MaGYAUR

MaGYAUR

Az öncélú nemzetállam perverzebb az öncélú szexualitásnál!

2021. augusztus 11. - Magyaur

Az állandó vészhelyzetre hisztérikusan hivatkozó „öncélú nemzetállam” perverzebb, mint az „öncélú szexualitás”!

Szómagyarázat:

  • A „perverz” természetellenest jelent.
  • A szexualitás teljesen természetes dolog, csak akkor válik perverzzé, amikor nem kölcsönös vonzalmon és közös megegyezésen alapul. Az viszont perverz manipuláció, amikor nőben és férfiban az érzéki vágyaik miatt bűntudatot keltenek. A hatalmukat az intim szférára is kiterjesztő, „kukkoló” egyházi és basáskodó államok mindezt az alattvalók megfegyelmezésére használják, akiket azzal zsarolnak, hogyha „hűtlenek”, vagy biszexek mernek lenni, akkor kiközösítés vár rájuk. De az igazi célközönség valójában nem a szabados erkölcsű férfiak és nők csoportja, vagy a szexuális kisebbség, hanem a társadalom többi tagja, mivel az agymosás azt sugallja: élj és halj meg úgy, ahogy az egyházi és világi hatalmak diktálják...
  • Az „öncélú nemzetállam” azt jelenti, hogy az állam, amely eredetileg a társadalom normális működését hivatott szolgálni önállósul és az őt alkotó pártbürokraták és káderek érdekeit kezdi védeni, méghozzá a nemzeti és vallási „szuverenitás” jelszavával, és nem a népét, a nemzetét.. Jobb esetben kitalálnak a manipulátorok fenyegető mumusokat, mint amilyenek a migránsok, Brüsszel, Soros és a buzik, akikkel árnyékboksz meccset vívnak, rosszabb esetben igazi nemzeti tragédiát előidéző nélkülözésbe, illetve háborúba sodorják a lakosságot.

Maga a nemzetállam is csak addig hasznos, ameddig az őt alkotó, egyenlő jogú, adózó és szavazó állampolgárainak a lehető legjobb életfeltételeket, egyéni és kollektív identitásának kiteljesedését tudja biztosítani, méghozzá egy folyton változó politikai, gazdasági és ökológiai világban. Ha erre egyre kevésbé képes, - amit nacionalista, rasszista és vallási fanatikus lózungokkal próbálnak palástolni - akkor érdemes intenzívebben bekapcsolódni egy olyan nemzetközi integrációba, mint az Európai Unió és ugyanakkor megerősíteni a demokratikus önkormányzatiságot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8316656442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.08.11. 11:53:28

A nemzetállam természetes egység, ahogy minden más közösség is. Nem lehet öncélú.

Belzebubo 2021.08.11. 13:20:03

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: hátnem az, hanem egy mesterséges 19. sz. kitaláció, aminek a nevében mindenféle fazemberségeket el lehet követni: pl románok, szlovákok a magyarokkal szemben, ukránok mindenkivel, törökök a kurdokkal, lényeg az, hogy a többségi nemzet épp regnáló klánjának legyen mivel hülyiteni az alattvalóit

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.08.11. 14:19:50

@Belzebubo:

Nem, nem kitaláció, Mindig voltak nemzetek.

A nacionalizmus eszméje modern, XVIII. századi találmány, ez tény, de a nemzet fogalma előtte is létezett.

A nemzetek és etnoszok közti ellentétek pedig mindigis léteztek, a nacionalizmus előtt is.

bref 2021.08.11. 16:00:04

Gyaurnak elgurult a gyógyszere.

nemecsekerno_007 2021.08.11. 16:47:53

Az a nemzetállam ahonnan majd nyugdíjat kapsz illetve ellátnak az egészségügyben még ha alig fizetsz is TB-t.

Így érthetőbb?!?!

midnight coder 2021.08.11. 17:19:08

"Jobb esetben kitalálnak a manipulátorok fenyegető mumusokat, mint amilyenek a migránsok, Brüsszel, Soros és a buzik, akikkel árnyékboksz meccset vívnak"

Azért volt pár eset a történelemben, amikor a betelepült migránsok okoztak némi problémát az őslakosoknak. Ott voltak Pl. az indiánok. De a románok erdélybe települése sem volt annyira jó a magyaroknak. Brüsszellel pedig leginkább a balra tolódás a baj, ma már az EU az új KGST. És abban is hasonló, hogy a gazdaságnál fontosabb a politika. Csak most nem az orosz kommunisták szekerét toljuk hanem az amerikaiakét.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.08.11. 17:54:27

Igen, cseszd meg a nemzetállam öncélú. Önnön magának akar jobbat. Ez az öncélja. Szemben az elnyomó internacionalistákkal, akik mindig másnak akarnak jót a nép nevében.

Belzebubo 2021.08.11. 18:43:47

@megamovieboy: pontosan így van. És mivel csak egy másik nemzetállam rovására tud önmagának jobbat szerezni, máris itt a 3.vh.

Belzebubo 2021.08.11. 18:51:36

@nemecsekerno_007: hát igen. Mondjuk én kapok nyugdijat Ausztriából és Mo-ból is, mert onnan kapok, ahol dolgoztam, mert megdolgoztam érte. Tb. ellátást ott kapok, ahol épp élek, mert befizettem elég biztosítási pénzt, hogy ellássanak...

Tamás Rátkay 2021.08.11. 19:48:00

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Nem, nem voltak mindig nemzetek. Honnan veszed ezt a butaságot ? "Közíróként" ezt tudhatnád. Csak akkor jelents ki valamit, ha azt bizonyítani is tudod. A "nemzetállam" XIX. századi "találmány", ahogy Belzebubo helyesen írta. Nézz utána, és ha találsz bizonyítékot az ellenkezőjére, akkor add meg itt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.08.11. 20:17:22

@Tamás Rátkay:

Nemzetek mindig voltak, nemzetállamok nem, bár egyes államok mindig nemzetállamok voltak. A lagtöbb állam mindig valamilyen etnikum köré épült. Kevés a nem-etnikai alapú állam, mely tisztán területi alapon lett.

