MaGYAUR

MaGYAUR

Ha a baloldal háborúpárti, akkor...

2022. március 05. - Magyaur

Borisz Berezovszkij 2000-ben ezt írta annak a Putyinnak, akit korábban ő maga is segített hatalomra kerülni: "Kérem önt Elnök úr, hogy álljon meg, amíg nem késő! Ne engedje ki a palackból a korlátlan hatalom szellemét, amely több mint hetven éven át pusztította országunkat. Nem fog megbirkózni vele. El fogja pusztítani az országot is és Önt is."

Ha igaz volna, amit az orbánista propaganda harsog, hogy tudniillik a baloldal háborúpárti volna, akkor ezek szerint a baloldal annak a Putyinnak az oldalára állt át, akit Orbán a mintaképének és mentorának tart, akkor hol itt a probléma?:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1917772422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.03.05. 07:57:05

A "baloldal" háborút akar, mert euroatlantista gazdáik is háborúra szomjasak. Ennyi az egész.

havrilla 2022.03.05. 08:51:03

Meglepsz mindig Gyaurkám, hogy mennyi hülyeség jön ki belöled!
Mondd, te érted magadat?

midnightcoder2 2022.03.05. 09:38:13

Ez egy elég vicces konfliktus ebbõl a szempontból. Putyin maga is baloldali - folyamatosan a szovjet idõszakra mutat vissza, népköztársaságokra hivatkozik, stb. A másik oldalon az ukránok viszont szélsõjobb. Hozzájuk képest Orbán egy liberósbolsi. Ehhez képest a liberósbolsi vezetésû EU a szélsõjobbos ukránokat támogatja a konfliktusban.

BiG74 Bodri 2022.03.05. 10:25:25

Az ellenzéki szövetségre nem mondható, hogy baloldal. Az orbán kleptokrácia nem jobboldal. Az ellenzék pedig nem háború párti, akárhogy is hazudoznak a szarházi fideszesek.

istvankah 2022.03.05. 10:46:40

@havrilla: Ezzel az anyád "hívatását" szeretnéd leplezni?Hát a szájered jobb barátnőt is találhatott volna nálad!

havrilla 2022.03.05. 13:00:29

@istvankah:
Ritka bunkó vagy édes fiam. Igazi szavazója vagy az ellenzéknek. Szart eszel és nincs eszed.

a nagy hohoohooo 2022.03.05. 14:07:33

Már megszokhattuk, hogy a doktminiszterelnöKúr ha kérdez is, hazudik!

