MaGYAUR

MaGYAUR

Az "Élő Természet" védelmét nem lehet a nemzetállamokra bízni!

2020. január 18. - Magyaur

Amikor olyasmiről hallok, mint most hogy Ecuador a felhalmozódott tartozásai miatt el akarja adni az amazóniai esőerdeinek harmadát kínai olajipari cégeknek, akkor mindig arra gondolok, hogy nem szabad a nemzetállamokra bízni az Élő Természet megőrzésének feladatát! 

 

 

A Bioszféra védelmére Világkormányt kell létrehozni, de legalábbis egy Bioszféra-védelmi Ombudsmant, illetve "Bioszféra-védelmi Bölcsek Tanácsát" a Biztonsági Tanács keretein belül!

 

 

 

https://www.businessinsider.com/ecuador-selling-its-rainforest-to-china-2013-3?IR=T&fbclid=IwAR0od0er-37bsDtupu7-W-MZSyUf5KQ-fHehIQUokaxp3Ndkv-UT9qC2rHg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6715414936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.01.20. 04:58:16

"A tett halála a bizottság"! LENIN A profitéhség felfalja a világot! Legutoljára a gyökértelen aranka, meg a zsidók pusztúlnak ki!
süti beállítások módosítása