Muhammad Balfas 2021.08.11. 20:44:55

Gondolom Magyaur a családról is hasonló véleménnyel van.

Muhammad Balfas 2021.08.11. 20:46:07

@Belzebubo: A 3. Vh-t a SZU-USA relációban vizionálták. Két nemzetállam?

Muhammad Balfas 2021.08.11. 20:49:08

"Az „öncélú nemzetállam” azt jelenti, hogy az állam, amely eredetileg a társadalom normális működését hivatott szolgálni önállósul és az őt alkotó pártbürokraták és káderek érdekeit kezdi védeni, méghozzá a nemzeti és vallási „szuverenitás” jelszavával, és nem a népét, a nemzetét."

Vagy inkább ezt próbáljátok beadni, miközben idegen érdekeket szolgáltok, és Európai Egyesült Államokról álmodoztok.

birka menet 2021.08.11. 20:49:25

@megamovieboy: "a nemzetállam öncélú. Önnön magának akar jobbat."

Mivel ismerjük a hírhedt fidernyák IQ szintedet, ezért ezt a mondatot lefordítom neked VALÓSÁGRA, hogy meg is értsd, hogy miröl szól orbán gazdád propaganda szövege:

"a nemzetállam öncélú. Csak egy Marketing szólam, mellyel a fennséges diktáror önnön magának szerez meg minden hatalmat és mindent ami mozgatható."

birka menet 2021.08.11. 20:51:28

@Muhammad Balfas: "miközben idegen érdekeket szolgáltok,"

Mondod te fideszBalfasz, a Putyitn tövig felszopó hazaáruló.

Muhammad Balfas 2021.08.11. 20:55:33

"@birka menet: Összekeversz Gyurcsány apáddal, aki háromszor is járt a medve barlangjában. Vadász, vadász.:)

birka menet 2021.08.11. 20:56:00

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Muhammad Balfas:

Felcsúton már nemzetállam van. Minden Mérszaros Lölhöz (=orbánhoz tartozik), ott csak echte magyarok születnek meg élnek, meg irányítanak mindent. Egyszemélyben.
Lehet oda költöznötök napszámosnak a naccságos Mérszaros úr valamelyik disznótelepére, ha ennyire hiányzik nektek a nemzetállam.

birka menet 2021.08.11. 21:08:45

Nem is árt, ha megtanulja a világ ezt a Felcsúti nemzetállamot, hogy hogyan kell azt csinálni. Kezdjük pl. a focicsapatával, amely csak és kizárólag színtiszta árjamagyarokból áll:

Alexandru Baluta
Artem Favorov
Corbu Mariu
Jakov Puljic
Jakub Plsek
Joao Nunes
Libor Kozák
Luciano Slagveer
Patrizio Stronati
Weslen Junior
Yoell van Nieff
na meg a Deutsch, a Gruber, az Ominger, a Spandler meg az Urblik.

Ha ebből nem világos, hogy mi a nemzetállam, akkor semmiből!

Muhammad Balfas 2021.08.11. 22:32:16

@birka menet: Mi nemzetállamot, ti nemzetközi államot akartok építeni. Csak hogy tisztázzuk..

Echo73 2021.08.11. 22:58:50

A legtöbben a blogbejegyzés nemzetállamos részéről értekeztek, nekem már a második bekezdéssel is vannak averzióim.
"A szexualitás teljesen természetes dolog, csak akkor válik perverzzé, amikor nem kölcsönös vonzalmon és közös megegyezésen alapul."
Hát szerintem pl. a pedofília akkor is üldözendő, perverz dolog, ha a kislány/kisfiú vonzódik megrontójához vagy beleegyezik a szexuális aktusba.
Tele van már a puttonyom a "loveislove" meg "szeretet-vonzalom-LMBTQP" aktivisták erőlködésével, hogy minden perverzióról bebizonyítsák, hogy az normális.
Nem lehetne az elfogadást a helyére tenni? Elfogadom őket nem normálisnak, perverznek, különbözőnek. Ennél messzebbre ne menjünk már!

birka menet 2021.08.11. 23:44:02

@Echo73:

Te vagy az, aki kikapcsolja a TV-t., amikor Freddy Mercury megy rajta? Meg az I want to break free? Meg Katy Perry Fireworkje (jaj, ezt meg éppen Budapesten forgatták!).
Ja, Katy Perry Firework: ha azt a videót megérted, akkor megérted a homoksságot is. Meg a kövérséget. Meg egyéb "perverziókat".

Utána már csak azt kell megértened, hogy ezt a genetikát nem kiválasztja az ember, hanem ez van. Nem lesz senki attól buzi, hogy lát ilyet. Nem lesz senki attól kövér, hogy megnéz egy Stan és Pant. Vagy éppenséggel Orbán álomtestét.

Vén motoros 2021.08.11. 23:53:40

Vajon akik alijáznak, azoknak mi lehet a véleményük a nemzetállamról? Őszintén érdekelne...

Echo73 2021.08.12. 00:04:17

@birka menet: Ez is megérne egy vitát, hogy létezik-e olyan ember, aki bár nem szimpatizál a melegekkel, ezt az életstílust, identitást perverznek (vagyis a normálistól eltérőnek) tartja és mégsem homofób. Szerintem igen. Én elfogadom az LMBTQ+ legtöbb betűjével jelzett aberrációkat, csak én nem normálisnak fogadom el, hanem annak ami: nem normálisnak. És elférnek a világban mellettem.
A genetikáról nem nyitnék mélyebb vitát lévén nem vagyok genetikus, de a melegség/leszbikusság génje nem létezik, ezek felvett szokások, viselkedések, világlátás együttese.
A gender diszfória inkább egy betegség, mint pl. a depresszió, nem gondolom, hogy átműtésekkel, maradandó sebekkel kellene átalakítani pl. egy gyereket, akinek az ilyen gondolatai felnőttkorára elmúlnak (statisztikailag kb. 80-90%-ban) és helyére zökken a világa.
Az LMBTQ+ lobbi bagatellizálja el a "nem leszel buzi a reklámoktól" jelszóval a környezeti hatások jellemformáló erejét. Az éppen aktuális trendek hatása alól kevesen tudják kihúzni magukat.

birka menet 2021.08.12. 00:26:00

@Echo73:

Ez nagyon érdekes amit mondasz, hogy mi aberrált meg perverz. Fel tudnál világosítan arról, hogy végülis mi a NER-kompatibilis természetes szex?