Fidesz milyen büszke volt hogy Orbán Putyin szövetségese !Júdás legalább 30 ezüstöt kapott, mi azért válunk árulókká, hogy a ruszkik nyerészkedhessenek rajtunk (Paks, ruszki hitelek stb.).
Ti vagytok a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt” - ez a nyílt, Putyin melletti hűségnyilatkozat biztosan hiteles partnerré tette a nyugati szövetségesek szemében a Kárpátok Ártányát
A baloldal egyáltalán nem áll a háború oldalán. De ezt most a választás előtt nagyon kell sulykolni a kevésbé olvasott embereknek. De azért emlékezzetek arra is, hogy Orbán milyen dolgokat hangoztatott 12 éven át. (fülke)Forradalom, harc, csata, küzdelem, fegyvergyár(ak), stb..Ilyen vereteset hazudni elképesztő! Nincs olyan ember aki a háborút akar. Ez egy választási duma. Arról beszéljen,mit tesz azért, hogy a barátja ne használja fel az atomerőművet háborús célokra.
Csak hazudozás megy Orbán részéről!Az a szörnyű, hogy a buta fidesz szavazók, azt mondják, hogy az ukránok a gyilkosok!! Úgy tűnik , szerintük nem szabad, hogy megvédjék hazájukat, családjukat, és magukat.
A bicska is kinyilik már ettől a mocsoktól a tisztességes/becsületes emberek zsebében! Ennyi hazugságot összehordani csak ez a kormány tud!Egyszemelyi felhatalmazassal kormányoz már több mint egy éve!! A jellemtelen emberek szokták másra fogni a saját hibájukat!!! Orbán akart mindenáron kelet felé nyitni, hát itt az eredménye!! A baloldal, különösen az osszefogas mindig is nyugat felé, az EU. szövetsegese volt!! ORBÁN MOST IS HAZUDIK ! Ő PUTYIN PINCSIJE!!!
Az egész világ elfordult már tőlük!
Azt hazudta: Soros pénzel és irányít minket. Pedig ti voltak a fizetett és támogatott ösztöndíjasok .Azt hazudta: oltásellenesek vagyunk, akik a covid áldozatait politikai célokra használjuk. Pedig ti vagytok azok, akik keselyűmódra milliárdokat nyerészkedtek a járványkezelés beszerzésein.
„A zsebünk szerint is az az érdek, hogy minél hamarabb béke legyen, és a piacok egy részét vissza tudjuk szerezni" Amikor azt gondolod, a miniszterelnök morálisan már nem süllyedhet mélyebbre...
Azt hazudják: bele akarjuk sodorni Magyarországot az ukrán háborúba. Pedig Putyinpincsi a te gazdád és szövetségesének tankjai csörtetnek Kijevnél. Ez egész Európát a pusztulás szélére sodorhatja! És itt már nem lehet a józan észre hívatkozni, mert az nincs! Ha ez bekövetkezik, akkor már késő lesz lépni! Ezen kéne elgondolkodni, és cselekedni! Oroszország egyértelműen háborús bűnöket követ el, és nem fog megállni Ukrajna lerohanásával! A megalomán elmebetegnek nem számít az emberi élet, csak a nagy orosz birodalmat látja maga előtt, még akkor is, ha ebbe ő is beledöglik! A bűnösök közt cinkos az is, aki hallgat, és tűri ártatlan emberek ezreinek a legyilkolását, megerőszakolását!
Azt hazudják: Magyarország az első. Valójában csak a pénz és a hatalom. Semmi más. És ezért bármilyen hazugságra képesek bármilyen helyzetben.Mindenki békében akar élni. Ennek semmi köze a pártálláshoz. Eleget szenvedtek a nagyszüleink. Elég a háborúból és elég volt magyarok megosztásából is, hazánkban Orbán osztotta meg a magyarokat és ö uszítja egy másnak az embereket elég volt ebböl. takarodjon,bedől az államháztartás , de szerencsére Orbán már kimentette a vagyonát ! Hajrá , csak így tovább , csak maradjanak és próbálják meg mennyit tűr el még az ostoba fidesznyik !

Ez a szemét meg a menekülteken is nyerészkedni akar.Magyarorszagon meg a haborut, mas emberek szenvedeset is politikai celokra hasznaljak fel,dolgoztatni akarja őket akár közmunkában is,ez ám a humanitárius gondolkodás,nem tudom,hol a határ,aminél már nincsen lejjebb.
Putyin attól még szereti a kispincsijét ,hogy átkalandozott szimatolni az ellenséges szomszéd EU kertbe,orálviktor pincsikém vizeld tele a szomszéd kertet a fogyatékosoknak oroszhírek kamupropagandával,a magyar jobbereknek 100+ éves tudománya, hogy a létező legutolsó pillanatban elválaszthatatlanul hozzákötik magukat egy garantáltan vesztes nagyhatalomhoz és pusztulásig kitartanak mellette
megtették a Habsburgokkal,a német császárral ,
Orbán Putyin magyar helytartójaként ,mint az osztrák császár bérence Haynau,pénzért-Paks2-hatalomért,elárulta kivégezte az ukrán nemzetet,ahogy elárulta a magyar szabadság liberális március idusát -mint mindent ami emberi és nemzeti ,a haza érték-elárulta nemzet 1848-49 -es szabadságharcát..
de főleg Tisza Istvánnal a 1 vh előtt
Hitler-Horthyval a 2 előtt
most Putyinnal a 3?vh küszöbén..

