MaGYAUR

MaGYAUR

Az Orbán-félék miatt szükséges az EU 2.0!

Meg kell szüntetni a „szabad vétójog”-ot, ami egyszer már végromlásba döntötte a lengyel nemesi köztársaságot!

2020. július 13. - Magyaur

Mindig ez van: a demokrácia játékszabályait a hatalomra törekvő, elvtelen, „pávatáncot járó” politikai erők kijátsszák és a joghézagokat kihasználva szembefordulnak az alkotmányos renddel. Majd az általuk aláásott rendszert „alkalmatlannak és hanyatlónak” bélyegzik, viszont megígérik a választóknak, hogyha őket támogatják, akkor szigorú Rendet teremtenek, méghozzá teljesen elfogultan és részrehajlóan egyfelől a szocializmus nevében a proletárok, másfelől a védelemre szoruló nacionalista, vallásos „többség” érdekében! A demagóg populizmus ilyen egyszerűen működik.

Az 1950-es évektől kezdődően az Európai Unió alapító atyái és későbbi vezetői a „társadalmi szerződésen”, tehát megegyezéseken alapuló polgári demokrácia mintájára képzelték el az egységes Európa működését. Mivel a kelet-közép-európai, volt szocialista országok csatlakozása előtt közel azonos társadalmi-gazdasági és jogi környezet jellemezte a Közös Piacot, ezért - bár időigényes volt – de mindenki számára elfogadható kompromisszumokra törekedtek. A vétójog korábban csak egy virtuális fenyegetés, többek közt azért, hogy a nagy európai országok vegyék figyelembe a kis országok érdekeit is. Ez a vétójog viszont a populista erők kezén zsarolási eszközzé vált, amellyel az Európai Unió döntéshozatalát revolverezni lehet. Nemcsak az a veszélyes, hogy önző érdekeket követő politikai útonállók blokkolhatják az 500 milliós politikai alakzat döntéshozatalát, hanem az is, hogy szándékosan, vagy nem, de az Európa-ellenes nagyhatalmak ügynökeként fel is lazíthatják a szövetségi rendszert!

A megoldás az lenne, ha az Európai Unió - a megváltozott politikai-egészségügyi stb. viszonyokra hivatkozva - „újragombolná” a kabátját és megszüntetné a vétójogot. Ha az Európai Unió nem akar visszazsugorodni „Euró-zónává”, akkor hosszabb távon szükség lesz egy új európai alkotmányra, amely épít az autonóm régiók önkormányzatára, a közvetlenül választott Európai Parlamentre, a közös pénzügyi-, hadügyi-, titkosszolgálati- kibervédelmi és külügyi központi minisztériumra, valamint az Európai Parlament által választott Elnökre.

Úgy tűnik, akkor jár el helyesen az, aki ellenzi a Fidesz hatalommal való visszaélését, ha jó hazafiként támogatná az idejétmúlt nemzetállami határok (mellékesen a trianoni határok) lebontását és küzdene a határok nélküli, egységes és kívül-belül erős Európáért!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr616002140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulpius66 2020.07.13. 15:49:43

Ennél sokkal eccerűbb, ha teljesen demokratikusan megvonják a szavazati jogot azoktól a tagállamoktól, akik a ballibsik ellen akarnak szavazni!
(másképpen fogalmazva: mindent el fog követni a ballibsi vezetésű EU, hogy a nekik nem tetsző tagállamok kormányait teljesen demokratikus módon megdöntsék, és a ballibsiket segítsék hatalomra...... aki pedig erre rá mer mutatni, AZ NETTÓ FASISZTA.....)

ulpius66 2020.07.13. 15:53:43

A világ legtermészetesebb dolga, hogy a ballibsik úgy akarják megváltoztatni a törvényeket, hogy nekik jó legyen!!!!

Amíg az EU-t konzervatív-keresztény-demokrata kormányfők vezették, és csak elvétve volt egy-két ballibsi vezér, addig igen-igen jó volt a "vétójog"!!!!!!

Most, hogy ők vannak többségben a "vétójog" egy elavult dolog, meg kell szüntetni

HÁT KB. ÍGY MÜXIK A BALLIBSI DEMAGÓG DEMOKRÁCIA!!!!!!!!

ulpius66 2020.07.13. 16:02:59

Az EU pedig alapjában véve egy igen-igen jó dolog volna!

Ott lett az egész elbaszva, amikor a ballibsik átvették az EU irányítását!!!!

Amikor a liberál-fasiszta SoroSS-elvtárs kilóra megvette az EU képviselőket, és úgy táncoltak, ahogy ő fütyült....... na itt lett az egész elbaszva!!!!!!

a nagy hohohorgász 2020.07.13. 19:39:28

Poszter neked mit jelent a kivul eros europa?es mit jelent a belul eros europa?

a nagy hohohorgász 2020.07.13. 19:44:28

Basszatok meg ti olyan szinten hazudtok mintha az origo minden nap 5 cikkben leirna hogy lolo azert nyeri sorra a tendereket mert vilagvezeto ceg a szakmajaban!!!! Amit csinaltok az gyomorforgato....

ulpius66 2020.07.13. 20:20:07

Mán Hitler is Egyesült Európát akart!!!!!! ... mondjuk ő 90%-ban meg is valósította!!!

A mai liberál-fasiszták is az ő nyomdokain járnak.......

a nagy hohohorgász 2020.07.13. 21:24:55

Poszter még egyszer kérdem mitől lesz kívül erős Európa? Attól h Mindenkit beenged? Es mitől lesz belül erős? Attól hogy a selejt termékeket kelet Európában adja el? Válaszolj ha mersz, te szarházi!

Fidesz bérszámfejtés 2020.07.13. 22:20:51

Pluszt az éjszakai műszakra csak 22 óra után fizetünk.
@a nagy hohohorgász: -nak a zsidózós kommenteket nem fizetjük.
@ulpius66: -nak csak azokat a kommeteket fizetjük ahol nem bukik le azonnal ha hazudik. (ritka)
@MAXVAL bircaman közíró: -nak ma az Putyin-fideszpaktum alapján a Kreml fizet.

sync 2020.07.14. 09:00:15

A autoritárius-reakciós rendszerek határa ott van, ameddig a török eljutott, azaz a Lajta vonaláig.

István Tamasi 2020.07.14. 10:05:24

Az elmebeteg suttyó/surmó azért elmebeteg suttyó, mert azt hiszi, hogy ő fújja a passzátszelet az EU ban ahol Nemzetthy Szotyialista Mutyisztán részaránya az össz GDP-ből nem éri el a 2 %-ot.

ulpius66 2020.07.14. 11:36:29

hvg.hu/gazdasag/20200714_Nem_Orbanon_fog_mulni_lesze_megallapodas_az_EUkoltsegvetesrol

"Nagyon távoliak az álláspontok az EU-s mentőalappal kapcsolatban. Messze nem Orbán Viktoron múlik, lesz-e megállapodás a pénteki, az új uniós költségvetésről szóló EU-csúcson."

ulpius66 2020.07.14. 11:38:57

"Úgy tűnik, akkor jár el helyesen az, aki ellenzi a Fidesz hatalommal való visszaélését, ha jó hazafiként támogatná az idejétmúlt nemzetállami határok lebontását és küzdene a határok nélküli, egységes és kívül-belül erős Európáért!"

Ja, mán Napoleon is ezt tervezte, meg még Hitler is, utána meg Sztálinnak voltak hasonló elképzelései......manapság a "tuggyukkik" és csicskásai nyomják ezt a szöveget.....

midnightcoder2 2020.07.14. 11:51:25

Igazából az EU 1.0 létrehozása volt az orbitális faszság. Soha nem lett volna szabad az EU-nak többnek lennie, mint gazdasági közösségnek, és egyetlen másodpercig nem kellett volna ebbe belekeverni az ideológiát és a politikát.

EU 2.0 kell ? Ok, gyerekek de az csak úgy megy, ha közös adórendszer, közös nyugdíjrendszer, közös szociális rendszer, közös önkormányzati rendszer. Biztos, hogy a németek vagy a skandinávok akarnának ilyet ? Sõt, picit tovább megyek: közös nyelv. Mert egy olyan unió nem működhet, ahol 2-3 nyelvnél többet használnak aktívan, sőt az igazán hatékony működéshez az egy nyelv az ideális. Kérdés, hogy mit szólnának ehhez a németek, az olaszok, a franciák és a spanyolok...

Ego55 2020.07.14. 12:52:16

Igen! El kell törölni a vétójogot, hogy a nagy országok szépen egyenként levadászhassák a kisebb országokat. Ez lenne ám a demokrácia diadala. Mellesleg a demokrácia etalonjában is -mármint az USA-ban- a kisebb államok felülreprezentáltak a törvényhozásban, választásokban stb. Pedig az egy ország lenne vagy mi a szösz.

HaD 2020.07.14. 12:53:00

Az eju nyugati felének szüksége van az ilyen orbán félékre...ez a fajta "elit" intézte számukra hogy a Volt szoci orzságok alárendeljék gazadaságukat a nyugatnak majd a kiképzett agitpropos banda féken tartsa a keleti barmokat. Ezért kapják a szabadon lerabolható támogatásokat,no meg azért hogy azok szépen nagyrészt visszavándoroljanak a bankokon a kereskedelmen az iparon és a mezögazdaságon(ja és kishazánkban még az árfolyamon) keresztül a nyugathoz....enélkül már rég elvesztette volna azt a kis gazdasági jelentöségét Nyugat- Europa amim ég megvan. A "magyar" "elit" 5 milla rabszolgával és 9 milla fogyasztóval járul hozzá a német holland francia olasz osztrák nyuggerek jóllétéhez...meg pár százezerrel akik helybe menetk cselédkedni(tisztelet a kivételnek). Sajnos így is rövid távon szopó ág lesz...pontosabban már el is kezdödött a Trump érával..a brittek talán még idejében ledobbantottak. Mo. meg vagy marad a nyugat cselédje egyre romló viszonyok közt,vagy vissza vánszorog a ruszki haverok keblére akik majd megtanítják újból hogy hol kell fela nap. Keleten:)...és lehet majd tapsikolni hogy ismét kuss van a nápnek. Ez egy ilyen kontinens....

HaD 2020.07.14. 13:01:20

Nota bene...a demokrácia nem vétósdi hanem a többség akarata...csak azok kedvéért aki fentebb idióta lózungokat nyomatnak....de ez ami van valóban a többször széthullott középkori lengyel nemesi köztársaságot idézi...és ehhez pont jók a lengyelek meg a dölyfükben ostobán összeugrasztható magyarok(a Habsburg banda ezt használta ki pár száz évig amihez még a "fasza" hunyadi család segíette öket...igaz janko legalább félig balkézröl Habsburg volt Zsigmond apuka révén:))

Magyaur 2020.07.14. 13:27:21

@Ego55: Egy Európai Köztársaságban megszűnnek a kis és nagy országok; megszűnnek MINDENHOL IGAZSÁGTALANUL meghúzott nemzetállami határok!Maradnak a régiók (Katalónia, Elzász, Erdély, Dalmácia stb)

midnightcoder2 2020.07.14. 13:39:39

@Magyaur: Persze. És nyilván felszámolódnának a nyelvi, kulturális, gazdasági különbségek. Az oroszlán pedig a birkával egyetértésben rágcsálná a friss szénát...

ulpius66 2020.07.14. 14:12:30

@Magyaur:

Ja! ... és ugyanannyi lenne a tanárok fizetése mindenütt (Luxemburgban és Bulgáriában) és persze minden ugyanannyiba kerülne.....

Sőt!!!

Egy magyar nyugdíjas pont annyit kapna, mint egy dán vagy német.....

chrisred 2020.07.14. 15:00:09

@ulpius66: Hát, Napóleon éppenséggel megalakította a nemzetállamokat, nem összeolvasztotta azokat. Szerintem kevered a Szent Szövetséggel.

chrisred 2020.07.14. 15:05:06

@Ego55: Az Európai Unió elsődleges törvényalkotó szervében, az Európai Tanácsban minden egyes tagállamot egy személy képviseli. Ennél még hogy lehetnének jobban felülreprezentálva a kis országok? Zárják ki a nagyobb országok képviselőit? :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.14. 20:05:06

@chrisred: Hazudozós @ulpius66: -t nem az eszéért vették fel bérkommentelőnek.

ulpius66 2020.07.14. 21:19:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Te kihagytad a történelem órákat?"

Vezérparaszt!

Aztán a kihagyott történelem órákon túl hallottam valami olyasmit, hogy úgy 80 évvel ezelőtt a két testvérpárt a nácik és a kommunisták megkötötték a Molotov-Ribbentrop paktumot, amiben jól megegyeztek az EU felosztásáról......
(az a hülye Hitler meg jól felrúgta a paktumot, és hátbatámadta a testvérpártját a kommunistákat.....)

A mai nyelvre lefjordítva: a kommunista=liberális így a liberálisok fognak össze a fasiszta-nácikkal.... sajna ez van.......ebből nöttek ki a mai liberál-fasiszták!!!!!!!!

ulpius66 2020.07.14. 21:20:53

Valamelyik NAGY EMBER MONDTA:

LIBERÁLIS = DIPLOMÁS KOMMUNISTA

Alick 2020.07.14. 22:03:05

@midnightcoder2: "Soha nem lett volna szabad az EU-nak többnek lennie, mint gazdasági közösségnek, és egyetlen másodpercig nem kellett volna ebbe belekeverni az ideológiát és a politikát."

Ha már ezt ennyire elcseszték, talán még a kétsebességes EU járható lenne... bútorozzanak össze a legfejlettebb magállamok, a többiek pedig lazább szabályok között folytathatnák, a gazdasági együttműködésre építve.

hederg 2020.07.14. 22:07:13

Ennyi gyomorforgató arctalan idiótát ritkán látni!

nincs1agy 2020.07.14. 22:15:17

@chrisred: Ezt hogy érted? Napóleon a kontinensen francia hegemóniára törekedett, hogy megvalósíthassa újító társadalomátalakító elképzeléseit.
Ma a brüsszeli bürokratikus elit és csatlósaik az egyre szorosabb EU-s integrációra törekszik hasonoló céloktól vezérelve..

Európai téridő 2020.07.14. 22:15:54

@Magyaur: "Egy Európai Köztársaságban megszűnnek a kis és nagy országok; megszűnnek MINDENHOL IGAZSÁGTALANUL meghúzott nemzetállami határok!Maradnak a régiók (Katalónia, Elzász, Erdély, Dalmácia stb)" - Ez így hülyeség, még a brüsszeliták is "Európai Egyesült Államok" - ról beszélnek. Ami leginkább a nemzetállamok kölcsönös bizalmon alapuló szövetségi szintű együttműködésén alapulhatna. De sajnos az európai szláv konföderációk és föderációk befuccsolása, vagy a belga megoldás jelzi, hogy ez nem is olyan egyszerű. Ezért jelenleg ez az "Európai Egyesült Álmok" nem több, mint egy ábránd.

MACISAJT 2020.07.14. 22:16:30

"Ez a vétójog viszont a populista erők kezén zsarolási eszközzé vált, amellyel az Európai Unió döntéshozatalát revolverezni lehet. "

A szokásos liberálfasiszta kiforgatás.
Nem a törvényes pénzügyi támogatás megvonásával való zsarolás a veszélyes az EU egészére nézve, homályos "jogállami" kritériumokra hivatkozva....á dehogy.. Hanem a vétó lehetősége, amivel gyakorlatilag senki nem él.

Az Európai Tanács még 2014-ben arról döntött, saját hatáskörben dolgoz ki objektív, minden tagállamra érvényes jogállami feltételeket. Csakhogy ebből azóta sem lett semmi.
Így aztán a verhofstadtok, az adócsaló luxemburgi asselborn jeanok és a soros orchestra tagjai majd megmondja hogy mik azok a feltételek.
Kinek mi, amúgy.

Ha 2006-ban meghamisították egy EU tagállam gazdasági statisztikáit, az EU vezetőségének , Barroso úrnak cinkosságával, az például nem volt az.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/veres_janos_az_eurostat_a_hibas.295682.html
Hazudtak reggel, délben meg este. Aztán a választások után gyorsan eljött az öszödi igazság pillanata...
Ha a tiltakozó tüntetők ellen 2006-ban kardlapos rendőrrohamokat vezényeltek, gumilövedékkel és botozással, szemkilövetéssel, az is demokratikus meg EU konform volt.
Ha a közszolgálati tévében 2002-2010 között egy darab un. jobboldali műsor vagy műsorvezető sem tűnt fel, a pártkelték, aczélendrék, balógyörgyök, friderikuszok, bánó muszterek etc. társaságában, akkor az maga volt a demokrácia, "a jobboldal különben is, vegyen magának tévét, ha kell neki, mondta a D209.)

És sorolhatnám a hazai példákat.
Vagy hány halottja van-eddig- a sárga mellényesek tiltakozásának Franciaországban?
Mégis , Macron a liberális bezzeggyerek, az EU megmondóembere.

Hanem azok a populisták, hörgik naponta a liberálfasiszták. Négyeljük fel őket, rekesszük ki, buktassuk meg, zsaroljuk és fenyegessük őket naponta .
Hiszen ahogy néhai Bence György filozófus megfogalmazta oly találóan:
„A liberalizmus nagyon toleráns. Csak a fasisztákkal kérlelhetetlen. Ja, hogy rajtuk kívül mindenki fasiszta, arról ők igazán nem tehetnek.”
Továbbá a liberálisok két véleményt ismernek: a sajátjukat és a helytelent. "

Az pedig hogy a böszme és neje, apró antal unokája vezénylik a zabrált szemlőhegyi villából a "demokráciát", ők az "ejrópai gondolkodású, haladó demokraták", már egyenes grand guignol.

tpl 2020.07.14. 22:27:44

Magyaur posztja leforditva: a liberális frekvencia demokráciában az ember számít, hogy a nemzeti kormányokat demokratikus választásokon választják meg kvázi a népakarat leképezései a választott kormányzó erők. Mindez nem számít, mert a liberális demokráciában az értékeket felülről és meginkabb kívülről sujkolkák. Aki ezeket az értékeket nem hajlandó kritikátlanul magáévá tenni, azt kíméletlenül kirekesztik, megbélyegzik, ellehetlenítik. Köszönöm, de én ebből a demokrácia-felfogásból nem kérek és ragaszkodom ahhoz, hogy ezt a belemenyemet négyente a saját belátásom szerint kifejezzem.

tpl 2020.07.14. 22:29:54

@tpl: elnézést, az autocorrect rendesen elintézte a hozzászólásomat :(

kvadrillio 2020.07.14. 22:31:25

EU-HITEL........A negyedik Német-Római Szent Birodalom létrehozásának előremozdítását szolgálja” – fogalmazott Kövér.''' :o)))))
A fideszes többség megszavazta, hogy ne legyen jogállami feltételekhez köthető az EU-hitel
''''''„De a déli államok iránti szolidaritásból, az EU működőepésségének megőrzése érdekében, mint egyszeri, a rendkívüli gazdasági helyzet által kikényszerített eszközként hajlandóak vagyunk hozzájárulni, azonban csak akkor, ha mindez csak és kizárólag az Unió bajbajutott gazdaságainak helyreállítását, és az egész gazdasági közösség versenyképességének megalapozását, és nem pedig a negyedik Német-Római Szent Birodalom létrehozásának előremozdítását szolgálja” – fogalmazott Kövér.

'q''......A negyedik Német-Római Szent Birodalom ......EZ JÓÓÓÓÓ !!! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

OLYAN IGAZÁN KDMP-S MEGFOGALMAZÁS !!! :o)))))))))))))))))))))))))))))

BOAR 2020.07.14. 22:34:13

@tpl: Milyen érdekes, hogy a vétójog pont azoknak a kezében jelent problémát, akiknek a "demokratikus megválasztása" és hatalomgyakorlása ordas választási csalásokon alapul...

tpl 2020.07.14. 22:35:06

@MACISAJT: zseiális komment!!! Minden szavával egyetértek.

tpl 2020.07.14. 22:39:20

@BOAR: vicces ez a választási csalás legenda. Az ugye nem zavar, hogy az összes, beleértve a prog balos Publicus hasonló eredményt közvéleményt kutat, mint amit a választások hoztak idehaza? És nem emlékszem arra, hogy tavaly október 13-án választási csalást üvöltött volna a baloldal, amikor a megalúzer Karácsonyt megválasztotta Budapest.

BOAR 2020.07.14. 22:46:02

@tpl: Juj...Karácsony megválasztásánál is megakadt az informatikai rendszer? Ott is láncszavazás volt zsíroskenyérért? Oda is busszal hozták az ukrán stb. szavazókat? Ott is eltűntek szavazatok?
Na elmész te az anyádba a demagóg faszságaiddal...
Buzigyerek, már a választási rendszer átalakítása, a bözsiutalványos szavazatvásárlás és a határontúliak szavazataival való trükközés is csalás egy normálisan működő demokráciában, a többiről nem is beszélve, a közmunkások zsarolása, a megfélemlítések, az ellenzéki pártok ellehetetlenítése, a kamupártok létrehozása, a kormány kezében lévő sajtó hazugság és rágalomhadjárata amiből sok szép elvesztett sajtóper lesz ugyan de majd csak jóval a választások után.

tpl 2020.07.14. 22:49:47

@BOAR: "Na elmész te az anyádba a demagóg faszságaiddal...
Buzigyerek.."

Mégis mit képzelsz, te kivel beszélsz?!

BOAR 2020.07.14. 22:52:40

@tpl: Hogy kivel?
Öcsike, te már beáraztad magad amikor elkezdted szopni a @MACISAJT faszát...úgyhogy ne reklamálj.
Egy üresfejű, buta fidesznyalonc bértollnokkal beszélek aki elmehetne az anyjába.
Van még kérdés?

tpl 2020.07.14. 23:02:29

@BOAR: kemény vagy! Szép estét.

birkamenet 2020.07.14. 23:32:06

@MACISAJT:

hehe te szerencsétlen idióta, te még 2020-ban is az indexen hordod ki a 20 évvel ezelötti traumáidat? hehehe..
Rajtad kívül senki se tudja hogy kikröl irsz, meg kik ezek, de csak szenvedj, ezzel adtok jó nagy örömet a ballibsiknek.

birkamenet 2020.07.14. 23:33:36

orbánról az egész EU-ban köztudott, hogy Putyin EU BOMLASZTÓ csicskája.

Itt a történet vége!

nincs1agy 2020.07.14. 23:35:55

@BOAR:

Figyelj te hülye, ha elcsaltuk a parlamenti választást, akkor miért nem csaltuk el az önkormányzatit, te barom? A budapesti főpolgármester az ország második legfontosabb embere. Erre a kérdésre mindig lefagytok..Tényleg, most miért nem számoljátok ki , hogy hányan nem szavaztak Kaigeryre?

nincs1agy 2020.07.14. 23:37:24

@birkamenet: Ehhez képest Gyurcsány apád járt úgy hatszor Putyinnál, majd eladta a ruszkiknak a Mol-t..

nincs1agy 2020.07.14. 23:40:29

@tpl: Szegény fogyatékosoknak kell valami, amivel megmagyarázhatják az újabb buktát. Hisz Karigörény 8-a délutánján már azt hitte, hogy nyert és utasítgatta Ádert. Aztán késő este csak hülyén bámultak maguk elé..:)

Alick 2020.07.15. 00:31:35

@nincs1agy: És Merkel folyamtosan Putyin seggét nyalja - nyilván érdekek kapcsolódnak ehhez is.

morph on deer 2020.07.15. 00:49:33

Azért milyen gyönyörű is, amikor a törzsfejlődés fideszes szintjén megrekedt cselédhorda egyfolytában visszafelé mutogatva próbálja elterelni a figyelmet golyó alkatú uralkodója újabb geci próbálkozásától..!

Mert őtahósága jólmegaszon’ta már megint Brüsszelnek, ott meg nem hisznek a fülüknek, hogy egy ilyen sötét bunkóból lehet magyar miniszterelnök!
Vagy bármi, ha már ott tartunk...

Szóval muszáj terelni, mert ez már nekik is kínos. Hát nem csoda...
Ahogy Kövér elvtárs veretes baromságai is, amelyeket ráadásul a parlamentben volt képes elereszteni!

Nektek tényleg csak ennyire telik, kedves orbánhitű honfitársak?
Semmi új?

élhetetlen 2020.07.15. 01:59:36

@nincs1agy: „miért nem csaltuk el az önkormányzatit, te barom?”. Csak egy ötlet, és, ha már többesszámozunk, mert eszetekbe sem jutott, hogy ez megtörténhet, nem készült fel rá az apparátus. „A budapesti főpolgármester az ország második legfontosabb embere.”. Csak éppen bármivel kapcsolatban megvonhatják a beleszólási jogát is azzal, hogy akármit nemzetgazdasági szempontból kiemelt projektté minősítenek. Ettől fagyunk le, nem a kérdésedtől. Városliget, Citadella, jöhet még az óbudai sziget, és volt is már pár apróság. Ezt normálisnak tekinted? Hogy az ország szerinted második legfontosabb emberének, ha a kormány, vagy a 2/3-ad úgy dönt, akkor szava sincs? De nem csak neki, a szakhatóságoknak sem. Idézet máshonnan, „Így a beruházásokkal összefüggésben
- építészeti-műszaki tervpályázati eljárást nem kell lefolytatni,
- építészeti-műszaki tervtanácsi véleményt nem kell beszerezni,
- településképi véleményezési eljárást nem kell lefolytatni,
- településképi bejelentési eljárásnak nincs helye,
- a településkép-védelmi tájékoztatás és szakmai konzultáció nem kötelező,
- a Műemléki Tanácsadó Testület szakértői véleményét nem kell kikérni,
- közterület alakítási terv készítésének és alkalmazásának nincs helye.”
Nem jut eszedbe valami olyan, hogy egyszemélyes uralom, mert a parlament az nudli, pártfegyelem, megmondják melyik gombot nyomd meg, akkor is megnyomja, ha azt sem tudja miről van szó. Te ezt nem látod, vagy csak nem akarod látni?

chrisred 2020.07.15. 05:18:43

@ulpius66: A mai nyelvre lefordítva: az orosz birodalom mindig is szívesen egyezkedett az európai szélsőjobbal, ahogy most Putyin teszi.

chrisred 2020.07.15. 05:22:13

@nincs1agy: És ahhoz, hogy megszüntesse a az európai nagy birodalmak hegemóniáját, támogatta a kisebb európai népek függetlenségi mozgalmait.