1. A kisfidernyák megd.g egy 140 kilós zsíros facat nőt. Ez természetes, NER-kompatibilis szex, vagy perverzió, aberráció, undorra keltő?

2. A kisfidernyák megd.g egy 140 cm-es albinó nőt. Ez természetes, NER-kompatibilis szex, vagy perverzió, aberráció, undorra keltő?

3. A kisfidernyáknak csak akkor áll a lompos, ha kikötözik és egy Iron maiden szerkóba bújt, 15F-es szilikonmellre mütött telivér nő veri korbáccsal? Ez természetes, NER-kompatibilis szex, vagy perverzió, aberráció, undorra keltő?

4. A kisefidernyák kedvenc póza, hogy a nőnek a s.ggébe rakja a lompost és oda oltja be az élet tejét. Ez természetes, NER-kompatibilis szex, vagy perverzió, aberráció, undorra keltő?

Bonus kérdés: Freddy Mercury transi-homi "öncélú reklám" I want to break free-jét (csak ezt az egy performancet) eddig majd 1 milliárdszor (!) nézték meg, csak a youtube-on az elmúlt 27 év alatt. Akkor tehát 1 milliárdnyi rejtett, jellemformált buzi, tranzi van már köztünk, mert ahogy te, a láthatóan hatalmas ismeretekkel rendelkezö kommentelö kijelentetted: "Az éppen aktuális trendek hatása alól kevesen tudják kihúzni magukat. "

Azt még nem mondtad meg, hogy te veled mi történt, amikor ezt a videót (vagy ezerszer) megnézted: érezted, hogy jön át a propaganda és mostantól kezdve csak a fiúkra fog állni a lompos? Vagy látva a modern trendet, elhatároztad, mostantól kezdve csak a fiúkra fog állni a lompos. Legalább engedelmeskedett?
És a genetikád?

Echo73 2021.08.12. 00:41:37

@birka menet: Nagy a kísértés, hogy egyszerűen csak hülyének nevezzelek, de nem teszem.

Arra is nagy kísértést érzek, hogy bármire magyarázatot adjak neked - mintha értelmes emberrel vitatkoznék - holott mindent szándékosan félreértesz, de ezt sem teszem.

Maradj ilyen sötét, én nem világítok neked. Gyűlölködj, együtt tudok élni ezzel is.

Ménár Atya 2021.08.12. 06:23:21

@birka menet:
Brendel Fitymatyi, nézzük akkor te milyen is vagy, apád is paraszt volt, te is az maradtál :D
Biztos itt ütötted meg a hülye fejed, azóta beszélsz marhaságokat kis pedó dk felszópó :D:D
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=643

Ménár Atya 2021.08.12. 06:30:17

@birka menet:
Tényleg Fitymatyi, gyógyszereid szeded rendesen, gondolom kiborultál, hogy megszívattak,és nem tudod már tolni a napi ezer robot kommentet, már megint kiderült, hogy okosabb nálad akárki is :)
De azért ne vergődj nagyon, most marad a manuál firkálgatás több néven te skizofrén faxs.
Szánalmas hülye vagy te, de ne hagyd abba, élvezzük a leépülésed nézni.
A lényeg, hogy már 12. éve Dr Orbán Viktor a te miniszterelnököd! :D
Na most visíthatsz kis skizofren szellemi nyomoronc :D
Addig nézzük meg, hogy égtél be egy egyszerű behelyettesítős ötödikes szinten :

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=643

eßemfaßom meg áll 2021.08.12. 06:53:55

"csak akkor válik perverzzé, amikor nem kölcsönös vonzalmon és közös megegyezésen alapul"

nem, akkor bűncselekménnyé válik.

a kikötözős gumimaszkos faszkorbácsolás a végén szájbaszarással közös megegyezéssel is perverzió

eßemfaßom meg áll 2021.08.12. 06:55:58

@Belzebubo: "És mivel csak egy másik nemzetállam rovására tud önmagának jobbat szerezni, máris itt a 3.vh."

Szerencsére a nemzetállamok kialakulása előtt nem voltak háborúk. Oh wait...

eßemfaßom meg áll 2021.08.12. 07:03:06

@birka menet: "Nem lesz senki attól kövér, hogy megnéz egy Stan és Pant. Vagy éppenséggel Orbán álomtestét."

ez mondjuk pont rossz példa mert nők milliói kezdenek el segget növeszteni vagy ép csontsoványra okádtatni magukat ha belemossák az agyacskájukba, hogy a gigasegg/csontsoványság a menő.

eßemfaßom meg áll 2021.08.12. 07:07:04

@birka menet: "Bonus kérdés: Freddy Mercury transi-homi "öncélú reklám" I want to break free-jét (csak ezt az egy performancet) eddig majd 1 milliárdszor (!) nézték meg, csak a youtube-on az elmúlt 27 év alatt. Akkor tehát 1 milliárdnyi rejtett, jellemformált buzi, tranzi van már köztünk, mert ahogy te, a látha"

az 1milliárból szerinted hányan nézték meg azért mert buzit akartak nézni mindegy milyen tálalásban és hányan azért mert jó zene és vicces a klip?

oassasa 2021.08.12. 07:54:49

"öncélú nemzeti állam: az államhatalom megerősítése."

