MaGYAUR

MaGYAUR

Kalózok ellen világkormány!

Újsághír: "Oroszok hackelték meg Vermont elektromos rendszerét"

2016. december 31. - Magyaur


Világ nacionalistái, a bezárkózás és a belügyekbe való be-nem-avatkozás hívei figyelem; véget ért a régi nemzetkere épülő világ! Értem, hogy a biztonságot keresítek és hinni akartok azoknak a politikusoknak, akik azt állítják, - merő naivitásból, vagy előre megfontolt hatalmi érdekből - hogy az általuk újra megszilárdított nemzetállamok (Magyarországon, Nagy Britanniában, az Egyesült Államokban stb.) megvédenek az idegenektől, a népvándorlástól, a globális konkurenciaharctól és a háborús konfliktusoktól, de ez nem igaz! Van ugyan arra példa, hogy egy ország magára csukja az ajtót és tökéletes hadigazdaságban vegetál lásd Észak-Koreát, de ennek éhezés és terror a vége. A normális fejlődéshez együtt kell lélegeznünk a világgal és formába kell hoznunk a társadalmunkat a versenyképesség megőrzéséért (hogy legalább a legtehetségesebb és leginkább vállalkozó szellemű honfitársainkat ne veszítsük el). Ma már nem a területnagyság (viszlát Trianon!), nem a homogén, fegyelmezett, vagy megfegyelmezett nemzeti, vagy vallási közösség számít, hanem fejlődési potenciál. Vagyis a nemzetállami keretek nem védenek meg semmitől.
A katonai, vagy magánkezdeményezésű partizán, illetve bűnözői hekkerek - mint régen a kalózkodás - globális fenyegetést jelentenek, akárcsak a környezetszenyezés, vagy a népvándorlás. Erre globális szinten kell reagálni, nem az Egyesült Nemzetek elavult koncepciójából kiindulva (viszlát ENSZ!), hanem az önigazgató régiókon, a nemzeti és vallási fanatizmust kizáró civilizációs egységeken alapuló világkormány révén!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4812085633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása