MaGYAUR

MaGYAUR

Hogyan kellene móresre tanítani Orbánt?

2022. november 15. - Magyaur
  • Magyarország becsületét az a párt tudja visszaszerezni a világ előtt, amelyik képes lesz megfékezni az orbáni-élősködő klikk hatalommal való visszaélését Európában és itthon.
  • Az orbánisták hatalmon maradásuk érdekében már minden rafinált, zugjogászi trükköt bevetettek: itthon a kurucos magyarkodás mellett a hitelből történő szavazatvásárlást; külföldön az Európai Unióra történő nyomásgyakorlást részint az Unió riválisaival: Putyinnal, Trumppal és a törökökkel való kokettálás, részint a vétóval való zsarolás révén.
  • Mivel az ország urai, az orbánista mágnások és cinkosaik, nem a nép, hanem kizárólag a saját csoportérdekeit képviselik méghozzá mocskos, a szovjet időkből maradt manipulációs és megfélemlítési, „kompromat” technikákkal, ezért velük szemben minden ravasz, jogászi észjárású nyomásgyakorlás megengedett. Amiképpen a Fidesz botot akar bedugni az EU küllői közé, olyképpen kell ugyanezt tenni az orbánista pártgépezettel szemben!
  • A cél: az Európára és Magyarországra veszélyt jelentő illiberális, egyben a velejéig korrupt orbánizmus háttérbeszorítása oly módon, hogy a játékszabályokat felrúgó, megbízhatatlan szövetséges orbánista kormány veszítse el szavazati jogát az Európai Tanácson belül. Abban az esetben kapja meg az uniós pénzeket a magyar költségvetés ha Orbán Viktor elfogadja, hogy a következő hét éves periódusban nem lesz vétójoga a döntéshozó Európai Tanácsban!
  • Ezt a konstrukciót olyan pártnak kellene kiverekednie, amely az Európai Parlament tagja, tehát vagy a Momentumnak, vagy a DK-nak - esetleg a kettőnek együtt, közösen!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr517978734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.11.15. 08:06:55

Szerencsére a magyar nép nem engedi ezt a tervet megvalósítani.

István Tamasi 2022.11.15. 10:02:02

Haza- és nemzetáruló az, aki: meghív és egy vályúból zabál terroristák körözött bankárjával, hazájában elítélt köztörvényes bűnözőt diplomatákkal menekít ki és bújtat hazánkban, 400 forint fölötti devizaárfolyamokat hoz a nép nyakára, a 2010-es alig 20 ezermilliárdos államadósságot 50 ezermilliárdra növeli, apukája és testvére Európa legnagyobb tőzegbányáját működteti magyar természetvédelmi terület közepén, olyan muszlim iskola működését engedélyezi Budapesten amelyik terroristákat állít példaképnek, ázsiai despotákhoz és diktátorokhoz dörgölődzik, szétveri az egészségügyet, lerohasztja az oktatási rendszert, olyan gazdasági rendszert csinál amiben a lehető legalacsonyabb átlagjövedelem a legmagasabb élelmiszerár inflációval párosul, a Balaton partot a családtagjai, strómanja és NER lovagjai kezére juttatta, kb 200 év alatt megtérülő beruházásba öli a közpénzt, miután a hatvanpusztai "majorságban" kiépít egy hatalmas napelem rendszert, a lakosságnak megnehezíti a napelemek telepítését.

Rubasov et. 2022.11.15. 14:54:52

Ahhoz, hogy a nert le lehessen váltani forradalmi változásnak kellene bekövetkeznie a magyar társadalomban. A forradalmi változás azonban nem a semmiből, hanem sokak elképzelésével ellentétben felülről érkezik. Ezért wishful thinking bármelyik ellenzéki érzelmű megmodóember részéről arra várni, hogy majd valaki(ik) tetszenek forradalmat csinálni. Mire alapozva momdom ezt?
Ha megnézzük a történelem nagy forradalmait akár idehaza, akár a világban, akkor azt látjuk, hogy ezeket kivétel nélkül egy erős szellemi pezsgés előzte meg: francia felvilágosodás-enciklopédisták az 1789. július 14-i forradalmat, az 1825-ben kezdődő hazai reformkor az 1848. március 15-i forradalmat, a Nagy Imre köré csoportosuló Petőfi-kör pedig az 1956. október 23-i forradalmat készítették elő. A szellemi pezsgés legfőbb oka, hogy ezen esetekben az értelmiségnek nem volt hová hátrálnia, ezért tetszett forradalmat előkészíteni.
A 2010 utáni Magyarországon az uniós tagságunk viszont van hova mennie annak, akinek nem tetszik a rendszer. Ezek az emberek bizony inkább lelépnek nyugatra, mintsem hogy forradalmat tetszenének csinálni. Ez az oka annak, hogy nem következett be a nyilvánvaló alkalmatlansága ellenére sem a kirakat-ellenzék (nerrenzék) leváltása, ami pedig Orbán "móresre tanításának" az első lépése.
Ennek tükrében az utolsó pontról bátran kijelenthetjük, hogy a blogger is inkább csak provokációnak szánta, hiszen a ner-fióka melegedőként funkcionáló Momentum és az 5. hadoszlopként a Rogán-Habony duó valamennyi utasítását -némi juti milliárdért- szolgaian végrehajtó DK nem a probléma megoldásai hanem a ner első védvonalaként maguk is a probléma részei.