"Nemzeti Munkaterv:
Gömbös miniszterelnökként 95 pontból álló Nemzeti Munkatervet bocsátott közre. Már a program formája is jelezte, hogy nyitni akar a társadalmi rétegek felé. Gömbös az államhatalom megerősítését („öncélú nemzetállam") helyezte kilátásba, hogy ennek birtokában fellendítse a gazdaságot és szociális biztonságot teremtsen. Ígérte a földkérdés rendezését, a munkanélküliség felszámolását, a tőke korlátozását, a választójog kiterjesztését.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.12. 09:07:36

@birka menet: matyika, matyika! Látom nagyon megviselt téged hogy bekrepált a scripted. :-))

Muhammad Balfas 2021.08.12. 09:31:14

@birka menet: Ne magadból indulj ki! Attól, hogy te látens buzeránsként nézed meg sokadszorra, mást lehet, hogy a zenei produktum érdekel. Sok zsidó komolyzene-rajongó szereti például Wagnert, annak ellenére, hogy köztudottan antiszemita volt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.08.12. 09:43:32

@eßemfaßom meg áll:

Matyi szerint minden homokos és pedó már a szimpla megjelenésével a homokosságot/pedóságot reklámozza.

evilwolf 2021.08.12. 09:57:51

Minden nemzetállam öncélú.

Homo fideszbirkusz 2021.08.12. 09:59:23

@eßemfaßom meg áll: "az 1milliárból szerinted hányan nézték meg azért mert buzit akartak nézni mindegy milyen tálalásban és hányan azért mert jó zene és vicces a klip?"

Most megnyugodtam. Tehát a te Homo fideszbirkusz logikád szerint ha bejelemtem az államnál, hogy én az Örült nők ketrecét, Billy Elliotot, azért akarom megnézni mert vicces és jó filmek, akkor a fideszes főcenzor elvtárs engedi besugározni nekem az M1-mre? Mert akkor nem hat arra, hogy én is homokossá v áljak?

Csak akkor hat, ha azért nézem meg mert én is az akarok lenni? Köszönöm Homo fideszbirkuszom, hogy megtudtuk tőled, hogy más érzelműnek lenni előre eltervelt dolog, nem pedig a hormonok játéka.

citrix 2021.08.12. 11:16:39

Szájer, Borkai és Kaleta a nemzetállam szentháromsága. A fidesz díszmadarai.

Homo fideszbirkusz 2021.08.12. 13:36:53

@Muhammad Balfas:

Homo fideszbirkuszom, SzájerJózsef volt az öncélú nemzetállam által folytatott öncélú szexualitás reklámozarca. 30 éven át. Vele üzente Orbán, hogy valójában a homokosok is szavazzannak csak a Fideszre, hiszen jó dolguk van náluk.

frikazojd · http://kocs.ma 2021.08.12. 14:01:30

a nemzetállam mint olyan legalább 300 éve életképtelen, és erre csak az utóbbi 100 évben jöttünk rá, szörnyű áron.

Nincs valódi érv a nemzetállamok mellet csak homályos, elvont érzelmi szikrák.

Muhammad Balfas 2021.08.12. 14:21:57

@Homo fideszbirkusz: Vagyis akkor te is rájuk fogsz szavazni?:)

Muhammad Balfas 2021.08.12. 14:55:56

@frikazojd: Hát de fentebb valamelyik liberált azt írta, hogy csak a 19. század óta létezik. vitassátok ezt meg egymás között.

eßemfaßom meg áll 2021.08.12. 19:13:03

@Homo fideszbirkusz: neked komoly zavar van az agy... jobban mondva a füleid közti űrben

birka menet 2021.08.12. 19:23:14

@Echo73: @Muhammad Balfas: @eßemfaßom meg áll: @Ménár Atya:

Mi újság fidesztrollok, csak nem futotta egy épkézláb magyarázatra sem, hogy mi az a NER kompatibilis, természetes szex, aminek a létezését a NER megengedi és mi perverz, meg aberrárt, ami ellen ti tüntettek?

Ja tudom, ti fidernyákok még azt a szót se ismeritek hogy: szex. Nem is csoda hogy 2010 óta a kétharmadnyi szexet utáló fidernyák alatt beomlott a magyar népesség szaporulat. Pedig kétharmaddal már negyötödnyivel is lehetett volna növelni a gyerekszámot!
Persze ahhoz a nőkre kellene izgulnotok, nem orbánra.

Ménár Atya 2021.08.12. 19:47:05

@birka menet:
Szia Fütyi Matyi!
Jelzem, a szex nem az amit te annak gondolsz , a kecske , és az arab migri aki seggbe tosz téged, az nem szex.
Jó, látom, hogy a hibbant dk és a libernyákok izgulnak a transz bolondokra, de hát az is csak aberrált dolog.
Amúgy mesélj már faszkalap mikor láttál p.nát élőben? a kecske p.na nem számít, mert itt a jól tájékozottak azt mondják hogy a tesód gyereke is többet kefél, mint te az almúlt 20 évben :D
Tudjuk, hogy homár vagy, de ne aggódj ezért senki nem bánt Mo.-on :D
Ne aggódj mi megtettük amit kellett, van gyerekünk, a népesség csökkenése,az olyan kis köcsögök miatt van mint te, aki képtelen szaporodni, meg max faszkiverős képeket küldözgettek egymásnak gréczy gecivel, hát ebből tényleg nem lesz szaporuat...szerencsére.
Jelzem, ha naponta seggbetolnak, abból csak olyan szardarab sötét ló lesz,mint te :D
Na vonyíthatsz kisköcsög, növessz melleket, hátha rádgerjed a náci alkesz fletó :D

eßemfaßom meg áll 2021.08.12. 20:01:15

@birka menet: Dunning és Kruger urak keresik az elérhetőséged, szeretének megvizsgálni.

Matyika guminője 2021.08.12. 22:12:02

És rám nem gondol már senki?

Muhammad Balfas 2021.08.12. 22:16:00

@Matyika guminője: Lecserélt egy gumiboyra, feketére.:)

birka menet 2021.08.13. 09:13:40

@Ménár Atya: "Jelzem, a szex nem az amit te annak gondolsz , a kecske , és az arab migri aki seggbe tosz téged, az nem szex."

Szia Csuhás térdre! Akor az szex, amikor téged Csuhást a másik Csuhás kollegád seggbe tosz? Vagy a kis pap növendékeket?