„Magyarok! Eljött azon szempillantás, melyben visszanyerhetitek régi függetlenségteket. […] Szerezzétek most vissza nemzeti lételeteket; legyetek ujra, a kik valaha voltatok! Válaszszatok királyt magatoknak, olyan királyt, a ki érettetek országoljon, a ti hazátoknak kebelében, ti közöttetek lakjék, és a kit a ti polgártársaitok és katonáitok vegyenek körül! Gyülekezzetek azért össze Rákos mezejére, őseitek szokása szerint; tartsatok ott nemzeti gyűlést és adjátok tudtomra végzéseiteket.”

chrisred 2020.07.15. 05:29:22

@Európai téridő: Mert az Uniónak évtizedek óta konzervatív vezetése van, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy az európai integráció fa üggetlen nemzetállamok együttműködésében merüljön ki. Ami persze jó a németeknek, mert az erejüknél fogva keresztül tudják vinni a saját gazdsági érdekeiket. Viszont egészében véve Európa képtelen globális szinten érvényre juttatni a valós gazdasági erejét, mert belül általában döntésképtelen.

MACISAJT 2020.07.15. 05:47:35

@élhetetlen: "akkor is megnyomja, ha azt sem tudja miről van szó. Te ezt nem látod, vagy csak nem akarod látni? "

Már megbocsáss, de én ennél a főpolgármesternek csúfolt tehetetlen báb esetében, a facebookos, atv-s etc., gáljézoltán és rényi vezette médiahekken kívül mást nem láttam az elmúlt kilenc hónapban mint hisztit és felelősség hárítási kísérleteket.

Ez a szerencsétlen, aki képes volt zuglói polgármestersége alatt veszteségessé tenni a fizető parkolást(!):
444.hu/2019/02/07/veszteseges-a-fizetos-parkolas-zugloban

most a városházát hajléktalan szállóvá alakítaná át, ha már az utak elmebeteg sárga felfestésével végzett.
Eközben naponta óbégatja minden hullámhosszon hogy több pénz kell a Lánchídra a kormánytól, miközben még mivel még közbeszerzést sem írt ki, még azt sem tudja megmondani hogy mennyibe kerülne a felújítás :P
De a publicus a népszaga/hvg megbízásából mindennap biztosítja hogy a lakosok vele vannak.

Muhaha

Európai téridő 2020.07.15. 05:49:42

@chrisred: Sajnos Európa saját maga ellen vívott két világháborúja után ez maradt a legkisebb közös többszörös.

MACISAJT 2020.07.15. 05:57:33

morph on deer:"Ahogy Kövér elvtárs veretes baromságai is, amelyeket ráadásul a parlamentben volt képes elereszteni!"

Kíváncsi lettem ezek után, mik voltak azok a "baromságok". Itt van, a ballibák szokásos kiforgatása, meghamisítása nélkül, eredetiben:
www.magyarhirlap.hu/velemeny/20200715-expoze-a-koronavirus-gazdasagi-hatasaival-kapcsolatos-europai-unios-gazdasagi-intezkedesekrol-szolo-orszaggyulesi-hatarozathoz

"Elfogadjuk, hogy az unió alakítson ki egy, a jogállamiság érvényesülését vizsgáló eljárásmódot. Erre vonatkozólag 2014-ben már megszületett egy elvi egyetértés, amely szerint ennek kormányközi alapon – azaz az Európai Tanácsban –, az Európai Unió intézményeinek hatásköri egyensúlyát nem felborítva, a tagállamok nemzeti identitásának és egyenlőségének tiszteletben tartásával, az objektivitást – azaz a tényekhez való ragaszkodást – szem előtt tartva kell működnie.

Vajon 2014 óta miért nem jött létre egy ilyen jogállamisági mechanizmus, tisztelt képviselőtársaim?

Csak nem azért, mert akkor nem lehetne ideológiai furkósbotként forgatni az európai értékeknek és a jogállamiság – egyelőre még definiálatlan – kritériumainak való meg nem felelés vádját?

Csak nem azért, mert akkor lenne hol feltenni ezeket a találós kérdéseket:

– melyik országban figyeli meg az állambiztonság az egyik parlamenti párt képviselőit;

– melyik ország rendőrségében van jelen intézményesült rasszizmus a miniszterelnök szerint;

– melyik országban mondta ki a bíróság – következmények nélkül –, hogy egy országos választást a tömeges szabálytalanságok miatt meg kell ismételni;

– melyik országban delegálnak a pártok bírákat;

– melyik országban nincs alkotmánybíróság;

– melyik országban követik el a legtöbb nemi erőszakot a nők ellen;

– melyik országban beszéli meg a „független” bíró a baloldal politikusaival a jobboldali miniszterelnök ellen hozandó ítéletet;

– melyik ország közszolgálati médiája uszít rendszeresen egy szövetséges ország kormányfője ellen;

– melyik ország törvénykezése tehetetlen, ha a kommunista tömeggyilkosságok szellemi atyja szobrának felállítását kellene megakadályoznia;

– melyik ország médiája tudta napokig elhallgatni, hogy illegális migránsok szervezett csoportja zaklatta szexuálisan helybéli nők tömegét egy nagyváros főterén, egy szilveszteri karneválon;

– melyik ország engedhette meg magának a bizottság elnöke szerint, hogy a szankciók veszélye nélkül semmibe vegye az unió fiskális szabályait? És még sorolhatnám.

A helyes megfejtők között egy-egy keretezett Jean-Claude Juncker-­fotót sorsolunk ki, amelyen kisúttörők támogatása mellett éppen egy Marx-szobrot koszorúz meg. Segítségül annyit elárulok: egyik kérdésre sem Magyarország a helyes válasz."

A ballibák természetesen ezekre sem fognak válaszolni.
Pedig még egy hangszórót/keretezett Juncker fotót is nyerhetnének ...

chrisred 2020.07.15. 06:05:18

@Európai téridő: Az amerikai polgárháború kora legvéresebb küzdelme volt, mégsem akadályozta az államok későbbi alkotmányos együttműködését és a szövetségi szintű kormányzást.

Európai téridő 2020.07.15. 06:48:45

@chrisred: Az USA szövetséges tagálllamai és az "Uniójuk" viszonylatrendszere eltér az európaitól, mivel ott a nyugat felé terjeszedés során frissiben alapított államok csatlakoztak a már szövetségbe tömörültekhez. Erre a polgárháború során Lincoln is figyelmeztette az "érintetteket". A jenkik győzelme után pedig nem büntették, hanem "rekonstruálták", újjáépítették a Délt. A II. vh. után ez volt a "filozófiájuk" az 1943-as teheráni konferencián. Nekik juttatott "érdekszféra" újjáépítésekor. Az "európai eszme" amerikai gondolat volt" amit mára sikerült elsilányítani a szintén "mucsai" ,mag-Európának".

Rodney_2 2020.07.15. 06:49:43

@BOAR: Te nyilván szellemi fogyatékos vagy :)

Galerida 2020.07.15. 06:53:16

Érdekes, hogy főleg azok adnának korlátlan felhatalmazást az EU-nak, akik nagyrészt a Vörös Hadseregnek köszönhetik máig megtartott pozíciójukat.... Apró...ság...

Rodney_2 2020.07.15. 07:01:42

@Magyaur: Te nem vagy tanulatlan bunkó, gondolom képes vagy felmérni hogy ha az EU alapító atyái látták volna, hogy hova fajul ez a projekt, akkor inkább öngyilkosok lettek volna :))) (azóta annyit torzult és korcsosult el a politika az akkori nézetekhez képest, ma már az akkori baloldali is fasisztának számít)
Az EU legnagyobb problémája az hogy a nyugati felében kiépített jóléti állam a globalizáció miatt gazdaságilag fenntarthatatlanná vált (ez 2008 óta nyilvánvaló), politikailag viszont megoldhatatlan a felszámolása, ezért döglődés és lecsúszás van. Egy ideiglenes megoldás a keleteurópai országok befogadása, az olcsó és képzett munkaerő lenyúlása, de ez nem fenntartható. Erre kitalálták a migráncsolást ami meg szépen elpusztítja az egészet. Ezt a rakás szart lehet integrálni meg deriválni, de semmi jó nem fog kijönni belőle sajnos :( A jelenleg uralkodó balliberális elmebaj meg kifejezetten Darwin díjas megoldásokat képes csak kiizzdni magából ideológiai alapon.
Ehhez képest abszolút realpolitik amit a fidesz csinál: egyrészt kiszolgálják a nyugati (főleg) német ipart, másrészt lenyúlnak annyi pénzt amennyit csak lehet. Tudsz jobbat?? De ne bullshittet mondjál hanem reálisan megvalósítható dolgokat (az innováció támogatása az nagyon fasza, persze)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 07:28:29

@MACISAJT: "Ez a szerencsétlen, aki képes volt zuglói polgármestersége alatt veszteségessé tenni a fizető parkolást(!):
444.hu/2019/02/07/veszteseges-a-fizetos-parkolas-zugloban"

macika csúsztat . A parkolás 2017-ben lett bevezetve Zuglóban és a beruházás természetesen még nem termelte ki önmagát.

samot 2020.07.15. 07:39:18

Talàn az EU-s köpködések helyett elöször a sajàt portàt kéne rendbe tenni! Ha meg annyira szar az EU, ki lehet lèpni belöle szuper agyak! Nem ök hivtak,Ti akartatok belépni!Elég nagy különbség!
Ja hogy akkor nincs mit ellopni! Ez màr csak igy müködik!

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2020.07.15. 07:45:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A parkolóautomaták beszerzése az első évben, 2017-ben történt, a beruházás döntő részét ez tette ki, de parkolókat tavaly is alakítottak ki. Ha ezeket a költségeket levonjuk a teljes kiadásból, akkor megkapjuk, hogy a fizetős parkolási rendszer üzemeltetése, fenntartása mennyibe kerül és mennyi bevételt termel az önkormányzat szemszögéből. Így sem kedvezőbb a kép: a működési egyenleg 2017-ben 260 milliós nyereséget hozott, de amint rá egy évre megugrott az üzemeltető konzorciumnak fizetendő díj, 2018-ban már bő 200 milliós veszteség jött össze."

24.hu

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 07:47:49

@nincs1agy: Te agyatlan barom! Nem Gyurcsány adta el.

"2009. április. 09. 15:17 GAZDASÁG
OMV: lezárult a Mol-részvények eladása, nincs a kezükben Mol-részvény
szerző:
MTI
Az OMV AG lezárta a Mol-részvények eladását, a tranzakció után a cégnek már nincsenek Mol-részvényei – közölte az osztrák olajipari vállalat.
Az OMV a múlt hét hétfőn jelentette be, hogy eladja a birtokában lévő 21,2 százalékos Mol csomagot - ami 22 179 488 részvénynek felel meg – az orosz Szurgutnyeftyegaznak 1,4 milliárd euróért. Az adásvétel csütörtökön zárult le."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 07:53:13

@Galerida: Előkerültél te vakhívő barom?

"Galerida2020.06.25. 14:38:31
Azért szemét dolog az Origótól azt terjeszteni, hogy Pikóéknak az első dolguk a saját fizetésük felemelése volt, amikor tudták, hogy az első dolguk a fizetésük felemelése volt!
Oda kellett volna írni, hogy csak a diktatúra törvényei miatt tették ezt, mert szívük szerint ingyen dolgoznának!"

Akkor persze nemvolt két perced arra hogy utánanézzél hogy Pikó fizetése ugyanannyi mit az elődjéé volt. Vegyél órákat hogy megtanuld a gugli használatát. Ez vonatkozik a többi agyatlan naracstálibra is.

Milyen fizetésemelésről beszélünk? Sok idióta narancstálib arra nem képes hogy kb 2 perc alatt utánanézzen, csak hörög?

8.kerulet.ittlakunk.hu/helyi-politika/191016/ennyi-vegkielegitessel-tavozhat-sara-botond

"Dr. Sára Botond, az eddigi kerületi polgármester fizetése havonta bruttó 1 147 000 forint volt"

index.hu/belfold/2019/11/07/egymillios_fizetest_szavaztak_meg_piko_andrasnak/

"Havi 997,2 ezer forint havi illetményt, plusz 150 ezer forint költségtérítést állapított meg Pikó András polgármesternek csütörtöki ülésén a józsefvárosi önkormányzat. "

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 07:54:30

@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Mivel nagyobb területet kell kiszolgálni és ugyanúgy a pluszberuházás csak később térül meg.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 07:56:03

@Rodney_2: "Ehhez képest abszolút realpolitik amit a fidesz csinál: egyrészt kiszolgálják a nyugati (főleg) német ipart, másrészt lenyúlnak annyi pénzt amennyit csak lehet."

Miket nem mondasz? Szóval egy szolgalelkű, lopós kormányunk van?

chrisred 2020.07.15. 08:02:01

@Európai téridő: "A jenkik győzelme után pedig nem büntették, hanem "rekonstruálták", újjáépítették a Délt."

Ahogy a második világháború után jött a Marshall segély, majd annak nyomában az újjáépítés határokon túlnyúló egyezményi formái, elsőként a Szén- és Acélközösség. Az oroszok által bekebelezett kelet-európai orsxágok moszkovita vezetése visszautasította, hogy részesek legyenek ebben a folyamatban. És most ezeknek az országoknak a posztkommunista vezetése ugyanúgy távol akar maradni az európai integrációs folyamatoktól, és inkább a Kreml kegyeit keresi.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 08:03:16

@ulpius66: Aha. Szóval Sztálin szerinted liberális volt. Értem. Soha nem voltál történelem órán ezek szerint.

teleorman 2020.07.15. 08:29:41

A NER-es hazaffyak figyelmébe ajánlok egy súlyos tényt: ha a "szent és sérthetetlen"" nemzetállamnak hozsannázunk, akkor nem csak a magyarnak hozsannázunk. Hanem a román, szerb, szlovák, ukrán stb. nemzetállamnak is. Márpedig Trianon valamilyen meghaladása newmzetállami keretek között lehetetlen. Tudjuk, hogy a brüsszeli akadékoskodást büszkén és méltósággal visszaverő nemzetállamban könnyebb lopni, és ez jó dolog. A nem nyitott közbeszerzési piacon világszinvonalú lőrincbarátnak és gesztorainak is nyilván jobb a zárt nemzetállam. Ám azért a nemzetegyesítés szempontjai sem lényegtelenek.

arckönyv 2020.07.15. 08:33:22

ha valami jól mutatja mennyire fontos a fidesznek a jogállam hát ez... de most komolyan, a maffiának a könnyen megszerezhető pénz fontos. ezt ki nem tudta? még a szavazóik is, csak azt nem értem, hogy miért fontos nekik, hogy lenyúlják őket.

Wildhunt 2020.07.15. 08:34:42

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: jó reggelt királyfi. Csak kérdem, az elmúlt 100 évben mikor volt másmilyen? Max a mérték változik.

midnightcoder2 2020.07.15. 08:45:48

@chrisred: "Mert az Uniónak évtizedek óta konzervatív vezetése van, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy az európai integráció fa üggetlen nemzetállamok együttműködésében merüljön ki."

Igazából ez a EU úgy szar ahogy van.

Alapvetően két úton tudná ezt a dolgot valaki túlélni a következő 100 évben:
1. Integrált Európa. Ehhez első körben a határokat kellene felszámolni: közös közigazgatás, közös adórendszer, közös nyugdíjrendszer, közös szociális rendszer, közös nyelv, közös identitás, legalább olyan szinten mint az USA-ban. Na tudod mikor mennének bele ebbe a nyugat-európai országok ?
Ráadásul egy rakás agyhalott terrorista lenne aki fegyverrel próbálná kikényszeríteni az önállóságát, lásd IRA, ETA, stb. A másik veszély ebben az, hogy a túl nagy nyugi és a túl nagy jólét agyhalottá teszi az átlagpolgárt. Lásd az amcsik és a Black Lives Matter. És az EU, főleg a nyugati fele tele van ilyen agyhalottal. Ergo az Európa Erődnek nem sok esélye van hosszabb távon, ami viszont óriási buktához vezet majd. Ekkor nagyon nem mindegy, hogy az egész Unió bukik, vagy lesz egy keleti fele ahová tudnak majd menekülni a túlélők.
2. Az EU visszamegy szépen egy laza gazdasági szövetséggé, és az országok nem próbálnak belepofázni egymás értékrendjébe, politikájába. Így egyenként akár ki is lehetne lépni az olyan egyezményekből amiket 70 éve fogalmaztak amikor a világ egy "picit" más volt. Így fel lehetne venni akár az oroszokat, sőt a törököket is. Ugyanakkor határvédelem szempontjából lehetne egy másik szövetség, na oda már nem venném fel a törököket.

midnightcoder2 2020.07.15. 08:48:18

@teleorman: Idehaza őszintén szólva a lőtéri kutyát nem érdekli Trianon, azon túl persze hogy milyen történelmi következményei voltak. De a fene se akar Bukarestben cukrászdát nyitni.

2020.07.15. 08:48:53

@MAXVAL bircaman közíró: Az anyád lesz populista. Populáris az análszexe miatt.

2020.07.15. 08:50:56

@ulpius66: Nem, nyugodtan lehet szavazni, de a kétharmad, az kétharmad, akkor is, ha Orbán szívja, és nem lophat tovább. Meg egyébkétn azért már mégiscsak szemétség, hogy Orbán akarja megmondani, hogy milyen felételek mellett akarja ellopni mások pénzét.

2020.07.15. 08:52:22

@ulpius66: Az EU legnagyobb pártja konzervatív néppárt. AZ más kérdés, hogy Orbánnak nem tetszik, amióta felakasztották őket. De ettől még nem ballibsi a néppárt, te elmebeteg mongolFidiótáa!

2020.07.15. 08:55:30

@midnightcoder2: Te, most az hol érv, hogy te, az elmebeteg kis selejt ideszarsz, hogy ez nem lehet, az nem lehet, az lehet, az is lehet?! Vagy te olyan elmebeteg, hogy eddig is csupa olyan dolgokat nyögtél be, ami hülyeség, hazugság volt, fingod nincs a világ működéséről, mongolFidióta selejt vagy.

2020.07.15. 08:56:43

@Ego55: Látom, nem tetszik a demokrácia, neked csak az tetszik, amikor a Fidesz 42%-kal ad magának kétharmadot. Mongolfidióta fasz vagy.

2020.07.15. 08:57:52

@HaD: Adj nekem mondjuk 50 milliót, megígérem, hogy megveszem belőle a lakásod, és visszavándorol hozzád, te mongolFidióta!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 08:58:48

@Matthias Corvinus:

Ha az EU nem hajlandó választ adni a népi igényekre, szétesik, pont.

2020.07.15. 08:58:55

@HaD: Adj nekem mondjuk 50 milliót, megígérem, hogy megveszem belőle a lakásod, és visszavándorol hozzád, te mongolFidióta!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 09:00:17

@teleorman:

Semmi gond a nemzetállamokkal. A szerb, szlovák, román népnek is joga van erre.

2020.07.15. 09:00:22

@ulpius66: Nem, nyugodtan lehet szavazni, de a kétharmad, az kétharmad, akkor is, ha Orbán szívja, és nem lophat tovább. Meg egyébkétn azért már mégiscsak szemétség, hogy Orbán akarja megmondani, hogy milyen felételek mellett akarja ellopni mások pénzét.

2020.07.15. 09:01:36

@Ego55: Látom, nem tetszik a demokrácia, neked csak az tetszik, amikor a Fidesz 42%-kal ad magának kétharmadot. Mongolfidióta fasz vagy.

2020.07.15. 09:02:58

@midnightcoder2: Te, most az hol érv, hogy te, az elmebeteg kis selejt ideszarsz, hogy ez nem lehet, az nem lehet, az lehet, az is lehet?! Vagy te olyan elmebeteg, hogy eddig is csupa olyan dolgokat nyögtél be, ami hülyeség, hazugság volt, fingod nincs a világ működéséről, mongolFidióta selejt vagy.

2020.07.15. 09:04:04

@ulpius66: Nem, nyugodtan lehet szavazni, de a kétharmad, az kétharmad, akkor is, ha Orbán szívja, és nem lophat tovább. Meg egyébkétn azért már mégiscsak szemétség, hogy Orbán akarja megmondani, hogy milyen felételek mellett akarja ellopni mások pénzét.

2020.07.15. 09:05:18

@Ego55: Látom, nem tetszik a demokrácia, neked csak az tetszik, amikor a Fidesz 42%-kal ad magának kétharmadot. Mongolfidióta fasz vagy.

2020.07.15. 09:06:49

@midnightcoder2: Te, most az hol érv, hogy te, az elmebeteg kis selejt ideszarsz, hogy ez nem lehet, az nem lehet, az lehet, az is lehet?! Vagy te olyan elmebeteg, hogy eddig is csupa olyan dolgokat nyögtél be, ami hülyeség, hazugság volt, fingod nincs a világ működéséről, mongolFidióta selejt vagy.

2020.07.15. 09:07:58

@HaD: Adj nekem mondjuk 50 milliót, megígérem, hogy megveszem belőle a lakásod, és visszavándorol hozzád, te mongolFidióta!

2020.07.15. 09:09:28

@midnightcoder2: Te, most az hol érv, hogy te, az elmebeteg kis selejt ideszarsz, hogy ez nem lehet, az nem lehet, az lehet, az is lehet?! Vagy te olyan elmebeteg, hogy eddig is csupa olyan dolgokat nyögtél be, ami hülyeség, hazugság volt, fingod nincs a világ működéséről, mongolFidióta selejt vagy.

nemecsekerno_007 2020.07.15. 09:09:37

A régebbi EU tagoknak nem tetszik, hogy a kelet-európai niggerek megtanultak olvasni és nem szopnak be kérdés nélkül olyan üveggyöngyöket mint a jogállam, meg európai értékek, miközben ők lerabolható piacnak tekintenek bennünket. Minden gazdasági önállóságunk az ő gazdasági érdeküket sérti és ezért van velünk bajuk. A Budapest-Belgrád vasútvonal is ilyen. Nyilván az a baj, hogy 4000 év múlva fog megtérülni. Ja, hihető, hogy azért aggódnak, nekünk mikor térül meg.

2020.07.15. 09:10:56

@ulpius66: Az EU legnagyobb pártja konzervatív néppárt. AZ más kérdés, hogy Orbánnak nem tetszik, amióta felakasztották őket. De ettől még nem ballibsi a néppárt, te elmebeteg mongolFidiótáa!

2020.07.15. 09:12:02

@ulpius66: Az EU legnagyobb pártja konzervatív néppárt. AZ más kérdés, hogy Orbánnak nem tetszik, amióta felakasztották őket. De ettől még nem ballibsi a néppárt, te elmebeteg mongolFidiótáa!

2020.07.15. 09:13:19

@midnightcoder2: Te, most az hol érv, hogy te, az elmebeteg kis selejt ideszarsz, hogy ez nem lehet, az nem lehet, az lehet, az is lehet?! Vagy te olyan elmebeteg, hogy eddig is csupa olyan dolgokat nyögtél be, ami hülyeség, hazugság volt, fingod nincs a világ működéséről, mongolFidióta selejt vagy.

2020.07.15. 09:14:45

@ulpius66: Az EU legnagyobb pártja konzervatív néppárt. AZ más kérdés, hogy Orbánnak nem tetszik, amióta felakasztották őket. De ettől még nem ballibsi a néppárt, te elmebeteg mongolFidiótáa!

2020.07.15. 09:16:20

@HaD: Adj nekem mondjuk 50 milliót, megígérem, hogy megveszem belőle a lakásod, és visszavándorol hozzád, te mongolFidióta!

2020.07.15. 09:17:53

@Ego55: Látom, nem tetszik a demokrácia, neked csak az tetszik, amikor a Fidesz 42%-kal ad magának kétharmadot. Mongolfidióta fasz vagy.

chrisred 2020.07.15. 09:19:00

@midnightcoder2: "Na tudod mikor mennének bele ebbe a nyugat-európai országok ?"

A nemzetállami status quo fenntartásában érdekelt hatalmi-gazdasági elit tömegbázisát egyre jobban erodálja a velük szemben fokozódó türelmetlenség. Az egyik oldalról a képviseleti demokrácia nem megfelelő érdekképviseleti rendszerével elégedetlen középrétegek mozgalmai, például a zöldek. A másik irányból pedig a regionális etnikai/kulturális mozgalmak, Flandriától Katalónián át egészen az Északi Ligáig. Előbb-utóbb elérkezik az a szint, amikor ezeket az ellentéteket hagyományos politikai úton nem lehet rendezni.

"A másik veszély ebben az, hogy a túl nagy nyugi és a túl nagy jólét agyhalottá teszi az átlagpolgárt. Lásd az amcsik és a Black Lives Matter."

Nem mondanám, hogy ezek a folyamatok a túl nagy nyugi és a túl nagy jólét megnyilvánulásai voltak, éppen ellenkezőleg. Már Trump megválasztása is társadalmi protestjelenség volt az elszegényedő középrétegek részéről, a félrekezelt járvány pedig olaj a tűzre.

Úgy gondolom, az európai integráció folyamatában a törést a keleti bővítés okozta, főleg az orosz gyarmati politikai kultúrában nevelkedett hatalmi elit bevonásával az összeurópai kérdésekbe. A megoldás az lesz, hogy előbb-utóbb ki fogják dobni a ballasztot a süllyedő léghajóból.

samot 2020.07.15. 09:21:22

@nemecsekerno_007:

Ha màsképp nem megy, kapcsold fel a làmpàt ès ülj alà!
Senki nem hivott az EU-ba! Ti akartatok belépni!
A németeknek nyafogtok,hogy hozzàk màr ide az autogyàraikat
Ki lehet lépni az EU-bol,ha nem tetszik
tipikus magyar tulajdonsàg:mindig màs a hülye meg a hibàs
Egyébként meg annyi eszed van,hogy hazatalàlj!

chrisred 2020.07.15. 09:22:29

@nemecsekerno_007: A kínai meg az orosz hitel miatt nem a nyugatiak izgulnak, hanem a magyar adófizetők, akiknek még a gyerekei is azért fognak dolgozni, hogy visszafizessék. A nyugati multik köszönettel veszik a közpénzből gründolt olcsó paksi áramot.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 09:23:59

@chrisred:

Az európai integráció eleve nem működik. S ha elkezdene működni, Amerika azonnal beleszólna, megakadályozandó.

Amerikának már ott van 2 hatalmi központ, melyre nincs semmi hatása: Kína és Oroszország. Semmiképpen se engedne meg egy harmadik ellenséget.

Az erős Európa sokkal inkább kínai érdek, vicces módon, de Oroszország is támogatna egy Amerikáról leszakadt intgerált Európát taktikai okokból.

