MaGYAUR

MaGYAUR

A mindenki után kémkedő „Nagy Testvér” neve: Orbán Viktor

2022. november 09. - Magyaur

"A megfigyelés alkalmazása feletti politikai ellenőrzés Magyarországon teljes. Az Orbán vezette Fidesz-rezsim könnyedén, a jogorvoslattól való félelem nélkül veheti célba a jogászokat, újságírókat, politikai ellenfeleket és civil szervezeteket. Ráadásul szinte az összes magyar médium feletti ellenőrzésük lehetővé teszi számukra, hogy továbbra is a saját igazságverziójukat tegyék közzé, megakadályozva, hogy a média által végzett nyilvános ellenőrzések nagy része eljusson a magyar állampolgárokhoz."

https://hvg.hu/eurologus/20221108_Pesasusjelentes_Magyarorszag_az_egyik_leginkabb_erintett_allam?fbclid=IwAR1BgvZFX_cCkxKx8nH7EIMXF5tszW8o58GQ26C8oSza7xyaifPkL_mMjgI

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4117974004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2022.11.09. 12:35:23

"A vizsgálat azt is kiderítette, hogy valamilyen formában mindegyik tagállam érintett a kémszoftverek jogtalan felhasználásában, tehát amikor polgárokat, civil szervezetek képviselőit, újságírókat, vagy politikusokat figyelnek meg. Ugyanakkor a jelentés készítője rendkívül elégedetlen volt a tagállami hivatalos szervek, illetve az uniós intézmények hozzáállásával, mert rendkívüli módon vonakodtak segíteni a vizsgálóbizottság munkáját. "
Végre megvan két EUs közös érték: a kémszofteverek jogtalan felhasználása és a vizsgálóbizottsággal nem együttműködés :)

A jogtalan felhasználás meg egy baromság: Magyarországon két olyan újságírót figyeltek meg, akik "minisztériumi forrásból" szolgálati titkokat tudtak meg. A megfigyelés célja az volt, hogy megtudják ki a forrás, aki bűncselekményt követ el folytatólagosan a szolgálati titkok kiadásával.
Ha egy Soros NGO-ban valamelyik gazember az illegális migráció támogatása kapcsán bűncselekményekben vesz részt, illetve a csempészmaffiákkal tart kapcsolatot, azt miért lenne jogtalan megfigyelni?? (volt ilyen eset)

Csepp a tengeriben · http://www.vasalobolt.hu 2022.11.10. 17:55:43

@Rodney_2: Csak kérdezem: Honnan tudod hogy csak kettőt figyeltek meg? Mert az került nyilvánosságra. És nem csak a Pegazus softver van hanem sokkal több mint gondiolnád. Persze mindegyíik más célllal És másféle emberekre. És még nem beszéltünk a direct megfigyelésekről.

Rodney_2 2022.11.10. 23:13:05

@Csepp a tengeriben: Mindenki megfigyel mindenkit (lásd mikor USA lehallgatta Merkelt) Ha kiderül, akkor van botrány és a velejéig romlott rohadék korrupt politikusok, újságírók és egyéb társdadalom parazitái szörnyülködnek, hogy hú így megy úgy, micsoda botrány. Ez van.
Csak egy példa: mikor a Schulz indult a Merkel ellen a német választásokon, akkor megjelent a német sajtóban, hogy Merkelnek van egy VASTAG dossziéja a Schulz brüsszeli ideje alatt elkövetett visszaéléseiről, de nem akarja felhasználni a választási kampányban, mert utána majd vele szeretne koalíciót kötni. Szerinted hogyan töltötték meg azt a dossziét? És nem kell hánynod ettől az egész történettől??? Mi itt szörnyülködünk a magunk kis észak-balkáni szemétdombján és azt hisszük hogy máshol jobb, mert ott esetleg civilizáltabb a környezet és nagyobbak a fizetések és nagyon szeretnénk HINNI, hogy ott jobb és erkölcsösebb élet van. Hát egy nagy lófaszt :(
Tudod hány millió németnek van svájci (és lichtensteini és luxemburgi) bankszámlája? Egy olyan bankszámla annyival drágább mint egy német banké, hogy csak annak éri meg ott tartani pénzt aki bűncselekmény útján szerezte (itt az egyszerűség kedvévért a nem adózott jövedelem is bűncselekmény: adócsalás). Gondolom az olaszokat nem kell említenem, az elég köztudott hogy mit művelnek. Nem csak az EU pénzeket lopják el úgy, hogy "Brüsszel" ezt már már természetesnek veszi hanem az adócsalás is csúcsra van járatva, egy csomó olasz családi vállalkozás úgy bizniszel, hoyg az exportra szánt termékek ellenértékét eleve a svájci bankszámlájára kéri. Ezek köztudott dolgok és nem történik semmi. Ez a "Nyugat". Ehhez képest lennénk mi a elmaradott észak-balkáni csőcselék

Amúgy köszönöm, hogy "patronizálsz" megfigyelés ügyben. Tájékoztatlak, hogy engem 8 évig figyeltek meg egy másik EU országban a munkám miatt többféle szervezet, az ország normál polgári titkosszolgálatán kívül mások is. Lehet hogy többet tudok erről mint gondolnád. Úgy is lehet élni, csak nem szabad disznóságokat elkövetni és akkor figyelhetnek. És persze meg kell tanulni minél többet a különböző megfigyelési módszerekről és technikai lehetőségekről. Ezért is hagy engem teljesen hidegen az ilyen Pegazus féle "botrány", csepp a tengerben.
süti beállítások módosítása