Tényleg, ti kétharmadnyi fideszbirkák, ti az ElmúttNyóccévben egységesen utáltátok a szexet vagy egységesen maradtatok belterjes NER cecc-kapcsolatokban? Mármint Viki poszterjával?

birka menet 2021.08.13. 09:15:38

@Matyika guminője: "És rám nem gondol már senki? "

Dehogynem. Az elmeorvosod.

Muhammad Balfas 2021.08.13. 09:45:44

@birka menet:

"Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál."

:)

birka menet 2021.08.13. 09:47:47

@Ménár Atya: "Jó, látom, hogy a hibbant dk és a libernyákok izgulnak a transz bolondokra, de hát az is csak aberrált dolog."

Ha nem lennél félagyú te Csuhás térdre, akkor leginkább azt láttad volna az itteni kommentekből, hogy az összes fidernyák troll kollegád egységesen állt ki amellett, hogy márpedig ők nézik az I want to break free féle aberrárt videókat és hogy mekkora élmény ez nekik!

Ebböl az elhajlásból a pártban kivégzések lesznek! Tele vagytok kétnmillió rejtőzködő Szájerjózsival!

birka menet 2021.08.13. 09:50:48

@Muhammad Balfas: "Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál." "

Ez nálatok gumicsizmás FidessBalfasoknál teljesen egyértelmű, nem kell neked ehhez külön coming outolnod.

Ménár Atya 2021.08.13. 11:26:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Majd mondok egy miatyánkot az idióta fitymatyiért :D

Ménár Atya 2021.08.13. 11:40:07

@birka menet:
Fütyike, hiába kínlódsz, csak tovább égeted magad, rnem megy be a buta dk-s buksidba, hogy mi a családokat támogatjuk,míg a te fajtád a transz nőket keféli-meg szopja, a másik feletek meg gecis képeket küldözget nekik :D
Erőlködhetsz, de ti ti vagytok oda a szivárványos életért, meg a pedofilokért kisköcsög :)
Ha fogalmad lenne arról mi a szex, akkor nem írkálnál baromságokat, jelzem jogod van szülni a ballibbantak szerint, de ha fletó seggbe kúr, vagy egy migri köcsög, ne lepődj meg, hogy amit te gyereknek gondolsz a vajúdásod után, csak egy kemény szardarab lesz, mondjuk legalább hasonlít majd apjára-anyjára :D
Majd jelentkezz, ha láttál legalább egy db albínó 140 cm-es nőt élőben meztelenül, de egy szimpla
nő is jó, de élő legyen és nagykorú! :D ....gondolom akkor soha többé nem írsz
Na nézzük hova küldik az ilyen sötéteket mint te:

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=644

Ménár Atya 2021.08.13. 11:43:40

@Muhammad Balfas:
Honnan szereztél Brendel Fitymatyiról családi képet?
Mondjuk most már érthető mitől lett ilyen balfék ostoba kisköcsög :D:D

Itt csak felnnőtt korábó van videója , ahol nem szóltak neki, hogy téglára esik a feje :

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=644

:D

Muhammad Balfas 2021.08.13. 12:29:09

@Ménár Atya:

Matyi kedvenc költője:

hu.wikipedia.org/wiki/Muhammad_Balfas

Inkább Arany műveit kellett volna olvasgatnod Matyesz, akkor talán nem zuhansz be a lyukba.:)

Boar. 2021.08.13. 12:36:02

Szex az, ami után szájer az RS csatornán menekül. Szex az, ami után semjén ánuszát varrják a marcali kórházban. Szex az, ami miatt orbán gazsit hol ide, hol oda küldik csak itthon ne legyen mert lebukna...
Hogy is van ez, fideszpatkányok?

ursus artos 2021.08.13. 12:37:41

@Boar.: A szájeren kívüli dolgokat honnan szoptad ki?

birka menet 2021.08.13. 12:49:32

@Ménár Atya: " mi a családokat támogatjuk,"

Igen te félkegyelmü, és ez olyan jól sikerült, hogy soha nem látott mélységekbe szakadt be Orbanisztánban a népszaporulat. Ezt hozta a hírhedt fidernyák MAFFIACSALÁD támogatása.

Az ebböl a buliból kimaradt kisfidernyák birkatáborotok számára meg jobb lett volna nem öncélú ceccuális felvilágosító tanfolyamokat támogatni, hogy ti kisfidernyákok a ceccualitás ne csak a magyarosított AntiBLM formáját ismerjétek, hogy orbán előtt térdre borultok. Ágyék magassában. Mert ebből aztán nem lesz gyerek.
Na indulhatsz, hívott a gazdád, hogy Csuhás térdre!

birka menet 2021.08.13. 12:54:08

@ursus artos:

Szerintem kérdezd meg Gulyás Gercit vagy Rétvári Benci vagy Azbej Tristant vagy Kósa Lajcsit. Vagy a feleségét. Mindent tudhatnak a témáról, hiszen nagyon beerőltették, hogy erről beszéljen egész Európa.

odamondó 2021.08.13. 13:12:49

@frikazojd: ez az igazság. A nemzetállam nem más mint egy hatalmas verziója a Stockholm szindrómának. (legfőképpen Magyarországon)

Muhammad Balfas 2021.08.13. 13:18:47

@Boar.: Ezt az ánuszvarrós sztorit Ferderikusz elvbarátodról terjesztették sokáig. Időtálló sztori, váltakozó szereplőkkel.:)

Ménár Atya 2021.08.13. 13:47:48

@Boar.:
Jó, biztos van benne valami, ezzel szemben a baloldalon mindenki köcsög :D
De ez még mindig nem ad felmentést arra, hogy aberrált faszkalapok járkáljanak gyerekeket okttni az aberrált szokásaikról.
Na most neked vagy nincs gyereked, vagy aberrált köcsög vagy te is, ez világos abból ahogy véded a védhetetlent.
Ráadásul még faszságokat is hordtok össze, mert titeket buzikat senki nem bánt, buzulhatsz nyugodtan, ha van kivel, de ne akard a gyerekemet erről oktatni, ha meg épp azt sem tudod eldönteni fiú vagy e, vagy lány, akkor pláne ne akard oktatni.
Szóval tőlem seggbe dugathatod magad a te dolgod, max majd téged is stoppolnak friderikusz mellett valahol :)