Serény Vélemény 2020.07.15. 09:28:35

@midnightcoder2: Milyen birodalom -- lenne az az olyan, -- ahol a közös nyelvet egy, a birodalomban szerepet nem is vállaló ország adja?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 09:29:14

@BOAR:

Nektek,ballibantaknak az egyetlen demokratikus választási rendszer az, ahol csak ti indultok és csak ti kampányoltok.

Serény Vélemény 2020.07.15. 09:29:36

@MAXVAL bircaman közíró: Amerika örülhet, ha túléli a bleklívszmettert. Ha túléli. De szerintem inkább beleroppan.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 09:30:36

@chrisred:

A keresztény Oroszország természetes szövetségese az európai antiliberális erőknek.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 09:33:45

@Rodney_2:

Így igaz.

A nyugati liberális elit immár nem képes elegendő pénzt lopni a világ többi részéből. Lassan egész Kelet-Európa felkelt a brüsszeli diktátum ellen, s a harmadik világ is egyre kevésbé fogad szót, s már nem hajlandó ugyanazért a munkálrt, 100-szor kevesebb bérrel megelégedni.

MACISAJT 2020.07.15. 09:34:43

@Galerida: "Érdekes, hogy főleg azok adnának korlátlan felhatalmazást az EU-nak, akik nagyrészt a Vörös Hadseregnek köszönhetik máig megtartott pozíciójukat.... Apró...ság... "

Ja. A nemrégi moszkoviták lettek mára a brüsszeliták..:)
Ha valaki meg szovjet tankon rontott rá a fővárosra 1956 november 4-én, annak a pereputtya szeretné hogy ugyanazt a magasságos Brüsszel tenné meg( ha már goodfriendet elette innen a fene és palmer is megmurgyelt).

Az operettnáci zsidószámláló gyöngyösi márton ma az EU képviselő, pártját amitől nem oly régen nem győzött rettegni a "világsajtó", ma már zsirinovszkij mintájára jákob rabbi vezényli "középre".

lászló imre/DK meg hitler adolf méltatója, aki mandela helyett is mengelet mond...

Hieronymus Bosch ilyet a legvadabb lázálmában sem festett...

István Tamasi 2020.07.15. 09:39:26

@Ego55: Igen! A fideszmaffiának csak akkor kell az EU pénze ha egyből el is lophatja.

chrisred 2020.07.15. 09:40:35

@MAXVAL bircaman közíró: Az USA számára hatalmas gazdasági előnyt jelent az euroatlanti integráció, nem véletlen, hogy évtizedeken át hatalmas költséggel nyújtottak katonai védőernyőt Nyugat-Európa számára. Az nekik ugyanolyan befektetés volt, mint a Marshall-segély, busásan megtérült. Kína számára is fontos felvevőpiac a prosperáló európai gazdasági rendszer.

Putyin már a kétezres években ugyanazt a taktikát alkalmazta, mint amit Napóleonról írtam korábban. Az európai integráció szétverésével külön-külön éreztetni tudja az egyes országokkal a kétoldalú kapcsolatokban az orosz katonai és gazdasági túlsúlyt (utóbbi természetesen az energiahordozóktól való függőségben jelentkezik), míg egy egy egységes Európa gazdasági fölényéhez Oroszországnak kellene alkalmazkodnia.

Reszet Elek 2020.07.15. 09:42:29

No persze! A nagy demokrácia védőket az nem zavarja, hogy fontos döntéseket vinne jóval távolabb az emberektől és adna olyan kezekbe amelyeket senki meg nem választott, nem hatalmazott fel. Budapest is elég messze van, de Brüsszel már egy másik világ.

samot 2020.07.15. 09:45:53

@MAXVAL bircaman közíró:

"s màr nem hajlando ugyanazért a munkàért, 100-szor kevesebb bérrel megelégedni." Ez az okozat!

Az ok meg az,hogy ,ha ez nem felel meg ,akkor még 100-szor kevesebb SINCS!Ugyanis megy tovàbb a kapitalista egész addig, amig megtalàlja azt,aki elfogadja!Végeredményben ez a kapitalizmus lényege!Ezért talàn jobb lenne a politikusoknak cimezned a kommented!

chrisred 2020.07.15. 09:48:20

@MACISAJT: Kicsit félreolvastad a történelemkönyvet (vagy 30-40 évvel ezelőtt írt könyvet olvastál). Az emberek már 1956-ban is brüsszeli (NATO) segítségben reménykedtek és a moszkovita vezetés hívta be az orosz tankokat.

BOAR 2020.07.15. 09:52:45

@nincs1agy: Elbénáztátok... Amúgy meg a fővárosban kicsit szorosabb a kontroll mind vidéken, a módszereitek kevésbé működnek.

nemecsekerno_007 2020.07.15. 09:57:30

@chrisred: Most meg azért dolgozunk, hogy az EU-ban élő honfitársaink nyugdíjasait fizessük. Az mennyiben más?!? Ja, mer’ a szabad munkavállalás EU-s alapérték?!? Aha. Hiába csűröd-csavarod eddig nem a kelet-európaiak jöttek ki jól az egyenletből.

MACISAJT 2020.07.15. 09:58:43

@chrisred: "Kicsit félreolvastad a történelemkönyvet "

Biztos?
Itt van kádár-apró-dögei és az 1956 november 4-i események.
mek.oszk.hu/01900/01937/html/szerviz/dokument/kadkorms.htm

Ekkor ez a "kormány" konkrétan Szolnok irányából már szovjet tankokon rontott a fővárosra...
A továbbiakat nem részletezem. sem az apró piroskát, sem az apró-klán egyéb máig érő csápjait.

U.I.Az azért mégis csak sok még a wikipédiától is, hogy ezt képes írni:
"Dobrev Klára (Szófia, Bulgária, 1972. február 2. –) bolgár származású magyar közgazdász,"

Muhaha.

chrisred 2020.07.15. 10:00:21

@nemecsekerno_007: "Most meg azért dolgozunk, hogy az EU-ban élő honfitársaink nyugdíjasait fizessük"

Igen. Mert ők, amikor még aktívak voltak, azért dolgoztak, hogy a mi szüleink és nagyszüleink nyugdíját fizessék. Tartozunk nekik.

chrisred 2020.07.15. 10:03:30

@MACISAJT: Tényleg ne részletezd, inkább azt, hogy most ki, és milyen irányból ront a fővárosra.

www.google.com/amp/s/index.hu/belfold/2020/07/14/borulhat_a_3-as_metro_felujitasa/amp

ulpius66 2020.07.15. 10:03:36

@samot:

Húúúúúú!

De nagy a pofád!

Én speciel NEM AKARTAM BELELÉPNI!
(a nejemmel együtt nem-mel szavaztunk....)

Egyebekben ment akkor ezerrel a néphülyítés, ezzel a "nyithatsz cukrászdát Bécsben" szöveggel.....

Összességében egyebekben meg Magyarország, és úgy az államok a Lajtától keletre anyagilag jól járt az EU belépéssel......

DE!!!!!

NEM ANNYIRA JÓL, MINT AHOGY A BELÉPÉSKOR ÍGÉRTÉK A NYUGATIAK!

Ahogy tanult kommentelő társaim is írták, a nyugat elsősorban piacnak tekintette az újonnan belépőket, pluszban készen kapott több millió kelet-európai igen jól képzett munkást, akik elmentek oda ötszörös bérért dolgozni!

HA EGYENLEGET VONUNK, HOGY A KELET-EURÓPAI ORSZÁGOK BELÉPÉSÉVEL KIK JÁRTAK JÓL, AKKOR EGYÉRTELMŰEN MEGÁLLAPÍTHATÓ, HOGY A NYUGAT-EURÓPAI ORSZÁGOK AZ IGAZI NYERTESEI A CSATLAKOZÁSUNKNAK!!!!!!!!!!!

midnightcoder2 2020.07.15. 10:05:44

@chrisred: "A megoldás az lesz, hogy előbb-utóbb ki fogják dobni a ballasztot a süllyedő léghajóból."
Tudod a helyzet az, hogy kb. ez a "ballaszt" tartja fenn jelenleg őket a levegőben.

Mit gondolsz, mi a fenéért vállalták anno a nyugatiak a keleti bővítés költségeit ? Kellett az olcsó és képzett munkaerő aki nem akarja rájuk robbantani a buszt hogy Aranybulla alapú törvénykezést vezessenek be, és nem működtet külön rendőrséget az általuk lakott területen hogy megbotozzák azokat a csajokat akik nem matyó népviseletben közlekednek. Kis hazánkban megszületik a gyerek, elvégzi az óvodát, általánost, gimit, orvosi egyetemet, gyakorlatot szerez, majd szépen masnival becsomagolva megérkezik ajándékként mondjuk a norvégokhoz.

A megszerzett piacról nem is beszélve akik megveszik a kevésbé jó minőségű nyugati termékeket is.

MACISAJT 2020.07.15. 10:11:37

@MACISAJT:
1956 november 4.

Ez indított bennünket, magyar hazafiakat arra, hogy megalakítsuk a Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormányt.

A kormány összetétele:

Kádár János: miniszterelnök,

dr. Münnich Ferenc: miniszterelnök-helyettes, a fegyveres erők és közbiztonsági ügyek minisztere,

Marosán György: államminiszter,

Horváth Imre: külügyminiszter,

Kossa István: pénzügyminiszter,

Apró Antal: iparügyi miniszter,

Dögei Imre: földmívelésügyi miniszter,

Rónai Sándor: kereskedelemügyi miniszter.

14. A Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány népünk, munkásosztályunk és hazánk érdekében azzal a kéréssel fordult a szovjet hadsereg parancsnokságához: segítsen népünknek a reakció sötét erőinek szétverésében és abban, hogy helyreállíthassuk a rendet és a nyugalmat hazánkban.

15. A magyar kormány a rend s a nyugalom helyreállítása után tárgyalásokat kezd a szovjet kormánnyal és a Varsói Szerződés más résztvevőivel a szovjet csapatok Magyarország területéről való kivonásáról."

Hát igen...
A szovjetek meg "segítettek" a "rend és a nyugalom helyreállításában".
csermanek, apró,dögei, buci gyuri, münnich meg " a rend s a nyugalom helyreállítása után tárgyalásokat kezd a szovjet kormánnyal és a Varsói Szerződés más résztvevőivel a szovjet csapatok Magyarország területéről való kivonásáról."
Ezek a tárgyalások kissé elhúzódtak. Úgy 1991-ig....

Hiába, Magyarországnak ballib hazaárulókból hagyományosan csakis a legalja jutott, elég ha megnézzük a mostani brüsszeli különítményt, párját ritkítja...

Rodney_2 2020.07.15. 10:12:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Eddíg nem tünt fel? Látod hogy idióta vagy :)))
Egyébként a "lenyúlnak" nem csak úgy érthető, hogy maguknak (amit nyilván csinálnak) hanem az ország számára. A NER az EU pénzeknek csak egy részét lopja le, valamennyi nyilván hasznosul a többiek számára. Mindenesetre a debil gyurcsány banda se az EU pénzeket nem tudta teljes egészében megszerezni, se az adó beszedést nem tudták megszervezni, se az ipari méretű lopást (pedig próbálkoztak, de azok mindenhez hülyék voltak). Látod mindíg van még szarabb alternatíva és most megint ezek lesznek az egyesített ellenzék :( Ez az ország legnagyobb baja. Ahogy a lengyeleknél is az a baj hogy az ellenzék egy szétforgácsolt idióta csőcselékből áll (az kevés hogy ordibálnak hogy jogállamiság amikor annak idején azért vesztették el a hatalmukat mert túl sokat loptak és most buzipropagandával próbálnak visszajutni a hatalomba egy konzervatív országban: Darwin díj)
Dwa bratanki :(

MACISAJT 2020.07.15. 10:15:07

@ulpius66: "HA EGYENLEGET VONUNK, HOGY A KELET-EURÓPAI ORSZÁGOK BELÉPÉSÉVEL KIK JÁRTAK JÓL, AKKOR EGYÉRTELMŰEN MEGÁLLAPÍTHATÓ, HOGY A NYUGAT-EURÓPAI ORSZÁGOK AZ IGAZI NYERTESEI A CSATLAKOZÁSUNKNAK!!!!!!!!!!! "

Mint ahogy Oettinger EU biztos volt is oly szíves elkottyintani:
index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/

Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni
2017.02.28. 17:33
A németeknek megéri támogatni a kelet-európai országokat, mert a pénz nagy része az ő gazdaságukba csorog vissza, vallotta be egy interjúban a német EU-biztos.

Egy mondatban összefoglalta az európai gazdaságot mozgató törvényeket Günther Oettinger, a német európai uniós biztos. Az EU-s büdzsé felügyeletével megbízott politikust arról kérdezte a Global Handelsblatt, hogy nem kellene-e megbüntetni Lengyelországot és Magyarországot, amiért nem fogadnak be menekülteket. Milliárd eurókat lehetne megspórolni az uniós költségvetésben, ha nem utalnának nekünk több fejlesztési támogatást, vetette föl a lap.

Az ötlet nem új, korábban a bevándorlásnak leginkább kitett két ország, Olaszország és Görögország vezetői is követelték, hogy ne kapjon annyi pénzt a közösből az a tagállam, amelyik nem hajlandó osztozni a közös európai felelősségen, a menedékkérők befogadásában.

Nem szabad arra használni a költségvetést, hogy azon keresztül szabjunk ki politikai büntetéseket

– tette világossá Oettinger. – A strukturális alapok azért vannak, hogy versenyképesebbé tegyék a gyengébb régiókat. És minden eurónak, amit az EU Lengyelországnak ad, nagy része Németországba jön vissza. A lengyelek arra használják ezt a pénzt, hogy a német építőiparnak adnak belőle megrendeléseket, német gépeket és német teherautókat vásárolnak. Tehát a nettó befizetőknek, mint Németország, az kell, hogy legyen az érdekük, hogy fenntartsák a strukturális alapokat.

Gazdasági szempontból Németország nem nettó befizető, hanem nettó kedvezményezett."

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 10:19:18

@chrisred:

Persze, de az USA csak egy alávetett Európa jó. Egy erős, integrált Európa már nem lenne rednben.

Rodney_2 2020.07.15. 10:19:31

@midnightcoder2: Bingó! Ezt pont így van, már valalhol itt feljebb én is írtam. De a K Európai sajnos kevés létszámú ahhoz hogy a kihaló nyugatiakat pótolja, ezért továbbra is kell a majommigráncs ami az agyhalott (fogalmatlan idióta) liberálisok szerint csak létszámkérdés. Így aztán amikor willkommneskultúrozzág a magát szír fogorvosnak hazudó afgán analfabeta serial rapist Ahmeded, akkor megelégedetten kíhuzzák a kihaló Hansi Porsche mérnök nevét és beírják helyette Ahmedet: megvan a létszám, megoldottuk a nyugdíjbombát is. Ugye hogy balliberálisnál idiótább nincsen???

midnightcoder2 2020.07.15. 10:19:34

@chrisred: "Az USA számára hatalmas gazdasági előnyt jelent az euroatlanti integráció, nem véletlen, hogy évtizedeken át hatalmas költséggel nyújtottak katonai védőernyőt Nyugat-Európa számára."

Az USA nagyjából a II világháború óta úgy működik mint egy rablólovag a középkorban, csak nagyban.
A gond az, hogy erre azért hosszú távon nem lehet berendezkedni, idővel a kalandozó magyaroknak is az orrára koppintottak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 10:20:15

@chrisred:

Oroszország számára nagyobb gond egy Amerikával szövetséges gyenge Európa, mint egy független erős Európa.

chrisred 2020.07.15. 10:21:25

@midnightcoder2: Ne viccelj már, hány millió ukrán vagy balkáni dolgozik az Unióban anélkül, hogy az országuk benne lett volna a keleti bővítésben? Szimpla jogalkotási kérdés, hogy melyik országnak adnak ilyen jellegű kedvezményeket.

Ami a felvevőpiacot illeti, valóban voltak hosszabb távú elképzelések, hogy ezek az országok gazdaságilag felzárkóznak, és kialakul a fogyasztóképes középréteg. De mára már nyilvánvaló, hogy ez meghiúsult. A felzárkóztatásra szánt pénzek (pár ország kivételével) eltűntek, mintha soha nem léteztek volna, a kelet-európai átlag munkavállaló pedig szegényebb, mint előtte. Az a megtollasodott elit pedig integráció nélkül is nyugaton veri el a pénzét, mint az orosz vagy ukrán maffiózók.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 10:23:18

@samot:

Ponmt ez a téves narratívát értelmezi át a világ,

Sose lesz javulás, míg ezt elfogadják a népek. A nyugati magállamok most a leggyengébbek az utolsó 500 évet tekintve, most van az ideje, hogy pofán basszuk a nyugatot. Ezt értette meg mindenki.

Ezért fontos a szövetség Kínával Oroszországgal, de még az USA-val is Nyugat-Európa ellenében. A nyugatiak képtelenek most ránk támadni, szóval itt az idő, hogy mi támadjunk.

MACISAJT 2020.07.15. 10:23:20

A hármas metró felújítása?
Csak a szokásos, ahogy a ballibák regnálása alatt megszokhattuk: elkúrják , a pénzt eltüntetik majd siránkoznak és fenyegetőznek(most éppen az Európai Bizottsággal, muhaha, leisztinger macája, valami tüttő akit a hasonló képességű dorosz helyére lépett, no hiszen).

midnightcoder2 2020.07.15. 10:23:56

@Rodney_2: Igen, nagyjából pont ez a helyzet. Amihez persze az is hozzá tartozik, hogy az átlag nyugat-európainak a multikulti arról szól, hogy a fekete szolga behozza az ötórai teát. Csak annyiban változott a dolog, hogy ma a fekete szolga már nem odahaza teszi ezt, hanem a helyi kávézóban, illetve ha kimegy valamelyik turistaparadicsomban, akkor ott nyalják fényesre a hátsóját a pénzéért. És ez alapján simán levonja a következtetést, hogy a világ tulajdonképpen egy fasza hely, ahol a négerek meg az arabok egyenesen imádják a fehéreket. Dél-Afrikáig pedig nemigen jutnak el...

chrisred 2020.07.15. 10:26:28

@MAXVAL bircaman közíró: Szerintem ez egy régi ütközőpont az amerikai politikában. A demokraták passzívak külpolitikailag és inkább konszenzusos megoldásokat alkalmaznak, míg a republikánusok agresszív külpolitikát folytatnak és befolyásra törekednek.

midnightcoder2 2020.07.15. 10:26:52

@MAXVAL bircaman közíró: A nyugatiak amint támadnak ? Ne viccelj. Kb. mint a kommunista temet: Fel! Támadunk! És az USA mint szövetséges ? Arról nem is szólva, hogy a Black Lives Matter meg a kicsi kínaiak miatt lesz azoknak elég baja nélkülünk is.

midnightcoder2 2020.07.15. 10:28:16

@chrisred: Ja, olyan ez mint nálunk. Orbánéknak a migrik az ellenség, a baloldalnak pedig a magyarok.

Rodney_2 2020.07.15. 10:28:27

@samot: "A németeknek nyafogtok,hogy hozzàk màr ide az autogyàraikat"

A németek nem tudnák versenyképes áron gyártani a fasza autóikat ha mindent otthon a világ egyik legdrágább jóléti rendszerében gyártanának. Ki akarná megfizetni azt egy autó árában?? Jelenleg a K Európai termelés és az euro projekt miatt versenyképesek a német ipari termékek a világpiacon (alacsony költség és alacsony árfolyam) Ezért is híú ábránd hogy "utolérjük a Nyugatot" fizetésekben, stb. Úgy már nem versenyképes a "nagy egész" Nyilván a német szakszervezetek alig várják hogy csökkentsék a német fizetéseket, mert akkor a k-európai fizetéseket lehetne növelni :))))

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 10:30:51

@chrisred:

Az utóbbi időben ez inkább fordítva van. Hillary nem vonult volna ki Szíriából pl.

chrisred 2020.07.15. 10:33:44

@MACISAJT: Úgy látszik, hogy még szintet is léptek, mert önkormányzati vezetöként egy uniós finanszírozásù állami projektből is képesek eltüntetni a pénzt.

HaD 2020.07.15. 10:34:13

@Rodney_2: a hazaárulást hívják "reálpolitikának" azok akik éppen "reálpolitikát" gyakorolnak:)...és a fideszben csoportosult posztkomcsi banda na az ép ilyen...miként a másik felük a gyurcsány/mszp féle vonal....ez a megosztósdi meg a mi ezen a komment folyamon(IS) dübörög az pont ezt szolgálja és ennek az elöre megfontolt hazaárulásnak az egyik technológiai eleme:)...a többi pártocskát mega azért pénzelik ésh ozzák létre majd süllyesztik el hogy a nem kis elégedetlen réteget betagozzák valahova aztán megvezessék(lásd még torgyán/csurka/vona stb....stb...)...mindeközben "reálpolitikai" alapon kilopják a szemed öreg....mert hogy a támogatsok azok valam bitangul nem arra vanak hogy nemzet gazdaságot építsenek hanem inkább arra hogy megszerezzenek egyes egydek vagyon elemeket amit aztán adott pillanatban elpasszolhatnak ha az EGYÈNI érdek úgy kívánja (akár a ruszki haveroknak is..lásd még csányi stróman ténykedését)...nota bene...a támogatások jó része pedig a kereskedelmeben az iparban és a kiherélt mezögazdaságban szépen kivándolrol nyugatra(mint régi szép komcsi idökben csak akkora tartók a ruszkik voltak...)....de pl. minden egyes szándékosan alulértékelt forinttal is a magyar hozzáadott értéket síbolják át a nyugati tartóikhoz....mint "reálpolitikusok". Véletlenül sem arra megy itt ki a "játék" hogy versenyképes önálló magyar gazdaságot építsenek...nem azért számolták fel anno a 90-es évekel ején a mai elit tagja a mezögazdaságot(amely ugyana ruszki lenyulásnak köszönhetöen tökehiányos de még mindíg jól szervezett Volt és egy többre hivatott élelmiszeripar alapját adta de sorolhatnám az ipari vállalatokat isa kiket amiatt számoltak fel hogy nehogy véletlenül valódi versenytársai legyenek a nyugati cégeknek....avagy szinte at eljes kereskedelmi lánc kiheréléset...élen az mszp/fidesz és az átmenethez összetákolt,azóta már tervszerüen elsüllyesztett mdf ....szép álmokat:):)

chrisred 2020.07.15. 10:34:45

@MAXVAL bircaman közíró: Miért, ki vonult be? Szíriában katonai erőt csak Trump vetett be.

Rodney_2 2020.07.15. 10:37:15

@midnightcoder2: Ez így volt a korábbi évtizedekben. De a szemünk előtt változik meg hála a liberálfasiszta elmebajnak. Volt szerencsém látni Londonban ahogy a rendőrök (ahelyett hogy lőttek volna) letérdeltek a nigger állati csőcselék előtt (hát tényleg úgy néztek ki mint egy vicsorgó majomcsorda), akik válaszul brit zászlókat égettek majd megtámadták a rendőröket, akik erre menekülni kezdtek. Ez már a "failed state" kategória :((( Vagy nézd meg a kormányt (és a labour árnyékkormányt) meg a londoni főpolgármestert (vagy a bristoli hányadék elmebeteg nigger kurvát). Angliában már az angolok kiszorítása folyik elég előrehaladott fázisban. Akinek ez nem tetszik az rasszista, fasiszta és be is börtönzik a véleményéért, mert olyanok már a törvényeik.
Nyilván aki nem akarja a saját országát ugyanígy szétcseszni, az fasiszta, ostoba szaros gumicsizmás paraszt aki nem osztja a közös európai értékeket...

chrisred 2020.07.15. 10:40:40

@midnightcoder2: Nálunk mindkét politikai erő gyűlöli a másik szavazóit, csak Orbán még azt is megtagadja tőlük, hogy magyarok lennének. Tehát Orbán lényegében lefelezte a Magyarországon élő magyarok létszámát.

HaD 2020.07.15. 10:42:10

@Rodney_2: és monnnnyuk a forint árfolyam is erröl szól no meg a direkt támogatások avagy a használt autó másodlagos piacként való megnyitása a nyugati autóipar felpörgetését szolgálta...ez a "reálpolitika" ??? Lófszt:(...csakhogy most kicsit nagyon bukik a mutatvány....a német seggnyalásra szerzödött magyar "elit" kitart mint a Don kanyarban aztán meg ledobbant....de lehet elötte még átpasszolja a kis hazát a ruszki érdekkörbe...

birkamenet 2020.07.15. 10:44:27

@midnightcoder2: "Orbánéknak a migrik az ellenség, a baloldalnak pedig a magyarok."

Hehehe te idióta, ez a habonyi handabanda már rég lejárt szvatosságú!

Észkombájn, orbánnak minden magyar az ellensége aki nem hajlandó felszopni neki, ezért egymillió ivarképes magyar már le is lépett orbán rabszolga rendszeréböl és más országoknak fog fog német, angol stb gyereket csinálni. Ti impotens barmok meg ittmaradtok MARKETING MAGYARKODÓKNAK Orbanisztánban, gyerek sehol, a magyar nép kihaló ágon, bár ha csak ti illiberált kretén népek maradtok csak az országban, akkor a fene se bánkódik, hogy kihal a magyar nép.

birkamenet 2020.07.15. 10:50:25

@Rodney_2: "Volt szerencsém látni Londonban ahogy a rendőrök (ahelyett hogy lőttek volna) letérdeltek a nigger állati csőcselék előtt"

Na nézd mán, akkor tehát gyurcsánynak csak igaza volt,amikor anno lövetettt az állati fidesses csőcselék bandátokra!

A ballibek köszönik az őszinte beismerö vallomásodat!

HaD 2020.07.15. 10:50:32

@MACISAJT: ettöl hazaárulás a hazaárulás....

nemecsekerno_007 2020.07.15. 10:54:30

@chrisred: Igen?! A külföldön dolgozó nem tartozik nekik?!?! Pofátlanságban verhetetlen vagy.

birkamenet 2020.07.15. 10:56:19

@Rodney_2: "Angliában már az angolok kiszorítása folyik elég előrehaladott fázisban."

Te jó ég, most jövök rá, hogy te a Bogár László - Smitt Mari elmeháborodott páros törvénytelen gyereke lehetsz!Hiszen 100%-ban benned van az összes genetikájuk!

Nem lennék meglepve ha a következő beböffentésed az lenne, hogy Angliában a kórházakban az angol betegeket ciánozzák, közben a négereknek az örök élet elixrt adják be, így irtja ki az angol az angolt, hogy a néger átvehesse Anglia irányítását.
Ez a Soros terv!

HaD 2020.07.15. 10:58:53

@birkamenet: gyurcsány egy ballib??? Az meg mi??? gyurcsány piszokul nem baloldali meg nem liberális hanem egyszerüen a poszkomcsi banda egyik provokátor eleme akit erre képeztek ki (kövér haverjával együtt az mszmp ifi "kutató" intézetében,míg orbánéknak a bibóban tartott kiképzést stumpf az apósa-mszmp kb tag belügyminiszter-instrukciói alapján...Ezek nem bal meg jobb oldaliak hanem a hatalom átmentés káderei....a ballibezés meg a fidess-ezés az szándékos megosztó Duma,ezek találták ki, és mint olyan az aki ezt teszi valszeg a rendszer szolgája...szerintem:)

chrisred 2020.07.15. 11:07:04

@nemecsekerno_007: Dehogynem, az lenne. De mivel a tartozását nem rója le, nem fizet be nyugdíjjárulékot a költségvetésbe, ezért nem is szerez nyugdíjjogosultságot, tehát a következő generációk befizetéseiből nem fog kapni nyugdíjat. (Illetve természetesen egy másik államban fizet nyugdíjjárulékot, ezért nyugdíjas korában az ottani dolgozók befizetései biztosítják a nyugdíját.) De ehhez nem is kell másik országba menni, ott vannak a katások.

ogli dzsí 2020.07.15. 11:07:14

A vetojog alap, kulonben be se leptunk volna...:)

Szoval az EU helyeben en meggondolnam a pattogast, de nem is lesz semmi eddig is csak a szajuk habzott

teleorman 2020.07.15. 11:09:06

@midnightcoder2: érdekes, engem érdekel. Többek között mint emberi jogi kérdés, no meg a mint a k-európai zsákutcás gondolkodás jól tanulmányozható terepasztala: hogyan lesznek a "népek börtönéből" (Nagymagyaroszág vagy akár a Monarchia) kiszabaduló utódállami politikai garnitúrákból és követőikből a magyar birodalmi sovinizmus legbuzgóbb tanítványai. De elismerem, szigorúan buadpesti vagy kismagyarországi perspektívából a dolog csakugyan nem érdekes, a sör árát nem befolyásolja.

chrisred 2020.07.15. 11:10:45

@HaD: Ballib: egy magát baloldaliként és egy magát liberálisként definiáló politikai pártból álló koalíció tagja vagy a szimpatizánsa. A kifejezés minden egyéb értelmezése blődség.

HaD 2020.07.15. 11:11:21

@chrisred: senkit nem akartak felzárkóztatni...nem édeke a nyugatnak. Az ebbe a régióba juttatott pénzek azon "elitnek" a fenntartására és láncon tartására szolgál akinek az a feladata hogy a népet a megfelelö demagóg agitprpos dumával elkussoltassák..ílletve a nemzet állami eröforrásokat teljes mértékben a tartóiknak kiszolgáltassák. Ki így ki úgy...ja és a szellemi kapacitásokat kiszipkázzák meg a cselédséget a nyugger grossvati-k ápolására megkapják....a "magyar" "elit"-et olyan mindenre képes bandából válogatták akik pénzért nem hogy az országot de az anyjukat is eladják...mindeközben a sokat emlegetett magyar "néplélekre" építenek..és jót röhögnek rajtuk.

midnightcoder2 2020.07.15. 11:12:00

@birkamenet: "ezért egymillió ivarképes magyar már le is lépett orbán rabszolga rendszeréböl és más országoknak fog fog német, angol stb gyereket csinálni"
Érdekes módon ezek egyike sem mondjuk Észtországba lépett le, ergo a dologhoz azért lehet némi köze a fizetésnek is.

chrisred 2020.07.15. 11:12:17

@ogli dzsí: Érdekes, nem népszavazáson dőlt el?

midnightcoder2 2020.07.15. 11:12:41

@birkamenet: Ja, és a környező országokból még többen, ergo ez a kivándorlás dolog megy a Patás nélkül is.

teleorman 2020.07.15. 11:13:51

@MAXVAL bircaman közíró: na végre, megszólalt a proletár internacionalizmus hangja. ( A prol. int.-ista kommentekért jár felár Moszkvából?) Ki mondta, hogy nincs joguk rá? Ám azért az csak említést érdemel, hogy ott folytatták, ahol a magyar birodalmi sovinizmus abbahagyta, és ehhez a nemzetállami keretek éppen megfelelőek nekik.

HaD 2020.07.15. 11:15:55

@chrisred: köszi mester....és gyurcsány ballib??? Mert hogy erröl szólt a kérdés:)???...de költöi volt mert mindjárt meg is válaszoltam...imádom a saját véleményem:):):)

chrisred 2020.07.15. 11:19:09

@HaD: Én is megválaszoltam, hiszen Gyurcsány vezette a leghosszabb ideig azt a koalíciós kormányt.

ogli dzsí 2020.07.15. 11:20:25

@midnightcoder2: nincs semmilyen kivandorlas, ha a hatar zarva lenne gyorsabban fogyna Magyarorszag, epp hogy bevandorlas van

midnightcoder2 2020.07.15. 11:22:27

@birkamenet: "Na nézd mán, akkor tehát gyurcsánynak csak igaza volt,amikor anno lövetettt az állati fidesses csőcselék bandátokra!"

Na erre mondtam, hogy Orbánéknak a migrik az ellenség, a baloldalnak pedig a magyarok.

birkamenet 2020.07.15. 11:25:57

@midnightcoder2:

mert ugye az észt ország a hagyományos kivándorló célpont, nem pedig a nyugati országok?

Európában egy ország életszínvonala kb. 100%-ban tükrözi a demokráciájának fejlettségét és tartósságát, így nem hülye az az 1 millió magyar, hogy majd az észt modellel kísérletezzen a bebukott magyar után.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 11:26:15

@teleorman:

Mindig vannak konfliktusok a közösségek között, de ez nem ok a közösségek megszűntetésére.

Identitás nélkül a liberális nagyurak kizsákmányolt, egyenruhába bújtatott tömege lennénk csak.

midnightcoder2 2020.07.15. 11:26:18

@chrisred: Mondjuk a németek vagy a franciák helyett ?

illaim 2020.07.15. 11:29:56

Gratulálok az írásért! A fideSS SA összes szellemi prostiját sikerült mozgósítani! LOL

BOAR 2020.07.15. 11:32:06

@Rodney_2: "A NER az EU pénzeknek csak egy részét lopja le, valamennyi nyilván hasznosul a többiek számára."
Nyilván...És ez egy narancstálibnak teljesen rendben van...
Ej öcsém, amikor anyád kinyomta az első pattanásodat a homlokodon, maga sem gondolta, hogy épp az agyadat távolítja el...
Mondjuk nem csoda, neki sem volt...

midnightcoder2 2020.07.15. 11:32:51

@birkamenet: Nem. Európában az életszínvonal alapvetően ezek függvénye:
1. Kihagyták-e a 40 év szocializmust. Mert igazán nagyot fejlődni 45 után lehetett.
2. Északi vagy déli ország.
3. Mennyire voltak fejlettek az elmúlt 500 évben. Mondjuk egy Nagy Britannia már az 1800-as években is fényévekkel volt előttünk technológiailag.
4. Mennyi és milyen természeti erőforrás tetején ül hány ember. Pl. a görögök a tengerpartjuk nélkül a fasorban sem lennének, ami az olaszokra is igaz.

Ezek azok, amik meghatározzák a gazdaságot, nem a kleptokrácia milyensége.

Rodney_2 2020.07.15. 11:33:04

@birkamenet: Neked minden hozzászólásodból látszik hogy idióta vagy.
30 éve járok Angliába, oda jártam egyetemre, dolgoztam Londonban és Edinburghban, talán kicsit ismerem az ottani folymatokat.

midnightcoder2 2020.07.15. 11:33:45

@illaim: Azért úgy látom, itt vannak a vörösnáci tálibok is.

chrisred 2020.07.15. 11:33:56

@midnightcoder2: Aki innen lép le, Magyarország helyett választ másik lakóhelyet.

Rodney_2 2020.07.15. 11:34:57

@BOAR: Tipikus "demokratikus ellenzéki vagy": genetikai hulladék. Remélem lemészárolnak valami kóbor migráncsok hogy meglegyen a vacsorájuk :))))

MACISAJT 2020.07.15. 11:36:24

@chrisred: "Úgy látszik, hogy még szintet is léptek, mert önkormányzati vezetöként egy uniós finanszírozásù állami projektből is képesek eltüntetni a pénzt. "

Ezek mindig képesek szintet lépni(mármint elkúrásban, lopásban és siránkozásban. lásd demszki-hagyót).

Idézem a népszavát( és nem valami jobboldali orgánumot, hogy ne érje szó a ház elejét):

"Már tavaly novemberben – a középső szakasz állomásainak kivitelezői szerződésének aláírásakor – egyértelmű volt, hogy a hármas metró felújítása során a vágányépítés nem fejezhető be az eredeti szerződés szerint (amely idén nyárra várta a munka végét), így az erre vonatkozó megállapodást módosítani kell. Az alagútfelújítást végző Swietelsky Vasúttechnika Kft. márciusban küldte el javaslatát, amely a korábbiakhoz képest - a Népszava információi szerint - 17-18 milliárd forinttal magasabb összeget tartalmaz."

Az új fővárosi vezetés novemberben aláírták, a BKV-t a nagyon népszerű drazsé képviseli, egy közismert jolly joker( ha valaki erre nem emlékezne, Draskovics Tibor (a Medgyessy-kormányban és az első Gyurcsány-kormányban pénzügyminiszter, a második Gyurcsány-kormányban a kormányzati igazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli miniszter, később igazságügyi és rendészeti miniszter. Utóbbi beosztását 2009 decemberéig a Bajnai-kormányban is megőrizte. ):

Most meg tüttő katával bámulnak a 18 milliárdos plusz követelésre mint útszéi kurva az üdülési csekkre.
Hamarosan az fog jönni mint a Lánchídnál hogy nincs pénz, adjon fizessen a kormány .

midnightcoder2 2020.07.15. 11:36:45

@Rodney_2: Én csak turistaként fordultam meg ott, de én nem láttam túl sok migrit. Ugyanakkor Pl. a túlzott jobboldalisággal nemigen vádolható Határátkelőn is olvastam már olyanokat, hogy Pl. a különféle nációk hogy összefognak a tányérmosogatós munkahelyeken a többiek ellen. Ergo kell hogy legyenek...

birkamenet 2020.07.15. 11:38:51

@midnightcoder2:

tudom hogy te komplett funkcionális analfabéta vagy, tehát lendülj neki még egyszer: a náci kollegád csak egy fricskát kapott vissza, mert néger tünetöre való lövetést követelt. Erre lett visszamondva, hogy akkor örölhet, hogy gyurcsány meg a magyar csöcselékre lövetett.

Tehát gyurcsány nem "magyarokra" lövetett, hanem a politikai ellenfelire. Ha netalán lett volna néger a tüntetök között, akkor se mondható, hogy "négerre" lövetett, hanem a politikai ellenfeleire. Teccik érteni?

De ha rugózol, akkor maradjunk annyiban, hogy gyurcsánynak volt valami 100 áldozata ilyen-olyan rendöri beavatkozások miatt. Orbánnak meg van egymillió áldozata, aki nem várta meg, amíg a diktátor a demokrácia és élet lehetöségek elleni szadista gyülöletének utolsó fázisát is kiélje rajtuk és azt a megvárják, tehát elmenekültek Orbanisztán Lebensraumjából.
Akkor most ki utált ki több magyart a nemzetböl,, ki ártott több magyarnak, ki irtja jobban a magyarok létszámát, gyurcsány vagy orbán?

BOAR 2020.07.15. 11:39:05

@Rodney_2: Nyuszika, a migráncsok itt még nem mészároltak le senkit, nem gyújtották fel fél pestet, nem támadtak meg közintézményeket, ellentétben a fajtáddal. Úgyhogy ha lőni kellene valakira, hát rátok...

chrisred 2020.07.15. 11:40:02

@midnightcoder2: A 2. pont némi magyarázatra szorul. Ha a Ferenc József földre költöztünk volna, amikor megtaláltuk, akkor most felvetne minket a pénz?

Rodney_2 2020.07.15. 11:42:31

@midnightcoder2: Hol nem láttál sok migrit??? Londonban?? Ha ott találkozol egy fehéremberrel akkor az jó eséllyel K-európai bevándorló. Nyilván azért van paki polgármester is mert a sok fehér őt tartotta a legalkalmasabbnak. LOL. Nézd meg a brit kormányt, ez egy "konzervatív" kormány, tele van pakikkal akik jó angol iskolákba jártak.

Rodney_2 2020.07.15. 11:43:55

@BOAR: te egy darab szar vagy, még le se köplek, arra sem vagy méltó

teleorman 2020.07.15. 11:44:00

@MAXVAL bircaman közíró: igen, ez is Moszkva hangja, bár már nem a proletár internacionalizmus, hanem a kisállami sértettség hangján. Nem hiába gurítják a rubeleket. A teljes elmeroggyantaktól eltekintve senki nem akar nemzeti közösségeket megszüntenti. De csak jobb, ha Európa kifelé valamilyen egységet mutat és így képviseli érdekeit, s ennek érdekében alapvető stratégiai kérdésekben túllép a kisállami perpatvarokon. (Meg persze sok nagy gazdasági-infrastrukturális egység is van, amit kis, vagy akár középállami méretekben nem lehet igazán jól üzemeltetni.) Moszkva persze szeretné egy teljesen széttöredezett európai államrendszerrel szemben érvényesíteni az érdekeit, ne hagyjuk neki. (Egyébklnt, kedves birca, ezt nyilván Ön is tudja, csak hát nagy úr a kényszer, ki ne kapna fizetést inkább kétszer...)

BOAR 2020.07.15. 11:44:12

@Rodney_2: Agyatlanka, Londonban jártál az egyetemre takarítani?
Oszt ha már ilyen jólértesült vagy, mesélj arról, mivel kellett volna a londoni rendőröknek a "niggerekre" lőni? A gumibottal? Vagy változtak a szabályok és már a bobbyk is fegyverrel járnak?

Belzebubo 2020.07.15. 11:45:02

@midnightcoder2: hát igen. Különösen ragyogó példa rá Finnország, Dánia, Írország, vagy éppen Szlovénia...

midnightcoder2 2020.07.15. 11:45:08

@chrisred: Nem is ez volt a kérdés, hanem a motiváció. Szerinted a "Patás elől menekülő" 1 millió magyar mekkora százaléka ment volna ki, ha a többi európai országban pont annyi, vagy netán kevesebb lett volna az átlagfizu mint nálunk ?

Ez pont az a jelenség, mint amikor a balfék úgy gondolja, hogy aki nem ment el szavazni, az biztosan az ő emberük, csak a diktatúra miatt félt voksolni.

BOAR 2020.07.15. 11:45:34

@Rodney_2: Folyik a szar a szádból kisgyerek. Az előbb anyádról írtam de rájöttem, neked olyan nem is volt, apád kiverte a faszát a betonra a kocsma előtt és a nap keltett ki...

chrisred 2020.07.15. 11:46:05

@MACISAJT: "Az alagútfelújítást végző Swietelsky Vasúttechnika Kft. márciusban küldte el javaslatát, amely a korábbiakhoz képest - a Népszava információi szerint - 17-18 milliárd forinttal magasabb összeget tartalmaz"

Amit uniós projektek esetén nyilvánvalóan továbbítanak az irányítò hatósághoz (ami kormányszerv), hogy megtárgyalja a támogatóval (Brüsszel).

Rodney_2 2020.07.15. 11:50:55

@birkamenet: a funkcionális analfabéta te vagy: nem a nigger tüntetőre lövetést hiányoltam, hanem a rendőrökre támadó bármilyen csőcselékre lövetést. Történetesen most a nigger csőcselék lázad faji alapon és a rendőrök nem rendet csinálnak, hanem a faszukat szopják, mert ezt a parancsot kapják a politikusoktól.
Ha érdekel én annak idején a TV székházra támadó magyar csőcseléket is halomra lövettem volna. Ehelyett akkor a rendőrök a szomszéd utcában várakoztak hogy legyen csak botrány, aztán másik napon lőttek mindenkire aki mozgott, sok ártatlan emberre is (lőttek helyett mondhatod hogy vertek, mindegy). Jogállamisáááág...
Csak hogy tágítsam a világképedet: életemben nem szavaztam a fideszre. Sokat lopnak és nem elég kemények a hulladék fajtáddal :)))

midnightcoder2 2020.07.15. 11:53:58

@Belzebubo: Ezek közül egyedül Szlovénia az akire nem igaz az 1. pont és a 2. pont. Róluk elég keveset hallani, viszont van egész jó turizmusuk és ásványi kincseik is.

midnightcoder2 2020.07.15. 11:55:01

@BOAR: Szerintem a szar az éppen most a te szádból folyik.

MACISAJT 2020.07.15. 11:56:34

@birkamenet: "Orbánnak meg van egymillió áldozata, aki nem várta meg, amíg a diktátor a demokrácia és élet lehetöségek elleni szadista gyülöletének utolsó fázisát is kiélje rajtuk és azt a megvárják, tehát elmenekültek Orbanisztán Lebensraumjából. "

Könnyen cáfolható ballib hazugságok.
Az egymillió az legfeljebb fél millió, annak egy része is már indul haza (lásd tavalyi adatok, többen jöttek haza mint ahányan kimentek).
És ezek nagy része sem az Orbáni diktatúra(muhaha) elől menekült, hanem már jóval korábban, a 2004-es csatlakozás után akart kávéházat nyitni Bécsben( ez princz gábornak sikerült) , a 2008-as gazdasági válság miatt ami a gyurcsanizmusnak köszönhetően telibe kapta az országot, illetve a gyurcsányok, bajnaiak simorok által tudatosan jégre vitt deviza hitelesekből tevődött össze.

2012 körül valóban volt egy emelkedés, de az is logikus, mert a legnagyobb felvevő országok, Németország , Ausztria számára ekkor járt le a hét éves munkavállalási moratórium amit a tíz ország 2004-es csatlakozáskor kieszközöltek maguknak.

chrisred 2020.07.15. 11:56:40

@midnightcoder2: Oroszországra igaz a 2. pont, és vannak ásványkincseik. Mégis csak álmodoznak a szlovén életszínvonalról.

Rodney_2 2020.07.15. 11:57:40

@BOAR: szerinted a bobbyk pajzzsal és sisakkal felszerelve járnak az utcán??? Láttál már "rohamrendőrt" te szerencsétlen agyatlan barom. Ott olyanok is vannak, csak az a parancsuk hogy ha megtámadják őket akkor menekülni kell. Vannak fasza kocsijaik vízágyúkkal, könnygáz, stb. (a 70es években az íreket még éleslőszerrel rendszabályozták, sok halott volt...)
1993-ban láttam Edinburghban amikor a nem engedélyezett diáktüntetést felszólítás után a lovasrendőrök egy rohammal betaposták a Princess steeet betonjába, mert így tartatták be a törvényt. Jogállamiság te fasz. Csak azóta a liberalizmus nevű súlyos betegségtől szétrohadt az egész és mára már egy "failed state" lett belőle :(

ez is egy vélemény 2020.07.15. 11:57:51

Az egysége ideántitás nélküli Európa azt jelenti, hogy az emberek képviselete megszűnik, és mindenki mindent a globális pénzpiacnak rendel alá. Nyugat-Európában már ez zajlik.
A nemzeti identitástudatot vesztett országnak migrációval rombolják tovább az önrendelkezését, és érdekérvényesítését.
MUnkanélküliség, eladósodás, és nyomor ami marad a terv után.

Kelet-Közép Európát kilóra megveszik, kizsigerelik, és a rezsit se fogja tudni az átlagember kifizetni majd, és örül hogy kap minimálbért. Ezt már átéltük Gyurcsány alatt. Kösz elég volt.

BOAR 2020.07.15. 11:57:56

@midnightcoder2: Olvasd már el, kinek, mire válaszoltam... Sajnos csak ebből ért, le kellett mennem a szintjére.

BOAR 2020.07.15. 11:59:58

@Rodney_2: Akkor most nézz utána annak kisgyerek, mit is szimbolizált az, hogy a bobbyk nem hordanak fegyvert.
Ha neked ez új, akkor örülök, hogy segíthettem...

ez is egy vélemény 2020.07.15. 12:02:36

@BOAR: Miről beszélsz ?

Amikor a rendfentartók térdepelnek a gyújtogatók és rendbontók elött.
Ilyen is csak szélsőbaloldali terrorszervezet (antifa) esetén következhet be.

birkamenet 2020.07.15. 12:08:57

@midnightcoder2: " Szerinted a "Patás elől menekülő" 1 millió magyar mekkora százaléka ment volna ki, ha a többi európai országban pont annyi, vagy netán kevesebb lett volna az átlagfizu mint nálunk ?"

Te funkcionális analkfabéta, akkor még egyszer: a nyugati átlagpolgár fizetései pont azétt magasabbak, mert ott a demokrácia és a hatalom ellenörzése, elszámolatása müködik, mindennek a hozama pedig a magyasabb jólét. Szemben az illibant rablógazdálkodásban elsüllyedt országokéval.
Ezért majd hülye lesz 1 millió magyar tovább építeni orbán illibant "sikereit", mielött még a teljes élete is arra a sorsra jut mint a manyup.

Ennyire kurva nehéz megérteni ezt a szem elött levö, egyszerü történelmi valóságot????????????

chrisred 2020.07.15. 12:11:35

@ez is egy vélemény: Láthatóan az ottani rendvédelmi szervek tisztában vannak azzal, hogy kiknek a befizetett adójából kapják a fizetésüket.

BéLóg 2020.07.15. 12:11:39

@Matthias Corvinus: Tef.Asz, ÁJRÓPA több orszáégában ennél kevesebbel kapnak az emberek többséget, akár kétharmadot is.
Még az alapvető matek se megy, a "kétharmad" nem azt jelenti, hogy a Zemberek kétharmada szavaz valakire.
Tudod, tef. Asz, a DEMOKRÁCIÁK úgy vannak kitalálva, hogy azok STABILAK maradjanak, és hatvan kis párt sz.arakodása és pillanatnyi érdekei döntsön, illetve akadályozza meg a valós működést.

De hát te PISA károsult, bizonyára leragadtál a "hányan nem szavaztak" baromságra, nemhiába a fejedben az agyrák éhenhalna.

ulpius66 2020.07.15. 12:12:41

@birkamenet:

Kedvenc birkám!

Agyatlan barmokat nem olvasgatunk......Te is a Brendel Matyi sorsára jutottál!

TÖRÖLLEK!

AGYŐ!
(nem fogsz hiányozni.......)

ez is egy vélemény 2020.07.15. 12:13:05

@birkamenet:
A valóság az, hogy Gyurcsány alatt 140 bruttó felett 40% SZJA-t kellett fizetni a gazdagoknak, ma meg már a nettó fizetés átlaga is 280 ezer körül van 15%.
Gyurcsányék alatt az EU legdrágább rezsijét fizettük, ma az egyik legolcsóbb nálunk a rezsi.
A ballib elkúrók alatt kétszámjegyű volt az infláció banki kamat, devizahitelben döglődöttt az ország és emberek, ma alig van infláció, és bani kamat, kivezették a deviza hiteleket.

Szóval az alternatíva sokkal szarabb, és ezt a saját bőrünkön tapasztaltuk.

midnightcoder2 2020.07.15. 12:14:47

@chrisred: De az 1. nagyon nem. És Putyin pont azért van ott hatalmon ma is, mert a nagyon demokrata Jelcin elvtárs alatt az átlagpolgár szó szerint éhezett, miközben a külföldi cégek lerabolták az ásványkincseket. Ha te is úgy dolgoznál pár évig a melóhelyeden a nagy demokráciában, hogy fizetés helyett terméket kapsz amit aztán eladhatsz a piacon, te is örülnél egy Putyinnak aki alatt legalább nagyjából normalizálódtak a dolgok.

BOAR 2020.07.15. 12:15:43

@ez is egy vélemény: Pont nem erről beszéltem, olvass vissza vagy kérj meg valakit, hogy tegye meg neked oszt jónapot.

chrisred 2020.07.15. 12:15:56

@BéLóg: Nem, a modern nyugati demokráciák pont úgy vannak kitalálva, hogy a társadalom lehető legtöbb rétege rendelkezzen képviselettel. A "legerősebb visz mindent" a bolsevikok találmánya.

midnightcoder2 2020.07.15. 12:15:59

@ez is egy vélemény: Arról nem is beszélve, hogy 2002-ben hol állt a szlovák és a magyar egy főre eső GDP, és hogy nézett ki ez 2010-ben. És válság a szlovákoknál is volt.

BéLóg 2020.07.15. 12:16:44

@HaD: Ez annyira igaz, hogy én külföldön dolgozgatva OLCSÓBBAN veszek meg az ottani kb. háromszoros béremből bármit, mint ugyanazt itthon. De nem csak itthon, mert dolgozom a keleti blokkban is. Ahol dettó ez a helyzet, tehát Szlovákia, Csehország, Lengyelország.
Tehát a rablás rendszerszintű.

Egy időben elkezdtem fényképezgetni az "ott" és "itt" dolgokat UGYANATTÓL a cégtől (Tesco, Lidl, Spar, Penny, Aldy, Auchan, satöbbi), de elfogyott az egymillió terabyte tárhelyem ahol a képeket tároltam. Akkor feladtam.

ulpius66 2020.07.15. 12:16:47

Segítség.

MATYI ES EGYEB MANIASOK KISZURESE A KOMMENTEKBOL

miert es hogyan

adblock plus settings > advanced > my filter list-be ezt kell

matyiszuro.blog.hu/2020/05/04/miert_es_hogyan_426#more15660130

Mindez kb. 1 percig tart......én mán 8 vadbarmot kiszűrtem.......mondjuk ebből eddig 4 a Brendel Matyi volt különböző álneveken....

BéLóg 2020.07.15. 12:18:48

@ulpius66: Miután Brendel Matyi a maga ateista blogjával a világon mindenütt befürdött (leginkább más ateista fórumok rakják ki őt azonnal), POLITIKAILAG kezdett aktivizálódni. De akármit is ír, azonnal felismerni.

midnightcoder2 2020.07.15. 12:19:59

@chrisred: Ha mindenki rendelkezik képviselettel, akkor senki nem rendelkezik vele. Olyan ez, mint a pozitív diszkrimináció. Ilyen állat nincs: diszkrimináció van.

Rodney_2 2020.07.15. 12:20:59

@BOAR: az még a pre-nigger korszakban volt amikor az "emberi jogi aktivisták" nem fosztogatással és vandalizmussal foglalkoztak :)))

arthurthedent 2020.07.15. 12:21:31

@ulpius66: "mondjuk ebből eddig 4 a Brendel Matyi volt különböző álneveken...."

És valószínűleg a másik négy is, csak azokat olyan napokon írta, amikor nem durcáskodott a tablettaosztáskor. :D

De mindenesetre ezen jót nevetgéltem, köszi! :D

chrisred 2020.07.15. 12:21:47

@midnightcoder2: Nem mintha az átlagorosznak lett volna bármi beleszólása abba, hogy Jelcin Putyint jelölje ki utódjaként.

arthurthedent 2020.07.15. 12:22:45

@BéLóg: "De akármit is ír, azonnal felismerni."

Na jó, mondjuk nem szokott ám *akármit* írni. :D

midnightcoder2 2020.07.15. 12:23:50

@BéLóg: Igen, ő az egyik egyedi jelenség a neten, hozzá csak a wmiki és a birca fogható. Mondjuk addig nagy baj nem volt vele, míg valaki el nem magyarázta neki hogy mire jó a Ctrl+C és a Ctrl+V.

birkamenet 2020.07.15. 12:24:03

@ez is egy vélemény:

hehehehe te anyszomorítóan hülye fidelitaSS-os köcsög, a te képeiddel pont saját magadat lőtted tökön (ha nektek egyáltalán még van ilyen, a napi 24 órás orbánra rájszolás után)

1. A néger csőcselékröl a fotókon kiderül, hogy telev an fehérbörü, barna és szőke hajú csajokkal, fiúkkal

2. A tömeg éppen hogy nem gyújtogat, hanerm tüntet, épp úgy mint a fideSS birka a Birkamenten, hogy "Nem löszünk gyarmat!!"

3. Gratula a térdre borult rendőröknek, akikbe szorult annyi emberség, hogy nyíltan kifejezik az együttérzésüket az embertelenségek ellen, csakúgy mint a Bundesliga, Premier Leage stb csapatai és játékosai.

4. Ezek a térdre borult rendőrök arra emlékeztetnek, hogy amikor Gorbacsov alatt tüntetett a nép és lövetési parancs volt rájuk kiadva, akkor a katonák kimásztak a tankokból és átálltak a néphez. Innen indult a komcsi rendszer végső bukása. (legnagyobb fájdalmatokra)

Úgyhogy kisnáci fideSS-kém, most jól megszopatott téged a központ, hogy a hülyék a fideSS nácipártot lejárató fotókat rakattak fel veled. Holnap már munkanélküli troll vagy.

chrisred 2020.07.15. 12:24:51

@midnightcoder2: Van pozitív diszkrimináció. Az olyan kivételezés, ami nem okoz másnak hátrányt. Például az épület akadálymentesített bejárata.

morph on deer 2020.07.15. 12:26:16

@MACISAJT:
“ Kíváncsi lettem ezek után, mik voltak azok a "baromságok". Itt van, a ballibák szokásos kiforgatása, meghamisítása nélkül, eredetiben: “

Mit kell ezen hamisítani?

Talán inkább mesekönyvek írására kéne fordítani nem csekély tehetségét, nem a parlament házelnökeként elfecsérelni, mindenki jobban járna!

“... az egész gazdasági közösség versenyképességének megalapozását,
ÉS NEM PEDIG A NEGYEDIK NÉMET-RÓMAI SZENT BIRODALOM LÉTREHOZÁSÁNAK ELŐREMOZDÍTÁSÁT SZOLGÁLJA”

Na neee..!

Rodney_2 2020.07.15. 12:27:59

@chrisred: Szerinted az ottani rendőrök a fosztogató, gyújtogató, gettóban élő niggerek adójából kapják a fizetésüket? Csak nem balliberális vagy? Azok ennyire komplett idióták :(((

BéLóg 2020.07.15. 12:29:12

@István Tamasi: IGEN!
Olvastam, hogy a Fidesz ellopta a teljes magyar GDP dupláját, egy hét alatt, és ezután még Orbán is lopott egy GDP-t!
Ami meg az országban épült, azt Gyúcsány építette titokban, abból a pénzbű, amit még kisztitkárként becsüleztesen mekkkeresett!

És az is igaz, hogy ezér Orbán a múlt hétem meg fog bukni. De ha nem, akkor tavaly biztossan!

birkamenet 2020.07.15. 12:30:34

@ez is egy vélemény:

A valósag az te hülyegyerek, hogy a faszt se érdekli, hogy 15 éve milyen aókulcsok voltak gyurcsány alatt, az viszont igen, hogy az orbáni egykulcsos adó következtében orbán és oligarcha köre mßar 10 éve annyi pénzt lop ki a költségvetésböl, amennyiböl évente 10 új kórházat lehetne építeni.
Ráaásul elmeosztályi reszleggel, így végre ti fidióták is visszakaphatnátok a gyurcsány alatt megszünt ellátásotokat.

István Tamasi 2020.07.15. 12:31:08

@BéLóg: Megértem, hogy meghülyült a kesma/médiawörks hazugságoktól és hülyeségeket hord össze.

MACISAJT 2020.07.15. 12:32:23

@morph on deer: "Mit kell ezen hamisítani?"

Olvasd el a hvg.,index,24.,444,168 óra, mancs stb. beszámolóit a tegnapi Kövér felszólalásról.

Egyik , mondom egyik sem vette magának azt a fáradságot/bátorságot hogy például Kövérnek a feljebb általam idézett kérdéseit ismertesse az olvasóival....Egyszerűen elhallgatták.
Minek, ugye. Még a végén gondolkodni kezdenének az olvasóik, a hangszóró/képkeretes Juncker kép reményében..:-)

chrisred 2020.07.15. 12:32:41

@Rodney_2: Ők láthatóak a képeken? (Az előbb leírtam a ballib kifejezés egyetlen elfogadható értelmezését, nem, se tagja nem voltam se az MSZP-nek, se az SZDSZ-nek, és nem is szavaztam rájuk soha.)

BOAR 2020.07.15. 12:33:58

@Rodney_2: Még 2018-ban sem volt.

Rodney_2 2020.07.15. 12:33:59

@chrisred: az akadálymentesített bejárat nem pozitív diszkrimináció. Az az, amikor a gyerekedet már nem veszik fel az egyetemre (vagy nem kap meg egy állást) mert kvóta alapján egy 70 IQs valamilyen kisebbségnek jut az a hely. Ha szerinted az jó dolog, akkor remélem meg fogod szívni egyszer és akkor majd döbbensz és lesz neked nagyon meredek learning curve :)))) Mellesleg a Numerus Clausus is ilyen progresszív kvótás dolog volt, aztán a sorosgyuri bácsinak mégsem tetszett.

birkamenet 2020.07.15. 12:37:13

@Rodney_2: @BéLóg: @midnightcoder2:

Díszhülyéi a magyar hazának, ahelyett, hogy itt feleslegesen koptatjátok magatokat, miért nem indítjátok el a magatok mozgalmát:

NAZI LIVES ALSO MATTER!

még orbán is térdre borulna elöttetek.

Rodney_2 2020.07.15. 12:37:17

@BOAR: Vannak külön fegyveres rendőri egységek. Ezen mit nem lehet felfogni??? A tüntetésekhez, rendzavarásokhoz mindenhol a világon speciálisan felszerelt rendőröket küldenek és nem azokat akik kedvesen eligazítják a túristákat meg felírjáka tilosban parkoló autókat. Ez már tényleg dedós szint hogy ilyeneket kell magyarázni :(((

Rodney_2 2020.07.15. 12:39:06

@chrisred: A "ballib" a nyugati civilizációt elpusztító szörnyszülött elmebaj és te annak vagy egy harcos és következetes képviselője.

birkamenet 2020.07.15. 12:39:11

@Rodney_2:

Ma már a kettes tanulókat is felveszik egyetemre annyi van belölük, tehát még belöled is lehet egy napon diplomás. Ha menne a jelentkezési lap kitöltése.

BOAR 2020.07.15. 12:40:01

@Rodney_2: Elég lassan jutottál el idáig...telefonos segítséget kellett kérni? :-)

birkamenet 2020.07.15. 12:40:37

@Rodney_2: "A "ballib" a nyugati civilizációt elpusztító szörnyszülött elmebaj és te annak vagy egy harcos és következetes képviselője."

Mondom én, hogy te Bogár Laci és Smitt Mari eltitkolt közös gyereke vagy!
100%-ban benned van a genetikájuk.

chrisred 2020.07.15. 12:42:57

@Rodney_2: A numerus clausus nem lehetett pozitív diszkrimináció, mert nem a hátrányos helyzetben lévő kisebbség esélyeinek kiegyenlítésére vonatkozó intézkedés volt, hanem a fordítottja.

Olyanról meg nem tudok, hogy bárkit is ki lehetne szorítani az egyetemről, ha felvételt nyert. Kaphat egy hátrányos helyzetben lévő személy állami vagy más ösztöndíjat, de az a többi felvett személy helyzetét nem befolyásolja.

birkamenet 2020.07.15. 12:45:02

@Rodney_2: "Mellesleg a Numerus Clausus is ilyen progresszív kvótás dolog volt, aztán a sorosgyuri bácsinak mégsem tetszett."

A Numerus Clausus a CIVILIZÁLT világnak nem tetszett. Ezzel be is soroltad magad a fajelméleten szervezödö nácikhoz.

Amúgy a Numerus Clausus már azért se jó, mert akkor az odavalók helyett a mélysötéteknek jut a hely. Aztán ezekböl lesz egy napon kormány, meg "értelmiség".

chrisred 2020.07.15. 12:47:35

@Rodney_2: Jó, hogy elfogulatlanul és megalapozottan döntesz mások helyett az ideológiai hovatartozásukról, megkíméled őket a fáradozástól, hogy maguk találják ki a saját álláspontjukat.

midnightcoder2 2020.07.15. 12:58:15

@birkamenet: Azt ugye tudod, hogy Numerus Clausus anno pont ugyanaz volt, mint ma a progresszívek által forszírozott női kvóta, és más hasonló "pozitív" diszkrimináció ?

midnightcoder2 2020.07.15. 13:02:17

@chrisred: Ha már felvételt nyert, akkor nem. Csak nem fog felvételt nyerni. Vagy a melóhelyről fogják őt kirúgni. Tudod van az a vicc, hogy a főnök behívatja három alkalmazottját, hogy létszámleépítés lesz, valamelyiküket ki kell hogy rúgja.
Az első megszólal: én fekete vagyok! Ha kirúg beperelem!
A második is megszólal: én nő vagyok! Ha kirúg, beperelem! És még szexuális zaklatásért is!
Mire a harmadik: a fene egye meg! Ezek szerint én leszek a homokos!

midnightcoder2 2020.07.15. 13:06:00

@birkamenet: "Amúgy a Numerus Clausus már azért se jó, mert akkor az odavalók helyett a mélysötéteknek jut a hely."
Ez véletlenül nem faji alapon megkülönböztetés véletlenül ? Mert hogy ilyet azért tud ám nem csak a német vagy a magyar, de a Választott Nép is. Sõt, az tud csak igazán. Az első dokumentált etnikai alapú népirtás is az ő nevükhöz fűződik, amikor a dicső őseik megörökítik, milyen jó alaposan irtották ki mindenkit aki nem a Választott Néphez tartozott, nem csak az ott lakókat, de még az állataikat is!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 13:07:49

@teleorman:

Érdekes, a libbantak szerint mindenki fizetett ember, aki nem liberális.

midnightcoder2 2020.07.15. 13:08:41

@birkamenet: "A Numerus Clausus a CIVILIZÁLT világnak nem tetszett."
Mármint annak a civilizált világnak akik atombombát dobtak civilekkel teli városokra. Hogy más csintalanságot ne is említsek. Vagy azoknak a civilizáltaknak akik aztán fennállásuk alatt úgy 10-15 Holocaustra való civilt irtottak ki.

Rodney_2 2020.07.15. 13:11:28

@chrisred: már egy párszor beszélgettünk, mindíg az aktuális Soros propagandát nyomtad. Lehet hogy csak véletlen ahogy én sem vagyok fideszes troll pedig sok agyatlan barom azt hiszi.

A pozitív diszkrimináció és a kvóták pont azt jelentik hogy van véges számú pozicíó és annak egy részét nem meritokrata alapon töltik be, hanem "pozitivan diszkriminálnak" olyan csoportokat akik a képességeik/felkészültségük alapján nem tudnának oda kerülni.
Pl: Board member kvóta 30% nő. Van mondjuk 10 pozició. Te az objektív elbírálás alapján a 8. legrátermettebb férfi vagy és bekerülnél a 10-be. De nem kerülsz be, mert jön Mancika aki ugyan fele annyi pontot kapott mint te, de ő a legrátermettebb női jelentkező. Örülsz?? Ugyanez niggerrel, cigánnyal, muszlimmal, félszeművel, buzival, genderfluiddal, stb. Hogy ez mennyire igazságos ugye?? Csak szegény fókákra nem gondol senki (MÉG)
Sok éve Kalifornia legfelsőbb bírósága úgy döntött hogy a pozitív diszkrimináció az egyetemi felvételiknél negatív diszkriminációt jelent a többiek számára (mert csak véges hely van és valaki aki sok pontot szerzett de kimaradt egy félmajom miatt, beperelte a rendszert és nyert)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 13:12:04

@chrisred:

Sok ember, oligarchák tomboltak 20 évig, plusz kiment onnan nyugatra évemte átlag 1 billió dollár.

MACISAJT 2020.07.15. 13:12:15

@birkamenet: "A Numerus Clausus a CIVILIZÁLT világnak nem tetszett. Ezzel be is soroltad magad a fajelméleten szervezödö nácikhoz.

Amúgy a Numerus Clausus már azért se jó, mert akkor az odavalók helyett a mélysötéteknek jut a hely. Aztán ezekböl lesz egy napon kormány, meg "értelmiség". "

Speciel a "demokrácia hazájában" ma is létezik. Csak átnevezték és arra használják az USA-ban az un. "affirmative action" -t illetve az Egybesült Királyságban a "positive action"-t hogy faji nemi származási alapon olyanokkal töltsék fel a felsőoktatási intézményeket, akiknek normális esetben semmi keresnivalójuk nem volna ott.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 13:16:45

@BéLóg:

Kifelejtetted, hogy 130 millió nyugdíjmegtakarításod volt csak neked, s ezt mind szintén ellopta a Zorbán.

Rodney_2 2020.07.15. 13:17:56

@birkamenet: Látod tényleg igaz hogy minden hozzászólásoddal bizonyítod hogy idióta (funkcionális analfabéta, fogalmatlan, stb) vagy. Én nem értek egyet a Numerus Clausus alkalmazásával, ahogy nem értek egyet semmiféle kvótával és pozitív és negatív diszkriminációval sem. Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok, de az a ballibsik szerint fasizmus, szexizmus, rasszizmus, homofóbia, stb . És pont azért nem értek egyet, amit írtál: mert különben több lesz a nem odavaló idióta. Te is valami munkásigazgató féle lehetsz, volt külön kvóta agyatlan barmoknak is :)))

midnightcoder2 2020.07.15. 13:21:43

@Rodney_2: Arról nem is szólva, hogy a Kádár-rendszerben ez évtizedeken át működött.

Weißkopf 2020.07.15. 13:25:10

EU 2.0? Jó volna, de ehhez (is) nyilván mind a 27 tag beleegyezése szükséges. Akkor pedig Orbán megvétózza, különösen ha olyan kritériumok lesznek benne, mint jogállamiság, sajtószabadság, átláthatóság.

Rodney_2 2020.07.15. 13:26:56

@MACISAJT: Igen. oxbridge szinvonala is sokat javult a diák niggerkvóták bevezetése óta, vagy amióta az oktatói és kutatói helyeket is úgy osztják, hogy legyen mindenféle hulladékból professzor mert diversity is strength.
Kicsit viccelődjünk mert ha ezt komolyan vesszük akkor megbolondulunk: ugye a hagyományos oxbridge oktatási rendszer nem olyan mint a magyar vagy német egyetem, hanem a diákoknak vannak témavezető féléik akik kiadják hogy mit kell elolvasniuk, aztán megbeszélik. Ezért mondja a klasszikus angol, hogy "I read philosophy " és nem azt hogy study vagy learn. Na most a nigger kvóta óta ez nem működik mert először meg kell őket tanítani olvasni, amivel elég sokáig elkínlódnak :)))

chrisred 2020.07.15. 13:26:59

@midnightcoder2: Nem egészen, mert a numerus clausus eleve az egyetemre felvehető hallgatók létszámát is maximalizálta, ami a parlamenti mandátumok esetében eleve adott.

chrisred 2020.07.15. 13:34:12

@midnightcoder2: "Mármint annak a civilizált világnak akik atombombát dobtak civilekkel teli városokra."

Azt megint szemérmesen lefelejted, hogy hadüzenet nélkül megtámadták őket, majd elutasították a fegyverszüneti javaslatot, készen arra, hogy az utolsó emberig védekezzenek.

midnightcoder2 2020.07.15. 13:36:18

@chrisred: Ehhez mi köze volt annak a japán kisgyereknek akit ráégettek a falra ?

arthurthedent 2020.07.15. 13:40:21

@birkamenet: "A Numerus Clausus a CIVILIZÁLT világnak nem tetszett. Ezzel be is soroltad magad a fajelméleten szervezödö nácikhoz."

A művelt és civilizált világnak semmi baja nem volt ezzel a törvénnyel. Az egyesült államokban például még harminc évvel később is volt numerus clausus törvény és még te sem hörögtél ellene.

Kizárólag egy bajod van a numerus clausussal: azt hiszed, hogy csak magyarországon volt ilyen, a magyarokat meg nem szereted. :D

midnightcoder2 2020.07.15. 13:43:23

@chrisred: De igazából nem a maximalizált létszám volt a baj vele, hanem az hogy a felvehető hallgatók arányát a származás alapján határozta meg, azaz meg volt mondva, hogy mondjuk ezen az egyetemen max X% zsidót lehet felvenni. Ami progresszíven megfogalmazva úgy nézett volna ki, hogy az egyetemnek legalább 100-X % magyart kell felvennie.

chrisred 2020.07.15. 13:43:53

@midnightcoder2: Annyi, hogy a császára fedezéknek akarta használni.

chrisred 2020.07.15. 13:46:08

@arthurthedent: Milyen törvény? Tudtommal a magánegyetemek folytattak ilyen gyakorlatot a felvételnél.

chrisred 2020.07.15. 13:48:27

@midnightcoder2: De én nem azt írtam le, hogy mi volt a baj vele, hanem hogy miben különbözött a női kvótától.

teleorman 2020.07.15. 13:51:06

@MAXVAL bircaman közíró: birca Úr, Moszkvában közismerten jól tanítják a számtant és a matematikát, de Ön nem figyel az órákon... 2010-ben a magyar GDP (PPP alapon) 131 milliárd USD volt. Hogyan tudták egy év alatt a GDP hét-nyolcszorosát kivinni azok a gaz liberálisok/oligarchák? Persze, persze, elírás meg mittudomén. Ám jobb, ha az igét előbb ragozni tanuljuk meg, s csak aztán hirdetjük.

teleorman 2020.07.15. 13:54:08

@MAXVAL bircaman közíró: ezt nem mondom. De ha valaki 2020-ban ennyire EU-ellenes, lényegében moszkovita alapon, az legalábbis gyanús... Még a Vezér se EU-ellenes, csak a körmére nézni próbáló (teljesen eredménytelenül) EU bürokráciát szapulja.

midnightcoder2 2020.07.15. 13:56:21

@chrisred: Nem hiszem, hogy ez emberiesség szerint ez szempont lehetne. A falra égetett japán kisgyerek semmivel sem volt bűnösebb mint a Holocaustban meghalt zsidó.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 13:57:14

@teleorman:

Nem vagyunk EU-ellenesek, az EU jó ötlet. MI csupámn reformokat akarunk.

midnightcoder2 2020.07.15. 14:00:17

@chrisred: Én arra céloztam, hogy semennyiben, mert a női kvóták általában eleve fix számú helyre vonatkoznak. A parlamentben nem lesz több ülés azért, mert a szocik be akarnak vinni X darab nőt, az hogy Bangóné ott van ahol, valószínűleg azt jelenti, hogy helyette egy tehetségesebb férfi szoci politikus, aki esetleg akár írni és olvasni is tud, nem került be. Vagy azt, hogy a szociknál _tényleg_ nagyon gyenge a felhozatal politikusból :-)

BéLóg 2020.07.15. 14:01:43

@BOAR: Figyelj ide teis. Fasz!
megmondanád nekem, mi a francnak kellettek volna ukránok a Fidesznek? Hogy bármelyik választókörzetben ahol 5-10ezer (!!!!) szavazat HELYETT 5100-zal vagy 1124-gyel nyerjenek? megmagyaráznád ezt, te agyhalott?
Hótt mindegy mennyivel nyer valaki, ha nyer, és a Fidesz a legtöbb szavazókörzetben BŐVEN 50% fölött nyert volt ahol 70 sőt 80%-ot is kapott.

A KOMPENZÁCIÓS LISTÁRÓL meg fogalmad sincs, baromarcú!
A kompenzációs listában megnézik a vesztesekre adott összes szavazatot és a második és a harmadik hely közti KÜLÖNBSÉG alapján osztanak szét parlamenti helyeket.
Minimális ésszel még te is felfoghatod, hogy KIZÁRÓLAG a veszteseknek van értelme BÁRKIT pluszban behozni, hogy vagy CSÖKKENTSE a különbséget, vagy NÖVELJE azt.
Mivel pedig azt tán még te sem lennél képes elképzelni, hogy a balliberálisok egyetlen külföldit is be tudnának hozni, hogy rájuk voksoljanak, elég hamar kiderül, hogy CSAKIS A JOBBIKNAK volt érdeke pl. ukránokat behozni, hogy itt 500, ott 210, amott 120, ÖSSZESEN meg mondjuk 10ezer vokssal TÖBB jusson nekik, így mondjuk EGY qrva zsírosan fizető ingyenélő, pénzforrásos PARLAMENTI helyet elszedjenek a mögöttük lévőtől.

Mondjuk miután az agyrák a fejedben éhenhalna, nem vagyok biztos hogy ezt felfogod, de azért bizonyára akadnak itt olyanok, akik ezután hümm, hümmm, hümmögnek egyet.

BéLóg 2020.07.15. 14:04:50

@birkamenet: Azért, mert nem akarnék érted kiállni. Ez ijjjen ecerű.

teleorman 2020.07.15. 14:05:00

@MAXVAL bircaman közíró: a 2010-es orosz GDP-nek a 70%-a, a 2005-ösnek a 130%-a... sokat vittek ki, de ennyit? Biztosan nem veszik rossznéven, ha ilyeneket írkálsz? Abban a 20 évben 10 évig már a mostani főnököd volt a Főnök...

chrisred 2020.07.15. 14:05:09

@midnightcoder2: Nem bűnösség kérdése. A holocaust vagy a nankingi mészárlás (ahol több gyereket kínoztak és öltek meg, mint Hirosimában és Nagaszakiban összesen) vérbeli népirtás, aminek semmilyen katonai célja nem volt. Az atombomba bevetésének a célja Japán térdre kényszerítése volt.

BéLóg 2020.07.15. 14:06:40

@birkamenet:
Nem láttam hogy Demokratikus Klára megmosta volna a Fekete Pákó lábát. Lehet hogy ő os egy b.Üdösnátzi, mint te?

chrisred 2020.07.15. 14:11:01

@midnightcoder2: De én is ezt írtam. A közfeladatok ellátása értelemszerűen limitált, mert az adófizetők tartják el azokat a személyeket, akik képviselik őket. Logikusan nem akarnak végtelen számú eltartott miatt végtelen mennyiségű adót fizetni. Az egyetemi helyek maximalizálása viszont az életlehetőségek korlátok közé szorítása.

BéLóg 2020.07.15. 14:11:52

@birkamenet: Apropó, kórházépítés. Azt hiszem éppen a teféle balliberális agymosott b. üdösnátzik voltak azok, akik MEGFÚRTÁK a 23. századi minőségű új szuperkórház építését.

Egyébiránt, tef. Asz, amikor én az Elqúró Feri alatt a családért havi 350 meg 400 órákat dolgoztam, ez a g. Etzi 32+4% SZJA-t szedett le a béremből és akkor mijjjen jó is volt nekem.
Most meg a rohattolvalyorbán csak 14% SZJA-t szed le, amiért ma ugyanannyi munkával DUPLÁJÁRA nő a havonta kifizetett fizetésem, de nyilvánvaló hogy ezt a Fidesz elloplya.

Ez kérlek egy olyancsodálatos balliberális okfelytésch, hogy megrántom előtted a kalapomat.
A f. Aszk alapomat. Mert megérdemled!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.15. 14:14:09

@teleorman:

Nyilván az 1 billió átlag. Volt év amikor kevesebbet loptak ki a nyugatbarát oligharchák.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 14:32:22

@BéLóg: Te barom! A GDP arányos adó ugyanannyi. Csak most más bontásban fizeted. Hülye agymosott vagy.

chrisred 2020.07.15. 14:35:03

@BéLóg: "Apropó, kórházépítés. Azt hiszem éppen a teféle balliberális agymosott b. üdösnátzik voltak azok, akik MEGFÚRTÁK a 23. századi minőségű új szuperkórház építését."

Mikor és hol? Tudtommal folyamatban van a helyszín kiválasztása.

nemecsekerno_007 2020.07.15. 14:46:20

@chrisred: A mostani nyugdíjakat most kell fizetni te magyarázóművész. De ezt is ezerszer megbeszéltük már.
Ez az egész olyan, mint amikor a béka próbálja megmagyarázni húszféleképp, hogy miért ne csapoljuk le a mocsarat.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.15. 14:53:01

@nemecsekerno_007: öcsike! A nyugdíjasok fizették a járulékot. Az az állam problémája hogy elverte ezt a pénzt. Mikor fogod már ezt megérteni?

midnightcoder2 2020.07.15. 14:53:22

@chrisred: Az egyetemi helyek száma Kádárék alatt is korlátos volt. Ami valahol nem is annyira hülyeség, nem biztos hogy szerencsés az, ha állami pénzből 10 000 történészt képzünk, amikor az országnak csak 10 kell évente, és a maradék jó eséllyel a versenyszféra egyéb ágazataiban, (Pl. Meki) kell elhelyezkednie.
Igazából a probléma oka Trianon volt, emiatt akkor sokan költöztek Magyarországra, főleg értelmiségiek, akikből ennek hatására elég nagy túlkínálat alakult ki.

chrisred 2020.07.15. 15:05:12

@midnightcoder2: Kádár idején ingyenes volt a képzés.

nincs1agy 2020.07.15. 15:09:35

@élhetetlen: Rossz duma. A felmérések alapján nagyon is kiélezett verseny volt várható Karigörény és Tarlós között. Sokkal inkább, mit áprils 8-án. Tehát sokkal inkább készülni kellett volna a nagy csalásra. Pláne , hogy egyszer már "ki lett próbálva" elmebeteg összeesküvéselméletetek szerint. Le kellene szállnotok erről a döglött lóról, mert nemcsak hogy hazugság, de nem is logikus.
Nem tűnt fel, hogy komoly ellenzéki politikus, vagy valamit magára adó ballibsi értelmiségi sem jön ezzel az ostobasággal elő? Több esze van, mint a magad fajta szánalmas bértollnoknak..:)

nincs1agy 2020.07.15. 15:11:51

@Alick: Mondjuk azért Merkel nem játszotta át az egyik legnagyobb német vállalatot az oroszoknak, mint Gyurcsány(i)..

BOAR 2020.07.15. 15:13:40

@BéLóg: "megmondanád nekem, mi a francnak kellettek volna ukránok a Fidesznek? "
Nincs semmiféle "volna" te agyhalott szardarab. Egész nap hordták őket szavazni. A határmenti falvakban az utolsó disznóólba is be van jelentkezve nyolc-tíz család "odaátról".
Hogy ez mire kellett, arról kérdezd meg a gazdáidat te idióta barom.

BOAR 2020.07.15. 15:19:35

@BéLóg: "
Egyébiránt, tef. Asz, amikor én az Elqúró Feri alatt a családért havi 350 meg 400 órákat dolgoztam, ez a g. Etzi 32+4% SZJA-t szedett le a béremből és akkor mijjjen jó is volt nekem.
Most meg a rohattolvalyorbán csak 14% SZJA-t szed le, amiért ma ugyanannyi munkával DUPLÁJÁRA nő a havonta kifizetett fizetésem, de nyilvánvaló hogy ezt a Fidesz elloplya."
Már akkor is hülye voltál matekból, ezért kellett havi 400 órában a trágyát lapátolnod csányi disznói alól.
Ha nem lettél volna olyan büdös, hogy még a disznókat is undorral töltötte el és nem hozták az elvárt súlygyarapodást, ma is ott lehetnél. Így lettél bértollnok, oda bármilyen selejt jó...sőt, az agy hiánya előny a felvételnél.

nemecsekerno_007 2020.07.15. 15:20:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: És ki az állam te szerencsétlen vezértroll?!?!? Ezen gondolkozzál el egy kicsit.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.07.15. 15:22:21

Nemcsak az a veszélyes, hogy önző érdekeket követő politikai útonállók blokkolhatják az 500 milliós politikai alakzat döntéshozatalát,"
most a gyerekeinket 38 évre eladósító adósság felvételéről teccik beszélni? vagy a szomáliai agysebészek Kiskörösre való behozataláról?
előremutató ügyek lássuk be.,

György Attila Révai 2020.07.15. 15:39:26

Azzal, hogy Orbán Viktor zsarolni próbálja az EU-t tulajdonképpen, csak azt teszi, amire lehetősége van. Az Európai Unió lényegében működésképtelen, és egyre mélyebbre süllyed az USA és Kína között. A nem létező európai értékek az EU-t saját csapdájába terelik. Nem egyedül álló eset a történelemben. Lengyelországban a nemesi vétőjog az ország három részre történő felosztásáig tartott, amelyből 120 év múlva szabadult éppen annak a háborúnak következtében, amely Magyarországot súlyosan megcsonkította. A II. világháború után megalakult Egyesült Nemzetek Szövetségében a nagyhatalmaknak vétőjoguk volt. Ezzel főleg az USA és a Szovjetunió élt, lényegében megbénítva a szervezet hatékony működését. Ma az ENSZ-ről kevés szó esik. Ez következik be az EU-ban is, ha nem alakítják át működési szabályzatát. Ennyit ér a 7. cikkely is. csak annyit kell mondani, hogy nem szavazom meg ezt vagy azt, ami az EU működőképességéhez szükséges lenne, és borul az egész. Egy-két kivétellel, a szerény képességű vezetés csak az euro nevű kitalált pénz mentésével foglalkozik. Ilyen 7. cikkelyeknek, vagy egyéb "kötelezettség szegési" eljárásoknak csak annyi jelentősége van, hogy a búsás fizetésért dolgozóknak legyen mivel időt tölteniük. Kevés épkézláb rendelet, javaslat érkezik Brüsszelből.

Kivlov 2020.07.15. 16:04:33

"...és küzdene a határok nélküli, egységes és kívül-belül erős Európáért!..."

Jó.
Akkor kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk, az ember a Marsra készül, a határvédelem csak akarat kérdése.
Másodszor: ne erőltessünk már a tagállamokra b*zi, álszent, semmitmondó, lényegtelen szabályokat. Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként.

ulpius66 2020.07.15. 16:25:43

hvg.hu/gazdasag/20200715_Megsemmisitette_az_Europai_Birosag_az_Applere_kiszabott_13_milliard_euros_gigabirosagot

"A világ legnagyobb adózási büntetése ügyében született ítélet óriási bukás a multicégeknek nyújtott adókedvezmények miatt tiltakozó Európai Bizottságnak.

Megsemmisítette az Európai Unió Bírósága az Európai Bizottság döntését, amellyel 13 milliárd eurós adóbírságot szabott ki az Apple-re. A techóriást az ír állam által kínált adókedvezmény miatt büntette meg még 2016-ban a brüsszeli testület, egészen pontosan azt várta el, hogy az Apple írországi leányvállalata fizesse be az óriási összeget az ír államkasszába elmaradt adóként."

ISMÉT GYŐZÖTT A JOGÁLLAMISÁG!!!!!!!

midnightcoder2 2020.07.15. 16:39:23

@György Attila Révai: Igazából első körben egy olyan vezetés kellene, ami az európai polgárok érdekeit tartja szem előtt, és nem az USA-ét, vagy az afrikaiakét, vagy a közel-keletiekét, vagy épp Izraelét vagy Szaud-Arábiáét. Aztán az sem lenne baj, ha az EU-n belül is a normális, dolgozó embereket képviselnék elsősorban, és nem a devianciát, a bűnözőket. Csak ezt a mai kommunizmussal fertőzött Nyugat-Európa mellett gyakorlatilag lehetetlen megcsinálni. Ergo, az EU kb. halára van ítélve, itt az a kérdés csupán, hogy marad-e egy olyan keleti rész, ahová a nyugatiak maradéka menekülni tud majd, ha az a rész majd lángokban áll.

kvadrillio 2020.07.15. 17:12:48

HMMMMM.......ÉVENTA 40 MILLIÁRDOT ZENÉLNEK ÖSSZE ÉS NEM BÍRNAK KI 5 HÓNAPOT ???!!!.....KI HISZI EZT EL ???!

Mondjuk a németek mennyivel egyszerűbben (és tisztességesebben) intézték ezt. Márciusban megmondták, hogy idén nincs közös nagy bazseválás, itt van ennyi és ennyi pénz havonta, és mindenki tudta, mire számíthat, ki lehetett találni, mivel foglalkozzon a zenészember, ha nem akarta, hogy csak úgy pocsékba menjen ez az év. Nálunk a segítség? Nyilvános ígérgetésen kívül majdnem a semmi (bocs, a teljesen agyalágyult PIM-es zenei pályázatokat nem számítom annak, és egy- vagy kétszázmillió szétosztható pénz egy kb. 40 milliárdot bukó iparágnak amúgy is lepkefing), aztán még Majka és a sajtó hathatós segítségével azt a pár száz zenészt is megalázták, akik a saját szakmai szervezeteiktől segítséget mertek igénybe venni.

Az első megszólalókhoz aztán egy sor zenekar és zenész csatlakozott, többek között a Tankcsapda, a Magna Cum Laude, a Fran Palermo frontembere, Henri Gonzo és Farkas Roland (Wolfie), a Punnany Massif alapítója. "A zeneipar olyan mélypontra kerülhet, aminek a következményei beláthatatlanok. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet, hogy ez a szektor a járvány kezdete óta vegetál, nem csak a zenészek, hanem egy teljes szolgáltató ipar, háttéripar került perifériára, a technikusoktól, hangmérnököktől, szervezőktől, klubtulajdonosoktól kezdve a vendéglátó és hangtechnikai cégekig sorolhatnánk, hogy ki mindenki küzd jelenleg is a fennmaradásért, egy biztos, több tízezer emberről van most szó" – reagáltak Lukácsék, akik a "helyzet súlyához mérten reális döntést" remélnek a döntéshozóktól.

chrisred 2020.07.15. 17:37:51

@midnightcoder2: "a mai kommunizmussal fertőzött Nyugat-Európa"

A volt KGB tiszt által szponzorált populista mozgalmakra gondolsz? Nem kommunista, de hasonlóan illiberális.

chrisred 2020.07.15. 17:54:24

@Kivlov: "a határvédelem csak akarat kérdése"

Meg a pénzé.

Emmett Brown 2020.07.15. 18:18:17

@BéLóg: hát nem mindegy, ugyanis létezik a győztesek kompenzációja is. Tehát ha a szavazatok száma 100-70-40, akkor megválasztják a legtöbb szavazatot kapott embert, majd kiosztanak 29-70-40 kompenzációs szavazatot. Tehát megéri még 30 ukránt beszervezni.

Arról nem is beszélve, hogy az országos listáknál meg alapból számít, hogy kinek hány szavazata van.

2020.07.15. 18:28:43

@midnightcoder2: figyusz, te kis elmebeteg, az mióta érv, hogy te akarod megmondani, hogy mi Európa érdeke a többség helyett?! Vagy, hog yössze-vissza hazudozol? Meg egyébként is egy elmebeteg vagy, aki már sokszor lejáratta magát?! Mit számít, hogy egy ilyen elmebeteg, mint te mit mond hasból, a tényektől föggetlenül, és logikai összefüggés teljes hiányában?!

2020.07.15. 18:32:45

@ulpius66: "A várakozásoknak megfelelően az Európai Bíróság elutasította a magyar-szlovák keresetet az ellen, hogy menedékkérőket helyezzenek át Olaszországból és Görögországból. A döntésnek még csak elvi jelentősége van, de innentől már valószínűleg csak idő kérdése, hogy büntetés következzen. Orbán Viktor korábban kijelentette, hogy semmiféleképp nem hajtjuk végre az áthelyezést."

index.hu/kulfold/eurologus/2017/09/06/az_europai_birosag_dontese_a_kvotaperben_1294_menekult_befogadasa/

ISMÉT GYŐZÖTT A JOGÁLLAMISÁG!!!!!!!

Ezt már megint beszoptad, kis mongolFidióta selejt!

2020.07.15. 18:34:22

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

2020.07.15. 18:36:57

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 18:37:54

@György Attila Révai: várd ki a végét, az nem érv, hogy bilibe lóg a kezed!

élveteg 2020.07.15. 18:38:11

ajjja... Csak az a helyzet hogy kellene egy közös szövetségi szintű költségvetés mint az USA-ban Ez talán 20 százalékát központosítaná a pénzeknek ? Na najd azt vár ki türelemmel Magyaur míg a dán a svéd a finn a holland lemond a lovéja 20 százalékáról és bedobja a nagykalapba ( most az egy százalék körüliről is késhegyig menő harc van )

2020.07.15. 18:39:44

@FILTOL: a szomália agysebész okosabb nálad, mivel te egy elmegyógyintézetből kommentelgetsz, ahogy a többi mongolFidióta is.

konkrétan a menekültek képzettsége magasabb, mint a Fidesz szavazóké.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

2020.07.15. 18:41:27

@nemecsekerno_007: "És ki az állam te szerencsétlen vezértroll?!"

XIV Lajos volt, de már nem az. Sőt, a 16-at lefejezték, te kis mongolFidióta!

2020.07.15. 18:43:33

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

Rodney_2 2020.07.15. 18:43:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezt már megbeszéltük máshol hogy lehet hogy a GDP arányos összes adóteher ugyanannyi, de más bontásban fizetik mások. És ez kurvára nem mindegy. De neked hiába magyaráz az ember, mert annyi eszed van mit egy chatbotnak. Fut az alapprogram és bizonyos triggerekre nyomod ugyanazt a baromságot. Öntanulás funkció nincs. Egy Mesterséges Unintelligencia vagy. Attól hogy az az önképed hogy okos vagy, még mindenki látja akinek esze van, hogy gyakorlaitlag nem éred el az ember szintet :))) Ebben nagyon hasonlítasz Boarra meg a többi agyhalott baromra akik valószinűleg a CEU pincéjében lévő szerveren futó chatbotok amiket migráns IT szakemberek csináltak amikor éppen nem buzulás órán voltak, azért ilyen selejt mindegyik

2020.07.15. 18:46:20

@midnightcoder2: "Igazából a probléma oka Trianon volt, emiatt akkor sokan költöztek Magyarországra, főleg értelmiségiek, akikből ennek hatására elég nagy túlkínálat alakult ki."

Itt vagy például te. Ja nem, te egy faparaszt vagy, akinek baj az, ha sok az értelmiségé, mert nem érted, hogy mit csinálnak. Mint a kutya, amelyik benéz a TV mögé, hogy ott vannak-e az értelmiségiek.

MACISAJT 2020.07.15. 18:47:58

A liberális szólásszabadság újabb példája:
hvg.hu/kultura/20200715_Nickelodeon_musorvezeto_antiszemita

Hallod feka, pofázhatsz, gyújtogathatsz, fosztogathatsz, csinálhatsz bármit a fehérek( WASP) ellen...
de ha a Rothschildékat meg a világot uraló 13 családot hozod szóba egy műsorban, neked annyi.

Helen Thomas után aki kilenc amerikai elnök alatt tudósított a Fehér Házból és akit egy véleménye miatt úgy rúgtak ki az állásából hogy lába nem érte a földet, ez már nem is meglepő.
Igaz, ő még csak feka sem volt.

2020.07.15. 18:48:36

@nemecsekerno_007: "A mostani nyugdíjakat most kell fizetni"

Nem kellett volna ellopni a magán-nyugdíjakat tíz éve, és akkor nem lennénk szarban. De a paraszt geci ellopta, és elszórta.

2020.07.15. 18:50:27

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

2020.07.15. 18:53:16

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 18:55:17

@midnightcoder2: a hiroshimai és nagasaki bombázás egy partraszállást előzött meg, több embert mentett meg, mint amennyi az áldozata volt. ezzel szemben a zsidók irtása a jó édes kurva anyádat se mentette meg, akit análisan felnyársalt egy büdös náci.

2020.07.15. 19:03:07

@arthurthedent: Az Egyesült Államokban 30 évvel később bevándorlásra volt maximum kvótájuk, de ez ugye nem a saját állampolgáraira vonatkozott. Ha Orbánnak ilyen törvényei lennének, akkor az EU örülne neki, mert ugye jelenleg zéró kvóta van. Továbbá volt az egyetemeken kvótájuk arra, hogy kisebbségeket milyen arányban kell MINIMUM felvenni.

en.wikipedia.org/wiki/Numerus_clausus

n3spr3ss0 2020.07.15. 19:03:42

@MACISAJT: Ebből a Kövér féle mocsokságból semmit nem kell idézni.

2020.07.15. 19:04:49

@Rodney_2: Oxford és Cambridge még mindig kenterbe veri bármelyik fajtiszta magyar egyetemet, te idióta, náci fasz!

2020.07.15. 19:06:24

@Rodney_2: "Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok,"

abban te eléggé szopnál, hiszen elmegyógyintézeti selejt vagy.

n3spr3ss0 2020.07.15. 19:07:39

@BéLóg: Ezzel az adózási szemétséggel kussolnék a helyedben.

2020.07.15. 19:07:41

@Rodney_2: egy meritokráciában te meg Mészáros Orbán matraca volnátok a zárkában.

2020.07.15. 19:08:55

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.

2020.07.15. 19:10:48

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 19:15:31

@midnightcoder2: te idióta náci olyan ókori mesékre hivatkozol, amelyek egyébként túlzások és mesék, de leginkább nem a mai kor mércéjével mérhetőek, illetve az ókor bűnei miatt egy mai népet hibáztatni az a náci elmebetegség netovábbja.

arról ne is beszéljünk, hogy abban a korban gázkamráról még álmodozni se tudtak, és másrészt, abban a korban a civil és katona el se különült egymástól. a kánaáni időkben minden férfi katona volt.

de hát ilyeneket hogy is fogna fel egy olyan elmebeteg náci, mint te?!

2020.07.15. 19:17:19

@midnightcoder2: "Numerus Clausus anno pont ugyanaz volt, mint ma a progresszívek által forszírozott női kvóta, és más hasonló "pozitív" diszkrimináció ?"

a nácik numerus claususa az a pozitív diszkriminációnak az ellentéte, annyira ugyanolyan, mint a gyök minusz egy meg a gyök egy, te elmebeteg, náci fasz!

2020.07.15. 19:21:33

@midnightcoder2: a hiroshimai és nagasaki bombázás egy partraszállást előzött meg, több embert mentett meg, mint amennyi az áldozata volt. ezzel szemben a zsidók irtása a jó édes kurva anyádat se mentette meg, akit análisan felnyársalt egy büdös náci.

2020.07.15. 19:23:06

@Rodney_2: egy meritokráciában te meg Mészáros Orbán matraca volnátok a zárkában.

2020.07.15. 19:24:41

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.

2020.07.15. 19:25:58

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

2020.07.15. 19:27:32

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 19:28:59

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.

2020.07.15. 19:30:27

@midnightcoder2: "Igazából a probléma oka Trianon volt, emiatt akkor sokan költöztek Magyarországra, főleg értelmiségiek, akikből ennek hatására elég nagy túlkínálat alakult ki."

Itt vagy például te. Ja nem, te egy faparaszt vagy, akinek baj az, ha sok az értelmiségé, mert nem érted, hogy mit csinálnak. Mint a kutya, amelyik benéz a TV mögé, hogy ott vannak-e az értelmiségiek.

2020.07.15. 19:31:52

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 19:33:22

@midnightcoder2: "Numerus Clausus anno pont ugyanaz volt, mint ma a progresszívek által forszírozott női kvóta, és más hasonló "pozitív" diszkrimináció ?"

a nácik numerus claususa az a pozitív diszkriminációnak az ellentéte, annyira ugyanolyan, mint a gyök minusz egy meg a gyök egy, te elmebeteg, náci fasz!

2020.07.15. 19:34:33

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 19:35:44

@midnightcoder2: "Numerus Clausus anno pont ugyanaz volt, mint ma a progresszívek által forszírozott női kvóta, és más hasonló "pozitív" diszkrimináció ?"

a nácik numerus claususa az a pozitív diszkriminációnak az ellentéte, annyira ugyanolyan, mint a gyök minusz egy meg a gyök egy, te elmebeteg, náci fasz!

2020.07.15. 19:37:09

@midnightcoder2: "Igazából a probléma oka Trianon volt, emiatt akkor sokan költöztek Magyarországra, főleg értelmiségiek, akikből ennek hatására elég nagy túlkínálat alakult ki."

Itt vagy például te. Ja nem, te egy faparaszt vagy, akinek baj az, ha sok az értelmiségé, mert nem érted, hogy mit csinálnak. Mint a kutya, amelyik benéz a TV mögé, hogy ott vannak-e az értelmiségiek.

2020.07.15. 19:38:19

@midnightcoder2: te idióta náci olyan ókori mesékre hivatkozol, amelyek egyébként túlzások és mesék, de leginkább nem a mai kor mércéjével mérhetőek, illetve az ókor bűnei miatt egy mai népet hibáztatni az a náci elmebetegség netovábbja.

arról ne is beszéljünk, hogy abban a korban gázkamráról még álmodozni se tudtak, és másrészt, abban a korban a civil és katona el se különült egymástól. a kánaáni időkben minden férfi katona volt.

de hát ilyeneket hogy is fogna fel egy olyan elmebeteg náci, mint te?!

2020.07.15. 19:39:42

@Rodney_2: "Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok,"

abban te eléggé szopnál, hiszen elmegyógyintézeti selejt vagy.

2020.07.15. 19:41:15

@midnightcoder2: "Numerus Clausus anno pont ugyanaz volt, mint ma a progresszívek által forszírozott női kvóta, és más hasonló "pozitív" diszkrimináció ?"

a nácik numerus claususa az a pozitív diszkriminációnak az ellentéte, annyira ugyanolyan, mint a gyök minusz egy meg a gyök egy, te elmebeteg, náci fasz!

2020.07.15. 19:42:49

@arthurthedent: Az Egyesült Államokban 30 évvel később bevándorlásra volt maximum kvótájuk, de ez ugye nem a saját állampolgáraira vonatkozott. Ha Orbánnak ilyen törvényei lennének, akkor az EU örülne neki, mert ugye jelenleg zéró kvóta van. Továbbá volt az egyetemeken kvótájuk arra, hogy kisebbségeket milyen arányban kell MINIMUM felvenni.

en.wikipedia.org/wiki/Numerus_clausus

2020.07.15. 19:44:09

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 19:45:34

@ulpius66: "A várakozásoknak megfelelően az Európai Bíróság elutasította a magyar-szlovák keresetet az ellen, hogy menedékkérőket helyezzenek át Olaszországból és Görögországból. A döntésnek még csak elvi jelentősége van, de innentől már valószínűleg csak idő kérdése, hogy büntetés következzen. Orbán Viktor korábban kijelentette, hogy semmiféleképp nem hajtjuk végre az áthelyezést."

index.hu/kulfold/eurologus/2017/09/06/az_europai_birosag_dontese_a_kvotaperben_1294_menekult_befogadasa/

ISMÉT GYŐZÖTT A JOGÁLLAMISÁG!!!!!!!

Ezt már megint beszoptad, kis mongolFidióta selejt!

2020.07.15. 19:47:00

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 19:48:28

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 19:49:51

@FILTOL: a szomália agysebész okosabb nálad, mivel te egy elmegyógyintézetből kommentelgetsz, ahogy a többi mongolFidióta is.

konkrétan a menekültek képzettsége magasabb, mint a Fidesz szavazóké.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

2020.07.15. 19:51:15

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.

2020.07.15. 19:52:40

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 19:54:15

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

liberalnazi dickheads 2020.07.15. 19:55:34

Te faszarcú libsi kisköcsög.
2004-ben nem egy politikai szervezetbe léptünk be. Egy gazdasági társulásba a valódi közös piac megteremtésének érdekében. Szó sem volt közös külpolitikáról, eleve nem is működhet. Mi faszért lenne nekünk bármi jó, ami a fasz franciáknak és a büdös tetves románoknak???
Szóval vagy csináljatok magatoknak egy köcsögsimogató EU 2.0 vagy szopjatok kutyát.

2020.07.15. 19:55:42

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 19:57:09

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

2020.07.15. 19:58:16

@György Attila Révai: várd ki a végét, az nem érv, hogy bilibe lóg a kezed!

2020.07.15. 19:59:35

@arthurthedent: Az Egyesült Államokban 30 évvel később bevándorlásra volt maximum kvótájuk, de ez ugye nem a saját állampolgáraira vonatkozott. Ha Orbánnak ilyen törvényei lennének, akkor az EU örülne neki, mert ugye jelenleg zéró kvóta van. Továbbá volt az egyetemeken kvótájuk arra, hogy kisebbségeket milyen arányban kell MINIMUM felvenni.

en.wikipedia.org/wiki/Numerus_clausus

2020.07.15. 20:01:01

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

2020.07.15. 20:02:17

@Rodney_2: "Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok,"

abban te eléggé szopnál, hiszen elmegyógyintézeti selejt vagy.

Rodney_2 2020.07.15. 20:02:28

@Matthias Corvinus: a szomáliai agysebész bozótvágó késsel műt, nyilván egy ilyen kúrt el téged is valahol Nyugaton. Elég szomorú dolog, hogy a PhD-d már csak wc papírnak jó mert annyira elhülyültél.
A menekültek legmagasabb iskolai végzettsége a serial rapist, bombakészítő, meg a kebabos volt, ez ki is derült amint becsekkoltak Németországba és ellenőrizték őket. A legtöbbjüket azért nem lehetett hazatoloncolni, mert otthon kivégezték volna őket mint bűnözők és katonaszökevények. Ezért inkább most az agyhalott németek etetik őket a közös európai értékek alapján.
Ne a Soros-hiradóból tájékozódj, mert ott az emberiség legalja dolgozik és még akkor is hazudnak ha kérdeznek.

2020.07.15. 20:03:28

@midnightcoder2: te idióta náci olyan ókori mesékre hivatkozol, amelyek egyébként túlzások és mesék, de leginkább nem a mai kor mércéjével mérhetőek, illetve az ókor bűnei miatt egy mai népet hibáztatni az a náci elmebetegség netovábbja.

arról ne is beszéljünk, hogy abban a korban gázkamráról még álmodozni se tudtak, és másrészt, abban a korban a civil és katona el se különült egymástól. a kánaáni időkben minden férfi katona volt.

de hát ilyeneket hogy is fogna fel egy olyan elmebeteg náci, mint te?!

2020.07.15. 20:04:51

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 20:06:21

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 20:07:46

@FILTOL: a szomália agysebész okosabb nálad, mivel te egy elmegyógyintézetből kommentelgetsz, ahogy a többi mongolFidióta is.

konkrétan a menekültek képzettsége magasabb, mint a Fidesz szavazóké.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

2020.07.15. 20:08:51

@Rodney_2: egy meritokráciában te meg Mészáros Orbán matraca volnátok a zárkában.

2020.07.15. 20:10:13

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 20:11:44

@György Attila Révai: várd ki a végét, az nem érv, hogy bilibe lóg a kezed!

2020.07.15. 20:13:05

@Rodney_2: "Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok,"

abban te eléggé szopnál, hiszen elmegyógyintézeti selejt vagy.

2020.07.15. 20:14:40

@György Attila Révai: várd ki a végét, az nem érv, hogy bilibe lóg a kezed!

Rodney_2 2020.07.15. 20:15:37

@Matthias Corvinus: Agyhalál, neked a Merkell lopta el a nyugdíjmegtakarításodat merkellett neki a migráncszabáltatáshoz. Nyilván nem érted mert debil vagy.
2010-ben a gyurcsányi elkúrás miatt már évek óta túlzott deficit eljárás volt Magyaro ellen. Erre találták ki a magyarok (és a lengyelek is párhuzamosan) hogy megpróbálják az EU-val elfogadtatni hogy a kötelező magánnyugdíj pénztár miatt keletkező deficitet ne vegyék figyelembe, mert az a jövőbe eltett pénz, később annyival kevesebb nyugdíjkötelezettsége lesz az államnak és nem a jelenbeni fogyasztás. A nullaagyú brüsszeli csőcselék akik csak azt tudják ordibálni hogy jogállamiság ha megkapják a soros-csekket, azt mondták hogy nem lehet, mert nem értették meg az egészet. Ezért nem volt mit tenni, a magyarok és a lengyelek is megszüntették a fenntarthatatlanná vált kötelező magán nyugdíjpénztári konstrukciót. Az állampaírállományt bevonták, a részvénypakettek meg az állami vagyomkezelő szervhez kerültek. Köszönd a debil "nyugati" elvtársaidnak akik most éppen nigger lábakat csókolgatnak, ami pont illik az intellektusukhoz.
Egyébként meg nem volt kötelező visszalépni az állami rendszerbe, ha minden koszos hazudozó át tud vágni és visszaléptél, akkor így jártál. Te észlény :))))

2020.07.15. 20:16:06

@arthurthedent: Az Egyesült Államokban 30 évvel később bevándorlásra volt maximum kvótájuk, de ez ugye nem a saját állampolgáraira vonatkozott. Ha Orbánnak ilyen törvényei lennének, akkor az EU örülne neki, mert ugye jelenleg zéró kvóta van. Továbbá volt az egyetemeken kvótájuk arra, hogy kisebbségeket milyen arányban kell MINIMUM felvenni.

en.wikipedia.org/wiki/Numerus_clausus

2020.07.15. 20:17:22

@Rodney_2: egy meritokráciában te meg Mészáros Orbán matraca volnátok a zárkában.

2020.07.15. 20:18:32

@FILTOL: a szomália agysebész okosabb nálad, mivel te egy elmegyógyintézetből kommentelgetsz, ahogy a többi mongolFidióta is.

konkrétan a menekültek képzettsége magasabb, mint a Fidesz szavazóké.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

2020.07.15. 20:19:48

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 20:21:06

@Rodney_2: "Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok,"

abban te eléggé szopnál, hiszen elmegyógyintézeti selejt vagy.

2020.07.15. 20:22:19

@midnightcoder2: te idióta náci olyan ókori mesékre hivatkozol, amelyek egyébként túlzások és mesék, de leginkább nem a mai kor mércéjével mérhetőek, illetve az ókor bűnei miatt egy mai népet hibáztatni az a náci elmebetegség netovábbja.

arról ne is beszéljünk, hogy abban a korban gázkamráról még álmodozni se tudtak, és másrészt, abban a korban a civil és katona el se különült egymástól. a kánaáni időkben minden férfi katona volt.

de hát ilyeneket hogy is fogna fel egy olyan elmebeteg náci, mint te?!

2020.07.15. 20:23:32

@Rodney_2: egy meritokráciában te meg Mészáros Orbán matraca volnátok a zárkában.

2020.07.15. 20:25:02

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

nincs1agy 2020.07.15. 20:25:07

@Matthias Corvinus: Nyugaton is korlátozták a zsidók egyetemi létszámait a háború előtt, csak erről nem illik beszélni.

2020.07.15. 20:26:17

@Rodney_2: "Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok,"

abban te eléggé szopnál, hiszen elmegyógyintézeti selejt vagy.

nincs1agy 2020.07.15. 20:27:28

@Matthias Corvinus: Bizonyítékok nélküli hazugság. A billbeá sokkal többet loptak a spontás és rablóprivatizációk során, az autópálya és 4-es metró építkezések során, illetve a módszerváltás előtt az impexeken keresztül.

neb.hu/asset/phpLk2jUS.pdf

---

2020.07.15. 20:27:47

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 20:29:04

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 20:29:53

@nincs1agy: Már ezerszer megbeszéltük és a bizonyítékokat is megkaptad, hogy Mészárosék lopnak százmilliárdokat. Elég csak ránézni a leggazdagabb magyarok listájára, hogy mindenkinek leessen. Hazudsz, mongolFidióta, náci köcsög!

nincs1agy 2020.07.15. 20:30:10

@Matthias Corvinus: Amíg rendet nem tesz a Nemzeti Gárda..

élhetetlen 2020.07.15. 20:30:19

@Ego55: Csak így olvasgatás közben merült fel bennem a gondolat, hogy, ha ilyen jó ez a vétójog, hogy a kicsik érdeke ne sérülhessen, akkor a magyar parlamentben miért nincsen minden bent levő pártnak vétójoga? A párhuzamot remélem, látod.

2020.07.15. 20:30:34

@arthurthedent: Az Egyesült Államokban 30 évvel később bevándorlásra volt maximum kvótájuk, de ez ugye nem a saját állampolgáraira vonatkozott. Ha Orbánnak ilyen törvényei lennének, akkor az EU örülne neki, mert ugye jelenleg zéró kvóta van. Továbbá volt az egyetemeken kvótájuk arra, hogy kisebbségeket milyen arányban kell MINIMUM felvenni.

en.wikipedia.org/wiki/Numerus_clausus

nincs1agy 2020.07.15. 20:31:14

@Matthias Corvinus: Semmi bizonyítékod nincs a százmilliárdokra. Azok csak üres vádak. Már a módszerváltás előtt is loptatok az impexeken keresztül.

2020.07.15. 20:31:55

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 20:33:02

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

2020.07.15. 20:34:04

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 20:35:13

@arthurthedent: Az Egyesült Államokban 30 évvel később bevándorlásra volt maximum kvótájuk, de ez ugye nem a saját állampolgáraira vonatkozott. Ha Orbánnak ilyen törvényei lennének, akkor az EU örülne neki, mert ugye jelenleg zéró kvóta van. Továbbá volt az egyetemeken kvótájuk arra, hogy kisebbségeket milyen arányban kell MINIMUM felvenni.

en.wikipedia.org/wiki/Numerus_clausus

2020.07.15. 20:36:36

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 20:39:04

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 20:40:23

@midnightcoder2: figyusz, te kis elmebeteg, az mióta érv, hogy te akarod megmondani, hogy mi Európa érdeke a többség helyett?! Vagy, hog yössze-vissza hazudozol? Meg egyébként is egy elmebeteg vagy, aki már sokszor lejáratta magát?! Mit számít, hogy egy ilyen elmebeteg, mint te mit mond hasból, a tényektől föggetlenül, és logikai összefüggés teljes hiányában?!

2020.07.15. 20:41:45

@nemecsekerno_007: "A mostani nyugdíjakat most kell fizetni"

Nem kellett volna ellopni a magán-nyugdíjakat tíz éve, és akkor nem lennénk szarban. De a paraszt geci ellopta, és elszórta.

2020.07.15. 20:42:57

@Rodney_2: Oxford és Cambridge még mindig kenterbe veri bármelyik fajtiszta magyar egyetemet, te idióta, náci fasz!

2020.07.15. 20:44:15

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

2020.07.15. 20:46:47

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

2020.07.15. 20:48:10

@nemecsekerno_007: "És ki az állam te szerencsétlen vezértroll?!"

XIV Lajos volt, de már nem az. Sőt, a 16-at lefejezték, te kis mongolFidióta!

2020.07.15. 20:49:16

@ulpius66: "A várakozásoknak megfelelően az Európai Bíróság elutasította a magyar-szlovák keresetet az ellen, hogy menedékkérőket helyezzenek át Olaszországból és Görögországból. A döntésnek még csak elvi jelentősége van, de innentől már valószínűleg csak idő kérdése, hogy büntetés következzen. Orbán Viktor korábban kijelentette, hogy semmiféleképp nem hajtjuk végre az áthelyezést."

index.hu/kulfold/eurologus/2017/09/06/az_europai_birosag_dontese_a_kvotaperben_1294_menekult_befogadasa/

ISMÉT GYŐZÖTT A JOGÁLLAMISÁG!!!!!!!

Ezt már megint beszoptad, kis mongolFidióta selejt!

2020.07.15. 20:50:39

@midnightcoder2: "Numerus Clausus anno pont ugyanaz volt, mint ma a progresszívek által forszírozott női kvóta, és más hasonló "pozitív" diszkrimináció ?"

a nácik numerus claususa az a pozitív diszkriminációnak az ellentéte, annyira ugyanolyan, mint a gyök minusz egy meg a gyök egy, te elmebeteg, náci fasz!

2020.07.15. 20:52:14

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 20:53:35

@Rodney_2: egy meritokráciában te meg Mészáros Orbán matraca volnátok a zárkában.

2020.07.15. 20:54:45

@ulpius66: "A várakozásoknak megfelelően az Európai Bíróság elutasította a magyar-szlovák keresetet az ellen, hogy menedékkérőket helyezzenek át Olaszországból és Görögországból. A döntésnek még csak elvi jelentősége van, de innentől már valószínűleg csak idő kérdése, hogy büntetés következzen. Orbán Viktor korábban kijelentette, hogy semmiféleképp nem hajtjuk végre az áthelyezést."

index.hu/kulfold/eurologus/2017/09/06/az_europai_birosag_dontese_a_kvotaperben_1294_menekult_befogadasa/

ISMÉT GYŐZÖTT A JOGÁLLAMISÁG!!!!!!!

Ezt már megint beszoptad, kis mongolFidióta selejt!

2020.07.15. 20:56:08

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

2020.07.15. 20:57:15

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 20:58:50

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 21:00:17

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

2020.07.15. 21:01:32

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 21:03:07

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 21:04:36

@midnightcoder2: "Igazából a probléma oka Trianon volt, emiatt akkor sokan költöztek Magyarországra, főleg értelmiségiek, akikből ennek hatására elég nagy túlkínálat alakult ki."

Itt vagy például te. Ja nem, te egy faparaszt vagy, akinek baj az, ha sok az értelmiségé, mert nem érted, hogy mit csinálnak. Mint a kutya, amelyik benéz a TV mögé, hogy ott vannak-e az értelmiségiek.

2020.07.15. 21:06:00

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 21:07:29

@nincs1agy: Már ezerszer megbeszéltük és a bizonyítékokat is megkaptad, hogy Mészárosék lopnak százmilliárdokat. Elég csak ránézni a leggazdagabb magyarok listájára, hogy mindenkinek leessen. Hazudsz, mongolFidióta, náci köcsög!

2020.07.15. 21:08:55

@midnightcoder2: te idióta náci olyan ókori mesékre hivatkozol, amelyek egyébként túlzások és mesék, de leginkább nem a mai kor mércéjével mérhetőek, illetve az ókor bűnei miatt egy mai népet hibáztatni az a náci elmebetegség netovábbja.

arról ne is beszéljünk, hogy abban a korban gázkamráról még álmodozni se tudtak, és másrészt, abban a korban a civil és katona el se különült egymástól. a kánaáni időkben minden férfi katona volt.

de hát ilyeneket hogy is fogna fel egy olyan elmebeteg náci, mint te?!

2020.07.15. 21:10:25

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 21:11:45

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 21:12:52

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 21:14:16

@nemecsekerno_007: "A mostani nyugdíjakat most kell fizetni"

Nem kellett volna ellopni a magán-nyugdíjakat tíz éve, és akkor nem lennénk szarban. De a paraszt geci ellopta, és elszórta.

2020.07.15. 21:15:51

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 21:17:13

@nemecsekerno_007: "És ki az állam te szerencsétlen vezértroll?!"

XIV Lajos volt, de már nem az. Sőt, a 16-at lefejezték, te kis mongolFidióta!

2020.07.15. 21:18:31

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 21:19:49

@György Attila Révai: várd ki a végét, az nem érv, hogy bilibe lóg a kezed!

2020.07.15. 21:21:10

@midnightcoder2: "Numerus Clausus anno pont ugyanaz volt, mint ma a progresszívek által forszírozott női kvóta, és más hasonló "pozitív" diszkrimináció ?"

a nácik numerus claususa az a pozitív diszkriminációnak az ellentéte, annyira ugyanolyan, mint a gyök minusz egy meg a gyök egy, te elmebeteg, náci fasz!

2020.07.15. 21:22:22

@György Attila Révai: várd ki a végét, az nem érv, hogy bilibe lóg a kezed!

2020.07.15. 21:23:35

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 21:24:59

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 21:27:25

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

liberalnazi dickheads 2020.07.15. 21:27:43

@Matthias Corvinus: te faszfej, a magánnyugdíj megtakarításodat kifizették neked, vagy ellopta a bankod mert faszul fektettél be, az államhoz az a rész került amit mindenképp oda fizettél volna be, egy fillérrel sem több. Te olyan faszfej vagy hogy ezt az egyszerű tranzakciót sem érted. Buta gyökér :) Tipikus EU birka

2020.07.15. 21:28:34

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 21:29:42

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

2020.07.15. 21:31:06

@nemecsekerno_007: "A mostani nyugdíjakat most kell fizetni"

Nem kellett volna ellopni a magán-nyugdíjakat tíz éve, és akkor nem lennénk szarban. De a paraszt geci ellopta, és elszórta.

2020.07.15. 21:32:23

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 21:33:44

@MAXVAL bircaman közíró: "MI csupámn reformokat akarunk."

Nem kaptok reformot, kisebbségben vagytok. Ha nem tetszik a klub, ahol a pénzt lopjátok, akkor tessék kilépni!

2020.07.15. 21:35:19

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

2020.07.15. 21:36:54

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 21:38:11

@midnightcoder2: te idióta náci olyan ókori mesékre hivatkozol, amelyek egyébként túlzások és mesék, de leginkább nem a mai kor mércéjével mérhetőek, illetve az ókor bűnei miatt egy mai népet hibáztatni az a náci elmebetegség netovábbja.

arról ne is beszéljünk, hogy abban a korban gázkamráról még álmodozni se tudtak, és másrészt, abban a korban a civil és katona el se különült egymástól. a kánaáni időkben minden férfi katona volt.

de hát ilyeneket hogy is fogna fel egy olyan elmebeteg náci, mint te?!

2020.07.15. 21:39:36

@Rodney_2: egy nem meritokráciában a kvóta közelebb lehet a meritokrációhoz, mint az alaprendszer. felfogtad, te kis selejtes náci, aki egy meritokráciában még bölcsődébe se jutna be, mert elmebeteg vagy?!

2020.07.15. 21:40:59

@nincs1agy: Már ezerszer megbeszéltük és a bizonyítékokat is megkaptad, hogy Mészárosék lopnak százmilliárdokat. Elég csak ránézni a leggazdagabb magyarok listájára, hogy mindenkinek leessen. Hazudsz, mongolFidióta, náci köcsög!

2020.07.15. 21:42:33

@Rodney_2: "Én a meritokrácia feltétlen híve vagyok,"

abban te eléggé szopnál, hiszen elmegyógyintézeti selejt vagy.

2020.07.15. 21:43:45

@Rodney_2: egy meritokráciában te meg Mészáros Orbán matraca volnátok a zárkában.

2020.07.15. 21:45:02

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 21:46:27

@midnightcoder2: "Igazából a probléma oka Trianon volt, emiatt akkor sokan költöztek Magyarországra, főleg értelmiségiek, akikből ennek hatására elég nagy túlkínálat alakult ki."

Itt vagy például te. Ja nem, te egy faparaszt vagy, akinek baj az, ha sok az értelmiségé, mert nem érted, hogy mit csinálnak. Mint a kutya, amelyik benéz a TV mögé, hogy ott vannak-e az értelmiségiek.

2020.07.15. 21:47:41

@Kivlov: " Az USA is tud úgy működni, hogy pl. az egyik államban legális a fű, míg másikban nem. Semmi gond nincs vele. Az EU-nak gazdasági unió kell(ene) funkcionálni, nem pedig politikai és jogi unióként."

Az USA sem működik úgy, hogy az egyik államban kommunizmus, a másikban meg nácizmus van. Most ugyan egy náci az elnök, de már nem is működik rendesen az USA.

2020.07.15. 21:49:17

@midnightcoder2: te idióta náci olyan ókori mesékre hivatkozol, amelyek egyébként túlzások és mesék, de leginkább nem a mai kor mércéjével mérhetőek, illetve az ókor bűnei miatt egy mai népet hibáztatni az a náci elmebetegség netovábbja.

arról ne is beszéljünk, hogy abban a korban gázkamráról még álmodozni se tudtak, és másrészt, abban a korban a civil és katona el se különült egymástól. a kánaáni időkben minden férfi katona volt.

de hát ilyeneket hogy is fogna fel egy olyan elmebeteg náci, mint te?!

2020.07.15. 21:50:44

@arthurthedent: Az Egyesült Államokban 30 évvel később bevándorlásra volt maximum kvótájuk, de ez ugye nem a saját állampolgáraira vonatkozott. Ha Orbánnak ilyen törvényei lennének, akkor az EU örülne neki, mert ugye jelenleg zéró kvóta van. Továbbá volt az egyetemeken kvótájuk arra, hogy kisebbségeket milyen arányban kell MINIMUM felvenni.

en.wikipedia.org/wiki/Numerus_clausus

2020.07.15. 21:51:56

@FILTOL: a szomália agysebész okosabb nálad, mivel te egy elmegyógyintézetből kommentelgetsz, ahogy a többi mongolFidióta is.

konkrétan a menekültek képzettsége magasabb, mint a Fidesz szavazóké.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

2020.07.15. 21:53:29

@nemecsekerno_007: "És ki az állam te szerencsétlen vezértroll?!"

XIV Lajos volt, de már nem az. Sőt, a 16-at lefejezték, te kis mongolFidióta!

2020.07.15. 21:54:44

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.

2020.07.15. 21:56:05

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 21:57:40

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 21:58:46

@liberalnazi dickheads: Megváltoztattuk a szabályokat, ki lehet lépni, ingyenélő, koldus kis selejt tolvajok! Egyébként én se egy olyan Magyarországba léptem be, ahol Mészáros mindent ellop. És ez valódi érv, mert Magyarországra a magyaroknak a belépés nem opcionális, tehát ezért elmentek a jó édes kurva anyátokba!

2020.07.15. 22:00:18

@nincs1agy: Már ezerszer megbeszéltük és a bizonyítékokat is megkaptad, hogy Mészárosék lopnak százmilliárdokat. Elég csak ránézni a leggazdagabb magyarok listájára, hogy mindenkinek leessen. Hazudsz, mongolFidióta, náci köcsög!

2020.07.15. 22:01:29

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.15. 22:02:41

@Kivlov: "kezdjük ott, hogy megvédjük a zunijó külső harárait. Nem kifogás, hogy túl hosszú és abból is sok a tengeri rész. 2020-at írunk"

megvédjük. mivel 2020-at írunk, nem a te által álmodott kükorszaki, bunkó módon védjük meg.

morph on deer 2020.07.15. 22:34:23

@Matthias Corvinus:
” Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék.”

Ugyan már Hollóka, nem Mészárosék lopnak!
Mészáros csak a front, a tolvajt úgy hívják, hogy orbán viktor!
Ugye nem igazán leptelek meg?
Vagy mégis?
Akkor talán merengj el kicsit a családi album vonatkozó fejezetén;

m.facebook.com/455897077948365/photos/a.455901087947964/1182986351906097/?type=3&source=57

morph on deer 2020.07.15. 22:54:13

@nincs1agy:
“Már a módszerváltás előtt is loptatok az impexeken keresztül.”

Miért nem számolsz kicsim egy kicsit?

Aki a rendszerváltás előtt abban a pozícióban volt, hogy a gémkapcson meg az Elefánt-radíron felül még mást is lophatott, - ha akart, és ha fideszes mentalitással rendelkezett, - az akkoriban minimum osztályvezető volt, tehát 35-40 éves kellett, hogy legyen.

Az most szerinted hány éves is lehet?

Szóval mit gondolsz, hány nyugdíjas ellenzéki is van ma bármiféle mérvadó pozícióban?

Tulajdonképpen mi az, ami akadályoz téged a gondolkodásban, mondd csak?
Csak nem tán az, hogy egy korlátolt orbánhitű fideszcseléd vagy?
Ilyen tényleg létezik?
Még ilyet..!

Részvétem!

alöksz róz 2020.07.15. 23:23:02

@birkamenet: "Ennyire kurva nehéz megérteni ezt a szem elött levö, egyszerü történelmi valóságot????????????" - :D
hogy is volt az indexen: "aki jelszavakat akar óbégatni" :DD

esetleg a jelszavak óbégatása helyett megkísérelhetnéd igazolni az ok-okozati viszonyt
(de nyilván nem fogod, mert attól nem lettél okosabb, hogy új nicket csináltál...)

"Európában egy ország életszínvonala kb. 100%-ban tükrözi a demokráciájának fejlettségét és tartósságát" "Te funkcionális analkfabéta, akkor még egyszer: a nyugati átlagpolgár fizetései pont azétt magasabbak, mert ott a demokrácia és a hatalom ellenörzése, elszámolatása müködik, mindennek a hozama pedig a magyasabb jólét. Szemben az illibant rablógazdálkodásban elsüllyedt országokéval."

"Ezért majd hülye lesz 1 millió magyar tovább építeni orbán illibant "sikereit", mielött még a teljes élete is arra a sorsra jut mint a manyup." "Észkombájn, orbánnak minden magyar az ellensége aki nem hajlandó felszopni neki, ezért egymillió ivarképes magyar már le is lépett orbán rabszolga rendszeréböl" "Orbánnak meg van egymillió áldozata, aki nem várta meg, amíg a diktátor a demokrácia és élet lehetöségek elleni szadista gyülöletének utolsó fázisát is kiélje rajtuk és azt a megvárják, tehát elmenekültek Orbanisztán Lebensraumjából."

ogli dzsí 2020.07.15. 23:29:24

Nem lesz semmifele EU 2

Orulhetnek ha az EU1et egyben tudjak tartani a balfekek.

nincs1agy 2020.07.15. 23:29:48

Orbán az EU eredeti alapértékeinek védelmezője szemben a kártékony liberálfasizmussal és etnomazochizmussal..

nincs1agy 2020.07.15. 23:31:26

@ogli dzsí: Ja, szépen lenyelik Orbán feltételeit, hogy az olasz és spanyol balfasz kormányokat kitömhessék euró százmilliárdokkal, nehogy a nép leváltsa őket még a végén.

ogli dzsí 2020.07.15. 23:37:37

@nincs1agy: Az eddig is hitelezettek tovabbi hitelezesenek egyetlen celja, hogy megakadalyozzak a mediterranok kilepeset. Kina is bejelentkezett hitelezonek, csak nekik, az EUval szemben, van penzuk..

Ezzel csak elodazzak a valodi megoldast

morph on deer 2020.07.16. 00:14:52

@MACISAJT:
“ Olvasd el a hvg.,index,24.,444,168 óra, mancs stb. beszámolóit a tegnapi Kövér felszólalásról.”

Nem olvasok minden szart, de:
Azt tudod, hogy egy ilyen elemzéshez mikjafaßnak még ilyen szent római birodalmas bornírt faxságokat is mellékelni?

De most tényleg?
Mert ez úgy hülyeség, ahogy van, és élből komolytalanná teszi az egészet.
Ráadásul azt sem hiszem, hogy akár a fideszhitű lakosságnak is a leghalványabb fogalma ia lenne arról, hogy mi a bánatról hadovál őházelnöksége úgy valójában..!

És ez kinek is hiányzik?
(Most viccen kívül!)

morph on deer 2020.07.16. 00:29:58

@nincs1agy:
“ liberálfasizmussal és etnomazochizmussal”
:)
Ezek egy dobókockával jöttek ki ilyen vadregényesre?
Vagy mi a búbánatra gondolsz ilyen mondvacsinált, nyögvenyelőls ál-definiciók használata közben?

Csak nem arra, hogy valaki még a végén azt meri feltételezni, hogy aki ennyire “okos”, hogy ilyen érdekes szavakat képes önerőből összehozni, az igazából nem is lehet fideszes, hiszen nyilván túlképzett ahhoz a feladathoz..!

Jól gondolom?

MACISAJT 2020.07.16. 07:03:32

morph on deer "Azt tudod, hogy egy ilyen elemzéshez mikjafaßnak még ilyen szent római birodalmas bornírt faxságokat is mellékelni?"

Szerintem Kövér ezt egy történelmi metaforaként használta...

Ugyanis a Német-római Birodalom, eredeti nevén: Szent Római Birodalom (angolul: Holy Roman Empire, németül: Heiliges Römisches Reich, latinul: Imperium Romanum Sacrum) mintegy 844 éven keresztül, 962 és 1806 közt állt fenn. A hatalmas területű császárság majdnem ezer éve alatt alapjaiban határozta meg Európa történelmét. Fénykora vitatott, de legnagyobb kiterjedését V. Károly (ur.: 1530-1558) Habsburg uralkodó alatt érte el. Ekkoriban vitathatatlanul a kontinens legnagyobb hatalma, legmeghatározóbb birodalma volt.

A birodalom központi irányításának első meggyengülését a reformáció, és az azt követő háborúk, illetve megosztottság hozta el. Később a harminc éves háborút lezáró vesztfáliai béke (1648-ban) egy fajta szakaszhatárt jelentett, ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált, végül Napóleon Bonaparte nyomására II. Ferenc Német-Római Császár 1806 -ban rendeletben végleg felszámolta a nagy múltú birodalmat. A helyét a Rajnai-Szövetség, majd 1815 -től a bécsi kongresszus döntése alapján a Német Szövetség foglalta el.

Jelzem, én ennél durvább történelmi példát szoktam felhozni, mikor manapság bizonyos német politikai, média arroganciával, kioktatással találkozom, én Magyarország 1944 márciusi lerohanását, Veesenmayert és Skorzenyt majd a Duna-hídak berobbantását szoktam felemlegetni.
Ja és azt hogy az elmúlt évszázadban Magyarország kétszer vett részt egy németek által uralt szövetségben. És mindkétszer borzasztóak lettek számunkra a következmények.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.16. 07:06:33

@nincs1agy: Téged az empiriokriticizmusod akadályoz a derivatív konlkluzionizmusodban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.16. 07:55:45

@Matthias Corvinus:

Ez közismert. Te 1,4 milliárd Ft nyugdíjt takarítottál meg. S az utolsó fillérig ellopta tőled Zorbán!

chrisred 2020.07.16. 07:58:17

@MACISAJT: Ahogy én a putyinizmussal kapcsolatban a bolsevik megszállást, az ország kifosztását, a málenkij robotot és 56-ot szoktam emlegetni. A párhuzamok azért is megállják a helyüket, mert akkoriban a németekkel a világháború után megcsonkított állapotunkban sorsközösségben voltunk, és főleg a bécsi döntéseket követően az ország nagy része elfogadta, hogy egy hajóban evezünk. Míg a bolsevizmust csak pár Kreml által támogatott politikus-ideológus próbálta ránk erőltetni, hogy a teljhatalmát biztosítsa.

