MaGYAUR

MaGYAUR

Az önsorsrontó orbáni nemzeti stratégiáról

2018. október 23. - Magyaur

Azok közé tartozom, akik nem akarják, hogy a Fidesz-kormány Magyarország hajóját orosz és/vagy török és/vagy kínai kikötőbe kormányozza. El kell hagyni a csak folyón biztonságos naszádot (a magyar nemzetállamot) és át kell szállni a viharos tengereken valódi biztonságot nyújtó repülőgép-anyahajóra (ami jelképezi a még építés alatt lévő erős Európai Köztársaságot) - csak így maradhat meg hosszú távon a magyarság!
Ehhez hasonló bátor döntést hoztak elődeink, amikor kiváltak az akkor még biztonságosnak hitt Őshazából, a később elpusztult Magna Hungáriából és csatlakoztak először a Kazár birodalomhoz, majd a népvándorlás nyomására bemenekültek a keresztény Európa védőszárnyai alá, ahol véglegesen megvethették lábukat.
A "körkörös védelem" az "Egyedül vagyunk", a nemzeti szuverenitás hangoztatása az Európai Unióval szemben, de ugyanakkor a stréber hozzásimulás Putyin és Erdogán lábához - szerintem ez nem a bátorság jele, hanem a Nyugati civilizációt hepciáskodva lenéző és vele szemben ellenpólust kereső buta és önsorsrontó politika megnyilvánulása.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9114318603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2018.10.24. 01:00:24

I. István egyedül volt, de tett róla, hogy az ország ne maradjon árván.
G. Bonsai Duce gondoskodik arról, hogy végképp elárvuljunk.

Róbert László 2018.10.24. 07:48:02

Ezt a most kialakult helyzetet még a szakértők sem tudják értelmezni. Ha személyről lenne szó akkor bipoláris zavarnak hívnánk, de nemzet szinten még nincs pontosan meghatározva ez a jelenség. Az sem biztos hogy a nemzet akarata lenne ez a megoldás. Egy népszavazást, ami nem informatikai szünettel tarkított, érdemes lenne levezetni ez ügyben.

belaim7005 2018.10.24. 08:07:03

"a keresztény Európa védőszárnyai alá":DDDD ez nagyon jóóóóó! Még sok ilyet:))))

Európai téridő 2018.10.24. 08:59:54

@anonymand: Amíg Brüsszel "moszkvául" viselkedik, addig nem fog javulni a helyzet. És itt nemcsak Magyarországról van szó, hanem a török által 1362-1912 között meghódoltatott, Európa által többször megtagadott, cserben hagyott, egymás között felosztott és egyéb módokon kizsákmányolt Balkánról és Kewlet-Európáról, Kelet-Közép-Európáról is.

Magyaur 2018.10.24. 09:45:05

@Európai téridő: A "körkörös védelem" az "Egyedül vagyunk", a nemzeti szuverenitás hangoztatása az Európai Unióval szemben, de ugyanakkor a stréber hozzásimulás Putyin és Erdogán lábához - szerintem ez nem a bátorság jele, hanem a Nyugati civilizációt hepciáskodva lenéző és vele szemben ellenpólust kereső buta és önsorsrontó politika megnyilvánulása.

Európai téridő 2018.10.24. 11:39:41

@Magyaur:
Európa nyugati fele 1362-1912 között tétlenül nézte az oszmán-török nyomulást, sőt még "védelmi pénzt" is szedett "Bizánc"-tól, mégis hagyta elesni. A II. Vh. idején 5 év totojázás után vették fel a harcot a németekkel, de térségünket martalékul vetették oda Sztálinnak. 1956-ban az agitpropjukat megkajoló felkelőket cserben hagyva kushadtak le Hruscsov et. lábai előtt. Lehet-e bízni bennük a rengeteg csalárdság után? Akkor már jobb a "hagyományos" megszívatóinkra figyelni, azokat már ismerjük.

