MaGYAUR

MaGYAUR

Az örök(?) nemzeti pióca

2020. május 10. - Magyaur

A nem-megérdemelt-vagyonnal hivalkodó, magyarkodó (korábban a közös Monarchia, ma a közös Európa ellen fenekedő), ugyanakkor roppant önérzetes uralkodó elit nem tűnt el sem az első világháborús vereséggel, sem Trianonnal, sem a második világháborús vereséggel, sem a szocializmussal, sem az Európai Unióhoz való csatlakozásunkkal. Itt vannak és - szemérmetlen módon a keresztény-nemzeti gondolatra hivatkozva - pióca módjára szívják a nemzet életnedveit és az emberek vérét...

https://nepszava.hu/3077201_oklot-szivet-ellazitani

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1815676590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Európai téridő 2020.05.10. 21:05:50

Brávó, internáci hülyelvtárs Magyaur!

Európai téridő 2020.05.11. 06:57:12

Kácsor hülye, bolond, Ady zseniális marha, szintén firkász, dzsentri, aki csak elfogadta a szintén dzsentri haverjaitól az árvaházi segélyalapból elsikkasztott pénzt, hogy Párizsba utazhasson "alkotói szabadságra". Zsoltika Mikszáth-epigon irományán pedig végig átsejlik az internáci hülyelvtársi szocreál vörös fonal, akárcsak a te dagályos körmondatodon.

2020.05.30. 05:26:17

2000 éves tudás, a lomtárba? Ciceró a politikusokról!
„Ha azt állítják, hogy az állam ügyeivel való foglalkozásra rendszerint azok adják magukat, akik semmiféle tisztességes tevékenységre nem alkalmasak, hogy még a velük való versengés is szégyenteljes dolog, a velük való küzdelem pedig szánalmas és veszélyes. Ennél fogva nem az a bölcs ember feladata, hogy kezébe vegye a gyeplőt és az sem illik a szabad emberhez, hogy szennyes és embertelen emberekkel vívott harcban akár szidalom áradatnak, akár a bölcs számára elviselhetetlen jogtalanságoknak tegye ki magát. Mintha nem éppen a jó szándékúakat, a bátrakat és a nemes lelkűeket illetné meg az, hogy a közügyekben részt vegyen? S mivé lesz, Az elvetemülteknek kelljen engedelmeskedniük, és eltűrniük, hogy az államot ezek az emberek marcangolják szét, miközben ők, még ha, akarnának, se tudnának segíteni”

Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós
A hazafiság a gazemberek legnagyobb esélye! Érd el Szálasi példaképed „karrierjét”! Ebbe utazik Viktorotok!
"Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!" Leo Tolsztoj 1802! Beszoptuk!
Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. FIDESZ Fiúcskák! Szabó Dezső 1921!

2020.05.30. 05:30:24

Ez a tényező a parazitizmus. Az utóbbi évszázad egyik leglenyűgözőbb teljesítménye a parazitológia gyors fejlődése. Fölfedezték, hogy az ember legtöbb komoly baját paraziták okozzák. Ezekből, a tanulmányokból csak idő kérdése, hogy a tudósok levonják a következtetést, hogy hasonló dolgok történnek az emberi civilizációkban, és ezek ott is betegséget és halált okoznak. Várható, hogy az eltemetett birodalmak történetének boncolgatásánál arra a következtetésre jutnak, hogy a parazitizmus volt a meghatározó tényező az emberi kultúrákat megtámadó betegségek közül. Enciklopédia Britannica
süti beállítások módosítása