2020.07.16. 07:58:34

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni. Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg vagy.

2020.07.16. 07:59:51

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni. Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg mongolFidióta vagy. Ilyen pszichopata elmebetegekből áll a Fidesz, mint te.

2020.07.16. 08:00:46

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.
Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg mongolFidióta vagy.
Ilyen pszichopata elmebetegekből áll a Fidesz, mint te.

2020.07.16. 08:03:16

@MACISAJT: "az elmúlt évszázadban Magyarország kétszer vett részt egy németek által uralt szövetségben. És mindkétszer borzasztóak lettek számunkra a következmények."

És most, harmadszor is egy náci kormányunk van, a következmények is ugyanolyan súlyosak lesznek. Ti sose tanultok a történelemből, kis náci faszok!

2020.07.16. 08:03:55

@MACISAJT: "az elmúlt évszázadban Magyarország kétszer vett részt egy németek által uralt szövetségben. És mindkétszer borzasztóak lettek számunkra a következmények."

És most, harmadszor is egy náci kormányunk van, a következmények is ugyanolyan súlyosak lesznek. Ti sose tanultok a történelemből, kis náci faszok! Ti idióták vagytok, ti elmebetegek vagytok. Ti vagytok a magyar selejt.

2020.07.16. 08:06:59

@MACISAJT: "ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált,"

ha ezt az analógiát vesszük, akkor Orbánék lázadása, az erős nemzetállamokkal Európa hanyatlását jelenti. a szakadékba akar vinni minket ez a büdös, idióta náci.

2020.07.16. 08:09:27

@nincs1agy: Orbán egy idióta, náci faparaszt. Orbán csak a saját lopásait védelmezi, semmi mást. Nincsenek elvei, még a kereszténység védelmezése is csak felvett idiotizmus a részéről, rögtön ledobj, ha a másik diktátorral, Erdogannal dörgölőzik.

2020.07.16. 08:12:01

@morph on deer: "Ugyan már Hollóka, nem Mészárosék lopnak!
Mészáros csak a front, a tolvajt úgy hívják, hogy orbán viktor!"

Ugyan, már Hollóka, annyit nem tudsz értelmezni, hogy a MészárosÉK szóba Orbán beleértendő?! Magyarul megtanultál már, te kis idióta?!

2020.07.16. 08:13:06

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.16. 08:13:48

@MACISAJT: "ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált,"

ha ezt az analógiát vesszük, akkor Orbánék lázadása, az erős nemzetállamokkal Európa hanyatlását jelenti. a szakadékba akar vinni minket ez a büdös, idióta náci.

2020.07.16. 08:14:59

@MACISAJT: "az elmúlt évszázadban Magyarország kétszer vett részt egy németek által uralt szövetségben. És mindkétszer borzasztóak lettek számunkra a következmények."

És most, harmadszor is egy náci kormányunk van, a következmények is ugyanolyan súlyosak lesznek. Ti sose tanultok a történelemből, kis náci faszok! Ti idióták vagytok, ti elmebetegek vagytok. Ti vagytok a magyar selejt.

2020.07.16. 08:16:04

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.
Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg mongolFidióta vagy.
Ilyen pszichopata elmebetegekből áll a Fidesz, mint te.

2020.07.16. 08:16:54

@nincs1agy: Neked tényleg nincs agyad, tudod te magad is, de azért ugrálsz itt ezerrel, reklámozod, hogy milyen hülye vagy, és, hogy a Fidesz micsoda selejtekből áll. Ha nem tudnám, hogy a Fideszesek tényleg tudnak ennyire elmebetegek lenni, akkor azt mondanám, téged az ellenzék fizet, hogy "nincs agy" néven járatod le itt Fideszt már csak a neveddel is.

Már ezerszer megbeszéltük és a bizonyítékokat is megkaptad, hogy Mészárosék lopnak százmilliárdokat. Elég csak ránézni a leggazdagabb magyarok listájára, hogy mindenkinek leessen. Hazudsz, mongolFidióta, náci köcsög!

2020.07.16. 08:18:49

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

2020.07.16. 08:20:02

@nincs1agy: Orbán egy idióta, náci faparaszt. Orbán csak a saját lopásait védelmezi, semmi mást. Nincsenek elvei, még a kereszténység védelmezése is csak felvett idiotizmus a részéről, rögtön ledobj, ha a másik diktátorral, Erdogannal dörgölőzik.

2020.07.16. 08:21:43

@MACISAJT: "ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált,"

ha ezt az analógiát vesszük, akkor Orbánék lázadása, az erős nemzetállamokkal Európa hanyatlását jelenti. a szakadékba akar vinni minket ez a büdös, idióta náci.

2020.07.16. 08:23:18

@nincs1agy: Neked tényleg nincs agyad, tudod te magad is, de azért ugrálsz itt ezerrel, reklámozod, hogy milyen hülye vagy, és, hogy a Fidesz micsoda selejtekből áll. Ha nem tudnám, hogy a Fideszesek tényleg tudnak ennyire elmebetegek lenni, akkor azt mondanám, téged az ellenzék fizet, hogy "nincs agy" néven járatod le itt Fideszt már csak a neveddel is.

Már ezerszer megbeszéltük és a bizonyítékokat is megkaptad, hogy Mészárosék lopnak százmilliárdokat. Elég csak ránézni a leggazdagabb magyarok listájára, hogy mindenkinek leessen. Hazudsz, mongolFidióta, náci köcsög!

2020.07.16. 08:24:35

@MACISAJT: "ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált,"

ha ezt az analógiát vesszük, akkor Orbánék lázadása, az erős nemzetállamokkal Európa hanyatlását jelenti. a szakadékba akar vinni minket ez a büdös, idióta náci.

2020.07.16. 08:25:50

@nincs1agy: Orbán egy idióta, náci faparaszt. Orbán csak a saját lopásait védelmezi, semmi mást. Nincsenek elvei, még a kereszténység védelmezése is csak felvett idiotizmus a részéről, rögtön ledobj, ha a másik diktátorral, Erdogannal dörgölőzik.

2020.07.16. 08:27:16

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.
Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg mongolFidióta vagy.
Ilyen pszichopata elmebetegekből áll a Fidesz, mint te.

2020.07.16. 08:28:30

@nincs1agy: Orbán egy idióta, náci faparaszt. Orbán csak a saját lopásait védelmezi, semmi mást. Nincsenek elvei, még a kereszténység védelmezése is csak felvett idiotizmus a részéről, rögtön ledobj, ha a másik diktátorral, Erdogannal dörgölőzik.

2020.07.16. 08:29:50

@MAXVAL bircaman közíró: Magyarországon soha senki nem lopott még annyit, mint Mészárosék. Nagyságrendileg sem. Ez minden idők toronymagasan legnagyobb tolvajbandája.

2020.07.16. 08:30:58

@MACISAJT: "az elmúlt évszázadban Magyarország kétszer vett részt egy németek által uralt szövetségben. És mindkétszer borzasztóak lettek számunkra a következmények."

És most, harmadszor is egy náci kormányunk van, a következmények is ugyanolyan súlyosak lesznek. Ti sose tanultok a történelemből, kis náci faszok! Ti idióták vagytok, ti elmebetegek vagytok. Ti vagytok a magyar selejt.

2020.07.16. 08:32:10

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.16. 08:33:37

@MACISAJT: "ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált,"

ha ezt az analógiát vesszük, akkor Orbánék lázadása, az erős nemzetállamokkal Európa hanyatlását jelenti. a szakadékba akar vinni minket ez a büdös, idióta náci.

2020.07.16. 08:34:45

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.
Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg mongolFidióta vagy.
Ilyen pszichopata elmebetegekből áll a Fidesz, mint te.

2020.07.16. 08:36:00

@nincs1agy: Orbán egy idióta, náci faparaszt. Orbán csak a saját lopásait védelmezi, semmi mást. Nincsenek elvei, még a kereszténység védelmezése is csak felvett idiotizmus a részéről, rögtön ledobj, ha a másik diktátorral, Erdogannal dörgölőzik.

2020.07.16. 08:37:32

@MACISAJT: "ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált,"

ha ezt az analógiát vesszük, akkor Orbánék lázadása, az erős nemzetállamokkal Európa hanyatlását jelenti. a szakadékba akar vinni minket ez a büdös, idióta náci.

2020.07.16. 08:38:40

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.
Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg mongolFidióta vagy.
Ilyen pszichopata elmebetegekből áll a Fidesz, mint te.

2020.07.16. 08:40:06

@MAXVAL bircaman közíró: Orbán ellopta a nyugdíj-megtakarításomat, ami több volt, mint a tied, de mindegy, mert egyetlen forintot is bűn ellopni.
Orbán egy büdös tolvaj, te egy büdös tolvajt támogató bolgár elmebeteg mongolFidióta vagy.
Ilyen pszichopata elmebetegekből áll a Fidesz, mint te.

2020.07.16. 08:41:29

@nincs1agy: Orbán Paks II-t játszotta át az oroszoknak, te kis elmebeteg! Az évszázad elbaszása!

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2020.07.16. 08:42:49

@MACISAJT: "ekkor ugyanis 294, külügyeiben is önálló államra esett szét. Hanyatlása megállíthatatlanná vált,"

ha ezt az analógiát vesszük, akkor Orbánék lázadása, az erős nemzetállamokkal Európa hanyatlását jelenti. a szakadékba akar vinni minket ez a büdös, idióta náci.

2020.07.16. 08:44:05

@MACISAJT: "az elmúlt évszázadban Magyarország kétszer vett részt egy németek által uralt szövetségben. És mindkétszer borzasztóak lettek számunkra a következmények."

És most, harmadszor is egy náci kormányunk van, a következmények is ugyanolyan súlyosak lesznek. Ti sose tanultok a történelemből, kis náci faszok! Ti idióták vagytok, ti elmebetegek vagytok. Ti vagytok a magyar selejt.

MACISAJT 2020.07.16. 09:30:24

Látom, brendelmátyás floodolása megint elszabadult errefelé (is):-)

morph on deer 2020.07.16. 10:08:14

@MAXVAL bircaman közíró:
“ Meglátjuk ki nevet a végén...”

Ezt nem tudod?
Te nem nézel plakátokat?
Hát a Soros!
Ha pedig véletlenül valahol meglátja házisertés alakú uralkodónkat, akkor még előbb is!
:D)))

John Doe3 2020.07.16. 11:35:09

@midnightcoder2: az a helyzet, hogy fején találtad a szöget. Pontosan azért menekülnek milliók a Patás elől, mert az az utolsó fillért is kihúzza a zsebükből a EUR/HUF folyamatos rontásával. Ha ez az arány eléri az 500-at (látensen már ott van!), újabb milliók indulnak meg.

nincs1agy 2020.07.16. 12:00:24

@Matthias Corvinus: Ettől még 4 évente rommá ver titeket, libsiket..:)

nincs1agy 2020.07.16. 12:02:08

@Matthias Corvinus: A finnek is a Rosztommal építtetnek atomerőművet. Messzire elér a Zorbány keze.:) Viszont a legnagyobb magyar vállalatot Gyurcsány(i) passzolta át a ruszkiknak..

chrisred 2020.07.16. 12:33:15

@nincs1agy: Mármint egy magánkonzorcium, ami egy finn cégből és Roszatom finnországi leányvállalatából áll.

nincs1agy 2020.07.16. 17:49:08

@chrisred: Vagyis annyira szar a Roszatom, hogy egy magáncég velük dolgoztat..

chrisred 2020.07.16. 20:08:53

@nincs1agy: Majd kiderül, ha valamikor elkészül az erőmű.

nincs1agy 2020.07.16. 21:30:55

@chrisred: A másik finn erőműnél. amit az Arevával építtettek a finnek, jó tíz évet csúszott az átadás:

www.energiainfo.hu/osszekaptak_a_finn_atomeromu_kivitelezoi-29253/

index.hu/techtud/2019/03/07/finnorszag_atomeromu_olkiluoto_nukleraris_reaktor_mukodesi_engedely_2020/

"A Portfolio szerint az atomerőmű az eredeti tervek szerint már 2009-től működött volna, de a beruházás jelentősen csúszott, a költségek pedig folyamatosan emelkedtek. "

BéLóg 2020.07.21. 14:48:00

@chrisred: Ez súlyosan fasság, mivel egyetlen igazi demokrácia sem működhet úgy, hogy "mindenkinek" legyen képviselője. Ott az izraeli parlament, ahol az egész politika arról szól, hogy a hatvankét törpepártot ki, mikor, mivel tudja megvesztegetni, hogy az aktuális ügyben melléálljon.

Segítek is neked, esetleg nézz utána te is.
A modern demkráciák brit őshazájában ha a Fidesz ugyanezt az eredményt produkálta volna mint Magyarországon, NEM kétharmadot kaptak volna hanem 80 százalékot.
Csaxólok.

BéLóg 2020.07.21. 14:51:29

@chrisred: lehet hogy új helyszínt keresnek, de a büdös ballibeknek akkor sem kellett az új kórház. Majd felépül, nyilván, mikor ezt a Karigecit meglincselik a saját választói, de csak utána.

BéLóg 2020.07.21. 14:54:22

@BOAR: Tefasz, ismét megkérdezem, mi értelme lett volna 5000 helyett 5500-zal GYŐZNI? Tudom hogy nehéz a gondolkodás, de talán mégis megy legalább egyszer...
A GYŐZTESNEK semmi értelme TÖBBEL győzni, azért nem adnak semmit.
Egyedül a második, harmadik, negyedik, stb. helyezettnek érdeke a globális szavazatgyűjtés a KOMPENZÁCIÓS helyek miatt. Mert ott az ORSZÁGOSAN leadott szavazatokat összesítik, ahol SZÁMÍT itt 150, ott 200, amott 500 ukrán, román, akárki szavazat.

Ha nem megy, kérj meg valakit akiben bízol, majd az elmagyarázza.

BéLóg 2020.07.21. 14:58:00

@BOAR: Nézd tebarom, akinek volt miért, az DOLGOZOTT, ellentétben a te bolsevik felmenőiddel, akik csak a lopáshoz meg az akasztáshoz értettek.
El Qúró Feri meg nyilvánvalóan csakis a DOLGOZÓKTÓL tudott zabrálni, mivel csakis sok embertől keveset lopni éri meg.
Azt látom, a TÉNYEK nem érdekelnek, az meg hogy körülnézel, beleszagolsz a levegőbe és ilyen büdös gondolataid támadnak, vajmi kevéssé érdekel. Eleve a neved mutatja, moslékot eszel és ólban laksz. De hidd el, van aki ennél többre is vitte.

BéLóg 2020.07.21. 15:00:02

@Emmett Brown: De NEM a győzteseknél. A győzteseket ugyanis nem kompenzálják, csakis a veszteseket. Nézz utána nyugodtan.

BéLóg 2020.07.21. 15:05:34

@n3spr3ss0: Miért is? Mert a büdös komcsik a MUNKÁT adóztatták és nem a fogyasztást? Aki kétszer annyit dolgozott, csak másfélszer annyit keresett, mert hát az a komcsik szerint a gazdagember.

BOAR 2020.07.21. 22:40:38

@BéLóg: Ennél szánalmasabb kifogást még nem hallottam a választási csalásokra. Ezen gondolkodtál ilyen sokáig?
Vagy a zártosztályon nincs net és most jutottál wifihez amikor megengedték, hogy te vidd ki a kukát?
A felmenőimet ne vedd a szádra te féreg. Elhiszem, zavar, hogy én értelmiségi családból származom, a te apád meg abból élt, hogy anyádat meg a húgodat futtatta a kamionparkolóban(egy szopás kétszáz forint, fog nélkül, gumi nélkül) de ez nem jogosít fel arra, hogy tiszteletlenül beszél olyanokról akiknek a cipőjét sem pucolhattad volna meg.
Kinéztem neked egy ágat, féreg...egyszer mindennek és mindenkinek eljön az ideje...

chrisred 2020.07.22. 05:33:06

@BéLóg: Végletekben gondolkozol, mint a sithek. Ha nem lehet megoldani, hogy kivétel nélkül minden egyes embernek legyen politikai képviselete, akkor elfogadható a bolsevik mechanizmus, hogy kizárólag csak egy politikai erő akarat számítson?

"A modern demkráciák brit őshazájában ha a Fidesz ugyanezt az eredményt produkálta volna mint Magyarországon, NEM kétharmadot kaptak volna hanem 80 százalékot."

És kevesebb jogköre lett volna, mint Gyurcsánynak az 51%-ával. Ezt már egyszer végigjátszottuk, ezért ők a polgári demokrácia őshazája, és ezért áll a magyar politikai rendszer a lehető legtávolabb ettől.

chrisred 2020.07.22. 05:35:12

@BéLóg: Nem keresnek, hanem felajánlottak. A kormány által kiválasztott és felvásárolt helyszín kedvezőbb lett volna a vidékieknek, mint a budapestieknek, a fővárosiak érdeke az, hogy számukra legyen elérhető helyen.

BéLóg 2020.07.30. 11:21:45

@BOAR: Magyarázd már meg nekem tef. Asz, hogy mitől "kifogás" ez a LOGIKUS levezetés? Mégis mi értelme van pénzt fizetni, meg kiadásokat tenni valamire, aminek az égvilágon SEMMI értelme? persze tudom, van értelme NÁLAD, hogy getzif. Idesz, de hát ez pontosan annyit ér, mint amit anno a Hadházy a Parlamentben táblán felmutatott. A lónakaf. Aszát.
A bolsevik ávós felmenőidet meg védheted, sőt még az apám f. Aszát is a szádra veheted, nyugodtan. Gondolom elevenedre tapintottam. Ja, q.rvákat futtatni mindig is becsületesebb foglalkozás volt mint koncentrációs tábor őrnek lenni, aztán átvedleni komcsivá és mint kommunista kínozni másokat, meg ellopni a vagyonukat. értem én hogy nem vagy rá büszke.

Ellenben sokadszorra kérdem, mi értelme van GYŐZTESKÉNT "semmire" költeni a pénzt miközben a VESZTESEKNÉL a kompenzációs listában MINDEN egyes szaros szavazat számít?
Az ukránokat a JOBBIK hozta be szavazni mert kizárólag NEKIK számít még az EGY DARAB (!) plusz szavazat is, mivel azokat ORSZÁGOSAN összesítették.
F. Aszkalap.

BéLóg 2020.07.30. 11:29:12

@chrisred: Nem gondolkodom végletekben. Egyszerűen használom a matematika és a logika SZUBSZTITÚCIÓS módszerét.
Értem én , AZT nem tudod megcáfolni, hogy Britanniában a Fidesznek 81%-a lett volna, így hát kerítesz valami röhejes dolgot és BEMONDOD hogy "lett volna..."
Fölösleges engem hülyének nézni, BÁRMELY Parlamentben a 80% hely már totális hatalmat jelent, akár vannak pékek és lebbencsgyúrok (sic!) beiktatva, vagy hatalmi ágak szétválasztása, vagy akármi. nem tudom hol futottuk ezt végig, de ha igen, akkor sem volt igazad meg most sem.
A magyar rendszer ezerszer korrektebb mint pl. a brit, mert ennyi szavazattal is csupán 2/3.ad van és nem 80%.
A brit parlamenti rendszer olyan, amilyen, de semmiképpen sem JOBB mint a mienk. MÁS.
ha valaki végletekben gondolkodik, az éppen te vagy, azt álítod, az egyetlen alternatíva a "legyen a púposoknak is saját képviselője" elvvel szemben a bolsevizmus.
1. Nem, a bolsevizmus soha NEM alternatíva.
2. Nem, a bolsevizmus NEM az egyetlen megoldás arra, ha nincs minden lófasz kisebbségnek valami képviselője, mint pl. a Knesszetben.
Nincs ilyen a briteknél sem meg a dánoknál sem és nálunk sem, mert az ÉRTELMES és felelős politika a DÖNTÉSKÉPES országvezetést támogatja, és nem a balliberális fasságot a "mindenkinek legyen" elvvel.

Magyarországnak nem kell büszkének lennie a választási rendszerére, de szégyenkeznie sem kell.

BéLóg 2020.07.30. 11:35:28

@chrisred: Tudod nekem élnek rokonaim Pest megyében ezért tudom mit jelent "vidékinek" lenni. Attól függetlenül, hogy igazad a kórházügyben nincs (Karácsonyéknak NEM kell SEMMILYEN új kórház!) a legnagyobb g....ciség a budapesti bolsevik gondolkodás amit TE közölsz, miszerint ha nekünk nem jó, ne legyen jó másnak sem.
Hibátlan gondolatmenet az új szadeszista Momentum fejével gondolkodva. Szemét vidékiek, mocskos öregek, satöbbi.

Karácsony Gergelyéknek akkor sem kellett volna az új kórház, ha azt a parlament helyére építették volna föl a várois közepén. Azért nem, mert egy új kórház IS a Zorbán győzelme a balliberális fasság fölött, ezért aztán minden eszközzel meg kell akadályozni a létrejöttét. AKÁRHOL.
Tudod, ha igazad lett volna, az ELUTASÍTÁS másnapján mutattak volna egy MÁS helyszínt, "IDE kérjük kérem a Budapestiek érdekében az új kórházat".
Te tudsz ilyenről? Ja, nem. Akkor nem igazán értem, miért véded a mundér becsületét, amely tele van szarral. Levakarhatatlanul.

chrisred 2020.07.31. 08:30:41

@BéLóg: "Értem én , AZT nem tudod megcáfolni, hogy Britanniában a Fidesznek 81%-a lett volna, így hát kerítesz valami röhejes dolgot és BEMONDOD hogy "lett volna..."

Kevesebb viccesebb gondolatot olvastam. Tehát az a problémád, hogy leírod, mi lett volna, és nem tetszik, hogy én meg azzal reagálok, hogy mi lett volna?

Mind a matematika, mind a logika szabályai szerint az 50% + 1 ugyanúgy többség, mint a 80%. Az Egyesült Királyság jogrendjében nincs különbség, csak egy esetben.

en.wikipedia.org/wiki/Supermajority

"The British House of Commons can be dissolved and an election held before the expiry of its 5-year term by a vote of two-thirds of the membership of the House of Commons since 2011 under the Fixed-term Parliaments Act 2011. This is the only supermajority required in the British Constitution. However, Parliament can also be dissolved if the House of Commons passes a motion of no-confident within two weeks of the original vote of no-confidence.

Tehát a 80%-od a brit alsóházban arra jó, hogy simán feloszlathassa magát.

"A brit parlamenti rendszer olyan, amilyen, de semmiképpen sem JOBB mint a mienk."

Attól, hogy csupa nagybetűvel írod, még az érvek hiányoznak. Jobb, mert nem biztosít esélyt a túlhatalomra.

chrisred 2020.07.31. 08:38:59

@BéLóg: "a legnagyobb g....ciség a budapesti bolsevik gondolkodás amit TE közölsz, miszerint ha nekünk nem jó, ne legyen jó másnak sem."

Igen, ez a budapesti bolsevik gondolkodás volt, amit a budapesti Fidesz frakció képviselt, amikor benyújtotta tavaly azt az indítványt, hogy a főváros fogadja el kritika és változtatás nélkül a kormány javaslatát a szuperkórház helyére. Amit te elutasításnak nevezel, ennek az indítványnak az elutasítása volt.

"Tudod, ha igazad lett volna, az ELUTASÍTÁS másnapján mutattak volna egy MÁS helyszínt, "IDE kérjük kérem a Budapestiek érdekében az új kórházat"."

Mi értelme lett volna? Az új helyszínt akkor kell bemutatni, amikor a kormánnyal egyeztetnek. Ez meg is történt.

magyarnemzet.hu/belfold/a-lezerektol-fugg-a-szuperkorhaz-jovoje-7828364/

"A tárgyaláson a kormányoldal jónak tartotta azt a fővárosi felvetést, hogy a Kelenföldi pályaudvarhoz közelebb épüljön fel a Dél-budai Centrumkórház. Fürjes Balázs, a Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár (képünkön) szerint a megegyezés feltétele, hogy az orvosi lézerek működéséhez elengedhetetlenül szükséges talajrezgési vizsgálatok meglegyenek. – A 4-es metró és a Kelenföldi pályaudvar közelsége miatt kérdéses, hogy a lézeres beavatkozásokhoz biztosítható-e a kellő rezgésmentesség – tette hozzá."

BéLóg 2020.08.10. 14:53:01

@chrisred: Aha. Persze. TÉNY az hogy a balliberális Budapestnek NEM kellett a szuperkórház, minden más csak mellébeszélés és duma.
EZT a büdös életben nem fogjátok tudni kimagyarázni, szóval olyan ez mint a barbara Streisand háza eset, minél többet beszéltek róla, annál mélyebbre merültök a szarba.

Megkérdezhetünk százezer budapestit, mi is volt a kórházzal, NEM azt fogják mondani hogy rossz helyszín, nem azt hogy legyen közelebb, vagy lézer, hanem hogy Karácsony gergelynek és a balliberális vezetésnek NEM KELLETT a szuperkórház.

És igen. NEM kellett nekik. De ha akarod, még rugózhatsz. Én élvezném.

chrisred 2020.08.10. 17:50:12

@BéLóg: Igaz. A hamis tény is tény. Sőt, TÉNY.

BéLóg 2020.08.11. 06:47:58

@chrisred: Fidesz Britanniában.

Az én "lett volna" szövegem nem egy hipotézis amit kitaláltam, hanem egy abszolút egyértelmű IGAZSÁG. Simán ki lehet belőle hagyni a Fideszt, tehát nyugodtan mondhatjuk így is:
AKINEK Nagybritanniában sikerül 101 körzetet megnyerni, annak 80% többsége lesz a Parlamentben.

Te ezt a LOGIKAILAG cáfolhatatlan feltételezést egy hipotetikus esetre szeretted volna cserélni, miszerint ennyivel is kevesebb jogköre lenne annak a nyertes bárkinek.

Míg az én állításom egyszerű számtannal igazolható, a tiedhez kéne kb. egy fél lexikon meg tizenkét jogász, akik aztán egymásnak eshetnek hogy döntsenek.

chrisred 2020.08.11. 12:12:57

@BéLóg: Nem, az ugyanúgy logikai alapon cáfolhatatlan következmény, hogy nem lenne semmivel több jogköre egy 80%-os többségnek, mint az 50%+1 szavazatosnak. Ez is egyszerű számtan.
süti beállítások módosítása