Ménár Atya 2021.08.13. 13:57:14

@birka menet:
Ne reklámozd az ostobaságaid, azt tudjuk mennyire sötét vagy dk felszopó kisköcsög. :)
Biztos egy 70-80 év átlag életkort elérő társadalmat, 10- év alatt a duplájára lehet növelni ha gyurcsány van hatalmon.
Mondjuk lehet, ha betelepítik a te ánusz repesztő arab gecijeid, de itt a nép ezt nem szeretné szerencsére, marad a hagyományos út.
Persze előbb meg kell várni, hogy az olyan vén komcsi faszok mint te, kihaljanak, de jó úton vagyunk ez felé is, apád a náci legalább talált egy magyar kurvát , de nem gondolta, hogy egy ilyen sötét pöcs lesz belőlük,mint te , remélem már a föld alatt vannak, te meg úgy sem szaporodsz tovább, mert köcsög pedó vagy, tehát lassan elfogy a fajtád :D

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=644

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.13. 16:42:44

@Ménár Atya: A szeresd felebarátodat megvan? :-)) na, jó, matyi nem felebarát.
@birka menet: Látom elég rosszul tűröd a recaptcha védelmet. Vinnyogjál csak!

Muhammad Balfas 2021.08.13. 20:05:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"na, jó, matyi nem felebarát"

Viszont félkegyelmű.:)

Ménár Atya 2021.08.13. 21:04:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem akarlak összezavarni, de a jobbik baloldali párt, és már csak buzikból,meg pedókból áll lassan :D
Felvonulnak a buzimeneten, és lebuknak gyerekpornóval és gyerek emberőléssel.
Akkor te támogatod a gyerekek megölését , ezt akartad kifejezni?
De viccet félretéve, tényleg minden szar mögé beálltok, Én elfogadom, hogy valaki meleg, leszbi, és a saját neméhez vonzódik, szerintem nálunk ezért nem vegzálnak senkit, max megmosolyogák, nem is érdekel.
Magán ügye.
De a transz és egyéb idiótákat nőnek öltözött köcsögöket nem bírom, ezek nem homokosok, beteges barmok, ezek ne oktassanak a defektes életükről semmit iskolában.
De tovább megyek, kisgyerekeket semmilyen szexuális témával ne terheljenek, egyszerűen éretlenek hozzá, ráadásul tényleg a saját jogomnak gondolom ezt a nevelést is, és kéretlenül ne oktassa senki sem, mert akkor olyan migri köcsög idióta lesz,mint fitymatyi. :D

Muhammad Balfas 2021.08.13. 21:35:23

@Ménár Atya: Szavazótáboruk pedig már rég lecserélődött nemzeti radikálisokról egykori maszopos primkó prolikra.

Ménár Atya 2021.08.14. 05:22:27

@jozsef_6:

Ezért blogfüggő. így néz ki:

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
:D:D:D
Te beszélsz te ostoba fasz , szánalmas amit művelsz kisköcsög:)
Képes voltál fennmaradni egész éjjel, és egyesével bemásolgatni a baromságod, hogy bizonygasd, Kurafinak, hogy működik a scripted?????
Hogy neked milyen egy nyomorult beteg életed van B+!
22.09- 02.53-ig itt seggeltél és copyztál, és te mondod Kurafira, hogy blogfüggő??????
Amíg te itt basztad az időd, addig ő baszta a nőjét, tudod mi az? Nem női ruhába segget rázó nigger köcsög, hanem olyan ember, aki petefészekkel rendelkezik születésétől fogva, meg természetes vaginával, saját maga termelt női hormonokkal stb, ez nem azonos a te gumizsuzsiddal, sem az arab kecskebaszó fartúróddal.
Legalább valami értelmes hozzászólásod lenne te baromarc, de csak a sértődött kis hülyegyerek baromságait tolod, és olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed magad mennyire ostoba vagy .

Azért remélem feltűnt, hogy amit 2018-ban előadtál hogy itt mekkora tömegtüntetések lesznek amik orbánt megbuktatják, azok valahogy elmaradtak :D
És már 12 éve Dr. Orbán Viktor a te miniszterelnököd :D:D:D
Ámen!
:D
Na most kínlódhatsz te sok néven futó skizofrén , apád is paraszt volt, te is az maradtál Fitymatyi!
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
Ennyikehhh! :D:D
:D

Ménár Atya 2021.08.14. 05:34:02

@Muhammad Balfas:
Egy részük lecserélődött, másik részük pedig most dolgozza fel, hogy náciból szivárványos unikornisokká váltak gyurcsány mama mögött..........
Magyar gárda 2013:
magyartudat.com/vademeles-az-uj-magyar-garda-vezetoi-ellen/
Magyar gárda 2018:
www.origo.hu/itthon/20180707-23-budapest-pride-veget-ert.html
Vona cica meg lelépett a lóvéval :)
Észre sem veszik a szerencsétlenek, hogy csináltak hülyét belőlük.

Dan da Man 2021.08.14. 09:17:34

@Echo73: Édes Istenem!

Ha te magad is tudod, hogy nem értesz hozzá, akkor miért szólalsz meg a kérdésben. Meleg-gén valóban nem létezik. Ez ennél összetettebb genetikai-hormonális problematika. De semmiképp se felvett szokás. Manírok terén esetleg. De az csak egy kifejeződés. És a homofóbok nem a kifejeződéstől félnek, hiszen senki se a susimelegítőtől fél meg a sötétített Óditól, hanem azoknak tulajdonosaitól, akikről van egy sztereotíp képünk. (Ami szintén nem mindig igaz, de azért van valóságtartalma, hiszen láthatóan ezek az emberek ilyen külső jegyek mellett érzik magukat elemükben.)

