb ragadozókat mutatja be a pennsylvaniai ügyészség katolikus egyházról készült jelentése
Volt, akit arany kereszttel jelöltek meg a pedofil papok.

Pedofilbotrány miatt kell bíróság elé állnia Lyon érsekének
Philippe Barbarint azzal vádolják, hogy tudomása volt molesztálásokról, de nem fordult a hatóságokhoz.

Börtönben akasztotta fel magát a pedofíliával vádolt brazil pap, akit a Spotlightban is említenek
1995-ben, 2007-ben és a múlt héten is pedofilvádak miatt tartóztatták le. Az első büntetését segített enyhíteni az egyház.

100 ezer pedofil fotó lehetett a nuncius gépén
Kedden tartóztatták le Józef Wesolowski nunciust a Vatikánban.

Ilyen még nem volt: a Szentszék a Vatikánban von felelősségre egy pedofil papot
Dominikán volt pápai követ, fiúknak fizetett a szexért, de visszahívták Rómába, mielőtt a karibi országban vádat emelhettek volna ellene.
Ferenc pápa szerint a pedofília leprája megfertőzi az egyházat is
Nagyon súlyosnak tartja az egyházon belüli pedofíliát, botot ígér a gyermekeket megrontó papoknak.
És akkor a legbefolyásosabb amerikai katolikus főpap hazudott egy kiadósat
Timothy Dolan bíboros szerint egyesek megpróbálnak úgy csinálni, mintha az egyház ellenezné a homoszexualitást, és a melegházasság híveinek jobb volt a marketingje, mint nekik.

Tíz év alatt 848 pedofil papot csapott ki a katolikus egyház
A történelem során először közölt ilyen adatokat a Vatikán. 2500 gyerekmolesztáló viszont maradhatott az egyházban, csak kisebb büntetést kaptak.
Ez egyszer évi 85 pap, másodszor évi 2500/10 =250 összesen évi 335 pap.
2000 év alatt ez mindösszesen 2000 * 335 = 670 000 pap.

Azt gondolom, hogy a társadalom elsősorban a keresztény papok "áldásos" tevékenysége miatt velejéig romlott. Ha ezeket az egyedi eseteket globálisan tekintjük, akkor látható, hogy a bűnsegédi bűnrészes szervezetet nem üldözni kell, hanem csak betiltani, végleg.

yourmomtits 2019.10.26. 16:04:49

@Lengyel: ez tök jó, csak a papok által elkövetett pedofil esetek az összeshez viszonyítva valami 0,2%, az összes többit családtagok, pszichológusok-pszichiáterek, sportedzők követik el. de ezt te is tudod, csak bíztál abban, h más nem, és fröcsöghetsz szabadon

Lengyel 2019.10.28. 17:07:02

@yourmomtits: Az már milyen dolog, hogy véded a bűnöző papokat, és az őket 2000 éve dugdosó egyházat? - Megrontottál 100 gyereket atya? Büntetésből áthelyezünk oda, ahol tovább ronthatod a gyerekeket. Nyogodtan pedózzál, mert amit te csinálsz, az csak pár ezreléke az összes esetnek. És különben is, a mi egyházunk mért maradna le a családtagok, a pszichológusok, sportedzők mögött?
Te pedig jó lenne ha disztingválnál, és megkülönböztetnéd a jó szándékú véleményalkotást a fröcsögéstől.
Mi az, hogy fröcsögés? Hazugság? Nem. Alaptalan állítások? Nem. Hanem mi????

Lengyel 2019.10.28. 17:07:41

@yourmomtits: Az már milyen dolog, hogy véded a bűnöző papokat, és az őket 2000 éve dugdosó egyházat? - Megrontottál 100 gyereket atya? Büntetésből áthelyezünk oda, ahol tovább ronthatod a gyerekeket. Nyugodtan pedózzál, mert amit te csinálsz, az csak pár ezreléke az összes esetnek. És különben is, a mi egyházunk mért maradna le a családtagok, a pszichológusok, sportedzők mögött?
Te pedig jó lenne ha disztingválnál, és megkülönböztetnéd a jó szándékú véleményalkotást a fröcsögéstől.
Mi az, hogy fröcsögés? Hazugság? Nem. Alaptalan állítások? Nem. Hanem mi????
süti beállítások módosítása