MaGYAUR

MaGYAUR

Moszkva nem hisz a békemisszióban!

2024. július 08. - Magyaur

A Kreml számára Orbán csak egy fontoskodó, hasznos idióta.

A vad kommunistából vad pravoszlávvá vedlett Putyin szent küldetésének tartja, hogy legyőzze nem egyszerűen Ukrajnát, hanem az Isten, a Nemzet és a Férfi TEKINTÉLYÉT TAGADÓ, tehát a "sátáni, globalista Nyugatot".

Putyin nem akar tárgyalni; ő maga a háború öldöklő istene!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2218442999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

camilló 2024.07.08. 20:43:18

Te milyen rendezvényen vagy?Aki nem akar tárgyalni az a nyugat, tetszik vagy sem! Putyin elég korán megfogalmazta a biztonsági aggályait amit a nyugat nem vett figyelembe. Ne is menjünk nagyon vissza az időbe, csak addig amikor a románokhoz "rakétavédelmi eszközöket" telepítettek úgymond kivédeni az irániak fenyegetését. Tisztán látszott. hogy semmi köze nem volt ehhez. Putyin már akkor jelezte, hogy nem tudni, hogy a rakétaindító silókban milyen rakéták vannak. Ez ugye eszkalálódott azzal, hogy a nyugat a nacionalizmust kihasználva (apropó, miért nem ostorozod az ukrán vagy a lengyel nacionalizmust?) a demokrácia ,meg más fennkölt eszméket hangoztatva megpróbált behatolni az orosz érdekszférába. Ha már itt tartunk, szívesen olvasnék Tőled arról is, hogy a demokrácia nevében hány országot bombázott porrá a "művelt nyugat" hány embernek kellett meghalni a demokrácia nevében, valójában a tőkés érdekekért? Aki Putyinról ezt gondolja amit Te annak fogalma sincs a valós történésekről. Megjegyzem, a Te "szentjeid" (Ursula. Kaja Kallas. Baerbock stb.) a legnagyobb háborús uszítók, mert apolitikusoknak nullák! "A háború a politika folytatása más eszközökkel" mondta egykor Clausewitz! Nos ebben az esetben (is) jól látszik, hogy a nyugati "politikusok" csődöt mondtak! Nagyon remélem, hogy nem kerülik el a felelősségre vonást!

Rodney_2 2024.07.08. 22:15:30

@camilló: Na te egészen értelmes vagy, bocs hogy máshol beléd kötöttem. Ez a nyomorult magyaur valami olyan primitíven nyomja mindenből a legkártékonyabb és legócskább propaganda hazugságokat, hogy onnan lehet tudni hogy nem Soros-ügynök, mert akkor intelligensebben csinálná :)

Személyes tapasztalat: a baltikumban tényleg az ukrán nácikhoz hasonló rasszista oroszgyűlölet van, miközben az utcán és a boltokban oroszul beszél a lakosság legalább fele. Tallinnban mondta nekem egy zsidó étteremtulajdonos, hogy ez elmebaj, mert mi lesz a háború után? Hogyan fognak ezek együtt élni (Észtországban van kb 750 ezer észt és 750 ezer orosz úgy, hogy 1990 után egy csomó oroszt elűztek az otthonaikból !!!! ) A Baltikumban 30 éve szivatják orrba szájba az oroszokat és most be vannak szarva mert csak elhatározás kérdése hogy az oroszok kb 1 nap alatt elfoglalják őket (ezt amerikai elemzők írták a Foreign Affairs-ban 2 éven belül, már rég ment az ukrán háború. Tipikusan a tenger felé lejtő síkságok, semmi esélyük, és akkor még ott van Kalinyingrád 200 ezer orosz katonával és atomfegyverekkel) A baltikumi politikusok azon dolgoznak, hogy bevonják a NATO-t és az EU-t a közvetlen orosz ellenes harcokba !!! És sajnos a lengyeleknél is vannak ilyenek, főleg a "Szmolenszk szindrómás" PiS-ben, de ez a Sikorski is elmebeteg pl. Szóval amikor Orbán a háborúpártiakról beszélt, akkor igenis vannak ilyenek. A Kaja Kallas pont egy ilyen véresszájú idióta. És ez lett az EU "külügyminisztere" miután otthon megbukott. A másik két most megválasztott EU vezető mind korrupciós botrányokkal van tele. Egy ilyen "Brüsszelt" tényleg szét kellene kergetni. A magyaur szerű figurákkal az a baj, hogy nincsen elég ismeretük a világról és ezért nem értik a hozzájuk eljutó híreket :(

Nevem senki. 2024.07.08. 22:27:02

Magyur, ha Putyin átmegy Ukrajnán, szerinted nem áll meg és halad tovább egészen az Atlanti-óceánig?