Szóval nem baj, ha hülye vagy, csak ne hidd magadról, hogy okos lennél, amíg ilyen baromságokat sikerül leírnod. Vagy éppenséggel utána is olvashatnál, és akkor rögtön többet tudnál a témáról, és a gondolkodásod is formálódna.
(És az külön édes, amikor "te nem szállsz vitába valakivel". Azt a részét megértem, hogy nem vitatkozol az illetővel. Szíved joga. De ezt a fennhéjázást hagyd meg olyan embereknek, akiknek van is valami a kicsi kobakjában. Őtőlük is undorító, de a középszertől - mint te - egyenesen nevetséges.)

Ménár Atya 2021.08.14. 10:00:44

@jozsef_6:

Ezért blogfüggő. így néz ki:

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
:D:D:D
Te beszélsz te ostoba fasz , szánalmas amit művelsz kisköcsög:)
Képes voltál fennmaradni egész éjjel, és egyesével bemásolgatni a baromságod, hogy bizonygasd, Kurafinak, hogy működik a scripted?????
Hogy neked milyen egy nyomorult beteg életed van B+!
22.09- 02.53-ig itt seggeltél és copyztál, és te mondod Kurafira, hogy blogfüggő??????
Amíg te itt basztad az időd, addig ő baszta a nőjét, tudod mi az? Nem női ruhába segget rázó nigger köcsög, hanem olyan ember, aki petefészekkel rendelkezik születésétől fogva, meg természetes vaginával, saját maga termelt női hormonokkal stb, ez nem azonos a te gumizsuzsiddal, sem az arab kecskebaszó fartúróddal.
Legalább valami értelmes hozzászólásod lenne te baromarc, de csak a sértődött kis hülyegyerek baromságait tolod, és olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed magad mennyire ostoba vagy .

Azért remélem feltűnt, hogy amit 2018-ban előadtál hogy itt mekkora tömegtüntetések lesznek amik orbánt megbuktatják, azok valahogy elmaradtak :D
És már 12 éve Dr. Orbán Viktor a te miniszterelnököd :D:D:D
Ámen!
:D
Na most kínlódhatsz te sok néven futó skizofrén , apád is paraszt volt, te is az maradtál Fitymatyi!
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
Ennyikehhh! :D:D
:D

Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi 2021.08.14. 12:22:42

Most mennem kell, mindjárt kezdődik a KK (Kaleta Kör) gyűlése az Angyal utcában. Megkértek, lépjek fel. Lyukacsos harisnyanadrágban fogok pincébezuhanni.

Ménár Atya 2021.08.14. 14:17:31

@jozsef_6:

Ezért blogfüggő. így néz ki:

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
:D:D:D
Te beszélsz te ostoba fasz , szánalmas amit művelsz kisköcsög:)
Képes voltál fennmaradni egész éjjel, és egyesével bemásolgatni a baromságod, hogy bizonygasd, Kurafinak, hogy működik a scripted?????
Hogy neked milyen egy nyomorult beteg életed van B+!
22.09- 02.53-ig itt seggeltél és copyztál, és te mondod Kurafira, hogy blogfüggő??????
Amíg te itt basztad az időd, addig ő baszta a nőjét, tudod mi az? Nem női ruhába segget rázó nigger köcsög, hanem olyan ember, aki petefészekkel rendelkezik születésétől fogva, meg természetes vaginával, saját maga termelt női hormonokkal stb, ez nem azonos a te gumizsuzsiddal, sem az arab kecskebaszó fartúróddal.
Legalább valami értelmes hozzászólásod lenne te baromarc, de csak a sértődött kis hülyegyerek baromságait tolod, és olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed magad mennyire ostoba vagy .

Azért remélem feltűnt, hogy amit 2018-ban előadtál hogy itt mekkora tömegtüntetések lesznek amik orbánt megbuktatják, azok valahogy elmaradtak :D
És már 12 éve Dr. Orbán Viktor a te miniszterelnököd :D:D:D
Ámen!
:D
Na most kínlódhatsz te sok néven futó skizofrén , apád is paraszt volt, te is az maradtál Fitymatyi!
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
Ennyikehhh! :D:D
:D

Ménár Atya 2021.08.14. 18:21:26

@jozsef_6:
Ezért blogfüggő. így néz ki:

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
:D:D:D
Te beszélsz te ostoba fasz , szánalmas amit művelsz kisköcsög:)
Képes voltál fennmaradni egész éjjel, és egyesével bemásolgatni a baromságod, hogy bizonygasd, Kurafinak, hogy működik a scripted?????
Hogy neked milyen egy nyomorult beteg életed van B+!
22.09- 02.53-ig itt seggeltél és copyztál, és te mondod Kurafira, hogy blogfüggő??????
Amíg te itt basztad az időd, addig ő baszta a nőjét, tudod mi az? Nem női ruhába segget rázó nigger köcsög, hanem olyan ember, aki petefészekkel rendelkezik születésétől fogva, meg természetes vaginával, saját maga termelt női hormonokkal stb, ez nem azonos a te gumizsuzsiddal, sem az arab kecskebaszó fartúróddal.
Legalább valami értelmes hozzászólásod lenne te baromarc, de csak a sértődött kis hülyegyerek baromságait tolod, és olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed magad mennyire ostoba vagy .

Azért remélem feltűnt, hogy amit 2018-ban előadtál hogy itt mekkora tömegtüntetések lesznek amik orbánt megbuktatják, azok valahogy elmaradtak :D
És már 12 éve Dr. Orbán Viktor a te miniszterelnököd :D:D:D
Ámen!
:D
Na most kínlódhatsz te sok néven futó skizofrén , apád is paraszt volt, te is az maradtál Fitymatyi!
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
Ennyikehhh! :D:D
:D

Ménár Atya 2021.08.15. 08:26:00

@jozsef_6: Ezért blogfüggő. így néz ki:

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
:D:D:D
Te beszélsz te ostoba fasz , szánalmas amit művelsz kisköcsög:)
Képes voltál fennmaradni egész éjjel, és egyesével bemásolgatni a baromságod, hogy bizonygasd, Kurafinak, hogy működik a scripted?????
Hogy neked milyen egy nyomorult beteg életed van B+!
22.09- 02.53-ig itt seggeltél és copyztál, és te mondod Kurafira, hogy blogfüggő??????
Amíg te itt basztad az időd, addig ő baszta a nőjét, tudod mi az? Nem női ruhába segget rázó nigger köcsög, hanem olyan ember, aki petefészekkel rendelkezik születésétől fogva, meg természetes vaginával, saját maga termelt női hormonokkal stb, ez nem azonos a te gumizsuzsiddal, sem az arab kecskebaszó fartúróddal.
Legalább valami értelmes hozzászólásod lenne te baromarc, de csak a sértődött kis hülyegyerek baromságait tolod, és olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed magad mennyire ostoba vagy .

