MaGYAUR

MaGYAUR

A történelmi felelőtlenség kormánya

2017. június 28. - Magyaur

Amikor Orbánék megérezték, hogy mennyire döntésképtelen az Európai Unió, akkor vérszemet kaptak és magánbirtokuknak nyilvánították Magyarországot. Orbán ugyan kormányozni nem tud, de bosszút állni ellenségein és a nomenklatúráját hizlalni ahhoz nagyon ért. Ennek érdekében aztán - államférfihoz nem méltó módon - "pávatáncot járt", vagyis elvtelenül taktikázott az EU-s pénzekért.
Schiffernek igaza van: a kelet-európai despotizmus felé tartó Orbán rezsimet már az első figyelmeztető jelnél meg kellett volna állítani!:)
A "dörzsölt" Orbán meghekkelte az Európai Uniót (erkölcstelenségére jellemző, hogy miközben a "nemzeti szuverenitásról" papolt a magyar energiaipart kiszolgáltatta az oroszoknak több generáció életidejére). De eljátszotta hosszú időre nemcsak a kormánya, hanem az országa becsületét is!
Úgy látom, hogy a felelőtlen Fidesz-KDNP kormány volt az, amely kiprovokálta a többsebességes Európát azért, hogy hagyják végre őket szabadon, minden jogszabálytól és európai értéktől nem zavartatva kakaskodni a saját szemétdombjukon!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1512625627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása