MaGYAUR

MaGYAUR

A kormánypropaganda trükkjei

2017. április 14. - Magyaur

A kormánypropaganda a következőképpen jár el:
1./ Hergeld fel az embereket a "nemzet védelmének" álságos jelszavával. Plakátokon, a az összes rádió és TV adón azt kell hangsúlyozni, hogy az ország maga, illetve annak "tekintélye" veszélyben van a gonosz külföldiek és magyar zsoldosaik által. (Holott a kormány nem azonos nemzettel!!! Tehát ha valaki kritikát fogalmaz meg az eszerint a logika szerint kvázi hazaárulást követ el - ez Putyin és minden más diktátor förtelmes taktikája)
2./ Állítsad be úgy a dolgokat, hogy csak a kormány és csak Orbán Viktor az, aki képes felismerni a veszélyt, csak ők képesek megvédeni a nemzetet (holott a világ két legerősebb szövetségének vagyunk a tagjai: az EU-nak és a NATO-nak).
3./ Helyezd nyomás alá a médiát: akit lehet vegyél meg, akit nem, azt fojtsad meg. ezzel együtt a szólásszabadságot is. (Így nem derül ki, hogy a kormány álproblémákkal foglalkozik ahelyett, hogy az egészségügyet, az oktatásügyet és a nyugdíjproblémákat stb. rakná rendbe)
4./ Ha így megy tovább minden 5-10 éven belül a latin-amerikai és afrikai országok szintjére süllyedünk. Állandósul a munkaerő és szakemberhiány, az állam akadozva, vagy egyáltalában nem fog működni, a pénz elértéktelenedik és a Fidesz elitből kialakul egy gazdag élősködő "arisztokrácia", miközben a lakosság 4/5-e nyomorog. A magyarkodás mindent jótékonyan elfed...és jaj annak, aki nem tapsol a hatalomnak...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr612427133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása