MaGYAUR

MaGYAUR

Ilyen miniszterelnököt szeretnék!

2019. november 15. - Magyaur

Bojár Iván András: "Na, egy pont ilyen miniszterelnököt szeretnék. Nulla pöff és dagály, ellenben elképesztő hatékonyság. Van humorérzéke, gyors, emberi, nő és tiszteletreméltón profi. A lényegre figyel ideológiailag megterhelt magánhülyesėgek helyett. És nem lop, vagyis nem veri át családon belüli nemzeti "középosztályépítés" bullshittel a szavazóit. A hazáját."

https://mobile.abc.net.au/news/2019-11-05/jacinda-ardern-facebook-speed-list-new-zealand-achievements/11671918?pfmredir=sm&fbclid=IwAR2LlTDWmcza2X5x-lZlf1FeOtFiGxa6wBscjffOpOZU1ZJmasQ2uRk2yKU

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5915307818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.17. 14:16:14

Magyarel

Új, szép ország a Magyarel,
Honnan minden magyar el
Fejvesztve, ész nélkül menekül!
Oly jó az új, zsidó éden.
Hol őslakosnak régen!
Újra jobbágy sora van!
Testi, lelki nyomorban!
„Bújik az üldözött barlangjában!
Nemlelé, sorsát a hazában!”
Jobb sors, csak arra vár!
Ki előtt a nyitott határ
Menekülésre ösztönöz!
Ő első lesz futók közt!

Őszi földön,

Őszi földön, lehullott dió
Ősi földön, mindenütt zsidó!
Szamárlétrán, lopótök,
Valamit néked is lök!
Sovány nagy. És aszott,
Veled igazán jól kibasuott
A behurcolt szapora
Magyar élet, már soha
Nem lesz neked élhető
Anyafölded éltető!
Rajtad aranka gyom!
Elszív, és agyon nyom!

Későn tudjuk!

Miért csak utólag?
Tudunk rájönni?
Miniszter elnök lehet
Egy jelentételen senki!
Gömbös, Szálasi,
Rákosi, Kádár!
Sok aljas, szamár!
Népének ellensége
Kiáltó gazembersége,
Pusztít bennünket!
Kitaposva belünket!

Magyaur 2019.11.17. 15:29:30

Orbán nem hazaáruló, hanem egyszerűen rossz miniszterelnök, aki hol nemzetieskedő, hol macsó sportos, hol valláshoz kapcsolódó pótcselekvésekkel foglalkozik előrelátó és pragmatikus kormányzás helyett.

2019.11.21. 03:55:25

Kortes beszéd a hordóról!

Az elmúlt nyóc évhez képest mindennap melegebb van! A hőmérő is jobban teljesít! A statisztika, és a hazugság vélt eredményei mindennap jobbak! Minden ki derül! Jobblétre, vagy napfényre, mikor itt van az ideje! A gondokat, felhőket elűzzük, ma tolcsy eltolja még ma! A gondok felhője nem tűrhető meg! Vár építéssel kívül rekesztjük a munkahelyet, ostromló tömegeket! Hazánktól távol tartjuk őket!
Kenyeret még nem tudunk adni, de futballcirkusz arénákat építünk, népünk és vezérünk igényei szerint! A kórházak pusztuljanak! Éhen! Csak fogyasztják, a stadionépítéshez szükséges pénzt, akadályozzák a nyugdíjkifizetések csökkenését! Legjobban az öndicséret bűze növekszik! Ebben mindenkit meg kell előznünk, hogy a választáson mi győzzünk! A tét a kőtségvetés! Nehogy már más arassa le, az általunk elvetett sulykot! Mi termésünket, mi akarjuk megenni! A népnek meg a kínai „nép termését” intézzük! Holmi levitézlett proletárhitűek mellettünk nem rúgnak labdába, Hát narancsba rúgnának mindennap! A mi narancsunk ezt is kibírja polgártársak! A rágalmazás penésze támadja csak, ami belülről támadja, de mi kiállunk saját kórokozóink mellett! Egy FIDESZES nem tolvaj, csak firneszes! Ellentétben (pop)simon elvtárssal mester(házy) nagyérdemű helyettese és tanítványával! Egyszóval senki a nyomunkba se léphet! A tévhite szerint jobbik, a balfácánok gyülekezete! Lehet Minden Paraszt polgár errűl álmodoznak a máshonnan kiszorult alkalmatlanok, miskárolt kanok! A mi eredményeink mindenben meghaladják elődeinkét!

Beköszönt a jóravaló világ! Ígéret cunami! Aki nagyobbat mer, az nyer? Esélytelenek bátorsága! Beváltani úgyse kellesz, de jól hangzik! Potyalesők „beetetése” hátha horogra akad, mint a hal! Jövő vizionálás, (vízébe fulladáskésőbb! Kártyavetés! Cinkelt kártyákkal! Varázsgömb! Elvarázsolódik, aki hisz benne! Tenyérjóslás! Melyik tenyérben, mennyi tűnhet el? Új kiválasztás! Kiválasztási eredmények fogyasztása később! Befutó verseny! Ellen felek, építette akadályokkal! Mez rángatása, leleplezés, idegen anyagi támogatás dopping vádakkal! Egymást szurkolók, (kormozás, bélsározás, és ellendrukkerek! Gáncsvetés, keresztbe tevés! Részt vesz benne minden tévés! Távolra ugrás, valóságtól elrugaszkodással! Zuhanás után felrándulás bambi jampink módjára! Távoli célok, egész a súlytalanság állapotának eléréséig! Beválthatatlan ígéretek zálogjegyeinek kibocsátása! Fogd a pénzt és fuss vidám, felelőtlen játék! Felelősségre vonás követelése, kizárólag az ellenfelek részére!

Az önmagát polgárinak tekintő párt

saját polgárságot akart létrehozni, ami persze fából vaskarika. Így aztán, egyre inkább csak kegyenceket, kitartottakat, hálás vazallusokat mozgósított politikájának támogatására. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy a Fideszt támogatók többsége az Orbán kormány közvetlen haszon élvezői közül került ki. Ez nem is volna lehetséges. Pusztán azt állítom, hogy az eredeti polgári modernizációs szándékok gyorsan elillantak, és a polgári Magyarország verbális programja mögött a Fidesz fontosabbnak tekintette saját hatalmának megszilárdítását, mint eredeti programjának végrehajtását.
Hadd tegyem hozzá, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a folyamat ma is tart, sőt időközben még egy értelműbbé vált. Gyurcsány Ferke aranyköpése!

Platón mondja:

A vezetővé vált, hogy elismerjék vezetőnek, maguk felett, (vagy a vezetetteknek tesz engedményeket (eltűri saját részre történő lopásaikat, vagy maga ad javakat)) erkölcstelen, és káros! Platón szerint ad adósság elengedést, és földosztást az új polgárok vele vannak, míg a tisztességesek gyűlölik és bújnak előle.”
süti beállítások módosítása