MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán elsősorban a fociszurkoló szubkultúrának akar megfelelni

és nem az összmagyarság lehető legnagyobb körének...

2020. március 30. - Magyaur

Orbán az egészségügyi vészhelyzetben és a parlamenti rendszer puccsszerű felszámolásának előestéjén képletesen mondva bemenekült a frontvonalból a legmegbízhatóbb támogatóinak táborába: az irredenta, homogén "fehér" Magyarországot akaró, vezérkultuszos, Európai civilizációt elutasító szélsőjobbos fociszurkolók közé.

Tehát a magyar miniszterelnök számára mintha ez, és csakis ez a csupasz szubkultúra jelentené a hazát!

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/202383047878813/

https://magyarhang.org/belfold/2020/03/29/orban-viktor-fociszurkolok-kozotti-korkapcsolasai-toltotte-a-vasarnapot-video/?fbclid=IwAR3zfPBTDZrYrlBhMoZtzzoOpzizACpuXcuHD68UglieYrkJazaUhUGZlDE

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr10015570988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.03.30. 05:44:21

Az expressz asszimiláltak!
Faji hiányaikat úgy akarják eltüntetni, hogy faj magyarabbak akarnak lenni a parasztszármazékoknál, előkelőségi hiányaikat úgy, hogy dzsentribbek a valódi nemesnél. Minthogy őseikben nincs magyar vér, szüntelen harsogják a magyarkodó frázisokat. Olyan vendégek ők, akik meg részegedve, a vendéglátók szívességétől, tele szájjal hirdetik, hogy itt tulajdonképpen ők a gazdák és ők, merik »félteni« a magyar fajtát például a faj magyar parasztság választójogától.” Szabó Zoltán, a Cifra nyomorúság írója!
A "rendszerbe" való teljes betagozódás nem kevésbé ártalmas mint küzdeni ellene
2019. december 10. - Tamáspatrik
Először talán Rousseau vette észre még a 18.században, hogy a polgárosodó ember viselkedése mennyire mesterkélt, képmutató, az egészséges ösztöneit hamar feladja a társadalmi hierarchiában való előrejutás érdekében. Érdemes egy narratívát megkísérelni, milyen életstílusok jöttek létre és milyen kísérletek születtek a viszonylagos jólét közepette, amikor már nem a nélkülözés volt a fő probléma a nagy többség számára, sokkal inkább egyfajta nehezen megfogalmazható kényelmetlen közérzet (amikor kis pont vagyok egy nagy, arctalan rendszerben) és az emberi kapcsolatok kiüresedése.
A zsidó a mi igazi és legnagyobb ellenségünk és elsősorban is és mindenekfölött az asszimiláns zsidó. Az önérzetes és zsidó nemzeti alapon álló zsidó nyílt ellenfél, de az asszimiláns zsidó bujkáló és sötét, aki ellen szóval, tettel, pogrommal és minden egyéb eszközzel való harcolásunk is jogos, sőt természetes. Szabó Dezső (öntudatlan zsidó!)

2020.03.30. 05:46:42

Sport majmok!
Az együgyűség jele: állandóan a testtel foglalkozni; mindig tornázni, sokat enni, sokat inni, sokat menni félre, szeretkezni. Ezeket mellékesnek kell tartanunk, minden gondunkat a szellemünkre kell fordítanunk. Epiktetos Ókori filozófus
az ember csak saját korlátai megismerése révén juthat el a szellemi tökéletességhez.

A sportnak minden időkben és főleg minden kormány részéről jó okból mindig a legnagyobb jelentőséget tulajdonították, szórakoztatja és kábítja és butítja a tömegeket, és főleg a diktatúrák tudják, miért támogatják mindig és minden esetben a sportot. Aki a sportot támogatja, az a maga oldalára állítja a tömegeket, aki a kultúrát támogatja, az maga ellen fordítja őket, mondta nagyapám, ezért áll ki mindig minden kormány a sport érdekében és a kultúra ellen. (Thomas Bernhard: Önéletrajzi írások

A sport fogalma nem tévesztendő össze a puszta testi ügyességgel, a rekord-hajhászással, a nyereség vadászással és a legutóbbiakkal együtt járó primadonnáskodásokkal. Ez utóbbiaknak nemcsak hogy a sporthoz semmi közük, de a sportnak egyenesen ellenségei. Szentgyörgyi Albert

Magyaur 2020.03.31. 14:10:10

Az utókor számára, pro memoria:
Miközben több Orbánhoz közel álló "közönség" létezik: a vallásos nyugdíjasoktól kezdve, a "keresztény-nemzeti középosztályi tradíció" folytatóin át, a nemzetállami technokratákon, tisztikaron, TEK-en és a kléruson át a székelyekig a szívéhez legközelebb a saját faluja és a futballrajongók állnak. Ezt bizonyítják a lélekszám/beruházási ráta. Ahogy valamelyik fideszes potentát mondta: a stadionokat át kell alakítani a nemzeti érzés szakrális központjaivá...

szúróféy 2020.04.13. 05:43:11

Magyarel

Új, szép ország a Magyarel,
Honnan minden magyar el
Fejvesztve, elűzve, menekül!
Oly jó az új, zsidó éden.
Hol őslakosnak régen!
Újra jobbágy sora van!
Testi, lelki nyomorban!
„Bújik az üldözött barlangjában!
Nemlelé, sorsát a hazában!”
Jobb sors, csak arra vár!
Ki előtt a nyitott határ
Menekülésre ösztönöz!
Ő első lesz futók közt!
2016-03-14

Másik friss Kossuth-díjasunk, Esterházy Péter,
Így gondozd a magyarodat!
című, írásában a következőképpen vélekedik rólunk:
- A magyar géniusznak két archetípusa van. A Bartók és a Puskás. A Bartók sovány, a Puskás kövér. (Eszterházy állat kövér!)
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, (Eszterházy blankolt fasszárú) mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy meg rohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk..
- A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart. (Nílus-Deltából való zsidót!)
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar. a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar. mámoros.
A vörös magyar. .meleg. A jó magyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegőt minden magyar igényel, de nem Hat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve!
- A magyar tartás csak akkor gazdaságos, ha a törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük. De azt nem kell megadni, hogy tízmillió vagy tizenöt!

2020.04.25. 04:42:29

Egész(ség) ügyi felmérés eredményei

Az ágyszám csökkentő bizottság megállapítása szerint, a rendszerváltásnak van a legtöbb betege! A szülészet munka nélkül. A belgyógyász nyomorfekéllyel ápolja betegeit. A törvényhozásban a szív (elég)telenség aggasztó méreteket ölt. Ugyanakkor a vörös vérszívók kóros elszaporodása figyelhető meg, ami a szervezetet tovább gyengíti. A terepeauták tanácstalanok a kezelést illetően! Folyton vért kölcsönöznek, de a beteg saját vérét elszívják eladják! A sebész tehetetlenül nézi a sok sebből vérző országot! A fülész nem érti az elharapózó süketséget a jajkiáltások iránt! Az idegorvos idegbajt kap a sok bolondtól, aki őt akarja orvosolni. Az elmeorvos eszelősen keres egy ép elmét, hogy viszonyítási alapja legyen a bolondság eldöntéséhez. De nem talál olyan bolondot, aki hajlandó lenne magáról egy elmeorvosi vizsgálatot nyilvánosságra hozni. Az urológus a kiválasztást nem tudja feljavítani. A pangó vizelet a hólyagok feszülését okozza, s ez újabb feszültséghez vezet. A vérben felszaporodó vizelet az agy működését rontja (húgyagyúság), ami a katasztrófa bekövetkeztét előrevetíti. A boncmesterek a halálos kór okát boncolgatják. S a gyilkos vitákban erkölcsi hullák termelődnek, akik aztán temetetlenül tovább ülnek az ülésteremben.
Cseppben a tenger, egészségügyünkben az egész ügyünk. 1992.

Közhelyes közkórház

A takarítónő az őrület határát súrolja! A nővérek végkielégítést kapnak. A gyógytornász a bolondját járatja. A cukrásznak nincs „sütni valója”! A szakácsnő összeszűri a levet a kuktával. A hentes savanyú pofát vág, disznó főnöke disznósága miatt!
Az orvosok képtelenek kezelni, a haldokló betegbiztosítást. A beteg anorexiás, sovány, mint az elmúlt hét szűk esztendő! Kopog a szeme, mint a szívleállás jelzője!
Az orr-fül-gégész nem köti orromra a bajom, és a füle botját se mozgatja. A sebész nem gyógyít vérző szívet, a szülészeten nem születik gól, megoldás, se eredmény! Az elme osztályon magukra találnak a hozzátartozók! A nőgyógyász nagy feneket kerít, és résen van! Az urológus minden követ megmozgat! A szemész a válságból se lát kiutat.
A járó betegek, a végüket járják. A fekvőbetegek ágyát, csak az imádság tatja, a leépítés ellen. A beteg, ha orvost lát, inába száll a bátorsága, és farkasszemet néz! Az „elfekvők, elfekszenek otthon, és hálni jár beléjük a lélek! A haldoklók azzal a reménnyel indulnak a másvilágra, hátha ott jobb dolguk lesz!

Közérzetjavító intézkedések Az egészségügyben:

16-36-ig ingyenessé válik a nem fogászati tömés, megegyezés útján díjazás kérhető!
Konditermet, színes TV-t. újság, előfizetést kapnak a mozgáskorlátozottak a börtönben!
Ingyenessé válik a májátültetés annak, aki valamely kocsmából harminc éves törzsgárda tagságot igazol!
Útlevél illetékmentes a másvilágra utazás, sírhely, temetés, egyéb költségek emelkednek!
VÁM fizetésmentesen hozható be, a tolókocsi, az utcáról a lakásba!
Magas vérnyomás ellen, ingyen gyűjthet piócát!
Alacsony vérnyomás ellen, gondoljon Bokros második csomagjára!
Fogfájásra keressen kocsmát! Ott ingyen kiverik a fogát!
Ne olvasson kormánysajtót! Nem lesz hályogos szemű!
1998 humor fesztiválon felvették, adásból kihagyták!
Irásaim a témában

2020.04.25. 04:47:01

Magyarul beszélő ország
Belőle ennyi megmaradt!
Szomorú, keserves sorsát,
Pusztítás, nyomán nyomuló
Bevándorlók hadai okozták!
Minden elűzött csavargó,
Hazát lelt, Kárpátok gödrében!
Nem figyeltetek időben rája!
Az idők rossz végezetébe .
Végül lett idegen elnyomók
Kék fényes virító aljasok,
Vig boldog, biboldók
Megtollasodott zsarnokok
Új nyelvű, tartománya!
2020.04. 24-
süti beállítások módosítása