MaGYAUR

MaGYAUR

Trump kicsivé teheti az Egyesült Államokat

2017. január 17. - Magyaur

Újsághír: "Világszerte kiakadtak Trump megjegyzésein"
A világ nagy része elfogadhatatlannak tartja a globalizmust, ki azért mert sérti a valláserkölcsöt (számukra például a női egyenjogúság hirdetése bűnösebb dolog mint egy terrortámadás), ki azért mert a világgazdaság nem "tiszteli" eléggé a nemzeti különállásokat. Tulajdonképpen az Egyesült Államok, Oroszország és Magyarország globalizmus-ellenes, kulturális bezárkózást hirdető politikája összecseng a dekadens nyugattal szembenálló iszlamisták törekvéseivel.
De a legjobb védekezés nem a védekezés!
Amerika Trumppal garantáltan elvesztheti a nagyságát, mert egy ország akkor növelheti súlyát és erejét a jelenlegi gazdasági-technológiai erőtérben - amennyiben nem igazi háborút akar kirobbantani - ha a harcot a gazdasági versenyképesség terén akarja megvívni. Trump, Putyin Orbán (országaik vesztére) 20. századi fejjel gondolkodnak egy új világban.
Ezzel szemben Kína abszolút kreatív! Modernizálja az infrastruktúráját, elképesztő pénzekkel fejleszti az iskolarendszerét, továbbfejleszti a lekoppintott nyugati elektronikát és ott terjeszkedik, ahol senki más: Afrikában.
A másik nyertes az Európai Unió lehet!
Remélem a trump-i korlátoltság, a "vén-Európának" vérlázító lebecsülése kiprovokálja az ellenreakciót: Európa önmagát megvédeni képes birodalommá válását és az innovatív kultúrájának a kibontakozását!
Európa kreatívitása a 2000 éves "multikulti" múltjának köszönhető. Ha több Merkel-hez hasonló bölcs vezetője lesz és ha Amerika az izolacionizmusa, vagyis szándékos elszigetelődése miatt visszavesz a lendületéből, akkor remélhetőleg megszűnik az "agyelszívás" és Európai Birodalom az lesz ami az 1960-as évekig volt; minta világhatalom és inspiráló tudományos-technológiai minta az Egyesült Államok számára!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4412132081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.17. 14:19:27

Eurónarkózis

Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent

Mire számíts?

Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter; Michelle Alliot-Marie volt. Azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal; hogy az egyes tagállamok, egyre jobban elégedetlekedő lakosságának a lázadásai, – ezen csendőri erő bevetésével, könyebben leverhetők legyenek. Első példa erre, az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakossága lázadásainak a leverése volt.
EuroGendFor a jövőben az EU-tagállamokban kiiktatja, – teljességgel hatályon kívül helyezi a nemzeti jogot és nemzeti szuverinitást! A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az EuroGendForban résztvevő, – valamint az érintett (fellázadt – a szerk.) állam védelmi- és biztonsági, belügyi, (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.
Így fektették ezt le, az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányban, – melyet a Velseni(NL) szerződés, az uniós jogban jártak számára tisztán és egyértelműen szabályoz.
Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja, – akár annak a felkelő népe ellenében is!

Magyaur 2019.11.17. 15:27:41

Ma a birodalmak korában a nemzetállami "szuverenitás" politikája naiv, hazug és ön-sorsrontó politika. Oroszország, Törökország és az Egyesült Államok szorításában az Európai Uniónak egységesebbé kell válnia, ha nem akar eltűnni, és vele az európai civilizáció, valamint minden egyes gyenge, kis létszámú európai nemzetállam....
Fel kell ébredni és létre kell hozni az Európai Államot!:)

2020.01.28. 05:17:46

FÉNYES SZÉP JÖVŐ

Ez viszont ellentétes lenne a Globalizmus szándékával, ugyanis a Magyarság elnyomására megkezdődött a betelepítés: A közelmúltban hazánkban nyilvánosságra hozott betelepítési terv és a milliós-több milliós nagyságrend valós információ. A keletről érkezőkre való hivatkozás miatt sokan, túlnyomóan csak a kínaiakra gondolnak és ez eltereli a figyelmet arról a fajról, melynek betelepítése már megkezdődött. Az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller István, Dávid Ibolya, és Kovács László Izraellel 2004. április 14-én aláírta. Jelenleg ennek a számnak többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól. Szó nincs arról, hogy itt bárki is a magyarság 50 év múlva esedékes nyugdíjellátását akarná megoldani az újonnan betelepítettek munkájából. A 2007-es betelepülési törvény szabad utat biztosít ezeknek a bevándorlóknak. Az erdélyi magyarság mégis ki van zárva, számukra különböző előírásokkal gátolják és nehezítik a betelepedést.. Népirtás:
Tudni kéne! E század során bebizonyosodott, hogy az eltérő kultúrák képtelenek közös államban élni. Az eltérő kultúrákat egyesítő államok annál jobban szétválnak, minél erősebbek a kultúrák gyökereik. Az Egyesült Államok arra adott bizonyítékot, hogy a különböző kultúrájú népek békésen, sőt nagyon hatékonyan tudnak együtt élni - ha új környezetbe kerülnek. Ezzel szemben nem képesek közös állami keretben maradni az eltérő kultúrák, ha eredeti bölcsőjükben maradnak. Európa uniós kísérlet?
süti beállítások módosítása