MaGYAUR

MaGYAUR

100 forintos ötletek az Egyesült Ellenzéknek!

2022. február 10. - Magyaur

Mit?

Alapszabály:

  • Lehetőleg ne legyen háromnál több üzenet, de ezt minden politikus ismételgesse és magyarázza!
  • Az üzenetek a közös, össz-nemzeti összefogás jövőjéről szóljanak!
  • A Fideszről amennyire lehet „csak jót, vagy semmit!” Ha valami folytathatónak tűnik, azt mondjuk ki (mert az Egyesült Ellenzék a lehető legszélesebb összefogást akarja országhatáron belül és kívül!) Amúgy pedig, amennyire lehet, fejezzük be a kritizálást; legyünk konstruktívak és nézzünk előre, pontosabban „Fel a fejjel!”

Javasolt üzenetek:

  1. Esélyegyenlőséget minden magyarnak! – Vagyis le a protekcióval és korrupcióval!
  2. Nemzetközi szinten is versenyképes oktatásügyet! – Az iskolarendszer ne Bólogató Jánosokat, hanem Karikó Katalinokat neveljen ki!
  3. Önkormányzatiságot mindenben! – Nem az államot szolgáló, alázatos magyarokra, hanem a magyarokat jól kiszolgáló államra, „szolgáltató államra” van szükség!

Hogyan?

  • A szokásos párt és civil csatornákon túl új megközelítéseket!
  • A kék szalag egészüljön ki a kokárdával, vagy ha még nem késő legyártani, akkor a hivatalos, vagy Kossuth-címres kitűzővel kombinálva!

Kikkel?

  • A komoly politikai tartalmak mellett szükség volna minél több ember bevonására a kampányba.
  • Olyan ötletpályázatokat, rövid versikéket, rajzpályázatokat kéne meghirdetni, - korhatár és országhatár figyelembevétele nélkül - amelynek a jeligéje: „Fel a fejjel!
  • Aki megadja a címét, annak postázni lehetne kékszalagos-címeres kitűzőt, vagy kékszalagos-címeres autómatricát.
  • A beérkező anyagokat fel kellene használni a kampány utolsó szakaszában!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3617369862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.02.10. 12:31:46

1. Ez azért lenne hiteltelen, mert az ellenzék vezetõ ereje a DK. Õket pedig már láttuk kormányon.
2. Lásd 1. pont. Fletóék alatt sem volt sokkal jobb az oktatás, bár ennél talán egy fokkal igen, de annyival nem, hogy ezzel nagyon dicsekedhessenek.
3. A magyar nem az a szociális típus akit ez az önkormányzatiságos dolog annyira lázba hoz.

Igazából az ellenzék gyenge pontja a DK. Akit nem lehet kihagyni, mert nála van pénz, paripa, fegyver, viszont a jelenléte kizárja hogy bárki is hitelesen kommunikáljon változásról, tisztességrõl, európaiságról.

2022.02.10. 13:28:12

a magyarokat kiszolgáló államhoz alázatos magyarok kellenek. mert másképp ki szolgálja ki őket. ha nem a szent korona alattvalói, akkor mégis kicsoda. a nyugat?

havrilla 2022.02.10. 16:46:16

Gyaurkám, Te egyre hülyébb leszel. Pedig már eddig is maximumon voltál.

ulpius66 2022.02.10. 18:28:26

Magyar Úr!

Az ötleteiddel keresd meg az Egyesült Ellenzék kampánystábját/vezérkarát......lehet, hogy vevők az ötleteidre!!!

A szocialisták-kommunisták-fasiszták-liberálisok-zöldek és egyéb aberráltak "szivárvány-koalíciójának" nincsenek ilyen jó ötletei....
(egyebekben nagyon szép nevet találtál ezzel az Egyesült Ellenzék elnevezéssel...... kár, hogy ezek jobban útálják egymást, mint a Fideszt.....)

ulpius66 2022.02.10. 18:32:21

Így ötven nappal a választások előtt persze mán nem ötletek kellenek, hanem a választási kampányt kell ezerrel nyomni.....

ulpius66 2022.02.10. 20:56:35

Jó kis cikk a ballibsi telex.hu hírportálon:

telex.hu/valasztas-2022/2022/02/10/lazar-janos-kampannyito-csongrad-csanad-4-hodmezovasarhely

Lázár János szerint unokázós csalóra hasonlít Márki-Zay, és az ellenzék hatalomra kerülve a vidék ellen dolgozna

Lázár önjelölt megváltónak titulálta ellenzéki ellenfelét, aki uszítja a város egyik felét a másikra és direkt visszahúzza a várost. Az elmúlt évek szerinte azt bizonyítják, hogy „míg Márki-Zay csak felfelé megy, Hódmezővásárhely csak lefelé”. Lázár János úgy gondolja, „szájhős, szélhámos és megosztó politika”, amit ez a „messiás” egész Magyarországra rá akar szabadítani.
Lázár úgy vélekedik, a balliberálisok olyan mértékben vidékellenesek, hogy ha jön a Márki-Zay-kormány, „újrakezdődik a kuláküldözés”.

alöksz róz 2022.02.10. 23:23:04

tényleg nagyon fasza ötletek, egy százast mind megér.
mindenképp jelentkezz az 1200 forintodért :-)

parttalan 2022.02.11. 14:05:36

'Fel a fejjel!”, kékszalagos-címeres kitűző, kékszalagos-címeres autómatrica...

Hát, ez a bejegyzés is eléggé zayosra sikeredett.

"Az üzenetek a közös, össz-nemzeti összefogás jövőjéről szóljanak!"

Minap még arról értekeztél, hogy a nemzetállam és a nemzeti gondolatok olyanok, mint a gőzgép. Elavultak, meghaladottak, a történelem szemétdombján a helyük. Egyébként fenti mondatoddal egyet tudok érteni, csak akkor át kéne gondolnod az értékrendedet, amely most úgy látszik a nemzeti eszme és az azzal határozottan szembehelyezkedő világegyesítő globalista látásmód határmezsgyéjén leledzik valahol.

BiG74 Bodri 2022.02.11. 19:01:31

Tele van a tököm a rövid versikékkel, rajzocskákkal.
Senkinek nem kell kék kitűző, legalábbis az értelmesebbje nem adja meg a címét, hacsak nem az wish-en veszi, és szimplán el akar menni választani, oszt ennyi.
A limitált üzenetek csinnadrattája is hanyagolható, egy ellenzéki pontosan tudja, mi ez a koalíció, és nem várja, hogy szeressék egymást, és mindenben ugyanazt gondolják. Nem is lenne jó.
A fideszről miért csak jót, vagy semmit? Még nem halt meg. Inkább nem kell erőltetni a mindenben mást gondolunkat, mikor nem ez az ellenzéki alap.
A debilek meg ha mennek is szavazni, még az utolsó pillanatban is képesek változtatni az x helyén.
süti beállítások módosítása