Drizari 2022.11.15. 14:57:54

Hm. Gyermeteg elképzelések.

parttalan 2022.11.15. 15:00:46

A kultúrharc katonája vagy a magad kis módján.

a nagy hohoohooo 2022.11.15. 18:58:41

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ne légy kishitű birka ,mit magyar nép,az összes fas.fej höhöö...

Rodney_2 2022.11.16. 03:44:58

@Rubasov et.: Erős szellemi pezsgés: itt van neked Magyaur blogja meg a Dobrev árnyékkormány. Szerencsére a degenerált zsidó filozófusok már részben megdöglöttek, vagy folyamatban vannak :)

törppicur 2022.11.16. 09:51:43

gyaurka! Nem az a kérdés, hogy hogyan kellene móresre tanítani Orbánt, hanem, hogy miért és kell-e egyáltalán.
Attól, hogy ti néhányan a sötét gödörben, bekötött szemmel ezt gondoljátok, még nem ez a valóság

HaD 2022.11.16. 14:25:49

orbán jelenleg tökéletesen kiszolgálja a nyugat érdekeit,ezért is kapta eddig a baksist...az a módszer hogy közben ugatja az ejut az meg egy sima valamilyen silbersteines vagy birnbaumos banda tanácsára történik...ez kell az "ebura fakó" magyarjának akkor ezt mondja...mert hogy idézzem "Ne azt nézzék amit mondok hanem azt amit teszek..."(nagyjából)....úgyhogy semmi de semmi sansz arra hogy ez a banda innen eltakarodik mostanában. Csacska tévdedés hogy majd valami külsö hatalom eltángálja...egyszerüen csak alkudoznak ...orbánc a saját zsebére az eju meg arra hogy mennyire tudja tovább is levenni kishazánkat....persze félre értés ne essék....ha nagyon kellene ez a banda simán átmenne a ruszkik érdekkörében,még jobban is éreznék magukat....csak arra egy másfajta dumát kellene lenyomni a nép torkán de simán megoldható ez is....

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.11.16. 18:46:48

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A birka és a miattuk elhalasztott jövő
A birka elmegy vásárolni és tapasztalja, hogy a kajáért 40 -80 %-kal többet fizet. A birka tapsol.
A birka otthon letekeri a gázt és így is háromszoros gázszámlát fizet. A birka megérti.
A birka elmegy nyaralni, eurót vesz és látja, hogy a forint pont egy kalap szamócát ér. A birka többet nem megy nyaralni.
A birka gyereke elmegy az iskolába, ahol nincs tanár. A birka szidja a tanárt.
A birka megbetegszik. Elindul az ügyeletre, de már nem ér oda. A birka meghal.
A birka tv-t néz. A birka lelkesedik.
A birka újságot vesz. A birka nem vesz újságot.
A birka internetezik. A birka röhög.
A birka meglátja orbánviktort képét. A birka megcsókolja.
A birka azt hiszi győzött. A birka ismételgeti.
A birka azt hiszi, hogy szereti a hazáját. A birka téved.
A birka nem foglalkozik a jövővel. A birka a jelent se fogja fel.
A birka toporzékol, ha bántják az idoljait. A birka fityeszes.
A birka szereti az oroszokat, putykint. A birka, az birka.
A lebutított birkát megtanítják gyűlölni. Mindent, amiből a fityesz nem tud lopni, mindenkit, aki velük szemben becsületes, demokratikus, jó.
A jövő a jó oktatás lett volna.
A jövő az euro bevezetése lett volna.
A jövő az olcsó, kis állam lett volna, egyszerű bürokráciával.
A jövő a Nyugat lett volna, nem a Kelet.
A jövő a jogállam lett volna és a független igazságszolgáltatás.
A jövő a családi pótlék emelése lett volna, nem a leggazdagabbaknak kitalált CSOK.
A jövő az elesetteket és szegények (az ország kétharmada) felemelése lett volna, nem az oligarchák feltőkésítése.
A jövő az innováció támogatása lett volna, nem az összeszerelő-üzem.
A jövő a demokrácia lett volna, nem a pártállam.
A jövő a tolerancia propagálása lett volna, nem a gyűlöleté.
A jövő az idegennyelv-oktatás lett volna, nem a hittan.
A jövő a szabadság lett volna, nem az autokrácia.
A birka már tudja, hogy becsapták, kihasználták, tévedett. A birka nem vallja be.
A birka röhög.
Te ne legyél birka.

ulpius66 2022.11.17. 10:40:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

.... és akkor a stadionokat, meg a buzikat, meg az költségvetés összeomlását, meg a nyugatra távozó több millió fiatalt még ki is hagytad!

PEDIG EZEK A BALLIBSI GYŰLÖLET PROPAGANDÁNAK FONTOS ELEMEI!!!!!!!
süti beállítások módosítása