Legyünk őszinték, a nemzetthy magyarok többségének mindig is hajlama volt a f.sz rossz oldalára állni és orbitális marhaságokhoz asszisztálni.
Elmegyünk szavazni, Orbán Putyin mellett volt, van és lesz!!! Jól jegyezzük meg!mert az orosz-barát FideSS kormánynak és Putyin-csicska Orbánnak el kell tűnnie a hatalomból.

a nagy hohoohooo 2022.03.05. 14:18:55

@midnightcoder2: Ugye nem ismered-az általam nagyra becsült-Hofi Géza művész mondását a tájékozódási futásról?Van az vicc :egy újszülöttnek minden vicc új, mint szellemi pelenkásnak idézem:"előbb tájékozódni ,s aztán futni"Ha tájékozódtál volna és nem a csontig szopogatott Fide. fújná,elkerülhetetted volna,hogy hülyének nézesd önmagad,a többi FideSS,mélymagyar birkával együtt.

atlatszo.hu/kozugy/2022/02/24/tisztelet-es-hala-putyinnak-nyilt-kreml-propaganda-fideszes-csatornakon/?fbclid=IwAR1MsC3m9s1ZYoOToBok9IstLNzwsD_POpSL2iKc23j0IXavKZVpo0mscYQ
24.hu/kulfold/2020/03/31/oroszok-ukranok-magyar-kisebbseg-karpatalja-putyin-propagandamedia-alszakertok-pc/?fbclid=IwAR0MEOsMWg6S_RFcoibkU7g6Q9CKg7NgZDj4eka8pwBJdLszO3yq2vfYbBM
index.hu/kulfold/2018/06/28/ukrajna_oroszorszag_karpatalja_magyarellenes_tamadasok/?fbclid=IwAR0nMXLsuQKdsM0prh-yPrUlCCVcY46buuej7Pu3PZcKBjrfWNnAoaiGjoA&token=282b8ab38ed1f1b92bb8eb7d49e9a285
www.urbanlegends.hu/2022/03/nyugat-megigerte-nato-nem-terjeszkedik-kelet-fele-bizonyitek/

Mindig mondom :inkább szidják az embert mint az ostoba butasága miatt kiröhögjék hehee...brhühüü....csak szerettem volna vénkorodra az orbáni NER sötétbe egy kis fényt vinni ,hogy ne csinálj magadból még nagyobb megvezethető hülyét mint vagy,de látom két szó ,egy link már meghaladja az értelmi képességed , mert látom ahogy idősebb és idősebb lettél,öregkorodra nem a bölcsesség jött meg ,hanem a demencia ,az öregkori elhülyülés hehee

Márki_Zay Péter 2022.03.05. 17:55:12

@havrilla: Szart eszik és sötétben tartjuk.

havrilla 2022.03.06. 06:51:27

@a nagy hohoohooo:
Te sem leszel már ostobább, az biztos.

ebella 2022.03.06. 08:29:01

@MAXVAL bircaman közirtó: Az ostoba orosz ügynököket. Úgyhogy retteghetsz.

ebella 2022.03.06. 08:31:26

A dagadék és bandája. annyit ártott a magyaroknak, hogy legalább két ciklus kell, hogy hejrehozza a mai ellenzék. A sok parasztcóvakító dumájukat meg csak az ügynökeik, klienseik és a legostobább szántóvatők kajlják. Ezek ki is adják az a kétmilliót aki rendszesen rájuk szavaz.

Magyaur 2022.03.06. 10:55:20

Orbán barátja keresztre feszítette Ukrajnát, madarat tolláról, embert barátjáról...

BiG74 Bodri 2022.03.06. 11:57:56

@ebella:
Ő nem a bulgár idióta.

BiG74 Bodri 2022.03.06. 14:46:40

@ebella:
Ő nem a bulgár idióta.

Márki_Zay Péter 2022.04.04. 15:07:30

@BiG74 Bodri: Bolgár. Úgy mondják helyesen hogy bolgár. Keresztrejtvény megy? Estleg kér még egy kis trágyát?
süti beállítások módosítása