Rodney_2 2024.07.09. 00:44:17

@Nevem senki.: Szerinte igen, mert NULLA realitásérzéke van, a Baltikumot viszont remélem visszaveszi Putler mint Nagy Péter cár örökségét :) És Moldáviát is eloszthatnák a románokkal, ott úgyis a román nyelvűeknek már megvan a román útlevél. Egyébként az ukrán nép mint fikcióra az a legjobb válasz, hogy a jelenlegi Moldávia népe kb fele fele román és orosz. Most nézz rá a térképre :))))))

camilló 2024.07.09. 04:56:46

@Rodney_2: Kötekedés! Én nem vagyok híve a kötekedésnek! Vitázni, gondolatot, eszmét cserélni bármikor bárkivel, de én nem hiszem, hogy az a célravezető, hogy jelzőket akasztok a másikra, mert nem az a véleménye mint nekem. Én azt tanultam, hogy érvekkel támasszam alá a mondanivalóm a másikkal szemben és ne jelzőkkel. Szerinted igazam lenne ha anyáznék és a másik értelmi képességeire tennék megjegyzéseket. Egyébként ez a blogger szinte birkatürelemmel tűri ezeket az anyázásokat. Igazad van, látszik, hogy nagyon kevés információval rendelkezik és úgy tesz bejegyzéseket. Simán elhiszi a nyugati véleménybuborékban leírtakat. Tudod, ha megnézed az újságíróink többsége is ilyen. Ellenőrizetlenül vesz át híreknek nevezett híreszteléseket! Holott nekik a tájékoztatás lenne a feladatuk. Itt ugye a véleményét írja le az úriember, sajnos úgy alakítja ki, hogy nem néz utána annak amit mond. Remélem egyszer szembe jön vele az igazság...Egyébként ki az aki azt gondolja, hogy egy háborút a békét hangoztatva közvetlen tárgyalások nélkül le lehet zárni! Előttem nem világos, hogy a politikusoknak nevezett mberek nem látják be, hogy egy atomhatalmat nem lehet legyőzni. Az adu ász a kezükben van...

Magyaur 2024.07.09. 07:00:00

"Hilarion központi szerepet vitt a fent említett közeledésben, Kirill orosz pátriárka „külügyminisztereként”. Ő volt az, aki még 2010-ben – tehát Orbán oroszfordulatának időszakában – közölte az akkori pápával, hogy innentől „a katolikus egyház nem lesz egyedül a dekrisztianizált Európa evangelizálásában, mert mellette lesz az orosz ortodox egyház, »immár nem versenytársként, hanem szövetségesként«.”
És Hilarion volt az is, aki az Ukrajnával szembeni orosz katonai agresszió előkészítésének időszakában Budapesten járt, hogy közvetítse a néhány hónap múlva már középkori stílusú háborús uszító beszédeket tartó Kirill pátriárka áldását az Erdő Péter bíboros vezetésével zajló Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitóalkalmán. Az ő mostani lebukása kétségkívül érzékeny ütés a keresztény-fundamentalista politikai „internacionálé” számára, leginkább azért, mert ez is rámutat, mennyire nem a kereszténységről, hanem valami egészen másról: a világi hatalom megragadásáról szól ez az együttműködés. " telex.hu/kulfold/2024/07/08/orban-putyin-oroszok-zelenszkij-kreml-usa

