MaGYAUR

MaGYAUR

Identitászavar a jobboldalon

stréber keresztények és szittya pogányok - egyszerre! 

2018. augusztus 13. - Magyaur

Sok jobboldali számára az európaias és ezért "liberális métellyel" átitatott parlamentarizmus alternatíváját, a Kurultáj Magyar Törzsi Gyűlést választotta a magyar országgyűlés elnöke, Kövér László, hogy nyilatkozzon arról, hogy a nemzeti öncélúságban, illetve a gazdasági önellátásban, autarchiájában látja a fényes magyar jövő biztosítékát. Tehát jelenleg az a skizofrén helyzet állt elő, hogy a Nemzeti Elnyomás Rendszere egyik nap úgy tesz, mintha "konzum idiótává" vált magyarországiak közt végzendő a keresztény hittérítő munka lenne a kormányprogram célja, más napokon meg mintha a Nyugatot megfélemlítő ázsiaias,vérszomjas pogány magyar ősök lennének a nemzeti büszkeségünk alapjai... Ki érti ezt?:) 

https://index.hu/belfold/2018/08/11/kover_a_keleten_sarjado_magyar_neplelekrol_beszelt_a_kurultajon/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1114179523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.08.15. 21:01:59

Nem kell értened.
Nem neked szólt az üzenet és a rendezvény sem a magadfajtáknak szól.
Neked a sziget való.
Arról mesélj.
Ebbe meg ne ártsd bele magadat, mert közöd nincs hozzá.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.08.17. 14:02:59

Nemes uraimék szittya magyar szítja (erősködő, elnyomó hatalmi) mentalitása és az ő történetük az valóban ma a Kurultáj. Azonban ez a táj a honfoglalásukkor nem volt üres. Ellenkezőleg. A névtelen leírja a több évig tartó folyamatot, amikor is az itt élő harcos arisztokráciát leverték mint vak a poharat, vagy behódolt elsőre. vagy előbb (h)arcoskodott Árpádékkal, majd a vesztése után behódolt (Mén-Maró)t.

Az adózó, szükségszerűen nagy számú köznépet meg úgy adták egymásnak mint a barmokat. :-( A Névtelen világosan leírja, link alább.

mek.oszk.hu/02200/02245/02245.htm#36

A köznép pedig sem nem volt fejletlen, sem nem nomadizált. 18. éve ásta ki Takács Károly az árpád-kori vízgazdálkodásunkat. A mait alázta.

www.origo.hu/kornyezet/20130528-ontozes-mezogazdasag-arpad-kori-csatornarendszer-halasto-legelo-ret-kozepkor.html

epa.oszk.hu/00400/00414/00001/pdf/takacskaroly.pdf

Ahogy a szeretetet, úgy a halastavakat az öntözéses vízgazdálkodást sem a papoktól tanultuk. :-)

Akkor rokkant meg az a csatorna rendszer, amikor Muhi után az összes robot munkát kővár építésére fordították nemes uraimék. Mert az életük fontosabb volt, mint az hogy lesz-e mit enni mindenkinek. :-(

A történelmi toposz, a KM-e élelem bősége a mainált ötvenszer sűrűbb csatorna rendszerrel volt biztosítva! Most porzik a Duna. Mert a reformkortól átvett fejlett nyugati vízgazdálkodás (víz kivezetése mihamarabb), az állandó csapadék többletű klímára jó. Ide a magyar paraszt szintes fenekű csatorna hálózata kéne a víz visszatartásához, amivel a vízügy második évszázada nem boldogul!

Hát ha az okosabb magyar paraszttól kell tanulni, nem szégyen az, főleg azért nem mert eleink józan paraszti esze többet ért, mint a "fejlett" nyugati vízgazdálkodás (nem fejlettebb az, csak ott más a klíma).

Magyaur 2018.08.17. 14:24:10

Tetszik amit írt! Köszönöm az információgazdag kiegészítést!

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.08.17. 18:39:14

@Magyaur: Én köszönöm. :-) Ne (csak) engem olvass, hanem linkjeimet is!

Csak próbáltam nagyon tömören (szép magyar szóval zanzásítva) a lényegét visszaadni a linkelt, sokkal részletgazdagabb írásoknak.

A reformkori nemesi Magyarország (akkor még csak ők alkották a magyar nemzetet) jó helyen kereste a múltját, de ezzel "ráült" a neolitikum óta itt élő népi magyarság történelmére. :-( Na így lettünk az Eu gyöttmentjei, meg analfabéta nomádok, ami lássuk be a mai napig bír bizonyos aktuálpolitikai jelentőséggel. :-(
süti beállítások módosítása