MaGYAUR

MaGYAUR

Te is lehetsz populista diktátor!

2022. november 30. - Magyaur

Ezeket kell mondanod, nagy érzelmi átéléssel, és a siker nem marad el!
A mi dolgos népünk a legjobb, a mi hazánk a legszebb a világon!
Az idegenek, borzalmas ellenségeink országhatáron belül és kívül a nemzetre és szent hitünkre készülnek rátámadni!
A nemzet alapkövei a családok (valójában a családban felnőtt fiatalemberek, akik a jövő katonái lesznek!) Ezért fontos a liberalizmus és homoszexualitás üldözése, mert az „elpuhítja” azokat, akiknek ölni és halni kellene a hatalmunk megtartása érdekében!
Én képviselem a nemzet lényegét, tehát nincs szükség sem jogra, sem pártokra, sem parlamentre!
Egyedül én tudom megállítani a borzalmas háttérhatalmakat és hazai cinkosaikat, akik magukat általában civilnek álcázzák…
Ehhez viszont teljhatalmat kérek, méghozzá „háborús vészhelyzetre” való hivatkozással… ez régi trükk és mindig bejön!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9717991160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Csaba Nagy 2022.11.30. 12:03:36

Is compulsive lying a simple bid for attention — or something closer to a mental illness? (A kényszeres hazudozás törekvés feltűnéskeltésre, vagy inkább szellemi betegségre utal?) -teszi fel a kérdést a New York Times friss cikke. A vélemények megoszlanak, de a kérdés időszerű, itthon pláne.

Rodney_2 2022.11.30. 23:01:35

Valahogy úgy alakult, hogy a nyugati ballib oda degenerálódott, hogy az összes politikai mondanivalója a szexuális perverziók piedesztálra állítása és a niggerek előtti térdelés lett. Ehhez csak gratulálni lehet

Mivel racionális érvet egyik mellett sem tudnak találni, marad a full véleményterror, full agymosás és mindenki lenácizása aki meg meri kérdőjelezni ezt a "fejlődést". Blogger ennek az intellektuális abszolút zerónak a kiszolgálója értelmetlen blogbejegyzésekkel.

Magyaur 2022.12.01. 07:49:25

@Rodney_2: Ahogy leegyszerűsítés a nyugati országokat "ballibek"-nek bélyegezni, úgy a velük szembenállók sem angyalok, hanem nemzetre, vallásra, fajvédelemre és (a női emancipációt megsemmisítő) családvédelemre hivatkozó, a szuverenitásukra kényes, ezért gyakran militarista alakulatok! Ezek a primitív vezérkultusszal jellemezhető Hadiállamok, - köztük elsősorban a putyini Oroszország - a "globalizmus", vagyis a sokoldalú nemzetközi együttműködések elleni esztelen harcukban mára az egész világot fenyegető "sátáni" erővé váltak...

György Csaba Nagy 2022.12.01. 13:44:13

@Rodney_2: A "niggerek előtti térdelésed" racionális indokait az Emberi és polgári jogok nyilatkozata c. iromány jó 200 éve lefektette. E szerint minden ember egyenlőnek és természettől fogva szabadnak született. Érdekes, hogy ezt a fehér felsőbbrendűség hívei vitatják, akik legkevésbé mutatnak szellemi kiválóságot, annál inkább bunkó erőszakosságot. A rabszolga-kereskedelem és még inkább a gyarmatosítás nyilvánvaló nyertesei talán indokoltan gyakorolnak megbánást a vesztesek felé. Niggereid pedig ma meggyőzően bizonyítják, hogy minden téren képesek megfelelően teljesíteni, ahol hagyják őket.
A liberálisok egyebet is elértek, mint az általad felhozott 2 dolgot: piaci versenyképesség és állami gazdaságirányítás összehangolását, polgári szabadság kiteljesedését, életszínvonalat. Médiaterror: érdekes, hogy neked a nyugati fáj, ahol minden vélemény megszólalhat, az olvasóközönség dönti el, hogy mit vesz és mit hagy csődbe menni, míg itt a pártpropot sulykolják közpénzből és hirdetésterelésből. Sztem a fő politikai választóvonal a konzervatívok és liberálisok közt abban fekszik, hogy előbbiek a hatalom sáncain belül lévén elleneznek minden változást, mert az veszélyeztetné hatalmon maradásukat, míg utóbbiak változtatásokra törekednek, önérdekből is. Lásd magyar közelmúltunkat: Orbán harcos radikális változtatóként lépett színre, majd egy éjszaka keresztény-konzervatívvá vedlett, mert hatalma fenntartásában érdekelt.
A genderügy más téma, túlzásai jó ízlést sértőek sztem is, de hatása a mindent eldöntő gazdaságra nincs, ezért nem érdemes túlhangsúlyozni, majd kinőjük.