Rodney_2 2024.07.09. 13:42:06

@Magyaur: A telex kb annyira propaganda szenny, mint amennyire az origo. Csak te ezt "látod" az origo esetében, a telexből meg "tájékozódsz". Az a vicces és egyben szánalmas, hogy amikor kihozták egyes közvéleménykutatók, hogy a városi nyugatos "tájékozott" értelmiség többségében ellenzéki szavazó, akkor a "tájékozottság" azt jelentette, hogy az ilyen telex, 444, hvg, nyugati fény, stb egyértelműen ballib propaganda célokból fenntartott médiumokból tájékozódnak (a nagyon nemzetközieknél még megjelenik a The Guardian és The New York Times) aztán az eredmény az, hogy szerencsétlenek pont olyan agymosottak, mint a migránstól rettegő zsákfalusi paraszt, csak más ideológia lett beléjük nyomva. Ezen kellene, hogy dolgozzál kicsit :)

Rodney_2 2024.07.09. 14:45:22

@camilló: Erről olvastam egy elemzést (nem fidesz, hanem USA ) Az volt a lényege, hogy a hidegháborúnak pont az volt az alapja, hogy az atomhatalmakat nem lehet legyőzni, ezért kifejlesztették a proxy háború nagyszerű intézményét. Ennek folyománya még a "Soros doktrína", hogy a "Szovjetúnió / Oroszország" ellen a keleteurópai csőcseléket kell harcoltatni, mert a nyugati jólétben szétrohadt emberek / társadalom már nem viseli el a hullazsákokban hazaérkező honfitársak látványát (mellékszál: a szintén ballib agymosoda CNN a Bush 2. újraválasztása előtt mutatott interjúkat Bush szavazókkal, hogy mutassák, hogy azok milyen ostobák. Ismerős???? Emlékszem egy középkorú nőre, aki azzal érvelt, hogy biztosan igazságos és okos dolog az iraki háború. mert a death toll már 1000-nél járt és nem lehet hogy annyi amerikai katona értelmetlenül halt volna meg (ezt remélem érthetően sikerült leírnom).
Vissza az atomhatalomhoz. Az egész alapja az az USA gondolkodás volt, hogy ŐK gátlástalanul bevetették volna az atomfegyvert, tehát feltételezték, hogy a többi atom hatalom is így járna el (ennyit a "Jó USA" narratíváról) Valamiért aztán, talán a Szovjetúnió széthullása kapcsán alakult ki az a vélemény, hogy így is le lehet győzni egy atomhatalmat: gazdasági és társadalmi problémák és egyszerűen széthullik. A mostani helyzetben is megy az ilyen irányú agymosás és nyilván a CIA ügynökök is dolgoznak valahol a fizetésükért.
Az oroszoknál ugyanakkor az a "nyugathoz közeledő, demokratizálódó" periódus mint horror él az emlékezetben, amikor minden összeomlott és nyugati tőkések kezdték kirabolni az országot. Ezért is szeretik a mai napig Putyint, mert ő rakta rendbe újra az országot (az orosz kiskirályokat/ oligarchákat is megrendszabályozta lásd Csák Máté :) ) Ezt fontos érteni, mert nem a diktatúra és agymosás, hanem ilyen történelmi tapasztalatok miatt van Putyinnak kb 80% népszerűsége még ma is.
Lesz-e atomháború? Majd meglátjuk. Mindig vannak elmebeteg vezetők, pl Macron, de Liz Truss is azzal bizonygatta, hogy ő az új Thatcher és alkalmas a kormányzásra, hogy majd ő megnyomja az atomgombot. Szerencsére sikerült saját magát kilőni a nigger pénzügyminiszterével (hova vezet a woke őrület :))) )

2024 2024.07.09. 18:06:56

Russzofóbia, nyugatmajmolás, kereszténygyűlölet. Ezek vagytok, szélsőbalos globalista majmok.

Nevem senki. 2024.08.31. 14:42:17

@Rodney_2: A moldáv rész románokhoz csatolását feltételhez kötném. - Tietek lehet ha lemondtok Erdélyről.

Rodney2 2024.09.02. 12:53:01

@Nevem senki.: furcsa dolog ez a népek önrendelkezése: albán szervkereskedőknek és ukrán náciknak jár, dolgos katalánoknak, flamandoknak nem jár. Magyarok meg rohadjanak meg mert nem kötelező a buzulás és a niggerek előtt térdelés.
süti beállítások módosítása