Magyaur 2018.10.24. 13:14:30

A középkorban nem voltak nemzetek, csak régiók... a mohácsi csta előtt A Felvidékről nem érkeztek csapatok, mert ez a török terjeszkedés téma túl távoli volt számukra. Amikor pedig Dózsa György a ferencesekkel jkeresztesháborút próbált indítani a pogánnyal szemben, akkor a magyar nemesség leállította, mert dologidőben vont el jobbágyi kezeket az aratástól így aztáűn a parasztok úgy gondollták, hogy a magyar nemesek egy követ fújnak a "sátáni" oszmán-törökkel....De térjünk vissza Bizánc elfoglalásához és benne a mi felelősségünkhöz: "Igaz történet Európáról és a bosszúvágyról; a helyszín a oszmán törökök által bekerített Bizánc 1453-ban, éppen annak eleste előtt.
"Görög oldalon fel-felcsillant a remény, hogy Hunyadi megjelenik a szultán hátában, nyugatról, a város szárazföldi felén, ahol a vándor magyarok hajdan hiába döngették volt a kapukat. De a sors iróniája néha irtózatos. Hunyadi helyett egészen másfajta magyar jelent meg. Az ágyúöntő Orbán, aki a legendás Botond mihaszna buzogányát ezúttal csodafegyverre cserélte. Hatvan ökör vontatta öntvényét Bizánc alá. Olyan lehetett a korabeli golyóbisvetőkhöz képest, mint Kruppék 42-es Kövér Bertája, amely szétlőtte a belga erődítéseket az első világháborúban. Ez a szörnyeteg végezte a legnagyobb pusztítást a falban. Mellesleg szólva, Orbán eredetileg Bizáncnak szolgált, de nem tudták kellőképpen megfizetni." Cs. Szabó László: Őrzők, Magvető könyvkiadó Budapest, 1985 - 85. old.

megamedve 2018.12.08. 09:05:26

Hát ez van, de ne felejtsd, ez a (mostani) magyar nép többségi akarata.
Nézd meg a franciákat, itt csak akkor van ekkora balhé, ha orbán elindítja a csőcselékét. (2006)

Magyaur 2018.12.08. 09:41:28

@megamedve: Ezek változó dolgok....ki hitte volna, hogy a románok felkelnek a diktatúra, vagy mostanában a korrupció, a baksis-rendszer ellen? Valójában a magyar választók relatív többsége választotta a Fideszt, amely ügyesen adja elő a nemzeti öntudat közhelyeit. Nem is érzi magát biztonságban az Orbán-rezsim: erre utalt az utolsó bejegyzésem:
Lakosságcserét akar a Fidesz kormány!
Menjenek ki a nyugatot majmoló, libsi, ateista ("ó minő borzalom!!!") tudományosságra és európaiságra hivatkozó magyarul beszélő "hazaárulók" és jöjjenek ide az utódállamokbeli jó-magyarok, vagy a fehér és keresztény ukránok, lengyelek...de a hithű, istenfélő török muzulmánok is akár - ők is jobb és engedelmesebb alattvalói lesznek az orbáni bagázsnak, mint a "nyugati kultúrmocskon" felnevelkedett, felfuvalkodott, demokráciát követelő és magukat magyarnak gondoló "genetikai hulladékok". A handabandázó nyuggerek ugyis meghalnak előbb-utóbb, szóval nagyon nem kellene erőltetni sem az egészségügy fejlesztését, sem a nyugdíjrendszer reformját...2030-ra kevesebb magyar lesz, de a sok "újmagyar" a Fidesz-Magyarországot tiszta szívvel és alázattal szolgálni akaró jámbor szolgahad lesz!:(

megamedve 2018.12.08. 10:12:35

@Magyaur: ez is jó!
Tehát (mivel működik orbán politikája, és a népe még tapsol is hozzá) itt az ideje döntenie annak, akinek ez nem tetszik:
megszoksz, vagy megszöksz.

Merthogy a Magyarország nevű nemzeti szemétdombon nagyon sokáig ez lesz.
süti beállítások módosítása