MaGYAUR

MaGYAUR

Az emberiség élő lelkiismerete: Ferenc pápa

Európa szégyene: Orbán Viktor

2022. december 09. - Magyaur

Amíg Orbán szégyenletes módon seftelni próbál az Ukrajna támogatására szánt EU-s pénzek körül, addig… ”Ferenc pápa könnyek között beszélt csütörtökön az ukránok szenvedéséről a szeplőtelen fogantatás ünnepnapján mondott imádsága közben Róma központjában. A pápa hangja először remegni kezdett, amikor az ukránokról beszélt, majd egy idő után meg kellett állnia, mert nem tudta folytatni.

Közvetlenül Ferenc pápa mellett állt Roberto Gualtieri római polgármester, aki tapsolni kezdett, amikor meglátta, hogy a pápa azért szakította félbe beszédét, mert sír. „Ma szerettem volna köszönetet mondani neked az ukrán népért…” – mondta, mielőtt elöntötték az érzelmek, és meg kellett volna állnia. Majd kis szünet után így folytatta: „Ehelyett újra gyerekek, idősek, apák, anyák és a mártírhaláloktól szenvedő ország fiataljainak könyörgését kellett elhoznom.”

Később újságírói kérdésre a pápa azt válaszolta, hogy valóban elöntötték az érzelmek, majd az emberiség kudarcának minősítette az Ukrajnában zajló háborút.

Mióta Oroszország februárban megtámadta szomszédját, Ferenc pápa szinte minden nyilvános beszédében megemlítette Ukrajnát, és egyre kritikusabb Moszkvával szemben. Szerdán az ukrajnai háborút egy náci hadművelettel hasonlította össze, amelyben a második világháború első éveiben mintegy kétmillió ember, többségében zsidó halt meg.” (Telex, Nagy Bálint, 2022 december 9.)

https://www.youtube.com/watch?v=GA35ecgIIRQ&t=3s

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5017998282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.12.09. 11:45:32

Ejj, ez a nagybálint milyen szépen tud hazudni...

Kangörcsös TSZ elnök 2022.12.09. 12:14:56

@gigabursch: Anyád is...amikor apád kiléte szóba kerül...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.12.09. 13:23:12

Az emberarcú sátánizmus követe. Ez Ferkó római ellenpápa, a krisztustagadó.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.12.09. 13:25:13

"könnyek között beszélt"

Inkébb mondjon le még ma könnyek között. Szabadítsa meg magától az emberiséget Soros gazda vatikáni bábja.

ulpius66 2022.12.09. 14:05:50

FERENC PÁPA FIATAL KORÁBAN SZÍNÉSZ VOLT, ÁLTALÁBAN TRAGIKÁKAT JÁTSZOTT!!!!!

MÉG MINDIG AZT HISZI, HOGY A SZÍNHÁZBAN VAN....

parttalan 2022.12.09. 15:55:47

"Az emberiség élő lelkiismerete: Ferenc pápa"

Kivéve... mikor Orbán Viktorral találkozik. Mikor felemeli a szavát a nyugati wokeidiotizmus és eltörléskultúra ellen. Amikor kifogásolta, hogy az EU megpróbálta kiiktatni hivatalos szótárából a „karácsony” és a „keresztény” szavakat.

ulpius66 2022.12.09. 20:05:07

"Az emberiség élő lelkiismerete: Ferenc pápa"

HÁT EZT AZÉRT NEVEZZÜK AZ EGYSZERŰSÉG KEDVÉÉRT BAROKKOS TÚLZÁSNAK.......

A Földön él 8 milliárd ember (a napokban született meg a 8 milliárdodik emberke) ennek kb. 10 azaz tíz százaléka római katolikus.....maximum ezekhez szólhat a pápa, de a többség úgysem hallgat rá....

Egy kínainak vagy hindunak meg afrikainak meg semmit sem mond a pápa..... azt sem tuggyák ki az....
süti beállítások módosítása