parttalan 2022.12.01. 13:50:04

@Rodney_2: Ennyi. Be lehetne keretezni.

parttalan 2022.12.01. 13:50:39

@Magyaur: A kultúrharc katonája vagy.

parttalan 2022.12.01. 13:54:19

@György Csaba Nagy: "Niggereid pedig ma meggyőzően bizonyítják, hogy minden téren képesek megfelelően teljesíteni, ahol hagyják őket."

A hasznavehetetlen migráncscsordákról van szó. Feketékről és arabokról. Hagyják őket, mégsem teljesítenek. Beilleszkedésre képtelenek.

parttalan 2022.12.01. 13:58:04

@György Csaba Nagy: "Médiaterror: érdekes, hogy neked a nyugati fáj, ahol minden vélemény megszólalhat..."

Így ír az, aki csak "független objektív" sajtót olvas. Németországban például csak balos sajtó van, amiből ömlik a neomarxista propaganda. Régi bolsevik trükk: vádold az ellenfeled azzal, amit te magad teszel meg.

Rodney_2 2022.12.01. 17:47:24

@György Csaba Nagy: Te egy tipikus félművelt / agymosott ilyen izé vagy (ballib? vagy valami hasonló)

1. A rabszolga dolognak nézz utána, a fő niggereladók maguk a fellow niggerek voltak, illetve az arabok és berberek, évezredeken keresztül. Ezért fehér embereket basztatni tipikusan politikai divat ami valakik érdekeit szolgálja. Mauritaniában még ma is van rabszolgapiac.
2. Hogy niggerek mit tudnak elérni azon kívül hogy ügyesen ugrálnak és rángatóznak (táncolnak), azon még kell egy kicsit dolgozni. Nézd meg hogy gyakorlatilag nincsen jól működő feketeafrikai ország, Ennek már lassan szekérnyi irodalma van hogy miért, persze a PC kicsit akadályozza a root cause analízist.
3. Nyugati sajtószabadság olyan mint Törökországban. Mindent szabad mondani és írni, ami megfelel a hivatalos ideológiának. Ha megkérdőjelezed a rendszert, akkor lecsuknak (de minimum kirúgnak az állásodból). Én nemzetközi életet élek, számtalan ilyen példát láttam tipikusan az északnyugat európai országokban.
4. Anyád! :)

ulpius66 2022.12.01. 22:55:48

Nekem inkább a liberális-demokrata diktátorok jönnek be!

György Csaba Nagy 2022.12.02. 13:28:49

@Rodney_2: Veled ellentétben nem minősítéssel kezdek, de ne búsulj, meglesz az is. Platón óta tudjuk, jobb, ha a premissza megelőzi a konklúziót. Veszem sorra állításaidat:
1. Rabszolga-kereskedelem: minden virágzó üzlet alapfeltétele, hogy legyen fizetőképes vevő. Ez megvolt, az amerikai ültetvényes személyében (a rabszolga-kereskedő csak a kivitelezéshez közbeiktatott eszköz). A szereposztás előtte-utána alapon tisztán megnyilvánul: a niggerek az idők kezdetétől folytattak törzsi harcokat, s a legyőzötteket sózva-paprintva-sütve megették, de mivel egy hadizsákmányból vagy 80 győztes jóllakott, a tevékenység korlátos volt. Addig, míg külső fél fizetőképes kereslete bele nem rondított az atyák e szép hagyományába. Onnan kezdve érdemessé vált piacra termelni, foglyokat ejteni és cserélni üveggyöngyre, aranyra, fegyverre, viszkire. A vadászat tömegessé vált, s nem csak a niggerek részéről, de a kereskedők is fegyveres portyákat vezettek a földrész belsejébe is. Az üzlet felvirágzott, rabszolgák milliói kerültek Észak-, Közép- és Dél-Amerika ültetvényeire. Föld volt dögivel, az őslakosok irtása, bebóvlizása és sokrétű becsapása révén, földéhes bevándorló is akadt puzsérostól, kellett a munkaerő. Erkölcs, humanitás szóba sem jött az anyagi érdekkel szemben, hisz a dohányból, cukorból és gyapotból kövérre lehetett hízni, és úriembert játszani. Ennek a rossz szagú folyamatnak ugyan ki volt a mozgatója? Te a niggerre osztod ezt a felelősséget, ami nem vall elmélyült gondolkodásra. Lehet, hogy a fizető vevő a tettes? Mintha erre mutatna, hogy a Polgárháború hozta abolició után egy nyár alatt befagyott az üzlet. (Dél-Amerika némileg eltérő eset: ott a spanyolok elleni függetlenségi háborúk kikövetelték a rabszolgák felszabadítását, kellettek a hadseregbe, s utána békés családi együttéléssé alakult a rendszer).
2. Mire képesek niggerek, ha hagyják őket? Csak táncolni? Hát zenélni nagyon. Afrika zenéje egy világ, változatos és gyönyörködtető: a nigériai jorubák jujujától (amibe remek ütősei közé a tablás Zakir Hussain is átrepült Indiából), a kongói soukous intelligens szalonzenéjén át Miriam Mekebáig és Brenda Fassieig, s még százakig, akik európai fülnek is élmény nyújtanak, s máshol a jazzig, bluesig és rhytm and bluesig (a rapet hagyjuk, azt utálom) mind csodás nigger termék. Továbbá jobbak az atlétikus képességeik, strapabíróbbak, jobbak az idegeik mint nekünk fehéreknek. Végül, ahol sok hányattatás után igazán kibontakozhattak, az USA-ban, ott vannak a hadseregtől, rendőrségtől kezdve a közigazgatásig, ügyvédségig, kongresszusig, kormányzóságig, egyetemi professzorságig és kutatóig mindenütt. Persze, a kábszer-kereskedelemben és börtönökben is, fölös számban, de egyenjogúsításuk után pár évtized telt csak el, így a beilleszkedési folyamat gyorsasága előtt kalapot emelhetünk. Ez egy egészséges, hasznos folyamat. Vessük össze az alternatívával: a fehér felsőbbrendűség hirdetői a társadalom alja, lumpen elemek vagy erőszakhívő pozícióféltők, ellenszenves és vesztésre méltó figurák.
3. Sajtószabadság: a média hatalom, használja is mindenki akinek pénze van rá, nyugaton is. De miféle hivatalos ideológiáról cseverészel ott, ahol politikai váltógazdaság van? Választás után vérfürdő folyik: lecserélik a szerkesztőségeket, csődbe mennek lapok és TV-k, tömegével rúgják ki az újságírókat és riportereket? Farkassá lesz a bárány és fordítva? Figyelő és gondolkodó ember nem írhat le ekkora blődséget. Nehogy előjöjj most a háttérhatalmi mesével, ami a médiafogyasztó agyát egy kattintással átkapcsolja vörösről kékre vagy fordítva, mert a média is piac, a fogyasztó és hirdető pénzéből él, így azt kell szolgálnia.
4. Na, ez az egy szó mond el rólad mindent. Lehet, hogy "nemzetközi életet" élsz, bár ez nehezen érthető jelzős szerkezet, de maradtál piszkos pofájú bunkó prosztó, aki sokat lát és semmit nem ért, nincs önkritikája sem önfegyelme, sőt nem is érzi, hogy ezekre rászorulna.

Rodney_2 2022.12.02. 17:40:13

@György Csaba Nagy: Csak a lényeget nem érted és a tények egy részét nem ismered. Így könnyű "ballibnek" lenni. Csak azt látod ami pont megfelelő hogy élj a kis világodban. A hozzád hasonló barmok miatt pusztul el a nyugati civilizáció, ezt sem érted, mert azt hiszed hogy a niggerfaszszopás és történelem hamisítás amiben élsz az maga a nyugati civilizáció csúcsa. A gyerekedből meg majd kebabot csinálnak, de addigra te már remélhetőleg megdöglöttél.

Nem akarok veled vitatkozni, mert reménytelen. Írhatnék kis tanulmányokat mindegyik ponthoz, de felesleges. Ti agymosott ballib szemét különös anyagból vagytok gyúrva. Képtelenek vagytok belátni hogy bármi is esetleg nem pont úgy van ahogy a nagy degeneráció meghülyített titeket. Milyen váltógazdálkodás az, ahol a jobboldali, konzervatív kormányok vezetik be a buziházasságot és nyomják a migráncsolást a UK-től Németországig?? De degenerált barom, te. :(

PS 1: nekem Albert Schweizerről is az jut eszembe, hogy a rohadt debil zsidó miatt van tele Európa niggerrel :))) Példaképem Leopold II. belga király.

PS 2: Ezt a stílust pont a hozzád hasonló kártékony férgeknek fejlesztettem, így próbálom kifejezni azt a mélységes megvetést és hányigert amit érzek irántatok.

György Csaba Nagy 2022.12.02. 18:55:16

@Rodney_2: Csak röviden: a nyugati civilizáció nem pusztul el, ellenben győzelemre van ítélve, hatékonysága folytán. Az emberi történelem a gazdasági hatékonyság történelme, ez húzza magával a társadalom egyéb tényezőit.
Mindannyiunk nagypapája, néhány tízezer éve, néger volt. Azóta kifakultunk, de véghez vittünk egy meglehetős Európa-projektet. Azt állítani, hogy a niggerek semmire nem jók, sámámduma lehetne az utolsó neandervölgyi temetésén.
Alaphelyzet migránsügyben: egyrészt munkaerőhiány sújtja Nyugateurópát, másrészt sok alantasnak ítélt munkakört nem hajlandó betölteni a bennszülött, ugyanakkor özönlik be a sok ifjú kan migráns. Hogy nem tud ez a sok csodás felsőbbrendű fehér elme kiagyalni olyan rendszert, ami a beilleszkedést hatékonyan megoldja? Az USA pl. attól lett naggyá, hogy hasonlóval megbirkózott. Argentina 4, Brazilia 6 millió arabot fogadott be, van baja velük?
Köszönöm, hogy sumákban beismerted vitaképtelenségedet. Alkalmatlanságod nyílt elismerése nem lenne valós várakozás.
Remélem, magad és löttyös eszméid majdcsak kihalnak. Pá!

Rodney_2 2022.12.02. 21:04:51

@György Csaba Nagy: Az a baj veled, hogy nem érted, amit olvasol. A prekoncepcióid ugranak be amiket más emberekkel folytatott viták során gyűjtöttél. Tipikus hiba, más is van így vele, csak hülyén jön ki amikor erre kezdesz el magyarázni mindenfélét :)

Update: a legújabb kutatások szerint pont a mai feketék lennének a "győztes" homo sapiens sapiens és a más szinűek (ázsiai, fehér, stb) ezek mellett tartalmaznak géneket a neanderthal és a gyeniszovói ember "kihalt" változatokból is. Hát ez nem hangzik jól, ugye? :) Pl a covid őrület során olvashattál olyat, hogy a bangladeshiek 'up to 60%' neanderthal génekkel rendelkeznek és ezért ellenállóbbak a coviddal szemben. Na hamm gyorsan bekapni tövig a legközelebbi néger faszt te idióta :)

CCnick 2022.12.03. 10:16:13

@György Csaba Nagy: "Az USA pl. attól lett naggyá, hogy hasonlóval megbirkózott" az USA-ban dolgozni mentek anno a tömegek olyan országokból ahol a munkának becsülete van meg a helyi értelmiség akik aztán atombombát meg számítógépet építettek nekik. Biztos vagy benne, hogy ugyanez a kategória akar tömegesen az EU-ba jönni Afrikából?

György Csaba Nagy 2022.12.03. 11:20:48

@CCnick: Állításodban sem vagyok biztos: az USA-ba első sorban a föld nélküli német, olasz, lengyel és ukrán parasztok vándoroltak sztem, és az éhinségből menekülő írek. Az értelmiség nem vagy alig, az jóval későbbi fejlemény: az USA ráébredt, hogy jó pénzes kutatóhelyekkel odacsábíthatja a világ legjobb elméit, s hasznot húzhat a zsidóüldözésből és a kínai nyomorból. Ez a II. Vh. előtti pár, és azt követő sok év eseményei.
Az afrikai és ázsiai migrik esetében csak 2 dologban vagyok biztos: munkaképességükben, és Európa ráutaltságában. A 2 dolgot kéne vhogy összehangolni. Nem látszik könnyűnek, de lehetetlenségét nem tudom belátni. Az életerős fiatal egy élhetetlen és veszélyes helyzetből menekül, többnyire a család összeadott pénzén, mint kölcsönön. Nem hiszem, hogy mind gazember, aki csak élősködni akar. Annál inkább, hogy más emberi világba csöppen, számára kiszámíthatatlan emberi reakciókat kap, tanácstalanságában sorstársaihoz menekül, gettósodik, vallásban társul, radikalizálódik. Ezt kellene megelőzni, munkába állító programokkal, nyelvoktatással, személyes sorskövetéssel. Szép feladat lehetne emberi jogi aktivistáknak. És igen, korbács is: a segítség ellenére sem beilleszkedőket visszazsupolni, imámostól. Abban biztos vagyok, hogy az akció megérné, pénzben és közbiztonságban.

György Csaba Nagy 2022.12.03. 11:55:42

Rodney2: Az a baj, hogy nem érted, amit olvasol. Mint egy szakasszal "válaszod" előtt írtam: özönlik a munkaképes migrisereg, Európa pedig munkaerőre utalva. Ezt a két szálat kéne összevezetni. Erre válaszod: ezek dolgozni és beilleszkedni nem akaró állati lények. De ez ugye mély gondolat, nem sztereotípia, nem szélsőjobb mentség a semmittevésre.
Amit a génekről hablatyolsz, semmi köze a migráns-beilleszkedéshez. Lehet, hogy a Homo sapiens sapiens nem vagy csak részben irtott neandervölgyit és gyenyiszovait, inkább keveredett és számban mólt felül, attól még nem lesz feketébb a nigger, és dörömböl a kapun. S kell is, csak ki kell agyalni, hogy vehetjük hasznát. Hát nem te fogod kiagyalni, azt tanúsítottad. Olvasd vissza irományaidat, s ha találsz bennük ex katedra kinyilatkoztatásokon túl egyetlen érvet, indokot, bármilyen szellemi terméket, térden megkövetlek.

CCnick 2022.12.04. 14:06:24

@György Csaba Nagy: "Az afrikai és ázsiai migrik esetében csak 2 dologban vagyok biztos: munkaképességükben" ez jó volt
süti beállítások módosítása