MaGYAUR

MaGYAUR

Európa vagy védtelen "operettországok" tarka sereglete lesz,

vagy közeledik az Európai Köztársaság ideája felé!

2019. október 20. - Magyaur

Ha nem akarjuk, hogy az európai civilizáció eltűnjön, akkor legalább olyan egységes állammá kell alakulnunk, mint amilyen az Osztrák-Magyar Monarchia volt, amelynek volt közös hadügy-, külügy- és pénzügyminisztériuma. Ez lenne a minimum!

De a cél egy erős, - a Monarchia kis önigazgató hercegségeihez, királyságaihoz hasonló - régiókon alapuló állam lenne, amelynek az élén a szakértők által igazgatott összeurópai ügyek minisztériumai, az ezeket ellenőrző és törvényhozó, közvetlenül választott parlament és a köztársasági elnök állna.

http://www.magyardiplo.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2744#Itemid=48 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2415237414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

havrilla 2019.10.20. 06:25:08

Látom, a hülyeséged maradt.

Magyaur 2019.10.20. 06:46:50

@havrilla: Mivel a birodalmak világában a versenyképtelen, az önálló fejlődésre és túlélésre képtelen kis államocskák , úgy mint Franciaország, Németország és Magyarország stb. maradtak; mutatni kell az utat a teljesen téves önképpel rendelkező politikusoknak!:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.10.20. 07:41:38

Majd akkor,,ha bukik a liberalizmus. Addig nem engedünk semmi ilyesmit.

id. Modor Tibor 2019.10.20. 15:32:37

@Magyaur: Baromság. Magyarország több, mint ezer éve fennáll. A birodalmak jönnek-mennek. Hol van a Bizánci Birodalom, a Szent Római Birodalom, a Mongol Birodalom, az Oszmán Birodalom, a Habsburg Birodalom, a Harmadik Birodalom, vagy a Szovjetunió? Nem kell nekünk semmiféle birodalom.

2019.10.20. 15:57:25

Valóban Magyarország?

Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
1956 4000 páncélos hívása, lóháton, lánc ingben helyett, lánctalpon! Hitler Oroszországot, Hruscsov/Kádár Magyarországot támadta + ennyivel!
„István, a Szent, volt az első, csaknem tudatos szemétszállítónk, ez a kegyes király, kinek kóbor lovag-szállítmányairól talán csak a liberális angol premier tudhatna méltón megemlékezni.” Ady:
A király „kereszténység felvétele” projekt a lakosság 1/3 kiirtásába kerül! Tatárjárás: ½, Törökdúlás 4/5 népesség pusztulással járt! Ki a magyar? A kettőskereszt nevű?
„A hazafiság a gazemberek” megtévesztő eszköze, hatalomhoz jutáshoz”

A 19. században ugrásszerűen megnőtt Magyarország, és benne Erdély izraelita lakossága. 1869-ben a mai Erdély területén 105 ezer izraelita élt, egész Magyarországon pedig 542 ezer, az össznépességen belüli arányszámuk pedig 4 százalék volt. A századfordulóra közel 180 ezerre nőtt számuk Erdélyben. A létszámnövekedéssel együtt, a korábban túlnyomóan rurális környezetben élő zsidóság egyre nagyobb arányban vándorolt be az addig tiltott területnek számító városokba. 1910-re Erdélyben a zsidóság 44 százaléka már városi lakos volt, és ez az arány 1930-ra már 58 százalékra növekedett. Az első világháború előestéjére az erdélyi zsidóság 70-73 százaléka magyar anyanyelvűvé vált, és az addig beszélt jiddis nyelv egyre inkább visszaszorult. Emellett sokan éltek a névmagyarosítás és a kikeresztelkedés lehetőségével.
Hungária megvalósulása felé

A nyugat-európai ember számára a magyar ma is egyenlő a hunnal. A maguk vandál elődeiről szívesen megfeledkeznek! Pedig ők is tettek valamit az „emlékezetük” megőrzéséért. Sőt bizonyára felháborodnak Diodoros Sikleoitész történetíró azon feljegyzésén, miszerint a gallusok győzelmi lakomáik céljaira gyermekeket hizlaltak! Ami oly szép adat a francia konyha történetéhez, amit bizony kár volna elfeledni hagyni!
A hun: kicsi, sötétbőrű, feketehajú, lóháton járó rablónépség az emlékezetükben ezer év óta. A „kalandozó” bemutatkozás inkább emlékezetes volt, mint szerencsés. Az a hetven év, amíg a kalandozás tartott, elegendő volt, (még a franciáknak is), hogy jól emlékezetükbe vésődjön. A hun rablókat (a fél ország ki irtása árán) megszelídítette az első keresztény király, de erről a nem éppen keresztényi cselekedetről már nem szerzett tudomást, az azontúl békén hagyott nyugat. Sőt e kereszténnyé kényszerített hunok védték meg Őket a tatár hordáktól, török rablóktól. Mivel ezeket az urakat már nem tapasztalta meg Európa a saját bőrén, eszébe sem jut hálásnak lenni. A tatárjárás élménye feledtette volna velük a „hun-magyari” vadság emlékét! Mi magyarok gyakran teszünk át nem gondolt rossz befektetést.
Az expressz asszimiláltak!
Faji hiányaikat úgy akarják eltüntetni, hogy faj magyarabbak akarnak lenni a parasztszármazékoknál, előkelőségi hiányaikat úgy, hogy dzsentribbek a valódi nemesnél. Minthogy őseikben nincs magyar vér, szüntelen harsogják a magyarkodó frázisokat. Olyan vendégek ők, akik meg részegedve, a vendéglátók szívességétől, tele szájjal hirdetik, hogy itt tulajdonképpen ők a gazdák és ők, merik »félteni« a magyar fajtát például a faj magyar parasztság választójogától.” Szabó Zoltán, a Cifra nyomorúság írója!
Bartha Miklós: Kazárföldön (Kárpátalján) című könyvének megjelenését. „Miért ne hinnők hát el Bartha Miklósnak, hogy a kazárságban nagy a szellemi züllöttség és sok az erkölcsi meghibbanás? Miért fogadnók kételkedéssel azokat a fejezeteket, amelyek a kazárság ravaszságát, kapzsiságát, üzérkedését, a földdel és pálinkával, a pénzzel és az élelmességgel űzött uzsoráját támadják. Ahonnan ez az elem beszivárgott, az orosz városok gettóiból, nem hozhatott magával, sem tisztaságot, sem magasabb erkölcsi színvonalat, sem a testi fáradságnak megbecsülését, sem szociális ösztönt, sem kúltúr képességet. (... ) Ami antiszociális és kultúr képtelen elem van e barbár tömegben, azt bizony le kell róla nyesni, erős és ügyes kézzel. Ady könyv ismertetője!

György Csaba Nagy 2019.10.20. 17:21:24

@Magyaur: Igazad van, de rosszul időzítettél. A közelmúlt választások idegessé tették a madársereget, felröppentek, nem tudják, hova szálljanak, erre jössz kényes vesszőparipáddal. Előjönnek a múltat zavarosan, de a jövőt tisztán látó turbómagyarok, táltosok, krahácsiak, született birkák, kerítésen átkiabáló antiszemiták lenyűgöző sokszínűségben. István, az átkozott nélkül ugyan hol lenne Magyarország és mi? Az idegen királyokat nem magyar főurak választották? Nem azért vagyunk szövetségesekre utalva, mert prédán kívül túl kicsik és gyengék voltunk és vagyunk? Mélyebbre most nem is megyek, a sok és sokféle képtelenséggel viaskodjon aki kedveli.
süti beállítások módosítása