Azért remélem feltűnt, hogy amit 2018-ban előadtál hogy itt mekkora tömegtüntetések lesznek amik orbánt megbuktatják, azok valahogy elmaradtak :D
És már 12 éve Dr. Orbán Viktor a te miniszterelnököd :D:D:D
Ámen!
:D
Na most kínlódhatsz te sok néven futó skizofrén , apád is paraszt volt, te is az maradtál Fitymatyi!
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
Ennyikehhh! :D:D
:D

Ménár Atya 2021.08.15. 18:45:45

@jozsef_6: Ezért blogfüggő. így néz ki:

youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
:D:D:D
Te beszélsz te ostoba fasz , szánalmas amit művelsz kisköcsög:)
Képes voltál fennmaradni egész éjjel, és egyesével bemásolgatni a baromságod, hogy bizonygasd, Kurafinak, hogy működik a scripted?????
Hogy neked milyen egy nyomorult beteg életed van B+!
22.09- 02.53-ig itt seggeltél és copyztál, és te mondod Kurafira, hogy blogfüggő??????
Amíg te itt basztad az időd, addig ő baszta a nőjét, tudod mi az? Nem női ruhába segget rázó nigger köcsög, hanem olyan ember, aki petefészekkel rendelkezik születésétől fogva, meg természetes vaginával, saját maga termelt női hormonokkal stb, ez nem azonos a te gumizsuzsiddal, sem az arab kecskebaszó fartúróddal.
Legalább valami értelmes hozzászólásod lenne te baromarc, de csak a sértődött kis hülyegyerek baromságait tolod, és olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed magad mennyire ostoba vagy .

Azért remélem feltűnt, hogy amit 2018-ban előadtál hogy itt mekkora tömegtüntetések lesznek amik orbánt megbuktatják, azok valahogy elmaradtak :D
És már 12 éve Dr. Orbán Viktor a te miniszterelnököd :D:D:D
Ámen!
:D
Na most kínlódhatsz te sok néven futó skizofrén , apád is paraszt volt, te is az maradtál Fitymatyi!
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=641
Ennyikehhh! :D:D
:D

nemecsekerno_007 2021.08.16. 10:41:16

@jozsef_6: Na mi van gyökér, megint kezded.

Már sokszor mondtam, hogy nem kell Fidesz 3/4, ne dolgozzál ennyire rajta :)))))))

Szánalmas puhatestű.

jani_33 2022.01.15. 00:50:16

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Belzebubo: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Tamás Rátkay: @Muhammad Balfas: @birka menet: @Echo73: @Vén motoros: @Ménár Atya: @eßemfaßom meg áll: @oassasa: @evilwolf: @Homo fideszbirkusz: @citrix: @Píszí Szilvi: @frikazojd: @Matyika guminője: @Boar.: @ursus artos: @odamondó: @Dan da Man: @Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 01:00:50

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Belzebubo: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Tamás Rátkay: @Muhammad Balfas: @birka menet: @Echo73: @Vén motoros: @Ménár Atya: @eßemfaßom meg áll: @oassasa: @evilwolf: @Homo fideszbirkusz: @citrix: @Píszí Szilvi: @frikazojd: @Matyika guminője: @Boar.: @ursus artos: @odamondó: @Dan da Man: @Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 01:17:46

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Belzebubo: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Tamás Rátkay: @Muhammad Balfas: @birka menet: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Echo73: @Vén motoros: @Ménár Atya: @eßemfaßom meg áll: @oassasa: @evilwolf: @Homo fideszbirkusz: @citrix: @Píszí Szilvi: @frikazojd: @Matyika guminője: @Boar.: @ursus artos: @odamondó: @Dan da Man: @Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 01:29:30

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Belzebubo: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Tamás Rátkay: @Muhammad Balfas: @birka menet: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Echo73: @Vén motoros: @Ménár Atya: @eßemfaßom meg áll: @oassasa: @evilwolf: @Homo fideszbirkusz: @citrix: @Píszí Szilvi: @frikazojd: @Matyika guminője: @Boar.: @ursus artos: @odamondó: @Dan da Man: @Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 01:39:05

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Belzebubo: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Tamás Rátkay: @Muhammad Balfas: @birka menet: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Echo73: @Vén motoros: @Ménár Atya: @eßemfaßom meg áll: @oassasa: @evilwolf: @Homo fideszbirkusz: @citrix: @Píszí Szilvi: @frikazojd: @Matyika guminője: @Boar.: @ursus artos: @odamondó: @Dan da Man: @Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

pista18727 2022.03.21. 00:55:41

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Belzebubo: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Tamás Rátkay: @Muhammad Balfas: @birka menet: @Echo73: @Vén motoros: @Ménár Atya: @eßemfaßom meg áll: @oassasa: @evilwolf: @Homo fideszbirkusz: @citrix: @Píszí Szilvi: @frikazojd: @Matyika guminője: @Boar.: @ursus artos: @odamondó: @Dan da Man: @Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi: @jani_33:
Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

pista18727 2022.03.21. 02:41:34

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Belzebubo: @bref: @nemecsekerno_007: @midnight coder: @megamovieboy: @Tamás Rátkay: @Muhammad Balfas: @birka menet: @Echo73: @Vén motoros: @Ménár Atya: @eßemfaßom meg áll: @oassasa: @evilwolf: @Homo fideszbirkusz: @citrix: @Píszí Szilvi: @frikazojd: @Matyika guminője: @Boar.: @ursus artos: @odamondó: @Dan da Man: @Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi: @jani_33: @pista18727:
Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.
süti beállítások módosítása