MaGYAUR

MaGYAUR

Amiben a magyar kormány egy húron pendül a terroristákkal

2017. június 04. - Magyaur

Szijjártó mondta a londoni merénylet kapcsán: „egyértelmű, hogy a terroristák kereszténységet akarják eltörölni a Föld színéről”
Nem igaz!
A muszlim fanatikus terroristák célpontja - hasonlóan a magát nagyképűen a „kereszténység védelmezőjeként” beállító magyar kormányhoz - hitetlennek és erkölcstelennek tartott liberális, értsd kalmárszellemű/„sorosos” európai-amerikai a „bűnös/dekadens/ sátáni”-nak tartott nem-isten-központú életmód!
Szijjártó így folytatta:"Európának végre ki kell mondania, hogy nem akarunk a terrorral együtt élni!" Miért eddig ezt nem mondták volna ki? Teljesen hülyének néz bennünket a magyar külügyminiszter? Majd így folytatta: „erre a "szörnyű kihívásra" egyetlen jó válasz van: az Európába súlyos terrorveszélyt hozó illegális bevándorlás teljes megállítása”.
Csúsztat Szijjártó Péter, a súlyos terrorveszélyt nem a bevándorlás, hanem az ISIS állam meghirdetett visszacsapás idézte elő, aminek a fő kivitelezői nem a bevándorlók, hanem a szociális hálón kieső és a normális társadalomba integrálódni képtelen többedik generációs muszlim fiatalok. Amúgy tudvalevő, hogy nem a magyar kerítés miatt, hanem a Merkel-Erdogan paktum miatt nincs jelentősebb bevándorlás!
Majd következett egy alattomos megjegyzése; az EU-nak kötelessége lenne „a terrorral szembeni zéró tolerancia meghirdetése.” Mióta tűri el a liberális nyugat a terrort? A legmagasabb riasztási fokozat van érvényben több országban, méghozzá évek óta! Miről beszél Szijjártó?
Ugyanakkor igaza van abban, hogyha nem találjuk meg a hatékony védekezést a barbarizmus ellen, akkor „a saját pusztulásunkat idézzük elő." Igen ám, de a hatékony védekezéshez éppen hogy nem az orbáni „szuverén országonkénti” külön-külön védekezés vezet el, hanem az egységes Európai Egyesült Államok létrehozása!

De mi van a magyar külügyminiszter sületlenségei mögött?
Egyszerűen Szijjártó és a mögötte álló kommunikációs csapat elkezdte a 2018-as választási hadjáratra való felkészülést, aminek a középpontjába előre látható módon a KERESZTÉNYÜLDÖZÉS kerül. Ez hamis diagnózis uralja majd mind a külpolitikai, mind a belpolitikai diskurzust!

Mint fentebb kielemeztük ez külpolitikai szempontból csak nagyon kis részben állja meg a helyét, viszont belpolitikai szempontból ez lesz a budapesti, „kozmopolita”, liberális értelmiség elleni uszítás fő vád!
A választási kampányban a Fidesz-KDNP azt fogja hazudni, hogy aki nem áll a kormány, a keresztény „valláserkölcs” talaján az önkéntelenül is cinkos a "magyar keresztényüldözésben". Aki szembeszáll az állam és egyház egyesítésével, aki el tud képzelni olyan civil mozgalmat, amely nem egyházi hátterű, aki a tudományosság és az evolúciós tanok mellett teszi le a voksát és nem az örök érvényű bibliai tanítás mellett az a magyarság és a keresztény Európa árulója!
A sok hűhó csak arra szolgál, hogy elfedje a világ egyik legrosszabbul működő kormányának eredménytelen kormányzati munkáját, hiszen nincsenek megbízható szövetségeseink, nincsenek javaslatok sem a kórházak, az iskolák helyzetének javítására, nincsen ötlet a nyugdíjak értékállóságának megőrzésére és a leszakadó rétegek munkához juttatására stb.
Marad a jól bevált figyelemelterelés, az uszítás – a muszlim terroristák által is gyűlölt - „zsidós”, vagyis a világra nyitott, világias értelmiséggel szemben...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr812563945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2017.06.05. 09:43:09

Ha jobban megfigyelte volna uram, a szöveg a következő volt: "Marad a jól bevált figyelemelterelés, az uszítás (...) „zsidós”, vagyis a világra nyitott, világias értelmiséggel szemben..." A zsidós nem az én véleményem, hanem annak az urbánus értelmiséggel szemben álló reakciós közegé, amelyik a világra nyitott, piacpárti, a haladást szorgalmazó (vagyis nem tradíció-vezérelt) és nem vallásos polgárságot "zsidós"-nak bélyegzi meg (nem zsidónak, hanem inkább "zsidónérencnek...:) Ön erről, hogy vélekedik?
süti beállítások módosítása